Háborúk

Az Irakban ?bevált? forgatókönyv Szíria ellen

Forrás: Tony Cartalluci, Activist Post

Miközben a NATO terror frontja összeomlóban van Szíriában, az intervenció szükségességét a múltból sajnos igen jól ismert ?tömegpusztító fegyver? vádakkal próbálják igazolni.

Az Independent, szinte pontosan egy évvel ezelőtt, a következőket írta:

?A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogyan színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.?

Az elit médiának nem okoz gondot utólag elismerni ezeket a szörnyű hazugságokat, amikkel Irak megszállását indokolták. Az azt követő háború egy egészen másik történet. Ezeknek a ma már köztudott hazugságoknak a szó szerinti megismétlését hallhatjuk most Szíriára vonatkozóan, miközben a nyugat képtelen terrorista alvállalkozóin keresztül megdönteni az ország jelenlegi vezetését.

Az elmúlt két hét során a szíriai hadsereg számos győzelmet aratott az országban. Úgy tűnik, hogy két teljes ?Szír Felszabadító Hadsereg? egységet semmisítettek meg Damaszkusz közelében, miközben a kormány erői helyreállították a rendet Hom városának egyes részein és a libanoni-szír határ mentén.

A nyugat kezd kifutni az időből és úgy tűnik, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy összeomlóban lévő marionett-háborújúkat valahogy megmentsék. Amikor sürgős, de egyébként minden jogalapot nélkülöző katonai intervencióra van szükség, általában a ?humanitárius? álcát vetik be, mint ahogy azt Líbia esetében is láthattuk. Amikor ez nem jár sikerrel, mint most Szíriában, egy még átlátszóbb forgatókönyvet támasztanak fel a sírból.

A CNN a következőket írta csütörtökön:

Chuck Hagel, amerikai védelmi miniszter csütörtökön bejelentette, hogy bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy Szíria vegyi fegyvereket vetett be.

Érdekes módon néhány nappal korábban egy izraeli titkosszolgálati tiszt azt mondta, hogy Damaszkusz a nemzetközi törvények által tiltott fegyvereket vetett be saját állampolgárai ellen. Szíria szerint viszont a vegyi fegyvereket a lázadók használták. Barack Obama már kijelentette, hogy amennyiben a szíriai kormány vegyi fegyvert vetne be saját állampolgárai ellen, az teljesen megváltoztatná a helyzet megítélését.

Nehéz elhinni, de a nyugat ismét a tömegpusztító fegyver forgatókönyvet vette elő Szíria ellen, ahogyan azt Irak esetében is tette.

A Washington Post a következőképpen írja le a tömegpusztító fegyverek bevetésére vonatkozó ?bizonyíték? természetét:

Hagel elmondta, hogy a titkosszolgálati ügynökségek helyzetelemzései ?eltérő mértékű bizonyosságot? nyújtottak, ami azt jelenti, hogy igazából nincs bizonyíték illetve, ha van, az nem egyértelmű. Azt is elmondta, hogy ?24 óra alatt jutottak erre a következtetésre? és a Fehérház csütörtök reggel átadta a feltárt információk kivonatát tartalmazó levelet a kongresszusnak.

A Washington Post a Fehérház Carl Levin szenátornak írt levelét is közzétette, ami még inkább kiemeli, milyen gyenge bizonyítékokról van szó:

A titkosszolgálati közösség helyzetelemzései, eltérő mértékű bizonyossággal, azt találták, hogy a szíriai rezsim kis mennyiségű vegyi fegyvert, leginkább szarin gázt használt Szíriában. Az elemzések alapját, legalábbis részben, élettani minták alkotják. A bizonyítékokat ezekre a titkosszolgálati értékelésekre kell alapozni, hogy megtalálhassuk az ezeket alátámasztó, hitelt érdemlő tényeket. Például egyelőre nem világos a birtoklási lánc, így nem tudjuk megerősíteni milyen módon kerültek a minták kapcsolatba az anyaggal. Hisszük, hogy a vegyi fegyverek bármilyen formában történő bevetése Szíriában leginkább az Assad rezsimtől származhatott.

Szarin gázra utaló élettani minták. Más szóval olyan emberektől vett minták, akik valamilyen kapcsolatba kerültek az anyaggal, ami számos úton megtörténhetett. Megerősített információ, hogy a líbiai vegyi fegyver arzenál szarin és mustárgázt is tartalmazott. A Washington Post 2011-es ?Líbia mérgező gázait érintetlenül hagyta a felfordulás? című cikke a következőket állította:

A szakértők úgy gondolják, hogy Líbia hozzávetőleg 3300 mustár és szaringáz kijuttatására készült gránátot semmisített meg több évvel ezelőtt, a nyugattól való több évtizedes elszigeteltség felszámolása érdekében.

Körülbelül 10 tonna, hordókban tárolt kén-mustár és szaringáz elővegyület maradt, összesen három helyszínen, a Tripolitól délre található sivatagos területen, ahol Moammer Kadhafi meggyilkolásáig rejtőzködött.

Sokan attól tartanak, hogy az al-Kaidához köthető terroristák hozzájuthatnak ezekhez a hordókhoz.

2011 óta persze megerősítést nyert, hogy az úgynevezett ?líbiai lázadók? tulajdonképpen a Líbiai Iszlamista Harcoló Csoport zászlaja alatt harcoló al-Kaida terroristák voltak, akik a líbiai események után átvándoroltak Szíriába, hogy az al-Kaida franchise al-Nustra színeiben folytassák a harcot a NATO marionett-háborújában.

Éppen ezért ugyanúgy lehetséges, hogy a NATO megbízott erői nemcsak kisfegyvereket és pénzt vittek magukkal Líbiából, hanem komolyabb fegyvereket is, például szarint és mustárgázt.

Figyelembe véve, hogy a szíriai kormány nagyon is tudja, hogy vegyi fegyverek bevetésével tulajdonképpen átadnák az erkölcsi, stratégiai és geopolitikai fölényt a nyugatnak, valamint számolva a közelmúltban hagyományos fegyverekkel és taktikákkal elért kormánygyőzelmekkel, sokkal valószínűbb, hogy amennyiben tényleg van szaringáz Szíriában, az inkább a háborús indíték után kutató NATO alvállalkozók birtokában található.  A Szíriában ténykedő terroristákat már amúgy is rajtakapták más vegyi fegyverek használatán.

A sok kétely ellenére a nyugati politikai hatalom ?a helyzetet alapjában megváltoztató felfedezésekről? beszél, ami zöld utat adhat az amerikai intervenciónak.

?Csavart labda?

A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogy színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.?

Fontos felidézni az Irak megszállását megelőző propaganda hadjáratot. Akkor is a vegyi fegyvereket hozták fel egyik ürügyként az alaptalan háború igazolására. A Hagel elődei által használt titkosszolgálati ?információkat? megrendelésre gyártották.

Az Independent 2012-es cikkében a következőket olvashattuk:

A férfi, akinek hazugságait Irak megszállásának igazolására használták, egy olyan háborút indítva el ezzel, ami több mint 100.000 emberéletbe és több százmilliárd fontba került, mindent bevall első televíziós interjújában.

?Csavart labda?, az iraki disszidens, aki az iraki tömegpusztító fegyverekről szóló állításokat kitalálta, mosolyogva erősíti meg, hogy hogyan találta ki az egészet. Az Irak elleni háború indítékául szolgáló csalás megváltoztatta a történelem folyását.

Tettét azzal magyarázta, hogy ?meg akarta dönteni a diktátor hatalmát, mert amíg a diktátor hatalmon van az irakiak szenvedni fognak az elnyomástól.?

Már előre láthatjuk, amint a hatalom utólag ?a szíriai diktátor hatalmának megdöntésével? próbálja magyarázni a következő ?nemes hazugság? szükségességét.

A cikk így folytatódik:

Rafid Ahmed Alwan al-Janab szerint semmi sem volt igaz belőle. Nekiszegezve a kérdést, hogy ?Hiszen egy hazugság alapján indítottunk háborút Irak ellen, és ez az ön hazugsága volt!? ? csupán annyit válaszol, hogy ?Igen.?

Az amerikai illetékesek kicsit ?feljavították? Mr. Janabi rajzait a mobil biológiai fegyverlaborról, hogy szalonképesebbek legyenek, vallotta be Lawrence Wilkerson ezredes, Powell tábornok korábbi vezérkari főnöke. ?Bevontam a Fehérház csapatát a grafikák elkészítésébe,? mondja, hozzátéve, hogy ?a titkosszolgálati információkat úgy alakították, hogy passzoljanak az irányelvhez.?

Az információknak a követendő vonalhoz történő alakítása volt az egyik legfontosabb elem az iraki háború előkészítésében és minden bizonnyal most is ezt teszik Szíria esetében.

Az Irak esetében használt hazugságokat most Szíriánál is előveszi a nyugat, amely már minden trükköt kipróbált, így kénytelen visszatérni a könyv elejére. A kérdés, hogy képesek lesznek-e ismét megvezetni a világot, tudva, hogy mindez hová vezet. A háborús agressziót csak a Wall-Street-London nemzetközi renden kívüli országok lennének képesek megakadályozni, és ezúttal nem hivatkozhatnak a tudatlanságra.

Előző posztKövetkező poszt

25 hozzászólás

 1. Az ?Oroszország hangja? rádióállomás információi szerint:

  – Izrael légicsapást mért Szíriára –

  Az amerikai kormánynak információi vannak arra nézve, hogy Izrael légicsapást mért Szíriára ? jelentették washingtoni sajtóorgánumok.

  Az amerikai hírszerzés információkat kapott, hogy a Szíriával szomszédos Libanon területén több izraeli harci repülőgépet észleltek ? állítják az újságírók. A légicsapás során, amely péntekre virradóra következett be, az izraeli repülőgépek nem érintették a szíriai légteret.

  Az információt sem az amerikai, sem pedig az izraeli kormány nem erősítette meg.

  hungarian.ruvr.ru

 2. Aki itt matematikai összefüggéseket kutat, valamint tudja az eseményeket értelmezni, attól megkérdezhetném, hogy az “elit” számára mennyire lehet fontos a 2013-as év?

 3. Aki tud angolul ezt lefordítaná nekem pontosan?
  And finally, thanks to the work of people like Mr. E. Michael Jones, the Illuminist/Cabalist roots of the Protestant Reformation are becoming well known. These are three of the major players who helped shape the Protestant Reformation in Europe and England: John Calvin (a Cabalist whom many considered a crypto-Jew or at least a demi-Jew), Jan (John) Huss, the butcher who led the Hussite rebellion, and Zionist John Wycliffe, the result of the Jewish-Masonic takeover of England during the reign of Queen Elizabeth.

  1. Magyarul: nettó hülyeség. (a reformációt zsidó-szabadkőmüves összeesküvésnek tulajdonitja Anglában)

    1. Aki tud angolul ezt lefordítaná nekem pontosan?
     And finally, thanks to the work of people like Mr. E. Michael Jones, the Illuminist/Cabalist roots of the Protestant Reformation are becoming well known. These are three of the major players who helped shape the Protestant Reformation in Europe and England: John Calvin (a Cabalist whom many considered a crypto-Jew or at least a demi-Jew), Jan (John) Huss, the butcher who led the Hussite rebellion, and Zionist John Wycliffe, the result of the Jewish-Masonic takeover of England during the reign of Queen Elizabeth.

     És végezetül köszonet az olyan emberek munkájáért, mint E. Michael Jones,hogy az Illuminatista-Kabbalista gyökerű protestantizmus egyre közismertebb.
     Ennek a három kulcsfigigurának köszönhető az európai és angliai reformáció eltorzítása.
     1.John Calvin (kabbalista,akiről sokak úgy vélekednek,hogy népét eláruló,kikeresztelkedett zsidó)
     2.Jan Huss a mészáros,aki a husziták vezetője volt a lázadásukban.
     3. És a cionista John Wycliffe.
     Ők játszottak kimagasló szerepet az Erzsébet királynő idejében végbement zsidó beépülés során.

     Kb ez.
     Kutatásaim során magam is hasonló felismerésre jutottam. Azt tudtam hogy Luther és Kálvin a Jezsuiták beépített emberei voltak,hogy általuk félre vezessék,vagy vissza vezessék az Illuminati valláskontroll alá a katolikusságból áramló tömegeket ezek által a Rózsakeresztes és Szabadkőműves csalók által.
     Azt nem tudtam hogy zsidók voltak -e vagy sem, de szerintem ők jáfeti Kazár-Ashkenazim származásuak lehettek akkor,mert a nyugat európai héberül beszélők nem Sém leszármazottai,hanem az Europa területére vándorló Jáfet fiai,csak úgy mint mi,minden más Kelet-és Nyugat európai nemzetekből,bele értve Kisázsát,és a Kaukázust.
     Igazi Sémitai zsidók,akik az Arab államokban bujdosnak Rothschild cionizmusa,és Hertzl tömeggyilkos antiszemita terve elől,és igazán a mózesi Tórát tisztelik,és nem a babiloni luciferimádók Talmudját,azok nem voltak érdekeltek a Katolikus Nap kultuszt kontroláló elit által rabságban tartott naiv katolikusságából kiáramló,és eredeti Krisztusi kereszténységet vissza állítani akaró emberek szent törekvésének eltorzításában,hiszen a sémitai igazi zsidók ugyanúgy látják hogy a Rotschild-Herczl féle antiszemita (anti sémita, Sém családját gyűlölők,és nem Jáfetét) antikrisztus 3.templomot éíteni akaró okkultista Szabadkőművesek hogyan lopták el az igazi kereszténységet az ügynökeikkel, mint Pat Robertson, Kenneth Copeland,Kenneth Hagin, Rick Joyner,Benny Hinn, Német Sándor,ahogy azt tették az igazi sémitai zsidósággal is, Jáfet fiaiként ,Sém fiainak titulálják magukat,és így a világ,de legalább is a félrevezetett kereszténység nagy részét el hittetve,maguk oldalára állították,hogy az álkeresztény babiloni világmozgalom segítsen nekik fel építeni a 3.templomot,ahova az antikrisztus testében,Luciferüket,istenüket várják megjelenni.
     Ezért híresztelem mindenkinek aki furcsán tekint ma a kereszténységre valamilyen felekezetből,hogy jőjjenek minél többen ki belőle,mert rejtett okkultizmussal dolgoznak,ami miatt a rájuk hallgató mit sem sejtő keresztények Isten ellenségei maradnak az okkult rejtett bűnök miatt.
     Akik benne maradnak ezekben az álkeresztényi egyházakban,részesei maradnak azok Szabadkőműves vezetőik rejtett okkiltizmusának,és vele együtt fognak el veszni,amikor a nagy nyomorúság végén Isten el pusztítja az álkeresztényi világuralom egészét.

     Egyébként Kálvinról még annyit,hogy ő ölette meg, az Illuminatista luciferimádók okkult luciferi szentháromság tana ellen tanító,Miguel Servate-t, Szervét Mihályt, mert Szervét figyelmeztetni akarta a Luther és Kálvin által félre vezetett emberek ezreit,hogy ezek ketten ugyanúgy a Jezsuita világuralomnak dolgoznak,és az igazi kereszténységtől el akarják terelni az azt keresők tömegét. Kálvin,védelmezte az okkult szentháromság tant,ami nem más mint a Nimród ,Szemiramisz ,Tammúz kultusz Babilonból, Atya -fiú-Szent Lélek-nek álcázva.

     RHR

    2. “És végezetül köszonet az olyan emberek munkájáért, mint E. Michael Jones,hogy az Illuminatista-Kabbalista gyökerű protestantizmus egyre közismertebb.”

     Egy kicsit más az eredeti, valahogy igy kéne forditani:

     És végezetül, az olyan emberek, mint Mr. E. Michael Jones munkájának köszönhetően a protestantizmus illuminista/kabbalista gyökere egyre közismertebb.

 4. Ide is tartozik, meg nem is, egy nagyon nagy érdekesség Mexikóból, már most dőlnek meg a melegrekordok. Hogy mi fog egyáltalán teremni, ha ennyire szélsőségessé válik az időjárás, az kérdés lehetne, de ne gondoljuk, hogy mi itt Európában nem kapunk azért, ami 3 napja történt Brüsszelben. Ne gondoljuk, hogy bennünket nem fog sújtani éhínség, mikor Bábel tornyát Rómában építik. Ne gondoljuk, hogy nem lesznek egyre erősebb földrengések, amikor Földünk lyukacsos, s a lemeztektronikát még ki számíthatjuk, de valakit soha nem hagyhatunk ki a számításból. Ne gondoljuk, hogy az alvó vulkánok nem törhetnek ki, amikor az előzőekben leírtak részben már megtörténtek. S még a végére egy információ Szíria a Sanghai Szerződéshez és a BRIC-hez is csatlakozó tárgyalásokat folytat…

  1. Andre, szerinted is Rómában fog megépülni a 3. Templom, vagyis az egy világvallás temploma?
   Én sem tartom kizártnak, hogy nem Izraelben épül meg a 3. Templom, hanem Rómában.

   1. A harmadik templom jeruzsálemben épülhet föl , de a időből lassan kifutnak .
    Vagy már ki is futottak .
    Van egy érdekes kifejezés a jellenések könyvében sátán zsinagójája ez utahat
    egy apokrifra ami szerínt a első templomot salamon gyűrűje parancsára építetette
    meg valakivel . Ez okot adhat hogy egy templomot miért nem szabad megépíteni .
    Mert egyel tőbb vagy kevesebb templom engem nem érdekelne egyébként , mert
    szerítem isten temploma mindehol van mivel a egész földet ő teremtette .

    1. “De ama Magasságos nem kézzel csinált templomokban lakik,” – Ap.csel. 7:48
     A templom leginkább az Antikrisztusnak fontos, számunkra csupán az idők egyik nagyon egyértelmű jele. Ezért figyeljük az ezzel kapcsolatos fejleményeket.

    2. T33,a harmadik jeruzsalemi templom nem az Isten temploma lesz,hanem a vallasos zsidok temploma,akik arra készülnek,hogy ujra bemutathassak Istennek az oszövetségi aldozatokat,es ahova a messiast varjak,mert az igazi Messiast,aki mar eljött,azt ok nem hitték.Ezért is feszitették meg.Izrael népe a mai napig nem ismerte még fel a Messiast es nem is hisz a Golgotan kivivott valtsagban.A Szentiras szerint éppen ez a templom lesz az a félelmetes,megbotrankoztato hely,amelybe egykor az Antikrisztus beül,hogy isteni imadatot követeljen maganak.(Dan 9:24-27; Mt 24:15; 2Tesz 2:4; Jel 11:1-2).
     Izrael vallasos körei ennek ellenére izgatottan készülnek a harmadik templom felépitésére a Morija hegyén.Mar készen vannak a temlomi eszközök es a papi öltözékek.
     A 3.templom épitése szamunkra azonban az utolso idok fontos jele,mert arra figyelmeztet,hogy Urunk visszatérése nincs mar messze.

    3. Azt hogy kivel szándékosan nem írtam le .A templom építése i.e. 967 jézus halála k.b 1000 évvel
     utána történik .Ja és nem az a igazi baj , hogy nem fogadják el a nevét , hanem nem tartják a
     törvényét ami a szeretett . De a jóslat nem a zsidókról szól hanem a zsidókról akik nem is zsidók.
     És ez más csoportot jelöl ki , és nem a zsidókat .De hamarosan úgy is megtudjuk .
     A templom megépítésével , vagy nélküle más névvel igaz , de hamarosan eljön .

   2. Schwaben a 3. templom Jeruzsálemben kell megépülnie, mivel a Nagy Figyelmeztetés után ott lesznek azok a próféták, akiket Urunk azért küld, hogy hirdessék a tiszta evangélimot, hogy akik még nem tértek meg, meglegyen az utolsó esélyük is Urunkat, Jézus Krisztust elfogadni. Róma azért érdekes, mivel megvan a fehér pápa és a fekete pápa. Információk szerint legkésőbb május első hetében, már mindketten ott lesznek Rómában, abban a városban, ahol építik Bábel tornyát, a kommunista egyvallás hitközpontját. Nagyon nehéz idők elé nézünk, de ha Urunkra, Jézus Krisztusra tekintünk, ő ha kérjük, megadja sokunknak a vértanúság édes ízét. S még egy érdekesség Sodoma, Gomora ott van a szemünk előtt, de mégsem látjuk, a Nagy Figyelmeztetés után megnyílik lelkünk még jobban, amit még eddig csak úgy tudunk elérni, ha lelkünk 7. szobájában megkeressük a belénk égetve kódolt Bibliát. Minél több vértanú lesz, annál jobban fog mozogni Földünkj, addig a pontig, amíg már ismerhetetlenné nem válik az akkor élők számára. Akkor jő el a háromnapos sötétség, amikor kimenni nem szabad, be kell sötétíteni az ablakokat, és szentelt gyertya mellett imádkozni, böjtölni, engesztelni kell, hogy az Új Földre bebocsátást nyerhessünk…

    1. Így van, már belátom, jobban értelmeztem most eme Bibliai részeket és ténylegesen Jeruzsálemben kell felépülnie a harmadik templomnak. De pontosabban kedves Andre megmagyaráznád azt, hogy mi lesz május elején? És hogy Sodoma és Gomorra hol van? Kérhetnék tőled egy levezetést kicsit részletesebben, hogy tudjak tájékozódni kicsit, mert lehet lemaradtam valamiről:D

    2. Schwaben május első hetére talán ajánlanám az április 26-ai európai látnoknő által kapott üzenetet. Mint olvashattad megvan a Sodoma és Gomora, úgy megvan a Ninive is. Ninive az az egység ahonnan elkezdődik a megtisztulás, s hol hallhattad hogy honnan indul a megtisztulás? Ha erre rájöhettél, akkor már bizonyára ellátogattál a megtört fénykereszthez Sopronba, és egy másik utaláshoz Fertőszentmiklósra. A következő információ még nem tudom, melyik melyik? Egyik Vác, a másik Mohács, hogy melyik a Szentlélek által védett város, azt még nem adatott meg számomra, hogy megismerjem, de nézzük Vác-ot, amit jobban ismerhetek Kútvölgy, Rákoskereesztúr… Mohács pedig Hercegszántó, Sükösd, Mélykút…. az, hogy ennek már most mekkora jelentősége van, akkor menjünk el abba a városba, amely Sümeg, két kegytemplom egyikében őrzik azt ami Lengyelországnak Czestochowa, addig Kárpát Hazánknak Sümeg… plussz nem messze található onnan a “Kis Szentföld”, amit el akartak pusztítani a gonosz hatalmak birtokosai. Sümeg és Mohács-Vác-Sopron által kiadott város, Veszprémről pedig csak annyit tudok, amit sajnos nem hozhatok még nyilvánosságra, később folytatom majd…

    3. Schwaben ott tartottam, Vác -Sopron – Mohács a Szentháromság városai, és ha olvastad az április 27-ei üzenetet, akkor lelkedben tudhatod aminek el kell jönnie, el is fog jönni, csak az lehet a kérdés milyen intenzítással. Ha megadatik számodra a felismerés, akkor tudhatod e három város egy megtisztulásra váró kiindulópont, amely akár bármikor egyre jobban, magasabb intenzításba kapcsolható. (Megjegyzésként: ha már magasabb fokozatra kapcsol, akkor már nem kapcsol vissza hátrább, mert Abbánk kegyelmi oltalmazó szeretete nem engedi meg.) Azt ne kérdezzed, melyik a legalacsonyabb intenzítású,. mivel Mohácson nem jártam olyan sokszor, mint a másik kettő helyen és azokhoz tartozó védelmi bástyákhoz. El kell mondjam Sopron környékén az apostoli egységkereszt is minden településen megtalálható, így bizton tudható az Urunk Jézus Krisztus városa. Vác, ahol pedig a legnagyobb összefüggő engesztelés zajlik, bizonyára a Mennyei Atyánk városa, így Mohács a Szentlélek városa. Továbbgondolkodva, Sopron-Mohács tengelyen fekszik Sümeg, amiről már előzőleg írtam. Mohács-Vác között pedig Németkér, róla keveset tudok, egy valami azért kiszúrja az ember szemét, a bástya hiányos… Sopron-Vác tengelyen pedig Esztergom városa fekszik ahonnan a legtöbb mennyei üzenet került nyilvánosságra. Megemlítendő a dömösi jelenések, még a XIX. században vagy a XVI. században -az adatok jó része, titkosítva van állíítólag- Továbbá megemlítendő Pilis hegység titka -Dobogókő, Kesztölc, Pilismarót, Pilisszentlászló, Piliszentkereszt, Pilisszentlélek, Visegrád – ahol az egyetlen magyar alapítású szerzetesrendet Esztergomi Boldog Özséb alapította, amely titkait kevesen képesek felfogni ésszel. Később folytatom …

    4. Schwaben aztán vannak a kiegyenlítők, mint például Kadarkút, amely mindháromhoz tartozik. Kadarkútnak több magyarázata is létezik, ezek közül talán a legmegbízhatóbb Somogyvámos ellentételezése. Aztán van Hódmezővásárhely, ami inkább Sükösdön keresztül Mohácshoz tartozna, de jelentőségét akkor ismerheted meg, ha Sükösd környén figyelmesen megszemléled azokat a jelentős kereszteket, szobrokat Hercegszántótól Sükösdig, Mélykúttól Pécsváradig. Látni kell a lelkeddel, hogy nem hagyott magunkra sem Abbánk, sem Urunk Jézus Krisztus, ő ugyanúgy mellettünk áll, s arra vár, hogy kérjünk tőle hálaadó szeretettel, hívjuk meg asztalunkhoz és ne üssünk be újabb szeget keresztfájába. Továbbmenve a gondolatokkal Sopron-Mohács-Vác, mint ki lett nyilatkoztatva Vácott a Szentháromság városai, a soproni megtört fénykeresztnél kapott üzenet rávilágít arra a tényre, hogy a végső időkben élünk. Egyre nagyobb lesz a szorongattattás, s mindannyiunknak a két út közül választanunk kell. A két utat ismerheted, s azt is tudhatod már, nagyon sokan kik Urunk Jézus Krisztust választjuk vértanúságot választjuk, ahellyett hogy felvegyük a chippet, a fenevad bélyegét, mely által kutyák, lovak, szamarak, öszvérek megbolondultak bizonyíthatóan. A vértanúságot nem választók közül, és akik elfogadják Urunkat Jézus Krisztust, valahányan elragadtattnak ama napon, s csak a megmaradó tanítók maradnak itten Urunk Jézus Krisztus második eljövetelekor, a három napos sötétség útán. Belölük fakad ki a megmaradt emberiség 1000 éves új korszaka.

    5. Szia Schwaben

     Remélem nem tartod tolakodásnak,ha irogatok neked? Csak azért merek írni,mert egy másik topikon véleményem kérted.
     Így talán nem látszik olyannak,mint itt a legtöbb leszólongatós,beszólós magamutogatók nyakbavarrós szerepjátszása.

     A harmadik templomnak mindenképp Jeruzsálemben kell felépülnie,mert sátánnak ez a terve hogy Jeruzsálemet meg szerezve az okkultista Szabadkőműves Illuminatistak által (1917 Nov.2 Belfour nyilatkozat) hogy ott templomot( székházat) építessen önmagának,és a g8 politikusokkal ki választasson egy vezetőt,amely szerintem az összeházasodott Rotschild-Windsor ház trónörököse,talán David Rotschild lesz,aki világ összes királyságának összeházasodása miatt,minden ország királya lesz tőrvényesen.

     Ézs 14:12 Miként estél alá az égről fényes csillag, hajnal fia!? Levágattál a földre, aki népeken tapostál!

     Ézs 14:13 Holott te ezt mondád szívedben: Az égbe megyek fel, az Isten csillagai fölé helyezem ülőszékemet, és lakom a gyülekezet hegyén messze északon.
     Ézs 14:14 Felibök hágok a magas felhőknek, és hasonló leszek a Magasságoshoz.

     Ez lucifer öt pontból álló terve. Ennek a jele az 5 ágú csillag szerte a világban,amit okkult titkostársaságokon keresztül vitelez ki sátán.

     1. Az égbe megyek fel
     2.Isten csillagai fölé helyezem ülőszékemet
     3.És lakom a gyülekezet hegyén messze északon.
     4.Fölébük hágok a magas felhőknek
     5.És hasonló leszek a Magasságoshoz

     Sátán,e földkerekség hittetője,ki vetve a Mennyből, az egekben(2.levegőég) lakozik.
     Beépített Szabadkőműves álpásztorai által szervezett babiloni háromszögbe csúcsosodó (Piramis is )vallási rendszer tetejéből irányítja a fekete pápán keresztül az egész kereszténységet.
     Ahogy fel építteti a 3.templomot, beteljesedik,hogy A GYÜLEKEZET HEGYÉN FOG LAKNI.
     Az antikrisztus testében ténykedve, az okkultista világszövetség vezetői,át adják neki az emberiség feletti kormányzást.
     Törvényeket hozva,bele kényszeríti az embereket élelemért,orvosi ellátásért,fizetésért,stb,hogy viselkedjenek az ő jogszabályai szerint,amely rejtett bálványimádás, állatáldozat, szexorgiák,kivégzéseknek álcázott emberáldozat, azokat cselekedve imádatot fejezzenek ki felé,így lesz hasonlatos a Magsságoshoz.

 5. Érdekes…
  Az az államalakulat hivatkozik mindig a tömegpusztító fegyverek veszélyeire, amelyik a történelem során egyedülálló módon két alkalommal is nukleáris támadást intézett civilek ellen.
  És ha már a közel-kelet: mi a helyzet az izraeli hidrogénbombákkal? Azok nem veszélyesek?
  Képmutatásból jeles… 🙁

   1. (A fenti hozzászólásokhoz csatlakozva) Egy régebbi hír szerint:
    “Az USA megszegte a pusztító fegyverek alkalmazását tiltó nemzetközi szerződéséket ? tudósított a katari hírtelevízió. A csatorna Bagdad megszállásának 4. évfordulója alkalmából riportot közölt a volt iraki köztársasági gárda egyik vezetőjével, Sayf ad-Dín Ráwival. Az interjúból az derül ki, hogy az amerikai csapatok 2003 áprilisában neutronbombát vetettek be az iraki hadsereg ellen a bagdadi reptéri harcok során. A neutronbomba, amelyet az USA először 1962-ben a Szaharában vetett be először, jellegzetessége, hogy 1 km sugarú körben minden élőlényt elporlaszt, csak az épületek maradnak épen.
    Az iraki hadsereg egy másik parancsnoka hozzátette, hogy ez nem volt egyedülálló eset. Az amerikaiak ugyanis titkos akcióik során más gyújtóbombákat, például foszforbombákat is alkalmaztak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend