Járványok

Az Ebola hadművelet: 30 terület és érdekcsoport, amelyik jól jár

New_World_OrderForrás: Activist Post, Jon Rappoport

?Minden jelentős titkos akció több cél érdekében indul és az akcióban rejlő lehetőségek is többrétűek. Ezek egyike sem veszik kárba. Ami azonban érdekes, hogy az akcióval jól járó szereplők 99,9 százaléka nem látja, hogy egy megtervezett akcióról van szó.? (A varázsló felébred, Jon Rappoport)

Bár az alábbi cikk nem tartalmazza az Ebola akcióból adódó valamennyi lehetőséget, remélhetőleg a legtöbb jelentős tényezőre rámutat.

Jöjjön hát a lista (nem fontossági sorrend szerint):

Figyelemelterelés

A közel-keleten folyó amerikai háború lekerül a hírek címoldaláról.

Gyógyszeripar

Az oltások és gyógyszerek forgalma növekszik. A közvélemény agymosása erősödik, aminek eredményeként egyre többen elfogadják az oltásokat, elhiszik, hogy tényleg járvány van, egyre inkább félnek a kórokozóktól és a ?kiszámíthatatlan fertőzésveszélytől?.

A multik

A megacégek és pénzmágnások egyre nagyobb befolyást szereznek Nyugat-Afrika bőséges forrásaiban.

Katonai jelenlét

Az Egyesült Államok hadserege  katonai támaszpontot létesíthet Nyugat-Afrikában, jelentősen elősegítve az afrikai terjeszkedést és saját befolyásának erősítését. Legfőbb gazdasági versenytársa a kontinensen Kína.

CDC, WHO befolyás

Az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) és az Egészségügyi Világszervezet befolyása tovább erősödött, végre fel tudnak mutatni valamit, amivel hitetlen költségvetésüket úgy ahogy megindokolhatják, és az emberiség védelmezőinek szerepében lubickolhatnak.

Az Ebola kutatással foglalkozó tudósokra több finanszírozás, előléptetés, hírnév és díjak várnak.

A diagnosztikai tesztekre szakosodott ágazat egyértelműen nyer.

Az Ebola szűrésére használt irreleváns, használhatatlan és megbízhatatlan diagnosztikai tesztek kikövezték az utat a sok ezer vagy akár sok millió hamis pozitív eredmény megállapításához, amelyek tökéletes eszköznek bizonyulnak az olyan hamis járványok megteremtésében, amelyekben a vírusoknak nem sok szerep jut.

Az irreleváns, nem létező vírusok remek fedőtörténetnek bizonyulnak a betegségek valós kiváltó okának leplezéséhez.

Az egészségügyi kartell és kormánybeli szövetségeseik egyre közelebb kerülnek ahhoz az állapothoz, amelyben minden vakcina kötelezővé válik, a mentesség pedig semmilyen ürüggyel nem lesz lehetséges.

Az emberiség további mérgezése és legyengítése tehát folytatódik az oltások és gyógyszerek segítségével. Gyengébb = könnyebben irányítható.

Ebol-virus-lab-Copy

A szelektív karantén újabb lehetőségeket biztosít az alkotmányellenes állami elnyomásnak. Egy hamis járvány remek ürügy a szükségállapot bevezetésére.

A ?vírushordozók nyomonkövetése? címén az állami megfigyelés folytathatja terjeszkedését.

A járvány ?hadművelet? és a nyitott határok kihasználásával az állam és az egészségügyi hatóságok, abból kiindulva, hogy az Egyesült Államokat ellepték a beoltatlan emberek (bevándorlók), elrendelhetik minden amerikai lakos beoltását, természetesen ?a lakosság védelmében?.

A ?globális járvány? égisze alatt a toxikus modern orvoslás a világ minden szegletébe eljuthat, hogy kezelésbe vegye a ?fertőzött lakosságot?.

Az amerikai hadügy és nemzetvédelmi minisztériumok is tovább terjeszthetik hatalmukat, hiszen az ő olvasatukban minden járvány nemzetbiztonsági kockázatnak számít.

A globalisták által célul tűzött egységes, egyetlen kormány által uralt világ megvalósítása is közelebb kerül. A retorika szerint ?minden járvány az emberiséget veszélyezteti, ez egy közös ügy, a megoldáshoz pedig egyebek mellett egy egységes, globális orvosi rendszerre van szüksége a bolygónak?.

A járvány remek ürügy az utazási korlátozások bevezetésére. Újabb fentről lefelé irányuló hatalom.

Az utazás előtti lázmérés egyre több repülőtéren kötelező, mint a képen látható Abuja Nemzetközi Repülőtéren is
Az utazás előtti lázmérés egyre több repülőtéren kötelező, mint a képen látható Abuja Nemzetközi Repülőtéren is

Egy adott terület ?fertőzött zónává? nyilvánításával gazdasági támadást indíthatnak az adott terület ellen. A karantén miatt tönkrement vállalkozásokat az IMF és a Világbank drákói kölcsönökkel mentheti ki, így újabb kerülhetnek az irányításuk alá.

A járvány miatti félelem hatására az egészségbiztosítók hatalma is nőhet a nép felett. ?Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és mindenkit megvédjünk a betegségtől és a haláltól, szóval fogadd el a felállított diagnózist és kezelést. Nincs se kivétel se apelláta??

Folytatódhatnak a betegségek hagyományos és természetes gyógymódjai elleni támadások. ?Hogy merészel bárki a (teszteletlen és toxikus) Ebola elleni gyógyszereken kívül más módszerhez folyamodni!?

A propaganda közben csendesen tovább erősíti a ?sötét Afrikáról? felállított előítéleteket, ahonnan csupa szörnyűség érkezik.

A ?gyilkos vírus? remek fedőtörténet az afrikai lakosságot az éhezés, háborúk, fertőzött vizek, a termékeny földek és erőforrások elrablása és toxikus oltáskampányok segítségével évszázadok óta gyengítő és tizedelő kampány számára.

Az állami ügynökségek összehangolt forgatókönyvekkel rendelkeznek a ?járvány elleni harcra?, tovább konszolidálva a lakosság feletti központi hatalmat.

[highlight]Hamarosan láthatóvá válik majd egy új törekvés is: az oltóanyagokat és gyógyszereket az élelmiszereken keresztül vagy a levegőbe permetezve próbálhatják minél több emberhez eljuttatni.[/highlight]

Az Ebola természetesen számos eseményről képes elterelni a figyelmet, mint amilyen az NSA megfigyelési botrány, a Benghazi vagy a Fast&Furious ügyek, az amerikai kormány szövetsége a Sinola drog kartellel, az ISIS és egyebek.

A ?járvány elleni harc? sok tekintetben hasonlít a ?terrorizmus elleni harc?-hoz. Például mindkettő alapvető adatvédelmi és szabadságjogok elvesztésével jár.

Természetesen nem hagyhatjuk ki a médiát sem a nyertesek listájából, hiszen egy komoly és igen ijesztő témáról tudósíthatnak, így nézettségük és bevételeik nőnek.

A ?valósággyártó gépezet? is igen elégedett, hiszen képesek voltak egy új hamis valóságot előállítani a semmiből.

Időkjelei: A fenti cikkből természetesen nem az következik, hogy a járványok nem jelentenek veszélyt a modern világra nézve, hiszen erre maga Jézus figyelmeztetett, azonban a jelenlegi Ebola ügy egyre inkább mesterségesen gerjesztett (indított?) kampánynak tűnik, aminek segítségével a globalisták viszonylag csekély kockázattal igen sokat nyerhetnek.

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. Az egész betegségügy érdekcsoport kiterjedt és “összeesküszik”: szándékában ártatlan, hiszen a helyére állítva “munkáját végzi” amire kitaníttatták, és ahol helyt szándékozik állni! A gyógyító/gyógyításra elkötelezett társadalomszegmensben éppen úgy kiszolgáltatottak annak résztvevői, mint akik gyógyulni szeretnének. Lásd “Az egészségügyi maffia” könyv és a video: https://www.youtube.com/watch?v=ugLBexACP_8 ezoterikus felhangoktól eltekintve.
    A test-lélek torzulását helyreállította nyilvános működésében, gyógyítását csodálatosan művelte a mi Megváltónk Jézus !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend