Világkormány

Felkészülés az eljövendőkre

Sokszor érezzük azt, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk, de sajnos minden jel arra mutat, hogy a mostaninál is súlyosabb válság vár a világra, hiszen a globalisták célja olyan kétségbeesett helyzetet teremteni, amiben az emberek bármit hajlandóak elfogadni a kilábalás érdekében. A világot minden szinten a világkormány és leendő vezetőjének, az Antikrisztusnak a felemelkedésére készítik elő. ? Joseph Candel

Forrás: SHTFplan.com

A globális kormányzás bevezetésére kitalált rendszer az összeomlás szélén áll. A számadás napja közeledik.

Az Egyesült Államok kormányának bizonyos tagjai és a globális kormányzás előkészítésében segédkező bennfentesek nagyon is tisztában vannak a jelenlegi rendszer korlátaival és szavatossági idejével. Tudják, hogy hamarosan ütközőponthoz érünk.

Nem véletlenül folynak soha nem látott mértékű beszerzések a készenléti rendőrségnél, az amerikai védelmi minisztériumnál és több más rendvédelmi szervnél.

Tudják, hogy mi várható. Összeomlás.

Tisztában vannak az irányított összeomlás részleteivel. Tudják, hogy ennek köszönhetően részesül jelenleg 100 millió amerikai az állami segély valamilyen formájában és ezért vándorol a nép jelenlegi és jövőbeli vagyona hol gyorsabb, hol lassabb ütemben egy maroknyi bankár zsebébe.

Tudják, hogy kevés idő van a számadásig és nem akarják, hogy az a nap felkészületlenül érje őket. Ezért akarnak 30.000 drónt a fejünk fölé, ezért van szükség több ezer készenléti rendőrre az utcákon és ezért akarják, hogy az emberek azon vitatkozzanak, hogy vajon Obama újraválasztása vagy Romney megválasztása hozza el a szabadítást.

Sokan, sajnos a legtöbben, még mindig nem értik, hogy semmilyen elnök megválasztása sem hozna változást. (Időkjelei: És ez sajnos a legtöbb országra elmondható.)

Mindegyik úgy táncol, ahogy a háttérhatalom, más szóval azok az emberek fütyülnek, akik senkinek nem tartoznak számadással a föld gazdaságának tönkretételéért.

A tömeges elektronikus megfigyelés, a sok ezer drón, a készenléti rendőrségek, a hadsereg hazai bevetésre történő felkészítése és a szükségállapot bevezetését előkészíteni hivatott törvények és elnöki végrehajtási utasítások mind azonos irányba mutatnak. (http://idokjelei.hu/2012/02/iteletnap-torveny-a-szovetsegi-kormany-osszeomlasa-esetere/)

A globalisták tudják mi következik és készülnek.

Lehet, hogy nekünk is ezt kellene tennünk, mert olyan idők köszönthetnek ránk, amilyet legtöbbünk nem élt még át életében. Miközben a világ példanélküli változásokon megy át, el kell fogadnunk, hogy nehéz, éhezéssel, lázongásokkal és vérontással súlyos idők közelednek.

Ma több millió embernek az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában az is gondot okoz, hogy ételt tegyen az asztalra. Több tucat háború vagy konfliktus folyik a világban ebben a pillanatban, amelyekben férfiak, nők és gyerekek halnak meg. Az elmúlt hónapok során milliók mentek az utcákra a világ szinte minden szegletében, miközben a rendszer, ahogyan azt eddig ismertük összeomlik körülöttünk.

Ha a szemünk előtt álló tények illetve folyamatosan zajló események nem győzik meg az embereket arról, hogy valósidőben történik a világ irányított destabilizációja, akkor nem tudni mi képes erre.

Az állam készül. Lehet, hogy nekünk is ezt kellene tennünk? Kezdjük mondjuk azzal, hogy kinyitjuk a szemünket vagy felébredünk.

Előző posztKövetkező poszt

37 hozzászólás

  1. Nem történt semmi rendkívüli az olimpián… nem értem…. vagy ennyire nyeregben van a háttérhatalom, hogy nincs szükség ilyen horderejű dologra? Elég a “csendes” folytogatás? Ezek szerint igen…. Vélemény?

    1. vannak infók arról, hogy igen is akartak casus bellit, de meg tudták akadályozni….
      olyan hír is van hogy teli van aknázva egy hajó a perzsa öbölben, amit az Irániakra akarnak fogni, ha robban, de valamiért nem tudják felrobbantani….egyszerűen nem robban a cucc 🙂

      1. Nincs valakinek információja azzal kapcsolatban, hány db. CCTV kamerát szereltek fel(pluszban) Londonban és környékén az Olimpiára való tekintettel?,…persze tudom, hogy lassan elkezdik őket leszerelni, tudniillik az Olimpiának vége,……vagy már megint jól átvertek ezzel a “nem történt semmi”-vel?

    2. Szerintem adjon mindenki hálát Istennek/Allahnak/Buddhának stb, hogy nem történt semmi ilyesmi az olimpián…

      1. Knowing,halat adni csak Istennek tudunk,mert Allah nem létezik,az egy balvanyisten.Buddha pedig – aki csak egy foldi halando volt – mar régen ott porlad a sirjaban.De ha élne,akkor sem adhatnank neki halat,mert nem volna Isten.

        1. Hu, de megmondtad…valaki csak jot akar rogton akad egy szarrago…

        2. Kedves Rita maga épp elméjű. Már ne haragudjon. De zagyvaságokat irkál.
          Nem cárok választ.

        3. süssél inkább halat ,aztan porladjal a sírban ha eljön az idő . gyökér

    3. Az olimpian ugyan nem tortent semmi Balazs,de nekem nagy oromet szereztel azzal,hogy azt irtad “odaat”,hogy “Ezt az oldalt sajnos nem látogatom többet a jövőben….. köszönöm, ennyi volt….”.Szivesen megoleltelek volna miutan ezt olvastam:). De most nagyon tartanunk kell magunkat (en is kb.ezt irtam) ehhez,mégha vissza is nezunk a reakciojukra.Azt gondolom,amit ott el kellett vegeznunk,azt elvegeztuk,fel kell kutatnunk mas teruleteket,ahol talan orommel fogadjak az Igét.

      En bezzeg meghallgattam a megbocsatasrol szolo tanitast,aminek a linkjét megadtad,a hitetlenek,akiknek igazan meg kellene,nem fogjak,pedig igazabol nekik szolna.

      Az olimpiarol pedig az a sejtésem,hogy az azzal kapcsolatos elozetes hirverés,csak elterelés volt valami mas,nagyobb dologrol.

      (Lattam a kislanyod szulinapi party-jat a YT-n,nagyon kedves kislany:)

      Bocs Thea:)

      1. Kedves Balázs és kedves Ria,
        Ha tényleg úgy döntenétek, hogy nem “mentek” többé “odaát” azzal pont azt éritek, amit azok szeretnének, akik üzemeltetik azt a blogot, persze ott csak egy Buddha nicknevű fazon vállalja magára az üzemeltetést, de szerintem többen vannak és az a minimum, hogy főmunkaállásban végzi a munkáját, ha értitek, hogy mire gondolok. Nos többször elmondtam már, de ha kell még egyszer megismétlem, az az oldal szerintem azért jött létre, hogy hazudjon, megtévesszen, lejárasson és tereljen elsősorban a kezdőket a new age irányában, miközben mond igazat is, klasszikus felállás, persze rafináltan csinálja …a pasas (vagy a csapat), mint már máskor is mondtam PROFI manipulátor, őt ezért fizetik….ez 1000%, már az első pillanattól fogva ezt érzem. Ezt az oldalt is figyelemmel kíséri(k), időnként át vesz egy egy poszt.ot is amit odaát kirak, megjelölve forrásként az idokjelei.hu-t.
        Gondolkodjunk el ezeken egy kicsit.

        Isten áldjon benneteket.
        kanku

        1. Szia Kanku,
          Szoval te is jartal”odaat” :)…ennek orulok,mert igy veled egyutt meg tobben latjuk,ami ott folyik,es ezzel egyutt azt is,hogy talan mi a celja ennek a Buddha nevunek es(vagy) bandajanak.Azert irok “talan”-t,mert lehet ez is,lehet az is.Lehet az is amit te gondolsz,en viszont sokkal butabbnak latom ezt az embert,mint hogy annyi esze is volna,hogy szandekos felrevezetes lenne a celja,mivel o maga is hiszi,hogy a new age-el valoban eljon egy szép uj vilag.Nincs semmi logikus felepitese a kozlendoinek,amibol az lenne lathato,hogy szandekolt terv huzodik mogotte.Persze,hogy vannak azokban valos dolgok is,de nem tud veluk mit kezdeni…talan,mert o maga is egy zavarodott es konnyen befolyasolhato szemelyiseg.
          Jol tudom,hogy kezdettol azt szeretne(k),hogy mielobb eltunjunk onnan mi keresztyenek,de reszemrol nem is volt cél hosszu ideig gyozkodni az ott lévoket,eppen csak annyi volt,amig a jo hirt oda is eljuttatom,illetve,ha mar ott ebredesrol irogatnak,ramutassak,hogy mire is kellene igazan felébredniuk.Az lenyegtelen,hogy ok most mit ertek el,mert a cel nem az,hogy viaskodjunk emberekkel,hanem a igazsag megismertetese,es ha nem fogadjak be,akkor mennunk kell tovabb masokhoz,ahogyan parancsot kaptunk erre a Mate 10:11-16-ban is.
          Jezus Krisztus bizonysagtevoje nem “e vilag vitazoja”(1Kor 1:20)”Ezekre emlekeztesd,es az Isten szine elott bizonysagot téve kerd oket:ne folytassanak haszontalan szoharcot a hallgatok romlasara”(2Tim 2:14).
          En nagyon jol ismerem a Satan kifaraszto taktikajat,de rajtam nem lesz fogasa.Ezert amikor mar azt latom,hogy “megkovéredett e népnek szive” ,”fuleikkel nehezen hallottak es szemeiket becsuktak”,akkor odebb allok.
          Eleg nagy szegyen az rajuk nézve,hogy annak ellenére,hogy ott mindegyikuk nagy szeretet szolamoktol csopog,megis eppen ok azok,akik kiutaljak maguk kozul az embereket,beleértve termeszetesen “Buddhat” is.

        2. Nem tudlak követni benneteket, eláruljátok melyik oldal az az odaát?
          Köszönöm

        3. Köszönöm, találkoztam már ezel az oldallal. Mint akkor is ,most is gyorsan becsuktam.De legalább tudom mire gondoltatok amikor az odaát ot emlegettétek.

        4. Jol tetted djusee,egyel kevesebb dolog,amivel beszennyezodhetsz:).

  2. Kérdés: minn változtat ha kinyitjuk a szemünket? De komolyan. Felismerjük kika bűnösök és mi a rossz és egy nagy forradalom égisze alatt elsöpörjük? Milliók halnak meg de a cél nemes! XD Vagy mi a megoldás?

    1. Dióhéjban megtalálod itt: http://idokjelei.hu/rolunk/
      Bővebben pedig itt: http://idokjelei.hu/category/bibliatanulmanyok/ vagy itt: http://idokjelei.hu/2011/01/a-vegso-idok-14-pontja-1-resz/

      A világot egyetlen módon lehet megváltoztatni: az emberek szívén keresztül, és ezt mindig magunkkal, majd a közvetlen környezetünkkel kell kezdeni. Most egy sötét időszakon haladunk át, de szerencsére ez csak átmeneti. Aki viszont nem tudja, hogy mi történik, sokkal nehezebb helyzetben van, nem tud felkészülni és csak ijedten szemléli, hogy mi folyik a világban.

      1. is-is

        a kérdés jó és tényleg elgondolkodtató….

        “tudatlanságban” leéled az életed és esetleg szerencsés is vagy és jó helyre is születtél, vagy tisztában vagy a történésekkel, de belebetegszel abba, hogy semmit sem tehetsz ellene ?

        jó dilemma…..

        1. Egy hívő azért másképp tekint ezekre a dolgokra. A jelenleg folyó háború kimenetele 2000 évvel ezelőtt eldőlt a Golgota-dombon. Most már “csak” csatákat vívunk, amik a saját és embertársaink sorsa szempontjából fontosak.

          És szerintem nagyon is sokat tehetünk. Az ellenség számára a legnagyobb veszteség, ha valaki Jézus mellé áll, nem véletlenül éri a kereszténységet egyre több támadás mostanában.
          Ezek a csaták nemcsak fizikai téren folynak, sőt a lelki küzdelem még nagyobb.

          “Jaj a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint aki tudja, hogy kevés ideje van.” – Jelenések 12:12

      2. Kedves Mindenki, egyetértek, hogy a Biblia mindent leír. Amiben most benne vagyunk. Ennek értelmezéséhez mindig volt égi segítség. La Salette, Fatima, Garabandal, Stefano Gobbi atya, …
        Szeretném jelezni, hogy a Jelenések Könyvének apokaliptikus idejét éljük, ezt maga a pápa is elmondta. De a 2010 .november 8.-ától írországi prófétán keresztül az ég az emberiségnek üzen, felkészülni az előttünk álló eseményekre. Mindenre, ami benne is van a Szentírásban, és amire kitekintve a világba, egyértelműen rajzolódik ki. AZ üzenetekben lévő dolgok már eddig is beigazolódtak. Az angol oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com és a magyar oldal: http://www.nagyfigyelmeztetes.com

        Javaslom mindenkinek olvasásra, eddig több mint 450 üzenet van, benne van a gonosz tevékenysége, a szabadkőművesek által, az egyházban végbemenő változások, a közel-keleti helyzet, megnevezve az országokat, benne van az Antikrisztus fellépése, jellemzői, – de minden egyezik a Szentírással.

        Csak elég visszagondolni, hogy az I. világháború idején 1917-ben mi hangzott el Fatimában… – minden beteljesült, minden úgy történt…

        Most is előre tudjuk, és le van írva, hogyan kerülhetjük el…

        1. Kosz Z.Levente,de itt a tobbsegunk nem katolikus,es ezert semmifele fatimai jelenéseknek nem hiszunk,illetve,ha el is hisszuk,a tuti,hogy az ordog jatéka…,mint ahogyan az a katolikus oldal is,amit itt ajanlgatsz.Sem az Atya,sem Jézus Krisztus nem uzenget itt nekunk havonta,mert amit tudnunk kell,az ott van a BIbliaban.Ha nekunk uzengetesekbol kellene élnunk,akkor mire valo,a mi hitunk? Az igaz hivoknek semmiféle “jeleket es csodakat”nem kell latniuk,hogy hinni tudjanak es felkeszulni (a tiz szuz) Urunk eljovetelére.Egy kis fantaziaval mi hivok is eltudjuk mondani egymasnak,hogy amik ma tortennek,azok mi(k)nek a jelei.

        2. A titokzatos írországi próféta, akiről senki sem tudja, hogy ki az,… bocs…. a nevét tudjuk, Maria Divine Mercy,…a sok ostoba vallásos biztosan hasra is esik tőle, de nem mi.
          Ez a legjobb, ezt még nem láttam, reklámoznak egy új könyvet, minek címe “The Book of Truth”, ja! és ki ajánlja szeretettel? Ne haragudjatok, de képtelen vagyok leírni a nevét eben a kontextusban, egyszerűen nem tehetem, nem lenne rá nézve méltó összefüggésbe hozni ezzel a szeméttel, ezért inkább nézzétek meg ti magatok, aztán aki úgy gondolja, hogy van min, az gondolkodjon el egy kicsit azokon a “próféciákon”, aztán meg sürgősen kezdjen el kutatni a Római Katolikus egyház/Vatikán kérdésben, valahol itt kéne kezdeni, nyissa ki jól a szemét a többi nem “keresztény” vallás követő is: http://www.youtube.com/watch?v=IXFfKmCbq0s&feature=related

          Még egy kis történelem:
          http://www.youtube.com/watch?v=2x_MdS88qr8&feature=related

          Ébredjetek fel, amíg még lehet drága felebarátaim, szorít az idő.

          Az Úr bocsásson meg mindazoknak akik (eddig) tudatlanságban és megtévesztésben élnek (éltek).

          Itt pedig az ígért reklám helye:
          http://www.thewarningsecondcoming.com/prepare-for-the-warning-the-illumination-of-conscience/

        3. Kedves Kanku,
          Gondolom ezt a linket:
          http://www.thewarningsecondcoming.com/prepare-for-the-warning-the-illumination-of-conscience/
          elrettentésként javaslod barkinek is megnézésre,mivel hogy az Igazsag mar irva vagyon a Bibliaban,igy nincs szuksegunk semmiféle mas “igazsag konyvekre”,mas evangeliumra.Amit tudnunk kell,megvan irva a Bibliaban.
          Kereszteket sem kell figyelgetnunk az égen,mert ha lesz is ilyen,az ez lesz:
          “Es nagy jeleket es csodakat tesz annyira,hogy tuzet is hoz le az égbol a foldre,az emberek szeme lattara”(Jelenesek 13:13).
          Tovabba:
          “Mert hamis Krisztusok es hamis profétak tamadnak,es nagy jeleket es csodakat tesznek,annyira,hogy elhitessék ha lehet,a valasztottakat is.Imé eleve megmondottam néktek.Azért ha azt mondjak majd néktek:Ime a pusztaban van;ne menjetek ki.Ime a belso szobakban ne higyjétek.Mert amiképen a villamlas napkeletrol tamad es ellatszik egész napnyugatig,ugy lesz az ember Fianak eljovetele is”(Maté 24:24-27).
          “Es akkor fog megjelenni a torvénytaposo (antikrisztus),akit megemészt az Ur az o szajanak lehelletével,es megsemmisit,az o megjelenésének feltunésével;akinek eljovetele a satan ereje altal van,a hazugsagnak minden hatalmaval,jeleivel es csodaival,es a gonoszsagnak minden csalardsagaval azok kozott,akik elvesznek;mivelhogy nem fogadtak be az igazsagnak szeretetét az o udvosségukre”(2Thess 2:8-10).
          A purgatoriumrol szinten tudjuk,hogy hazugsag,mert az ember halala utan mar nincs buntol valo megtisztulas.Vagy még életében bunvallast tesz az Urnak amire – (még életében) bunbocsanatot kap,vagy soha.
          Ha a tisztitotuz tana igaz volna,akkor “Krisztus ok nélkul(hiaba) halt meg”(Gal 2:21),vagyis az udvossegunkhoz nekunk is hozza kell jarulnunk szenvedéseinkkel.
          A katolicizmusrol pedig mar sokan tudjuk,hogy Babilon titkos vallasat,szimbolumait stb,ultette at az egyhazukba.Az igaz hivoknek nem kell ezt kovetni,senki nem kotelezheti oket erre,semmi kozuk ezekhez.Ezert nem tartom pl.a karacsonyt mar kb.15 éve.Urunktol egyetlen rendelkezést kaptunk csak,hogy mit tegyunk az O emlékezetére,ez pedig: az Urvacsora vétel.

        4. Kedves Ria,
          Mindenben egyetértek de a linkel kapcsolatban lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, lehet nem a legvégére kellett volna beraknom , tehát…a “thewarningsec,,,,,,” oldal linket azért tettem fel, hogy mindenki lássa milyen, képtelenséget terjesztenek azaz, hogy a Ő maga Jézus(“Jézus”) Krisztus ajánlja a The book of Truth nevű könyvet, kivételes ajándékként (és nem a Bibliát!), hogy az emberek megtudhassák belőle az igazságot, igazság, aminek segítségével felkészülhetnek a visszatérésére. Már elnézés, de ez még viccnek is rossz, én személy szerint csak sajnálni tudom azokat, akik hisznek az ilyen hazug oldalaknak.
          Tudom, hogy ti tudjátok, de hidd el, nagyon nagyon sokan nem tudnak az említett álkeresztény egyház valódi gyökereiről.

        5. Szoval kedves Kanku,en tudom,hogy te tudod,hogy mi tudjuk:)…ezert is irtam azt,hogy:”gondolom elrettentésként javaslod…” ezt a marhasagot….en legalabb is biztos voltam benne.
          Sajnos azt is tudom,hogy sokan elhiszik ezt,es ugy szivjak magukba,mint szivacs a vizet.Amit itt feljebb Z.Levente ajanlgat nekunk,az detto ugyanaz. Ha olvasnak a Bibliat,akkor tudhatnak,hogy nekunk semmifele “egi segitsegre” nincs szuksegunk,barminek is ertelmezesere,amikor nekunk az “ama Vigasztalo” mindent megmutat,mindenre megtanit.
          En szerintem mindegy,hogy az uzeneted elejere vagy a végére tetted a linket,mert aki tudja mirol van szo,az azt is tudja hova tegye,aki meg nem,annak olyan mindegy,hiszi igy is,ugy is.

          Abban a mondatodban amikor azt irod,hogy “ebben a kontextusban keptelen vagyok leirni a nevét stb”,latszik,hogy mennnyire szereted az Urat,mennnyire tiszteled az O szentseget es ez orommel tolt el,ami Atyanknak is nagy oromere van.
          A hiszekenyeket pedig megprobaljuk nyakon csipni,es helyukre igazitani,amennyire ez lehetseges.

          Kivanok neked egy békes uj hetet,Urunk aldasaval.

    2. Ha felnyílik a szemünk nagyobb felel?sségünk van mint gondolnánk. Mert akkor tisztában vagyunk azzal, hogy döntenünk kell. Valami mellett és valami ellen, ami meghatározza örök sorsunkat. A fizikai életünk valszeg rámegy, aki eleve úgy áll hozzá, hogy azt megmentse, már a rossz oldal mellett döntött. ?aki elveti az életét, megnyeri azt?

    3. A vilagot,mint olyat,senki nem tudja megvaltoztatni.Ha valaki megtudna,akkor nem kellene eljonnie az itéletnapnak.Amikor pedig majd az igazi atvaltozas (uj ég es uj fold) megtorténik,ott mar csak az Istent szeretok fognak elni.

  3. Szerintem a rendszer nem hogy összedőlt, de soha nem látott ütemben fejlődik és virágzik!

    Ami összedőlt az az egyszeri népek jövője, jövőképe a szociális háló a nyugdíj az oktatás az egészségügy stb…
    Maga a rendszer tökéletesíti szépen araszolva a totális kontrollt az emberek felett.

    Itt az emberek tudata dőlt össze a beletörődéssel és szenvtelen viselése az örök rabszolgasorsnak.

    A rendszer tökéletes: kell még a bankoknak 5000-10.000 Milliárd (!) euro/dollár ?!?!?
    Semmi gond! Majd a népek unokájának az unokája is fizetni fogja kölcsön és adók dömpingjével, mert a FED legyártja MOST azt a vacak 9000 milliárd dolcsit és majd az eljövendő generációk sokasága kifizeti….

    Tehát a rendszer tökéletes, virágzik, és napról napra gazdagabb és elnyomóbb lesz, persze hogy felszerelkeznek, mert a következő lépcsőfok az, hogy eme buta hústömeget meg kell ritkítani!
    mert:
    – ha nem elég az egészségügy elérhetetlensége az egyszeri embernek, és még mindig él?
    – nem elég hogy már csak a gazdagok fizethetik meg az oktatást?
    – nem pusztulnak a szegények a hulladék GMO-s ételektől elég gyors ütemben?
    – ha nem elég hogy a csecsemő korban beadott ólmos oltásoktól 15-20 éven belül rákosak és buták lesznek?

    akkor majd jönnek kis háborúk (felpörgeti a gazdaságot, extra adó kivetése, magasabb benzin=több adó)
    meg világjárványok a laboratóriumból
    környezeti, időjárási katasztrófák (HAARP ?)
    chemtrailok a Földek (és emberek) sterilitására
    Billi apó “védőoltásai” a harmadik világban….

    és lehetne sorolni a válogatott népirtásra specializálódást.

    és tényleg az orrunk előtt történik és nemhogy titkolnák, de egyre erőszakosabban és nyíltabban teszik ezt…

    pont úgy ahogy ERŐSÖDIK a rendszer!!!!

    1. Egyet értek bizonyos mértékig.
      Szerintem is egyre jobban felpörögtek az események, és ez még inkább így lesz.
      A pénznyomtatásról, és hitelek kiadásáról nekem az a véleményem, az most csak azért kell, hogy az “elit” pár családnak legyen még több pénze, hogy úgy mond “törvényesen” felvásárolhasson még minden földet, folyót, tavat, hegyet, völgyet, stb. Amikor már az “Ő” földjükön vagyunk, amikor már minden az övék, gyárak, energiák, stb. is, akkor már nem lesz szűkség pénzre.
      Onnan már tényleg jöhet, az apokaliptikus menetrend.( bár természetesen, most is az megy már!)
      Amit még hozzátennék: mindezt azért tehetik meg, mert ” nem test és vér ellen van tusakodásunk” ebben sem!
      Azt ugye Ti is látjátok, hogy az emberek teljes félelemben, rettegésben, és elképesztő “vakságban” vannak! Ez pedig nem azért van, mert simán csak “ostobák”, hanem Sátán és serege munkálkodik körülöttük, bennünk. Nyilván való, hogy szellemileg teljes befolyás alatt vannak, hiszen amint Te is írod, ” és tényleg az orrunk előtt történik és nemhogy titkolnák, de egyre erőszakosabban és nyíltabban teszik ezt…” És senki nem sejt semmit, ahogy Nóé idejében is volt!
      És nem is tehetnek semmit!

  4. Két napja elkezdtem nézni a Róma című sorozatot. Ajánlom nektek, mert sok dolgot megláthat és megtudhat belőle az ember. Ahogy a “nemesség” játszik a sima emberekkel és milyen semmiszámba veszik azokat akik eltartják őket. A vezetők minden erejükkel azon vannak, hogy eltakarják a plebs (nép) elől az igazságot, nehogy lázadás törjön ki…

    1. Én láttam a Róma című sorozat mind a két évadát. Nekem is pont az tetszik benne, hogy a nemesség és a szegény emberek életén keresztül mutatja be a fényes, dicső város sötét oldalát, a háttérben zajló döntéseket, sunyiságokat, manipulációkat. Azóta a módszerek finomodtak és megjelent tudományként a marketing. Sajnos a célok nem változtak csak globálissá váltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend