Lázongó világ, Nagytestvér

Kiszivárgott katonai dokumentum a készülő átnevelő táborokról

Forrás: Infowars.com

Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a ?politikai aktivisták? megbékéltetésére ?PSYOP [pszichológiai hadviselés] tisztek? segítségével az USA területén felállítandó átnevelő táborokban, azzal a céllal, hogy megtanítsák az aktivistáknak ?az amerikai politikai irányelvek értékelését.?

Az FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Internálás és áttelepítés hadművelet) címmel ellátott dokumentumot csupán a Védelmi Minisztérium erre kijelölt munkatársai kapták meg eredetileg még 2010 februárjában, azonban most az Interneten is kiszivárgott.

A kézikönyv leírja az internálótáborokban fogva tartottak regisztrálására vonatkozó irányelveket, globálisan és az Egyesült Államok területén belül egyaránt. A DHS és FEMA és hasonló amerikai szervezeteken kívül, a program partnereiként olyan nemzetközi szervezetek is szerepelnek, mint az ENSZ és a Vöröskereszt.

A dokumentum egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az ?USA területére? is vonatkoznak és szerves részét képezi még a ?Védelmi Minisztérium által a civil hatóságoknak és a kijelölt rendvédelmi szerveknek nyújtott támogatás honi vészhelyzetek esetén,? beleértve ?ember által okozott katasztrófákat, baleseteket, terrorista támadásokat és incidenseket az USA és az USA-hoz tartozó területeken.?

A kézikönyv leírja, hogy ?a hadműveleteket polgári támogató akciók keretében is végre lehet hajtani,? hozzátéve, hogy ?az USA területén történő végrehajtáshoz? a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) alóli felmentés szükséges, aminek beszerzéséhez az ?elnöknek le kell mondani végrehajtói hatalmáról.? A dokumentum kitér arra is, hogy a fogvatartottakat társadalombiztosítási azonosítójuk alapján azonosítanák.

Az ellenséges harcosokon és egyéb kategóriába tartozó fogvatartottakon kívül a kézikönyv a ?civil internáltak? rendeltetését is meghatározza, amikor leírja, hogy az állampolgárokat ?biztonsági okból, védelemként illetve abban az esetben lehet fogva tartani, ha a személy vétséget követett el a fogva tartást elrendelő hatalom ellen.?

A kézikönyv elmagyarázza, hogyan kell elvégezni a fogvatartottak ?átnevelését? a regisztrációt követően, különös hangsúlyt fektetve az USA irányelveinek elfogadtatására a politikai szakadárokkal.

Az átnevelés a ?pszichológiai hadműveleti tiszt? feladata, aki megtervezi ?a fogvatartottak megbékéltetéséhez és akklimatizálásához szükséges PSYOP termékeket, hogy azok elfogadják az intézmény fennhatóságát és szabályait,? írja a dokumentum.

A kézikönyv a következő feladatokat határozza meg a ?PSYOP csapat? számára:

 • átnevelési program kialakítása és kivitelezése az ellenséges hozzáállás csökkentése vagy megszüntetése érdekében,
 • politikai aktivisták azonosítása,
 • hangosbeszélők biztosítása (adminisztratív közlemények és utasítások közlésére, amikor szükséges),
 • segítségnyújtás a katonai rendőrségnek a fogvatartottak és civilek kontrolálására vészhelyzet esetén,
 • a PSYOP program megtervezése és kivitelezése az amerikai politika és tevékenységek iránti megértés és hálaérzés kialakulása érdekében.

Ne felejtsük el, a dokumentum nem börtöntáborokban fogvatartott iraki felkelőkről beszél. A kézikönyv egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az Egyesült Államok területére is vonatkoznak, a DHS és FEMA felügyelete alatt. A dokumentum azt is hozzáteszi, hogy ?az áttelepítési műveletek alatt szükségessé válhat nagy mennyiségű civil lakosság ideiglenes (kevesebb, mint 6 hónapos időszakra) vagy hosszabb idejű (6 hónapnál hosszabb időre történő) elszállásolása is.?

A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, mint Észak-Korea.

Eddig is sok cikk és videó jelent meg az Interneten a civil lakosság tömeges fogva tartására vonatkozó tervekről, de ez az első kézzel fogható írásos bizonyíték, hogy a hatalom valóban a politikai aktivisták és egyéb személyek átnevelésére készül.

2009-ben például a National Guard számos munkalehetőséget jelentetett meg, ?internáló/áttelepítési specialistákat? keresve ?civil internáló táborokba? az Egyesült Államok területén belül.

Tavaly decemberben a Halliburton egyik leányvállalata, a KBR ?szükségállapot táborokba? keresett személyzetet az Egyesült Államok öt különböző területére.

2006-ban az amerikai nemzetvédelmi hivatal arra szerződtette a KBR céget, hogy fogolytáborokat építsen a ?várható nagymennyiségű bevándorló? kezelésére illetve meg nem határozott, egyszerre sok ember fogva tartását igénylő ?új programok? gyors kifejlesztésére.

A Rex 84, azaz Readiness Exercise 1984 (készültségi gyakorlat 1984) kifejlesztésének is az USA-mexikói határon áthaladó ?tömeges kivándorlás? volt az állítólagos oka és a KBR szerződést is ezzel magyarázták.

Az 1987-es Irán-Contra meghallgatás során azonban napvilágra került, hogy a program célja nem más, mint a kormány által rendelt ?forgatókönyv és hadgyakorlat? kifejlesztése, amelynek keretén belül a szövetségi kormány felfüggesztené az alkotmányt, szükségállapotot hirdetne ki, hogy azután a katonai parancsnokság vegye át a hatalmat a helyi önkormányzatoktól és tömegesen táborokba zárja a ?nemzetbiztonsági kockázatnak számító? ellenállókat.

A Barack Obama által szilveszterkor aláírt, a határozatlan fogva tartásról szóló NDAA törvény lehetővé teszi amerikai állampolgárok letartóztatási parancs nélküli elfogását és tárgyalás nélküli határozatlan idejű fogva tartását.

Előző posztKövetkező poszt

10 hozzászólás

 1. “A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, mint Észak-Korea.”

  Amennyiben ide sorolják az USA-t is.

  A történelemből az derül ki, hogy az USA-nak van már gyakorlata az internáló táborok üzemeltetésében.
  Beleértve saját területén, a saját állampolgárai táboroztatását.
  …például a második világháború alatt a japán származású állampolgárait gyűjtötték össze, táboroztatták.

  1. ..az indián őslakosokról se feledkezzünk meg, ők sem kempingezni akartak, rezervátumokba tuszkolták őket..

  2. Igen, az amerikaiknak van gyakorlatuk. A második világháború után nem engedték el a hadifoglyokat – a befejezés után kiadták a parancsot a hadifoglyok elengedéséről, amit három nap után visszavontak. 5 millió ember volt fogságban kis helyre bezsúfolva, kevés élelemmel legyengült immunrendszerrel a saját fertőjükben. Német hadifoglyok százezrei soha nem tértek haza. Az USA-nak évtizedekig sikerült titokban tartani, de még most is kevesen tudnak róla..
   A hivatalos híradások azokról szólnak, akik csokikkal cigarettával indítottuk útnak, más kisebb táborokból..

   1. Nevezd meg azt a forrast legyives “Budapesti”, ahonnan ez az allitasod szarmazik… a szomszéd pletyka nénnye nem nyert.

 2. cink,
  Rosszul közelíted meg a dolgokat 🙂 , a hiba bennünk, emberekbe, van, mi engedjük ezeket megtörténni, senkit se akadályozta meg az embereket abban, hogy tájékozódjon és feltérképezze a dolgok igazi helyzetét, mint mi tettük. Nem csak szervezkedni, hogy nem tudnak, hanem még azt sem tudják, hogy ki ellen és hogyan kéne szervezkedni,….mert nem ismerik az ellenséget.
  Idézném Wlliam Bill Cooper szavait, aki egy nagyszerű ember volt, igaz, hibái is voltak: “and If you really want to know in a nutshell what’s wrong with this country, go in your bathroom and look in the mirror”…..erről beszélek, számomra ez a horror.

 3. Horror! Amúgy egy érdekes kérdés: egy (2010.elejei) ilyen horderejű katonai dokumentum tervezet vajon épp most miért szivároghatott ki? Talán: hogy ezzel is felgyorsítsák az eseményeket?
  Viszont a történelem csak ismétli önmagát: USA = N.o.-koncentrációs táborok, Cccp-gulág stb. – “S. A.: a törvény megsérti az usa alkotmány 6. kiegészítését, lehetővé téve, hogy amerikai állampolgárokat határozatlan ideig fogva tarthassanak, akár külföldön is, a bűnösség bizonyításának kényszere nélkül. Nem kell mást tenniük, mint egy utcai ellenőrzés-igazoltatásnál terroristának nyilvánítani valakit és az illetőt soha többé nem látják viszont … Halálos tervezet abban az országban, ahol terroristának nyilváníthatnak bárkit, csak azért mert vitatja egy háború jogosságát, vagy tüntet, netán megkérdőjelezi a környezetszennyezési politikát vagy 7 napnál több időre tartalék élelmiszert vásárol.”
  Az ilyen és hasonló dolgok majd begyűrűznek Európába is 🙁

 4. Study blames Economic Growth for Causing Global Warming: ‘Economic contractions the size of Great Recession or even bigger will be needed to reduce atmospheric levels of CO2’:
  http://www.sciencedaily.com/releases/2012/05/120501134327.htm

  Read it here:
  http://sitemaker.umich.edu/tapia_granados/files/short-run_determinants_of_co2_-_a9_-_formatted.pdf

  Other warmists proposed same ideas! ‘Planned recession’ could avoid catastrophic climate change:
  http://www.telegraph.co.uk/earth/earthnews/6248257/Planned-recession-could-avoid-catastrophic-climate-change.html

  ‘Only global fascist tyranny can save us now’ says nice old man
  http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100032069/only-global-fascist-tyranny-can-save-us-now-says-nice-old-man/

  Controlled economies are much simpler and therefore less prosperous by necessity, human comprehension for controlling it is extremely limited therefore the complex and still-somewhat-free-market has to be simplified even more or largely destroyed before the globally managed government arrives. Freedom/variables have to be eliminated if you want to manipulate and control the market through regulations.
  Either “the invisible hand” controls it through individual absolute morality and consumers punish wrongdoings by voting with their money, or the government will…but government grows – because that is its nature – until the economy crumbles… because you even have to submit a form to cut down a tree on your own property.
  Bureaucracy is not just non-productive it is destructive and regulations are enforced by power-tripping control-freak scum who get off on not letting people have their permissions for development and they enjoy that power…but hey people like it they don’t want to take care of themselves and each other they just want to pay taxes and have the nanny-government do it for them they don’t want responsibilities because that requires knowledge and being up-to-date that’s hard, being stupid is more convenient yes they want to be free but not responsible… the oxymoron demand of morons, and you wonder why everything sucks.
  Believing and acting on moral contradictions that’s why.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend