Gazdasági válság, Világkormány

Európai szuperállam német vezetéssel

Június 28-29-én Európa pénzügyi vezetői újabb tanácskozásra gyűlnek össze, hogy előterjesszék tervüket az adósságválság megoldására. A megoldást, amint az várható, nem adják ingyen.

Az emberek nem szívesen adják fel szabadságukat, ahogyan egyetlen ország sem mond le egykönnyen szuverenitásáról. Nem véletlenül látjuk, hogy az egyes országokban kialakuló, illetve sokszor szándékosan előidézett pénzügyi krízisek ?megoldásaként? a vezetők újabb problémákat teremtenek, vagy tovább mélyítik a már meglévő gondokat. Adósságot adósságra halmoznak, míg végül minden ország a hitelezők rabszolgájává válik, és nem marad más hátra, mint elfogadni a globalisták megoldását: a világkormány, vagy jelen esetben az ahhoz vezető Európai Egyesült Államok bevezetését, ami átmeneti békét és gazdasági stabilitást hoz majd.

?A tíz szarv, amelyet láttál, tíz király, akik még nem kaptak királyságot, hanem a fenevaddal együtt kapnak királyi hatalmat egyetlen órára. Ezek egy véleményen vannak, felajánlják erejüket és hatalmukat a fenevadnak.? (Jelenések 17:12-13)

A pénzügyi válság megoldásaként az európai vezetők egyre közelebb kerülnek egy tényleges, az eddiginél sokkal szorosabb szövetségi egység létrehozásához Európában.

Most már Nagy-Britannia és az Egyesült Államok is egy központi hatalom létrehozására buzdítja Németországot, ami átvenné a hatalmat az egyes országok költségvetési és pénzügyi politikája felett, mivel az eurózóna válság rájuk is negatív hatással van.

Az Index a következőket írja:

Június végén az európai intézmények vezetői előállnak egy tervvel, ami az eurózóna közös kormányzását készítheti elő. A német támogatással kovácsolódó terv mögött nagy a zsarolási potenciál: a kezelhetetlen adósságok szétterítésébe a németek akkor mennének bele, ha a tagállamok feladnák szuverenitásuk igen jelentős szeletét. Az elmúlt két és fél év mintha ennek a főpróbája lett volna.

Több mint két éve szokás az aktuálisan közelgő európai válságtanácskozásokat sorsfordítónak nevezni. A június végére tervezett Európai Tanácsra is érvényes ez, és akár még az is kiderülhet, hogy ?ez most tényleg olyan lesz?. Valami nagy tervvel készülnek előrukkolni Európa vezetői, valami olyannal, ami előkészítheti az Európai Egyesült Államokat.

A június végére tervezett tanácskozás valóban komoly változásokat hozhat Európában. A tanácskozáson előterjesztésre kerülő javaslat szerzői között szerepel Mario Draghi, az EKB elnöke (a Goldman Sachs korábbi alelnöke) és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke is (aki egy maoista szervezet vezetőjeként kezdte pályafutását), Angela Merkel felügyeletével.

Természetesen számos európai vezető attól tart, hogy egy német vezetés alatt álló európai szuperállam bármiben rákényszerítheti akaratát a többi tagállamra. Mivel úgy tűnik a vezetők között nincs egyetértés, elképzelhető, hogy a terv megvalósításához a válság további mélyítésére illetve további államok bedöntésére van szükség.

Nagy-Britannia például egyelőre hallani sem akar egy ilyen megoldásról és David Cameron kijelentette, nem fog olyan megállapodást aláírni, ami egy szorosabb fiskális egység bevezetésére irányul.

Számtalan vezető szájából hallhattuk ugyanakkor, hogy az eurózóna csak egy szoros pénzügyi egység bevezetésével működhet hatékonyan, ehhez pedig az szükséges, hogy a gazdag régiók támogassák a szegényebb országokat. Ez egy nagyon fontos pont, mivel tudjuk, hogy a világkormány kommunista ideológiájú lesz, és részben azzal nyeri meg a tömegeket, hogy a válság megoldásaként szétosztja a gazdagok, vagy gazdag országok javait a szegényebbek között.

?Zavartalanul eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek, és az erődök megtámadására is terveket sző egy ideig.? (Dániel 11:24)

Nem tudjuk, hogy a hamarosan kezdődő tanácskozás eredményeként ez az új egység valóban létrejön-e, de az biztos, hogy minden efelé mutat. A kétnapos tanácskozás után valószínűleg többet tudunk majd.

Az Index cikkéből:

Egészen biztos, hogy a június 28-29-i csúcson nem jelentik be, hogy Európa kormányai mostantól valamiféle elöljáróságokká fejlődnek vissza. De hogy erre löknék a kontinens történelmét, az elég valószínű. A terv lényege, hogy az európai országok költségvetési politikája, adórendszere, bankrendszere, nyugdíjrendszere, szociálpolitikája, munkajoga minél egységesebb legyen, és minél inkább központi ellenőrzés alá kerüljön. Az ördög persze a részletekben van, de az irány egyértelmű: a nemzeti mozgástér nagyon nagyot szűkülne.

Magyarországra a terv belátható ideig biztos nem vonatkozik. Ez ugyanis csak a közös pénzt használókra terjedne ki. Most már nem cél, hogy mindenki egyetértsen, a német kormány világossá tette: aki bújt, bújt, aki nem, nem, megyünk. Még az is benne van, hogy a zónán belül alakul ki egy erősebben integrált csoport.

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

  1. A bildeberg csoportnak van köze a szabadkőműves mozgalomhoz vagy a new age -esekhez?

    1. Hajjaj. Van hát, kezdj el kutatni angolul. Bohemian Grove, Bilderberg, Lucifer Trust, Club of Budapest, Club of Rome, Theosophy, New Age Christ, New Age Occultism etc…

      Itt egy csak hogy megpiszkálja az érdeklődésedet:
      http://www.infowars.com/articles/occult/blair_revelations_occult_obsession.htm
      In 2001 The London Observer (5th Paragraph), the London Times (2nd story) and the Edmonton Journal among others reported on the Blair family holiday on the Mexican Riviera, during which the Prime Minister and his wife went through a hybrid New Age/Mayan “rebirthing ritual.”

  2. Lám-lám: annak idején, 10 évvel ezelőtt jó néhányan megmondták, hogy az EU-t és az eurót miért hozták létre. Akkor az érintettek összeesküvés elmélet címszó alatt gúnyolódtak azokon, akik feltárták a valóságot.
    Nem vitás: az EU a szovjet birodalom mintájára lett megálmodva.

        1. pont ide akartam írni, magyarozni épp olyan gáz mint zsidózni

        2. Igy van én csak arra akartam utalni hogy Magyarország gőzerővel importálja az EU-ba a kontrollmániás komcsikat.

  3. Kemény időket élünk.De akik hisznek az Úrban azok örülhetnek,mert a földi nyomorúság vége felé jár.Tartsunk ki még egy “kis idő” és eltűnik a gonosz.Aki pedig nem hajlandó a “kiáltó szót meghallani” ám legyen, de megmásíthatatlan hibát követ el.Ti pedig “akik halljátok az Úr hívó szavát, meg ne keményítsétek a szíveteket”- mert tart még Isten kegyelmének az ideje.Forduljatok vissza hozzá és a Messiáshoz a názáreti Jézus Krisztushoz.Lehet okoskodni meg az igazságot megtagadni, de a végén amikor szembesülünk vele, nem menekedhetünk előle.

  4. “A Kígyó feje csak akkor térhet vissza Cionhoz, miután Európa összes szuverén államát tönkretették, amely azt jelenti, hogy gazdasági válságokkal és nagybani pusztítással lelkileg demoralizálják és erkölcsileg megrontják az embereket.”

    1. Mivel idézőjelbe raktad az általad leírt szöveget, ezért légyszíves közöld már hogy honnan van eme idézet és kitől.

  5. ?Zavartalanul eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek, és az erődök megtámadására is terveket sző egy ideig.? (Dániel 11:24)
    Van magyarázata eme szó szerinti idézet utolsó tagmondatának?
    Milyen erődök, kinek vagy kiknek az erődjei? Miért csak egy ideig?
    Én azért nem szeretem az ilyen jóslatokat, előrejelzéseket, mert homályosan fogalmaz. Ha már megtörtént az esemény és felismerhető a jóslatban, akkor a jóslatban hívők utólag mondják, mondhatják, hogy: na ugye! Ennél már csak Nostradamus versbe foglalt négysoros művei rosszabbak. Az annyira allegorikus és szimbolikus, hogy szinte bármi belemagyarázható, persze azért nem a teljes mű, néhány sora azért érthető, de az is inkább csak utólag. Ekkor szoktam feltenni eme kérdést: Ha szinte teljesen értelmezhetetlen, illetve ezerféle módon lehet érteni, akkor mi értelme volt így leírni?
    A kérdés természetesen költői, ergo nem kell rá válaszolni.

  6. Revealed: The secret report that shows how the Nazis planned a Fourth Reich …in the EU
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich–EU.html

    Founder of Bilderberg, Dutch Prince Bernhard ‘was member of Nazi party’
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/netherlands/7377402/Dutch-Prince-Bernhard-was-member-of-Nazi-party.html

    A meeting in June in Europe of the Bilderberg Group – an informal club of leading politicians, businessmen and thinkers chaired by Mr Davignon – could also “improve understanding” on future action, in the same way it helped create the euro in the 1990s, he said.
    http://euobserver.com/843/27778

    Hahh mit találtam frissen az ATV-n
    http://atv.hu/cikk/20120610_a_bilderberg_mitosz_az_elitcsoport_amirol_a_cnn_sem_tudosit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend