Nagytestvér

Vörös fénnyel jelölik meg a bűntettre készülő gyanúsítottakat

Forrás: Infowars.com

Az Associated Press arról adott hírt, hogy a New Jersey-i East Orange városában mostantól egy új orwelli technológia segítségével próbálják visszaszorítani a bűnözést a rendvédelmi szervek, aminek lényege, hogy a gyanúsítottakat vörös fénnyel jelölik meg, mielőtt azok bármilyen bűntényt elkövettek volna, amennyiben viselkedésükből a rendőrük úgy gondolják fennáll egy bűntény elkövetésének esélye. A spotlámpákat a már meglévő utcai lámpákra és egyéb közterületi szerkezetekre szerelik fel.

A rendőrök folyamatosan nyomon követik a város több száz térfigyelő kamerájából beérkező képanyagot és ezek segítségével fogják vörös fénnyel megjelölni a feltételezésük szerint bűntettre, például utcai rablásra készülő egyéneket. A lámpa egy egész háztömbnyi távolságból is képes erős vörös fényt vetíteni a gyanúsítottra.

?Londonban beszélő kamerák vannak, nekünk piros spotlámpával ellátott kameráink lesznek. Ezt hivatalosan fényalapú intervenciós rendszernek nevezik,? mondja William Robinson, East Orange rendőrfőnöke. ?Azt üzenjük a bűnözőknek, hogy figyeljük őket. A rendőrség mindent rögzít és intézkedik.?

Amint azt Robinson is mondja, az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és még néhány ország egy ideje alkalmaz már ilyen és ehhez hasonló bűnmegelőzési módszereket. Az angliai beszélő kamerák rárivallnak az ?antiszociális? viselkedést mutató vétkesekre, az amerikai nemzetbiztonsági hivatal pedig ?Intellistreet? nevű okos utcalámpákat szereltet fel, amelyek a közvilágítás mellett, az állampolgárok megfigyelésére, párbeszédek rögzítésére és a kormány által kiadott vészfelhívások megjelenítésére is alkalmasak.

Az ?elkövetés előtti? (pre-crime) spotlámpák alkalmazása természetesen még messze van a filmekben látott igazi megelőző gyanúsítástól, de ez csupán egy a sok új államilag támogatott orwelli módszer közül ebben a magas bűnözési statisztikáiról ismert városban. Egyre több olyan város van ahol lassan mindenki ?elkövetés előtti? gyanúsítottnak számít, amíg nem képes bizonyítani ártatlanságát.

Az Amerikai Polgárjogi Unió (ACLU) szóvivője aggodalmasnak nevezte a politikai csoportokkal és aktivistákkal szemben kialakuló megfigyelési és kémkedési hangulatot. Számos napvilágra került dokumentumból például kiderült, hogy az amerikai nemzetbiztonsági hivatal a hazájukba visszatérő veteránokat vagy a két fő amerikai párttól eltérő pártokat támogató egyéneket, illetve számos más csoport támogatóit nemcsak ?szélsőséges elemként? tart számon, de a rendfenntartó erők és terrorelhárító egységek adatbázisaiba is bekerültek.

[vsw id=”aebHqLvYjM8″ source=”youtube” width=”590″ height=”355″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

  1. Heaven! Igen tudom mi a szándékuk, de az én kérdésem eredetileg az volt, hogy mit is mond valójában az Alaje üzenete part 10.-ben(és más videóban is) mert szerintem nem azt mondja hogy “Greetings, this is Alaje from Pleiades”, hanem azt, hogy “Greetings this is a liar from Pleiades”, tehát ez az ALAJE név nem véletlenül volt kiválasztva,… lehet Alaje-nak is érteni(és leírni), de ő(ők) valójában “a liar”(egy hazug) szót értik és terjesztik, vagyis… ” Üdvözletek, én egy hazug vagyok a Plejádokról”….. én legalább is így értem.
    Az Alaje 8-ban ráadásul elkövetnek egy elég nagy hibát, bemutat több Plejádi fényhajó-t és űrhajót és a 4.00. percnél bemutat egy TR-3B(Aurora Project) gépet, talán azt gondolják, hogy az emberek még nem ismerik,… én igen, ezeket lehetett látni a tavaly nyáron MO-on is és azt mondták a híradókban hogy UFO-k, sok szemtanú is volt és ők is ufo-nak nézték…én csak mosolyogtam és azt kérdeztem magamba, hogy mit keresnek itt az amerikaik? itt repdesnek a városaink felet néhány 100m magasban és a légi erőnk nem észlel és nem nyilatkozik semmit? aztán belegondoltam, hogy valószínűleg be kellet csukniuk a szemeiket és tartaniuk a szájukat mert ez a parancs. Igen, bevetik majd a nagy Ufo-s megtévesztést, …a földet megtámadják az ufo-k!..ÚúúúúúÚÚÚ! nagyon gonoszak, pont olyanok mint a Hollywood-i filmekben,” és a bolygónk kell nekik”…. az emberek majd el is elhiszik, mert megkapták időben az erre vonatkozó agymosást, dolby surround 5.1-ben,……Innen tovább már csak egy összeesküvési elmélet: a vezetőink azt mondják majd….nem győzhetünk, fejlettebb a technológiájuk,….ráadásul mi nem tartunk össze,..végünk van!…. de talán még van egy esély…. ha mindannyian összefogunk, egyesítsük országainkat akkor talán megvédhetjük magunkat,…..igen! csakis így van esélyünk!……a többit már nem mondom, mert csak sok unalmas papírmunka történet lenne, az országok vezetőiknek az aláírásaival amivel eltörlik az országokat, vezetőink mind lemondanak, megválasztanak 1db vezetőt és létrehoznak egy új, hatalmas, erős országot mondjuk valami Földi Egyesült Nemzetek névvel. Az ufók pedig maguk alá csinálnak, de nem a félelemtől, hanem valami jó kis vírustól amivel megfertőztük őket és vissza pucolnak a több százmillió fényévnyi távolságra található bolygóikra…end of story.

  2. Kanku!Belenéztem a videoba,a bukott angyalok akcióban látom,vagyis a démonok,szerintem ha bevetik a Blue Beam projektet akkor ezekre az ilyen fajta “angyali” üzenetekre hivatkoznak majd,totál new age és sajnos nagyon sok ember bedől ezeknek:S

  3. Nem vág ide, de hadd kérdezzek valamit……ki látta Alaje777 a YoUTube-on? és mi a véleménye? vagy inkább ne is vélemény legyen, mert belebonyolódnánk egy számomra már unalmas elemzésre,…nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy kinek a bérrece ez az ember, de amiért hozzátok fordulok a következő: Keressétek fel őt a YT-on és hallgassatok bele a videóiba(lehetőleg angol verziót, hogy ne vegye el a figyelmeteket a filmfelírat, elég lesz csak 3-4 mondat, nem több,….ok, ok.. nem akarom túl bonyolítani a dolgot ezért csak arra kérlek hallgassátok meg az első mondatát,…mi az amit mond? Azt mondja vajon? “Hello I’m Alaje!” mert én bár megnéztem minden filmjét (bocsi, de kíváncsin a természetem) soha nem tűnt fel az ami most legutóbb annyira egyértelmű,…nem tudom de amikor megnéztem az egyik filmjét csak úgy bevillant,(égi segítség lett volna?) egyből és elkezdem csodálkozni, hogy miért nem hallottam (értettem) meg ezt eddig soha, és akkor elkezdtem sajnálni azokat akik valószínűleg sokkal jobban értenek nálam angolul és mégsem hallják a lényeget, pedig az illető közli velük már az elején,….igen így alázza meg az embereket az Illuminati-sok…

    Várom a megoldást! mit mond valójában a fickó?

    És természetesen egy idézetet is a Bibliából erre vonatkozóan, főképen tőled Thea…. őrülök ha látlak,.. te mindég olyan jól nézel ki,…hogy csinálod ezt ? .)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend