Gazdasági válság

Egy elemző szerint Németország titokban a BRICS csatlakozást fontolgatja

240714gerForrás: infowars.com

Jim Willie pénzügyi elemző azt állítja, hogy Németország a NATO és az Egyesült Államok által támogatott egypólusú rendszert a BRICS nemzetek szövetségére készül cserélni és, hogy ez volt az oka Angela Merkel és más német vezetők, sok port kavart lehallgatásának is, az amerikai nemzetbiztonsági hivatal (NSA) által.

A Greg Hunter által készített interjúban Jim Willie, statisztikai elemző elmondta, hogy a német vezetőséget célzó NSA lehallgatás valódi oka az Egyesült Államoknak azon félelme volt, hogy a legnagyobb európai hatalom lehetséges menekülési útvonalakat keres a dollár összeomlásának esetére.

?Azt gondolom, hogy keresik azokat a részleteket, amikkel segíthetnének Oroszországnak a dollár ejtésében. Próbálnak titkos lépéseket keresni, hogy Németországot eltávolítsák a dollártól és a BRICS nemzetekhez csatlakozzanak. Szerintem pontosan ezt teszik.?

A hónap elején a BRICS országok (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika) bejelentették egy új, 100 milliárd dollár vagyonnal rendelkező dollár-ellenes, alternatív IMF felállítását, aminek központja Sanghajban lenne, de Moszkva irányítása alatt állna.

Putyin azzal a céllal indította el az új rendszert, hogy az ?megakadályozza azon országok zaklatását, amelyek nem értenek egyet az Egyesült Államok és szövetségeseik bizonyos külpolitikai döntéseivel.? Ez egyértelműen jelzi, hogy Oroszország és a BRICS nemzetek egy új gazdasági rendszert akarnak létrehozni, ami az IMF és a Világbank ellenfeleként állna ringbe.

Az amerikai illetékesek nyilatkozataiból egyértelműen kiderül, hogy Washington ?lator államként? tekint Oroszországra. Christopher R. Hill, az Egyesült Államok korábbi iraki nagykövete, az ukrán válságra reagálva kijelentette, hogy Moszkva elárulta az ?új világrendet?, aminek már 25 éve tagja.

Egy másik lépés, ami jelzi, hogy a BRICS országok egy nyugatellenes, többpólusú rendszer felállításán dolgoznak, egy olyan alternatív világháló kiépítése, ami az Egyesült Államok kikerülésével az amerikai nemzetbiztonság által folytatott kiterjedt megfigyelést próbálja megakadályozni.

Willie azt is elmondta, hogy szerinte az Egyesült Államok a Maláj légitársaság lelőtt gépe körüli zűrzavart is Moszkva ellen próbálja fordítani, hogy ezáltal még szigorúbb szankciókat csikarjon ki a nyugati országoktól, mivel ezek eddig nem sok nehézséget jelentettek Moszkva számára, viszont annál több kárt okoztak Európa kereskedelmi érdekei számára.

?A legkomolyabb következmény, hogy az Egyesült Államok végeredményben azt üzeni Európának, hogy a kontinens számára két lehetőség áll fenn. Az Egyesült Államok azt akarja, hogy Európa álljon mellé az Oroszország elleni szankciókban. Álljon mellé az állandó háborúkban, konfliktusokban, elszigetelődésben, akár az európai gazdaság elpusztítása árán is, felrúgva szerződéseit és veszélybe sodorva energiaellátását. Az Egyesült Államok felszólítja Európát, hogy csatlakozzon a háborúhoz és a szankciókhoz, mert igazából azt akarja, hogy Európa segítsen fenntartani a dollár rezsimet. Európának azonban elege van a dollárból. ? Az USA nyomást gyakorol Németországra. Franciaország és Nagy-Britannia miatt nem kell aggódni. Németország miatt azonban igen. Németországban 3000 olyan vállalat működik, amelyeket ezek a lépések komolyan befolyásolnak. Ezek nem fognak csatlakozni a szankciókhoz. Ilyen egyszerű a helyzet.?

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

  1. Sajnos tudjuk. De hidd el, az elkövetőknek sem dicséretben lesz részük! A Bibliában is borítékolva van ez.
   24 Embernek fia! azok, kik amaz elpusztított helyeket lakják Izráel földjén, ezt mondják, mondván: Egyetlen egy volt Ábrahám, mikor örökségül kapta a földet, mi pedig sokan vagyunk, NÉKÜNK A FÖLD ÖRÖKSÉGÜL ADATOTT.
   25 Ezokáért mondjad nékik: Ezt mondja az Úr Isten: Véreset esztek, és szemeiteket bálványaitokra emelitek, és VÉRT ONTOTOK; és a FÖLDET ÖRÖKSÉGÜL KAPNÁTOK?
   26 FEGYVERETEKBEN BÍZTATOK, utálatosságot cselekedtetek, és mindenitek az ő felebarátja feleségét megfertéztette; és a FÖLDET ÖRÖKSÉGÜL KAPNÁTOK?
   27 Ezt mondjad nékik: Így szól az Úr Isten: Élek én, hogy akik az elpusztult helyeken vannak, fegyver miatt hullnak el; és aki a mezőnek színén, azt a vadaknak adtam eledelül, és akik az erősségekben és a barlangokban vannak, döghalállal halnak meg.
   28 És teszem a földet pusztaságok pusztaságává, s megszünik erősségének kevélysége, és PUSZTÁK LESZNEK IZRÁEL HEGYEI, mert nem lesz, aki átmenjen rajtok.
   Ezékiel 33: 24-28

 1. Pár igehely, rákerestem online Bibliában, hogy az antikrisztus hol fordul elő:

  Verssorrend változtatás Szöveg
  I. János levél:2:18 Fiacskáim, itt az utolsó óra; és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok antikrisztus támadt; ahonnan tudjuk, hogy itt az utolsó óra.
  I. János levél:2:22 Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja hogy a Jézus a Krisztus? Ez az antikrisztus, aki tagadja az Atyát és a Fiút.
  I. János levél:4:3 És valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől: és az az antikrisztus lelke, amelyről hallottátok, hogy eljő; és most e világban van már.
  II. János levél:1:7 Mert sok hitető jött e világra, akik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak. Ez a hitető és az antikrisztus.

  Nem értem emberek honnan veszik, hogy lesz EGY SZEMÉLY, aki maga a megtestesült ANTIKRISZTUS lesz.
  EZekből a helyekből is kiderül, hogy nem így van. Már rég köztünk van ez az ellenkrisztusi lelkület, János levele is vallja , hogy már köztünk van, és az nem mostanában íródott. Nem tudom, honnan veszik hogy pl. rengetegen a Jelenések 13-at azonosítják egy személlyel, és pl. a fenevadat magával egy személlyel azonosítják? A Jelenséek 13 egy sokszáz, több ezer éves birodalom jellemét és lelkületét írja le mesterfokon. Aminek az alapjai már régen kirajzolódtak és napjainkban is épül. (Több fej, több szarv, koronák). És később írja az ige, hogy az egyik feje halálos sebet kap. Egy ember egyik feje hogyan kap halálos sebet? 🙂 Ugyan. Ember nem tudta volna megrajzolni rövidebben és szebben a római birodalom kirajzolódását és a mai napig tartó babiloni épülését. Rövid és tömör, és minden kor embere számára érthető(bb) már 2 ezer éve. A napjainkban teljesedhet ki az a bizonyos senki sem adhat , sem vehet rész. Nem leszz egy személyes antikrisztus, az csak a moziban van 🙂

  1. ?Mialatt a szarvakat szemléltem, ímé, másik kicsiny szarv növekedett ki azok között, és három az elébbi szarvak közül kiszakasztatott őelőtte, és ímé, emberszemekhez hasonló szemek voltak ebben a szarvban, és nagyokat szóló száj? (Dán 7:8).

  2. “És megfogaték a fenevad, és ő vele együtt a hamis próféta, a ki a csodákat tette ő előtte, a melyekkel elhitette azokat, a kik a fenevad bélyegét felvették, és a kik imádták annak képét: ők ketten elevenen a kénkővel égő tüzes tóba vettetének”( Jel. 19,20)

   1. Ez lemaradt
    Jel, 22.15 “De kinn maradnak….mind a ki szereti és szólja a hazugságot” Jel, 21.8

  3. Kedves Gyuszika!

   Ha a 2.Tess.2:3-4 es verseket elolvasod, akkor abból egyértelműen kiderül, hogy lesz egy személy, az Ige szerint EMBER, aki olyan cselekedeteket hajt végre, amire csak személyiséggel rendelkező ember lesz képes. ?beül az Isten templomában és Istenként mutogatja ott magát.?
   Ez az Ige CSELEKEDETEK által, EGY MEGHATÁROZOTT SZEMÉLYHEZ lesz köthető. Ő lesz az antikrisztus SZEMÉLYESEN!

   2,3 Ne csaljon meg titeket senki semmiképpen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn EMBERE, a veszedelemnek FIA,
   2,4 Aki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, ami Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy MAGA ÜL BE mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.
   2. Thessalóniaka

   Amiről Te itt írsz, az viszont nem személyhez köthető, hanem LÉLEKHEZ.
   A hívő keresztény emberben a Szent LÉLEK munkálkodik. De már nagyon régóta élnek köztünk olyan emberek, akikben a Szent Lélek ellenkezője, az az Antikrisztustól származó LÉLEK munkálkodik.
   (A LÉLEK az egy ?erő? amelyik az emberben munkálkodik. Mindenkiben olyan ?lélek? munkálkodik, amelyik felé elkötelezte magát, – illetve amelyiktől ?születetett.?)
   (Ennek az ?erőnek? a munkája hozta létre magát a római birodalmat … de a római birodalom királyának személye még nem jött el.)

   I. János levél:4:3 És valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől: és az az antikrisztus LELKE, amelyről hallottátok, hogy eljő; és MOST E VILGBAN AN MÁR.
   II. János levél:1:7 Mert sok hitető jött e világra, akik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak. Ez a HITETŐ és az antikrisztus.

  4. Nincs itt semmiféle Antikrisztus, vagyis van….!! Minden olyan dolog, ami a kereszténységet ledönti, ami észhez tériti az embereket, és megmondja nekik, h mindenki a saját sorsának kovácsa, és nincs szükség a kereszténység és az egyház “segítségére”, h az ember boldog vagy elégedett életet éljen. Nekik ez az Antikrisztus. Nekik ez ellenség, mert ő ellenük beszél.

   Másrészt az antikrisztus lehet pénzsóvárgó hatalom, mely nem tiszteli az emberi értékeket…..pénz, manipuláció, egyeduralom, hazugság, hamisság, ….magyarul, a világ, amiben élünk ÉPPEN MOST!

   1. Kedves Szimona!
    Bár a hozzászólásod igen rövid, több ellentmondást is tartalmaz.
    Milyen emberi értékekre gondolsz, ha a képletből hiányzik a mérce, amihez az értékeket mérheted?
    És akár hiszel Jézusban, akár nem, az Antikrisztus szónak van egy nagyon is határozott jelentése. Krisztus ellentétét, hamisítványát jelenti. Krisztusét, aki azért jött és halt meg, hogy neked örök életed legyen. Nem csupán tartalmas, hanem olyan életed, aminek érelme van és soha nem ér véget. Az Antikrisztus ennek az ellentétét hozza. Halált. Halált hoz majd úgy, hogy tartalmas és békés életet ajánl. És ez nem csupán az ember fizikai halálát jelenti, hanem örök válást Istentől.

   2. Kedves Szimona,

    keresed, kutatod Istent és a vele való kapcsolatot? Ha nem, akkor felesleges azt taglalni, mi is lehet nekünk az AK, viszont ebben az esetben javasolnám, kezdd el keresni a Vele való kapcsolatot. Mit veszíthetsz, ha Rátalálsz?

    Annyiban vitatkoznék veled azonban, hogy nem a boldog élet reményében hiszek Istenben (sőt, akiket ismerek és hisznek, egyik sem ezért teszi). Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy nyitott sportmerciben száguldunk az úton, integetve az út szélén állóknak: látjátok, így kell ezt. Keservesen, nagy kereszttel a hátunkon ballagunk végig az úton, megizzadva gyakran egy-egy lépést. Nem panaszból mondom, csak a mihez tartás végett. Jobb az edzőteremben megizzadni, mint a csatában vérezni. Csata pedig van és lesz.
    Viszont az út végén nekünk van felismerés, van ajándékba igazi boldogság, örök élet: nekünk nincs halál. Atyám ígérte, Fia mondta és váltott meg engem is, hiszek nekik. Örök életre készülök, és hajlandó vagyok megfizetni az árát, ahogy sok-sok testvérem is, áldja őket az Isten, de Téged, ha lehet, mégjobban.

    1. Aki csak azért vállalja a nehezebb utat hogy halála után jutalmat kapjon – az nem Jézus Krisztus követője!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend