Világkormány

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak

Joseph Candel: Sok ember szeretné tudni, hogy Putyin vajon tényleg az Új Világrend ellen dolgozik vagy ő is csak egyike a beavatott játékosoknak, és éppen úgy utasításra teszi a dolgát, mint kollégái, akiket a világkormány felállításán dolgozó elit céljai megvalósítása érdekében mozgat a globális sakktáblán.

Tudjuk, hogy Oroszország fontos tagja a BRICS államoknak, amely immár saját valutaalappal és központi bankkal rendelkezik, és azon igyekszik, hogy elszakadjon a világ jelenlegi valutarendszerétől. De vajon tényleg ennyire függetlenül ténykednek?

Véleményem szerint inkább arról lehet szó, hogy a globalisták a BRICS államokat használják az amerikai dollár meggyengítésére. Ezek az országok egymás között már más valutákban kereskednek és hamarosan olajszerződéseiket is más fizetőeszközben fogják teljesíteni. Oroszország a világ egyik legnagyobb olajexportőre és mint ilyen, már egy ideje azon van, hogy minden dollártartalékától megszabaduljon. A legtöbb szakértő úgy látja, hogy amint a világ többi országa is követi példáját, a petrodollárnak vége.

A kérdés tehát, hogy Putyin a globalistáknak akar keresztbetenni vagy a BRICS egyik vezető országaként a terv egyik fontos részének kivitelezésében segít a dollár és az Egyesült Államok meggyengítésével és a világkormányhoz való csatalakozásának előkészítésével?

Ismert tény továbbá, hogy Henry Kissinger, a globalisták egyik fontos frontembere, rendszeresen találkozik Putyinnal és a hírek szerint igen jó barátok. Tudjuk, hogy a háttérhatalom a háborúk, gazdasági válságok, katasztrófák, a terrorizmus és egyéb problémák segítségével próbál egy olyan irányított káoszt kialakítani a világban, amire a megfelelő pillanatban, amikor már senki nem lát kiutat a helyzetből, megadhatják az előre elkészített választ.

Mindenki döntse el maga, hogy Putyin milyen szerepet játszik ebben a tervben, tudva, hogy idővel a válasz egyértelműen kirajzolódik majd azok számára, akik követik az idők jeleit. Putyinnak az alábbi cikkben részletezett legújabb beszéde mindenképpen említésre méltó és valószínűleg jelentőségteljes, helyes értelmezése azonban csak a fenti kérdések figyelembevételével lehetséges.

vladimir-putin-personal-wealth

Forrás: zerohedge.com

Az angolul beszélő világ nagy része valószínűleg kimaradt Putyin Szocsiban elhangzott legújabb beszédéből, illetve, akik értesültek is róla sem biztos, hogy első hallásra felfogták annak jelentőségét.

A nyugati média mindenesetre mindent megtett, hogy ne vegyen róla tudomást, vagy kiforgatva tálalja annak tartalmát. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Putyinról (a Nap és a Hold sem a mi véleményünk kedvéért létezik), valószínűleg Churchill 1946. március 5-én elhangzott ?Vasfüggöny? beszéde óta a legjelentősebb politikai beszéd hangzott el Szocsiban.

Putyin kijelentette, hogy a játékszabályok mostantól megváltoznak.

Mostanáig a nemzetközi politikát a következő szabályok szerint játszották:

A politikusok nyilvános kijelentéseket tettek, hogy ezekkel fenntartsák a nemzeti szuverenitás kellemes látszatát, ami kizárólag propaganda célokat szolgált, hiszen nem valós szuverenitásról beszélünk, hanem olyasmiről, aminek semmi köze a nemzetközi politika lényegéhez. Eközben titkos vagy zárt ajtós tárgyalásokon meghozták a valós döntéseket és megtárgyalták a követendő irányokat.

Korábban Putyin is ezen szabályok szerint játszott, cserébe csupán annyit várt, hogy Oroszországot egyenrangú félként kezeljék. Mivel ilyen irányú reményei szertefoszlottak, bejelentette, hogy a játéknak vége, ezzel végeredményben megszegve a nyugat által felállított tabut, nyíltan, az elit klánok és politikai vezetők feje felett szólva az emberekhez.

Egy orosz blogger, Chipstone, a következők szerint foglalta össze Putyin beszédét:

1. Oroszország nem játssza tovább ezeket a játékokat és nem folytat titkos, zárt ajtós tárgyalásokat apró-cseprő ügyekben. Oroszország ezzel szemben készen áll a komoly párbeszédre és megállapodásokra, amennyiben azok a kollektív biztonságot szolgálják, igazságosak és mindkét fél érdekeit figyelembe veszik.

2. A globális kollektív biztonság valamennyi rendszere romokban hever. Nincsenek többé nemzetközi biztonsági garanciák, az ezeket elpusztító entitást pedig Egyesült Államoknak hívják.

3. Az Új Világrend építői elbuktak. Homokvárat építettek. Az Új Világrend felépülésének kérdése nem csupán Oroszországon múlik, de a döntés nem születhet meg Oroszország nélkül.

4. A társadalmi rend újításait Oroszország konzervatív megközelítésből kívánja vizsgálni, de nem zárkózik el az ilyen újítások vizsgálatától, hogy kiderüljön, bevezetésük indokolt-e.

5. Oroszország nem szándékozik az Egyesült Államok folyamatosan terjeszkedő ?káosz birodalma? által létrehozott zavaros vizekben halászni és új birodalmat sem akar alapítani (ez szükségtelen, Oroszországnak már meglévő területeit kell fejlesztenie). Továbbá Oroszország nem kíván a világ megváltójának szerepébe lépni, ahogyan ezt a múltban tette.

6. Oroszország nem kívánja a saját képére átformálni a világot, de azt sem fogja hagyni, hogy mások az ő képükre próbálják átformálni Oroszországot. Oroszország nem fogja elzárni magát a világtól, aki azonban megpróbálja elszigetelni Oroszországot a világtól, az forgószelet arat.

7. Oroszország nem kívánja a káosz terjedését, nem akar, és nem is szándékozik kirobbantani semmilyen háborút, ugyanakkor úgy látja, hogy egy globális háború kirobbanása ma már szinte elkerülhetetlen, így erre fel van készülve és a készülődést folytatja. Oroszország nem akar háborút, de nem is fél tőle.

8. Oroszország nem kíván aktív szerepet vállalni azok feltartóztatásában, akik még mindig az Új Világrendjüket építik, amíg ezek az erőfeszítések nem sértik Oroszország kulcsfontosságú érdekeit. Oroszország inkább a partvonalról szemléli, amint ezek újabb és újabb sebeket szereznek igyekezetükben, amennyiben azonban bárki megkísérli Oroszországot is belerángatni ebbe a folyamatba, figyelmen kívül hagyva annak érdekeit, az meg fogja tanulni, hogy mit jelent a fájdalom.

9. Külső, de még inkább belső politikájában, Oroszország ereje nem az eliten és annak zárt ajtós tárgyalásain, hanem a népen fog nyugodni.

A fenti pontokhoz a következőt muszáj még hozzátenni:

10. Még mindig fennáll a lehetőség egy olyan új világrend felállítása előtt, ami megakadályozhatja a világháború kirobbanását. Ennek az új világrendnek az Egyesült Államok is elkerülhetetlen része lenne, de kizárólag mindenki mással egyező feltételek mellett: a nemzetközi jog és nemzetközi szerződések alapján, mindenféle egyoldalú kezdeményezés nélkül, más nemzetek szuverenitásának abszolút tiszteletben tartása mellett.

Összegezve:

Vége a játéknak gyerekek. Szépen tegyétek el a játékaitokat. Eljött a felnőtt döntések ideje. Oroszország készen áll. Vajon a világ többi országa is?

Időkjelei: Az idők jeleit figyelő keresztények közül többen is felvetették az Új Világrend v.2 bevetésének lehetőségét. Olyasmit képzeljünk el, mint amikor egy népszerűtlen (túl nagy ellenállással küszködő) politikai hatalom megszervezi saját leváltását, a rendszerváltónak járó nagyobb népszerűség reményében. E szerint a forgatókönyv szerint az Antikrisztusra a ma ismert bennfentesek legyőzőjeként is tekintenének, aki egy új Új Világrend élére állna és ezzel sok, magát felébredtnek tartó embert is megtéveszthetne. Ez is egyfajta elképzelés, amit érdemes észben tartani.

Előző posztKövetkező poszt

64 hozzászólás

 1. MIndenkinek ajánlom Sitchin műveit. (pl https://docs.google.com/file/d/0B2qnyfRZiLU5ODU1MWM5ZTEtYmExNi00YTM0LTk5ZDMtYTJmZjQ0OTZlM2Ri/edit?hl=en)

  Ő az ősi (jóval Biblia előtti) sumér agyagtáblák lefordítása alapján azt állítja hogy az emberiséget a Nibiruról jött “emberek” alkották meg (saját DNS-ük felhasználásával ezért a két faj nagy részben azonos) és az Özönvíz óta tartó háborúskodás oka az a harc amit a Niburu uralkodójának két fia a Föld feletti hatalomért vív.
  A Bibliát Enlil alkotta meg, ő volt az aki a zsidókat “kiválasztotta” a Baelbekben levő leszállópálya védelmére. A másik oldal Enki illetve inkább fia Marduk és az ő követői. Az Illuminati (a jelenlegi “nyugati” háttérhatalom) az egyiptomi jelképrendszeréből ítélve Marduk követő.

  Ezzel nem azt akarom mondani hogy Isten és Sátán nem létezik, csupán azt hogy a Föld háborúit és az Antikrisztust e világi lényeknek, nevezetesen az annunakik vezetőinek “köszönhetjük” majd.
  Akit bővebben érdekel a téma, Sitchin könyvei (kisebb részük magyarul a többi angolul) elérhetőek a neten pfd formában, illetve olvassa el ezt: http://www.magyarmenedek.com/products/9804/Az_Anunnakik_titkos_tortenete_-_Michael_Tellinger.htm

   1. Kedves Thea!

    Te egy művelt és széles látókörű, tájékozott nő vagy. Nem kell haragudni Sitchinre, mert nem ő tehet arról, hogy előkerültek azok az agyagtáblák Ninivéből, ezért aztán az amerikai hadsereg túl későn érkezett, már nem volt ideje ripityára lőni, mint sok más feltárásra váró lelőhelyet. Azért sem ildomos rá haragudni, mert Samuel Noah Kramer is tudott olvasni sumér ékírást és a
    Parallel Biblia, című könyvet 1956-ban ő írta, amelyből közismertté vált a Biblia több évezredes előzménye. Mindkét tudós évtizedeket szánt az életéből az agyagtáblák írásainak tanulmányozására.

    Érdekes halálközeli élménye volt egy katolikus papnak:
    Itt van egy fotó róla http://img.444.hu/oneal-342×227.jpg

    John Michael O?Neal atya, a massachussettsi katolikus pap január 29-én szívrohamot kapott. Kórházba szállították, ahol érkezése után megállapították a klinikai halált. Leállt a keringése. Az atyát rákötötték a kórház egyik legmodernebb gépére, a LUCAS-2-re, ami képes fenntartani a keringését és az agy vérellátását. 48 percig tartották a gépen, ez elég időt adott az orvosoknak a szívartériát blokkoló rögök eltávolítására. Így a pap 48 perc után feltámadt.

    Azt állítja, határozott emlékei vannak a klinikai halál állapotában töltött közel egy óráról. Elbeszélése szerint mindent kitöltő fényesség vette körül, és találkozott Istennel, aki egy nagyon kedves, fényszerű asszony.

    O?Neal atya tanítása a Szentanyáról elég nagy zavart okozott, annyira, hogy felettes érsekének sajtótájékoztatót kellett összehívnia. Sean P. O?Malley érsek szerint O?Neal atya csak hallucinált a halálközeli élménye közben, mert Isten ?természetesen nem nő?.

    De még ez sem tudta megakadályozni a papot abban, hogy boldogan hirdesse friss tudását az Anya, a Fiú és a Szentlélek hármasságáról:

    ?A tény, hogy Isten valójában Szentanya, és nem Szentatya, egyáltalán nem zavar. Minden vágyamat teljesíti, még többet is. […] Isten nagy és mindenható, még ha nő is? ? mondta.

    eredeti forrás: http://www.monitor.co.ug/News/World…claims/-/688340/2629116/-/kca2an/-/index.html

    1. Ebből a három linkből nem tudom hogyan jött le neked, hogy bárkire is haragszom. Csupán azt gondolom, hogy téved.

     Azon gondolkoztál már, hogy miért nyomják ezt az ősi idegen témát minden elit pénzzel finanszírozott csatornán? Vagy, hogy a Discovery miért vágta ki az Ősi idegenek sorozatból a Dr. Michael Heiser-rel készített interjút, amiben cáfolja Sitchin következtetéseit? A csapból is ez a téma folyik. Ezt bizonygatja Clinton és egy rakás vezető politikus. Biztos azért, mert nem akarják, hogy ebben higgyenek az emberek. 😀

     Szerintem inkább nézd meg és olvasd el, amit belinkeltem. Legyél széles látókörű és tájékozott! 😉 Én mindkét oldalt megvizsgáltam. Te hogy állsz ezzel?

    2. Kedves SOFI!

     Szerinted Jézus, aki Isten Fia, miért tanítja így a tanítványokat imádkozni: Mát. 6,9 Ti azért így imádkozzatok: Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved; ……
     (Egyébként, mint gondolom te is ismered, a gnosztikusoknál, a Szent Lélek a nőnemű tagja az Istenségnek…..)
     1 Móz. 1,27 Teremté tehát az Isten az embert AZ Ő KÉPÉRE, Isten képére teremté őt: férfiúvá és asszonynyá teremté őket.

 2. Jobb volna a globális játszmák izgatott találgatása helyett a közvetlen környezetünk fájdalmára avagy örömére figyelnünk, s azokkal törődnünk, akiket megérinthetünk, megetethetünk, megitathatunk. Akkor mi alakíthatnánk ki az új világrendet, az emberhez méltót. (Mielőtt gúnyosan mosolyognál, tégy egy próbát!)?

  1. Kedves Judit!
   Miből gondolod, hogy nem ezt tesszük?
   Jézusnak is ezt üzented volna, amikor a tanítványoknak ezekről beszélt? (Máté 24, Lukács 21)
   “Amit pedig nektek mondok, azt mindenkinek mondom: Vigyázzatok!” Márk 13:37

   1. Kedves Thea! Hatvankét évem tapasztalatából beszélek. Jézusnak nem üzengetek. Próbálom értelmezni, megérteni a tanítását. Nem állítom, hogy mindig sikerül, de nem adom fel. Szeretni tanulok Tőle, amíg élek. Formálódom a Fazekas korongján. Ha valamivel megbántottalak, úgy bocsáss meg!
    Üdvözöllek!

    1. Kedves Judit!
     Igen, mindannyian formálódunk és jó esetben (amennyiben hagyjuk, hogy tanítsanak) tanulunk.
     Emellett a feladataink eltérőek lehetnek. Közös a feladat, hogy álljunk be az aratásba, de ezt sokféleképpen lehet végezni.
     “Mert ahogyan egy testnek sok tagja van, de nem minden tagnak ugyanaz a feladata,… Mert a nekünk adatott kegyelem szerint különböző ajándékaink vannak, eszerint szolgálunk is….” Róma 12:4-8

     És nem árt, ha aratás közben időnként felpillantunk az égre, hogy lássuk milyen idő várható. (Mt. 16:2-3)

 3. Mi, a nép befolyás nélküli ‘demokrácia’ nevű rendszerben, súlytalan senkiként, miért gondoljuk, hogy bárkinek érdekében áll (pl. egy fásy mulatos + 2000HUF = 4 nyelv+egyetem+dr vagy gépet, épületet tervező, építő, embereket mentő a demokratikus társadalom szempontjából alárendelt a közösséghez semmit nem tevő, belőle élő, fél idióta miniszterek, politikusok, jogászok…klikkjének) valamit is adni, tenni. Egy Putyin nincs ráutalva az idióta rendszerünk senkijeinek támogatására, ha mégis tesz, az már több és nem elvárható, mint a mi tehetetlen nyavajgásunk.

 4. Én azt mondom nektek, nem kell ennyire borúlátónak lenni. Kezdjük ott, hogy ez az írás nem Putyintól van idézve, hanem egy blogger írása Putyin beszédéről. Nem ebből kéne ilyen súlyos következtetéseket levonni, vastagon kiszedni 1-1 mondatot. A következő fontos dolog pedig az, hogy manapság bármilyen jó cselekedetre, jó irányú döntésre rá lehet húzni a mocskos lepedőt, miszerint ez is csak a globális elit előre kitervelt programjának része. Ha valamibe ezt bele akarjuk látni, akkor a nézőpontunk szerint az úgy is lesz. Én azt mondom nektek, első körben meg kell szerezni, le kell fordíttatni az eredeti szöveget és csak azt szabad elemezni. Az elemzés során pedig tessék látni mind a két oldalt, ne csak egy irányba billenjen a mérleg. Megérdemli Putyin, hogy ne kategorizálják már előre, ok nélkül a globális elit bábfigurájának. Azért mondom, hogy ok nélkül, mert jelenleg erre semmi bizonyíték sincs. Sőt, eddig az van, hogy ő az egyetlen igazi erővel rendelkező politikus, aki felvette a harcot ellenük. Valamint érdemes lehet azt is végiggondolni, hogy az ő helyében ti ugyan mit tennétek, mit mondanátok? Könnyű innen nagyokat mondani, az ő vállán viszont irtózatos a teher, amennyiben tényleg nem az elit játékosa. Én nem mondom sem ezt, sem azt. Gondolkodni kell emberek! Az egyik legveszélyesebb dolog a makacsság és a bizonyítékok nélküli ítélet. Márpedig – mint mondtam – jelenleg Putyin ellen nincs semmi bizonyíték, hogy az elit játékosa lenne. Minden csak feltételezés. Legyünk őszinték magunkhoz! Már annyira látjuk a sötét jövőt, hogy mi magunk fogjuk megteremteni azt, mert ettől a sötét képtől nem látunk mi magunk sem tisztán és nem látjuk már meg azt sem, ha valaki segíteni akar. A félelem átveszi lelkünk felett a hatalmat és megpecsételi a sorsunkat!

  1. Kedves Tika!
   A fenti, és az itt megjelenő legtöbb cikk célja az összkép felé mutatni, amit a Bibliából pontosan tudunk. A napi eseményeket figyelve, ennek az összképnek a részleteit próbáljuk együtt megérteni és értelmezni, berajzolni a hiányzó pontokat.

   Jelenleg egyre többen gondolják, hogy Putyin az egyetlen “őszinte” vagy “jó” vezető a világon, így ez a cikk inkább ezzel kapcsolatban int óvatosságra. Magyarul, sokkan többen vannak azok, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak, mint fordítva.
   Másrészről viszotn azt is tudjuk, hogy a majdani világkormány uralkodása alatt is lesznek komoly hatalmak, akik szembeszállnak a globális birodalommal, tehát lesznek olyan vezetők, akik nem az elit emberei, így nyilván most is vannak ilyenek, bár ezt lehet, hogy most még ők sem tudják.

   1. Nagyon jól összegzitek a lényeget! Mármint ami az oldalt illeti! Jól összekapcsoljátok a Bibliában leírtakat és napjaink eseményeit. Az események felgyorsultak, ébernek kell lenni!

  2. Q/R: Én végighallgattam Putyin beszédét. A blogger összefoglalója hiteles, pontos. Miről van szó tulajdonképpen? Az Egyesült Államok (EÁ) egypólusú világot teremtett és katonai erejével, a dollár világ tartalék valutájával gyakorlatilag uralja az egész világot. Aki meg akarta szüntetni a dollár uralmát, azt gátlás nélkül lemészárolták, lásd az iraki vagy a líbiai elnök sorsát. Katonailag a Szovjetunió szétesésével és az alkoholista Jelcin elnökletével az EÁ világuralma megingathatatlannak látszott. Erejének teljében megengedhette magának, hogy lehallgassa az egész világot, beleértve a legszorosabb szövetségeseit is, és amikor ez kiderült, nem ígérte meg a lehallgatás beszüntetését még a német kancellárnak sem. Helyi háborúkat visel Afganisztánban, Pakisztánban, Líbiában, Szíriában .EÁ hozta létre az Ai-Kaidát és az amerikai David Petraeus tábornok az irakban harcoló amerikai csapatok parancsnoka szervezte be Abu Bakra al-Bagdadit is, az iszlám állam vezetőjét, aki ma nagy élvezettel fejezi le az amerikai, brit és más állampolgárokat. Megszegve ígéretét kiterjesztette a NATO területét Oroszország határáig és már tárgyalásokat folytat Grúziával és Moldovával a további terjeszkedésről. Az Orosz határra tervezi telepíteni a rakétaelhárító rendszerét úgymond az Észak-Korea és Irán ellen, de írásban nem hajlandó nyilatkozni arról, hogy azok nem irányulnak Oroszország ellen. Megszervezte az ukrán puccsot, kirobbantotta a polgárháborút és már megtervezte a krimi katonai bázist. És ráveszi egész Nyugatot Oroszország elleni szankciók bevezetésére, bár ezzel óriási veszteséget okoznak saját maguknak is. Vajon mivel? Talán a lehallgatás útján nyert zsarolható információkkal? És akkor jön Putyin, aki Jelcin után visszaadta az orosz embereknek az önbecsülésüket, felrázta az országot, rendbe szedte a hadsereget , felszerelte modern fegyverzettel és Szocsiban bejelentette, amit bejelentett. Közben kinőtte magát Kína, létrejött a BRICS, a kínai yuan kezdi kiváltani a dollár szerepét. Belátható időn belül az EÁ világhatalmi vezető szerepe elenyészik. Nem hiszem, hogy sor kerülhet a harmadik világháborúra, amikor az EÁ-okat a két óceán felől alig pár száz kilométerre határaitól 600 m mélyen tengeralattjárók fenyegetik, amelyek fél óra alatt képesek megsemmisíteni az egész országot. Valóban vége a játéknak. Ideje leülni és megállapodni egy új, sokpólusú biztonságos világrendben és a tömérdek fegyverkezésre fordított pénzt az emberiség javára, a környezetvédelemre kell fordítani. Nem véletlenül lett Putyin már második éve az év embere.

 5. Nekem is lenne egy “közérdekű” kérdésem : Kapcsolódik a cikkhez is,
  meg nem is ; Melyik milliárdos ( Mágnás Miska ) áll közelebb Jézushoz,
  a keleti vagy nyugati ? – Miközben az emberek többsége mindenhol a
  napi megélhetéssel és a túlélésért küszködik ( Könnyebb a tevének … )

  1. Régóta köztünk él már régebben írtam róla és London külvárosában várja azt a napot mikor felléphet, de ezt még ma sem tudja mikor. Annyira nem fontos a helyszín, de London megfelelő számára.
   USA-nak folyamatosan csökken majd a súlya olyan, mint egy rothadó alma kívül még szép belül pedig már rohadt. Nagyon kéne imádkozniuk az Úr külön kérte tőlük, hogy vegyék komolyan.
   Ha így maradnak a megújult világban ilyen ország nem lesz.

    1. Aki régóta harcol a gonosz ellen ismeri, mert anélkül nem megy.
     Ha embertől kap “ütést” az megalázóbb neki.
     Élhetne máshol is, de ez jó hely neki, azért írom le, hogy ne legyen bizonytalanság ne kelljen találgatni, sötétben tapogatózni, nem vagyunk kiszolgáltatva neki. Azt szereti, ha nem ismerjük őt.
     Előbb utóbb közösséghez kell tartozni és valaki ismerje, nehogy hirtelen törjön rád.
     A Jóisten minden segítséget megad felkészít próbatételre már régóta, de az utóbbi években intenzíven és sajnos itt sem látom, hogy igazi védelmük lenne az ittlévőknek. Mindenki hirdeti, hogy az Én hitem az igazi! El kell kezdeni az életed teljesen átadni Krisztusnak, tudom ez nagyon nehéz, de nincs más út. A hit létráján a következő lépést nekünk kell megtenni és Ő segít. Ha egy picit is megtartasz magadnak a gonosz elvonszolja a lelkedet..
     Tudom meglepő, ha írok konkrétumokat , de nekem már ez a természetes.
     A mai világban nem marad titokban semmi, de te döntesz, hogy meglátsz dolgokat vagy vak leszel. Sokan úgy gondolják teljesen megvilágosodtak közben a totális sötétség és sivárság felé haladnak.
     Londonban él már régóta (1992) egy keleti közösségben. Amikor megszólítják a Lord a neve elé kerül. A nevét azért nem írom le, mert annyira nem őszinte, hogy először nem a saját nevét használja majd és így zavaró lenne. Meg-meg jelenik néha összejöveteleken beszélgetéseken és rajonganak érte az emberek vesztükre.

    2. Te beteg vagy, remélem tudod.
     Vagy csak rohadt jó a humorérzéked.
     Azért orvoshoz mindenképp menj el.

 6. Már írtam régebben, fontos megerősíteni a világ folyása Isten felügyelete alatt halad.
  Az embereknek ez egyre káoszosabb lesz, mert nem látják az összefüggéseket. A Teremtő azért enged némi belátást ebbe. Istenbe való kapaszkodás nélkül igencsak elhagyatottnak lehet majd érezni magunkat, kívülről egyre bizarabb lesz minden és ha belül nem lesz béke!
  Mindenki törekedjen teljesen átadni magát Krisztusnak, ami borzasztó nehéz, de másnak nincs értelme. Azt majd leírthatom, hogyan lehet tudni, hogy átadtam-e magamat, mert a próbatételeknél derül csak ki, hogy van még tennivaló. Ezek a legfontosabbak. Nem szabad kívülállóként szemlélni az eseményeket.
  Azért írjunk az eseményekről is, hogy mivel állunk szembe.
  Ahogy Putyin mondta a III. világháborút nem lehet elkerülni ő erre fel is készült. Ahogy fogy a szeretet a világban úgy következik be. Mindenhol békéről fognak beszélni, de minden mégis rosszabb lesz.
  A háború kapóra jön az antikrisztusnak, hogy megjelenjen és békéket kössön. Mindenki ünnepelni fogja őt, mert nem tudják valójában miért jött.
  A következő nagyon fontos. Amikor megjelenik mindenki vegyen egy nagy levegőt és rakja rendbe az életét Istennel.
  A világ az ellenkezőjét fogja sugallni. A bűn nem számít és egyre nagyobb sötétség ereszkedik le. Minden jónak fog tűnni és semmi sem rossz., de nem akarom elhúzni.
  Mielőtt a gonosz át akarja venni teljesen a hatalmat a földön az Úrnak lesz egy beavatkozása még a földön, mert annyira szereti az embert. Sokan felismerik bűneiket lesz egy megtérési hullám, mindenhol Ázsiában is. Az az utolsó lehetőség lesz.
  Sokan meghalnak majd világ vezető személyiségei is. A háttérhatalom megtörik.
  Elkezdődik a harc a lelkekért. Két lehetőséged lesz vagy követed a Megváltót és kitartsz vagy az antikrisztust, aki minden jót ígér. Aki ezt megéri kemény lesz, nincs harmadik lehetőség, mint most még.
  Csak, hogy bonyolultabb legyen az antikrisztusnak hatalma lesz USA, Európai Unió, Kína és Oroszország felett is. A kártya nem úgy lesz keverve, mint eddig Oroszország még okoz meglepetéseket. Igazi éle legyen a dolognak az USA-t komoly természeti katasztrófák érik majd.
  Az olaszok is szokják már, ennél komolyabb esők lesznek Rómában és a zűrzavarban történnek fontos dolgok, de ennyi most elég.

 7. Egyszerű ez kérem szépen! Hatalmat CSAK az kap (a “CSAK” többször aláhúzva!), aki a pénzt vagy inkább az “erő sötét oldalát” szolgálja. pl.: Láss csodát, mire a bankok visszafizetnének valamit, kiderül, hogy szinte semmit nem fizetnek (először azt mondták, hogy olyan 30%, aztán azt, hogy 20%, a múlt héten már csak 10%-ot mondtak, persze mind csak kb., de a lényeg, mindenki lenyeli azt amit kap, nem lesz belőle hisztéria, mire kap egyáltalán valamit -hisz meg sem beszélik a szétzavart báránykák egymással a becsapást- ). S miért? Amiért külügyminiszterünk az USA-ba utazott. Meg akarta tudni, hogy mit tudnak. S megtudta, hogy mindent. 😀
  Ilyen egyszerűen működnek a dolgok. Amúgy 1000milliárd ft többet ér, mint 10 millió magyar. Ebből már lehet egyenletet faragni.

 8. Putyin és társai is csak bábuk, színészek és kellékek! Az igazi irányítók háttrében felfedetlenül dolgoznak és terveik jó néhány évre kész van!

  1. akinek még nem vették el az eszét és tud a sorok között is olvasni, az mind tudja, hogy így van, de megfogják öket dönteni, mert a pénzük fabatkát sem ér, mivel csak virtuális és nem áll mögötte sok minden. Ök csinálták az I. és a II.-dik világháborút is. a III.-dik nem fog nekik összejönni! hiába reménykednek benne.

 9. Az “Időkjelei” passzusra reagálva csak annyit, hogy ezek közül mindegyik Antikrisztus. Szerintem kár vesztegetni az időt arra, hogy mindenféle jeleket keresgélünk egy olyan rendszerben, amelyre inkább a káosz jellemző. Emberi mércével felfoghatatlanok az összefüggések. Tapasztalati úton alapuló tudással ne keressétek az értelmét, mert nem fogjátok megtalálni!

 10. Érdekes!

  Nekem is éppen János jelenései jutottak eszembe a cikkről. A “megváltó” Sátán szerepét azonban talán nem éppen Putyinra osztotta ki a teremtő, ha egyszer nem kíván a világ felett egyeduralmat szerezni.

  Még nem látom a szereposztást, de azt igen, hogy Amerikát valakik nagyon meg akarják buktatni, hogy valamiféle magán-világrendet vezessenek be a saját korlátlan hatalmuk érdekében.

  Riogatnak-e Putyinnal is ezek a sátánszolgák, vagy valóban ő maga is közéjük tartozik, egyáltalában nem lehet eldönteni a mai kaotikus állapotokban.

  1. Amerikát nem kell megbuktatni, megbukik az magától is. 1945 óta csak vesztett háborúkat. Az utolsó háborúja, saját területén lesz, egy polgárháborúban, amit a saját népe vív a rendszer ellen.

   1. Tévedsz Vándor. Egy spontán polgárháborúnak beláthatatlanak a következménye. Ezentúl, egy országszintű polgárháború (megint csak a nem irányítottra gondolok) maga lenne a káoszt. A káosz és a beláthatatlanság nem igazán fér bele az előre megtervezett történelembe. Ezért kerülni fogják, hogy egy ilyen bármikor is kialakuljon. Az irányítást nem veszíthetik el. Szerintem te Vándor nem vagy tisztában azzal, hogy itt ki keveri a kártyákat. Maga sátán az, aki itt a lapokat osztja, márpedig az ő ravaszságát, tervező-szervező tehetségét és türelmét emberi ésszel fel nem lehet fogni. Az ő vesztét nem az emberek fogják okozni,….ezt mi keresztények jól tudjuk.
    A másik dolog, hogy egy olyan polgárháborúhoz, mint amilyenre te is gondolsz egység kell. Egységet márpedig nem látni. És tudod miért nem? Mert gondoskodnak róla, hogy ne legyen. Hamarabb fogják egymásnak ugratni az embereket itt-ott, de nem mindenhol és nem egy időben, különben könnyen ellenőrizhetetlené válik a dolog. Egy kisebb háborúba is könnyen belerángathatják Amerikát, a saját áruló vezetői, hadd hulljanak a protestánsok, de egy totális káosz jellegű szituációt nem engedhetnek meg maguknak, az tuti.

    1. Kedves testvéreim!
     Szeretettel írok nektek, ex chatedra kijelentve téziseket , hisz ha vándor teheti- a Teremtő gyermekeként tehetem én is- persze teszi ezt más is itt! Olvassatok a Holly Biblén kívül mást is, mert lehet hogy S/Paulus szent közvetítése más ortodox-unortodox apokríf iratok alapján több tudást, kérdést ad / vet !!!
     A Sátán minden emberrel próbálkozik,- Szaddammal, Kádárral, Golda Meir-rel, Ratzingerrel, velem, Pres. Putyn-nal, Barack Hussein O’bama elnökkel, veletek is- de azt gondolom LUCIFER csak a partvonalról fütyül; s aki akar, táncol, aki nem, az levonul a pályáról!
     Hogy egy tucat JÁTÉKOS pajzánul vigyorogva azt hiszi, hogy a pályán maradva új szabályokat alkotva- de a füttyöt is betartva- átverheti a vonalon kívülre vonultakat, az isteni eredetünkből fakadóan nem jön be! Ők tovább játszanak, szem- fényt vesztenek, és azt hiszik , minden nézőt is átvernek! Feldobják magukat, összesúgnak, bundáznak a mind több pénzért ( amit a meccs után hatalommá akarnak becserélni, megvéve prosztókat, eszetleneket) és a meccs megy tovább; egy ideig,mert a BÍRÓ azért a végén lefújja, mint a VILÁG REND szerint ( nem rendszerint!!!) működik, ez nem a ZION MÁTRIXA.
     Akinek az, az vessen elsőnek majd követ sui magára ( jajgasson, siránkozzon, maszkírovkázzon,allienflagózzon, próbálkozzon a megtévesztéssel minden síkon, minden időben, mindenkivel szemben!)
     Próbálkozni lehet, de a VESÉKBELÁTÓT senki, .ismétlem mégegyszer senki ( csak így kisberűvel!) sem verheti át! Az Apokalipszis négy lovasa már megjelent ( Balázs vodás reklámjában!!!! hú de aljas lépés volt), de aki tiszta, akit az igaz fény jár át-örül a darvak reptének, a víz locsogásának, a fenyőfák suhogásának, a nyírfa gyógyító nedvének-és ettől nem érez szükséget!!!_ annak nincs ellensége! Az lát, az tud a csalfa sorok közt olvasni, az használja a nem betegített lelkét, szellemét a tájékozódáshoz, hogy tudjon különbséget tenni a búza és az ocsú közt ( ha még van, aki morzsolt az ujjai közt MAG-ot, szórt szét ocsút a szélbe villával )
     Ne reménykedjen senki a sátán nevére hivatkozva az elszámoláskor, a döntés a követésre az EGYÉN döntése!
     A net az az eszköz, ami a kapitalizmus eszmei sírásója, Marx még a proletariátust hitte annak, de Ő csak egy korai gyertyaláng fellobbanása volt IDŐ elött, de a fény a gyujtáshoz megnaradt, a dinamit a számítógép …. tiktak tiktak tiktak tiktak…..

     Vigyázz ím magadra, testvéri kézfogás Vigyázz ím magadra, testvéri kézfogása
     Vigyázz ím magadra, testvéri kézfogással

     a Berki GÉB

   1. Adrián, az örök kétkedő!-érintsd meg sebemet….Értsd a Valdajt:Az ókori Róma sem volt annyira erkölcstelen,mint a mostani Nyugat ( Pres. P)

    1. Berki GÉB,
     Sajnos nem igazán tudom értelmezni az ilyen poétikus fogalmazásokat. Magas ez nekem.
     A mostani Nyugat erkölcstelensége tiszta sor,…de én továbbra sem értem, hogy mitől különb, ugyanazon kérdésben, a Kelet?
     Csak, hogy félreértés ne essék, nálam nem számít sem a Kelet, sem a Nyugat, sem a fekete, sem a fehér,………nálam csakis az Egyén számít és az, hogy az illető kit igyekszik szolgálni 🙂

  1. Jó az ez alkalomra rögtönzött, háttérben látszó, mottójuk is.
   “THE WORLD ORDER: NEW RULES OR NO RULES?” Értitek nem?

   Mintha a jó öreg George H.W. Bush-t hallanám “… a NWO, a world where the rule of law not the rule of jungle….” Ez a beszéd 1991-ben hangzott el.
   Én mondtam, hogy ezek mind egy csapatban játszanak. Jó lenne már végre felébredniük azoknak, akik még mindig hisznek a mesékben.

 11. Amikor a kettéfűrészelős mutatványt csinálják, nem a bűvész csinálja a trükköt, hanem az asszisztense. A bűvész eltereli a figyelmünket, megalapozva ezzel az illúziót.

  Most is ez történik, éppen kettéfűrészelik a világot. Kérdés, hogy ki a bűvész és ki az asszisztens?

  1. Beteges képzelgés…

   Oroszország egyre kevésbé tényező a világon. Gazdaságilag nulla, a világon az első 10-ben, de lehet, hogy már a 20-ban sincs, a világ többi részének energiafüggősége egyre csökken, és már katonailag is jelentéktelen az USA-hoz képest.
   A szocialista-kommunista típusú államokat már csak az ostoba, identitás-fosztott lakosság tevékeny/passzív támogatása tartja a víz felett. Meg hogy az ilyen “beböffentéseket” még sokan elhiszik…

   A kapitalizmus is megdöglik egyszer, de addigra a szovjet-orosz eszmék csak könyvekben, meg filmeken fognak létezni.

   1. Na igen, belehallható volt a válaszomba a korábbi hidegháborús állapot és a kétpólusú világrend, de most nem erre gondoltam.
    Azt ugyan nem állítom, hogy Oroszország sehol nincs, gazdaságilag nulla meg ilyenek, mert azért a BRICSben komoly tényező, de én sem tekintem önmagában egy pólusalkotó erővel bíró országnak. Viszont van egy formálódó szövetségrendszere (=tagja annak, komoly súllyal).

    A kettéfűrészelést a világ megosztására, és látszólagos elpusztítására értettem; mint ahogy látszólag meghal az asszisztens a bűvésztrükkben, majd egy darabban “feltámad” a végén. Úgy látom, ugyanezt teszik a nagyvilággal is.

   2. Kedves CorbenDallas,
    A baj csak az, hogy a tudatlan tömegek, a fősodrású médiának köszönhetően, nem így látják. És ebben a történetben (is) csak az számít, amiben a tömegek hisznek. Így lehet őket könnyen irányítani.
    Tudod, nagyon sok minden nem létezik, vagy a valóságban nem úgy létezik mint, ahogy az a köztudatba be van propagálva, újra meg újra, ahogy azokat a mainstream tálalja és az emberek mégis elhiszik, és így harcolnak érte,…..vagy épp ellene. Ezt nevezik az elme manipulálásának. És tudod mit? Működik.

    1. Kedves Adrian
     Nyilván fellelhető Putyin beszédében nem kevés indokolatlan önbizalom,de félre söpörni szavait CorbenDallashoz hasonlóan,szerintem hiba lenne.
     Egy olyan ország,amely többszörösét fogyasztja annak az értéknek,amit maga előállítani,vagy másoktól elrabolni képes,teljesen eladósítva saját társadalmát,rendszerét több nemzedékre előre,annak bármekkora hadserege legyen is,nem lehet valódi jövője.
     Sok egyéb más érv is felhozható lenne az USA agóniájára, bármilyen lassú is az és kétségesnek tűnő.
     Oroszország több okból is előnyösebb helyzetben van,mint az USA,ezt történelmi tapasztalatok is alá támasztják.
     Az autokratikus rendszereknek vannak bizonyos előnyei a látszat demokráciákkal szemben,nem beszélve az egyes népek lelkülete, vérmérséklete közötti különbségekről.
     Oroszország komoly tartalékokkal rendelkezik mind nyersanyagok, mind a viszonylag békésen,következmények nélkül feláldozható ember tömegek tekintetében,ugyanezt az USA-ról nem mondhatjuk el.Az amerikai átlagpolgároknál, az általuk megszokott jólét,kényelem elvesztése sokkal hamarabb és erőteljesebben fog robbanáshoz és ellenőrizhetetlen eseményekhez vezetni egy esetleges gazdasági összeomlás idején,pl.ha mondjuk Kína,vagy Oroszország piacra dobja a kezében lévő amerikai állam kötvényeket.és beindul egy üzleti lavina,mint azoknál a keleti embereknél,akiket évszázadok óta a nélkülözés és az elnyomás elviselésére idomítottak.
     Az a jövő,amelynek Oroszország valószínűleg komolyabb súlyú szereplője lesz,igazad van,sem az oroszok többségének,sem másoknak,akik megérik egyáltalán nem lesz valami fényes.
     De az USA megkérdőjelezhetetlen egyeduralmának vége van.

    2. Kedves Legkisebb Atyafi,
     Először is, Amerika agonizálása nem a véletlen műve, hanem előre megtervezett és kivitelezett. De ebbe most inkább nem mennyünk bele, mert hosszú leírni mindazt, miként tették tönkre Amerikát a saját (áruló) vezetői.
     Bár most jut eszembe, hogy ezt egész röviden is meglehetne fogalmazni. Akkor mondom: “Made in China”
     Na ezért szorult az ország újabb meg újabb hitelekre. Ide jön még az állambácsi, megint csak nem véletlen, túlköltekezései és máris tisztábban látunk, ami Amerika helyzetét illeti.
     A komoly nyersanyagtartalékokkal rendelkező orosz oligarchákról talán majd legközelebb, ha érted mire gondolok. Ha nem, akkor elmondom. Nem látom a “jó” meg “rossz”-nak mondott oldalak közti különbséget.
     Tudom, hogy ezen nem fogunk összeveszni 🙂

    3. Kedves Adrian
     Természetesen igazad van,Amerika agóniája nem a véletlen műve, de az áruló vezetők kapzsiságán,az elképesztő méretű fegyverkezési kiadásokon,az amerikai elit világhatalmi törekvésein és egyéb bűnein kívül,ebben más is szerepet játszik,pl. az a módszer,amivel az amerikai közép osztályt féken tartják,nagy ház,nagy autó,tele polcok a szupermarketekben,289 féle műzli,ketchup, szabadság mindenre,ami megvehető, és arra is ami nem,szóval az amerikai polgárnak felkínált összes anyagiasult Isten-pótlék,és azok lelkeket behálózó rendszerének fenntartása se kevésbe kerül .
     Az meg,hogy nincs lényegi(erkölcsi) különbség az amerikai elit,és az orosz oligarchák között,egyértelmű.
     Ami különbségre gondolok,hatalom-technikai jellegű.
     Az autokratikus hatalmi rendszereknek többek között egyik előnye az,a látszat demokráciákkal szemben, elsősorban a hatalom birtokosai számára,hogy a jó döntések éppen olyan gyorsan végig futnak rajta,mint a rosszak.Autokratikus rendszerekben többnyire az érdekek egyértelműbbek,világosabbak,és mivel a hatalom kevesebb kézben összpontosul,a belső érdek ellentétek kibékítése,a minden fél számára megfelelő alku megkötése is gyorsabb,egyszerűbb, mint egy bonyolultabb,sokrétűbb,a hatalmi ágak törvényes szétválasztásán alapuló “demokráciában”.
     Válsághelyzetekben az autokratikus vezetési,irányítási módszer alkalmanként hatékonyabb,gyorsabb lehet, amíg mások tétováznak,egyezkednek emezek cselekszenek.Amiket meg az orosz újra fegyverkezésről,az új atom-programokról hallani lehet, no az sok jóval nem kecsegtet a világ számára.
     Az orosz képességeket corbendallas részéről lebecsülni,az hiba volt,különös tekintettel arra,hogy az utolsó idők,bizonyos értelemben a bonyolultabb rendszerekkel szemben az egyszerűbbeknek kedveznek majd,illetve az utolsó időkkel megjelenő várhatóan egyre több nyomorúság elviselésére is a keleti ember hagyományai,neveltetése folytán inkább felkészültebb,mint a nyugati.

    4. Kedves LEGKISEBB ATYAFI,
     Azt hiszem értem mit akarsz mondani, de az szerintem tejesen irreleváns, hogy egy háború/összeomlás esetén melyik nemzetek fognak nagyobb káoszban, fegyelembe élni, vagy halni.
     Én azt tanácsolom nektek, hogy inkább felejtsétek el a 3. világháború, vagy a tejes gazdasági összeomlás gondolatát, mert nincs realitása. Kisebb, nagyobb katonai konfliktusok további gazdasági visszaesések lesznek, de semmi több. Ha nem lett volna az a “Albert Pike letter to Mazzini” levél, ma az alternatív média nem ragozna újra meg újra a 3. világháború kirobbanásának veszélyét. Egyébként arra jutottam, hogy az a levél sosem létezett. Egy kamu történet, aminek segítségével manipulálni, befolyásolni lehet az emberek gondolkozását.
     Végszóként még csak annyit, hogy azért nem hiszek egy bármi miatt bekövetkezendő világösszeomlásban, káoszban, a világ romokban heverésében, mert egy ilyen állapotú világot, az embereket is beleértve, még az a bizonyos AK-sem tudna helyrepofozni néhány év alatt.
     De, hogy mondjak még egy ellenmondást,(és sok ilyen van még), azért építik ilyen serényül a mindent halló, mindent látó megfigyelő BB rendszereket, hogy ezek egy világháború esetében mind a porba vesszenek? Vagy hogy gondolják egyesek? Hogy a 3.világháború közepette továbbra is szolgáltatni fognak a kábel-műholdTV, mobil telefon, internet szolgáltatók?? Ezt ugye senki sem gondolhatja komolyan.
     És mi lesz a transzhumanizmus/szingularitás igyekezetekkel? Ezek a dolgok nem férnek bele egy globális összeomlás világképébe….szerintem.
     Amit most látunk az nem más, mint egy újabb hidegháború korszaknak a kibontakozása, aminek természetesen meg van a maga logikája. Egy új világrend létrehozása érdekében, először a széthúzást látszatát, a sötét jövőtől való félelmet kell megteremteni az emberek fejében.

    5. Kedves Adrian
     Lehetséges,hogy egy-két dolgot félre érthetően fogalmaztam meg,vagy nem adtam kellően részletes választ némely kérdésben,ugyanis én sem hiszek egy a szó szoros értelmében vett 3.vh.-ban,vagy teljes politikai,gazdasági összeomlásban.
     De az általános erkölcsi összeomlásban,az emberi élet még a mai ésszel is felfoghatatlan mértékű elértéktelenedésében viszont igen,pl. a Jel.6.1.-9. alapján is.
     Azaz úgy gondolom,hogy az utolsó időkben,az AK uralomra jutását megelőzően több,nagyjából hasonló gazdasági,katonai súllyal rendelkező hatalom fog megvívni egymással a világban betöltendő vezető szerepért,miközben az átlag polgárok is egyre inkább gátlástalanul, jogi és egyéb tényleges következmény nélkül gyilkolják majd egymást,elsősorban valószínűleg a megszerezhető javak elrablásával összefüggésben.
     Hogy ez nem lesz a “teljes”,uralhatatlan káosz,az nem kérdés,de olyan fokú erkölcsi kifordulás lesz ez,ami közben milliók-milliárdok lesznek járványok, éhínségek,polgárháborúk,nyilvános kivégzések stb, által könnyedén feláldozhatók,ahogyan ez az AK terveiben eredetileg is szerepelt.
     Ebből a nézőpontból,azaz üdvtörténeti,illetve a személyes és társadalmi felkészülés szempontjából egyáltalán nem mellékes,vagy irreleváns,hogy az AK.-nak a világ egyik, vagy másik felén mekkora mozgástere nyílik,mielőtt eljön,amint az sem,hogy egy adott kultúra inkább a szenvedés alázatos és türelmes elfogadására nevel-e,vagy éppen ellenkezőleg, hedonista,önző és erőszakos lázadásra a bármilyen fajta lemondással,önmegtagadással, a nehézségek elviselésére való felhívással szemben.
     A totális (technikai és egyéb)ellenőrzés és uralás megvalósítása nem zárja ki az irányított káoszt, sőt az kifejezetten az ő céljait fogja szolgálni,az AK eleve azokra bízza majd a piszkos munka jó részét,az irányított káosz idején,akik már amúgy is az övéi,nem pedig mindent maga végez el személyesen.
     Az AK.-nak van,lesz hatalma,ereje átlátni és uralni azt a káoszt,amit maga idéz elő,terve valóra váltásának érdekében,a káoszt amit egy közönséges ember csak úgy még átlátni sem képes,vereséget sem azért szenved,mert nem tudja ellenőrzése alatt tartani az általa elindított folyamatokat,vagy a bukott emberiséget,hanem mert ebben a szellemi küzdelemben egy önmagánál is sokkal nagyobb hatalommal szállt szembe,saját Alkotójával,a Mindenható Istennel.
     Ilyesmik miatt is gondolom azt,hogy egyrészt Oroszország sok mindenből,sok nehézségből “jobban” jöhet majd ki,mint mások,illetve,hogy Oroszországnak a közeli és távolabbi jövőben nagyobb szerep jut majd a mostaninál,no meg gondolom ezt pl. az Ez.38. miatt is.
     RÓS,az Ez.38.-ban megjövendölt nagyhatalmi helyzetébe,szerintem nem egyetlen nap leforgása alatt fog eljutni,hanem mind népessége számának növekedésébe,mind hatalmi súlya erősödésébe fokozatosan.

    6. Kedves Adrian
     U.I.
     Amikor az ÚrJézus a Máté 24.-ben arról beszél,hogy nemzet támad majd nemzet ellen,azt szerintem úgy kell érteni,hogy nemzet támad majd nemzet ellen.
     Tehát nem összesen csak két nemzet támad majd egymás ellen,nem két pólus,vagy tömb,egymás ellen,aminek a vége a világ megsemmisülése lesz,hanem sok-sok nemzet,ki az egyik,ki a másik ellen,meg persze lesznek alkalmi katonai szövetségek is,más alkalmi katonai szövetségek ellen,de nem Világok Világok ellen,hogy abba pusztuljon a világ bele.A világ Isten ítélete miatt pusztul el,nem a 3,vh.-tól.
     De sok vér,folyik el eközben a háborúk miatt is,ami részben az AK eredményes hitetésének is lesz köszönhető.

   3. A világ energiafüggősége csökken??!!!
    Naaa ezt azért neeee…ez fájt.
    Amikor új és újabb ázsiai és afrikai tízmilliók ülnek autóba és “civilizálódnak” ezzel párhuzamosan évről évre…
    A világ feltáratlan nyersanyagkészleteinek nagy része Oroszország területén van.
    Számos titkosított kutatási eredmény van de ezek nem publikusak, így ezek a készletek akár csekélynek is tűnhetnek…nyilván nem teszik a rablóhorda elé a “kincsestérképet”
    Az csak az amerikai sci-fi mesék világa hogy majd a holdról vagy a marsról fogunk nyersanyagokat a földre szállítani…amikor az USA gyakorlatilag nem tud embert küldeni a világűrbe évek óta és még igen sokáig.
    A nyugati világ felélte elérhető erőforrásait, pusztulása csak idő kérdése.
    Oroszország ma a világ EGYETLEN jövőképes állama.

    1. Jövőképes? Mihez képest? Ugyanazok a kizsákmányoló és igazságtalan rendszerek működnek, mint az egész világban. Ráadásul ott, a túl sokat kérdezősködő-kritizáló tollforgatók csak úgy eltűnnek a semmibe, esetleg öngyilkosak lesznek. Szép kis jövő, mit ne mondjak.

    2. A nyugati világrend ugyanolyan halott, mint volt a keleti a Nagy Rendszerváltás előtt. Azon is már csak a nyűvek mozognak!

     Nem látom az életet kicsírázni a tetemeken. De a hullaméreg fertőzését már bárki megtapasztalhatja akár saját magán is, ha kikerül a sterili pixisből, melybe kizárólag párthívőként lehet ma már bejutni.

    3. Írtam-e már Nektek hogy Oroszországban a GMO – a vegyszertermeltetés növényekkel – bűncselekmény? Most mi, lehet, hogy feladjuk a mentességet, a TTIP kereskedelmi egyezmény keretében (vagyis az EU).
     Az info egyenesen a legutóbbi kerekasztaltól!

   4. Corbendallas sajnos ez a bejegyzésed teljesen hitelteleníti, hogy egyáltalán van fogalmad a világ gazdasági-politikai dolgairól.
    A Te “beböffentésedet” remélem kevesen hiszik, és kevesen veszik komolyan. jó lenne, ha olyanok mondanának véleményt, akiknek van valami fogalmuk ezekről a kérdésekrő – Te nem vagy az!

    1. Szindbád!

     Örülök a hozzászólásodnak, mert már kezdtem azt hinni, hogy nem gondolkodó emberek fórumát olvasom, hanem egy-két fanatikus beszólást. Határozottan látszik, hogy ki az aki lefekszik a mainstream médiának. Elég csak arra az elképedésre gondolni, amikor elfoglalták a Krimet majd meglepték a Fekete tengeren az ott sorakozó amerikai flottát. Nem erre számítottak. Ebből látszik, hogy az ellenfél lebecsülése soha nem fizetődik ki.

    2. Szinbad én is örülök, mert az elején azt hittem, valami téritök közé kerültem. itt majdnem mindenki a bibliára vagy annak vmilyen fejezetére hivatkozik. had mondjam már el, hogy amit hirdettek annak utána is kéne nézni, hiszen a biblia 90%-a hamis állításokkal van tele, melyek korlátokat állítanak a szabad gondolkodásnak, de nem csak az, hanem a többiek is a korán, a tora stb.Oroszország stabil gazdasággal rendelkezik és meg van a magához való esze, hogy kitörje annak a nyakát aki kikezd vele.

    3. Kedves ?va (2)!
     Írod “a biblia 90%-a hamis állításokkal van tele”.
     Idéznél 1 hamis állítást?
     Megmondanád, hogy melyik az a 10%, ami szerinted nem tartalmaz hamis állítást?
     Honnan vannak az adataid? Elolvastad és kiszámoltad?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend