Klímaváltozás, Világkormány

ENSZ csúcs: Gyerekeink, mint ?klímaváltozási ügynökök??

Forrás: The New American

1977: Hogyan éljük túl az érkező jégkorszakot? 2006: Különriport a globális felmelegedésről

Vajon hány gyerekkel fordul elő, hogy rémálmai vannak a föld elolvadásáról vagy felrobbanásáról az ember által előidézett globális felmelegedés miatt? Hányan gondolják azt, hogy nincs jövőjük, mert a bolygó haldoklik, a jégpáncél olvad, a tengerszint emelkedik, szigetek tűnnek el, a jegesmedvék és gyerekek elmerülnek az árban, növényi és állatfajok halnak ki és az extrém időjárás nehézzé, vagy akár lehetetlenné teszi a túlélést?

Ijesztő, nem megvilágosító

Mint kiderült, sok millió gyerek aggódik egy esetleges klímakatasztrófa bekövetkezése miatt szerte a világon. Számos pszichológus, pszichiáter, tanár és szülő számolt be arról, hogy a gyerekek depressziósak, félnek, nem tudnak aludni és úgy gondolják, hogy nincs értelme tanulni vagy karriert tervezni, mert szinte semmi remény sincs egy élhető jövőre. Ez egyáltalán nem meglepő, ha arra gondolunk, hány millió gyerekkel nézették végig Al Gore Kényelmetlen igazság című ?dokumentumfilmjét? vagy hasonló meséket a klímaváltozásról. Miután szinte minden iskolai tárgyat alaposan átitattak a klímaváltozás dogmával, nem kellene csodálkozni azon, hogy a gyerekek depressziósak és aggódnak. (Klímaleckék: blog a gyerekeket ijesztgető kampányokról)

Iskolai bántalmazás egy ?magasabb célért?

Sajnos a propaganda hatására egyes gyerekek a globális felmelegedés miatti szorongásukat aktivizmussá alakítják és igazi kis klímaügyi harcosokká válnak, akik fáradhatatlanul próbálják társaikat, szüleiket vagy akár a politikai vezetőket is a ?fenntartható fejlődés? támogatóivá téríteni. Egyértelmű, hogy a klímaváltozással kapcsolatos oktatásnak pontosan ez volt a célja. Maguk az illetékesek is kijelentették, hogy a kisgyerekeket és fiatalokat ?klímaváltozási ügynökökké kell alakítani?. (Lásd a radikális zöld mozgalom egyik hivatalos kampányfilmjét: ITT)

Ugyanezt az üzenetet közvetítették az UNICEF, UNESCO és más ENSZ és társadalmi szervezetek munkatársai az ENSZ éppen véget ért Katari csúcstalálkozóján. A transzformáció elősegítése érdekében az UNICEF és társügynöksége az UNESCO egy új tantervvel álltak elő ?Klímaváltozási alkalmazkodás és kockázatcsökkentés az oktatásban? címmel.

A dokumentum első sorai nem mulasztják el tovább erősíteni a gyerekek szorongását:

?Én vagyok a jelen és a jövő. A klímaváltozás áldozata vagyok. Olyan régióban élek, amit folyamatos katasztrófák érnek és a hurrikánok és áradások a valóságom.? ? Walter, egy 12-éves kisfiú Belize-ből.

A 12-éves Walter nyilvánvalóan a tanterv kitalálóinak agyából pattant ki és nem egy létező személy, de legjobb esetben is a neki tulajdonított szavakat a dokumentum készítői fogalmazták meg. Ki ismer olyan 12-évest, aki így beszél? Vagy akár 16 évest? Az ENSZ dokumentumaiban a 6-évesek és az írástudatlan bennszülöttek is ilyen kifinomultan szólalnak meg.

A dokumentum 11. oldalán megtudhatjuk, hogy az anyag legfőbb célja ?elősegíteni, hogy a gyerekek a változás ügynökeivé váljanak?, kétszer is egyértelművé téve, hogy a ?fenntartható fejlődés? támogatásáról van szó:

A gyerekek jogainak biztosítása és a fenntartható fejlődés érdekében olyan fiatalok és felnőttek által vezetett rendszerekre van szükség, akik képesek a fenntartható gondolkodásra és cselekvésre. Ezeknek a rendszereknek kell áthatni a szabályozás és tervezés nemcsak nemzeti, de minden szintét. A minőségi és az átalakulásra képes oktatás biztosítása érdekében ezeket a változásokat a kerületi, falusi és iskolai fejlesztési tervek részévé kell tenni.

[Időkjelei: Fontos megjegyezni, hogy, a ?gyerekek jogai? alatt egyáltalán nem a gyerekek valódi érdekeit értik. Néhány nappal ezelőtt írtunk arról a szintén ENSZ kezdeményezésről, aminek célja, hogy a gyerekekkel kapcsolatos döntésekben az állam szava felülírja a szülőkét.]

De vissza a dokumentumhoz:

Az iránymutató dokumentum legfőbb célja, hogy minden gyerek számára lehetővé tegye az oktatáshoz és a környezethez való jogainak gyakorlását, a Gyerekek Jogairól Szóló Egyezményben (CRC) megfogalmazottak szerint. Ennek a célnak része, hogy minél több gyereket érhessen el az oktatás, a fenntartható és méltányos fejlődést támogató tudás, készségek, értékek és gondolkodás erősítése érdekében.

A Gyerekek Jogairól szóló Egyezmény nem más, mint az az ellentmondásos kezdeményezés, amit az amerikai szülők évtizedek óta próbálnak meghiúsítani, hiszen fő célja nem más, mint a szülői jogok megsemmisítése és a gyerekek kollektív állami tulajdonná alakítása.

A dokumentum tele van ellentmondással. Kijelenti, hogy a gyerekeknek joguk van arra, hogy az állam és a szülők megvédjék őket a számukra káros tevékenységektől. Amennyiben ezt komolyan gondolják, ide tartoznának a fenti dokumentum által támogatott tevékenységek is, hiszen ezeknek káros mivoltát szakértők hosszú sora állítja.

A globális felmelegedés hisztéria évek óta fejti ki rendkívül káros hatását, nemcsak a szükségtelen stresszel, de azáltal is, hogy drága időt vesz el a diákoktól, amit igazi ismeretek megszerzésével tölthetnének.

Az UNESCO, UNICEF és a föld többi önjelölt megmentője ?drasztikus lépéseket? követelnek, aminek része, hogy minden ember adja fel Istenadta jogát saját életének irányítására (a szabad akarat gyakorlására), a nemzeti kormányoktól pedig szuverenitásuk átruházását várják az ENSZ vezette globális kormányra.

Van jövő és van megoldás!

Előző posztKövetkező poszt

5 hozzászólás

 1. Ha ez igaz, s állítólag csak a Kossuth rádió említette meg, de a fősodrató média nem, sokan kommenteltek itt angolul, valaki keressen rá, tényleg igaz ez a hír? Mert akkor biztosra vehető mi is az ENSZ. 🙁

  “Az ENSZ betiltaná a babamentő inkubátorokat

  Az ENSZ novemberben közölte: be kellene tiltani a babamentő inkubátorokat, mert ezek miatt sérül az újszülötteknek az a joga, hogy megismerjék a szüleiket.”

  http://www.sokkaljobb.hu/content/az-ensz-betiltan%C3%A1-babament%C5%91-inkub%C3%A1torokat

  Ha ez igaz, szégyen és gyalázat!!!

  1. Véletlenül nem a Herzog Mária volt ennek az őrületes ötletnek a Magyarországi(Európai?) hangadója, kezdeményezője? Ha jól emlékszem kb 1/2 évvel ezelőtt Tom rakott fel egy ehhez kapcsolódó angol nyelvű linket.
   Sajnos vannak angol nyelvű frissebb hírek is ezzel kapcsolatban. A gyalázat kora még csak most kezdődik kedves Csaba.
   http://news.yahoo.com/europe-mulls-banning-boxes-abandoned-babies-075454911.html

   http://www.globalpost.com/dispatch/news/health/121125/baby-box-ban-proposed-united-nations

 2. Péld. 22,6
  Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint; még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól.

  Nem hiába akarják átvenni a gyermekek “tanítását”, nevelését, a családoktól!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend