Nagytestvér

Elmekontroll: a Pentagon küldetése az agy átprogramozására

Forrás: Activist Post, Jon Rappoport

“Az egyes társadalmak legnagyobb hatalommal rendelkező rétegei mindig is alkalmaztak valamilyenfajta elmekontrolt a lakosságon. Eleinte ?csak? szükségesnek, később legfontosabb feladatuknak tartották, mert csak így voltak képesek elhitetni a tömegekkel, hogy az általuk gyártott valóság az igazi valóság. Ehhez rettenetes elmekontrol szükséges.” – The Underground, Jon Rappoport

A Pentagon kutatás-fejlesztési ügynöksége, a DARPA, küldetésének tekinti az agyprogramozás lehetőségeinek fejlesztését.

Végtére is mi baj lehet belőle? A válasz: minden.

Íme, egy rövid részlet a DARPA tavaly májusban kiadott közleményéből az agy feltérképezése céljából, Barack Obama kezdeményezésével indított programról, ami Mechanikus Narancs? (Clockwork Orange) néven is ismert:

” …zártláncú terápiák kifejlesztése, amelyek magukban foglalják az agytevékenység rögzítését és elemzését, közel valósidejű idegsejti stimuláció segítségével.”

Emberi nyelven: Az agytevékenység leolvasása működés közben és ennek a tevékenységnek a befolyásolása különböző interfészek és egyéb eszközök, például gyógyszerek, áram, nano-részecskék, stb. segítéségével.

Egy másik részletből pedig a küldetés lényegét tudhatjuk meg:

“A program célja, egyebek között, hogy kihasználja az idegsejtek formálhatóságát, az agynak egy olyan tulajdonságát, aminek köszönhetően a szerv anatómiája és fiziológiája idővel képes megváltozni, hogy a normális agyfunkciókat támogassa. A formálhatóság ellentmond a korábban igaznak vélt feltételezéseknek, amelyek szerint a felnőtt agy egy ?kész? entitás, amit statikusan is fel lehet térképezni. A formálhatóságnak köszönhetően a kutatók azt gondolják, hogy képesek lehetnek úgy képezni vagy kezelni az agyat, hogy helyreállítsák annak normális funkcióit, egy sérülést vagy neuropszichológiai betegséget követően.”

Az idegi formálhatóság azt jelenti, hogy az agyi aktivitás folyamatosan változik, így a kezelő által normálisnak tartott működéshez alakítható, bármi legyen is az. Értsd: amit a ?hatóságok? normálisnak tartanak.

Hogyan?

Hosszútávon ennek semmi köze sincs “az agyi sérülésekből történő felgyógyuláshoz”. Ez csupán a fedőtörténet. Az igazi cél az agy programozása, hogy az megfeleljen bizonyos paramétereknek. Ezek közé nyilván nem tartozhat a lázadás vagy a függetlenség.

Lássunk egy újabb idézetet, ezúttal egy szakfolyóiratból:

“A formálhatóság az emberi agy egyik lényeges tulajdonsága… Az előttünk álló kihívás lényege olyan ismeretek megszerzése a formálhatóság mechanizmusáról, hogy azt modulálni tudjuk a legjobb viselkedési eredmény eléréséhez az adott alany esetében.” (Annual Review of Neuroscience, Vol. 28: 377-401, July 2005)

“Modulálás”, “legjobb viselkedési eredmény elérése”. Ki határozza meg ezeket? Nyilván nem az “alany”.

Érdemes megjegyezni, hogy a beavatkozás létjogosultsága fel sem merül kérdésként.

Szinte valamennyi agykutatás mögött előtételként szerepel, hogy az agyat nem hagyhatják önállóan működni.

A jelen technológiai korban nem meglepő, hogy az elmekontrol legkedveltebb módszere a “szakértők” általi beavatkozás.

Nagyon sok szakember és laikus véli, hogy az “intervenció” jogos, mert ezzel az agyban fennálló “kémiai egyensúlyhiányt” korrigálják. Ez egy tévhit.

Dr. Ronald Pies, a Psychiatric Times egykori főszerkesztője, megdöntötte ezt a tévhitet, amikor a folyóirat 2011. július 11-i számában a következő megdöbbentő kijelentést tette:

A “kémiai egyensúlyhiány” mindig is egy városi legenda volt. Ezt az elméletet egyetlen komoly pszichiáter sem fogadta el soha.”

Modern-Day-Mind-Control-OverviewA beavatkozás mindig is az agykontrolról, nem pedig az agy egészségéről szólt.

A hivatalos propagandával ellentétben, az ?idegi formálhatóság? sem nagy újság. Bárki képes megváltoztatni agytevékenységének mintáját. Nem kell mást tennie ehhez, mint gondolkozni.

A probléma, amivel a status quo szemben áll, ennél sokkal nagyobb és ezt muszáj titokban tartaniuk.

Amennyiben bárki képes tudatosan vagy önként megváltoztatni a gondolatait, akkor ki végzi ezt a változtatást?

Mi lehet az agyon kívül, amit ezt teszi?

Ez nem része a DARPA projektjének és egyetlen elmekontrollal foglalkozó szervezet napirendjén sem szerepel. Ez a kérdés tiltólistán van.

“Senki sem gondolkodik. Az agy gondolkodik. Az agy magától teszi mindezt. Az ?A? gondolatból ered a ?B? gondolat, majd következik a ?C?, a ?D? és így tovább. Az agy egy biológiai gép, ami előre gyártott gondolatcsomagokat gyárt. Mi pedig, az agy irányítói, csupán a szekvenciákon akarunk változtatni. Legyen a sorrend B, E, D, A, B, F, és a ?C?-t inkább töröljük, mert az kontra produktív és zavart kelt. Semmi gond.” – Ez a hivatalos verzió.

Pedig az egyén, a nem anyagi önmagunk (te), folyamatosan változtatja saját agyi aktivitását.

A DARPA program az egyén és a saját agya közötti kapcsolatot próbálja megváltoztatni. Ez a lényeg. A változtatás pedig fontos korlátokat rúg fel, azáltal, hogy lecsökkenti az agy képességeit.

A DARPA küldetés nem egy három, négy vagy öt évig tartó, hanem állandó program.

Az irányított társadalomhoz vezető kapu.

Az sem véletlen, hogy éppen a DARPA-tól ered, hiszen a Pentagon a ?katonai gondolkodás? elsőszámú támogatója a világon.

A katonaságot az érdekli és arra törekszik, hogy a kiadott parancsokat engedelmesen teljesítsék. Ösztönzés -> reakció.

A katonaság elképzelése szerint az ő feladatuk meghatározni a társadalom tagjainak funkcióit, majd ezeket koordinálni az ?engedelmesség útján létrehozott harmónia? érdekében.

Mivel hosszútávon lehetetlen elég együttműködést szerezni egy ilyen civilizáció létrehozásához, a célpont az emberi agy, illetve annak manipulálása.

Az agy és a kollektíva kondicionálása.

Talán az alábbi hasonlat segíthet megérteni a koncepciót:

Vegyünk egy lovat és lovasát. Korábban a lovas messzi tájakra ellovagolt. Igazából bárhová elmehetett. A ló engedelmeskedett. Azután valami megváltozott. A lovat átnevelték. Most már csak egyetlen mérföldre mehetett kiindulási pontjától. Az egymérföldes határt elérve megállt és visszatért a kiindulóponthoz. Ez volt a szabály. A lovas továbbment volna, de a ló erre már nem volt képes.

A ló “formálhatóságát” lecsökkentették, hogy az megfeleljen a “normának”.

Időkjelei: Elképzelhető, hogy a Fenevad Bélyegének is szerepe lesz ebben?

“És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata.” (Róma 12:2)

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

 1. Olvasnivaló a témában.

  Dr. Drábik János: Tudatmódosítás – Az agy megerőszakolása
  http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0500.htm

  (Előszó)

  …”A könyv írása közben megértettem, hogy az agykontroll végső formája a társadalmat sötét lepelként beborító félelem. Az a tudat, hogy valaki bármely pillanatban elveszítheti az életét, szinte reflexszerűen kiváltja, hogy védelmet keressen azoknál, akiktől védelmet remél. Az a trauma-okozással előidézett abszolút agykontroll, amelyről ez a könyv szól, nem az összeesküvési elmélet valamilyen újabb változata. Nem elméletről, hanem gyakorlatról szól. Tényekről. Megtörtént eseményekről, létező (vagy létezett) hús-vér emberek sorsáról.”…

  http://bookline.hu/product/home.action?id=17129&type=22&_v=Drabik_Janos_Tudatmodositas

  “Vannak olyan áldozatok, akiket gyermekkorukban kínzással kondicionáltak, rendszeresen hipnotizáltak, elektrosokkoltak, vegyszerekkel és kábítószerekkel, valamint beültetett szerkezetekkel zaklattak. Ezeket az agykontroll technológiákat és -technikákat túlnyomórészt olyan polgárokon alkalmazták, akiknek erről nem volt tudomásuk, és akik ehhez nem is járultak hozzá. Sok áldozat gyógyíthatatlan agykárosodást szenvedett és igen sokan súlyos lelki zavarokkal küszködnek. A súlyos betegek között vannak provokátorok is, akiknek az a feladata, hogy az igazi betegeket lejárassák és társadalmi hitelüket aláássák. A legtöbb áldozat élettörténete valamilyen katonai vagy hírszerző ügynökséghez kapcsolódik.”

  * * *

  Ember-robot élőben! Érdekel?
  http://pirospirula.blogspot.com/2011/09/ember-robot-eloben-erdekel.html

  “… … …No de térjünk vissza Walt (Disney) bácsihoz, aki a vidámparkoknak álcázott programozóközpontok sikerén felbuzdulva nem sokkal később újabb öltettel állt elő. Ugyanis az egyetlen probléma (mármint az ő szemszögükből) ezekkel a kiképzőtáborokkal az volt, hogy csak viszonylag limitált számú embert lehetett velük egyszerre programozni. Ők sokkal inkább valami olyasmit szerettek volna látni, amivel az emberiség jelentős részét tudnák programozni!

  Walt-ék ezért úgy döntöttek, és azért meg kel vallani, hogy ezekre az emberekre sok mindent el lehet mondani, de azt semmiképpen nem, hogy ostobák lennének… szóval úgy döntöttek, hogy felprogramoznak olyan robotokat, akiket arra használhatnak majd, hogy azok programozzák fel a populáció többi részét. Tehát a robotok fognak programozni újabb robotokat. Hát nem zseniális?

  Úgyhogy Walt bácsi elindított egy fiatalokról szóló és fiatal közönséget megcélzó tv műsort, amit jobb híjján talán a magyar Kölyökidő nevű, a gengszterválás tájékán az m1-en sugározott műsorhoz tudnék hasonlítani, csak mikiegeres kiszerelésben. Lényegében összetoborzott néhány fiatal gyermeket, akiket elkezdett felprogramozni (kínzás, ételmegvonás, pszichotróp drogok, meg minden ami ehhez kell), adott rájuk mikiegér füleket, és produkálniuk kellett magukat egy új show műsorban.

  Ha jobban megnézitek ennek a shownak egy újabb generációját, a felprogramozott gyerekek között számos ismerős arcra is bukkanhattok…

  Christina Aguilera, Justin Timberlake és Briney Spears mind a Mickey Mouse Club “felfedezettjei” voltak

  A nagy ötlet a következő: A fiatal felprogramozott gyermekkel csinálsz egy műsort, amit a családok megnézetnek a szintén fiatal, hasonló korú gyermekeikkel. Hétről hétre újra leülnek a tv elé, és követik az újabbnál újabb epizódokat, és ezzel egy szoros kapcsolat alakul ki bennük a műsor szereplőivel. Felnéznek a műsor szereplőire, mintának tekintik őket, a szülők pedig nem látnak ebben semmi problémát, hisz egy egyszerű gyerekműsorról van szó, látszólag teljesen normális gyerekek szerepelnek benne.

  A csel az, hogy a gyereksztár valójában emberrobot, és amikor eléri a 19 éves kort – és ekkor ugye, vele együtt a te gyermeked is éppen a felnőttkor küszöbére kerül – akkor a programozók egyszerűen programot váltanak, és az ártatlan kislány egyik napról a másikra átalakul egy olcsó ribanccá, aki kipakolja minden portékáját, és 6 alul öltözött bőrcsizmás feka pasival vonaglik a színpadon, miközben egy óriás anakondával maszturbál.

  Nos, e pillanatban már lehet, hogy lennének kifogásaid, csakhogy már elkéstél vele, mert a gyermeked gyakorlatilag együtt nőtt fel ezzel a tinisztárral, végigkísérte életét, ha ő felnőttként úgy kezd viselkedni, mint egy olcsó ribi (elnézést a francia szavakért), akkor ez óhatatlanul kihat a te gyermeked erkölcsi döntéseire is az életében. És most már késő azt mondani, hogy ezt azért mégse, a károsodás már visszafordíthatatlan….”

 2. Tegnap este jutott eszembe ez az igevers az ilyen eseményekkel kapcsolatban. Amit akkor mondott Isten, amikor Bábel tornyát építették az emberek……

  1 Móz. 11,6 És monda az Úr: Ímé e nép egy, s az egésznek egy a nyelve, és munkájának ez a kezdete; és bizony semmi sem gátolja, hogy véghez ne vigyenek mindent, a mit elgondolnak magukban.

  Most is az készül, és ha “egy nyelvre” tudnák hozni az embereket…., akár milyen módon…..!

  1. Milyen érdekes, hogy én is épp tegnap értem ahhoz a részhez az Elhitetés kora 2. részének feliratozásában, ahol erről beszél. Eszerint az egyik ilyen lehetőség a programozás nyelve, ami már most is egységes a világon…

   1. Valami szerintem lesz ilyen szinten is, mert a bélyegtől kezdve, már vakon követik AK-t. Az Ige szerint a fekélyek is csak ezeket az embereket fogják érni, ami feltételez valamilyen technikai eszközt is. És nagyon ki van emelve, hogy ezek a tüzes tóba vettetnek. A megtérési lehetőségükről nem olvashatunk.

    És valószínűleg, ha valamilyen meghatározott agyhullám mintát folyamatosan sugározni fognak, akkor az hatni fog mindenkire, akibe alkalmas vevőt ültetnek. ( Szerintem ilyesmire a mobil átjátszó tornyok is alkalmasak lesznek, illetve lehet, hogy már alkalmasak is. )

    1. Hol van innen az Isten Gondviselésébe vetett BIZALOM hogy ezeknek a dolgoknak – kiteljesedésük előtt – GÁTAT fog vetni (három és fél év nem olyan hosszú idő de még a kétszerese sem).
     Az Isten MINDENKIT üdvözíteni akar, “Ugyanazt a lelkületet ápoljátok magatokban, amely Krisztus Jézusban volt.” Filippieknek 2.5.
     Mivé válik így ez a lap, ha csak a szörnyűségeket ontja (cikkben, megértem, RÉSZBEN) VISZONT A HSZ-BAN NEM LENNE KÖTELEZŐ, inkább az ellenkezője. Salom.

    2. Salom!

     Jel. 14:9 És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
     10 Az is iszik az Isten haragjának borából, amely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
     11 És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, akik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.
     12 Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt AKIK MEGTARTJÁK AZ ISTEN PARANCSOLATAIT ÉS A JÉZUS HITÉT!

     Mért kell Isten Igéjének, és ez által magának Istennek is mindig ellentmondani ?????

    3. Kedves Erika megrémítesz. Csak nem nekem szól a válaszod ?! és a feltételezés ? menten meg is halok 🙁
     Nem, ne fesse, festegesse Ida a rosszat annyi vaskos ecsetvonással, ha MEGKÉRHETEM ERRE !
     Mivel is üzentem ? “Ugyanazt a lelkületet ápoljátok magatokban … “

    4. Kedves Testvérek
     elvittem a franciaországi tragédiák után az oldal “Egy világvallás” c.cikkét a Szabados Ádám szabadkeresztény teológus oldalára, mert KÜLÖNÖS nekem, hogy az idők jelei ellenére, gyülekezetek úgy élnek, hogy a közelgő eseményről nem tudnak, vagy nem így (vagy, majd akkor fogják észrevenni ha bekövetkezik) és ezt kaptam http://divinity.szabadosadam.hu/?p=12569#comments nem az idők jelei miatt, hanem …
     Csak sajnos nem fogja érteni, nem fogják érteni, akiknek KELLENE érteni ! Dicsértessék Jézus Krisztus ! Ámen !

    5. Kedves Éva!
     Szerintem arra kell összepontosítani, hogy amit az Úr kinek-kinek a szívére tett, azt hűségesen adja tovább. Az Ő juhai hallják a szavát.
     (Szabados Ádám cikke pedig nagyon jó, köszi a megosztást)

    6. Drága ÉVA!

     “Hol van innen az Isten Gondviselésébe vetett BIZALOM hogy ezeknek a dolgoknak ? kiteljesedésük előtt ? GÁTAT fog vetni (három és fél év nem olyan hosszú idő de még a kétszerese sem).”

     Mert az Isten Igéje ezt mondja: Jel. 1,1 Jézus Krisztus kijelentése, a melyet adott néki az Isten, hogy megmutassa az ő szolgáinak, a miknek meg kell lenniök hamar: …..

     Azért adattak a próféciák, hogy az emberek azokat olvasva, esetleg megtérésre jussanak. Ha nem történik meg a megtérés, akkor a prófécia beteljesedik. ( Lásd Ninive, megtértek, ezért nem teljesedett be a prófécia! De, ez nem Jónáson múlott, mert ő nem is akart elmenni, és hirdetni nekik azt a “szörnyűséget”….! A szörnyűséget azért hirdetjük, mert Isten azt mondta, hogy , ha nem térnek meg az emberek, akkor azok be fognak következni….! “Megelőző csapás!”)

     “Az Isten MINDENKIT üdvözíteni akar, …”

     Igen, ezért küldi ki a “Jónásokat”, hogy hirdessék mindenkinek, hogy ha nem térnek meg, akkor elvesznek….!

     ?Ugyanazt a lelkületet ápoljátok magatokban, amely Krisztus Jézusban volt.? Filippieknek 2.5.

     És Krisztus mit hirdetett ?!: ?Ján. 3,18 A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.

     Viszont, ha nem lett volna a krisztusi lelkület benne, akkor azt is mondhatta volna, hogy “le vagytok ti “tojva”…, tartsátok be a törvényt ( hiszen, aki azt betölti él általa…!), a többi nyomorult, aki nem tudja azt megtenni, meg hadd hulljon….!”

     “Mivé válik így ez a lap, ha csak a szörnyűségeket ontja (cikkben, megértem, RÉSZBEN) VISZONT A HSZ-BAN NEM LENNE KÖTELEZŐ, inkább az ellenkezője. Salom.”

     Ez a lap, az idők jeleinek a figyelésére jött létre, és a végidők próféciáira fókuszál. Továbbá azért, hogy figyelmeztessen mindenkit azokra a próféciákra, amelyeket Isten közölt a világgal, hogy amennyiben nem térnek meg, akkor Ő ezeket a csapásokat fogja mérni az emberiségre a bűneik miatt. És, hogy mindenkinek a tudomására hozza, hogy olyan nagy nyomorúság fog eljönni az emberiségre, ha nem tér meg ( és sajnos látjuk, az Igéből, hogy nem fognak megtérni!) , amilyen még soha nem volt a földön, és nem is lesz…! És hogy mindenkinek a tudomására hozza, hogy az Úr Jézus Krisztusban van menekülési lehetőség, amelyet megint csak Isten készített azoknak az embereknek, akik akarják a menekülést, és megtérnek hozzá….!

     “Nem, ne fesse, festegesse Ida a rosszat annyi vaskos ecsetvonással, ha MEGKÉRHETEM ERRE !”

     Mire gondolsz ezek után?! Ez van leírva a Bibliában! Ha Isten leíratta, és nem aggódott, hogy milyen csúnyán hangzik, akkor nekem/nekünk miért jelentene problémát beszélni róla…?! Ha látod, hogy valaki mérget iszik, akkor nem szólsz neki, mert nem hangzik szépen?!

 3. Ez már egészen jól megközelíti a “fenevad bélyegének” működését.
  Főleg, ha figyelembe vesszük ezt a két mondatot is:
  “Amennyiben bárki képes tudatosan vagy önként megváltoztatni a gondolatait, akkor KI VÉGZI EZT A VÁLTOZTATÁST? Mi lehet az AGYON KÍVÜL, AMI EZT TESZI?”

  Maga a technológia számunkra ismeretlen, de mégis tapasztaljuk létezését, működését napjainkban is az emberiség nagy rétegeiben.
  Az “agy” normálisan is működhetne, … – ha hagynák. De nem hagyják!

  Ma még csak a médiák, filmek, hírek, politika az agy működését megváltoztató KÜLSŐ TÉNYEZŐ, ami “csökkentő agyműködésként” naponként hat ránk.

  De mi lesz azokkal, akik, – akár megtévesztés következményeként is – de “felvesznek” egy olyan szerkezetet, (“egészségügyi” modult) ami valamilyen irányított, külső tényező hatására (kép, hang, sugárzás, mágnes, vagy bármi más) nem csak csökkenti az agytevékenységet, hanem teljesen ki is kapcsolja?! …
  Ahol az “emberi test” ugyan él, mert meg van benne minden biológiai funkcióhoz szükséges szövet, szerv, de akarata, gondolata, saját cselekvési terve már nem működik ?!

  1. Úgy vélem, hogy az elit nagyon tisztában van döntéseivel és tudják, hogy a tömegkommunikációs eszközök és maga a média már nem elég arra, hogy tömegeket mély álomban tartson.
   Evidens, hogy ha a központot kiiktatjuk, akkor a többivel már nem kell törődnünk. Az elit is így gondolja, mért törődnének a mellékutakkal ,sokkal több időt és energiát pazarolva, ha rögtön a központot támadhatják.
   Én is egyetértek azzal az állítással, hogy ha valaki felveszi majd a fenevad bélyegét, akkor teljesen elfogja veszíteni a saját teste és elméje feletti kontrollt, teljes kiszolgáltatottságban lesz az antikrisztusnak.
   Egyébként, az “antikrisztus korában” C-filmben vannak olyan részletek, ahol minden város óriásmonitorokkal van ellátva nem véletlenül. Ez történik a környezetünkben is egyre több kivetítőt, képernyőt(TV) helyeznek el kisebb-nagyobb városokban vagy akár településeken is hogy miért? Szerény meglátásom szerint a kárhozat fia a tömeg gyártott műszaki cikkek tömkelegével fogja hipnotizálni az embereket.
   Nem hiába kellett az okos telefonokkal a legszegényebb rétegeket is ellátni.
   Egyre több a kamerával megfigyelt terület, már falvakban is! Totális kontroll, persze minden csak a mi érdekünkben. (Y)

   1. Engem mindenki hülyének néz,hogy a tv-én keresztül manipulálják az agyadat mondom én. Családtagok stb te hülye vagy válasz..Én kb 5 éve nem nézek tv-ét és úgy érzem én nem vagyok normális az átlag droidhoz képest.Nincs okos telefonom mert taszít valamiért.Ki lógsz a sorból válasz a munkahelyen mert nincs okos kütyüm.

    1. Üdv BRONSON
     Nem vesztettél semmit azzal, hogy nem nézel TV. Nem maradsz le semmiről, csak megkíméled magad a felesleges stressztől, mentális mérgezéstől.
     A háttérhatalom célja az, hogy az emberek ne használják az agyukat gondolkodásra, addig jó míg nem gondolkodsz, mert így az irányításuk alatt vagy és azt csinálod, amit “mondanak” neked a Tv készüléken vagy bármi máson keresztül.
     Aki máshogy látja a világot az természetesen “hülyének” van nézve, máshogy gondolkozik, ezért veszélyt jelent a társadalomra a “békére, nyugodt együttélésre” ami persze szimpla rabszolgaság.
     Nekem sincs okos telefonom, TV is egyre kevesebbet nézem, valamint facebookon vagy twitteren töltött időt is csökkentem kell, bár az utóbbin nincs felhasználó fiókom.
     Nem mindig az a megoldás ha kizárjuk magunkat mindenből, tudni kell szűrni, bevallom, hogy nekem sem megy mindig.
     Viszont a környezeted, családtagjaid foghatják fel úgy, hogy paranoiás vagy, mindenben csak a rosszat látod, holott az az igazság, amit te gondolsz!
     Ilyen nagy hazugságokban éljük mindennapjainkat, ez a kőkemény valóság.
     Muszáj megmaradni a keskeny úton, amin elindultál, nem kell hátra nézni, csak előre.

    2. Tökéletesen meg tudlak érteni, ugyanebben a cipőben járok. Otthon a családtagok a megszokott- munka után “kikapcsolódom” a tévé előtt majd belealszom- szerű életmódot élik, próbáltam velük beszélni de naaaaagyon furának éreztek engem meg végül én is magamat hogy miket beszélek. Engem a tévé egyenesen taszít, gonoszság sugárzik belőle. De néha leülök elé, mert a többiek is azt csinálják… 🙁 én meg nem akarok magam lenni. Nekem sincs okos telefonom, nagyon szeretem az én kis Nokiámat a billetnyűzetével együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend