Világkormány

Bill Gates is a világkormányt sürgeti

bill-gates

Forrás: Infowars.com

A Microsoft alapító milliárdos Bill Gates a német Süddeutsche Zeutungnak nyilatkozva az iránti sajnálkozását fejezte ki, hogy az Egyesült Nemzetek nem volt képes megvalósítani a neki szánt feladatot, majd kifejtette, hogy ?nagy szükség van? egy globális kormány felállítására.

?Lehet gúnyolódni, de szomorú látni milyen módon vezetik a koppenhágai konferenciát, és miként buktak el azok, akik az ENSZ-hez hasonlóan viselkednek,?

idézi Bill Gates-et a Huffington Post.

Az interjú többi részében Gates kifejtette, hogy a bolygót sújtó bajok kezelésére ?nagy szükség van? egy globális kormány felállítására.

?Vegyük például az Egyesült Nemzeteket, amit eredetileg a világ biztonságának megőrzése érdekében hoztak létre. Készen állunk a háborúra, mert mindenre felkészültük. Ott van a NATO, vannak alakulataink, terepjáróink és kiképeztük az embereinket. De mi van az járványokkal? Van annyi orvosunk, mint amennyi repülővel vagy sátorral rendelkezünk? És mi van a tudósokkal? Ha létezne egy világkormány, sokkal felkészültebbek lennénk.?

Bill Gates legutóbb azzal került a címoldalakra, hogy bemutatta a harmadik világnak szánt készpénznélküli rendszer modelljét, ami szerinte megoldhatja a szegények pénzügyi gondjait, a valóságban azonban teljes hatalmat biztosítana az elitnek a programot bevezető országok monetáris rendszerei felett.

A programot ismertető propagandaoldal szerint a harmadik világ szegényeinek nem csupán az a baja, hogy szegények, hanem az is, hogy nem állnak rendelkezésükre a fejlett világra jellemző banki szolgáltatások, így ?kénytelenek? a párna alá rejteni vagy háziállatokba fektetni megtakarításaikat, amihez így például egy orvosi vészhelyzet esetén nem férnek hozzá.

A mobil bankolás átformálja a szegények életét ? Bill és Melinda Gates Alapítvány
A mobil bankolás átformálja a szegények életét ? Bill és Melinda Gates Alapítvány (forrás: gatesnotes.com)

Annak ellenére, hogy a tömegmédia igazi szentnek állítja be Bill Gates-et, lévén, hogy számos nagy médiavállalatot támogat anyagilag, elegendő egy pillantást vetni néhány általa indított ?jótékonysági? projektre és rögtön tisztább képet kapunk az igazi indítékokról.

Az emberek tömeges megfigyelése érdekében az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatallal (NSA) együttműködő Microsoft Corporation megalapítása mellett, befektetésein keresztül Bill Gates fontos szerepet játszik a globális egészség formálásában.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány 2012-es adóbevallásából kiderül, hogy az alapítvány komoly összegekkel finanszírozza a Coca-Cola, McDonalds, Burger King és KFC cégeket.

Jelentősnek mondható Gates-pénzadományban részesült vállalatok még a GEO Group Inc. nevű magánbörtön, a Dyncorp hadiipari beszállító, ami mellesleg komoly szerepet játszik az emberkereskedelemben, de megtalálható a listán szinte minden nagyobb olajtársaság is.

bill-gates-vaccine-depopulation-genocide-vaccinationA Gates Alapítvány által finanszírozott másik jelentős terület az oltóanyagipar. A nyugati média természetesen itt is megpróbálja figyelmen kívül hagyni vagy kimagyarázni a számos szakértő által azonosított erkölcsi problémákat, mint például India esetében, ahol több mint 47 500 gyerek bénult meg közvetlenül egy Gates oltáskampányt követően.

Tavaly az indiai legfelsőbb bíróság indított vizsgálatot, hogy kiderítse milyen szerepet játszott Bill Gates egy olyan klinikai tesztben, amelybe több fiatal lány is belehalt.

Gates számos egyéb, igencsak megkérdőjelezhető projektet támogat még, az új amerikai állami tantervtől, a geomódosításig, amely során toxikus anyagokat permeteznek az sztratoszférába a napsugarak leárnyékolására. (Lásd: Az atmoszféra kénkezelése)

Kemény kritikát kapott továbbá a világot génmódosított szeméttel elárasztani próbáló Monsanto-ba fektetett milliókért is.

A valóságban a világkormány felállításának, illetve a törekvés támogatásának semmi köze nincs a világ szegényeinek megsegítéséhez. Egy ilyen rendszer a globális megfigyelést és hatalmat erősítené és azon korrupt emberek kezében konszolidálná, akik jelenleg is ennek megszerzésén fáradoznak.

Kapcsolódó: A készülő világkormány

Előző posztKövetkező poszt

5 hozzászólás

  1. Mindenki nyugodjon meg! NEM LESZ semmiféle világkormány…. hallgassatok Fankadelit! 🙂
    Boldog Karácsonyt utólag is!
    ISTEN ÁLDJON BENNETEKET!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend