Lázongó világ

A belbiztonsági informátor szerint a szabadság végnapjait éljük

Forrás: shtfplan.com

Valami nincs rendben. Valami nagyon nincs rendben.

A gazdaság évek óta a szakadék szélén. Hivatalos bejelentés nincs, de minden adat azt mutatja, hogy az USA újabb recesszióba lépett. Az enyhe növekedést mutató hivatalos statisztikákat a Fed intézkedései generálják mesterségesen.

A közel-keleten forr a hangulat. Az oroszok elindították csendes-óceáni flottájukat, az USA pedig csapatok bevetését tervezi Szíriában, akár egy héten belül.

Az Egyesült Államok elnöke, kormánya és beosztottaik belföldi titkosszolgálati szervé alakultak és egyik ügynökséget a másik után érik utol a különböző botrányok. Egyre többen szeretnék tudni, hogy mi is történik a zárt ajtók mögött.

Egyértelmű: valami nincs rendben. Természetesen senki nem mond semmit, legalábbis hivatalos minőségben nem. Nem marad más hátra, mint megpróbálni önállóan összekötni az alternatív médián keresztül rendelkezésre álló pontokat. Arra nyilván nem számíthatunk, hogy a kormány egyszer csak bejelenti, hogy valami nagyon rossz dolog történt vagy van készülőben. Létezik azonban néhány ember a hivatalos intézmények berkein belül, akik életük kockáztatása árán is megpróbálják informálni a nyilvánosságot, hogy mindenki felkészülhessen.

Persze sokan nem veszik komolyan az anonim forrásokat, de amennyiben körbetekintve azt látjuk, hogy az események nagyon is egybevágnak a források által közvetített információkkal, talán érdemes odafigyelni.

Egy DHS (Belbiztonsági Minisztérium) forrás által 2012 decemberében közzétett hír például azt közölte, hogy 2013 tavaszán támadás indul a nemesfémek ellen, ami komoly jelzésként szolgál az események felgyorsulására. Ez az árfolyamesés megtörtént, mégpedig nem is akármilyen mértékben. A nemesfémek árfolyama 25%-ot esett néhány hónap alatt.

Bizonyára mindenki értesült az Obama kormány másik botrányáról, aminek lényege, hogy komoly eszközökkel figyelik az újságírókat és persze az egész lakosságot. Ugyanez a forrás arra figyelmeztet, hogy a kormány komoly erőkkel készül egy igazi globális ítéletnap kezelésére.

Látva a hatalom egyre alantasabb lépéseit, elképzelhető, hogy egy sokkal komolyabb válságra vagy válságokra lesz szükség a figyelemeltereléshez.

Doug Hagman alábbi beszámolójának súlyosságát az adja, hogy rólunk szól. Rólam, rólad és családjainkról.

Valami komoly dologra készülnek. Doug belbiztonsági informátora az alábbiakat közölte:

?Aki azt gondolja, hogy az amerikai megfigyelési botrány középpontjában valami külhoni ellenséggel szembeni harc lapul az nem ezen a földön jár. Azt se gondolja senki, hogy a helyzet nem lesz rosszabb. Napról napra romlani fog. Olyan komoly dologról van szó, ami az ország vezetésének és tisztségviselőinek bukását hozhatja, párttagságtól függetlenül. A Nemzetbiztonsági Hivatal és Igazságügyi Minisztérium azon munkatársainak, akik tisztában vannak a helyzettel, kötelessége lenne nyilvánosságra hozni, amit tudnak és harcolni az igazságért, azaz tenni a dolgukat. Ilyet még nem láttam.

A kormány megpróbálja elkapni a kiszivárogtatókat, a média forrásait és bárkit, akit ?árulással? vádolhatnak. Ők így hívják: ?árulás?. Láttál már ilyen arcátlanságot? A kormány szerint, az, aki elmondja az igazságot Bengáziról, az IRS (amerikai adóhatóság) botrányról, a pokolról, vagy bármiről, az árulást követ el,? mondta forrásom.

?De hiszen, ezt már mind tudjuk,? válaszoltam. Úgy nézett rám, mint még soha korábban és erősen mellbebökött. ?Nem Jack. Nem tudod,? mondta. ?Ez komolyabb, mint képzelnéd, komolyabb, mint bárki képzelné. A kormány gyűjti a források neveit, a kiszivárogtatók és családtagjaik neveit, a média forrásainak neveit és minden olyan ember nevét, akivel beszéltek. A lista hatalmas. Ha nem az MSNBC-nek vagy a CNN-nek dolgozol bizonyára rajta vagy. Ha komoly olvasótáborral rendelkező weboldalad van és konzervatív a beállítottságod, bizonyára rajta vagy. Ez a politikai disszidensek, nem pedig az ellenségek listája,? mondta.

?Mit jelent az, ha valaki rajta van a listán?? kérdeztem.

?Cenzúrát jelent. Minden olyan forrás cenzúráját, ami megpróbálja leleplezni, hogy mi történik valójában. Azt próbálják megakadályozni, hogy a számukra kompromittáló információk szélesebb körben elterjedhessenek. Próbálják menteni a menthetőt, a legkomolyabb eszközökkel. Az Internet cenzúrájáról van szó a nemzetbiztonság zászlaja alatt. A tervek már elkészültek. A ?figyelő szemekről? megjelent legutóbbi híradások igazán veszélyessé tették a kormányt és a hozzá tartozó erőket. Úgy érzik, hogy sarokba szorították őket és veszélyben vannak és én olyan tervekről hallok, hogy le akarják állítani az olyan jellegű információáramlást, ami rossz fényben tünteti fel a kormányt. Rövid az idő.?

?Hogyan akarják ezt kivitelezni? Egyáltalán lehetséges?? kérdeztem.

?Először az Igazságügyi Minisztérium segítségével akarják elhallgattatni az újságírókat, mint a Rosen Ügyben, de nem fognak itt megállni. Mindenféle nemzetbiztonsági rendelkezést, törvényt, dokumentumot és bármit fel fognak használni, hogy kiiktassák a nagyobb veszélyeket,? mondta forrásom.

?A következőkben valamilyen külső veszélyt fognak kihasználni, ami lehet a gazdasági összeomlás vagy egy közel-keleti háború, például Szíriában, vagy mindkettő, hogy korlátozzák az Interneten elérhető információkat. És tudod mit? Az emberek el fogják hinni!?

?Aszerint amit láttam, és amit nem lett volna szabad látnom, a Belbiztonsági Minisztérium, más szövetségi ügynökségekkel együttműködve, börtönnel kezdik fenyegetni az amerikaiakat, ha megtagadják az együttműködést. Emlékszel, hogy volt már szó színkódos listákról? Ilyeneket fognak használni. Azok az emberek a célpontok, akik leleplezik a Bengázi eseményeket, akik a dollár haláláról beszélnek vagy megkérdőjelezik Obama státuszát. Öt év alatt jutottak el erre a pontra. Az a rusnya igazság, hogy ezek a szabályozások és törvények nem Obama alatt kezdődtek, hanem sokkal korábban. Az alkotmányos köztársaság elpusztításáról van szó. Amíg egyesek el voltak foglalva bizonyos kérdésekkel nem vették észre, hogy mire is megy ki a játék. Ez a ?végjáték?, minden golyó beletalál a lyukba,? mondta.

Több is jön még

?Tedd közzé ezt az információt, amíg még lehet,? kérlelt a forrásom. ?Mondd el az embereknek, hogy nincs sok időnk. Az Obamát és a kongresszus tagjait leleplező legutóbb kiszivárgott információk eredményeként magasabb fokozatba kapcsolták terveik kivitelezését.

Amerika marxista hatalomátvételéről van szó. Arról van szó, hogy túlél-e az ország még egy július 4-ét. Arról van szó, hogy az eljövendő háború során milliók halnak meg a kormány tervei miatt.?

?Ezek veszélyes emberek, akik bármire képesek, hogy megállítsák a számukra negatív információk kiszivárgását, pedig az igazi információknak csupán körülbelül az egynegyedéről szólnak a hírek. A másik háromnegyed mindent megváltoztat. Először azonban tudatni kell az emberekkel, hogy még nincs vége és ezt addig kell megtenni, amíg az Internet még szabad. Ma kell megtenni.?

Forrásom egyebeket is közölt, de kérése szerint a fentieket teszem közzé. Azért írok, hogy minél több ember tudja, veszélyes idők jönnek. Háború és cenzúra a hatalom nevében, a nemzetbiztonság ürügyén. A helyzet kezd eldurvulni. Figyeljünk!

Ezen és sok másik oldalon évek óta figyelmeztetünk a megfigyelt társadalom kialakulására. Mit olvasunk a hírportálok címoldalain? 100%-ban megerősítést nyert mindaz, amit írtunk. Néhány napja még sokan azt gondolták, hogy ilyen nem történhet meg.

Figyelmeztettünk, hogy a kormány a hatalmát nem a külföldi ellenség, hanem saját állampolgárai ellen fordítja. Mára mindenki számára egyértelmű kell legyen, hogy mi vagyunk a célpont.

Arra is figyelmeztettünk, hogy ezek az események egy háborúban végződhetnek, ami egész bolygónkat megváltoztatja. Nem maradt kétely, hogy a bábuk a helyükre kerültek a sakktáblán.

Az események jönnek. Lehet, hogy nem holnap. Lehet, hogy nem a jövő hónapban, de még életünk során szemtanúi leszünk.

Nem ez lesz az első alkalom a történelemben. A kormány által szponzorált gyilkosságok százmilliók életét követelték a múltban. Egyesek szemében ez csupán a cél elérése érdekében bevetett eszköz. Statisztikai adat.

Ma sincs másként.


(Időkjelei) A béke nem a konfliktus hiánya, hanem Isten jelenléte, függetlenül attól, hogy mi folyik körülöttünk.

?Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!? ? János evangéliuma 14:27

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

 1. Én úgy érzem hogy meg kellene támogatni Aszadot, szal aki volt katona és úgy érzi harcolna Aszad mellett s az új világrend ellen, saját belátása lelkiismerete szerinti döntést hozva kimehetne harcolni.
  Épp mostanában volt egy hír hogy csomó kormánypárti tiszt dezertált miután obama bejelentette hogy fegyvert szállít a lázadóknak.
  Sajnos az egészségi állapotom miatt nem lehettem katona, így én ha akarnék se tudnék harcolni Aszad mellett.

  1. A dolgot már rég eldöntötték magasabb szinteken és szerintem a vezetők mindig benne vannak. Ez is csak egy műsor a sok közül. A dolgok sosincsenek a véletlenre bízva . Ha úgy tetszik ez is csak egy illúzió. Butaság lenne statisztaként meghalni egy filmforgatáson, nem gondolod? Mondok én jobbat. Mi lenne, ha holnaptól inkább arra buzdítanánk minden katonát, hogy tegye le a fegyvert és bízzák a háborúskodást Obamára, Netanyahura, Ahmadinejadra, Putinra és barátjaikra?

   “A háborúban a technika és a hátország megszervezése lett a legfontosabb. A katonától csak azt kívánták, hogy makacsul és engedelmesen halljon meg ott, azon a helyen, amelyet a térképen kijelöltek a számára.”
   A.N. Tolsztoj

 2. Az ilyen emberekért, mint Eperke is, sokat kell imádkozni, hogy az Úr megnyissa látásra, és hallásra a füleiket! Mert csak Ő segíthet rajtunk és senki más! Ján 9:39 És monda Jézus: Ítélet végett jöttem én e világra, hogy akik nem látnak, lássanak; és akik látnak, vakok legyenek. Dicsőség Istennek Örökkön Örökké Ámen!

 3. Sziasztok!Én úgy tudom hogy az amcsik tesztelik a lakosságot.Készülnek egy diktatúrára,azaz katonai hatalomra.

 4. / János Evangéliuma:12:36 /
  Míg a világosságotok megvan,
  higyjetek a világosságban,
  hogy
  a világosság fiai legyetek.
  Jelenések könyve:2:10
  Semmit ne félj azoktól, amiket szenvedned kell:
  Ímé a sátán egynéhányat ti közületek a tömlöcbe fog vetni, hogy
  megpróbáltassatok;
  és lesz tíz napig való nyomorúságtok.
  Légy hív mind halálig,
  és
  néked adom
  az életnek koronáját.
  Róma levél:8:38,39.
  Mert meg vagyok győződve, hogy
  sem halál, sem élet,
  sem angyalok, sem fejedelemségek,
  sem hatalmasságok,
  sem jelenvalók, sem következendők,Sem magasság,
  sem mélység,
  sem semmi más teremtmény
  nem szakaszthat el minket az Istennek szerelmétől,
  mely vagyon
  a mi Urunk Jézus Krisztusban.
  II. Timóteus levél:4:4
  És az igazságtól elfordítják az ő fülöket,
  de a mesékhez
  oda fordulnak. 🙁
  ,,MÚLTKOR MEGNÉZTEM, HOGYAN KERÜLT HITLER HATALOMRA, ÉS MEGDÖBBENVE TAPASZTALTAM, HOGY ABSZOLÚT,DE ABSZOLÚT NEM VETTÉK KOMOLYAN…
  A TÖBBIT MÁR MINDENKI TUDJA…
  MOST IS UGYAN AZ LESSZ.
  HAZUGSÁG, BECSAPÁS, JÓ IDŐZÍTÉS, ZSAROLÁS STB…
  REMÉLEM, MINNÉL TÖBBEN FELFOGJÁK MAJD ISMERNI, AZ
  ÚJ VILÁGREND BUKTATÓIT,
  ÉS HAZUGSÁGAIT, ÉS
  JÉZUS KRISZTUS-T FOGJÁK MAJD VÁLASZTANI….
  UGYANAZOK A DOLGOK LESZNEK MINT HITLER- NÉL….
  GESTAPO,
  TÁBOROK,
  HA NEM ÉRTESZ EGGYET MAJD MEGÖLNEK,
  JOBB ESETBEN, MUNKATÁBOR…STB…KERESZTÉNY ELLNES HANGULAT KELTÉSE, ÜLDÖZÉSEK STB…
  A VILÁG- FŐ PROBLÉMÁJA, MAGA a testi-ség, és e -világ szeretete, stb….
  és lucifer….
  De,mivel ahogyan egyre jobban gonosz, és ördögi, kegyetlen, és emberi szeretetet nélkülöző dolgok lesznek a világban,
  úgy lessz még jobban jelen a világban
  ISTEN KEGYELME….

  Az Úr Isten lelke van én rajtam azért, mert
  fölkent engem az Úr, hogy a szegényeknek örömöt mondjak;
  elküldött, hogy bekössem a megtört szívűeket, hogy
  hirdessek a foglyoknak szabadulást,
  és a megkötözötteknek
  megoldást;
  2
  Hogy hirdessem az Úr jókedvének esztendejét,
  és Istenünk bosszúállása napját;
  megvígasztaljak minden gyászolót;
  3
  Hogy tegyek Sion gyászolóira, adjak nékik ékességet a hamu helyett,
  örömnek kenetét a gyász helyett,
  dicsőségnek palástját a csüggedt lélek helyett,
  hogy igazság fáinak neveztessenek,
  az Úr plántáinak,
  az Ő dicsőségére!
  NOS,
  JÉZUS KRISZTUS-EZT KÍVÁNJA ADNI MINDENKINEK, CSAK AZ A KÉRDÉS, MI KIT VÁLASZTUNK,
  ILL ELFOGADJUK E ?
  És aki szomjúhozik,
  jőjjön el;
  és aki akarja,
  vegye az élet vizét
  ingyen.
  Ámen !
  Míg a világosságotok megvan,
  higyjetek
  a világosságban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Köszönöm, hogy raktál fel német nyelvű oldalt. Hát igen durva amit írnak benne…

 5. A világkormány szerintem is fel fog állni, csak idő kérdése.
  Olyan erők állnak mögötte, akik több ezer év óta erre készülnek (Sátán és angyalai).
  De meg van pecsételve a sorsuk, Jézus a seregeivel el fogja törölni őket a Föld színéről.
  Ez az Isten és a Sátán közti harc utolsó előtti nagy eseménye lesz a Biblia szerint.
  És “Mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik!”

 6. Tényleg vak.Jugoszláviával mi történt,elvitte a gólya?Trianon mi volt,tréfa?Amit most az arabokkal és ottani keresztény népekkel csinálnak az mi?Derékig ér a meghaltak vére,és egyesek szerint nem történik semmi.És az a sok millió ember akik meg sem születhetnek?Ártatlanok vére,ó látnák csak az emberek ,hogy a démonok milyen örömünnepet ülnek a pokolban és örvendeznek minden kis embercsíra halálán.Milyen gyönyörűségüket lelik ebben,és hogyan simulnak ,hozzá azokhoz akik megölették a kicsinyüket.Semmi sem történik… Kössünk szalagot a Földre és nyújtsuk át a Sátánnak ennyi erővel miért ne.

 7. Szerintem pedig joval nagyobb a valoszinusege, hogy megtortenik, mint barmikor is eddig….

 8. Baromság. Már évek óta erről írnak beszélnek sokan, mégse történt semmi. Ezután se fog.

  1. Kedves Eper,
   Ön egy intergalaktikus lény, akit az emberek szűk látókörű világnézete csak bosszant. Ön tökélyre fejlesztette a földi ciklus szolgálatát, hiszen fotoszintetizál, zöldel és gyümölcsöt ad. Ön, az ember számára szinte elérhetetlen, a szimbiózis, magasabb dimenzió képviselője. Nem is értem, miért ír, miért süllyed erre az emberi szintre. Ha Ön mégsem eper, kérem válasszon méltóbb, önt jobban megszemélyesítő nevet pl Halivudu-agykrém, Szappanoperina, Médiasztártudó, Médiamondtadeéntudom…..

   Sok sikert.
   Baráti üdvözlettel,
   Én

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend