Világkormány

Új világrend a korona árnyékában

Azt gondolom elég idő telt el az új típusú koronavírus felbukkanása óta, hogy lássuk, nincs a földön olyan ország, ahol a lakosság elégedett lenne a helyzet hatósági kezelésével és bár nem szeretek ellentétes táborokat látni magam körül, ha nem muszáj, az is elég világos, hogy a lakosság reakciója két fő csoportba sorolható. Egy részről vannak azok, akik szerint az állam nem tesz eleget, hogy megvédje őket a veszélytől, és természetesen vannak, akik szerint túl sokat tesz, amennyiben az intézkedések csorbítják szabadságjogaikat. E tekintetben nincs nagy eltérés a civilizált országok koronahelyzete között, így Magyarország sem kivétel. A kérdés persze, amire most nem tudunk biztos választ adni, hogy a járvány csupán jó ürügy az ilyen intézkedések meghozatalához vagy az egyes országok járványkezelésének mikéntje a véletlen műve, esetleg az adott kormány politikai nézeteinek eredménye, vagy netán, hogy az elvetemültebb elméleteket se hagyjuk ki, a járvány az intézkedések kedvéért van egyáltalán jelen.

Az 1918-as spanyolnátha lényegesen több áldozatot követelt a fiatalabb és egészségesebb korosztály körében az újtípusú koronavírushoz képest. Az akkori intézkedések korábban soha nem látott szigorral és intenzitással érkeztek, mégsem voltak képesek megállítani a betegség terjedését. A korabeli orvosok szerint pácienseik nagy részének a közönséges nátha mellett egyedül a félelmeivel kellett megküzdeni ahhoz, hogy jobban legyen, a lakosságnak pedig idővel elege lett a mindent megbénító járványügyi szabályokból. Az ellenállás egyre agresszívabb formákat öltött.

Érdemes megfigyelni, miként írta át a média a spanyolnátha járvány történetét az elmúlt hónapok során, mintha a betegség a drákói intézkedéseknek köszönhetően tűnt volna el, amikor valójában szinte akadály nélkül vonult át a legtöbb nagyvároson, míg végül a vírus kiégett és szép lassan eltűnt, anélkül, hogy bármilyen hatékony oltás felbukkant volna a láthatáron. A vészhelyzet fenntartása csak elhúzta a járvány időtartamát. Tudom, tudom, a járványgörbe laposítása meg minden, csakhogy ez egy olyan terület, ahol senki sem rendelkezik használható tapasztalatokkal, és egyelőre az egyetlen görbe, ami igazán lapos lett az intézkedések hatására, az a gazdaság teljesítménye.  

A járvány az intézkedések ellenére halad a maga útján, így nem meglepő, ha egyre többen gondolkoznak el azok létjogosultságán. Hat hónap elteltével láthatjuk, hogy a karanténintézkedések nem sokat jelentettek, ha azok célja az időhúzás volt egy hatékony oltás kifejlesztéséig, arról nem beszélve, hogy az ilyen sebtében összehozott szerek nem sok jóval kecsegtetnek, ha lehet múltbeli példákra hagyatkozni (Lásd még: LINK).

Ha azonban a korlátozó intézkedések célja egy totalitárius rendszer bevezetése, vagy legalábbis a lakosság hozzászoktatása az ehhez szükséges lépésekhez, jó úton járnak. Keresve sem találhatnánk eredményesebb eszközt erre egy globális egészségügyi vészhelyzetnél, függetlenül attól, hogy az véletlenül vagy szándékosan jött létre.

A probléma ott jelentkezik majd, amikor már semmi sem indokolja a totalitárius rendszer fenntartását, így addigra el kell érni, hogy a lakosság nagy része elvből szükségesnek tartsa. Azt kell hinniük, hogy hosszú távú túlélésük záloga szabadságjogaik önkéntes feladása.

Közben egy másik jelenség is megérdemli figyelmünket. Az Egyesült Államokon végig söprő, legtöbbször erőszakba, fosztogatásba és rongálásba torkoló Black Lives Matter tüntetések szinte ellenállás nélkül folyhatnak, a média teljes támogatása mellett, miközben a korlátozó intézkedések ellen békésen felszólalókat ugyanezen médiumok közellenségként kezelik, egyes országok hatóságai (lásd Ausztrália, Spanyolország vagy Nagy-Britannia) pedig bűnözőknek kijáró szigorral büntetik, legyen szó akár egy Facebook bejegyzésről vagy az utcai maszkhasználat elmulasztásáról. Tudva a végcélt, a taktika tökéletes. Amennyiben az erőszakos tüntetők sikerrel járnak a társadalom szétverésében, az új kollektivista birodalom felépítése sokkal egyszerűbb lesz az ellenállást nem ismerő lakosság feje felett. Ha viszont az erőszakhullám hatására a lakosság erőteljesebb fellépést kezd követelni a rendőrség részéről, az orwelli intézkedéseket is könnyebben elfogadják majd saját védelmük ürügyén.

Mindkét forgatókönyv elérheti célját: egy igazi rendőrállamot. Az Egyesült Államok esetében legalábbis nagyon logikusnak tűnik: amennyiben az egészségügyi vészhelyzet nem jár sikerrel a diktatúra kiépítésében, a felfegyverzett és fegyvereit használni is képes lakosság ellenállása miatt, még mindig megpróbálhatják rávenni a többséget a statárium önkéntes támogatására, az erőszakos baloldal miatti félelmet kihasználva.

A követendő hozzáállás ezúttal is az, ha mindkét csapdát elkerüljük. Nincs mitől félnünk. Emlékezzünk rá, hogy a birodalmak jönnek és mennek, mi viszont örökre itt vagyunk.

A megoldás sem változott, hiszen a félelmet, ahogy a vírust vagy az erőszakot is, a tökéletes szeretet1 képes csak maradéktalanul legyőzni, Ő viszont játszi könnyedséggel, ráadásul ezekben a napokban tálcán kínálkoznak a jobbnál jobb lehetőségek a szeretet terjesztésére. Ilyen zűrzavaros időkben senki sem képes kizárni mindennapjaiból az élet és halál kérdéseit, nekünk pedig nincs egyéb dolgunk, mint bíztatni őket, hogy ez Életet válasszák.2 Az, hogy ezt maszkban vagy anélkül teszik, másodlagos. Legyen nekik az ő hitük szerint. Isten így is úgy is tárt karokkal fogadja őket.

Források:

alt-market.com

“Destroyer and Teacher”

How did “flatten the curve” become “flatten the economy?”

 1. 1. János 4:18 – A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet; mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett tökéletessé a szeretetben. []
 2. V. Mózes 30:19, János 14:6, II. Timótheus 1:9-10 []
Előző poszt

70 hozzászólás

 1. Kedves Mindenki!

  Gondoltam néhány gondolatot megosztok ebben az őrületben, amely csak fokozódni fog. Mikor már tudható volt, hogy XVI. Benedeket félreállítják az valaminek a kezdete lesz. Kaptunk még nyugodt éveket a Jóistennek semmi sem sürgős minden lassaban történik, mint várjuk, de megtörténik aminek kell. Valamit lehet imával befolyásolni valamit nem. Benedek már elmúlt 93 éves, de addig él még szükséges, lesz feladata még! Valóban nagy dolgokat várunk, de nem vagyunk rá készek. Szerintem nekünk az is sok lenne, ha nem lenne áram fél évig, ami pl. Puerto Ricoban többször is előfordul egy jó kis hurrikán után. Nem is hatja meg az amerikai politikusokat sem, pedig az ottlakók amerikai állampolgárok is. Gondoljuk csak végig kis gond vagy nagy gond, ha nincs fél évig áram és senki nem is korlátozott bennünket. A mai világ elkényelmesít bennünket, ami nem baj csak legyünk készek rá, ha változás van és ne pánikoljunk.
  Ma sokaknak gondot okoz, ha nem tud utazgatni, igen egyre több falba fogunk ütközni. Itt az oldalon is írtam néhány éve, hogy aki szeretne eljutni valahova a világban tegye meg minél előbb. Nekem nővérem USA-ban él és neki is mondtam nem fog tudni hazajönni pedig idén is akart. Többen hazajöttek igaz azok végleg úgy még lehet nehezen. Érdekes, ha beszélünk hiába ért meg dolgokat és hogyan kellene élnie, de a napi teendők felülírják a lelki haladást. Akinek van lehetősége sokat dolgozik bár rengeteg munkanélküli lett. A sok munka miatt sokszor nem tudják mi zajlik körülöttük.
  Ezeket csak azért írtam le, hogy a lelki élet most a legfontosabb, legyünk készek Krisztus mellett kiállni ezt most vegyük komolyan. Ne foglalkozzunk oltásokkal, 5G-vel, pénzzel! Sajnos a következő karantén úgy is hoz már anyagi gondokat. Mint mondtam USA-ban sokat dolgozz, sokat költs el forog a pénz ez a kapitalizmus. Most pont ez áll meg és tönkre megy ez a rend, majd átmenet lesz a kommunizmusba, de ez később. A nanotechnológiával a gonosz már eddig is sok kárt tett csak nem ismertük fel azokat a területeket.
  Azt értsük meg az Illuminátus rend, aki kiszolgálja a gonoszt és kifejlesztette ezt a vírust már holnap megsemmisítené a földet egy atomkatasztrófával. Ezt az Úristen nem engedi meg, de lassan a világ fog változni és tisztulni és ez fájdalmas lesz. A lelkünket erősítsük törekedjünk arra, hogy idővel 100%-ban hagyatkozzunk Krisztusra. Alkossunk közösséget, egymást segítsük a gyermekeinknek mutassunk példát, mert, ha jön az ár és nem sziklára épíkeztünk elvisz bennünket.
  Amíg nem lesz meg a lelkiismeretvizsgálat nem lesz chip oltással, ha lesznek is 5G-tornyok akkor megsemmisülnek és újra kell őket építeni. Amíg tart a kegyelmi idő a gonosznak nem lesz igazi hatalma sőt lesz egy időszak néhány hét, amig teljesen les lesz bénítva, hogy áradjon a kegyelem és az ember szabadon dönthessen. Most rengeteg próféta lett hirtelen USA-ban minden bokorban van egy szinte. Itt van a Kriszus meg ott van a Krisztus. Nem kell mindent komolyan venni ne legyünk rászorulva egy Soós Péterre, aki félelmet kelt és nagyokat akar mondani.
  Imádkozzunk egymásért is országonként sem lesz egyforma a járvány, lehetőleg minél több helyen akadályozzuk meg, hogy a módosított vírust szétszórják a levegőben, ami már a fiatalokat is támadja és több halált hoz. Ezt tervezték, ahogy elmúlik a meleg idő és mindig európa a kulcs, hogy itt mi történik.
  A tudósok tudják, hogy a vírus mesterségesen lett így alakítva, de nem fogják a hírekben bemondani. Végre egy francia tudós, aki a HIV felfedezője Luc Montagnier kijelentette, hogy ezt a vírust csak laboratóriumban lehetett előállítani, mert a koronavírus szerkezetéhez HIV részecskéket raktak.
  Ha már valaki tájékozódni akar, hogy mi történhet a jövőben ajánlom Mark Mallett videóját, aki nyáron mutatta be, most jött el az ideje. Nagyon szemléletes én is így tudom, de nem tudnám így bemutatni a történéseket. Az eredeti 45 perc , de csak 15 perc van lefordítva, de a lényeg benne van ebben is. Még mindig az első pecsétnél vagyunk. Magyar vonatkozás is van, amit 1989-óta ismerek, de egy kanadai úrnak kell beszélni róla nálunk alig ismerik. Megpróbálom a linket idemásolni.

  https://gloria.tv/post/Wo2AbHwhQdhR43q4TUjZRqqFQ

  1. Kit érdekelnek intézményesített egyházak és vallások egyáltalán? Nagyon mulatságos!
   Egy buborékhalmaz része vagy, kár hogy nem látod magad kívülről. 🙁
   Nem lesz chip oltás, mert ez nettó ökörség! A nanotechnológiáról és 5g-ről pedig fogalmad sincs.
   Szórakoztató vagy.

  2. Nem értelek titeket, akik azt mondjátok, hogy nem kell rémisztgetni!
   Könyörgöm, akkor a názáreti Jézus Krisztus is rémisztgette az őt hallgatókat, amikor ilyenekről beszélt vagy jános a jelenésekről szóló látomásában.Komolyan nem értelek titeket, vakok vagytok vagy csak nem akarjátok tudomásul venni, hogy mi zajlik és balga szüzekként szemlélitek az eseményeket.
   Ennél csak nagyobb nyomorúságok jönnek és már most sírtok-rítok hogy nem kell rémisztgetni az embereket?
   Emberek ez már a valóság, nem egy mesének a megélésében vagyunk benne.
   Sok a félreduma, fel kell/kellett volna eddig is- készülni a nehéz időkre.
   De hát akinek van az látja a dolgok menetelét és az még többet fog kapni, hogy lássa és értse meg az eseményeket, akinek meg nincs az csak értetlenkedve- mint a világ-fogja szemlélni azokat és lesz vagy már most is az elszenvedője.
   Kedves Palas, te beszélsz hogy nem kell Soós Pétert hallgatni, ugyanakkor te még egy lapáttal ráteszel azzal, hogy a vakcinába még HIV részecskéket is tesznek!
   Na ez aztán a kavarás!!!és másra mondod ép te hogy kavar!
   Meg ez a nyáron megmondta de csak most tárja a nyilvánosság elé duma.
   Ha valaki prófétikus kijelentést tesz, akkor az nem utólag hozza nyilvánosságra, hanem akkor amikor azt kapta! Ez csak megtévesztés és duma.
   A Szentlélek által vezetett emberek felismerik a hamisságot, hazúgságot. Őket nem lehet félrevezetni és tudják, hogy milyen idők, események következnek, beleértve a nyomorúságot is, ami sokaknak rémisztgetésként jön le.
   Ezen embereknek meg kell térni az Élő Istenhez és világosságban kell járni, hogy a keskeny ösvényen járva a keskeny kapun át tudjanak bemenni az örök élet “országába”.

   1. Lacika71. Aggódó szavaidat elolvasva lenne egy kérdésem irántad. Remélem nem gond. A keresztények szerinted elveszíthetik a megváltásukat? Mondjuk, ha például egy ilyen, a DNS módosítására, esetleg az emberek irányítására is alkalmas oltást kapnak, fogadnak el a keresztények is. De említhetnék egy transzhumanista scenáriót is, aki megintcsak úgy végződne, hogy a számítógépek, a mesterséges intelligencia átvenné az irányítást a keresztény ember elméje fölött. Mit gondolsz?

    1. Szia bori!
     Igen, szerintem elveszthetik megváltásukat. Eddig úgy nézett ki, hogy ha bűnbe tért vissza egy “keresztény” és nem bánta meg azt és nem fordult el bűnétől- tehát nem tudott vagy nem is akart a megszentelődés útján járni, akkor elveszthette megváltását és Jézus Krisztus vére általi bűnbocsánatát.
     Hogy ez miért fontos, mert Jézus Krisztus is azt mondta pl. a parázna nőnek, hogy megbocsájtottak bűneid, menj és többet ne vétkezzél.Istennél a megváltás így működik az igéből láthatóan.
     Meg vannak a feltételek, hogy kik mehetnek be Isten országába ill. kik maradnak kívül.
     Ezek is le vannak írva, utána lehet nézni a bibliában.
     Nézd az embert Isten teremtette olyannak amilyennek, külsöleg és belsőleg.
     Saját hasonlatosságára és képére teremtette. Amikor azt látjuk, hogy az embereken különböző külső vagy belső beavatkozásokat, változtatásokat végeznek, akkor már az Isten által teremtett embert változtatják meg. pl. ha transzplantáció által beültetnek különböző dolgokat a z ember testébe, az már nem olyan lesz, mint amit Isten teremtett.ezt a sátán a tudomány által éri el és így változtatja meg – mondhatjuk így teremt ő is embert vagy legalább is így változtatja meg az Isten képére és hasonlatosságára teremtett embert. Ekkor Istent játszik, mint teremtőt és ez volt mindig is a célja, hogy ő legyen isten.
     Szerintem, amikor az emberi tudatot vagy génállományt megváltoztatja, az isten képére és hasonlatosságára teremtett embert változtatja meg.Mert a Teremtő Isten szabad akaratot adott még a sátánnak és a gonosz angyaloknak is, hát még az embernek is. Az emberek ugyan úgy, mint a sátán nem engedelmeskednek most sem Isten parancsainak- a lázadás útján járnak. Ha egy hívő úgy gondolja, hogy neki szüksége van arra, hogy az Isten által teremtett testét valami okkal meg akarja változtatni-pl. mint most szó van róla, egészségügyi dolog végett – akkor az a helyzet, hogy nem fogadja el Isten akaratát a testével kapcsolatban, amit Isten jónak mondott úgy ahogy teremtette és ez által lázadás , de mondhatjuk hogy hitetlenség állapotába kerül. Hívőről beszélek nem világi emberről. Szerintem ebben az esetben mivel nem volt megelégedve a teremtett testével és pl. hosszabb, “egészségesebb” életet akart vagy ahogy írod, hogy a mesterséges intelligencia átvenné az irányítást, az által nagyobb tudásra vágyik- ez volt a sátán, de ádám és éva bűne is.
     A sátán a tudomány által csapja be az embereket, ígér hosszabb életet pl. az orvostudomány által is de az embernek elkötelezettnek kell maradnia a bűnhöz.
     Magyarul a sátán azt mondja, éljetek emberek bűnben nyugodtan- paráználkodjatok, lopjatok, szeressétek a világot- majd én a tudomány által segítek nektek, meghosszabítom az életeteket, nyugodtan szexeljetek össze vissza,ha annak valamilyen következménye lenne, majd segítek nektek a tudomány által. Ezzel szemben Isten vagy Jézus Krisztus nem ezt mondja. parázna nőnek azt mondta, megbocsájtottak bűneid, menj de többet ne vétkezzél.
     A különbséget egy Krisztust követő isten képmására és hasonlatosságára teremtett embernek már tudnia kell!!! És döntési képességgel kell rendelkeznie.
     Sok “keresztény” akik csecsemőkorban vannak még több évtizedes gyülis multjuk ellenére, nem tudnak önálló döntést hozni, mert hozzá szoktatták őket arra, hogy majd a vezető, a lelkész vagy a pásztor stb. megmondja, hogy mit kell tennie.
     Ezen hívőknek az elméjét szintén leuralták a vezetőik és azért vannak ilyen állapotban.
     Az elme és a tudat manipulációja zajlik már több ezer éve és van most is pl. a Covid vakcinával kapcsolatban is.
     Ez a véleményem kedves bori.

 2. Ez is egy jó kis csatorna.
  Daren többnyire az új digitális pénzrendszer és az azzal kapcsotos a háttérben történő dolgokat, a politikát, az oda vezető lépéseket, különböző fontos pénzügyi szakemberek ki és bejelentéseit figyeli és kapcsolja össze nekünk. Nagyon felgyorsultak a dolgok.
  Úgy tűnik ez a mostani krízis egy tökéletes és elszalaszthatatlan alkalom a készpénz kiiktatására.

  httpss://youtu.be/MbG4ZfZzweI

 3. Kedves Éva!
  Ha sikerült megnézned/netek a videókat kíváncsi lennék a véleményetekre. Ti hogy látjátok?

 4. https://youtu.be/boFyCc4c6-A

  Egy igazi hős. A kevesek egyike.

  Milyen érdekes, hogy Dr. Heiko Schöning is ugyanarra a következtetésre jutott mint én már a legelején. Hogy ez az egész egy ún cover-up psyop egy a már elkerülhetetlen monetáris és gazdasági összeomlásra, ami Amerikából indult és a amerikai FIAT monetáris rendszer miatt következett be.

 5. https://youtu.be/FWWPJ9TaRbA

  A ilyen meg olyan propagandát leszámítva ez egy elég informatív videó. Magyarországon még ilyen sincs. Itt az embereknek a tévében, rádióban csak a vakcina, az új védőoltás fogalmát ismételgetik. Ezenkívül semmilyen információ nem hangzik el.

 6. Az idők jeleiről

  Az idő múlik.Igaz, milyen vérmes megállapítás? 🙂 Egyszerű.És éppen egyszerűségében ragadható meg az ember összes félelme: vajon mit hoz és mit visz el a múló idő?Ezért ősidők óta formálódik annak a kétségbeesett tudománynak a képe, hogy előrejelzéseink legyenek minderről.Mintha egy nagy csatamező lenne a világ hétköznapisága, ahol mi, túlélő-tábornokok szimulációkat pergetünk le elménkben, hogy minél jobban jöhessünk ki abból, hogy bizony elkerülhetetlenül találkoznunk és szembesülnünk kell a most még ködbeveszőnek tűnő jövővel.Egy valami azonban meglehetősen biztosan emelkedik ki ebből a ködből: meg fogunk halni.Ezt tudjuk, és ezzel tisztában vagyunk, még akkor is, ha éppen nem gondolunk rá.Sőt, általában mindent meg is teszünk, hogy ennek a képét még gondolatban is elkerüljük.Mert fenyegetőnek érezzük.Így tanultuk meg ugyanis, így, hogy a halálunk egy a rémes jövő a maga elkerülhetetlenségében, aminek a kiszolgáltatottjai vagyunk.És hoppá, akkor jön Jézus, és ezt mondja: a gabona mag, ha meg nem hal, nem hoz termést, ezért aki meg akarja tartani az életét, elveszti azt.Ez mindennel szembe megy, amit általában a tudatunkban lebegtetünk.Csak nagyon kevesek képesek arra, hogy a jövőt a jelen pillanat örökkévalóságában éljék meg.Arra, hogy a pillanat lehetőségében megéljék Jézus követését e halálba vezető úton.De nem csak ezen keveseknek adatik meg, hogy tanúi legyenek annak, hogy a halált a csoda mindig megelőzi.De most csak ezen folytonosan ebben a csodában élő kevesek képesek haladni az idővel, mert egyetlen pillanat halála sem kerüli el figyelmüket.Vannak, akik már nem fürkészik a jövőt, de a múltat sem, mert beléptek a pillanat örökkévalóságába.A többségnek ehhez az kell, hogy rájuk szakadjon az ég.Nem baj.Csak akkor egyikünk se mást -Antikrisztus, összeesküvők, stb- kárhoztasson ezért.Mert a lehetőség mindenkinek éppen itt van, most van.Isten JELen van.Minden időkben JELen VAN.Túlnyomó többségünk mégis azt akarja, hogy leszakadjon az ég.Ebben hisz, ezt várja, és el sem tud már képzelni mást.Mindenkinek a hite szerint lesz.És ha ez a mindenki készpénznek tudná venni hite valóságát, annak ajándékát…..hogy is mondja az angol azt, hogy ajándék?PRESENT.Na, ez így már érdekes. 🙂 JELen.

  1. Kedves Oszkár.
   Én nem kárhoztatok el senkit, de az én esetemben mindennek van egy határa. Nem szeretnék egy börtön világban élni és a gyerekeinknek, unokáinknak sem kívánok egy ilyen világot. Ezért a magam részéről minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy ezt a trükkös ördögi projektet megakadályozzam. És mindehhez Jézusnak semmi köze. Szerintem.

 7. Egyébként, mi az ott a képen?Egy befogott szájú ember, akire az Eiffel-torony koronája borul? 🙂 Mondjuk, Franciaországban lőtték ki először a királyt.Hát, majd meglátjuk…

 8. Kedves Éva! Az a felhő nem tud semmit, csak adatokat tárol. De a felhő maga mint olyan nem is létezik, az egy bizonyos helyez valakinek a szervere. De attól még jól hangzik nem?
  Amúgy az email szolgáltatás is ugyanígy működik. A leveleid nem a te gépeden vannak tárolva, hanem az email szolgáltató szerverein.
  A kérdés itt az, hogy mi történik az ilyen meg olyan dolgokat tartalmazó adatokkal, információval?
  A nálam okosabbak már egy ideje azt mondják, hogy az adat az új olaj.
  Aki az adatokat birtokolja az bizony könnyen előfordulhat, hogy képes vele irányítani, befolyásolni az életünket. Ha nem is most, de a jövőben mindenképpen, szerintem.
  Az adatokat folyton adják és veszik. Sok pénz van ebben az üzletben. Aztán ott vannak még a hekkelések mint állandó potenciális veszély. Ezeknek a “felhők”, szerverek védelmi rendszere egyáltalán nem át/feltörhetetlen.
  Lehet használni a felhőt, ha ez valakinek kényelmesebb, de senki se várjon 100% diszkréciót illetve biztonságot. Nagy valószínűséggel, ezekből az esetleges kellemetlenségekből, te soha nem fogsz tapasztalni semmit. Remélem tudtam segíteni.

    1. A lányom intézte, mit jelent a “felhő”? Az angolt nem értem .. Nem tudom, nem értem -nem volt kedvem, de csinálja …

    2. Kérlek, kedves Bori, írd meg hogy a “felhő” mit “tud” mert megajándékoztak vele !! Egy éves előfizetés …. Kérlek, írd meg, mert legföljebb nem hasznélom !!

    1. Ezt mikor és hol mondta a WHO? Hiteles forrás esetleg? Nem érdekelnek gagyi konteós videók, ahol állítólagos sokszor nem létező “orvosok” kijelentéseire hivatkoznak.

    2. Kedves Idegen,
     Brian nem konteózik, nem kamuzik. Csak segít olvasni a sorok között. Látja, érti, hogy minden egy átverés, egy “Dog and Pony Show”, ahogy szokta ő mondani.

     Lásd pl. a Trump jelenséget, aminek milliók dőltek be világszerte. Aki sikeresen elhitette a tömegekkel, hogy ő leszámol a Deep State-el.

     https://youtu.be/NVu0uz6_3bY

    3. Sziasztok.
     Az angolul nem tudóknak nem írnátok le a videóban elhangzottak lényegét?

    4. Szia Lacika!
     A két link ugyanarra a videóra mutat. A Twitter verzióban csak a szóban forgó két perc van benne. Ebben a WHO Covid-19-ért felelős küldötte, Dr. David Nabarro azt mondja, hogy nem tartják a határok lezárását a vírus elleni védekezés elsődleges eszközének. Ezt csak akkor támogatták, amikor időt akartak nyerni a védekezés megszervezése során, mert összességében borzalmas károkat okozott, egy év alatt megduplázta a szegénységet és az alultáplált gyerekek számát. Felszólítja a világ vezetőit, hogy ne ezt használják elsődleges védekezésként, mert van egy olyan jellemzője, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni: a szegényeket még szegényebbé teszi.

    5. Már 1941-ben megírták azt, ami most zajlik: Ez nagyon durva…

     C.S. Lewis – „Egy öreg ördög tanácsai egy fiatalabbnak” c. könyvében egy az egyben leírta, mi fog történni az emberiséggel a covid-járvány idején. TŰPONTOS,még most is ráz minket a hideg…

     Ez mekkora? ????

     1941-ben már megírták ami most van:

     C.S. Lewis – „Egy öreg ördög tanácsai egy fiatalabbnak” c. könyvéből, amely 1941-ben íródott. ????

     “Egy fiatal ördög az öregnek:
     -Hogyan küldtél ennyi lelket a pokolba?
     Az öreg:

     -A félelmen keresztül!
     A Fiatal:
     – Csak így tovább! Mitől féltek? Háborútól? Éhínségtől?

     Az Öreg:
     -Nem… Egy betegségtől.

     A Fiatal:
     – Nem lettek betegek? Nem haldokoltak? Volt gyógymód?

     Az öreg:
     …megbetegedtek. Meghaltak. Volt gyógymód…

     A fiatal:
     -Nem értem.

     Az öreg:
     -Ők tévedésből azt hitték, hogy az egyetlen dolog, amelyhez ragaszkodniuk kell bármi áron, AZ ÉLET!

     Nem ölelkeztek… nem köszöntötték egymást…

     Eltávolodtak egymástól! Kerültek minden emberi érintkezést… Minden emberit. Elfogyott a pénzük.

     Elveszítették a munkáikat. De ők azt választották, hogy féltik az életüket, még akkor is, ha kenyérre nem futja.

     Mindent elhittek, amit hallottak, olvasták a híreket és vakon elhittek mindent, amit olvastak.

     Feladták a szabadságot. Nem mentek el sohasem otthonról. Sehová nem mentek. Nem látogatták a családjaikat és a barátaikat.

     A világ egy nagy koncentrációs táborrá változott önkéntes rabokkal. Mindent elfogadtak.

     Csak hogy túléljenek egy újabb nyomorult napot.
     Nem éltek.

     Minden egyes nap meghaltak.

     Így könnyű volt elrabolni a nyomorult lelküket…”

    6. Szia Andre!
     Én is meg tudom erősíteni, hogy C.S. Lewis nem írt ilyesmit. Nem szükséges hozzá Reuters vagy bármilyen egyéb cikk, ugyanis legalább 3-szor olvastam a könyvet. A címe: Csűrcsavar levelei.
     Nem túl hosszú, de annál tartalmasabb mű, nagyon ajánlom mindenkinek.

    7. Honnan tudod, hogy a Reuters-nek nem az az érdeke, hogy elveszejtse a lelkedet Idegen? Tudod amivel most foglalkozok, az is bizonyíték, csak éppen ma került elő ez a fogaskerék (Ajkarendek), ami még jobban igazolja azt ami Alois Irlmaier látomásaiban van elmondva először. S lehet belemenni abba a témába, hogy az aszteroida mikor csapódik bele bolygónkba, hogy az az aszteroida a Tűzkereszt törzse valószínűleg, meg hol vannak akkor a szárai. Ott ahol nem is gondolnánk… Aztán lehet azzal is foglalkozni, hogy ha ez megtörténik, hat és fél hétig a Sátánnak hatalma nem lesz az emberiség felett, de az emberiségnek amikor visszakapja a Sátán hatalmát meg fogja magyarázni, hogy nem jól ismerjük, az csak egy szemfényvesztés volt a Nagy Figyelmeztetés. Ami nem is volt figyelmeztetés, csak valami olyan, ami már többször is megtörtént, s nem azzal kell foglalkozni, hanem azzal, hogy mindenkinek legyen munkája, mindenkinek legyen pénze a bőre alatt. Aztán Idegen, azzal sem kell foglalkozni, hogy a szúnyogokba építenek be RFID chipeket, mert az is csak az álomba létezik, mint az is, hogy mindenki meg lesz méretve a szeretet mérlegén. S menjünk tovább, mert hát a Reuters, ami a Háttérhatalom egyik szócsőve, s arról ír, ami neki érdeke, s az eltartóinak is érdeke. Erről ennyit, de annyit azért megjegyzek, amikor jön a sárga por, akkor már nem tudnak elmenekülni az emberek, a legfrisebb elemzés szerint: Hamburg-Kladno-Nezsider-Szil-Ajkarendek-Tihany-Tamási-Szekszárd-Gara-Újvidék-Blagoevgrád-Izmir-Isztambul-Budaszentlőrinc-Rostock területről, ami valószínűleg sivataggá változtatja az érintett területet. Élet nem marad, csak pusztulás, ezt meg lehet akadályozni alázatos engedelmes szívű hálatelt imádságos lelkülettel a mennyei seregek segítségét megfogadva.

    8. Szia Thea!
     Köszönjük, a videóban elhangzottak magyar fordítását.

  1. Szia!
   Nálam nem jelenik meg jóváhagyásra várakozó hozzászólás. Se az üzenőfalon, se máshol. :/

 9. Drábik János előadása az amszterdami COVID-19 tanácskozáson: Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére

  A Magyarok Világszövetsége (MVSZ) meghívást kapott Amszterdamba, az új koronavírus okozta orvosi és erkölcsi vészhelyzetről szóló nemzetközi tanácskozásra (MEED – Medical and Ethical Emergency Deliberation).

  Patrubány Miklós elnök Dr. Drábik Jánost, az MVSZ Stratégiai Bizottságának augusztusban újraválasztott elnökét kérte fel a 2020. szeptember 11-én, Amszterdam közelében megtartott tanácskozáson való részvételre, és egy rövid előadás megtartására.

  Dr. Drábik János angol nyelven megtartott előadását hosszan tartó vastapssal fogadták, majd ezt követően órákon keresztül válaszolt a kérdésekre.

  Alább közzétesszük előadásának teljes magyar szövegét. A képeket az MVSZ németországi megbízottja, Ficsor László készítette.

  ————————————————————

  Dr. Drábik János: Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére

  2020. június 15-én már közreadta a Rockefeller Alapítvány a „National Covid-19 Testing Action Plan” nevű programját. Ebben megfogalmazza azt a stratégiát, hogy milyen lépéseket kell tenni a munkahelyek megnyitása és a közösségi élet újraindítása érdekében. Itt azonban nem egyszerűen egészségügyi intézkedésekről van szó, amit a terv elnevezése sugalmaz. Elkészítésében számos tekintélyes egyetem is részt vett, köztük a Harvard, a Yale, a John Hopkins és más neves intézmények. A szerzők egy hierarchikusan felépülő, erősen militarizált társadalmi modellt vázoltak fel.

  A hierarchia csúcsán található a Pandemic Testing Board, PTB (Világjárvány Tesztelési Bizottság), amely ahhoz hasonló lenne, mint a második világháború alatt létrehozott War Production Board, azaz a Haditermelési Bizottság. A PTB-ben részt vennének az üzleti világ, a kormányzat és a tudományos élet felelős vezetői. A terv elolvasásából az is kiderül, hogy nem a közérdeket képviselő és alkotmányosan is felelősségre vonható kormányzat képviselői játszanák a vezető szerepet, hanem elsősorban a pénzügyi és a gazdasági szektor bizalmi emberei. A szervezett magánhatalom front-szervezete lenne a tervbe vett federális bizottság.

  Ennek a felsőszintű tanácskozó testületnek a hatáskörébe tartozna a termelési és a szolgáltatási szektorra vonatkozó döntések meghozatala ahhoz hasonlóan, ahogyan az Egyesült Államok elnökét felhatalmazza a „Defense Production Act” (Védelmi Termelési Törvény) háború esetén. A Rockefeller Alapítvány által közreadott terv értelmében, kezdetben három millió amerikait tesztelnének COVID-19 diagnosztizálására hetente. Ez a szám hat hónapon belül heti harminc millióra növekedne. A cél, lehetővé tenni, hogy egy éven belül naponta lehessen harminc millió COVID-19 tesztet elvégezni. Valamennyi teszt elvégzéséért az állam piaci áron számítva, mintegy száz dollárt fizetne. Ehhez természetesen havonta több milliárd dollár közpénzre van szükség.

  A Rockefeller Alapítvány és a vele együttműködő pénzügyi partner-szervezetek, segítenek létrehozni egy olyan hálózatot, amelyek garantálnák a hitel feltételeket és aláírnák a szállítókkal kötött szerződéseket. Ezek azok a nagyvállalatok, amelyek előállítják a gyógyszereket és az egészségügyi felszereléseket. Az Akcióterv szükségesnek tart felállítani egy „Pandemic Control Council” elnevezésű szervezetet, amely fel lenne jogosítva arra, hogy létrehozzon egy „Pandemic Response Corps” testületet, amely egy különleges erőszakszervezet lenne százezertől háromszáz ezerig terjedő résztvevővel. Ennek a kényszerítő erőnek a tagjait a Peace Corps és az Americorps önkénteseiből toboroznák. Ezt kiegészítenék a Nemzeti Gárda tagjaiból toborzott személyekkel is. A Pandemic Response Corps tagjai átlagosan évi negyvenezer dollár fizetést kapnának, ami 4-12 milliárd dollárral terhelné meg az állami költségvetést. A Járványra Válaszoló Testület fő feladata a lakosság feletti ellenőrzés katonai jellegű technikákkal, digitális nyomkövetéssel és azonosítási rendszerekkel, mind a munkahelyeken, mind az iskolarendszerben, valamint a lakókörzetekben, a közösségi helyeken és a közlekedési rendszer egészében. A Rockefeller Alapítvány stratégiai terve meg is jelöli, hogy elsősorban az Apple-el, a Google-al és a Facebook-al működnének együtt.

  Kitér az Akcióterv arra, hogy milyen információkat gyűjtenének az egyes személyekről. Természetesen az egészségügyi állapotukra és a tevékenységi körükre vonatkozó adatokat gyűjtenék össze, de ezeket bizalmasan kezelnék, „amikor az lehetséges”. Ezeket az adatokat központilag összegyűjtve egy digitális platformon kezelnék és felügyeletüket a szövetségi állam és a privát vállalatok közösen végeznék. A Pandemic Control Council döntené el időről időre, hogy az Egyesült Államok mely régiójában kell elrendelni kijárási korlátozásokat és ezeknek a korlátozásoknak milyen hosszú ideig kell tartaniuk.

  A Rockefeller Alapítvány Akcióterve elsősorban az Egyesült Államok számára készült, de nyilvánvalóan a világ más államaira is alkalmaznák. Bármi is legyen a sorsa ennek az Akciótervnek, ha végrehajtanák, akár csak részlegesen is, az tovább központosítaná egy igen szűk hatalmi csoport számára a pénzügyi, gazdasági és politikai hatalmat. Egyértelműen az is kiderül, hogy a közérdeket és a közjót szolgáló közhatalom csak alárendelt szerepet játszana a felelősségre nem vonható szervezett-magánhatalom képviselőivel szemben.

  A COVID-19 az államok feletti hatalom kísérlete a világkormányzás bevezetésére. A járvány az első szakaszában Kína elleni kereskedelmi háború volt. A Második szakaszában a pénzügyi összeomlás veszélyét túlszárnyalta a félelem és a pénzpiac manipulációja. A harmadik periódusban kerültek előtérbe a korlátozások, a házi fogságban tartás és a világgazdaság megbénítása.

  Az első fázis nemcsak a kereskedelmi kapcsolatok felbomlasztását eredményezte Kínával, de részben az exportra termelő ipari szektort is leállította. Mindehhez Kína ellenes faji jellegű kampányok is kapcsolódtak. A járvány második szakaszában kibontakozott egy globális pénzügyi válság, amely 2020 februárjában érte el csúcspontját, és a pénzpiacok és a tőzsdék részbeni összeomlását eredményezte. A kőolaj világpiaci árának a drasztikus csökkenése rekord méretű volt. Mindez azonban nem spontán történt. A bennfentes kereskedelem és a beavatottak előzetes tájékoztatása a szakemberek számára tetten érhető volt. A tőzsdék és a pénzpiacok összeomlásában kulcsszerepet játszottak a félelemkeltést végző médiumok. 2020 februárjában mintegy hatezer milliárd dollár értékű részvény és értékpapír árzuhanása következett be. Igen sok kisjövedelmű amerikai megtakarítása ment veszendőbe, de tömegesen került sor vállalati csődökre is. A nagy intézményi befektetők számára ez viszont lehetőséget biztosított, hogy fedezeti alapjaik segítségével mélyen az értékük alatt vásárolhassák fel a fizetésképtelenné vált vállalatokat.

  A harmadik szakasz 2020 márciusában kezdődött. Ennek a célja, hogy a tömeges korlátozások bevezetésével leállítsák a világgazdaságot és azt az előre megtervezett irányban alakítsák át. Az egyes államokban bevezetett korlátozások nem csak az adott ország gazdaságát bénították meg, de destabilizálták a világkereskedelmet, a nemzetközi közlekedést és a globális beruházási tevékenységet is. Világméretű stratégia indult be az egész emberiség ellen, amely elvezethet nagymértékű globális munkanélküliséghez és elszegényedéshez. Ahhoz, hogy ez a stratégia sikeres legyen, az irányítóknak el kellett érniük, hogy az emberek elhiggyék, minderre a korlátozásra szükség van az egészségügyi válság leküzdéséhez.

  A politikusok és a pénzügyi oligarchia, köztük a „szupergazdag filantrópok” feladata, hogy végrehajtsák a világgazdaság globális újra strukturálását, amelyhez hozzá tartozik a gazdasági tevékenység világszintű befagyasztása. A demokrata pártiak Amerikában akadályozzák a gazdasági élet újraindítását, mert az nem szolgálja az elnökválasztási kampányban az ő érdekeiket. A „Big Money”-nak, Deep State-nek nevezett államok feletti hatalom ezért ambivalensen viszonyul a gazdasági élet újraindításához. A „Big Money” azt kívánta a politikusoktól, hogy ameddig lehet, tartsák az embereket karanténban, akadályozzák a mozgásukat és halasszák el a nemzetgazdaságok beindítását. Az emberek támogatását pedig a túldimenzionált félelemkampánnyal biztosítsák a maguk számára.

  Az államok feletti hatalmat kiszolgáló politikusokat a nyáj ösztön is vezérli. Talán még ennél is rosszabb, hogy egyesek maguk is elhiszik azokat a hazugságokat, amelyeket az államok feletti hatalom és a tulajdonában álló tájékoztatás azért terjeszt, hogy a közvéleményt, a „nyájat”, meggyőzzék. Szomorú tény, hogy a hazugság tömeges méretekben már igazságnak számít, és amikor politikusok engedelmesen végrehajtják az államok feletti hatalom utasításait, már maguk is elhiszik a saját hazugságaikat.

  Valójában nem járványról van szó, hanem egy megtervezett világméretű akcióról. Mike Pompeo, az Egyesült Államok külügyminisztere, elszólta magát, amikor kijelentette: a COVID-19 valójában egy élőben lefolytatott gyakorlat. Egy gondosan előkészített stratégia élőben való kipróbálására került sor. Szinte egyik része sem spontán vagy véletlen. A gazdasági visszaesés is meg volt tervezve. Részt vett a válság előkészítésében a Pentagon és a NATO vezetése, valamint a hírszerző szervezetek közössége. Nem csak Kína, Oroszország és Irán meggyöngítéséről van szó, de a vazallus Európai Unió gazdasági helyzetének a destabilizálásáról is.

  Kibontakozóban van a globális kapitalizmusnak egy újabb szakasza. Az államok feletti hatalom a globális kormányzásnak egy olyan rendszerére tér át, ahol a pénzügyi érdekcsoportok, köztük a korporációként működő óriásalapítványok és a washingtoni agytrösztök, felügyelik a döntéshozatalt, mind az egyes országok szintjén, mind világszinten. Valamennyi nemzetállamot alá akarnak rendelni a globális kormányzást végző, informálisan működő világkormánynak.

  A koronavírus járvány átalakítja a világgazdaság szerkezetét. Világszinten meggyöngíti a kis- és közepes méretű vállalatokat, korlátoz egész szektorokat a globális gazdaságból, beleértve a légiközlekedést, a turizmust, a kiskereskedelmet, a fogyasztási termékek gyártását, egészen addig, amíg csődbe nem mennek. Vannak geopolitikai célkitűzései is. A koronavírus járvány érinti az Amerika és a NATO által viselt közel-keleti háborúkat Szíriában, Irakban, Afganisztánban és Jemenben. De célkeresztben van Irán és Venezuela is.

  Az elhúzódó korlátozások, a lakosság otthonmaradásra kényszerítése következtében az emberek nélkülözhetetlen erőforrásai elváltak a termelő folyamatoktól. Az értéket előállító reálgazdaságot sikeresen leállították hosszabb időre. Ez persze megbénította a gazdasági élet és a többi életfunkció normális reprodukcióját. Itt nem csak az olyan élethez szükséges javak előállításáról van szó, mint az élelem vagy az egészségügyi szolgáltatások, az iskolaügy, a lakhatás, de szó van a társadalmi viszonyok egészének, a politikai intézményeknek, a kulturális életnek és a nemzeti önazonosságnak is a reprodukciójáról. A világ népei megtapasztalhatták a világjárvány tetőzésekor, hogy nem csak a gazdasági élet bénult meg, de a társadalmi élet egész struktúrája, beleértve az állami intézményeket is. Kiderült, hogy az állami tevékenység privatizálását is meg akarja valósítani az államok feletti hatalom, amely szervezett magánhatalom.

  A főáramlatú tömegtájékoztatás kulcsintézményei, amelyek magántulajdonban vannak, nem számolnak be arról, hogy a szupergazdag pénzoligarchiák és a tulajdonukban lévő pénzrendszer intézményei egyre nyíltabban háborút viselnek az értékelőállító reálgazdaság ellen. Ebben a pénzügyi-gazdasági háborúban óriási előnyt jelent számukra az, hogy a magántulajdonukban lévő pénzrendszer hitelez mind az államoknak, mind a reálgazdaságban működő vállalatoknak. Ebből az is következik, hogy a „Big Money” oligarchái, akik természetesen a bankrendszernek is a tulajdonosai, a hitelezők, és az értékelőállító reálgazdaság szereplői pedig az adósok. Mindez lehetővé teszi a szupergazdag pénzoligarchák számára, hogy eltávolítsák az útból a kis- és közepes méretű vállalatokat. A megtervezett vírusjárvány segítségével azonban az államok feletti pénzhatalom sikerrel tudott megbénítani olyan világméretű cégeket is, amelyekhez tartoztak a legnagyobb légiközlekedési vállalatok, a nagy szálloda láncok, a hightech-laboratóriumok, a világszintű kereskedelmi hálózatok, az import-export cégek. Ezek most mind egy csapásra a csőd szélére jutottak.

  Az államok feletti hatalmat gyakorló elit szabadulni akar a nemzetállamoktól és demokratikusan ellenőrzött intézményeitől. A nemzetgazdaságokat olyan nyílt gazdasági térséggé akarja átalakítani, amelyben a globális hatalmi elit érdekei a meghatározóak. A helyi háborúk, mind ezt a stratégiai célt szolgálták. Ez a helyzet annyiban változott, hogy 2020-ban már nem kell feltétlenül hadosztályokat küldeni az egyes országokba. Elég, ha a szervilis helyi kormányzatok leállítják a gazdasági életet egészségügyi és humanitárius okokra hivatkozva. Ezt a célt szolgálta korábban a „Responsibility to Protect” program, amikor közvetlen katonai beavatkozás nélkül számolták fel a nemzetállamok maradék önrendelkezését.

  2020 júniusára már valóság lett, hogy a világgazdaság több mint a fele megbénult. Ez is arra utal, hogy itt egy világszinten érvényesülő birodalmi stratégiáról van szó. A globális elit a nemzetállamok privatizálásával a világgazdaság tulajdonosa akar lenni. Ezt előkészítette a nemzetállamok tudatosan megtervezett és végrehajtott eladósítása. A magántulajdonban lévő pénzrendszer legfőbb képviselői a Wall Street, a City of London, a katonai-ipari komplexum, a Big Pharma és a Big Oil. Ezt kiegészíti a magántulajdonban lévő tömegtájékoztatás és a digitális kommunikáció.

  2020 szeptemberében úgy tűnik, hogy jelentkezett a járvány második hulláma. Ma már látható, hogy az új-koronavírus által okozott világjárvány valójában egy birodalmi stratégia az emberiség egésze feletti kontroll létrehozására. Ezt a stratégiát egy szupergazdag pénzoligarchia csoport hálózata irányítja. A globális kapitalizmus leszámol a nemzeti kapitalizmussal. A korlátlan önzésen alapuló talmudista rendszernek sikerült létrehoznia a világtörténelem legszélsőségesebb vagyoni és jövedelmi viszonyait. Ezt a helyzetet a globális hatalmi elit be akarja betonozni.

  Olyan egy központból irányított világrend van kialakulóban, amely valamennyi nemzetállam gazdaságát és a világon működő valamennyi vállalatot az ellenőrzése alá akar vonni. Ha ezt a folyamatot le akarjuk állítani, akkor meg kell ismerkednünk az államok feletti hatalom irányítóival, mert csak így tudunk ellenállni nekik. Beazonosításukhoz nincs szükség a szupergazdag oligarchák megnevezésére. Ők irányítják a szervezett magánhatalom struktúráit és hálózatait, felrúgva a nemzetközi jog kialakult normáit. Ezen az államok feletti hatalmon belül is szüntelen folyik a nagyobb befolyásért való küzdelem. Abban azonban közösek, hogy valamennyi olyan egy pólusú világrendet akar, amelyben korlátlanul érvényesülhet a önző magánérdek.

  Sustainable Development nem lehetséges. Itt csak annyit jegyzünk meg, hogy a kamattal működő pénzrendszer kényszernövekedésre van ítélve. Földünk viszont egy véges rendszer, amelyben semmilyen alrendszer nem működhet végtelenül. A környezetszennyezésnek pedig a legfőbb okozója a hadiipar és termékeinek a „hasznosítása”, a ’jó kis háborúk’. A környezet-szennyeződés leállítását a hadi ipari komplexum tevékenységének a korlátozásával, illetve a leállításával kellene kezdeni, mert a hadiipar létezése a legnagyobb környezetszennyeződés.

  Az Agenda 2021, amely az Agenda 2030 kiegészítőjének tekinthető, hivatalosan Davosban lesz meghirdetve 2021 januárjában. Ekkor teszi közzé a Világgazdasági Fórum The Great Reset című kiáltványát. Az itt meghirdetett világstratégia valójában 2020 januárjában kezdődött az új koronavírus világjárványnak a beindításával. Ezen a stratégián már több évtizede dolgoztak. Ennek az előkészítő munkának volt az egyik láthatóvá vált része a 2010-ben elkészült Rockefeller Report és a hozzá kapcsolható tanácskozás New York-ban 2019. október 18-án, amely az Event 201 elnevezést kapta.

  Századunkban a bűnöző liberalizmus jutott világuralomra. Ez a liberalizmus már nem a szabadságot védelmezi mindenki számára, hanem a szabadsággal való visszaélés korlátlan szabadságát biztosítja a privilegizáltaknak. A degenerálódott liberalizmus segítségével a Globális Hatalmi Elit be akarja betonozni az általa létrehozott egypólusú világrendet. Ehhez tartozik a középosztály, az európai nemzetállamok felszámolása és a kevertfajú európai népesség mesterséges létrehozása. A talmudista államok feletti világbirodalom stratégiájának a része a megtervezett migráns-invázió, a klímahisztéria, a koronavírus-járvány, a Black Lives Matter anarchia és az Antifa terrorizmus. A cél világméretű káosz előidézése, hogy a globális nagytakarítás után a globális elit megszilárdíthassa a megfélemlített emberiség feletti uralmát. Az államok feletti hatalom olyan egypólusú világrendszert akar univerzális kényszer-kultúrával stabilizálni, amelyben az erős büntetlenül elkövethet mindent a gyengébbel szemben. A nemzeti kultúrájukhoz és identitásukhoz ragaszkodó népeknek ezért most fel kell állniuk és meg kell tagadniuk, hogy felvegyék ezt az univerzális szellemi kényszerzubbonyt.

 10. Egy veréb sem eshetik le a földre Isten akarata nélkül. Ezek az emberek, ha terveznek is valamit Isten ellen, olyanok, mintha gyerekek ásogatnának kis lapátkákkal egy vulkán kráterében. Lehet, hogy ki fog törni a láva. Lehet, de nem az ő terveik, nem az ő akaratuk miatt, és az a gyanúm, még meglepődni se nagyon lesz idejük.

 11. Seffer doktor videóját láttátok ? Génmódosítás készül nekünk PLUSZ benne egy “nyomkövetést lehetővé tevő” összetevő aminek a neve tényleg luciferin. https://www.youtube.com/watch?v=cR5v74QdXH4 és épülnek az 5G tornyok gőzerővel az országban. Hogy lehessen látni is …
  “Csak akkor lesz vége a járványnak ha meglesz az oltás” …. EZ INNEN MÁR EGYÉRTELMŰ. Sokan vannak, akik már tudják, vagy meghalunk de irányított/kontrollált rabszolgák nem leszünk ez nyíltan megy a fb-on.

  Olyan brutális bánásmódokat vagyunk kénytelenek nézni tüntetőkkel, vagy akár egy maszk helytelen hordása miatt hogy nem ismerünk magunkra, világunkra! Megőrültek?! Szinte hihetetlen, hogy ez igaz lehet. Most kell nagyon az IMA !

 12. A korona-őrület nem más, mint Isten létezésének nyílt és durva tagadása
  A maszkkötelezettség nem más, mint Isten képmásának, az embernek szándékos megalázása
  S e kettő együtt nem más, mint az Isten teremtette természet,
  benne elsősorban a szabad akarattal megáldott emberi nem kiirtása,
  és egy új faj – egy új „nemzedék” – létrehozásának a kezdete

  http://katolikus-honlap.hu/2001/ujnemzedek.htm

  KONTAKTUSKUTATÁS= ÜLDÖZÉS

  Azon is érdemes elgondolkodni, hogy mégis miért hazudnak össze-vissza, miért nem képesek elmondani azt, hogy a világ már annyi figyelmeztetést kapott, amiből csak nagyon keveset fogtunk fel. Ideteszem ez Magyarország hozzánk beérkezett helyszín-figyelmeztetései 24 évre visszamenőlegesen: Abádszalók, Abony, Ábrahámhegy, Adács, Algyő, Alsóberecki, Alsóörs, Alsószentmárton, Ambrózfalva, Angyalföld, Aszód, Bácsalmás, Baja, Bajánsenye, Bakonybél, Balassagyarmat, Balatonakali, Balatonőszöd, Balmazújváros, Báta, Békéscsaba, Besenyőtelek, Borsodnádasd, Böhönye, Bucsa, Búcsú, Budaörs, Bükkzsérc, Cegléd, Celldömölk, Csány, Csepreg, Csorna, Csorvás, Csömör, Csurgó, Dág, Debrecen (én nem találtam meg a fénykeresztet), Dédestapolcsány, Doboz, Dombóvár, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Érd, Érpatak, Esztergom, Felsőpetény, Felsőzsolca, Fonyód, Füle, Gádoros, Gátér, Gencsapáti, Gerendás, Göd, Gödöllő, Gönc, Gönyű, Gyomaendrőd, Győr, Györgytarló, Györköny, Gyulaháza, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hatvan, Hegyeshalom, Heves, Hódmezővásárhely, Homokmégy, Iharosberény, Ipolytarnóc, Jánoshalma, Jánoshida, Jászapáti, Jászfényszaru, Jászkarajenő, Jászladány, Kaba, Kakucs, Kaposvár, Karcag, Kartal, Kaszaper, Kazincbarcika, Kecskemét (azóta már van egy a Szentháromság temetőben, de szerintem kevés), Kenderes, Kenéz, Kertészsziget, Kétpó, Kisfalud, Kisköre, Kistelek, Királyegyháza, Kisbágyon, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kispalád, Kisújszállás, Komárom, Komló, Kondoros, Kőbánya, Kölesd, Kőszeg, Kunszentmárton (már van állítva), Madaras (már felállítva a fénykereszt), Magyarkeszi, Magyarsarlós, Makó, Márkó, Martfű. Martonvásár, Mezőhegyes, Mezőkövesd, Mezőnyárád, Mezőtúr, Mikepércs, Miske, Miskolc (kevés az egy fénykereszt a Szent Anna plébániatemplomnál), Monor, Nádudvar, Nagyatád, Nagyecsed, Nagykamarás, Nagykőrös, Nagyszentjános, Naszály, Nyárlőrinc, Nyíracsád, Nyírtelek, Onga, Orosháza, Ózd, Őr, Örkény, Palotás, Pannonhalma, Pásztó, Pécs, Perkáta, Petőfiszállás, Piliscsaba (azóta már van) , Pilisszentkereszt, Pogány, Putnok, Püspökladány, Rajka, Rakamaz, Rákóczifalva, Rákosmente, Romhány, Rozsály, Sajószentpéter, Salgótarján, Sárbogárd, Sárisáp, Sármellék, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Sellye, Sérsekszőlős, Siófok, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Somogyvámos, Sümeg, Szabolcs, Szárföld, Százhalombatta, Szeged, Szegvár, Székesfehérvár (amióta a Prohászka Vasútvidéki plébániatemplom keresztje ki van világítva, azóta nem hallottam onnan figyelmeztetésről), Szekszárd, Szentendre (vita van róla, hogy mégis miért kell fénykereszt az Állomás térre), Szentes, Szentgyörgyvölgy, Szentkirály, Szerencs, Szikszó, Szokolya, Szolnok, Szombathely, Szulimán, Tápiószecső, Tápiószőlős, Tar, Taszár, Tata, Tatabánya, Telekgerendás, Teleki, Tenk, Terézváros, Terpes, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakürt, Tiszaörs, Tompa, Torony (ezek szerint még nem állították fel), Tura, Újbuda, Újpest, Újsolt, Úrhida, Vác, Vácszentlászló, Vámosmikola, Varbó, Vecsés, Végegyháza, Veresegyház, Vértesszőlős, Veszprém (kevés az egy fénykereszt, az örökimádás mellett) , Vésztő, Viharbükk, Villány, Vizslás, Zalaháshágy, Zánka, Zirc, Zugló

  ha valamit kihagytam, akkor kérem jelezni. Továbbá 2020. július 26-án megszüntettek egy olyan hálózatot, amit úgy voltam vele, talán kibírja a NAGY FIGYELMEZTETÉSig, s szeptember 14-én totálisan elvették tőlem. Jelenleg büntető intézkedéseket nem teszek a meghagyottakon, amelynek feloldása az, ha Medjugorjéban 2020. szeptember 25-én kapunk lélekemelő üzenetet.

  1. Kedves Andre milyen helyszínek ezek ?

   A táblázat, amin nyilván a központi nyilvántartásból származó “megbetegedések” vannak, azok nem megbetegedések, hanem ennyi teszt-pozitívat lehetett kimutatni. A teszt-pozitív nem beteg !
   A háziorvoshoz már oda se kell menni, bemondásra “koronavírusos beteg” az eü. személyzettel titoktartási kötelezettséget írattak alá. Nem tudtam, hogy már tavasszal tudták mi is ez http://kimondottigazsagok.com/carl-vigano-a-koronahiszteria-valojaban-a-tarsadalom-elmeprogamozasi-kiserlete-volt-video/?fbclid=IwAR3VQ2qP5HfoXZrskJ48qEzEKZfCVJuh_PGpgusa91JH2qjH4ajcO8_zSok persze a cikkben J.I-nak nincs igaza, azért nem “semmi” csak ELKÉPESZTŐ MENNYISÉGŰ HAZUGSÁG VESZI KÖRÜL !!

   Öröm látni, hogy kis közösségünkben mindenki tudja miről van szó …”Mint a tőr úgy fog lecsapni a föld lakóira….” Alig térek magamhoz …

   1. Kedves Éva!

    1996. június 13-án lecsapott a tornádó Sármellék Újfalui részének vasút felőli részére, előzménye is van 1952-ben a hadászati repülőtér miatt az égenföldi részben elbontottak egy kápolnát, a mellette lévő sírkerttel, innen kezdtem összeszedni, nagyon sok figyelmeztetés, amit sokan természetesnek gondolnak, mert nem képesek elindulni a levéltárba kutatni az információk után. S erre az összefüggésre olyan pap jött rá, aki már most nem tagja a szenvedő egyháznak. Nagyon sokat imádkozott, s annyi fénykeresztet állított, amennyivel képes volt felfogni, hogy még nem múlt el a veszély. S lehet folytatni, minek mi az okozata, miért később fogjuk fel az értelmét, s ha fel vagyunk képesek fogni, akkor a többség úgyis azt mondja beteg vagy, menj orvoshoz.

    1. Igen,ez így ven kedves Andre ! MOST viszont, az oltás-kérdésben egy igen-nem erőteljesen került tömegek elé ! Hála Istennek ?! igen, bizonyára … Ez a “tornádó” most pusztít a fb-on, törölnek oldalakat, köztük 200 ezres tábort, akik nem pánikolnak csak egészségesek akarnak lenni …
     Az egyházak közt kell “körbe nézni” ki az, aki felfogja hogy mi történik. Hja, könnyű nekünk mi már évek óta 🙂 … TUDUNK erről hogy nemsokára …De mégis meglepett !! És el kell hinni a “hihetetlent” : ITT VAN !

    2. Kedves Éva!

     Először is nem ma kezdődött, vannak akik már 1963-ig képesek levezetni a rombolást, s úgy gondolkodnak ami azelőtti alapján készül, azt is csak abban az esetben, ha a rombolást el lehet tüntetni. Sajnos annyira mélyen van a társadalom, hogy bármikor kapnánk az aszteroidát, akkor sem tudnánk semmi mást tenni, csak imádkozni. Az aszteroida, amely kirajzolja a Nagy Figyelmeztetés Tűzkeresztjének törzsét. Mikor csapódik hozzá, a Napból kijövő szár, azt majd meglátjuk. Szóval megtalálnak 1963-ban a brazíliai őserdőben egy olyan gombát, amelynek a nedve a luciferin. Közbe-közbe különbözőképpen, például vegyicsikk, ha nem tünik el fél percen belül, akkor lepermetezték a területen lévő embereket. Vagy a védőoltások manipulálása ez a kedvenc témám egyike, nem sokat értek hozzá, de amire a csapatjaim felhívják a figyelmet, az mindig megrázó, kezdve a só manipulálásától a szalicil-nátrium koherensig, stb. Aztán érkezett az Antikrisztus által Írányított Népvándorlás első szakasza, elterjesztettek valamit, minél nagyobb koncentrátumban voltak a katonák arra, annál furcsább dolgok kerültek elő a kutatási összesítőimen. Itt is van egy kedvenc, mert el fog pusztulni ha nem térnek észhez az ott lakó emberek, (körülbelül fél Magyarország el fog pusztulni a ránk szórt sárgapor következményeként, de sokan ezeket riogatásnak veszik, meg hogy talán rosszull elemezted ki, vagy hátha tévedsz, ekkora büntetést nem kaphat Mária országa) Alois Irlmayernek meg lett mondva, csak utána kell olvasni, miért pusztul el Hamburg-Prága-Isztambul vonaltól keletre 200 kilométer szélességben a Balti-tengertől a Fekete-tengerig oly módon, hogy aki ebbe a zónába belép, annak nagyon kevés az esélye, hogy élve kikerüljön onnan. Emberi tevékenység okozza a sárga port, hogy megállítsák Oroszország előretörését… Lehet alaposan elgondolkodni felőle, s nemzetünk sem különb, mert annyi figyelmeztetést kaptunk, hogy a Regnum Marianum visszaépüljön, a Hűvösvölgyön a Szentföld-templom működhessen, s Viharbükkön megépülhessen a Világ Győzedelmes Királynője Engesztelő Kápolna. Látszik a bevallott adatokon is, amelyek eléggé manipuláltak, csakhogy a félelmet még alaposabban begenerálják az emberiségbe. Lehet mondani, hogy nem is volt annyi előzménye, de inkább azt, EGY KAPAVÁGÁST SEM HOGY MEGMENEKÜLJÜNK, helyette megkértek, hogy ne teregessem ki a Veres-Udvardy páros keresztényellenes tetteit, tehát kérdezem körülbelül 50 püspök van Magyarországon, melyik mellé lehet odaállni, kellemes kegyelmekben gazdag áldott pillanatokat Megváltó Egyetlen Királyunk, Jézus Krisztus oltalmazó szeretetében, üdvözlettel: Andre

 13. Új világrend van kialakulóban és ez óriási változásokat hoz az emberiség életében.
  Ennek az új világnak az alapja a digitális technika. A számítástechnika, az 5G, a digitális rendszer, stb….
  A régi világ véget ért. Az átmenet idejét éljük és az új világ kezdeti lépéseit láthatjuk, érezhetjük.
  Ennek alapjait rakják le és további cél, hogy az embert is digitalizálják.-digitális személyazonosítóval lássák el többek között, amit az emberi szervezetbe helyeznek el.

  Amit látni kell, a koronavírus cirkusz egy szándékosan kirobbantott világjárvány- nem a természetből jött és fertőzött, mesterségesen előállított vírus, amit szabadon engedtek az emberiségre. Az új világrend képviselőinek céljait szolgálják.
  Chris Oyakhilome nigériai karizmatikus vezető tartott egy előadást, ahol ezekről beszélt.
  Sikerült letöltenem a you tuberól,azóta eltűnt, már nem található meg. Nekem meg van a videó,próbáltam egy saját you tube csatornára feltenni hogy mindenki nézhesse, de pár óra múlva levették, szerzői jogokra hivatkozva.
  Ha valakit érdekel el tudom küldeni a videót.

  1. Ja és a lényeget nem említettem. A vakcina, amelyet a koronavírus ellen akarnak beadni az emberiségnek, nem biológiai vakcina- hagyományos vakcina- hanem ún. nanotechnológiás vakcina- digitális jelt, és egyébb dolgokat tartalmaz pl. ún. Luciferin anyagot ami egy fényt kibocsájtó szerves vegyület. Wikipédiában utána lehet nézni.
   Sok web oldalon tájékozódhattok róla. Nézzetek a dolgok mögé, hogy amikor el jön a beoltatás ideje, tudjátok miről van szó és tudjatok döntést hozni.

    1. Kedves Lacika Thea címén keresztül, ahonnan az értesítéseket szoktuk kapni. Remélem, nem fogjuk őt zavarni ezzel Előre köszönöm mindkettőtöknek ! :)!

    2. elküldtem a másik e-mail címre, kérnék egy visszajelzést.
     terjesszétek a videót, én a you tubra felraktam, de letiltották.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend