Világkormány

Miért publikusak a globalista elit bizonyos dokumentumai?

Forrás: Activist Post

Sokan teszik fel a kérdést, hogy miért elérhetők a globalista elit bizonyos dokumentumai, mint például a ?Melyik út vezet Perzsiába?? vagy a ?Gyöngysor? a széles nyilvánosság számára. Amennyiben feltételezhetjük, hogy ezek a dokumentumok stratégiai fontosságúak a földünket irányító elit számára, miért hagynák, hogy ilyen ?érzékeny? információkat vagy ?terveket? bárki elolvashasson?

Habár földünk szabályainak, törvényeinek és a történelmünket meghatározó irányelveknek, vagy háborús terveknek jelentős részét ezek a hatalmas cégek, agytrösztök állítják fel, a nyilvánosság szinte semmit sem tud róluk és a többség a fáradságot sem veszi, hogy tájékozódjon felőlük.

A globális birodalmat nem lehet titokban tartani és tulajdonképpen az elit szempontjából fontos, hogy az emberek higgyenek ?ügyükben?, bár természetesen nagy gondot fektetnek a tálalásba, nehogy egyértelmű legyen, nem egyébről, mint a világ teljes leigázásáról van szó. A globális vállalati és pénzügyi elit a fontos információk különböző típusait teszi elérhetővé a társadalom különböző osztályai számára. Erre mindig ügyeltek a történelem során. Az arisztokrácia kordában tartásához számukra tálalt érvelés mindig is direkt és pragmatikus volt, az egyszerű emberek elhitetésére és manipulálására használt teljes fantazmagóriákhoz képest.

Különböző szinteket alkalmaznak. A ?Melyik út vezet Perzsiába?? például a csúcson elhelyezkedő réteg számára készült, akik hisznek a globális kormányzásban és a globalizáció elvében. Egyetemi professzorok, főszerkesztők, vállalati vezérigazgatók, stb. számára íródott, akikkel sikerült elhitetni, hogy a globális kormányzás a javukat szolgálja. Bár ezek a dokumentumok nyilvánosak, a nagyközönség számára mégis elérhetetlenek, mert számukra nehezen érthető nyelven íródtak, terjedelmesek és megértésükhöz bizonyos történelmi, stratégiai, geopolitikai ismeretek valamint az emberi természet megértése szükséges.

A Brookings Intézet saját weboldalán is találunk újságok számára előre lebutított, egyszerűbb nyelven megfogalmazott cikkeket és szerkesztői üzeneteket. Például Kenneth Pollack a ?Melyik út vezet Perzsiába?? társszerzője írta az ?Irán titkos háborúja az USA ellen? című ?könnyedebb hangvételű? cikket a Daily Beast (Napi fenevad) számára, feltételezve, hogy az olvasók nem ismerik a ?Melyik út vezet Perzsiába?? tartalmát.

A következő szint, a fővonalas média számára készült információs csomag, a legnagyobb tömegek által olvasott, hallott propaganda. Azok, akik mindent elhisznek, amit a CNN-en vagy a Fox-on hallanak (de írhatnánk ide szinte bármilyen magyar csatornát is), általában azt sem tudják, hogy a Brookings Intézet létezik, bár az intézet ?szakértői? gyakran nyilatkoznak ezeken a csatornákon.

Az alternatív média viszonylagos térnyerése ellenére az emberek többsége nemhogy nem olvasta ezeket az írásokat, soha nem is hallott még az Új Amerikai Évszázad Tervezetéről, az ENSZ 21-es Napirendjéről (Agenda 21) a fenntartható fejlődésről vagy a Brookings Intézetről.

Ezért hangoztatjuk olyan sokszor a tájékozódás fontosságát! Az elitnek sok igazságkereső embert sikerült már elhitetnie ezekkel a hangzatos, pozitívnak tűnő (és sokszor számos valóban pozitív kezdeményezést is tartalmazó) eszmékkel, mozgalmakkal. Végtére is ki ne akarna fenntartható fejlődést? A probléma a mögöttes szándékban keresendő. Ne elégedjünk meg a felszínnel, ássunk mélyebbre! Az elit intézetek nyilatkozatai mindig bizonyos érdekből születnek, ezért a kimondott szavak legfeljebb abban segíthetnek, hogy következtetni lehessen következő lépésükre.

A világ megváltoztatását, felvilágosítását kezdjük saját magunkkal, saját otthonunkkal és ismerőseinkkel. Ez az egyetlen dolog, amiben biztosak lehetünk.

?És megismeritek az igazságot és az igazság szabadokká tesz titeket.? János 8:32

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

  1. Nem kedvelem a mostani hatalmat. De ettől függetlenül, lehet nem árt nekik pozitív ötleteket adni, akkor hátha egy pozitívabb világkormányt hoznak létre. A világkormány létrehozása könnyen lehet hogy megvalósul, hiszen én is és a velem teljesen ellentétes emberek is gondolkodnak egy világkormányban, vagyis az emberi akarat előbb-utóbb létre fog hozni valamilyen világkormányt.

  2. Mert ez egy vámpírkultúra, el kell mondaniuk mit tesznek mielőtt megteszik és bele kell egyezned, és mivel senki nem szól semmit és jogilag is igaz a “hallgatás beleegyezés” mondás igy megtehetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend