Idők jelei

Most egy fogorvost pereltek be alkalmazottai, mert keresztény zene szólt a rendelőben

dentist

Forrás: The Blaze

Négy volt alkalmazottja perelt be egy Michigan-i fogorvosnőt, mert rendelőjében folyamatosan keresztény zene szólt. A felperesek állítása szerint munkaadójuk imatalálkozókat is tartott az alkalmazottaknak, így vallásos diszkriminációval vádolják a fogorvosnőt.

Tina Marshallt, akinek saját fogorvosi praxisa van Lake Orion városában, négy volt alkalmazottja azzal vádolja, hogy amikor tiltakoztak vallásos hite és annak gyakorlása ellen, a fogorvosnő megdorgálta vagy elbocsátotta őket, a 2015 augusztusában beadott kereset szerint.

A felperesek azt követelik, hogy ügyüket esküdtszék előtt tárgyalják, amire idén nyáron kerülhet sor, amennyiben a bíróság elfogadja a keresetet.

?Mindannyian idegesek vagyunk. Próbáltunk kedvesek lenni a betegekkel és jó munkát végezni, de ő folyton ránk erőltette a zenét és a hitét,?

nyilatkozta Nancy Kordus, fogorvosi asszisztens, volt alkalmazott, a Clarkston News-nak.

?Több páciens is megkérdőjelezte a zenét én pedig lekapcsoltam és helyette bekapcsoltam a tévét. Ez ?engedetlenségnek? számított.?

Az őket képviselő ügyvéd szerint a négy felperes kártérítést követel a fogorvosnőtől ?múlt és jövőbeli jövedelem kiesésért, elmaradt munkavállalói juttatásokért, illetve az őket ért súlyos sértés, megaláztatás, szégyen, érzelmi válság és szakmai hírnévvesztés miatt.? A kereset szerint a fogorvosnő azt szerette, ha folyamatosan szól a keresztény zene, hogy ezzel ?távol tartsa a démonokat?.

A Washington Post szerint a négy korábbi alkalmazott Michigan állam polgárjogi törvényének megsértésére hivatkozva perli a fogorvosnőt.

Tina Marshall ügyvédei ezzel szemben kijelentették, hogy védencük soha egyetlen alkalmazottjára sem erőltette rá vallásos gyakorlatát vagy hitét.

?[Védencünket] keresztény hite miatt támadják, kizárólag arra alapozva ezt, hogy keresztény zenét és keresztény rádióállomásokat szeretett játszani saját fogorvosi rendelőjében,?

nyilatkozta Keith Jablonski a Washington Postnak.

?Hisszük, hogy amikor lehetőséget kapunk, hogy az elhangzott alaptalan vádaskodások helyett a tényeket prezentáljuk az esküdtszéknek, bizonyítani tudjuk majd, hogy védencünk volt alkalmazottai csupán profitálni akarnak saját keresztényellenes előítéleteikből.?

Előző posztKövetkező poszt

16 hozzászólás

  1. Egyet értek az első hozzászólóval. Soha ne szégyeljük Jézusba vetett hitünket, de legyünk bölcsek ahhoz, hogy ezt alázattal és szeretettel képviseljük. Ha a fogorvosnő keresztény zenét hallgat a munkahelyén úgy, hogy közben nincs tekintettel a nem keresztényekre, akkor ezt én nem tekintem alázatnak.
    Feltalálták a fej és fülhallgatókat is.
    Az ilyen nyomuló kereszténységtől engem is kiráz a hideg, pedig én is keresztény vagyok.
    Viszont a perrel sem értek egyet. Ha valakinek nem tetszik egy munkahely, el lehet menni. Senki sem fogja megtiltani.
    A teremtő áldásával.

  2. Az, hogy ezért perelnek az tényleg durva. De engem a fogorvosnőtől is kiráz a hideg. Miért nem hívő alkalmazottakkal dolgozott? Ha meg hitetleneket alkalmaz, akkor legyen jó bizonyság, vagy legalább próbálkozzon. Szeretet, figyelmesség, tisztelet… úgy talán vonzóvá tehette volna a hitét. De erőszakkal ezt nem lehet.

    1. “Miért nem hívő alkalmazottakkal dolgozott?” Mert akkor meg azert pereltek volna be,… hogy diszkriminativ. Talan a munkaltato munkaszerzodesekbe kellett volna belefoglalni egy ezzel kapcsolatos pontot is. Altalaban senkit sem kenyszeritenek alairni egy munkaszerzodest. Sok ilyen jogi hercehurcanak lehetne elejet venni, ha az illeto onkent alair valamit.
      NEVEREND gondolataival egy bizonyos mertekig egyetertek, bar o szerintem nem teljesen erti ennek a ”kereszeteny uldozesnek” a lenyeget.

  3. Hogy az alkalmazottak perelnek emiatt az elég durva. De a doktornőtől is kiráz a hideg, miért nem keresett hívő alkalmazottakat. Ha pedig hitetleneket alkalmaz, akkor legyen jó bizonyság. Figyelmesség, tisztelet- ezekkel talán megnyerhette volna őket, nem magának, hanem Jézusnak.

  4. Ki tudja..?A cikk szinte teljessége egy keresztényi trollkodást vezet fel.Mígnem az utolsó néhány mondat,az ügyvédi nyilatkozatból való idézet,visszájára fordítja a történetet.Ennek nyomán már-már a szegény asszisztensekkel kezdtem el ösztönszerűen szimpatizálni,mint korunk kereszteshadjáratának áldozataival.Aztán az egyikük egy -minden bizonnyal- öntudatos mozdulattal kiiktatta az ördögűző dallamokat,és betette helyette a tévét… Ezzel megkeményítette az én vajszívemet.Igaza volt a dokinak: a zenéje távol tartja a démonokat. “Ahol nem vagyunk mi,ott az ellenség.” (Virág elvtárs – A Tanú)

    Egyébként is,mit várhatnak a világ szabadjai egy ilyen városban,aminek a neve ennyire szélsőségesen okkult kicsengésű: Lake ORION..?

    1. Igazi amerikai story, konfliktus, ügyvédek, pénz, média, show. Hatalmas üzleti érzékkel behúzták ezeket az újkeresztényeket a játékba, megvan a megosztottság, a dinamika tehát pörög a dollár mindenfele. Szerintem megvan a téma a következő évtizedre usákéknál.

      1. Pont ma olvastam egy viccet:

        Az előaó megkérdezi a különböző kontinensek,nemzetek képviselőit:Mi a véleményetek a világ többi részének élelmiszerhiányával kapcsolatban.
        Megszólal az afrikai:Mi az az élelmiszer?
        Utána az európai:Mi az a hiány?
        Ezután az amerikai:Mi az a világ többi része?
        Végül a szaúd-arábiai:Mi az a vélemény?
        Látjátok,ez a demokrácia.

        1. Hihihi,kösz a viccet!Na,ezzel a demokráciát meg is ismertük…

          A dilemmáddal kapcsolatban meg,kedves István,miért nem kérdezed meg a Legilletékesebbet,hogy ki is ő,mi is ő? “…és így nincsen szükségetek arra,hogy valaki tanítson titeket…” (1 János 2:27) “Meg van írva a prófétáknál: és mindnyájan Istentől tanítottak lesznek…” (János evangéliuma 6:45) Erre úgy is csak Tőle kaphatsz választ.Úgyhogy,rám se hallgass,légyszi… 🙂

  5. 2015. március 6-án kaptunk egy olyan üzenetet, amely bizonyítja, hogy egyre durvább leszen a keresztényüldözés. Többször lett ráutalva, hogy nem mutatják gyöngyszemeiket, csak a legkirívóbbakat, azaz a jéghegy csúcsát. Hogy megérteni véljük, fel kellene tenni, mely államok vezetésében van krisztusi mentalitás, segítségünkre van a következő: http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/3724-az-ateizmus-apro-oeroemei Tudjuk, hogy durva, de ha mostan nem vagyunk képesek jól dönteni, nem vagyunk képesek felfogni, hogy mindannyianan megpróbáltatunk, ki-ki a saját hitében, ki-ki a egység reményében, ki-ki az osztatlan mérhetetlen szeretetben, de erőnkön felül egyikünk sem próbáltatik meg. Tudjuk, sőt tapasztaljuk, hogy amihez ember hozzányúlt, az valami miatt mégis csak rosszabb lesz. Tudjuk azt, is hogy őseink bűneiért harmad- s negyediziglen felelünk unokáinkban, akkor miért kérdőjelezzük meg, hogy ez az érdekünkben történik, hogy felismerjük csak teljes átadással lehetséges átvészelni azt amit a Jelenések könyvében le van írva. Gondoljatok csak bele, megtörténik a figyelmeztetés, az orweli diktatúra szinte a teljes világon elterjed. Akik nem veszik fel a fenevad bélyegét, azoknak egyre nehezebb lesz élelmet szerezni, s egyre könnyebb lesz életét adni krisztusi hitéért, mivel tudja megadatik számára a segítség csak élni kell vele. Le van írva, hiába vettek ki annyi mindent a Bibliából, a lelkünk Bibliájából senki sem képes kivenni, s most még megismerhetjük, miket vettek ki az írott Bíbliából, az igazi próféták, látnokok segítségével, de a Nagy Figyelmeztetés után erre már nem lesz lehetőségünk, avval kell élnünk, amit addig elraktározunk, s persze ott lesz a két üstökös által kirajzolt tűzkereszt, melynek talapzata Rosario-hegyénél található San Sebastian de Garabandalban lesz, mert ott volt kinyilatkoztatva az, amit most már tapasztalunk http://www.garabandal.us/themessage/images/view_hungarian.gif Nem kell megijedni a Nagy Figyelmeztetés után még durvább lesz a keresztényüldözés, mert mindannyiunk ki vannak kérve megpróbáltatásra Urunk Jézus Krisztusért.

    1. Soha ezelőtt, Keresztrefeszítésem óta, nem szenvedett el ekkora üldöztetést a Kereszténység

      2015. május 6. szerda, 22:31

      Drága szeretett leányom, Könnyeim nagy patakokban folynak ebben az időben, mivel most Isten Szent Igéjét darabokra tépik.

      Az Irántam, Jézus Krisztus iránti szeretet szertefoszlott, s közben Egyházam lelke úgy kiszárad, hogy nemsokára már csak egy sivatag lesz belőle. Meg lesz fosztva az élettől, és egyedül csak az igaz hitűek fogják Benne állandóan dobogásban tartani Szeretetem Szívét, miközben minden más, ami azt körbe veszi, ki fog száradni, mivel kiszívnak belőle minden csepp életet.

      Soha ezelőtt, Keresztrefeszítésem óta nem szenvedett el ekkora üldöztetést a Kereszténység, mely annak a következménye, hogy megvetik Isten Igéjét.

      Mindazt, amit Atyám Királyságában szentnek tartanak, most az ember megtizedeli, kinek szíve többé már nem érez szeretetet Teremtője, a Legmagasságosabb Isten iránt.

      Azok, akik továbbra is hűségesek maradnak Hozzá, szeretik Őt, és nagy tisztelettel vannak Iránta, érezni fogják szívükben az Ő Fájdalmát, mintha azt éles kard járta volna át, mely szörnyű fájdalmat okoz, de nem öl. Mert azok, akik igazán szeretik Istent, képtelenek lesznek elszakadni Tőle, mert ők egy olyan köldökzsinórral vannak Hozzá kötve, amelyet nem lehet elvágni.

      Isten az Ő Irgalma által el fogja pusztítani ellenségeit, akik megpróbálják ellopni azok lelkét, kiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe.

      Az Én Időm szinte már elérkezett hozzátok. Soha ne adjátok fel a reményt, és ne essetek kétségbe, amikor tanúi vagytok ádáz ellenségem munkálkodásának és annak a sebességnek, amellyel a gyanútlan lelkek elfogadják az ő gonosz és ravasz útjait.

      Én mindenekelőtt a Nagy Türelem Istene vagyok, és bőségesen fogom kiárasztani Irgalmasságomat az emberi nemre, Szeretetem Lángjai közepette.

      Ezek a lángok ugyanúgy fogják belecsepegtetni a Belém vetett megújult hitet a Hozzám hűtlenné vált emberekbe, mint ahogy majd elpusztítják a Sátánt, minden démonát, és minden bukott angyalt, akik túszul tartják azokat a lelkeket, akik bár elszakadtak Tőlem, de mégis Hozzám tartoznak.

      Az Én Időm el fog jönni, de nem azelőtt, hogy a világ meglátná a Jelenések Könyvében és az Igazság Könyvében megjövendölt jeleket. Ne féljetek Tőlem. Készüljetek fel Rám. Utasítsátok el az ellenségeim által tett hamis ígéreteket. Maradjatok mindig hűségesek Igémhez. Ellenségeimnek nem lesz részük Királyságomban.

      Az Én szeretett híveim, beleértve azokat is, akik a Nagyfigyelmeztetés során segítségért kiáltanak Hozzám, nem fognak meghalni soha. Mert az övék lesz az Új Királyság, az Én Királyságom, az Egyetlen, amely Nekem, a Messiásnak, minden idők Királyának lett megígérve ? egy vég nélküli világ.

      Ez lehet a zűrzavar, a megosztottság, a szomorúság és azok utáni vágyakozás időszaka, akik Engem képviselnek ezen a Földön, hogy hirdessék az Igazságot. De tudnotok kell a következőt: Én Vagyok az Igazság. Az Igazság nem hal meg soha. Az Én Királyságom örökkévaló, és ti, szeretett gyermekeim, Hozzám tartoztok. Jöjjetek! Maradjatok szorosan Mellettem!

      Én a ti jogos örökségetekbe foglak vezetni benneteket. Bízzatok Bennem. Hallgassatok Rám, amikor ezen üzeneteken keresztül- az Igazság Könyve által szólok hozzátok. Ez számotokra Isten Ajándéka, hogy ne feledjétek el soha Ígéretemet: hogy újra eljövök, hogy megítéljem az élőket ? azokat, akik e Földön élnek, valamint azokat, akik az Én Kegyelmemben haltak meg.

      Én most mindenféle jelet fogok mutatni világszerte. Azok, akik meg vannak áldva a Szentlélek Ajándékával, tudni fogják, hogy ezek a jelek szeretett Atyám Utasítására küldettek a számotokra.

      Menjetek Békével. Ezekben az időkben egyedül csak ezeken az üzeneteken keresztül hallgassatok Rám.

      Nagyon szeretlek benneteket, és mint Enyéimre, igényt tartok rátok. Senki ne próbáljon ellopni Tőlem egy lelket sem, mert tetteiért örök kínszenvedésben lesz része.

      Jézusotok

      1. CSak,hogy rend legyen a fejedben!!!

        A nagy megpróbáltatás ideje (Mk 13,3-20; Lk 21,7-24; Mt 10,17-22)
        3Amikor Jézus az Olajfák hegyén ült, odamentek hozzá tanítványai külön, és ezt kérdezték: ?Mondd meg nekünk: mikor lesz ez, és mi lesz a jele a te eljövetelednek és a világ végének?? 4Jézus így válaszolt nekik: ?Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszen valaki titeket! 5Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: Én vagyok a Krisztus! – és sokakat megtévesztenek. 6Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég. 7Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek és földrengések lesznek mindenfelé. 8De mindez a vajúdás kínjainak kezdete! 9Akkor átadnak titeket kínvallatásra, megölnek benneteket, és gyűlöl titeket minden nép az én nevemért. 10Akkor sokan eltántorodnak, elárulják és meggyűlölik egymást. 11Sok hamis próféta támad, és sokakat megtévesztenek. 12Mivel pedig megsokasodik a gonoszság, a szeretet sokakban meghidegül. 13De aki mindvégig kitart, az üdvözül. 14Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.? 15?Amikor pedig meglátjátok a pusztító utálatosságot, ahogy Dániel próféta megmondta, ott állni a szent helyen – aki olvassa, értse meg! -, 16akkor azok, akik Júdeában vannak, meneküljenek a hegyekbe, 17aki a ház tetején van, ne szálljon le, hogy kihozzon valamit, 18és aki a mezőn van, ne térjen vissza, hogy elhozza felsőruháját. 19Jaj a terhes és a szoptató anyáknak azokban a napokban! 20Imádkozzatok, hogy ne kelljen télen, sem szombaton menekülnötök. 21Mert olyan nagy nyomorúság lesz akkor, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha. 22Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen halandó sem, de a választottakért megrövidülnek azok a napok.?

        Az Emberfia eljövetele (Mk 13,21-37; Lk 17,23-27.34-37; 21,25-31; 12,39-40)
        23?Akkor, ha valaki ezt mondja nektek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott: ne higgyétek! 24Mert hamis krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék – ha lehet – a választottakat is. 25Íme, előre megmondtam nektek! 26Ha tehát azt mondják nektek: Íme, a pusztában van, ne menjetek ki! Íme, a belső szobákban, ne higgyétek! 27Mert ahogyan a villámlás keletről támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az Emberfiának az eljövetele is. 28Ahol a tetem, oda gyűlnek a saskeselyűk.? 29?Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek. 30És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen, akkor jajgat a föld minden népe, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel. 31És elküldi angyalait nagy harsonaszóval, és összegyűjtik az ő választottait a négy égtáj felől, az ég egyik sarkától a másik sarkáig.? 32?Okuljatok a fügefa példáján: amikor már zsendül az ága, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár. 33Így ti is, amikor mindezt látjátok, vegyétek észre, hogy közel van ő, az ajtó előtt. 34Bizony, mondom néktek, hogy nem múlik el ez a nemzedék addig, amíg mindez meg nem történik. 35Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el.? 36?Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki nem tudja: sem az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül. 37Ahogyan Nóé napjaiban történt, úgy lesz az Emberfia eljövetele is. 38Mert amiképpen azokban a napokban, az özönvíz előtt, ettek, ittak, házasodtak és férjhez mentek egészen addig a napig, amelyen Nóé bement a bárkába, 39és semmit sem sejtettek, míg el nem jött az özönvíz, és mindnyájukat el nem sodorta, úgy lesz az Emberfiának eljövetele is. 40Akkor ketten lesznek a mezőn: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik, 41két asszony őröl a kézimalommal: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik. 42Vigyázzatok tehát, mert nem tudjátok, hogy melyik órában jön el a ti URatok!? 43?Azt pedig jegyezzétek meg: ha tudná a ház ura, hogy melyik őrváltáskor jön a tolvaj, virrasztana, és nem hagyná betörni a házába. 44Ezért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok!?

  6. A per túlzás, ha komolyabb atrocitás nem történt, elég munkahelyet váltani. Azért lehet, hogy a doktornő tanul belőle, hogy mit, mikor és hogyan. Bár ezekben amcsi típusú keresztény szektákban úgy fölpörgetik a kuncsaftot, hogy utána 0-24-ben meg van kergülve. Ilyen Magyarországon is előfordul amióta áthozták a receptet.

      1. ?Az istentelenek közül senki sem érti meg, de az értelmesek megértik.? ? Dániel 12:10b 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend