Idők jelei

A sátánisták követelik egy ?gyerekeknek szóló interaktív ismeretterjesztő kijelző? felállítását a keresztény emlékmű mellett

Forrás: The Daily Sheeple

Amikor az oklahomai Capitol területén felállították a 10 parancsolat kőből készült mását, a törvényhozók nem számoltak azzal, hogy a keresztény emlékmű utat nyithat a Sátáni Templom szervezet által felállításra követelt emlékmű előtt.

Pedig pontosan ez történt. A Sátáni Templom tagjai követelik, hogy ők is felállíthassák saját emlékművüket, a vallás szabad gyakorlásának jogára hivatkozva. Amennyiben a keresztények állíthatnak emlékművet a helyi kormányzati épület előtt, akkor szerintük ehhez nekik is joguk van.

Lucien Greaves sátánista úgy gondolja, hogy kérésüket jóvá fogják hagyni. ?Nem látok semmilyen alapot arra, hogy elutasítsák,? nyilatkozta az ABC News-nak.

Miközben az ACLU pert indított az emlékmű elmozdításáért, Greaves-nek semmi gondja nincs vele, amennyiben az nem önmagában áll majd.

?A szoborral csak akkor van gond, ha egymagában áll,? mondja. ?A dinamika teljes mértékben megváltozna, ha a mi emlékművünk is ott lenne. Nem ellenezzük a Tíz Parancsolat emlékművet. Az ellen tiltakozunk, hogy egymagában álljon ott.?

Greaves azt is elmondta, hogy Mike Ritze képviselő, aki a keresztény emlékmű felállítását szorgalmazta és nagy részben finanszírozta, többet tett a sátáni célkitűzések elérésért, mint a tagok valaha is képesek lettek volna. ?Az ember nem lát sok sátáni templomot, de amikor egy nyilvános helyen lehetőség nyílik számunkra, mi ott leszünk és látni fognak bennünket.?

Amikor arról kérdezték, hogy milyen sátáni emlékműre gondolt, Greaves azt mondta, hogy ?nem akar túl sokat elárulni a lehetséges opciókról,? de arra célzott, hogy a számára ?legszimpatikusabb terv jelenleg egy gyerekeket célzó interaktív kijelző lenne?. (forrás)

Hivatalos weboldala szerint a Sátáni Templom egy egyházi szervezet. A tagok szerint igazságtalanul üldözik és démonizálják őket, ami különböző ?félreértések, az intolerancia, a félelemhajhász opportunizmusnak köszönhető?. A nyilvános helyen felállítandó emlékművet a hitük szélesebb körű elfogadtatása és megértése érdekében folytatott ismeretterjesztő szolgálatuk részének tekintik.

?Bár még messze vagyunk attól, hogy a közoktatás a mi sátáni vallásunk elfogadásához vezessen, úgy érezzünk, hogy ez a nyilvános ?coming out? sokat tehet a nép tudatosságának erősítése érdekében? és a társadalmi környezet soha nem volt még ennyire érett egy új sátáni korszak elfogadására.? (forrás)

A sátánistáknak nem lesz könnyű dolga, hogy elfogadtassák magukat Oklahoma lakosságával. Az állam a 10. helyen áll a keresztény lakosság arányának szempontjából az Egyesült Államokban. Az emberek 65 százaléka vallja magát valamelyik vallásos szervezet tagjának, akik közül 41% evangéliumi protestáns (nagyrészük déli baptista), 14% metodista, 10% katolikus, a fennmaradó 36% pedig az egyéb kategóriát jelölte meg.

[divider_1px_bg]

?Leestél az égről, fényes hajnalcsillag! Lehulltál a földre, népek legyőzője! Pedig ezt mondtad magadban: Fölmegyek az égbe, Isten csillagai fölé emelem trónomat, odaülök az istenek hegyére a messze északon. Fölmegyek a felhők csúcsára, hasonló leszek a Felségeshez! De a sírba kell leszállnod, a gödör mélyébe.? – Ézsaiás 14:12

Előző posztKövetkező poszt

30 hozzászólás

 1. Szerintem nincs kivetni való a sátánisták “ötletében”. Egy interaktív tábla, ami informálni szeretné az embereket és elhessegetni a felesleges félelmet meg egyenesen jót tenne. Mint minden keresztény vagy akármilyen templomnak van joga emlékművet emelni és azt tisztelni ezáltal, akit szeretne, így a sátánistáknak is van. Mindenki abban hisz, amiben szeretne és ha ezt ki szeretné fejezni akkor valamilyen úton-módon meg is teszi. A fent említett ötlet pedig szerintem igazán nem zavar másokat, nem ócsárolja a keresztényeket (ez a másik részről sajnos nem mondható el). Rettenetesen sok hívő ócsárolja a másik vallást és erőszakoskodik, ez pedig undorító és visszataszító, sőt riasztó. A cikkben a Sátáni Templom csak el szeretné fogadtatni a vallást és a téves sztereotípiákat akarja eltüntetni, mert jó sok van belőlük.
  Köszönöm előre is, de nem kérek Biblia idézeteket sem az oldal fenntartójától, sem más mélykeresztény kommentelőtől, mert NEM támaszt alá semmit és teljesen felesleges egy nem keresztény embernek (nekem) ezzel magyarázkodni.

  Tisztelettel

  1. Tévedsz Aliz! Isten Igéje rád ugyanúgy vonatkozik, mint egy Keresztényre és bár ellenségként tekintesz Jézusra Ő érted is meghalt és soha nem késő hozzá fordulnod.
   “Ezért fel is magasztalta őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb, hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és földalattiaké;” Filippi 2:9-10
   Kéred vagy sem, itt van.
   “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16
   Ez a szeretet rád is vonatkozik. Sátán el akar pusztítani, Jézus pedig örök életet kínál. A döntés a tiéd.

    1. Ida épp feltett egy elég kimerítő anyagot erről a klubban…

    2. Nocsak, nocsak! 😀
     Nem keversz Te valakivel! 😀

     ( A hsz-szedet elmentettem! Jól jöhet még szükösebb/nehezebb napokra! ) 😀

     Tartson Isten!

  2. Kedves Aliz!

   Amit írsz, azt mi megértjük, mi is voltunk nemkeresztények. Szerintem a többségünk ugyanígy gondolta volna anno, ahogyan te is ! A mi “másságunk” most már abban van, hogy mi már találkoztunk Jézussal, befogadtuk a szívünkbe, vele élünk…! Mi ismerjük már az igazságot, és tudjuk, hogy élet-halál kérdésről van szó! Ha csak ebben az életben lenne minden , ami az embernek elérhető, akkor ez amit mondasz, teljesen helyénvaló is lehetne esetleg. De mi már tudjuk, hogy ez az élet, csak egy röpke sóhajtás az örökkévalósághoz viszonyítva , viszont ez a (kinek-kinek rövidebb-hosszabb) sóhajtás az, ami meghatározza a személyes további örökkévalóságunkat. Továbbá az is gond, hogy van egyszer az igazság, és van a hazugság. Tehát hiába szeretnénk, ha azt mondhatnánk, hogy ” az igazságnak ezer arca van”, de ez nem igaz. Az igazság, amit mi is megismertünk ( és amit mindenki megismerhet, aki akarja) Jézus Krisztus. A többi hazugság. És mivel Jézus az Igazság, és Őróla a Biblia tesz bizonyságot, ezért a Biblia is igazság. Ami abban írva van Jézusról, az örökkévalóságról, az üdvösségről, és a kárhozatról, az is! A mi dolgunk pedig az igazságról való bizonyságtétel.

   Azzal gondolom te is egyetértesz, hogy ha pl elmész egy közértbe, és a polcokon együtt lennének találhatók pont olyan vonzó csomagolásban, a halálos mérgek, és az éltető táplálék, akkor minimum elvárnád, hogy tájékoztassanak róla, hogy melyik micsoda, mielőtt vásárolsz valamit , és hazaviszed a családodnak ebédre…! Viszont ha ezt megtennék, akkor nem tudnák eladni a mérgeket, hiszen nem venné azt ebédre senki….! Na most ott a probléma, hogy miután csak 1 igazság van, ezért, a másik/ak bemutatása vonzóképpen , hogy “fogyjon is”, csak hazugság/gal lehet, amely megöl, mind téged, mind a családodat. Ezért azután nem támogatjuk mi keresztények, hogy a polcokon együtt legyenek a mérgek, az élelemmel. Mert sajnos nincs korrektül rájuk írva, hogy mi, micsoda….!

   írod:
   ” Rettenetesen sok hívő ócsárolja a másik vallást és erőszakoskodik, ez pedig undorító és visszataszító, sőt riasztó. ”

   Lehetséges, hogy így van, de nem mindenki teszi azt. Sokan valószínűleg csak azért “erőszakosak”, mert nem tudják, hogy látják-e még élve a másik személyt (mint ismeretes, senki nem tudja, hogy mennyi életidő adatott neki!), és szeretnék , ha eljuttathatnák a másikat az üdvösségre. Persze idővel majd rájönnek, hogy nem tehetünk többet senkiért, minthogy beszélünk neki az igazságról, hiszen mindenkinek saját magának kell döntenie…!

   írod:
   “A cikkben a Sátáni Templom csak el szeretné fogadtatni a vallást és a téves sztereotípiákat akarja eltüntetni, mert jó sok van belőlük.”

   Igen, és azok igazak is sajnos….!

   írod:
   “Köszönöm előre is, de nem kérek Biblia idézeteket sem az oldal fenntartójától, sem más mélykeresztény kommentelőtől, mert NEM támaszt alá semmit és teljesen felesleges egy nem keresztény embernek (nekem) ezzel magyarázkodni.”

   Nem szükséges nekünk magyarázkodni, vagy bármit is erőltetnünk neked, illetve nektek! ( Nekünk se kellett, hogy azt tegyék…!) Az pedig, hogy Isten Igéje mit támaszt alá, illetve mit nem, arról nem érdemes vitatkoznunk. Régebben én is így gondoltam, de azután megmutatta Isten, hogy az Ő igéje, az Ő szava világokat teremtett. Az összes látható, és láthatatlan teremtményével egyetemben! És még most is az van, hogy ” …elküldi az Ő szavát, és az megcselekszi azt, amit Ő akar! Nem tér vissza hozzá üresen….”!

   És még mindig az van , hogy ” Aki az Úrnak nevét segítségül hívja, az megtartatik….! Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta érte, hogy aki hiszen benne, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen…!”

   Kérlek kedves Aliz, akár mi következik is az életedbe, és a világba, jusson eszedbe ez. Jézus mindig ott áll melletted, és a kezét nyújtja feléd! Ha akarod…, megfoghatod….!

  3. @ Rimóczi Aliz
   július 05, 2014 5:37:56 du

   (Biblia vers nélkül is!)

   Nem értem, hogy miért ide írogatsz?
   A (szándékos!?) naivitásod már-már szánalmas! Az avatarod e mellé pedig több mint árulkodó!

   Azért kíváncsi lennék, hogy egy sátánista szeánsz után – amiben Te vagy a “föfogás!” mi lenne a véleményed! Vagy tényleg azt hiszed, hogy párna csata folyik azokon?
   Ugye nem látsz semmi kivetni valót ebbe a világban??? A hírek is csak “mesék felnötteknek”? A milliónyi szenvedés pedig csak videójáték!

   Édes Istenem, … ugye az ilyeneket NEM TE teremtetted! 🙁

   1. Kedves Wiiking!

    Szerintem ne légy ilyen kemény Alizzal! Mert azért a nagy többség , akik azon az oldalon állnak, többnyire be van csapva! És nem igazán tudják, hogy mibe keveredtek…! (Azt hallottam, hogy pl a szabadkőművesek között is, az alacsonyabb rangban lévők nem is tudják, hogy mi is a rend valójában….! stb…! De ti ebben tájékozottabbak vagytok, jobban tudjátok nálam…! Volt olyan kolléganőm, aki “boszorkány tanfolyamot” végzett, és katolikus templomban házasodott…! És még tudnék több ilyenről is írni, de ezek szerintem (“ismerve” őket ) mind csak a becsapottak, megtévesztettek kategóriában voltak/vannak.)
    A naivitásról pedig annyit, hogy én magam, a leghülyébb vagyok a világon ebből a szempontból, mert én tényleg nem gondoltam, hogy ez ilyen szinten megy, és ekkora hatalommal rendelkeznek a sátánisták….! ( Holott igyekeztem viszonylagosan tájékozódni ezek felől a különböző hitek, “mesterkedések” felől , ismerem a bibliai bálványáldozatokról szóló igehelyeket is, és azt is, hogy miért történtek azok. Sőt, az egyiptomi mágusok csodái se ismeretlenek előttem, ( és a más vallások mögötti démoni erőkről is tudok….) , továbbá a Vigyázók ismereteinek a megosztásával kapcsolatban is ismerem Isten véleményét, amelyet Énokhnál olvashatunk, de ugyanakkor nem gondoltam bele igazán én se még eddig, hogy ezeknek milyen “áruk” lehet, illetve van…! (De attól, még engem is Isten teremtett…! 🙁 )
    De hát az Igében is az van írva, hogy “..és elhiteti a csodákkal, és a jelekkel…” az embereket! ( És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje …)
    És mivel a Sátán, a hazugság atyja….!

   2. Ja! És azt se felejtsük el, hogy a “filmipar által “, már annyi “jóboszorkány” filmet, filmsorozatot gyártottak arra, hogy elhitessék az embereket, hogy már az a csoda, ha valaki igazán tudja, hogy mi van a “paraván” mögött….!

    1. Kedves IDA!
     Ennél azért kicsit többröl van szó!
     Elég markáns a különbség, …igaz?

    2. Igen, de itt, ebben az esetben is, már a tömeges “rászoktatásról”, elhitetésről, becsapásról van szó…! Ezért van/lesz elbagatellizálva….! Ezért látszik ártalmatlan játéknak a dolog….! Hiszen nem feltétlenül kell a “házban” laknom, hogy kifoszthassam, van amikor elég, ha “kulcsom” van hozzá….!

   3. Kedves Wiiking!
    Írod: “Azért kíváncsi lennék, hogy egy sátánista szeánsz után ? amiben Te vagy a ?föfogás!? mi lenne a véleményed!”

    Csak érdeklődnék, hogy ugye tisztában vagy vele, hogy a sátánizmusnak nem csak egyetlen “fajtája” van?
    Mert ugye az emberek mikor meghallják a “sátánista” szót, akkor mi jut eszükbe? Hogy egy ember/emberek csoportja sötét dolgokat tesz, véráldozatokat mutat be az általuk imádott istenség(ek)nek. Hogy miért él ez az emberekben? Manapság a média – mert nem csak az okkultizmust támogató alkotásaik vannak -, és más vallási nézetek által alakult ki, ez a kép, hogy a sátánizmus az, ami teljes mértékben ellentéte a kereszténységnek.
    Jómagam szerettem volna tudni, kik ezek az emberek, hogy a saját, meglévő ismereteim alapján mondhassak véleményt, ne pedig arra alapozzak, hogy nekem azt mondták, meg azt hallottam, láttam a tévében, stb. Ha az ember hiteles képet akar lefesteni valamiről, akkor meg kell vizsgálnia azt. Átfogó ismeretekre van szükség.
    “Mert az az Isten akarata, hogy tetteitekkel némítsátok el az ostoba emberek tudatlanságát. ” Péter 2:15
    A szóban forgó vallásnak mindeddig 3 fajtájára bukkantam:
    – Ördögimádó (magukat sátánistának valló emberek, rájuk gondolnak a tudatlanok a sátánista szó alapján)
    -LaVey-féle “Church of Satan” (szerintük a sátán karaktere csak egy viselkedésforma, azaz ők ateisták)
    -Spirituális (lélek fejlesztése, meditálás)
    Azt mondják az emberek, hogy ismerd az ellenséged. Ha ők az “ellenség” akkor szeretném tudni kivel is állok szemben.

    1. Kedves Hale!
     Én magam ennél sokkal többféle irányzatról tudok (de ez nem változtat azon, hogy ki és mi áll mögötte), de ami ennél is fontosabb, hogy éppen úgy, ahogy a szabadkőműveseknél, náluk is különböző szintek vannak és ezeken egyre feljebb kerülve ismerik csak meg, hogy mibe is cseppentek. Hogy egészen pontosan mibe, azt pedig már csak azután, amikor (és amennyiben) megtérnek vagy próbálnak menekülni belőle. Alíz például valószínűleg hobbi okkultista és nincs még tudatában annak, hogy mibe keveredett. Elég sok hiteles, személyes beszámoló található az Interneten és a YT-on, olyan emberektől, akik mélyen benne voltak nemcsak az okkultban, hanem a világi hatalmat képviselő okkult szervezetekben.

    2. Thea, ne nyilatkozzon a vallási a hovatartozásomról! Pontosan a nevem tudja, ennyit és nem többet. Annyit leírtam, hogy nem vagyok keresztény, ebből feltétlenül nem következik az, hogy okkultista vagyok, PLÁNE MEG AZ NEM, HOGY HOBBIBÓL ŰZÖM AZT. A sátánisták sem “varázsolgatnak” csak úgy szabadidejükben, ahogyan nem hobbiból választották a vallásukat sem. Ugye Ön sem hiszi, hogy minden 100%-ig igaz, ami fent van a világhálón?

    3. Aliz, a hozzászólásodból, az avatárodból és abból, hogy milyen cikkre reagáltál ennél sokkal több kiderül.
     Ettől függetlenül egy valamit tudok. Te is Isten teremtménye vagy és Ő szeretné, ha megismernéd és életed részévé tennéd. Imádkozom érted.

    4. Kedves Aliz,
     Ugye nem gondolod, hogy tizenévesen jobban tudod mi nálunk, idősebbeknél, hogy mi -merre-hány méter az interneten és úgy általában a nagyvilágban, az életben?
     Egyébként szuper a 2013-2014-es bizonyítványod, gratulálok hozzá. A várost, ahol tanulsz, az iskolád nevét, címét, az osztályterem számát és az osztályod besorolását(A,B,C,D ), a 35 osztálytársad és az osztályfőnök nevét, stb. szándékosan nem írom le, mert tiszteletben szeretném tartani a privát életed. Ezzel csak azt szerettem volna bebizonyítani, hogy az interneten sok minden igazat is meglehet találni, ha valaki elégé elszánt és kitartó. Van ennek az internetes történetnek egy másik mondanivalója is, de ezt most inkább kihagyom, mert hosszú. Remélem nem érted félre a dolgokat és az az üzenet megy át, amit ilyen formában szerettem volna a tudomásodra juttatni.
     Aliz kérdeznék valamit. Szereted a tudományt? Ha igen, akkor szánjál rá egy kis időt valamikor és próbáld végig hallgatni ezeket az előadásokat, esetleg próbálj tovább utána kutatni az ott elhangzott dolgok után. Ezenkívül kérdezhetsz nyugodtan bármit, bármivel kapcsolatban, mert biztosan akadni fognak itt többen is, akik megválaszolják majd a kérdéseidet.

     http://www.teremtes.com/letoltesek.php

    5. @ Hale
     július 06, 2014 6:50:16 du

     Lehet, hogy én csak egy (a sátánizmusban)”tudatlan” kétlábú vagyok, de mint vegyész azt tudom, hogy a MÉREG jelzés ugyanúgy vonatkozik a ciánra, az arzénre vagy éppen a ligh-tos ricin tartalmú ricinus olajra!

     Szóval – ahogy Thea már sokkal jobban megfogalmazta ! – csak annyit mondanék, hogy én ( ez az én saját véleményem!) nem keverném össze a fürdömedencét a pöce gödörrel, ha éppen pancsolni támad kedvem! 😀 Pedig, ha összehasonlítjuk a két objektumot akkor találunk némi hasonlóságot, úgy ahogy egy disznóól és palota közt! Vannak falai, ajtaja, padozata st.!

     Bevallom, szeretek széles sprektumban vizsgálódni! Az is tény, hogy néhányan, minden ami nem keresztény nézet rögtön sátánizmus fiókjába skatulyázza! Ez van! A szélsöségekböl nem szabad általánosítani, de nem ildomos összemosni a fehéret a feketével, csak azért, hogy “liberális=modern”(!?) gondolkodásúnak, mondhatnám trendinek tünjünk! Igaz?

     U.i.
     Lásd meg, hogy azért vannak itt is olyanok akik ( Pl. IDA, THEA, …) akik próbálnak megérteni és “baráti jobbot” nyújtani ez már önmagában is beszédes gesztus!

     ” A gyümölcseröl ismeritek fel, … !” Ez biza nagyon igaz!
     Ne csak nézz, hanem láss is! A szeretet a legnagyobb hatalom, … ezt keresed Te is, vajon hol találod?

     Áldott napot!

 2. Megvallom őszintén én magam nem vagyok vallásos- mindentől függetlenül szinte minden vallás könyveit, írásait olvastam, tény az is, hogy gyermekként 6 évesen megkereszteltek. Sőt az unokáimat is megkereszteltettem, mert az ember hajlamos egy másik hitűt (pl zsidó) üldözni csak a hite miatt.
  A problémám csak az a vallásokkal., hogy az amiben hisznek, többnyire feltételezéseken, megérzéseken, furcsa látott, de meg nem értett “jelenéseken” alapul, amelyek írott vagy el mesélések gyanánt fennmaradt mindig az utókornak. Ilyen az Isten fogalom, a Sátán, a lélek, vagy angyalok, szellemvilág, alvilág és pokol, az alvilág tornáca ahova megkülönböztetve a megkereszteletlen gyermekeket kizárták– JA BOCSI a volt Pápa lebontatta a tornácot… Akkor most csak kirekesztették a gyermekeket vagy beengedték? mire adtak utasítás Isten meghatalmazottai?”””

  Itt van ez a Sátánisták gyülekezete is amelyek logóján vagy máshol is, félelmetes alak testesíti meg ezt az alvilági istenséget. — Honnan származhatott ez a kép vagy ez az idea?
  Hasonló fazon” van a kínai mitológiában is csak ott a halál szellemének titulálták.

  Feltételezésem szerint valószínűleg éltek olyan emberek akiknek különleges képességük volt és nagyon erős életenergiájuk. Na most ha egy ember ilyen, akkor az egyik életet teremtő ERŐ megközelíti- különösen akkor ha az illető élete veszélybe került- addig csak szemmel-tartja ez az ERŐ, de baj estén segítségére siet és megjeleníti önmagát hatni képes, sugallni, terelgetni az embert a helyes irányba. Pl. felébreszti, mert veszély fenyegeti az illetőt, megérinti a vállát az illető felébred, megpillantja a Jelenést– amitől persze frászt kaphat és elmenekül- így menti meg az életét tulajdonképpen.
  Valóban ez a Jelenés félelmetes látvány, illik reá a sátáni, de a halál szellemi elnevezés is. Korom fekete, durva tömörülése az emberi fazont utánozza és minden részecskéje között vörösen izzik.!
  Valóban szereti az életet, hogy az ÉLET MAGA, ENNEK A TEREMTŐ ERŐNEK köszönheti a kézzel fogható anyagi valóját, testét, szerveit, erejét.
  A Földünk EGYIK, TEREMTŐ LÉLEK-ENERGIÁJA. S valóban a halál szellemi ereje is, mert minden holt lelket elindít az Utolsó- útjára! amely az Isteni -Tudatos Energiához vezet a Földünk szívébe!
  A Teremtők nem avatkoznak bele az életbe, mert a természet nagy törvénye tiltja- ha a Fekete Erő megjeleníti magát kicsinyített fazonként” meg is teszi ritkán, az Isteni-tudat, túlzott szigorral felelősségre vonja,– lesunyt reá!!” Iszonyatos volt látni is, egy élő elpárologna attól az erőtől!

  Nincs alvilág se mennyország– a Földünk belseje az viszont szó szerint maga a pokol! S abban áramlik a Földünk Fekete teremtő ereje is- ezért ez az Energia a halál ereje is– a holt lelkeket lehúzza a földbe és elindítja őket az első percek után.

  Ezért nem igaz, hogy a holt lelkek itt -ott téblábolnának a valóságunk terében! De a Sátáni elnevezés és főleg ábrázolása is irreális! Mert nem más mint PROTONI Fekete- Energia amely a Földünkben áramlik, amelynek köszönhetjük hogy a valóságban állni, járni vagyunk képesek a Földön. — amely mozdítja talpunk alatt a föld-kérget, beindítja a vulkánokat, s elpusztítja mind azt idővel, amit valaha megformázott– az életet!

  1. Kedves Viktória!
   Van egy jó hírem. Az igazság nagyon egyszerűen megtudható.
   Nem feltételezések vagy megérzések segítségével, hanem nagyon is valóságos módon.
   Amennyiben van Isten, nyilván mindenható, tehát képes rá, hogy megmutassa magát neked. Egyetlen egy dolgot vár tőled, hogy akard és megkérd erre.
   “Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.” Jelenések 3:20
   Jézus nem fogja rád törni az ajtót. Neked kell kinyitnod és ezt akár most azonnal megteheted. http://idokjelei.hu/2012/01/a-legjobb-felkeszules-a-jovore/

   1. Tudod kedves Thea mint írtad—“Amennyiben van Isten, nyilván mindenható, tehát képes rá, hogy megmutassa magát neked. Egyetlen egy dolgot vár tőled, hogy akard és megkérd erre.”

    Van Teremtő!!!–Volt szerencsém Hozzá, igaz nem kértem, nem esdekeltem, nem térdepeltem, hanem egy őszi délelőttön leüvöltöttem, szidalmaztam és kigúnyoltam. Aztán a rákövetkező hajnalon arra riadtam, hogy valaki megmarkolja a hajam és felránt– miközben repültem rádöbbentem, hogy nem a hajam markolják…. hanem a lelkem szálait és felzúgtam, fel a magasba, majd leállított maga elé a csak Jelenése Csak annyit láttam először hogy a fényes vakító távolodik tőlem, aztán láttam meg hogy egy karféle és egy hatalmas emberforma energia szálak alkotta áll tőlem elég messze- fénye vakított, erejétől rezonált a lelkem, s amikor hangot adott, mint a hárfahúrja rezdült volna utánozva az emberi hangokat, s amíg szólt hozzám az egész lényem megbűvölte, odaszegezett a Térhez megszűntem mint egyes önmagam és elöntött egy olyan boldogságérzés amit az ember soha nem érezhet ebben az egyetlen életében!!!

    Én Jézust soha nem bántom, de nem is hívom, mert szemembe nem volt több, mint ember,- aki ráadásul úgy akarta Istent megidézni és számon kérni, -miért nem segít a zsidó népen-, hogy előtte a hinduk marhaságát követte el– éhezett !!!–amitől paranoiássá lett, mert a Jelenés ott megjelent előtte a pusztában, de ő már nem hitte el, még a figyelmeztetését se!! Hogy a testet táplálni kell, mert a szellem megbetegszik– ő nem hitt a Jelenés fejér angyali látványában, Ő Sátánnak képzelte álöltözetben– butaság!

    sok szép gondolat van a Bibliában amelyet azért írtak valamikor hogy az írástudatlan tömeget taníthassák a szépre, törvényességre, erkölcsösségre. Ezek nem Isten elvárásai, hanem az életté, a fejlődéstörvényé, mert csak így képes az ember kiemelkedni az állatvilágból és valóban EMBERRÉ válni.

    De Emberré csak akkor válhat, ha minden társadalom emberhez méltó, igazságos életet biztosít, minden embernek, tehetségétől, végzett munkájától, fajától, bőrszínétől függetlenül!
    Hiába a hit ha nincs emberséges világ e Földön mert az ember elit-rétege még mindig csak, két lábon járó, intelligens, de Güzü, Önző hataloméhes emlős állatnak számít! Darwin csak ebben tévedett, amikor minden embert a fejlett emberi fajhoz besorolt!!

    1. Kedves Viktória!
     Módosítanám, amit fent írtam. Isten helyett vedd úgy, hogy Jézust írtam.
     “Jézus így válaszolt: “Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.” János 14:6

     Nem szeretek ilyet mondani, de nagyon úgy tűnik, hogy nem Istennel találkoztál.

     Írod: “Én Jézust soha nem bántom, de nem is hívom, mert szemembe nem volt több, mint ember”

     Ezt a kérdést Jézus nem hagyta nyitva számunkra és teljesen értelmetlen ilyesmit állítanod:

     “Itt próbálom meg elejét venni annak, hogy bárki is azt az igazán ostoba dolgot állítsa, amit sok ember mond Róla: “Kész vagyok elfogadni Jézust, mint az erkölcs nagy oktatóját, de nem fogadom el állítását, hogy Isten.” Ez az, amit nem szabad mondanunk. Az olyan valaki, aki csak ember volt, és olyanokat mondott, mint Jézus, nem lenne nagy, erkölcsi tanítómester. Az vagy eszelős — egy szinten azzal, aki magát buggyantott tojásnak tartja –, vagy pedig maga a pokol ördöge. Választanunk kell. Vagy Isten Fia volt ez az ember és ma is az, vagy őrült, s valami annál is rosszabb. Bezárhatjuk, mint egy bolondot, leköphetjük, megölhetjük, mint egy démont; vagy lába elé borulhatunk, és Urunknak, Istenünknek nevezhetjük. De ne huzakodjunk elő semmi olyan leereszkedő zagyvasággal, hogy nagy erkölcstanító volt. Ezt a lehetőséget nem hagyta nyitva számunkra. Nem volt szándékában.” C.S. Lewis

     Szóval, ha valóban az igazságot akarod Jézushoz kell fordulnod.

 3. Nem tudom mennyire kellene ezeket a sátánistákat komolyan venni, de remek görbe tükröt állítottak. Mert ahogy sátánista emlékműnek sincs helye hivatalok területén, úgy keresztény emlékműnek sincs.

 4. Mily szerelmetesek a Te hajlékaid, Seregeknek Ura! Kívánkozik, söt emésztődik lelkem az Úrnak tornácai után: szívem és testem ujjonganak az ÉLŐ Isten felé. A veréb is talál házat, és a fecske is fészket magának, ahová fiait helyezhesse, – a Te oltáraidnál, oh Seregeknek Ura, én Királyom és én Istenem! Boldogok, akik lakoznak a Te házadban, dicsérhetnek téged szüntelen! Boldog ember az, akinek Te vagy erőssége, s a Te övényeid vannak a szívében. Átmenvén a Siralom völgyén, forássá teszik azt, bizony áldással borítja el korai eső. Erőről erőre jutnak, míg megjelennek Isten előtt a Sionon. Uram, Seregek Istene! hallgasd meg az én könyörgésemet: hallgasd meg! Mi paizsunk! Tekints alá, oh Isten, és lásd meg a Te Felkented orcáját!
  Mert jobb egy nap a Te tornácaidban, hogysem ezer másutt: inkább akarnék az én Istenem házának küszöbén ülni, hogysem lakni a gonosznak sátorában
  Mert nap és paizs az Úr Isten: kegyelmet és dicsőséget ád az Úr, nem vonja meg a jót azoktól, akik ártatlanúl élnek.
  Seregeknek Ura! Boldog ember az, aki bízik benned.” 84. Zsoltár

 5. még a keresztényektől is nehéz megmenteni a világot, szóval ezekre az agyament sátánistákra végkép semmi szükség sincs

 6. 12. Ez az én parancsolatom, hogy szeressétek egymást, a miképen én szerettelek titeket.
  13. Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért.
  14. Ti az én barátaim vagytok, ha azokat cselekszitek, a miket én parancsolok néktek.
  15. Nem mondalak többé titeket szolgáknak; mert a szolga nem tudja, mit cselekszik az ő ura; titeket pedig barátaimnak mondottalak; mert mindazt, a mit az én Atyámtól hallottam, tudtul adtam néktek.
  16. Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket, és én rendeltelek titeket, hogy ti elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és a ti gyümölcsötök megmaradjon; hogy akármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja néktek.

  Nekem ez a egyik kedvenc részem ,itt meg van minden parancsolat írva és nem parancsként .

  1. Nagyon igaz.
   A Máté 5-ben elég egyértelművé tette Jézus, hogy hogyan viszonyuljunk a 10 parancsolathoz és a szeretet parancsolatával tulajdonképpen egy kevésbé gyerekeknek való, de “szigorúbb” parancsolatot adott.
   “Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket,”

   A negatív “ezt ne csináld” parancsolat helyett elmondta mit tegyünk. “Ne lopj helyett” azt mondta “Adjatok, néktek is adatik;”
   és
   “Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!” János 13:34

   1. Fura de ma épp azon gondolkodtam hogy milyen képtelen kérés hogy szeressem az ellenségem.Erre este pont erről olvasok.
    Pedig azt sem tudtam hogy ide fogok benézni.
    Elgondolkodtató.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend