Tudomány és technika

Öngyógyítás implantátumok segítségével

self-heal

Forrás: livescience.com

Farkas (Wolverine), A szellemlovas, A hihetetlen Hulk. A három filmbeli karakter legalább egy közös szupertulajdonsággal rendelkezik: mindegyikük képes meggyógyítani magát. Mára eljutottunk oda, hogy a Pentagon segítségével ez a hétköznapi emberek számára is valósággá válhat.

Az amerikai hadsereg által szponzorált program egy olyan apró, az emberi testbe ültethető eszköz kifejlesztését tűzte ki célul, ami elektromos impulzusok segítségével figyelné a szervek működését és meggyógyítaná a fertőzött vagy sérült részeket.

Az Elektromos Recept vagy ElectRx névre keresztelt program egyúttal a gyógyszerektől való függést is csökkentené, és új megoldást nyújtana a gyógyászatban a DARPA szerint.

?A DARPA által kifejlesztésre szánt technológia alapjaiban változtathatja meg az orvosi diagnosztikát és a betegségek szemmel tartását,? írta Doug Weber, a DARPA biológiai technológiák részlegének programigazgatója.

Weber szerint az implantátum egy intelligens szívritmus-szabályozóhoz hasonlítható. Az eszköz a testbe ültetést követően folyamatosan ellenőrizné az alany állapotát és szükség esetén stimulálná az idegeket, hogy ezzel fenntartsa az adott szerv egészséges működését.

Az elképzelés alapját az idegi moduláció néven ismert biológiai folyamat adta, amelynek segítségével az idegrendszer ellenőrzi a belső szervek állapotát és szabályozza a testnek a fertőzésekre és betegségekre adott válaszait.

A DARPA szerint, amikor egy ember megbetegszik vagy megsérül, ez a természetes folyamat időnként rosszul működik. Ahelyett, hogy az illető jobban érezné magát, az idegi moduláció súlyosbítja az állapotot, fájdalmat, gyulladást okoz, és legyengíti az immunrendszert.

A DARPA azt reméli, hogy az elektromos töltéssel ellátott implantátum szabályozni tudja majd az idegi modulációt. Az eszköz által leadott elektromos impulzusok stimulálják a test öngyógyítását lehetővé tevő idegpályákat és visszafogják azokat, amiktől az ember rosszabbul érzi magát vagy betegebb lesz.

A DARPA azt reméli, hogy olyan apró implantátumot tud majd kifejleszteni, amit egy tűvel is be lehet juttatni a testbe. Az apró méret óriási előrelépés lenne a ma használatban lévő idegi modulációs készülékekhez képest, amelyek jelenleg egy kártyapaklival megegyező méretűek, beültetésük pedig komoly műtéti beavatkozást igényel. Az apró méret ezenkívül egy másik előnnyel is jár: pontosan oda lehet helyezni, ahol szükség van rá, mégpedig az idegvégződésekhez.

DARPA-self-healing

Az eszközzel egy egész sor fájdalmas betegséget lehetne gyógyítani, a krónikus gyulladásos betegségektől, például a reumától kezdve a bélgyulladásig. Amennyiben az ElectRx program sikerrel jár, olyan implantátumok is kifejlesztésre kerülnének, amelyek agyi és mentális betegségek, például az epilepszia, a poszttraumatikus stressz, a depresszió vagy bizonyos fajta agykárosodások kezelésében is segíthetnek a DARPA szerint.

Időkjelei: Egyre inkább egy olyan terv látszik kirajzolódni előttünk, amelyben a majdani Fenevad Bélyege nem valamiféle mindenki által rettegett ?bélyeg?, hanem egy ?megváltást?, egészséget, biztonságot és egyéb pozitív hozadékokat ígérő technológia lesz?

Előző posztKövetkező poszt

10 hozzászólás

 1. 5Móz.16:20 Igazságot, igazságot kövess, hogy élhess, és örökségül bírhasd azt a földet, a melyet az Úr, a te Istened ád néked.
  Péld.8:35 Mert a ki megnyer engem(bölcsesség), nyert életet, és szerzett az Úrtól jóakaratot.
  Péld.21:21 A ki követi az igazságot és az irgalmasságot, nyer életet, igazságot és tisztességet.
  Préd. 7:12 Mert a bölcseségnek árnyéka alatt, és a gazdagságnak árnyéka alatt egyformán nyugszik az ember! de a tudomány hasznosb, mivelhogy a bölcseség életet ád az ő urainak.
  Préd. 8:13 A hitetlennek pedig nem lesz jó dolga, és nem hosszabbítja meg az ő életét, olyan lesz, mint az árnyék, mert nem rettegi az Istennek orczáját.

  A Teremtőnek ,más a véleménye a hosszú életről,mint ezeknek az implantátumos álmodozóknak!

 2. A betegségek felismeréséhez nagyméretű és drága berendezések kellenek, és még ezekkel sem egyszerű, sok hibalehetőséget tartalmazó eljárások vannak. (MR, PET,CT, kémiai markerek)
  Az, hogy néhány pici implantátummal majd megmondják, hogy kezdődő gyomorrák, bélrák, agydaganat, stb van, vagy hogy a rendszeresen jelentkező izomfájdalmakat húzódás, szakadás (oka??) reuma, allergia, vírusfertőzés vagy mi okozza, és még sorolhatnám… szóval hogy pár ilyen implantátum bármit is felderít vagy főleg hogy meggyógyít, AZ HANTA!
  Akkor miért próbálnak ilyet elterjeszteni? A válasz nyilvánvaló, leírták már előttem. Az implantátumoknak egészen más célja lesz.

  1. Számomra az a döbbenetes, hogy a halálnak eme “kultúrájában” hány jóakaratú ember dolgozik. Dolgozik, mert ez következik tanulmányaiból/neveltetéséből, vagy ő maga képezte magát, nyűgözte le a “tudomány”, mindaz, amit az ember inkább a technológiájával alkotott. Eközben a természet természetes 🙂
   Beleélik magukat “a modern korba” – amikor “minden” lehetséges: a tudomány előbb-utóbb megadja majd a választ és a technikát is ehhez – hihetetlen, hogy MÉG nem csalódtak ebben olyan sokan!
   Ernst Schumacher írja, hogy “amint egy technológiafejlesztési folyamat beindul, jórészt saját lendületével megy már tovább, függetlenül kezdeményezőinek szándékától” és “mindig meglepődöm, ha az emberek … kritika nélkül elfogadják a technológiát, mintha a technológia a természettörvény része lenne”. Tovább is érdekes: “… e hallgatólagos feltételezés szerint a technológia átvihető az ideológia egyidejű átvétele nélkül, azaz a technológia ideológiailag semleges: meg lehet venni a hardvert anélkül, hogy a mögötte lévő szoftvert is megvennénk, a hardverről feltételezzük, hogy önmagában is mozgásképes.”

 3. Én is arra tippelek, hogy az elit nem azt akarja, hogy a köznépnek ilyen dolog legyen a hatalmában. A “gyógyítás” mellé ajándékba adják akár a halált is. Úgy értem, egy ilyen kütyü a “megfelelő” irányítással távkapcsolós halál lehet.
  Ismerve a kormányok szándékait, a mienkét meg főleg, nem akarnak nekünk jót, egyáltalán.
  Még szegény édesapám is szokta mondani, hogy hamarosan lesz majd biztos szérum a hosszú életre, vagy az öregedés ellen. Még mindig nem látja, hogy ha lenne is ilyen, az nem nekünk készülne. 60 éve folyamatosan szivatja a mindenkori hatalom, és sok mindent átélt. És mégis bízik ilyenben.
  Abban bízom, hogy az Ige ezt ígéri: “Higgy az Úr Jézusban és üdvözülsz, mind te, mind a te házad népe.” ÚGY LEGYEN! Nincs más gyógymód, nincs más ellenszere a halálnak.

 4. Szerintetek lesz olyan, aki beveszi majd a DARPÁ-nak vagy a Pentagonnak, hogy azért ültetnek bele implantátumot, hogy képes legyen az öngyógyításra? Na persze! Épp azon igyekeznek, hogy minél többen éljünk a földön és az egyik legnagyobb hasznot hozó ágazat a “betegségügy” menjen tönkre.

 5. Hát azért elég új ismereteket kell befogadni annak, aki elfogadja a chippel gyógyítást, szerintem. Ehhez germán gyógytudományhoz meg annyit, hogy nekem semmivel nem szimpatikusabb, mint mondjuk egy implantátum…sőt. Kuruzslás szaga van.

  1. Kedves @LSKATA sok helyen, gyülekezetben, kimondva a “természetgyógyászat” szót, már kuruzslás ‘szagot éreznek”… 🙁 Holott, a növények garmadája áll rendelkezésünkre, hogy teáikkal, kivonataikkal gyógyuljunk meg a betegségeinkből. Évszázadokkal ezelőtt felfedezte egy orvos – visszahallottam mástól, napjainkban a bükkszentkereszti Gyuri bácsi is mondja ugyanezt – hogy a növények “tudják”- “ráéreznek” – milyen betegség(ek) vannak a környéken, sőt Gyuri bácsi már azt mondja, hogy “előre tudják” 🙂 Szerintem ez némi túlzás – lehet, egyszerre történik a növekedésük meg a mi betegségeink – bizonyítani magam ezt nem tudom, a Gondviselés rendjéből következtetek. Szerintem az túlzás, hogy “előre tudják” bár lehet, az Úr már “előre küldi őket” nekünk. Annak idején egy faluhoz közeledve abból MEG LEHETETT ÁLLAPÍTANI hogy milyen betegségek vannak a faluban, hogy milyen gyógynövények nőttek határában. Bár ma már borotválják még az árokpartokat is, magam fantasztikus esetekkel találkoztam (ugyanis jóban vagyok 🙂 néhány gyógynövénnyel, végtelenül hálás vagyok “nekik” gyógyulásokért) !
   De, most térjünk rá a német medicinára. Valóban, sokan – nemrég családomban is – meggyógyultak, nem “csak” daganatos betegségből, hanem egyebekből, utána néztem egy TÜNETNEK amit egyébként félelmetesnek tarthattak volna, és a Hamer doktor “magyar hangja” elmagyarázta. Pont úgy volt. Hogy mi?!
   Ez szinte lényegtelen hiszen ez “mindössze” engem győzött meg – előtte is, persze, éppen a logika … – arról van szó, hogy a betegség tünete egy lelki “defektnek”. Hogy minek, azt pontosan az a tünet “meséli el” – és a kódot adják ők hozzá, vagyis, a magyarázatot, innentől “önkiszolgálás van” 😀 – hogy MI BAJ TÖRTÉNT BELÜL, A LELKEDBEN. Ha ezt megérted, sőt KORRIGÁLOD, akkor elmúlik a tünet, vagyis, fizikai testedben meggyógyulsz. Pont így történt az általam ismert esetekben is.
   Hamer doktor “magyar hangja” elmagyarázza, hogy miért ÜLDÖZIK ezt a tudást, amit tárt karokkal kellett volna fogadni, és nem hagyni gyermekeket, java korabeli embereket meghalni, szenvedni hagyni … Azért, mert RÁVILÁGÍT HOGY LÉLEKBEN ÉLÜNK és a test mindössze másodlagos … Minden szer, amit vegyigyárak állítanak elő, azzal együtt hogy nagy üzlet, az egyik legnagyobb, csak “vegykonyhának” néz … persze, jönnek aztán a “mellékhatások” … esetenként súlyosak. Sőt, alapvető, ki is mondják, hogy “nem is gyógyszer” aminek nincs mellékhatása: természetesen, hiszen a testünk bonyolult szervezet, a szervek egymásra vannak utalva, és ha csak az egyiket bárhogyan “betámadják” a többi szerv, működés csak “kapkod” levegő után 😀
   Egy kabaré jelenet volt régebben,hogy valaki elmegy orvoshoz egy panasszal, kap rá gyógyszert, de azonnal jelentkezik valami más probléma, elmegy azzal is, megint gyógyszer, majd annak mellékhatása következtében ismét felkeresi a rendelőt. Végül már annyi betegsége van 🙂 egyikből ki, másikba be, 🙂 hogy a végén “már csak az a baja” lesz, ami az elején. Megkönnyebbül … ugyan, ezt a kis fájdalmat már ki lehet bírni …
   Nem véletlenül, megingott a mainstream orvoslásban a bizalom. Hallottam, Németországban az emberek 35 %-a már nem veszi igénybe – inkább “valami mást”.
   A gyógyulásban részt kell venni. Hittel is, hiszen a placebo hatás nem elhanyagolható, de a német módszer szerint nagyonis mélyen kell részt venni (nem úgy, mint ahogy “beviszem a ruhát a Patyolatba, majd amikor kész, megyek érte” – mondta Béky László nemrégen a betegségünkhöz, meg az orvoshoz való hozzáállásról): MEGÉRTENI kell AZ ÜZENETET, ami lelki defektus. Tehát a lélek, a testi tünettel, “áttólja a fizikai létbe meggyógyulni” a lelket … ez a német módszer hatalmas felfedezése, és ez – mert erre tényleg nem kellenek vegyi gyárak, sőt, néha “német orvos” sem 🙂 – bizony, nem jelent jövedelmet, szinte senkinek. És mert az egészség nem üzlet, csak a betegség, szörnyű üldözésnek van és volt kitéve Hamer doktor … már emiatt sem kellene, hogy “kuruzslás szaga” legyen, nagyonis “igazság szaga kellene hogy legyen!
   A vegyszer mentes gyógyításról folyt köv: az Egészségforrás Alapítvány által alkalmazott Gerson módszer következik!

 6. Jézus is a hitet hangsúlyozta a gyógyulásban, és egyéb dolgokban is.
  Ilyenformán abban is lehet hinni, hogy számunkra a dolgok mindig jól alakulnak, ez is csak egyfajta hit.
  Másrészt ha az emberben nincs stressz, illetve a múltjából is tudja törölni ezeket, akkor az élete is könnyebbé válik.
  Ajánlom tanulmányozásra a Gyógyító Kód nevű módszert. Youtube-on is van fent róla előadás.

 7. Ezek a technológiák is mind figyelemelterelések arról a tényről, hogy a szervezetünk úgy tökéletes, ahogy van. A különféle elváltozásoknak alapos oka van, amik nem véletlenül jönnek létre, hanem az agyunk vezérelte módon. Dr. Ryke Geerd Hamer doktor rájött erre a tényre több tízezer eset megvizsgálásával, köztük saját daganatos betegségével, és megalkotta az Új Germán Medicina nevű rendszert, ami 100 %-os pontossággal képes meghatározni e betegségek kialakulásának az okát, és segíteni a gyógyulást. Itt bővebben lehet olvasni róla magyarul : http://www.germangyogytudomany.hu .
  Sok onkológus orvos, és Izraelben egyre több helyen ezzel az ismeretrendszerrel gyógyítják a betegeket a gyógyszerek, és kemó helyett.
  Azok az emberek lesznek vevők ezekre a technológiákra, akik nem hajlandók felelősséget vállalni a saját egészségükért, és nem tanulnak, nem fogadnak be új ismereteket.
  Persze biztos lesznek még ezen kívül is előnyei a csippeknek, de egy olyan rendszernek lesz a része, ahol majd imádni kell a vezetőt, és az már Istenellenes lesz. Maga a csip szerintem még nem rossz dolog, bár én nem szívesen ültetek be magamba semmit sem, viszont egy olyan rendszer részeként, aki nyíltan Isten ellenes lesz, már rossznak tekinthető.
  Kérdés, hogy hogy lehet majd túlélni csip nélkül azt az elkövetkező 7 évet. Szerintem Isten segítségére, vagy a dolgok jól alakulásába vetett bizalomra mindenképpen szükség lesz.

  1. Kedves Tboy helyesen látod, én hozzáteszem: az általános szellemi leépülés következtében – meg, az elhallgatott világraszóló felfedezések következtében, melyek egészséget jelentenének mindannyiunknak – az emberek nem csak nem hajlandók, hanem, már nem is tudnak! felelősséget vállalni saját egészségükért.
   A német módszer: tudomány, a Gerson módszer persze szintén (súlyos és gyógyíthatatlannak tartott betegségekből gyógyultak meg, sokan, akiket a kórházakból “haza küldtek meghalni”) és lassan száz éves … A 20-as években már “meg volt” hiszen Gerson doktor ezzel a módszerrel gyógyult meg, és azóta klinikáik vannak, a nagy ellenszél – agyonhallgatás – ellenére is.
   —————————————————-
   Csip NÉLKÜL kell élnünk, mert egészségesen lehet, “mindössze” élelmiszereink, lakhatásunk … nos, ezt kell MEGTEREMTENI ELŐBB magunknak, családunknak. Bár, többen azt gondolják, a hét évet MI nem itt fogjuk megélni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend