Klímaváltozás

Putyin szerint az antropogén klímaváltozás egy geostratégiai fegyver

putin_snowmobile

Forrás: A Daily Caller cikke alapján

Vlagyimir Putyin azt mondja, hogy a globalisták a globális felmelegedést fegyverként használják országának gazdasága ellen.

A klímaváltozást ?csalásként? jellemezte, amivel egyebek mellett azt akarják megakadályozni, hogy Oroszország kihasználhassa rendkívül gazdag olaj- és földgázforrásait.

A Greenpeace azt állítja, hogy széndioxidban kifejezve a kibocsátás 85 százaléka az ország energiaszektorából származik.

Staniszlav Belkovszki, politikai elemző, Putyin keményszavú kritikusa szerint az orosz elnök úgy gondolja, hogy ?nincs globális felmelegedés, illetve az egész egy csalás, ami bizonyos országok, például Oroszország fejlődésének megakadályozását célozza. Ezért nem téma ez nálunk a közösségi médiában.?

?Azt találtuk, hogy bár a klímaváltozás létezik, ez egy ciklikus folyamat és az antropogén hatások nagyon korlátozottak,? nyilatkozta Andrej Illirionov, Putyin vezető gazdasági tanácsadója még a 2000-es évek elején a New York Timesnak.

?Világossá vált, hogy a klíma egy rendkívül összetett rendszer és a globális felmelegedés elleni harc szükségességének alátámasztására eddig elénk tárt bizonyítékok igencsak alaptalanok.?

A Times szerint a főleg állami kézben lévő média túl keveset foglalkozik azzal a témával, ami az egész világot megmozgatja.

Az orosz médiumok vezetői azzal válaszoltak a kritikára, hogy az embereket jobban érdekli a gazdaság gyenge teljesítménye és a munkanélküliség és nincs kedvük vitatkozni az időjárásról.

Szeptemberben Putyin vezető tanácsadója a globális felmelegedéssel kapcsolatos ügyekben visszautasította azokat a kritikákat, amelyeket a Climate Action Tracker, az ENSZ-hez és a Rockefeller érdekeltségek által finanszírozott World Wildlife Fund-hoz kötődő klímakutatással foglalkozó szervezet fogalmazott meg Oroszországgal szemben.

A csoport szerint Oroszország szén-dioxid kibocsátási rátája rosszabb, mint Kínáé, az Egyesült Államoké vagy az Európai Unióé.

A Greenpeace és a WWF azért panaszkodott Oroszországra, mert az nem kéri ki a véleményüket klímaügyi kérdésekben.

?Ez pusztán az ő véleményük, nem vet fel semmi kézzelfoghatót és nem is objektív,? mondta Alexander Bedritszky az ENSZ Nemzetközi Klímaváltozási panelének moszkvai ülésén.

?Azt mondanak, amit akarnak, de a mi elkötelezettségeink a klímarendszerek alakulásának 70 különbözőféle lehetőségén alapulnak.?

Thea: Sokadszor ismételve, hogy innen szemlélve egyelőre nehéz elképzelni, hogy Oroszország ne lenne része az elit terveinek vagy játékosainak, mégis elgondolkodtató, hogy Putyin valahogy mindig azon az oldalon köt ki, amit mi is helyesnek vagy legalábbis az elit törekvéseivel ellentétesnek tartunk. Persze, amennyiben szerepet játszik, akkor is ezt a vonalat kell követnie. Mit gondoltok? Az igazság harcosa, országa érdekeit védő politikus vagy jó játékos?

Aki még nem látta a Nagy Globális Felmelegedés Svindli című dokumentumfilmet, ami bemutatja, hogy miként született meg ez a ?válság? és miként használják a globális hatalom megszilárdítására és a sorból kilógó emberek vagy országok zsarolására, ne hagyja ki.

Előző posztKövetkező poszt

16 hozzászólás

 1. Nem hiszem hogy összejátszik a háttérben.Értem a kételkedést és a bizalmatlanságot részedről.Nem hiszem , hogy az “elit” a világ uralása céljából ilyen , eléggé komplikált színjátékot játszana.Szerintem ez nem szükséges számukra.Nem hiszem hogy az emberek megtévesztése ilyen szövevényes tervet igényelne , amikor látható dolgokra sem figyelnek.Habár értem a kételkedést és gyanakvást ebben a világban , de szerintem ennek az elit részéről nem lenne értelme.

 2. Az igazság harcosa, országa érdekeit védő politikus! Én ebben hiszek. Hiszem, hogy van még 1 ember a politikában, aki nem tudta nézni népe, hanyatlását és szenvedését, a talpára ált és kezébe vette a dolgokat. Ha nem így van és csak látszat az egész, akkor testvéreim nagyon nagy bajban vagyun! Számomra ő egy igazi hazafi, és tisztelem amit eddig tett! Bár nekünk lenne egy ilyen vezetőnk, aki mögé büszkén felsorakozhatnánk!!! Csak úgy jelzem, népszerűsége hazájában 90%.
  Magamon kívül, benne van nagyon sok bizodalmam, szinte csak őt látom akinek meg van a hatalma, hogy a gonosz útjába álljon. Éljen sokáig, és segítse őt Isten!

   1. Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért? (Máté 16:26)

    Áronnak háza! az Úrban bízzál; az ilyenek segítsége és paizsa ő. (Zsoltár 115:10)

  1. Tudod Gyofi,hogyan győzte le Dániel Nabukodonozort a babliloni királyt?Nem fegyverekkel és más országokban való bombázással,az biztos.

   1. Kedves István!

    Olyan kérdést tettél fel, amire még én sem tudom a választ. Elárulnád, hogy Dániel hogyan győzte le Nabukodonozort?

    Köszönettel: Erika

    1. Kedves István!
     Köszönöm a válaszodat. Dániel valóban alázatosságban és Istentől felruházott bölcsességben élt és szolgált Nabukodonozor előtt. Szolgálata nem Nabukodonozor ellen irányult, hanem inkább érte, Istentől küldött intés és figyelmeztetés formájában. Tudjuk, hogy az intés hiábavalónak bizonyult, ezért Nabukodonozor a prófécia szerinti olyan megalázott tudatállapotba került, ahol az országa feletti kormányzást saját fiának, Baltazárnak kellett átvennie. Baltazár is tovább vitte atyja idegen istenimádatának hagyományát, és atyjával ellentétben, tőle már fegyver által vétetett el a hatalom. Nabukodonozort valójában a saját idegen istenei győzték le, vetették ki a legnagyobb “aranyfej” hatalomból.
     Szeretettel: Erika

    2. Kedves Erika!

     Most,az embereknek(a földkerekségen) lélekfejlettségben kellene megközelítőleg azt a szintet,mint akkor Dániel,még ha nem is vagyunk egyforma lélekfejlettségi szinten,mert minden,amit az emberek gondolataikkal “elátkoznak”,legyen az bank vagy kormány vagy gyülekezet,az annál hatástalanabb,míg a végén teljesen félrecsúszik.Jézus Krisztusban viszont újjá tudunk születni,ezért jó nekünk Istentől ez az ajándék.

    3. Ajánlom figyelmetekbe Mennyei találkozások-Gégény Éva bizonyságtétele című videóját,mert úgy néz ki,hogy hitben ő már jóval előrébb tart,mint itt bármelyikőnk.

  2. Semmiképpen nem játszik szerepet, szerintem. Sok interjút hallottam, és az ember olvas is az arcról, a hangsúlyokat is érti (nonverbális kommunikáció, ami jelentősebb – bizonyítottan – mint a verbális) és ezt nehéz lenne megjátszani. Főleg, azonos értelemben, mindig ugyanúgy… Aki szerepet játszik, néha kiesik a szerepéből. Ezt nem láttam még.
   Én nem “bízom” ettől függetlenül, hiszen szerintem bele fogják vinni egy háborúba, és nem fog tétovázni: hogy miket mondott, személyesen, azt meg kell hallgatni. Fegyverei a mi országunkat is elérhetik, sajnos … akár kényszerűen bombáz és pusztít, akár nem (ott a prófécia, a fél ország – keleti rész – rámegy majd, itt is lehet olvasni, sokszor idézitek).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend