Világkormány

A Vatikán támogatja az Új Világrendet és a Világkormányt

Forrás: Activist Post

XVI. Benedek pápa egy világkormány és Új Világrend felállítására szólított fel.

A Pápai Igazság és Béke tanácsa előtt mondott december 3-i beszédében a pápa ?egy világközösség megalapítására és a hozzá tartozó hatalom létrehozására? szólított fel, ami ?az emberek családjának közös javát szolgálná.?

A globális béke és igazság védelmében létrehozandó Világkormány és Új Világrend a pápa szerint nem egy új szuperhatalom lenne, csupán egy új kormányzó testület, amely meghatározná a döntéshozó politikusok számára a kormányzáshoz szükséges kritériumokat és gyakorlati útmutatást.

Hírforrások szerint a pápa a következőket mondta:

A javasolt testület (világkormány?) nem egy szuperhatalom lenne, ami néhány ember kezében összpontosul, akik minden nemzet fölött uralkodnának, kizsákmányolva a leggyengébbeket.

A pápa a megálmodott testületet amolyan ?erkölcsi erőként? vagy hatalomként jellemezte, amelynek ?bizonyos méltányos kereteken belüli befolyásoló ereje van, és amolyan résztvevő hatalom lenne, amit a saját illetékességén belüli törvények korlátoznak.?

A pápa és a katolikus egyház legújabb nyilatkozata nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy már 2010-ben javasolták egy központi világbank felállítását, ami a globális pénzrendszer szabályozását és a nemzetközi pénzforrásokat felügyelné.

A média arról adott hírt, hogy a Vatikán egy ?nemeztek felett álló hatóság? megalakulását szorgalmazza, ami globális hatáskörrel és ?egyetemes illetékességgel? rendelkezne a globális gazdasági szabályok és döntések meghozatalára és felügyeletére.

Kína új törekvése, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki Oroszországgal, az egyre erősödő betolakodás az Egyesült Nemzetek részéről az Internet felügyeletét illetően és végül a katolikus egyház legújabb megjegyzései olyan szoros mederben terelik az emberiséget a világkormány felemelkedése felé, amiből már nem biztos, hogy ki tud lépni.

Van jövő és van megoldás!

Előző posztKövetkező poszt

33 hozzászólás

  1. Elnézést a témától való eltérést,de a hívő és nem hívő olvasók vitájához szóltam hozzá. Egyébként : fuck N.W.O.!

  2. Ez az egyetlen IGAZSÁG!
    “Megkérdeztem Istent: ?Melyik a legjobb vallás a bolygón? Melyik a helyes? És az Istenség ? nagy szeretettel ? így válaszolt: ?Törődöm is én vele!?
    Hihetetlen kegyelem volt ez. Azt jelentette, hogy csak mi törődünk ilyesmivel.
    Az összes csillag Végső Istensége így szól hozzánk: ?Nem számít, milyen vallású vagy.?
    Vallások jönnek és mennek; változnak. Nem volt itt mindig a buddhizmus, sem a katolicizmus; és mindegyik a nagyobb megvilágosodásról szól. Most több fény érkezik az összes rendszerbe. Reformáció következik majd be a spiritualitásban, ami éppolyan drámai lesz, mint amilyen a protestáns reformáció volt. Rengetegen fognak harcolni miatta, egyik vallás a másik ellen kel ki, azt hívén, hogy csak nekik van igazuk.
    Az emberek azt gondolják, hogy ők birtokolják Istent, mármint a vallások és a filozófiák, de főleg a vallások, mert ezek nagy szervezeteket építenek filozófiájuk köré.

    Amikor az Istenség azt mondta: ?Törődöm is én vele!?, azonnal megértettem, hogy ránk van hagyva, törődjünk vele mi. Azért fontos, mert mi törődünk vele. Nekünk számít, és csak itt fontos. A Végső Istenség nem törődik vele, hogy protestáns vagy-e vagy buddhista, vagy bármi más. Az egész egy-egy virágzó arca mindegyik. Bárcsak minden vallás ráébredne erre, és békén hagynák egymást! Nem a vallások végét jelenti ez, hanem annak felismerését, hogy ugyanarról az Istenről beszélünk.
    Élni és élni hagyni ? ez a lényeg. Mindegyiknek eltérő a nézőpontja. És mindegyik hozzájárul a Nagy Képhez; mindegyik fontos.” http://terpszichologia.blog.hu/2013/01/27/minden_energia_es_feny?fb_action_ids=521710781185268&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

    1. New Age B-U-L-L C-R-A-P!!! Ez az út, amin most jársz kedves Rob, csakis a pokolba fog vezetni. Ott meg aztán maga a “fény” fogja megsimogatni a buksi kis fejedet. Én azt ajánlom neked, hogy ennél az Y útelágazásnál válts irányt.

    2. Kedves Rob!

      “Nem a vallások végét jelenti ez, hanem annak felismerését, hogy UGYANARRÓL AZ ISTENRŐL BESZÉLÜNK.”

      A mondatodnak az első fele igaz, de a második …

      Kérlek mutass a sok vallás között olyat, amilyen a keresztények Örökkévaló Istene!
      Légy szíves mutass egy olyan vallást, bárhol a világban, amelyiknek van egy Fia, akit az emberiségért adott váltságáldozatul.!

      Mert, ha nem tudsz ilyen istent mutatni, akkor a sok vallásban is két különböző istenségről vagyunk kénytelenek beszélni.

  3. Nos azért én nem örülnék ennek a fene nagy világkormánynak. Akármiben is hisztek, én nem hiszek a globális önzetlen világkormányban, ám annál inkább látom a totális ellenőrzés lehetőségét..az országunkat éppen zúzzák darabokra….a pápa inkább a békével foglalkozna, meg a Vatikánnal, és a papok elferdült ösztöneivel…jah és elfelejthetné a pénzmosást is….valamint lemondhatna már a pénzügyi elit támogatásáról is…..szóval az ő Istene hol van?

  4. Igen, ezek az események meglesznek, hiszen Isten beszél róla a Szentírásban. Ahogy a korábbi próféciák, úgy ez az esemény is el fog következni.
    Azonban fontosnak tartanám, hogy a keresztények ne a parát, a jövőtől való félelmet osszák meg maguk közt és a még hitet nem ismerők közt.
    Egy apa sem a félelemmel, hanem a szeretettel és a szeretetre neveli a gyermekét. Ezt fontos dolog!
    Lesz vége ennek a világnak? Lesz.
    Lesz utolsó idő? Lesz talán már tart is.
    Lesz kegyelem? Lesz, de az már tart azóta is, mióta ember él a földön.
    A félelem nem tud megmenteni senkit sem. Lebénítja, inaktiválja az embereket. Csak egy piros lámpát mutat, de nem ad megoldást. A megoldás pedig Isten megismerése, tudni azt, hogy neked is lesz holnap, és mindazt a bűnt, amit tettél az életedben, azt Istennek hatalmában áll eltörölni. Nem kell érte fizetni, ingyen van mindenki számára.
    Na, ez a hír! Ebbe kapaszkodjatok bele, kedves emberek! Ezzel a kéréssel álljatok oda a Teremtő elé, akinek tudta nélkül semmi sem történik sehol a világon – legyen az jó, vagy rossz.
    Áldott új évet! 🙂

    1. Hogyan lehetséges az Khavé,hogy az ezen a blogon megjeleno cikkekben es kommentekben csak a rossz hirt latod,de azt mar nem,hogy ezzel parhuzamosan hirdetjuk a jo hirt is,miszerint,ahogyan Jézus mondta: “Bizony mondom néktek,hogy aki az én beszedemet hallja es hisz abban aki engem elbocsatott, örök élete van;es nem megy a karhozatra,hanem altal ment a (szellemi es testi) halalbol az életre”?
      Es még napokig lehetne sorolni mindazt a jo hirt,amit a hivok mar megjelentettek ezen a blogon az elmult idoszakban,ugy a hitetlenek,mint a magunk szamara vigasztalasként.

    2. Nem tudom milyen parára vagy félelemre gondolsz… Én ennek az ellenkezőjét tapasztalom. Amikor megismerünk, megértünk valamit, a félelem elszáll. “Aki fél nem lett teljessé a szeretetben.” Ez teljesen független a világban folyó eseményektől, tehát, ha benned félelmet keltenek az itt olvasottak, talán nem a blogban van a hiba.
      Egyébként pedig egyre több ember látja, hogy valami nagyon nincs rendben a világban és válaszokat keresnek. Ebben szeretnénk segíteni.
      “És most mondtam meg néktek, mielőtt meglenne: hogy a mikor majd meglesz, higyjetek.” Ezek Jézus szavai.

    3. Szia Khávé!

      Ha már a “paráztatásról” beszéltél, akkor kihasználom az alkalmat, és csatolok néhány ígeverset. Jó dolog Isten szeretetéről , kegyelméről is beszélni, de vannak, akiket az nem hat meg! Viszont a büntetéstől való félelem már inkább rettenti őket! Mint látod, az Íge nem annyira “érzékeny” a “paráztatásra”!
      Mát. 3,7
      Mikor pedig látá, hogy a farizeusok és sadduceusok közül sokan mennek ő hozzá, hogy megkeresztelkedjenek, monda nékik: Mérges kígyóknak fajzatai! KICSODA INTETT MEG TITEKET, HOGY AZ ISTENNEK ELKÖVETKEZENDŐ HARAGJÁTÓL MEGMENEKÜLJETEK?
      ?Luk. 3,7
      MONDA AZÉRT A SOKASÁGNAK, a mely kiméne hozzá, hogy általa megkereszteltessék: Viperák fajzati, kicsoda intett meg titeket, HOGY AZ ELKÖVETKEZENDŐ HARAG ELŐL MENEKÜLJETEK?
      Júd. 1,23
      Másokat pedig RETTENTÉSSEL MENTSETEK MEG, kiragadva őket a tűzből, és útálva még a ruhát is, a melyet a test beszennyezett.
      Jóel. 2,11
      És megzendül az Úrnak szava az ő serege előtt, mert felette nagy az ő tábora; mert hatalmas az ő rendeletének végrehajtója. BIZONY NAGY AZ ÚRNAK NAPJA ÉS IGEN RETTENETES! KI ÁLLHATJA KI AZT?
      Ésa. 32,11
      RESZKESSETEK, ti gondtalanok, RETTENJETEK MEG, ti elbizakodottak; vetkezzetek mezítelenre és övezzétek fel ágyékaitokat gyászruhával.
      Ésa. 2,19
      És bemennek a sziklák barlangjaiba és a föld hasadékaiba, AZ ÚR FÉLELME ELŐL ÉS NAGYSÁGÁNAK DICSŐSÉGE ELŐTT, mikor felkél, hogy megrettentse a földet.
      Zsolt. 89,8
      Igen rettenetes Isten ő a szentek gyűlésében, és félelmetes mindazokra, a kik körülte vannak.
      ?Zsolt. 96,4
      Mert nagy az Úr és igen dicséretes, RETTENETES minden isten felett.
      ?Zsolt. 99,3
      Tiszteljék a te nagy és rettenetes nevedet, – szent az!
      ?Zsolt. 47,3
      Mert az Úr felséges, rettenetes; nagy király az egész földön.
      ?Zsolt. 76,8
      Te, te rettenetes vagy, és ki állhat meg orczád előtt, mikor haragszol?
      Ezék. 3,19
      De ha te megintetted a hitetlent, és ő meg nem tért hitetlenségéből és gonosz útjáról: ő az ő vétke miatt meghal, de te megmentetted a te lelkedet.
      ?Ezék. 3,20
      És ha elfordul az igaz az ő igazságától, és cselekszik álnokságot, és én vetek eléje botránkozást: ő meg fog halni; ha meg nem intetted őt, vétke miatt hal meg és elfelejtetnek igazságai, a melyeket cselekedett; de vérét a te kezedből kívánom meg.
      ?Ezék. 3,21
      Ha pedig te megintetted azt az igazat, hogy az igaz ne vétkezzék, és ő nem vétkezik többé: élvén él, mert engedett az intésnek, és te a te lelkedet megmentetted.
      ?Ezék. 33,9
      De ha te megintetted a hitetlent az ő útja felől, hogy térjen meg róla, de nem tért meg útjáról, ő vétke miatt meghal, de te megmentetted a te lelkedet

      Tudod, sokan úgy térnek meg, hogy hallván az Evangéliumot, felismerik bűnös mivoltukat! Azt, hogy, menthetetlenűl a pokolra jutnak, amennyiben nem fogadják el Isten kegyelmét, amit nekik felajánl a Jézus Krisztusban! ( És “elsőkörben” ettől szeretnének megmenekűlni!)
      Zsid. 9,27
      És miképen elvégezett dolog, hogy az emberek egyszer meghaljanak, azután az ítélet:
      Jel. 20,12
      És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, a mely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, a mik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint.
      ? Jel. 20,13
      És a tenger kiadá a halottakat, a kik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, a kik ő nálok voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint.
      Jel. 20,15
      És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.

      Persze olyanok is vannak, akiket Isten szeretete indított megtérésre! De azok is hamar rájöttek, hogy amennyiben nem fogadták volna el a kegyelmet, menthetetlenűl pokolra jutottak volna a bűneik miatt!

      “A félelem nem tud megmenteni senkit sem.”
      Nem, valóban csak Jézus Krisztus tud megmenteni! A félelem álltal csak Isten keresővé válhat az ember!
      Főleg az ilyen időkben, amikor még a hívőkről is ez íratott meg, hogy ilyenek lesznek:

      2 Tim. 3,1
      Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be.
      2 Tim. 3,2
      Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,
      ?2 Tim. 3,3
      Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.
      2 Tim. 3,4
      Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.
      ?2 Tim. 3,5
      Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét. És ezeket kerüld.

      Erről pedig:
      “Egy apa sem a félelemmel, hanem a szeretettel és a szeretetre neveli a gyermekét. Ezt fontos dolog!”

      Zsid. 12,6
      Mert a kit szeret az Úr, megdorgálja, megostoroz pedig mindent, a kit fiává fogad.
      Zsolt. 73,14
      Mert nyomorgattatom minden napon, és ostoroztatom minden reggel!
      ?Zsolt. 118,18
      Keményen megostorozott engem az Úr; de nem adott át engem a halálnak.

      Péld. 3,11
      Az Úrnak fenyítését fiam, ne útáld meg, se meg ne únd az ő dorgálását.
      ?Péld. 22,15
      A gyermek elméjéhez köttetett a bolondság; de a fenyítés vesszeje messze elűzi ő tőle azt.
      ?Zsid. 12,5
      És elfeledkeztetek-é az intésről, a mely néktek mint fiaknak szól: Fiam, ne vesd meg az Úrnak fenyítését, se meg ne lankadj, ha ő dorgál téged;
      ?Zsid. 12,7
      Ha a fenyítést elszenveditek, akkor veletek úgy bánik az Isten, mint fiaival; mert melyik fiú az, a kit meg nem fenyít az apa?
      ?Zsid. 12,8
      Ha pedig fenyítés nélkül valók vagytok, melyben mindenek részesültek, korcsok vagytok és nem fiak.
      ?Zsid. 12,11
      Bármely fenyítés ugyan jelenleg nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, ámde utóbb az igazságnak békességes gyümölcsével fizet azoknak, a kik általa gyakoroltatnak.

      Neked is áldott új évet!

  5. Kedves Thea! Ideje lenne neked is felébredni a mély alvásból, és egy kicsit gondolkozz el, hogy tégedet félrevezetett az a Kereszténynek nevezett “háttérhatalom”! Légy nyugodt, hogy azt a vallást amiben te hiszel, HAMIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem akarlak én tégedet riogatni, sem lebeszélni arról, hogy lépj ki az egyházból, mindenkinek van egy szabad akarata, nekem is, neked is. Egyet jól jegyezz meg! A szívetekben lakozik az igaz Isten, nem kézzel emelt templomokban, kegyképeken. Gyökeres változások lesznek a világban a jövőben, össze fog omlani a világgazdaság, stb. Minden jót kívánok! Csak jussak eszedbe majd valamikor a jövőben.

    1. “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hisz Ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” – Én ebben hiszek.
      És igen, “ama Magasságos nem kézzel csinált templomokban lakik” (Ap.csel. 7:48)
      A háttérhatalom pedig nem keresztény, hanem Luciferiánus, lévén számukra Jézus az ellenség és Lucifer isten.

  6. Sziasztok! Csak halkan megsúgom nektek, hogy akkora csalódás lesz számotokra ez a bibliai riogatás, hogy Isten elkárhoztatja a hitetleneket, és a gonoszokat stb. mint annak a rendje. NEM LESZ SEMMILYEN ELKÁRHOZÁS, MERT ISTEN NEM BÜNTETI ÉS VERI A TEREMTMÉNYEIT! OLYAN SÖTÉTEK, ÉS VAKOK VAGYTOK, HOGY EZT ÉPP ÉSSZEL NEM LEHET FELFOGNI! ÉN NEM VAGYOK TAGJA AZ EGYHÁZ ÉS ANNAK “LEÁNYVÁLLALATAINAK” SEM! ÉN MÉLYEN HISZEK A REINKARNÁCIÓBAN ÉS A KARMÁBAN. JÓ, ABBAN HISZTEK AMIBEN AKARTOK, DE ÉN A HELYETEKBEN NEM RIOGATNÉK A BIBLIAI JELENÉSEK KÖNYVÉBEN LEÍRT “ÖRÖK KÁRHOZATTAL”, MERT ISTEN NEM BÜNTETI, ÉS NEM VERI A TEREMTMÉNYEIT! Minden jót!

    1. Szia Névtelen!

      Hát, mi ugyan nem hiszünk a reinkarnációban, de feltételesen(!), ha mégis az lenne, nekünk az nem lenne akkora csalódás, mint neked az, ha mégis van örök kárhozat!
      Én hangosan mondom neked, térj meg, hívd segítségűl Jézus Krisztust, mert mi nem hisszük, hanem TUDJUK, hogy van örök kárhozat!
      De:
      Róm. 10,13
      Mert minden, a ki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.

    2. Ok, lássuk csak ezt a reinkarnációt. Tegyük fel, hogy az előző életembe nem voltam valami jó ember, ezért aztán lett belőlem egy afrikai cecelégy. Azóta is itt vagyok ezen a Tanzániai fennsíkon egy gnú hátán és halvány fogalmam sincs, hogy mi az a nirvána vagy a spirituális fejlődés. Tehát hogyan tovább ?

  7. Amikor a katolicizmus önmagával meghasonul, nem jó időknek nézünk elébe.
    Jezsuitákra lenne szükség.
    Erőre, értelemre, diplomatikusságra, hajthatatlanságra!

  8. Mint ismeretes,a Bibliávál,lehet a legjobban (meg)vezetni az embereket!(Éli könyve)
    Az emberek majd jól bekajálják a “hízelgő” szöveget,ezzel megássák a saját kis sírjukat!

    1. Te egy Hollywoodi mesére gondolsz? Ennek nincs sok köze a Bibliához és a megváltás üzenetéhez.

      1. Abban azért mégis igaza van a filmnek, hogy ez nem csak egy sima könyv. Az egyébként nem keresztény amerikai elnökök még mindig Bibliára tett kézzel teszik le az esküt. Valamiért különös hatalma és tekintélye van. Nem csoda, ha egyszer Istentől ihletett.

  9. 1./ Miért csodálkozol? Az állam lebontása folyik az orrod előtt.
    2./Miért csodálkozol? Vagy nem ismered a próféciákat?
    3./ Miért csodálkozol: a Trón és Oltár egyesülése volt egykor egy Új kezdete..A történelem pedig ismétlődik..
    Ezek tehát nem csodák, hanem jelek. De senki se tartson félelembe senkit ezáltal, hanem mutasson Isten szerinti Utat másoknak is…

    1. A Pápa csak a maga dolgával foglalkozzon . Hisz meg van írva hogy a béke és biztonság az a népnek egy nyomorúságot hoz. A Pápa hozza létre az Antikrisztus kezdettét és eljövetelét.

      1. Twitteren megkerdeztek tole, hogy nagyon fajt-e, amikor Darth Vader lehajitotta a csatornaba. 😀

        Najo. Ez vicc volt. 😀

      2. Na ez az a bibliavers,amit sokan igencsak nem vesznek figyelembe :

        1Thesz 5:1-3

        “Az időkről és időszakokról pedig, atyámfiai, nem szükség, hogy írjak néktek;
        Mert igen jól tudjátok ti magatok, hogy az Úrnak napja úgy jő el, mint a tolvaj éjjel.
        Mert amikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképpen meg nem menekednek.”

  10. Thea, I love you to death for this article 😀 The end is a nice touch.

    Now get this: Some people have dirty license plates so we need to chip everyone’s car:
    http://wtop.com/index.php?nid=1035&sid=3152674
    (How about a debate about license plates being a violation o property rights, not to mention the driver’s license, man we are so far gone)

    1. Tamogat: “Isten fizesse meg” 😀

      PS: Thea, vegtelenitett “Van jövő és van megoldás!” link szandekos, vagy veletlen? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend