Lázongó világ

Az internálótáborok reneszánsza és FEMA készülődés

fema-campsA Hawaii Egyetem diákjai számára néhány nappal ezelőtt tartott előadásában Antonin Scalia, az amerikai legfelsőbb bíróság bírája, egy 1944-es perrel kapcsolatos kérdésre reagálva a következőket mondta (az utalt döntés értelmében a két vádlottat elítélték, mert nem engedelmeskedtek az internálótáborba történő jelentkezésre felszólító végzésnek):

?Az [a döntés] természetesen helytelen volt. ? De saját magát csapja be, aki azt gondolja, hogy ez nem fog újra megtörténni. Háborús időkben a törvény hallgat. Ez nem mentség, de ez a valóság.?

A II. Világháború alatt az Egyesült Államok ellenségnek kiáltotta ki a japán amerikaiakat és a manapság FEMA táboroknak nevezett létesítményekbe zárta őket.

Miközben Barack Obama és az amerikai kongresszus azon vannak, hogy meggyőzzék a választópolgárokat arról, hogy a határozatlan idejű fogva tartásról szóló, úgynevezett NDAA törvényt soha sem fogják amerikai állampolgárok ellen alkalmazni, tény, hogy a törvények lehetővé teszik bármilyen személy vádemelés és bírósági eljárás nélküli fogva tartását.

Szükségállapot kihirdetése esetén, történjen az háború, járvány vagy egyéb okból, az elnök bármit elrendelhet a rend helyreállítása érdekében és nevében. A letartóztatások és az internálás pedig valószínűleg magas helyet foglalna el az intézkedések listáján. A FEMA, azaz a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség által felállított táborok minden felszereléssel ellátva, készen állnak bármilyen eshetőségre.

Antonin Scalia mindenesetre a fenti kijelentéssel mintha azt üzente volna, hogy a legfelsőbb bíróság nem fogja semmisé nyilvánítani a táborok megnyitására vonatkozó végrehajtási utasítást.

A legutóbbi ezzel kapcsolatos hír szerint a FEMA 36 méteres konténerek szállítására írt ki pályázatot bio-egészségügyi hulladék gyűjtésére egy országos vészhelyzet esetén.

Az információ bekérési kiírás szerint a pályázók feladata lenne a ?fertőzött hulladék naponta történő elszállítása?.

Források:
Huffington Post
fbo.gov
Activist Post
Infowars.com

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

  1. Kedves Thea!
    A belinkelt oldalon: http://idokjelei.hu/2012/05/kiszivargott-katonai-dokumentum-a-keszulo-atnevelo-taborokrol/ azt írod (vagy azt fordítod), hogy az említett dokumentum “kiszivárgott”. A dokumentumban pedig rögtön a címoldal után (2.o.) azt írja:
    “This publication is available at Army Knowledge Online ( http://www.us.army.mil ) and General Dennis J. Reimer Training and Doctrine Digital Library at ( http://www.train.army.mil ).” Mindegy, ez valószínűleg az eredeti cikk “hibája” (gondolom, így jobban hangzott).

    Ez már mindenkinek is szól, akit érdekel: a cikk és a többi kereszhivatkozott cikkel összhangban van egy ppt-anyag, aminek egyébként forrását nem találtam, csak kidobta a gugli: http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&sqi=2&ved=0CGoQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fusers.atw.hu%2Finformator%2Fpix%2FAmerikai%2520%25C1lom.pps&ei=ntT6UquHF-viywOL7oGADw&usg=AFQjCNEGRWkcPy_aOGu3Pqiqe4Atjohiiw&sig2=AlM4dtTBm4x0c5_IooyGvg&bvm=bv.61190604,d.bGQ
    (A fenti anyagra ez is azt írja, hogy kiszivárgott 🙂 ) Ír hivatkozásokat is az NDAA-törvényből az egyes tartalmi felsorolások mellé. Letölthető változatban megtalálni is ez segített (565 oldalas, esti olvasmánynak remekül bevált… dehogy is, eszemben sincs):
    http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-112hr1540enr/pdf/BILLS-112hr1540enr.pdf

    Üdv mindenkinek.
    .

    1. Elképzelhető, hogy úgy van. Már nem emlékszem, régi cikk. Mostanában szigorúbban ellenőrzöm az ilyesmit, mert sok oldalnál előfordulnak az ilyen megfogalmazások.

    1. A volt román miniszterelnöknek A. Nastase-nek a szeme sem áll jól, igaz, azóta ismét a kaptárban csücsül…

  2. A föld lakóit mára már teljesen megtévesztették az úgynevezett pol’korrekt nyelvezettel.

    Minden BIRODALOM legfőbb akadályozója a népek, nemzetek, országok belső összefogása, vagyis maga a nacionalizmus. Ebből kifolyólag, minden birodalom törvényszerűen ANTINACIONALISTA!

    Eléggé nyilvánvaló trükkel cserélték fel a német birodalomtól származó nácizmust a minden nemzetre érvényes nacionalizmussal. És evvel az összemosással sikerült elérniük, hogy maguk a birodalmi antinacionalisták “náciskodhassanak” továbbra is a népek, nemzetek, országok felett, antináci néven.

    Röviden: Nem minden nacionalista náci, de minden antinacionalista törvényszerűen az!!!!!

    Óvakodj a megtévesztő jelzőktől és jelszavaktól!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend