Hit és vallás

Jézus VR

Az elmúlt néhány héten több új filmről is beszélgettünk errefelé, némelyikről reményteli várakozással, míg másokról fenntartásokkal, de azért mindenképp kíváncsisággal telve.

A legújabb ilyen jellegű hír azonban teljesen váratlan irányból érkezett és megmondom őszintén, hogy első, nem túl pozitív reakcióm hosszas töprengés után sem fordult másra, fenntartva persze a lehetőséget, hogy Isten mindent a javunkra fordíthat. Ez a javunkra fordítás azonban nem jelenti azt, hogy üdvözölnünk kell azt, amit rossznak tartunk, csupán annyit tesz, hogy nincs az rossz, ami Isten kezében ne változna jóvá, ha Rá bízzuk.

A Jézus VR – Krisztus története, amit idén karácsonykor terveznek bemutatni, egy olyan nézőponton keresztül szeretné megmutatni nekünk Jézus életét, amihez nem lelki, hanem boltban vásárolt szemüvegre lesz szükségünk.

A nézőpont a virtuális valóság, közismert angol rövidítéssel VR, a szemüveg pedig 8-10 ezer forinttól kapható az Interneten.

A VRWERK és az Autumn Productions együttműködésével készülő 90 perces film az első teljes estés mozgófilm, amit a virtuális valóságot megjelenítő technológiával készítenek. Már eleve elgondolkodtató, hogy miért éppen Jézus életére esett a választás.

A Variety szerint a 4K-s, 360 fokban filmezett alkotás több platformra is kapható lesz, köztük a PlayStation VR és Google Cardboard konzolokkal.

A készítők szerint a virtuális valóság tökéletes eszköz a bibliai történetek megjelenítésére.

“A nézők igazán ott érezhetik magukat Jézussal és tanítványaival,” nyilatkozta David Hansen, a film rendező producere.

“Ez minden idők legerőteljesebb története, a virtuális valóság pedig a tökéletes eszköz a történet elmesélésére.”

Az Autumn hivatalos sajtóközleményéből megtudhatjuk, hogy a nézők “Jézus egész életét és halálát végig követhetik, megkeresztelésétől, a Hegyi beszéden át, egészen az utolsó vacsoráig és haláláig.”

Talán néhányan olvastátok a hozzászólást néhány hete, amiben valaki felvetette, hogy milyen jó lenne személyesen végignézni a történelem fontos és számunkra érdekes mozzanatait, ami szerintem egy teljesen őszinte, egyrészt az igazság megismerése utáni vágyból, másrészt az idő leküzdhetetlennek tűnő problémájából és abból a tényből fakad, hogy Isten, és így az Igazság, valahogy mégis az időn felül vagy kívül áll.

A virtuális valóságnak azonban éppen annyi köze van az igazsághoz, mint bármilyen más emberi közvetítésmódnak. Hiába repít minket egy audiovizuális eszköz az ókorba, nem az elénk táruló táj és környezet, még ha hűen tükrözi is az akkori körülményeket, tartalmazza a lényeget, hanem az elhangzó üzenet. A látvány csupán a körítés és valahogy az az érzésem, hogy ez a körítés inkább elvonja, mintsem a lényegre összpontosítja a figyelmet.

“A beszédek”, nem pedig a látottak jelentik a megelevenítő lelket és az életet.

“A lélek az, a mi megelevenít, a test nem használ semmit: a beszédek, a melyeket én szólok néktek, lélek és élet.”1

Vajon véletlen, hogy a különböző disztópikus jövőképeket elénk vetítő alkotásokban, mint Ray Bradbury Farenheit 451 vagy Orwell 1984 című műveiben a képi megjelenítés mindig a diktatúra, az elnyomás és agymosás eszköze, míg az írott szó az általa elpusztítani kívánt ellenség? Mintha a diktatúra is sejtené, hogy a láthatók ideig valók, a láthatatlanok , mint Istennek a szívünkbe rejtett beszédei2, pedig örökkévalók,3 és paradox módon mégis úgy gondolja, hogy fizikai eszközökkel képes lehet legyőzni vagy elpusztítani azt.

Az olvasott és látott üzenetek befogadása a gyerekeknél különösen éles módon tér el egymástól. A kisgyerekek például nem tudnak különbséget tenni belső és külső kép között, ráadásul ennek a képességnek a kialakulása, az egyre nagyobb teret nyerő vizuális megjelenítések miatt még kijjebb tolódik. A külső forrásokból érkező kép feldolgozhatatlan információkkal árasztja el a gyerekeket és blokkolja a belső képkészítést. A feszültségek, indulatok így felhalmozódnak, feldolgozatlanul maradnak. A tévénézéssel a gyerekek elsősorban befogadni képesek a hatásokat, újakat elképzelni viszont nem.

Márpedig a PlayStation VR és hasonló eszközökre készített filmekkel nyilván nem a nagymamákat, hanem a gyerekeket és fiatalokat célozzák meg.

Természetesen, ahogy fentebb írtam, itt is igaz, hogy Isten bármit képes az Őt szeretők javára fordítani és szerintem ebbe az Őt keresők is beletartoznak, akik talán tudtukon kívül eredtek annak az Istennek a nyomába, aki előbb szerette őket.4

Más szóval előfordulhat, hogy egyesek soha nem hallanák a Jóhírt, ha az nem bukkanna fel a virtuális valóságban, de ettől még a virtuális valóság által nyújtott vallásos élmény éppen annyira furcsa számomra, mint egy virtuális szerelmi kapcsolat, bár az is igaz, hogy az előbbiben benne van az Istennel való igazi kapcsolat megtalálásának lehetősége, míg az utóbbi soha nem lesz képes kilépni a virtuálisból az Isten által teremtett valóságba.

Mindenesetre ezt a filmet is szívesen megnézném és értékelném, bár PlayStation VR és egyéb virtuális közvetítésre alkalmas eszközök hiányában erre igen kicsi az esély.

 1. János 6:63 []
 2. Zsoltárok 119:11 []
 3. “Mivelhogy nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra; mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók.” – 2. Kor. 4:18 []
 4. “Mi azért szeretünk, mert előzőleg ő szeretett bennünket.” – 1. János 4:19, Csia Lajos fordítása []
Előző posztKövetkező poszt

31 hozzászólás

 1. https://www.youtube.com/watch?v=X7Z9j5bE3yI

  http://littlepebble.org/2016/07/06/message-738-6-july-2016/

  LITTLE PEBBLE: Then Jesus spoke of events that sadden Him:

  OUR LORD: ?The Asteroid is coming and millions will die. Mankind ? those in Power ? are aware of this, but do not wish to tell the world, but secretly are preparing to shoot it down with rockets ? like a story, was depicted in the Movies, well known by man ? Armageddon and Deep Impact.?

  LITTLE PEBBLE: Jesus said, this will happen very soon.

  OUR LORD: ?The Asteroid will be broken up into smaller pieces and will still head towards Earth and do great damage ? one part in the Sea of the Atlantic ? the other part on the soil of the United States of America and other smaller parts in Europe, Australia and the Pacific Ocean.?

  LITTLE PEBBLE: Jesus says for the people of the Eastern Coast of the Americas North ? especially Florida, New York, Mexico and the Caribbean, must prepare. Those on the Mainland, to leave the Coastline once the bright star is seen, as a tsunami will be driven at 100 metres high and flood over many Coastline Cities. Those who cannot move ? trust in God?s Protection.

  This is one of the three signs which make up the Great Warning. The other is the Third World War, and the smaller warnings. Jesus said it is because of this He was very sad. Jesus told me before this, that men will see major changes in the Sun.

  Jesus wants us to pray, but said how powerful a few words of love were and how simple ? just a few words said over Bread and Wine brings forth Jesus in His Transubstantiation of His Body, Blood, Soul and Divinity. This was and is His ultimate expression of His Love.

  Jesus then said:

  OUR LORD: ?Is this not simple, My son? Pray! Love is the essence of prayer. I am your Jesus Who Am. Love Me children! Love your neighbour!?

  ?

  Dear People of the United States of America, Mexico and the Eastern Coastline of the Americas,

  As you can see by the tone of God?s Message given on the 6th July 2016 and even previous ones ? not only from myself but from many other Seers: An asteroid and meteors are going to hit our world very soon. I ask therefore, if you could please send this message to the Press in your countries, so that the people are alerted and can prepare.

 2. Kedves Thea ! Rég írtam már, most újra megteszem, mert jó a cikk, tetszik, sokadik bőr lehúzása a téma, mégis úgy vélem valami új és a jövőre nézve fontos manipulációs média eszköz bemutatása lesz ez a film és főleg a technológia (gondoljunk itt a fenevad képmására, mint magyarázat erre nézve a nagy felbontású és holografikus VR). A megfogalmazásod pedig ügyesen torkon ragadja az ügy lényegét és veszélyeit. Van egy érdekes jelenség a világi médiában a kereszténységgel kapcsolatban. Megszaporodtak az ismeretterjesztő csatornák által készített Jézusról és a Bibliáról szóló, általában hamis képet festő, a témát mégis aktualizáló és a közgondolkodásban aktívan tartó, a kollektív tudatot és tudatalattit kondícionáló sorozatok. Ezek után jött Hollywood is és reneszánszát élik a bibliai filmek, persze jócskán torzan bemutatva a Bibliát. Szerintem (mivel nem lehetnek kétségeink a világi média szolgai szerepét illetően a NWO felé) ezzel az antikrisztus útját egyengetik, mert szükség lesz a bibliai történetekre és azok hamis bemutatására, hogy magára vonatkoztassa majd a fenevad azokat. Igazolnia kell magát a zsidók előtt is, hogy ő a lesz a (hamis) messiás. Egyszerűen az utolsó időkben minden média megidézi a bibliai apokaliptikát, mert sátán nem attól függetlenül fog eljönni és akar uralkodni az emberiségen önmagát imádtatva (az ő fiában), hanem mint “Isten majma” utánozva Őt és megtévesztve mindenkit (akit csak lehet).

 3. Talán ,

  2- vagy 3 rabbi ismerte fel a Názáreti Jézus Krisztust,
  hogy
  Ő A MESSIÁS… de ők
  felismerték….

  DE CSAK néhányan, a rabbik közül.
  a Többiek
  nem látták a fától az erdőt 🙁
  És ahogyan Keresztelő János, is már jóval előre, szólt az embereknek hogy hamarosan jönni fog, az
  akit annyira vártak,
  és várnak.

  Ugyanúgy,
  napjaink, HAMIS prófétája, is
  majd hamarosan elkezd valakit, reklámozni, ajánlani, hogy
  ő az aki
  megmentheti az embereket,
  és akire szüksége van az embereknek. (AK )

  Figyelni kell, mit mond a pápa,
  de számos hamis próféta jelölt van.
  És
  elég érdekes dolgokat mondanak, tagadják Istent, stb…stb….kersztény, és
  Jézus Krisztus ellenesek…

  ( amúgy Obama, keletről jött !!! ) !!!
  Apja varázsló volt,
  és szerintem ő is tud, okkult dolgokat….
  de az is lehet , hogy
  ő is csak egy előkészítő ember….

  Mindenesetre elég érdekes, hogy titkolni próbálta, a zsidó édesanyját, akinek elég kétes híre van. 🙁
  Muszlim apját pedig,
  nem titkolta…
  szval arab, és zsidó vér is van benne.
  félvér…

  majd meglátjuk…
  ( az biztos, nem szereti ha a Názáreti Jézus Krisztus nevét valaki is emlegeti előtte…
  ez azért sokat elmond…

  a DNS-az sokat elmondana….
  Dániel törzséből való, e vagy sem…
  stb….

  ,,Szval vagy ő vagy sem….ELKÉPZELHETŐ HOGY MÁS LESSZ, és a sátán csak megfelelő időben löki be majd…
  de 10-ből, 7 leírás eggyezik rá….
  amit a biblia ír az AK- ról…

  1.Gazdasági összeomlás, nemm csak európában hanem mindenhol
  2. Háborúk, és káosz
  3. Szakadás az egyházban
  3. Ak- bejövetele….

  szerintem.

  ELKÉPZELHETŐ HOGY OBAMA IRATAINAK FELE SEM IGAZ…( személyi, születési papírok )
  nem lennék meglepődve.
  1996-ban kezdete el a szenátusi pályáját = 1.9.9.6.—–666 is benne van….
  persze ez még nem jelent semmit sem, talán csak annyit, nagyon érdekes.

  Kampány logója pedig ( change we can believe in )
  napot, majd egy utat ábrázol,
  szerintem nincsenek véletlenek…

  2008-ban pedig, egy felszólálásán egy
  fehér ló volt feletti, ami az AK az apokolipszis 4 lovasa közül…
  Olyan képen is van ahol, íjj látható előtte, na ez sem véletelen…
  Nincsenek véletlenek…

  Az már megint más dolog, hogy a hamis próféták, és tanítások miatt, sajnos sokan nem fogják felismerni
  a dolgokat majd a világban.

  KI KELL SZAKADNI A HAMIS GYÜLEKEZETEKBŐL, ÉS KELL IMÁDKOZNI, HOGY ISTEN
  MEGMUTASSA NEKÜNK AZ IGAZSÁGOT….
  és ő majd megfogja nekünk mutatni….

  De csak ő, és nem hamis próféták, és hamis tanítók….

  Amikor megfog történni az egyház szétszakadása, az azért lessz , hogy
  megint régi, igazi keresztény emberek legyenek, legyünk….
  ahogyan anno elkezdték,
  és csinálták….

  fény,
  és pompa nélkül….

  ,, Mert latrok barlangjává tették az ő házát 🙂
  és ezen ő
  változatni fog !!!

  1. Én is így látom mert az Egyházak és a Gyűlekezetek Elvílágiasodtak Összemosodik a fény és a sötétség.De jönn Isten válasza is.

 4. A férfiak azonban,ha minden igaz,inkább sokkal inkább vizuális típusok. 🙂 Talán ez az oka,hogy én ezt az egészet remek ötletnek tartom.Igaz,talán nem értettem meg kellőképpen ezt a sok számítógépes utalást a cikkben,de azért a virtualitás fogalmával valahogy lehet,hogy csak megbirkózom.

  “Az olvasott és látott üzenetek befogadása a gyereknél…” kezdetű bekezdést nem lehet figyelmen kívül hagyni,de ez olyan téma,ami egy külön nagy cikket érdemelne.Mindenféle lehetséges dilemma fel van ebben a cikkben vonultatva (ami azért szimpatikus,mert véleményeket tart tiszteletben,mindenki maga dönthet),de benne van a válasz is: Isten kezében minden jóra fordul.És ez nem jövő idő.Ahogy ez bele is van szőve a szövegbe.”…Isten,és így az Igazság,valahogy mégis az időn felül vagy kívül áll.” Tehát Isten ígéretei az idő törvényei felett állnak.Nem hat rájuk sem jövő,sem múlt.Mivel ez egy lehetetlen állapot a puszta elme számára,valóságok modelljeit pergeti le számunkra az elménk.Ezek a valóságok pedig a gondolatainkban virtuális módon képződnek le.A csodát sosem túlozhatjuk el.Nem érhetjük el a határait.De gondolkodni,elmélkedni róla élvezet. “Boldog ember,aki hallgat engem,az én ajtóm előtt virrasztván minden nap,az én ajtóm félfáit őrizvén” (Példabeszédek 8:34)

  1. A férfiak szerintem is vizuális típusok, ezért őket könnyebb vizuálisan megvezetni, míg minket hölgyeket hallás után 🙂 Így viszont segíthetünk egymásnak, a férfiak nekünk látni, mi pedig nekik hallani 🙂

 5. Megszaporodtak a figyelmeztetések, hamarosan itt a Nagy Figyelmeztetés, mégha kevesen képesek elismerni, hogy vele az Antikrisztus is felszínre kerül, aki tulajdonképpen Lucifer fia. Hogy ki az a ma élő politikusok közül, csak tippelgetni tudunk. Bizonyára van, aki már eltalálta, de még őt is megrázza, a szemében lévő sötétsége. Itt a lehetőség, újból elolvasni Urunk Jézus Krisztus valós szenvedéstörténetét, mert ott fogja ahogyan a vértanúknál lehetett észrevenni, megtéveszteni oly sokakat…

  1. Láttam egy dokumentum filmet, amelyben az angol királynő lefog mondani az uralkodásról és átadja a koronát Vilmos hercegnek és ő lesz az Antikrisztus, rengeteg jel utal rá. A királyi család is a háttérhatalmat szolgálja, ők is az illuminátusok része. A Brexit után jön egy óriási nagy válság és pusztulás, és majd utána fog fellépni, mint a béke embere. A válság és a pusztulás benne van a Bibliában is, mint fekete lovas és sárga lovas. A film elég hitelesnek tűnik, nézzétek meg a címe “alcyon plejádok” van a válságról is egy film, ez is egy sorozat a végidőkről.

   1. sándor a facebokon van egy bejegyzés soros féle bosszúról és az europai unio terveiről hogy eggyesíteni akarják europát ezell megszűnne ország elnevezés pl:magyarország és a forint is megszűnne létezni helyette egy közös europai szuper állam lenne egész europa amit brüsszelből írányitanának és amilyen tőrvényeket hoznának ott az egész europára érvényes lenne na erre varjatok gombot.

    1. Azt én is olvastam, elég gonosz terv, de hát sorostól minden gonoszság kitelik.

    2. Kedves Saca!

     Nevezzük nevén a dolgokat, mert elveszünk az információk tengerében. Soros csak egy csicska. Az Illuminátusok vezetőinek (Rockefeller, Rothschild-ok) végrehajtja a terveit. Eladta ő is a lelkét, de kapott gazdagságot stb.
     Magyarország nem fog elveszni. Ahogy mondtam régebben Németország fontos szerepet játszik majd remélem már látszik, de sajnos a háborúban is. Az embereknek lesz választási lehetőségük. Az országok vezetőinek nagy lesz a felelősségük. Két fajta Európa lesz az antikrisztus mutat egyet és lesz egy más út, amelyben MO-nak nagy szerepe lesz, de ne politikára gondoljunk.

   2. Kedves Kovács Sándor ! Én bevallom neked, nem tudom ki lesz az antikrisztus, de azt hiszem aki tudni véli hazudik vagy téved. Lehet persze agyalni rajta (de fölösleges), viszont az általad ajánlott “Alcoyn plejádok” név hallatán az egyik legsúlyosabb ezoterikus ufo hívő idea és szekta jelenik meg, amivel kapcsolatban korábban nem tudtam eldönteni, hogy sírjak rajtuk vagy nevessek. Roppant elmeroggyant és agyhalott társaság, és mint ilyen sokat konteózik, de szokás szerint az ördögi összeesküvésekre még ördögibb megoldást kíván és már teljes erővel várja az angyalszerű idegenek eljövetelét. Mondhatni, ők a sátán idegen tervének legkimunkáltabb hitetői és egyben megtévesztettjei ! Tehát nem ajánlom neked sem az ő megoldásaikat !

    1. Kedves Házi Árpád!

     Nem baj, ha nem tudod ki a fenevad, de azt ne mondd, hogy senki sem ismerheti!
     Először mindenki rakja helyre magában a hamis prófétát. Persze most én könnyen vagyok, mert régóta tudom mielőtt még elkezdte tenni a dolgait. Mindenki döntse el magában, hogy Ferenc pápa lehet vagy sem, de döntsön. Ma különösen igaz, amit Jézus mondott válaszotok legyen igen vagy nem. A bizonytalanokat a sátán félrevezeti. Majd segítek itt még, de döntsön mindenki.
     Ez lélektan, ha tudod, hogy ő az az életedre hatással lesz. Senki ne ringassa magát abban, hogy csak a katolikusokra lesz befolyása.
     Nincs sok idő gondolkodni, hirtelen indul meg a háború, de majd a keresztényüldözés is. Ha tudod, hogy ő, segítség, ha azt mondod nem lehet ő, majd tudsz váltani, de ha azt mondod majd meglátjuk akkor nyert ügye van.
     Kerüld el a pánikot azért Jézus sokat segített ebben, nekünk azért több lehetőségünk van, mint annak idején.
     Mikor azt mondta Jézus elfognak és megölnek ez nem tetszett az apostoloknak, de gondolták hátha meg sem történik nem készültek föl. Mikor bekövetkezett bepánikoltak.
     Vegyünk egy hétköznapi dolgot. Ha azt mondja neked valaki daganatos beteg lehetsz és meghalhatsz gyorsan, azt mondod meglátjuk. Ha bekövetkezik bepánikolsz.
     Ha azt mondják Ferenc Pápa a hamis próféta és azt mondod meglátjuk nem veszed komolyan. Ha elkezdi majd igazán tenni a dolgát bepánikolsz. Ne várd meg ezt!
     Ahogy a halotti lepelnél, jelen állapotban a hamis prófétánál sem lesz minden egyértelmű egy ideig. A lepel útját is végig lehet követni.
     Valaki 1989-ben bölcsen azt mondta a lepelre és igaz ez a hamis prófétára is.
     “Ha valaki látni akar elég fény van, hogy lásson, ha nem akar elég sötétség van ahhoz, hogy ne lásson.”
     Itt egy videó, ami elég ritka, mert szinte soha nem látni azokat, akik a háttérből rendezgetik az életünket és jól bírják David Rockefeller pl. már 101 éves. Azt remélem nem kell ecsetelnem, mit jelent az emberiségnek, ha a hamis próféta kezet csókol nekik!
     http://utolsoidok.com/cikkek/kezet-csokol-david-rockefellernek

   3. Kedves Sándor!

    Már régebben elhatároztam, hogy nem írok ide addig még igazán be nem borul az ég, mert olyan, mintha az ember a levegőbe beszélne, de most megteszem, mert mindig lesznek új olvasók és hasznukra lehet.
    Vilmos herceg, mint antikrisztus? Azt hiszem nyugodtan hátradőlhetnénk, ha ő lenne, de hogyan, akkor bárki lehetne. Jézust leutánozza az ismeretlenségből jön, mint Ő. Annyi csak a közös, mint mondtam Londonban él.
    Hidd el, ha tudnád is ki ő nem sokat segítene, mert még nem jött el az ideje. Ha megfogadsz egy jó tanácsot soha ne írdd az antikrisztus nevét nagy betűvel.

    1. Palas, a végén nehogy te legyél a hamis próféta, mint William Miller.

    2. Igazad van, az antkrisztust senki nem fogja ismerni, azért kell vigyázni a becsapásokkal. Van itt egy másik, címe “Nátán üzenete végig” nézzétek meg ez is sokat elmond, a 27-percnél kezdődik a lényeg, de ez Izraelre vonatkozík “Góg-Magóg háború” ami most fog megtörténni a közeljövőben.

    3. Kedves Palas ! Sajnos van egy olyan belső “érzésem”, hogy nem tiszta valami veled, talán nem vagy újjászületve, de nem akarok személyeskedni, csak ez rányomja a bélyegét a kissé visszás kommentjeidre. Pár dologban reagálnék. Lehetségesnek tartom, hogy Ferenc papa lesz a Hamis Próféta, de ha ő lesz, akkor az antikrisztus fellépésétől lesz ez nyilvánvaló, tekintettel arra, hogy ő lesz az anti jobb keze. A furcsa módon jól előre megírt Malakiás féle jóslat alapján ő még pápa lett, de az utolsó. Az általad idézett ?Ha valaki látni akar elég fény van, hogy lásson, ha nem akar elég sötétség van ahhoz, hogy ne lásson” mondat pedig Newtontól származik. Attól meg ne ess hasra, hogy egy Rockefeller kezet csókol a pápának. Neki mindenki kezet kell hogy csókoljon. Ezért sem fogok vele találkozni soha. 🙂

    4. Kedves Házi Árpád!

     Bátorítalak, hogy ne csak a belső érzéseidre hallgass, hanem fejlődj vizuálisan és szövegértésben még hasznodra lehet, ha féligazságokban élünk az a legrosszabb. Nem igaz az, hogy vakon kell tapogatóznunk ennél világosabban útmutatást adni, mint a mai időkben ad a Jóisten döbbenetes, de mégis kevesen értik, persze ennek okai vannak, ha főleg többnyire csevegésre használjuk ezeket a fórumokat és amiktől lehetne lelkileg haladni szinte tabu témák. Neked nem sokat ért, amiket írtam.
     Ez az újjászületés téma olyan már, mint egy szlogen. Ez csak az első lépcsőfok, ha ott marad valaki attól még simán be fog pánikolni , mint az apostolok amikor szétszaladtak.
     Szerinted a hamis prófétát nem lehet előre felismerni? Hát így nem is fogod, de újra nyomatékosítom nem babra megy a játék a lelkekért folyik a harc még, ha itt sem veszik ezt komolyan.
     Én mondtam nem foglalkozom a Malakiás jóslattal, de ha már felhozod a valóságnak megfelelően tedd. Egyébként megállja a helyét.
     XVI. Benedek után már csak egy pápa lesz, de az nem Ferenc. Jézus sem tartja annak a nevét sem ejti ki. Neki Benedek még a pápa és ő, ha meghal lesz az utolsó Péter. Ezért is gondoltak sokan a választáskor Erdő Péterre. Nem értették a lényeget. Addig lesz viszonylagos nyugalom a földön, amíg Benedek él, addig az antikrisztusnak sem lesz szabad keze. Nem akarom jobban részletezni már régebben megtettem, ha ő meghal a maradékot Péter fogja a Mennyből irányítani még, ha ezt nem is értik sokan.
     Annak több oka is van, hogy nem lesz több pápa és szükség sem lesz rá.
     A legjobb, amit a végén írsz. Nem Rockefeller csókol kezet Ferencnek hanem fordítva!!!!!
     Ezek szerint arról már ne is beszéljünk, hogy árulja és szolgáltatja ki az emberiséget. Vegyük csak lazán mit csinál, de majd ára lesz neki. Úgy, mint pár éve mondta egy Reiki mester nekem, miért baj az, ha ő Lucifer erejét használja. Mindent lehet mondtam, de drága ára lesz annak!

  2. Az antikrisztus keletről való lesz, nem pedig nyugatról, s a nagy világ válság és a 3. VH lesz a csel, amivel magához fogja ragadni a hatalmat (Dániel: csellel szerzi meg a hatalmat, nem választják). A hamis Prófétát már rég látni, de nagyon sokan nem ismerik fel, akkor, hogyan fogják a nagy csalót felismerni??????

   1. Hadd kérdezzem meg te már felismerted a hamis prófétát? Mert ha igen bátran közöld velünk is hogy ki az , nehogy mi is tudatlanságban legyünk:)amúgy az Antikrisztus jelleméről van információnk a Bibliából, hogy Jézust tagadja testben megjelent Krisztusnak lenni.A személyéről nem tudunk semmit.. Ilyenekkel szerintem butaság is foglalkozni. Nekem a személyes tapasztalatom az Jézus témájú filmekkel kapcsolatban-legyen az vallási beállítottságú vagy akár Holywoodi filmsiker-hogy a Mindenható ISten Fiát csak egy egyeszerű kétezer évvel ezelőtt élt szerény prófétává degradálja. Teszi ezt annak ellenére, hogy nekünk a BIbliában egyértelműen, világosan le van fektetve Jézus lénye. Én ebben látom a nagy veszélyt , hogy az emberek Jézus-képe nagyban eltorzul(t).

    1. A filmekben látott alakokkal én sem vagyok kibékülve, szinte nézni sem bírom ! Egyetértünk …

     De JÉZUS MÁR JÖN HAMAR és nem késik 🙂 !!

    2. Igen, Ferenc Pápának nevezi magát, nézd az elszólásait és a szentirást.

    3. Kedves Bilivör!

     Fentebb leírtam ki a hamis próféta és igaza van Csabának, aki nem ismeri fel a hamis prófétát az az antikrisztust még nehezebben fogja. Én megteszek, amit tudok. A katolikusok között választódnak szét az emberek és egyre inkább döntenek, mert érzik, hogy kell, Ferenc mellett vannak határozottan vagy ellene persze a hívőkre gondolok.
     A kívülállók ezt még nem nagyon gondolják fontosnak!

   2. Láttam egy olyan filmet is amiben keletről fog származni az Antikrisztus, akit a muszlimok várnak megváltóként és annak is hét év uralkodása lesz. A neve Machdi- vagy Machadi. Ez a film a Góg-Magóg háborúról szól melyben sok millió halott lesz mindkét oldalon és hét hónapig fogják temetni őket. “Ezékiel prófécia 38-39”. Láttam egy másik filmet is az is a Góg-Magóg háborúról szól és egy 15-éves izraeli gyerek kapta a látomást Istentől, közel két órás film, most már teljesen le van forditva, magyar feliratozással van, de mindig fékezni kell a gyors váltás miatt. Ez teljes mértékben Izrael jövőjéről szól, valamint a harmadik világháborúról. Ezek az események annyira közeliek, hogy itt kopogtat az ajtón. Érdekes a film mivel Obama lesz a Góg. Mivel a zsidók várják a messiást az irások szerint ott is lesz az olajfák hegyén ami kettéválik, de többet nem írok le nézzétek meg a címe “Nátán üzenete végig” az izgalmas rész a 27 perctől kezdődik érdemes megnézni.

    1. Sándor, megnyugtatlak az a Nátán nevű gyereket bemutató “látomásos” videó kamu. Több sebből vérzik, több keresztény fórumon kiveséztük, csak nagyon “hiszékeny” keresztények dőlnek be az ilyen blőd megtévesztéseknek. Kérlek te ne tedd ! Ezek a hamis szellemi üzenetek, látomások és elragadtatások jócskán megszaporodtak, ahogy a valósak is (utolsó idők jelei). Csak az a kérdés, hogy a beszélgetést irányító és a srácot jól láthatóan manipuláló rabbi bácsi a kiagyalója vagy valami démoni szellem súgta (ebben az esetben “valós” a srác beszámolója). Tele van hibával és több abszurditással, pl.: Obama mint antikrisztus (pár hónap és sehol nem lesz) meg a háború……vicc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend