Nagytestvér

Az esővízgyűjtésért elítélt férfi megkezdte büntetése letöltését

Forrás: Infowars.com

?Feláldozom a szabadságom, hogy felébredjen ez az ország!?

Az esővízgyűjtésért elítélt Oregon állambeli férfi megkezdte börtönbüntetése letöltését, mert azt reméli, hogy ezáltal figyelmeztetheti az amerikaiakat, hogy ideje felállniuk meggyőződésükért és nemet mondani a kormány intézkedéseire, ami ma már a józanész teljes mellőzésével hozza döntéseit, sárba tiporva az emberek maradék szabadságát is.

11 évnyi háborúskodást követően Oregon állam hatóságával, Gary Harrington földtulajdonost egy 1925. évi törvény alapján bűnösnek találták és 30 nap börtönbüntetésre ítélték, amiért esővizet gyűjtött három, saját telkén található ?illegális víztározóban?.

Miután megtagadta a víztározók kiürítését (amik a valóságban inkább nagyobb halastónak nevezhetők), Harrington úgy döntött leüli a rá kiszabott büntetést, hogy ezzel demonstrálja az amerikaiaknak, milyen messzire távolodott országa az alkotmányos értékektől.

(Gary Harrington és testvére még 1973-ban megkeresték az illetékes hatóságot, hogy engedélyt kérjenek a telken található tavakra. Az illetékesek a több száz hasonló tavat számláló terület vizsgálatát követően közölték, hogy mivel ezek esővízből és a hóolvadás során keletkező vízből létrejött tavak, nem kell hozzájuk engedély és a hatóságok által később idézett törvény nem vonatkozik rájuk.)

A Harrington ügy egyre több médiafigyelmet kap, mert az amerikaiaknak kezd elege lenni abból, hogy az állam fokozatosan átveszi a hatalmat a magántulajdon felett.

A tüntetőkkel tarkított Jackson megyei börtön előtt Harrington elmondta, hogy ő szereti hazáját és hajlandó börtönbe vonulni, hogy ?minél több ember értesüljön az igazságról és így talán visszatérhet a szabadság és a józan ész az országba?.

Oregon állam helyi vezetőit azzal vádolta, hogy megsértették hivatali esküjüket, mert az állampolgárok nem arra szavaztak, hogy az alkotmányos jogok megértésére képtelen emberek irányítsák őket, és kihangsúlyozta, hogy a vezetők nem vették figyelembe a ?szokásjogot? és a szóban forgó törvény célját (ami sokak szerint egyáltalán nem is alkalmazható a vitatatott tavakra).

Harrington rámutatott, hogy az állam többször is megszegte saját törvényeit, amikor vízjogot biztosított egyeseknek ahhoz, hogy a közvizekből vizet irányítsanak át, miközben ő csupán a saját telkére hulló esővizet gyűjtötte össze.

?A törvény alapja a józanész kellene, hogy legyen. Józanész nélkül a törvény értelmetlen és nem arra adtuk szavazatunkat, hogy az elmebaj és a törvénytelenség irányítson minket,? mondta Harrington, hozzátéve, hogy a történelem során rengeteg állampolgár adta életét azért, hogy a mindenki számára becses jogokat megvédje.

?Én most feláldozom a szabadságomat, hogy mi, mint ország felébredessünk és végre kiálljunk a szabadságért,? mondta a 65 éves Harrington, kihangsúlyozva, hogy kampánya még csak most kezdődik.

Gary Harrington esete csupán egy a több tucat közül, amelyek mind azt bizonyítják, hogy a kormány egyre keményebb eszközökkel próbálja megfosztani az embereket, korábban készpénznek vett jogaiktól és a szó legszorosabb értelmében is rabszolgasorba akarja dönteni a tömegeket.

Az évek óta tartó folyamat egyik fontos eszköze az ENSZ Agenda 21 projektje, ami előírja, hogy minden tagállam a ?fenntartható fejlődést? szem előtt tartó törvényeket és szabályokat fogadjon el, ami nem más, mint a feudalizmus ismételt bevezetése és legfőbb célja az átlagemberek életminőségének lerontása.

(Idők jelei) Magyarországon vajon mennyiben más a helyzet? A híreket figyelve, nem sok jót hallani a hazai vizekről sem, a vízszámlákat látva pedig talán az oldalunkat nem látogató emberek is elgondolkoznak, hogy valami nincs rendben. 

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

 1. Minden víz az égből esik
  A pali 3 tavat ásott – nem kerti tavat, hanem tavat – amikből öntözni kívánta azt a nagy birtokot. Ehhez engedély nem volt – kérte, de elutasították. Emiatt a 3 új vítározó miatt valaki lejebb a völgyben szárázon maradt, vagy annak a legális víztározója.
  Ilyet sehol nem lehet csinálni, pláne szárazabb helyeken. Jackson megye, ahol a pali lakik, elég száraz nyáron.

 2. Minden víz az égből esik
  A pali 3 tavat ásott – nem kerti tavat, hanem tavat – amikből öntözni kívánta azt a nagy birtokot. Ehhez engedély nem volt – kérte, de elutasították. Emiatt a 3 új vítározó miatt valaki lejebb a völgyben szárázon maradt, vagy annak a legális víztározója, és emiatt bizonyára .
  Ilyet sehol nem lehet csinálni, pláne szárazabb helyeken. Jackson megye, ahol a pali lakik, elég száraz nyáron.

 3. Kedves Jani,

  En ertem mirol van szo,itt csak azert hangsulyoztam a “tavakat”,mert az esovizgyujto hordo tartasaért még nem buntetnek az USA legtobb allamaban.En is itt élek es a kertemben ketto is van,es semmi gondom emiatt.Az uzletekben tobb tipusat is aruljak.

  Koszi Thea,megneztem a megadott linket.Talan,ha ez a dolog ekkora viszhangot kapott,nem vezetik be ezt a szabalyozast mas allamokban,es talan még abban a harom masikban is megszuntetik.

 4. Egy érdekes 83 as videóval futottam össze, amint egy volt orosz ügynök meséli el egy ország tönkretételét, sátán taktikáját ami a mai korban is müködik. Érdemes megnézni és elgondolkodni rajta.

 5. Annyit mondanék csak,hogy ha jól értettem az esővizet nem szabadna gyűjteni? Mert ezért becsukják az embert?Én már 1998.óta gyűjtöm az esővizet jelentős pénzt megtakarítva.Akkor én is mennék a börtönbe vele — .Azért a hit- tel nem kéne itt előhozakodni!

  1. A cikkben kis tavakrol van szo,nem esoviz gyujto hordorol.
   Es ha mar errol van szo,megkerdezhetném,hogy milyen anyagbol keszult a viztarolod? Ugy tudom,hogy ha betonbol epult,akkor tiszta marad a viz,(olyannyira,hogy ivoviznek is megfelel),es pl.nem hinarosodik.Vagy ha nem betonbol,akkor mit teszel ez ellen illetve,hogy esetleg ihato is legyen?

   1. Kedves Ria.
    Mindegy, hogy kis tó, vagy hordó, hogy utána isszák e vagy eszik, esetleg locsolja vele a növényeit az ember vagy lábat mos benne, kérdés az, hogy joga van e a saját telkén összegyűjteni az embernek a vizet, ami az égből pottyan.
    A jog is azt mondja hogy lehet, a józan ész is azt mondja hogy lehet, természetesen amíg az összegyűjtött esővíz semmilyen környezeti katasztrófát nem okozhat.
    A gond itt szerintem az, hogy az úriember nem fizet vízdíjat a locsolásért, mivel hogy megoldja saját erőből, ami ha elterjed az államban nem lesz elég bevétel a nagybácsiknak.

 6. Az antikrisztusnak állitják már a szimpadot hogy ő legyen aki vezesse az embereket/hamis messiás/

 7. már az antikrisztusnak álitják a szimpadot és közel az ő megjelenése is.

 8. lesznek még furáb dolgok is nem csak esőviz gyüjtés miatt itélnek el valakit,majd mikor a hitükért üldöznek ,vagy a meggyözödésükért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend