Nagytestvér, Világkormány

Most már végleges: Írországban az állam szava felülírja a szülőkét

Forrás: onenewsnow.com

Az eredmények beérkeztek: az ír szülők megszavazták saját vereségüket, elismerve, hogy nem alkalmasak a gyerekeik nevelésével kapcsolatos döntések meghozatalára. Három nappal ezelőtt tulajdonképpen átadták szülői jogaikat az államnak, miután az erről szóló népszavazás eredménye szerint a szavazók 57 százaléka, a nemmel szavazó 43 százalékkal szemben, úgy gondolja, hogy a ?gyerekek jogai? felülírhatják saját jogaikat létfontosságú kérdésekben.

A globális kormányzás felé vezető újabb lépéssel az ENSZ elérte, hogy Írország elfogadja, és saját alkotmányába iktassa azt az ENSZ határozatot, ami szerint az államnak joga van elvenni egy gyereket szüleitől. A szavazásra jogosultak csupán egyharmada jelent meg a szavazófülkéknél, abban a népszavazásban, amit valamennyi politikai párt és furcsa mód minden gyerekjótékonysági intézmény is támogatott.

Az amerikai pro-család szervezeteket rendkívüli módon aggasztja az ír lépés, mert attól tartanak, hogy a baj nem csupán Írországra korlátozódik majd.

?A választási eredmények már eleve arra kényszerítenek minket, hogy támadó és védekező taktikákat is bevessünk a szülői jogok megőrzése érdekében,? mondja Michael P. Farris, a Parentalrights.org elnöke. ?Nem fér kétség ahhoz, hogy az internacionalisták egy egész sor egyezmény ratifikálását akarják elérni, amelyek célja a szülő-gyerek kapcsolat átformálása.?

Farris elmondta, szervezete mindent megtesz, hogy ne a kormány diktáljon a szülőknek, miközben ők vakon állnak és hagyják, hogy a szemük előtt megfosszák őket minden szülői joguktól.

?A dadus állam komoly térnyerést érhet el ezekkel az egyezményekkel,? tette hozzá. ?Mindent meg kell tenni, hogy megakadályozzuk a ratifikálásukat és tovább folytatjuk a kemény munkát, hogy átvigyük a Szülői Jogok Kiegészítést. Elérni a kétharmados többséget a képviselőházban és a szenátusban komoly kihívást jelent az elkövetkezendő két évre és 2014-re talán reménykedhetünk pozitív fordulatban.?

A kormány által támogatott népszavazás és a ?gyerekek jogait erősítő? döntés ellenzői felhívták a figyelmet, hogy mostantól nem lesz elég a híres ír szerencse, ha a szülők gyakorolni akarják a saját gyerekük nevelésére vonatkozó jogaikat. A kemény, de végül elvesztett csata után a Szülők Szövetsége az Állam Ellen nevű szervezet kijelentette, hogy mostantól az ENSZ felülírhatja az ír törvényeket.

A szervezet szerint a szavazók tulajdonképpen teljhatalmat adtak az ír kormánynak, hogy tetszése szerint járjon el ?gyerekeik érdekében?. A pro-család szervezet a következőképpen foglalta össze a szombati döntés következményeit:

 • A gyerekeket a szülők akarata ellenére örökbe lehet adni.
 • Az állam bármilyen korú gyereknek biztosíthat fogamzásgátlást, akkor is, ha nem érte el a törvényes kort.
 • Az állam akár más országba is vitethet egy gyereket terhesség megszakításra, a szülők beleegyezése nélkül, akkor is, ha ezzel a gyerek sem ért egyet.
 • Az ENSZ és az EU az ír kormány beleegyezése nélkül hozhat a gyerekekkel kapcsolatos törvényeket.
 • Az államnak jogában áll minden ír gyereket beoltatni és ebbe se a szülő, se a gyerek nem szólhat bele.

A szervezet arra is felhívja a figyelmet, hogy az új törvények betartatásában résztvevő bírák kéz a kézben együttműködnek az állammal a gyerekek állami gondozásba helyezésében, kiemelve, hogy legfőbb törekvésük saját maguk igazolása. A pro-család szervezet arra is rámutat, hogy amikor egy állami gondozásban élő gyerek meghal, senkit sem vonnak felelősségre, ugyanakkor, amikor egy családot hamis vádakkal bíróság elé visznek, majd felmentenek, a családjogi bíróság mégis megbünteti őket és elveszi gyerekeiket.

Írországban sok szülőt az háborít fel a lépéssel kapcsolatban, ami tulajdonképpen szülői jogaiktól fosztja meg őket, hogy a tervezet szövegét csak néhány hete hozták nyilvánosságra, időt sem hagyva az ellenzőknek a felkészülésre. A döntés ellenzői szerint a tervezet ratifikálása érdekében indított állami kampány korrupt és félrevezető volt a kezdetektől fogva és ez vezetett a népszavazás eredményéhez.

?Ez egy ?IGEN? kampány volt,? mondta Kathy Sinnott, az Európai Parlament ír képviselője. ?Mindenki azt gondolta, hogy az IGEN szavazattal a gyerekeket védi, pedig a valóságban ezzel lemondtak szülő jogaikról saját gyerekeik felett. A kormány úgy gondolja, hogy mindenki beveszi ezt a propagandát, hogy az alkotmány megváltoztatása a gyerekek védelmében történik. Ez teljes nonszensz, mert az ír alkotmány már eleve erősen védi a gyerekeket.?

Tulajdonképpen a döntés teljesen új értelmet ad a védelem kifejezésnek? szó szerint.

?A változtatás nemcsak átadja a szülői jogokat az államnak, de azt is meghatározza, hogy az állami felügyelethez elég, ha egy szülőről azt feltételezik, hogy ?valószínűleg véteni fog? az állam által definiált felelősségei teljesítésében,? mondja Sinnott. ?Mindezt természetesen a ?gyerekek legjobb érdekében?, amit az ENSZ egyezmény értelmében az állam határoz meg.?

?Azért fontos, hogy a gyerekek nevelésére vonatkozó jog a családnál maradjon, mert a család köteléke a természet biztosítéka a gyerekek igazi védelmére. Ez az anya és gyerek közötti kapocs, az apa és a gyerek közötti kapocs, az anya és az apa vagy a testvérek közötti kapocs. Ez a kapocs szolgálja a gyerekek igazi érdekeit. Az állam soha nem fog rendelkezni ezzel a kapoccsal. Azáltal, hogy minden egyes család többségi tulajdonosává lépteti elő magát, az állam ezt a természetes rendet szegi meg.?

Ahogyan sok ír szülő nem vette észre a szavazás rendkívül súlyos következményeit, az amerikai pro-család szervezetek attól tartanak, hogy egy hasonló támadás esetében ugyanez történne az Egyesült Államokban (vagy bármely más országban) is. Az pedig tudható, hogy Barack Obama feltétel nélkül támogatja, hogy országa fogadja el a Gyerekek Jogairól szóló ENSZ egyezményt, ami az ír alkotmánymódosítás alapja is.

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

 1. kedves Thea,
  akkor talán definiálni kéne pár dolgot: ki az elit? mi a célja a világuralommal?
  a videóban látható konteó egyébként lehet valós. de mennyire valós az a tény, hogy gyakorlatilag tényleg úgy néz ki, hogy pillanatnyilag feléljük a jövőt?
  nekem az tűnik utópisztikusnak, hogy egy olyan világban gondolkozzunk, amiben mindenkinek mindenhez van joga és lehetősége is. egy világ, ami olyan, mint mondjuk a 19. század, miközben maximálisan kihasználja a 20-21. század összes vívmányát. önmagában a család egy kényszerű egység, amit a 20. század első fele termelt ki. korábban a család fogalma egészen máshogy nézett ki. amikor még több generáció élt együtt, néha gyakorlatilag elzárva a külvilágtól, legfeljebb kis közösségekben. és működött. aztán működött minden más is. mindig vannak szkeptikusok. de tény, hogy máskülönben a túlélés eléggé kétséges. javaslom Asimov könyveit.
  és nem válaszoltál a kérdésemre 😉

  1. Tudod én abból indulok ki, hogy Isten nem számolta el magát, amikor a világot teremtette. Asimov teljesen más megközelítésből vizsgálja a világot. Olvastam pár művét még mielőtt megtértem. Most már ő is tudja az igazságot.

   A fenti kérdésedre a válasz viszonylag egyszerű. Sátán át akarja venni Isten szerepét, ő akar uralkodni minden felett, fizikailag és lelkileg egyaránt. Erre többek között az erre kapható embereket használja, akik úgy gondolják, hogy ez tényleg megvalósítható, illetve azt feltételezik, hogy ők jobban csinálnák Istennél.

   Megjegyzem, hogy Asimov, akármit is mondott, szerintem nem ateista volt, hanem egyszerűen keserű és összetévesztette a vallást a tiszta hittel és Istennel. 🙂

   “az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívök megsötétedett. Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;” (Róma 1:21,22)

   (A fogalmakat talán ez a cikk definiálja a legjobban: http://idokjelei.hu/2012/02/adrian-salbuchi-a-keszulo-vilagkormany/)

 2. Nem kell betojni. Isten a Bábel tornyot sem hagyta befejezni, ezt sem fogja!
  Mikor világkormányról beszélünk, nem biztos, hogy arra kell gondolni, hogy az bizony teljes pompájában állni és működni fog. Ez a céluk, de én nem gondolom hogy ez ki fog teljesedni.
  Északi, meg déli királyokról ír a jelenések…. és majd az antikrisztus is folyton harcban fog állni sokakkal…. szóval szerintem nem feltételenül kell arra gondolni, hogy egy világkormányban kell élnünk és megérjük azt. Persze, ismétlem, ez a céljuk, csak nem számolnak Krisztussal.

 3. Ebből is látni, hogy milyen buták az emberek, minden maszlagot bevesznek, a hatalom gyakorlókat ignorálni kell.

 4. akkor vitaindítónak egy kérdés:
  a posztírónak mi a véleménye a melegek örökbefogadásáról?

  1. Annyi vita folyik a világban, szívesebben koncentrálok inkább arra, hogy mit próbál az elit elérni az ilyen intézkedésekkel.

   Minden hasonló lépés célja, hogy szétrombolja a természetes, szerető emberi kapcsolatokat, mert ezekben igazi erő van. Ezért szeretné sűrűn lakott, személytelen városokba bezsúfolni az embereket, ezért szeretné minél előbb iskolába dugni a gyerekeket, stb.
   Mit szólnál egy ilyen jövőhöz? http://www.youtube.com/watch?v=1jxwDfLUBjg

   Ez is fontos: http://www.youtube.com/watch?v=aIJSrNh4MlU

  2. Kedves mr.hyde!

   Erről a témáról nem igazán lehet vitatkozni. Isten bűnnek ítéli a homoszexualítást, tehát a keresztények is annak tartják!
   1 Kor. 6,9
   Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se FÉRFISZEPLŐSÍTŐK,
   ? 1 Kor. 6,10
   Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.

   Innentől kezdve keresztény szemmel , az már nem kérdés, hogy emberileg alkalmasak-e örökbefogadásra, gyermeknevelésre az emlitett emberek, “párok”!

   http://illbehonest.com/hungarian/Jezus-Krisztus-27-evnyi-homoszexualitasbol-mentett-meg

   Itt fent, egy nagyon jó bizonyságtétel linkje található, amit érdemes megnézni mindenkinek, nem csak az ilyen problémával küzdőknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend