Lázongó világ

Mark Levin: a kormány a pénzügyi és társadalmi összeomlást szimulálja

Időkjelei: A sokasodó gondok és az amerikai kormány intézkedései egyre inkább a tényleges összeomlás felé mutatnak. Fizikailag felkészülve egy ilyen helyzetre, az elit, az irányított összeomláson keresztül saját megoldásait kínálhatja fel a világnak és az Egyesült Államok lakosságát is térdre kényszerítheti.

Az események pontos kimenetele sok tényezőtől függ, de láthatólag fontos történések előtt áll a világ, amelyek az Antikrisztus színrelépését közelebb hozhatják.

Az alábbi cikk az Egyesült Államokban kialakult helyzetre összpontosít, de természetesen az információk mindenki számára hasznosak lehetnek, azonkívül a mai összekapcsolt, globális világban egy ilyen összeomlás komoly hatással lenne az egész világra.

Forrás: Mac Slavo, shtfplan.com

Rush Limbaugh és Sean Hannity mellett most már Mark Levin is, aki konzervatív rádiós műsorvezetőként több tízmillió hallgatót ér el hetente, hátborzongató véleményeknek adott hangot a napokban.

Néhány évvel ezelőtt ez egy rendkívül szélsőséges elméletnek számított volna, amit kizárólag az alternatív média összeesküvés elméletekre specializálódott oldalain hallhatnánk csupán.

Egy hatalmas gazdasági összeomlásra, a kormány tömeges fegyverbeszerzéseire, az amerikai állampolgárok terroristaként történő azonosítására és meggyilkolásuk ?jóváhagyására? vonatkozó figyelmeztetések korábban süket fülekre találtak.

Ma, amikor egyre több információ ?szivárog ki? a fővonalas médiába, ezek már nem számítanak összeesküvés elméletnek. Egyre több ismert és befolyásos újságíró figyelmezteti az amerikaiakat arra a lehetőségre, hogy az események, amikre a kormány évek óta készül, hamarosan tényleg bekövetkezhetnek.

Nem hiszem, hogy egyszerű társadalmi zavargásokról van szó. A rendfenntartó és belbiztonsági erők és titkosszolgálatok különböző forgatókönyvek alapján készülnek. Különböző forgatókönyveket szimulálnak.

Ezek a következők lehetnek:

A pénzrendszer összeomlása, a társadalom összeomlása, az erőszak széleskörű elterjedése és öldöklés az utcákon, ugyanis ez történik ott, ahol a gazdaság összeomlik.

Nem recesszióról. hanem összeomlásról beszélek. Összeomlásról, amiből az emberek nem látnak kiutat, amiben nem kapni ételt vagy ruhát, ahol összeomlik a közlekedés és az emberek nem tudják megvédeni magukat.

Nincs annyi rendőr a földön, ami képes lenne egy ilyen súlyos helyzet kezelésére.

Azt gyanítom, hogy készen akarnak állni a pénzrendszer és az azt követő társadalmi összeomlás esetére.

Nincs más magyarázat a történésekre.

A Pentagon és a katonaság már négy éve folyamatosan gyakorlatozik a gazdasági összeomlásra és társadalmi felkelésekre való felkészülés részeként. A kormány illetékesei, akik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mivel járna a kereskedelmi, a közlekedési és igazságügyi rendszerek összeomlása, minden erejükkel a felkészülésre összpontosítanak, komoly mennyiségű fegyvert, lőszert és sokmillió adag élelmiszert tartalékolva. Sok százmilliárd dollárt költöttek már eddig az állam folytonosságának védelmét célzó programokra és gyakorlatokra, tudva, hogy mi készül.

Miért tenné ezt a kormány, ha nem gondolnák, hogy egy ilyen helyzet bekövetkezésének komoly esélye van?

Folyamatosan bátorítjuk olvasóinkat, hogy készüljenek fel azokra az eshetőségekre, amiknek kezelésére a kormány milliárdokat költ. A következők bizonyulhatnak hasznosnak:

    • Legalább kétheti élelem és ivóvíz az élelmiszerboltok polcainak napi feltöltéséhez szükséges rendszerek összeomlása esetére (két hét a minimum, 90 nap tanácsosabb),
    • Felkészülés saját otthonunk és készleteink védelmére, mert amennyiben a társadalmi rend összeomlik, az ember csak magára számíthat,
    • Fontos készségek elsajátítása, amelyek életeket menthetnek vészhelyzetben, például elsősegély nyújtása, túlélési és önvédelmi technikák, stb.
    • Nemesfémek a barterezésre, a pénzrendszer összeomlása esetére,
    • Stratégiai szempontból megfelelő helyen található, tehát a sűrűn lakott területektől távol eső menedékhely.

 

A kormány folyamatosan halmozza a készleteit, de sajnos ezeket valószínűleg nem a lakosságnak szánják, hanem saját alkalmazottaiknak, akik fontos szerepet töltenének be egy esetleges szükségállapotban.

[divider_1px_bg]

?A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot.? ? János 16:33

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend