Idők jelei

A gyerekorvosok ezúttal nem hallgattak – reakció a National Geographic kilencéves „transznemű” címlapszereplőjére

avery-jackson-rainbow-house-02Az esetről valószínűleg csak az nem hallott, aki tudatosan kerüli a híreket. Nekem többen is elküldték a hír különböző változatait, de enélkül is több példányban volt alkalmam belebotlani a Facebookon és több hírportálon is. Eszembe se jutott, hogy írjak róla, mert valószínűleg a legtöbb időkjelei olvasó hozzám hasonló véleményt képvisel az ügyben és gondolom hasonló mértékben fáj a szíve a hír középpontjában álló kisfiúért.

Most azért esik mégis szó az esetről, mert a National Geographictól cseppet sem meglepő húzás egy nem várt, és szerintem igen pozitív következményt hozott. Kicsit hasonlóan az amerikai elnökválasztási kampányhoz, amely során a konzervatív tábor a média tudósításainak köszönhetően azt gondolta, hogy végképp kisebbségbe szorult, az ilyen cikkek is azt a látszatot keltik, hogy a transzneműség gyakori jelenség és tudományos körökben teljes a konszenzus a kérdésben. Pedig nem.

Létezik egy mondás: „Adj az ördögnek elég kötelet és felakasztja magát”. Talán valami ilyesmi történt most is.

Az Amerikai Gyerekorvosok Szakmai Kollégiuma felszólalt a National Geographic döntése ellen.

natgeo-cover_810_500_55_s_c1A 128 éve megjelenő magazin nagy port kavart, amikor 2017 januári számának vezető témájaként a „nemi forradalmat” jelölte meg, amit egy kilencéves transznemű címlapképével és a róla, illetve a transzneműségről készült riporttal kísért.

Az olvasók számos kép és történet segítségével ismerhetik meg Averyt, a kilencéves kisfiút, aki szülei szerint lányként azonosítja magát.

Mondanom sem kell, a cikk és a címlap igen vegyes fogadtatásban részesült és nem volt hiány az érzelmektől fűtött, de igazi érveket nélkülöző kommentekben:

„Agymosás, megpróbálják elhitetni a fiatalokkal, hogy ez normális!” „Undorító!” „Kilencéves transznemű aktivista a címlapon. Mi ez, megpróbálják aktivizálni a pedofilokat?”

A másik oldalon pedig:

„Hallom, sokan lemondják az előfizetésüket. Nosza, vegye meg mindenki, csináljunk bestsellert ebből a magazinból!” „Hajrá, NatGeo!” „EZ AZ! A NatGeo történelmet ír a transznemű kislánnyal a címlapon!”

Néhány napja azonban az Amerikai Gyerekorvosok Szakmai Kollégiuma is megszólalt az ügyben. Michelle Cretella, a szakmai szervezet elnöke elmondta, hogy „a National Geographic egy politikai célt népszerűsít a lépéssel, ami szemben áll a tudománnyal és egyúttal veszélyezteti az ártatlan gyerekek testi épségét”, amikor egy fiatal fiút választ fennállása első transznemű címlapjára.

„Amikor egy kvázi transznemű gyerek választását megerősítjük, tulajdonképpen 11 éves korára sterillé tesszük,”

nyilatkozta Dr. Cretella a Lifesite News-nak.

„A pubertást blokkoló szerek, kiegészítve a különböző nemváltoztató hormonterápiákkal, végleges meddőséget okoznak. Azok a kislányok, akik nemük megváltoztatása érdekében tesztoszteront szednek, akár 16 éves korukra kénytelenek emlőamputáción átesni. Mivel a hormonokat egy életen át szedik, a stroke, a szívbetegségek, a cukorbetegség, a rák és sok egyéb betegség kockázata jelentősen megnő náluk.”

A doktornő szerint kifejezetten káros és etikátlan, amikor hagyják, hogy fiatal gyerekek a nemük megváltoztatása mellett döntsenek és ráadásul teljesen értelmetlen is, mert a nemi identitászavar a legtöbb esetben magától elmúlik.

„Azok a 12 évnél fiatalabb gyerekek, akik azt gondolják magukról, hogy más a nemük, mint amivel születtek, az esetek túlnyomó többségében (75-95%) a kamaszkor végére mindenfajta külső nyomás nélkül elfogadják saját biológiai nemüket, ha hagyják, hogy természetesen végigéljék a pubertást.”

Az Amerikai Gyerekorvosok Szakmai Kollégiumának hivatalos álláspontja szerint a gyerek „transzneműséget” támogató orvosi létesítmények tulajdonképpen gyerekbántalmazást követnek el.

„Amikor tudományos, egészségügyi és egyéb közintézmények toxikus hormonok egész életen át tartó szedését és egészséges testrészek műtéti eltávolítását támogatják a gyerek egészségügyi ellátás részeként, ezzel intézményesített gyerekbántalmazást követnek el,” nyilatkozta Dr. Cretella.

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

  1. Lehetséges, hogy tudatlan vagyok, de mit jelent az a mondás, hogy adj az ördögnek elég kötelet, és felakasztja magát?

    1. Én egy kicsit másképp ismerem ezt a mondást. “Give a fool enough rope and he will hang himself.”
      Vagyis “adj a bolond embernek elég kötelet és…….”
      Nem tudok mit kezdeni az ördöggel ebben az esetben, de az is lehetséges, hogy én vagyok a tudatlan.

      1. Szerintem ez eleve ördögi dolog.Az ördöggel harcolni a saját eszközeivel???Hamar visszacsempészné azt a kötelet a mi nyakunkba.Nem véletlenül ördög, és az ilyen trükköknek a mestere.Egy árnyék, egy merő kivetülés számára különben is eleve vesztes dolog kötelet kívánni. :mrgreen: Nevezd ahogy akarod, ördög, Isten, bármit is csinálsz bárkivel, igazából önmagaddal teszed…

    2. Annyit jelent, hogy időnként a legjobb, ha hagyod, hogy tegye, amit akar és a saját vermébe fog beleesni. Az eredeti mondás valóban a bolondról szól, de szerintem a kettő majdnem ugyanaz.

  2. A NG-ot régebben (fiatalabb koromban) még szerettem. Naivan elhittem, hogy ők egy érdekes, igazi felfedező tudományos és ismeretterjesztő társaság, akik mind természet és környezet védő, túrázó, hegymászó, expedíciós kutatók és tudósok társasága, akik nem az íróasztal mellől okoskodnak. Azóta már benőtt a fejem lágya, és rájöttem nagyon sok csúnya dologra, részben az internetnek is köszönhetően. A NG meg a többi (Discovery, Viasat cég) “ismeretterjesztő” véleményformáló, tudományosnak mondott, valójában a korszellem alapján működő, sőt a luciferánus háttérhatalmat és doktrínáit kiszolgáló agymosó médiagépezet. Az ördögöt szolgálják (nem csak átvitt értelemben) !

    1. A tudomány “kettőben van” – és teljesen el is különülnek. GMO ügyben sincs párbeszéd, az egyik fél elmondja, amit, a másik szintén. KÜLÖN-KÜLÖN. Nincs közös nevező.
      Neves magyar egyetemen folyik a harc a mesterséges lélekért, bizonyításért, hogy lehetséges, közben pszichiáter már gyógyítja a testi betegségeket, a lelkiek alapján (Buda László) és az ökológiai irányzatok, az őszinték, “igaziak” megtalálták a megoldásokat, de NEM LEHET előjönni velük, mert még az ősbűn által irányított “tudomány” a menő a másiknak hallgass a neve … Az Úr viszont győzedelmeskedik általa/általunk – reméljük !

      1. Szia Éva ! A Buda Lászlót nem ismerem, ő ki ? Nekem egyébiránt Dr. Egely György (mérnök-fizikus) neve ugrott be, mint iskolapéldája és élő esete, az agymosó és bukott MTA akadémiai körök és elit általi tudományos elnyomottságnak és kiközösítésnek. A másik név, aki ökológiai irányban érdekelt, a Dr. Gyulai Iván, akit nem csináltak még ki, de azért agyonhallgattatják. Neki az élet egész területére vannak gyakorlati paradigmaváltó természet és isteni bölcsesség merítette elvei és módszerei, és főleg tudása. Lelki szemeim előtt már lebeg ezeknek és más alternatív (öko) emberek dolgai, ahogy megvalósulnak majd Jézus Krisztus milleniumi királyságában. Mert nehogy azt higgyétek, hogy a mai tempó és a technokrata-indusztrialista-urbanista-bankoligarchista elvek és életvitel fog ott érvényesülni !

        1. Most látom, hogy még nem válaszoltam. Miután utóbbi felsorolásodban szereplő irányzatok tönkreteszik az életünket, életterünket, amikor már késő lesz majd akkor elismerik. Amikor rá leszünk utalva arra, hogy a Mennyből mentsen meg minket az Isten …

          Igyekeznünk kell minden körben haladni a “másik tudomány” az ÉLET-TUDOMÁNY útján. Itt van Buda László pszichiáter: https://www.youtube.com/watch?v=ZMXlUx7ssCg testről beszél de már tudja, hogy a betegségek a lélekből – a bűnből – fakadnak, a testi tünet egy üzenet. Ha azt megérti az ember, bekövetkezik a gyógyulás, tul.képp dr.Hämer is ezt fedezte fel, sokkal előbb, Buda László másként “kezel”, tudatosít …
          http://www.germangyogytudomany.hu/hozzaszolasok/134-dr-budai-karolyn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend