Klímaváltozás

Globális felmelegedés? Az aszályt az időjárás befolyásolása is okozhatta

Forrás: Examiner.com

Egész Észak-Amerikát valamint Európa és a föld sok más országát is rendkívül súlyos aszály sújtja, ahogyan arról szinte minden médiumban hallhatunk és olvashatunk. A National Post azt írta, hogy ?az Egyesült Államokat és a föld számos országát olyan komoly aszály sújtja, hogy az kizárólag az ember által előidézett globális felmelegedésnek tudható be, állítja egy szakember, az állam megbízásából készített statisztikai elemzés alapján.?

De vajon elhihetjük-e, hogy a világ ilyen sok területét érintő szárazságot az üveghatású gázok és a globális felmelegedés okozza, vagy esetleg egy sokkal vészjóslóbb ok áll a háttérben? A History Channel csatornán vetített új dokumentumfilm készítői meg vannak győződve arról, hogy a földünket egyre gyakrabban sújtó aszályokat, áradásokat, hurrikánokat, sőt egyes földrengéseket is a világot uraló erők kezében lévő időjárás befolyásoló eszközök okozzák (az Egyesült Államokban és Oroszországban egyaránt). Jelentheti-e mindez, hogy a jövő tömegpusztító fegyvere maga az időjárás?

A múlt tudományos fantasztikuma számos esetben vált már a jelen technológiai valóságává, tehát egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a technológiai manipuláció képes legyen aszály vagy egyéb szélsőséges időjárási jelenségek előidézésére. Ahhoz, hogy az időjárás fegyverré válhasson, három feltételnek kell teljesülnie. Először is, az agresszoroknak rendelkezniük kell a képességgel, hogy akaratuk szerint, az általuk kiválasztott időben és helyen kiválthassanak egy időjárási jelenséget, amivel egy kiválasztott célpontot támadnak. Végül a tettet úgy kell végrehajtaniuk, hogy annak irányított természete letagadható legyen. (Kicsoda? Hogy mi ilyet?)

A dokumentumfilm számos konkrét állítást is tesz, az alátámasztásként felhozott bizonyítékok pedig elég meggyőzőek. Az egyik ilyen állítás, hogy az alaszkai HAARP programot (Magas Frekvenciás Aktív Sarki Fény Kutatóprogram) az időjárás befolyásolására használják. Egy másik szerint pedig az orosz Woodpecker program volt felelős az 1987-92-es kaliforniai aszályért. A dokumentumfilm szerint ezekkel a módszerekkel lehetséges megváltoztatni a különböző áramlatok irányát. Állítja, hogy az USA szándékosan meghosszabbította a monszun időtartamát a Ho Si Minh-ösvény területén, hogy elvágja a vietnami erők logisztikai utánpótlását a vietnami háború idején, hogy az 1952-es Lynmouth in Devon-i áradást az angol hadsereg felhőmagvasítással végzett katasztrofális kimenetelű kísérletei okozták, végül, hogy a Katrina hurrikán egy másik hatalom időjárás manipulációjának eredményeként érte el az 5-ös erősséget, majd változtatott hirtelen irányt és érte el New Orleans-t.

A History Channel-en látható dokumentumfilm készítői arra a következtetésre jutottak, hogy amennyiben egy politikai-katonai-ipari nagyhatalom úgy dönt, hogy befolyásolni akarja az időjárást, szélsőséges eseményeket, például aszályokat idézve elő, a jelenleg létező technológiák ezt lehetővé teszik számára.

A tagadás egyik úgy-ahogy hihető megközelítése pedig, hogy ?mi nem tehetünk semmiről, az egészet a Globális Felmelegedés okozta?. Figyelembe véve azonban, hogy a klíma egy globális jelenség, nehéz elképzelni, hogyan lenne képes egy hatalomra éhes csoport vagy kormány elszigetelni magát az időjárás befolyásolásából eredő következményektől. Amennyiben azonban azt feltételezzük, hogy a cél egy adott terület teljes leigázása, a hatalom és segítői szemében némi járulékos veszteség elfogadhatónak tűnhet.

Aszály egy adott területen akár áldás is lehet egy másikon, amelyiket nem ér el a szárazság. Amikor egy nagyvállalat vagy néhány gátlástalan kapitalista szárazságot idéz elő, lehetséges, hogy saját termékét próbálja előnybe hozni vagy az aszály sújtotta nemzeteknek eladni busás haszonért. Vagy nagyobb léptékben gondolkozva, ha ez a feltételezett csoport globális szárazságot idéz elő, ezzel tömeges káoszt is teremt. Ebben az esetben saját megoldásukat kínálva jelenhetnének meg a színen, egy totalitárius diktatúrát ajánlva utópiaként, amivel helyreállíthatják a rendet, miközben az egész világot uralmuk alá hajtják.

A History Channel dokumentumfilmje (angol nyelven):

[vsw id=”ywPf0Z6vkR0″ source=”youtube” width=”590″ height=”370″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

14 hozzászólás

  1. Bocs, tudom, hogy új vagyok és nem kéne ekkora pofámnak lenni. De azért megpróbálom.

    Hunor, Santanica:
    olyan forrásra hivatkoztok (NASA), ami az időjárás-változtató projektek fő-fő motora és részban kivitelezője. A legtöbb kapcsolódó szabadalom épp náluk van bejegyezve (meg az USAF-nál). Minimum ebben a kontextusban tehát óvatosabb lennék az ő megnyilatkozásaikkal.

    Thea,
    a “paráztatás” egy eszköz. Volt Elenin? Pedig de nagyon féltünk… Nibiru? Kisebb, mint tavaly. Van, akinek az a jó, ha MI itten félünk. A fél-elem szó önmagában rejti az értelmét, nincs mit magyarázni rajta.

    Steve, Szémann Balázs,
    “hogy összpontosulhat a hatalom csupán pár ember kezében és azok miért pont a legnagyobb gec.k??”
    ok és okozat összefügg. AZÉRT ők a “gazdagok”, mert ők oda tartoznak, olyan a lényük – te meg nem oda tartozol, ennek örülhetsz. Még mindig eldöntheted, melyik urat szolgálod. “Azt” ők szolgálják. Nem kell még csak kereszténynek sem lenni ahhoz, hogy az ember felfogja a harmónia (szeretet) és a rombolás (önzés) ellentétét. Valami vagy összhangban van a Teremtéssel vagy nincs. A Teremtés aktusa atyai és anyai oldalról is tiszta “adás” (isteni és emberi szinten is) – önzetlen, szeretettel telt és telve lehetőséggel. Hogy ez aztán majd a maga individuális útján milyen irányban és meddig viszi, az más kérdés.
    A Sátán eleve vesztes, mert nem tud valójában alkotni, csak kopírozni, meghódítani, leigázni – az igazi alkotáshoz viszont szeretet és önfeladás kéne. Az meg nem az ő asztala. Mindennel, amit adsz te leszel több – nem bonyolult ám a képlet, csak meg kell érteni és nem is nehéz megérteni.

    Rahar, Tom,
    ha sokat foglalkoztok ezeknek a dolgoknak a tanulmányozásával, akkor a tudatotok le fog ragadni a materialista értelmezésnél. Ilyen kifejezések, hogy “bárium” meg “elektromagnetizmus” csak pár (max. 80-100) éve vannak és ha jobban belegondoltok ugyanolyan fiktív dolgokat írnak le, mint pl. az “elektron”. Most persze felhördültetek, hogy merek ilyen szentségtörő módon kételkedni az elektron, mint olyan létezésében.
    De azért feltennék egy kérdést. Ismeretes a káosz-elmélet, fraktálok, stb… s mint Kosztolányi is megírta volt, “mint a nagy időn se nőtt egyforma két levél, nem lesz hozzá hasonló”. Nincs két egyforma levél, nincs két egyforma felhő, nincs két egyforma arc, nincs két egyforma puypilla vagy ujjlenyomat. Ez bizonyított. Ha ez egy ismert tény a Természetben, miért várod el, hogy az elektronok egyformák lesznek?

    na üdv mára testvéreim,

    Balázs

    1. Igen, a felelemkeltes is egyfajta eszkoz.
      A felelem ugyani a hit ellentete. Aki fel, az nem hisz. Pedig minden lehetseges annak, aki hisz.
      Tehat a felelemkeltes tokeletes eszkoz arra, hogy impotensse tegyel egy tarsadalmat.

  2. A Napfolt tevékenység maximuma a 2003-as nagy aszály után ismét tetőzik. Kb. 11 évenként következik be, nagy valószínűséggel a jövő évben még nagyobb aszályra számíthatunk, utána minden a “normális” kerékvágásban folytatódik. Lesz majd annyi csapadék, hogy nem győzzük kimerni a ladikból, lakásból, országból. Ilyenkor egyébként a napviharok is fokozódnak, egy erős napkitörés súlyos károkat okozhat az elektromos hálózatokban, a műholdakban. Ilyen szitukban mindig a természeti népek kerülnek előnybe. Érdemes lenne ezen elgondolkodnia a technikától kiszolgáltatott népeknek. :o)

  3. én ezt már nem akarom elhinni.
    hogy juthattunk idáig?
    hogy összpontosulhat a hatalom csupán pár ember kezében és azok miért pont a legnagyobb gec.k??

    olyan jól mehetne minden, ha jó emberek ülnénk azokban a székekben!
    Persze valószínű hogy a jó embereknek soha nincs esélye ekkora vagyonra szert tenni mert ahhoz gonosznak,gec.nek kell lenni, és gondolom mások életének elvételétől se riadtak vissza soha, egyesével, vagy háború kirobbantásával!

    miért jutottunk idáig???? 🙁

    1. Azert, hogy a foldon elvaljon az ocsu a buzzatol. Es vegul mindenki megmenekuljon aki nem osztozik a gonoszsagban. Az igazsag fog gyozedelmeskedni vegul.

    2. 53. Zsoltár

      Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten! Romlottak és utálatosak tetteik, senki sem tesz jót.

      Isten letekint a mennyből az emberekre, hogy lássa, van-e köztük értelmes, aki keresi az Istent?

      (!)Mindnyájan elpártoltak tőle, egyaránt megromlottak. Senki sem tesz jót, egyetlen ember sem.

      Nem tudják a gonosztevők, akik úgy eszik népemet, ahogy a kenyeret eszik, de Istenhez nem kiáltanak, hogy majd egyszer igen megrettennek, akik addig nem rettegtek! Mert szétszórja Isten támadóid csontjait, megszégyeníted őket, mert Isten megvetette őket.

  4. Thought Police Kidnap Talk Show Host:
    If you are an outspoken Christian in America, you need to be concerned. If you are an outspoken Christian in America who happens to be a gun owner, you need to be very concerned. And if you are a Christian gun owner who disagrees with the Progressive anti-Christian agenda in America and have a platform to inform others, you better believe that you are under intense scrutiny.
    http://www.infowars.com/thought-police-kidnap-talk-show-host/

  5. Nem akarok bogaras hülyének tűnni, de amióta megtudtam a HAARP létezését, illetve amióta részletesebben elolvastam Nikola Tesla életéről szóló cikkeket (jó néhány évvel ezelőtt), minden furcsa időjárási jelenségről amit tapasztaltam és amiről információt szereztem például a híradóból vagy egyéb helyről az az első gondolatom, hogy mesterségesen kreált jelenség, persze statisztikailag megközelítve a problémát ez valószínűtlen, de a nagy részét szerintem a háttérhatalom okozza. Persze erről nincs hiteles bizonyítékom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend