Járványok

Biológiai fegyverekre specializálódott kutatók az Ebolával sújtott területeken és egyéb furcsaságok

ebola-quarantineMostanra már napi szinten jelennek meg az újabb és újabb hírek az Ebola járványról a főáramú és alternatív médiában egyaránt.

Bár nem tudni, hogy a tudósításoknak mekkora hányada tekinthető félelemkeltésnek, abban mindenki egyetért, hogy az Ebola valós veszélyt jelent.

Mint a legtöbb járvány esetében, az alternatív híreket követő olvasókban bizonyára most is felmerül a kérdés, hogy vajon a helyzet ilyen mértékű súlyosbodása csupán a véletlen műve vagy sem.

Az alábbi két cikkrészlet ezzel kapcsolatban vet fel néhány érdekes körülményt.

Szombati cikkében Jon Rappoport felteszi a kérdést, hogy mit kerestek a biológiai fegyverek kutatására specializálódott amerikai szakemberek az Ebola járvánnyal sújtott területeken:

Azonnali és független vizsgálatot kellene indítani a Tulane Egyetem és az amerikai hadsereg Fort Detrick-i, biológiai hadviselésre specializálódott orvosi létesítményének munkatársai által végzett kutatással kapcsolatban, akik immár több éve tevékenykednek nyugat Afrikában.

Pontosan mit is csinálnak ott? Milyen diagnosztikai kísérleteket végeznek Sierra Leone állampolgárain?

Miért hallunk arról, hogy Sierra Leone kormánya nemrégiben arra kérte az egyetem kutatóit, hogy függesszék fel az ?Ebola vizsgálatokat??

Vajon a kutatók kísérleti kezeléseket (például monoklonális antitest Monoklonális antitestneknek nevezzük azokat az immunfehérjéket (ellenanyagokat vagy antitesteket), melyek egyazon immunsejt-telepben (klónban) termelődtek. terápiát) teszteltek a lakosságon? Amennyiben igen, milyen káros mellékhatásokat tapasztaltak?

A Sierra Leonéban, Guineában és Libériában (a hatóságok elmondása alapján az Ebola járvánnyal súlytott helyszíneken) folyó kutatási program hivatalos célja, egyebek között, a lázat okozó vírusok biológiai fegyverként történő azonosítása, a jövőben történő felhasználás céljából.

Tudni szeretnénk, hogy a kutatás pusztán védelmi jellegű, vagy korábbi esetekhez hasonlóan csupán fedőakcióként használják biológiai fegyverek kifejlesztéséhez.

A Tulane Egyetemnek a térségben évek óta tevékenykedő munkatársai éppen a hatóságok által a 2014-es Ebola járvány epicentrumaként meghatározott területeken dolgoznak.

A kutatók más intézményekkel együttműködve végzik munkájukat. Ilyen például az USAMRIID, az amerikai hadsereg Maryland-i Fertőző Betegségek Orvosi Kutató Intézete, ami köztudottan a biológiai hadviseléssel kapcsolatos kutatásokra specializálódott.

Sierra Leonéban a Tulane csapat a vérzéses lázak (mint amilyen az Ebola, vagy a Lassa-láz) diagnosztikai tesztjeivel kapcsolatos kutatásokat végez.

A Tulane kutatói a monoklonális antitestek terápiaként történő alkalmazásával kapcsolatos kísérleteket is folytatnak, bár az Egyetem sajtónyilatkozata szerint ezek nem Afrikában folynak.
(link, link)

Egy másik érdekes cikk pedig egyebek mellett azt feszegeti, hogy vajon miért adott 1,5 millió dolláros támogatást a Monsanto az Ebola kezelésével kapcsolatos kísérleteket folytató gyógyszeripari cégnek:

monsanto-bio-terroristSzámos kísérleti gyógyszer létezik az Ebola kezelésére, azonban ezek egyike sem kapható vagy engedélyezett.

Érdekes információ, hogy a TEKMIRA Pharmaceuticals, az Ebola ellenszerén dolgozó gyógyszeripari cég 1,5 millió dolláros pénzinjekciót kapott a Monsantótól. A sajtónyilatkozat szerint ?a Tekmira Pharmaceuticals az új RNSi génterápiára szakosodott bio-gyógyszeripari cég, amely a lipid nanorészecskék (LNP) bejuttatását lehetővé tevő fejlett technológiát kínál gyógyszeripari partnerei számára.?

Elmondása szerint a Monsantótól kapott pénzt a mezőgazdaságban alkalmazott RNSi technológiára költi majd. A Wall Street Journal szerint az ügylet üzleti értéke 86,2 millió dollár.

A Tekmira egy másik sajtónyilatkozata szerint a cég 140 millió dolláros szerződést kötött az amerikai hadsereggel az Ebola kezelésére alkalmas gyógyszerek kifejlesztésére:

?Az Ebola vírus elleni, TKM-Ebola nevű RNSi génterápia, az amerikai védelmi minisztérium Orvosi Ellenintézkedés Rendszerek és Biológiai Védelmi Terápiák (MCS-BDTX) részlegével kötött 140 millió dolláros szerződés keretén belül kerül kifejlesztésre.?

Nem szeretnénk összeesküvést látni, ahol esetleg nincs, de furcsa véletlennek tűnik, hogy a Monsanto éppen a komoly média figyelmet követelő Ebola járvány közepette ad tetemes készpénzinjekciót egy kulcsfontosságú és az Ebola ellenszerén dolgozó gyógyszeripari cégnek. A jelenlegi helyzet jelentős piacot teremthet egy ilyen gyógyszernek.

Sajnos a modern gyógyászat múltját szemlélve számos esetben láthattuk, hogy a gyógyszeripar, az Amerikai Járványügyi Hatóság és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rájátszott a járványok súlyosságára, hogy az aktuális betegségre kifejlesztett gyógyszerek forgalmát növelje. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a jelenlegi járvány nem valós veszély. Ismerve azonban az érintett érdekek múltját, igencsak gyanús körülmény, ha a járvány miatt bizonyos cégek tetemes haszonra tehetnek szert.

Emlékezzünk, hogy az oltóanyaggyártók sok milliárd dollárt kerestek a mesterséges sertésinfluenza járványon és az akkor pánikszerűen felhalmozott sok tízmillió dollár értékű oltóanyagkészleten, amit később az érintett kormányok kénytelenek voltak megsemmisíteni.

Előző posztKövetkező poszt

26 hozzászólás

 1. Nekem csak annyi kerdesem lenne, hogy benneteket orvos latott mar? Ennyi paranoias elmebeteget meg eletemben nem lattam egy helyen. Orom volt olvasni.;);)

  1. Téged látott már? 😀 😀 Te hol élsz jó ember és melyik csatornát nézed? Tudod ez a Föld nevű bolygó itt történnek az események függetlenül attól, hogy te esetleg nem látod. Mi a vakságot meghagyjuk olyanoknak, mint neked tudod?
   SZÉP DOLOG A TUDATLANSÁG, CSAK NEM ELŐNYÖS. Ha nem tudsz érdemlegesen hozzászólni legalább kímélj meg minket az érdekfeszítő megjegyzéseidtől!
   És még milyen jó, hogy keresztényi keretek között maradtam. 😀

  1. Kedves Éva!

   – Bár nem tudom, hogy milyen ajánlatot tesz a “pirula”, de az “igazi ajánlat az Istennél van …”
   Mindezek a nyomorúságok az emberiséget azért érhetik utol, mert az emberiség legnagyobb része elfordult Istentől, helyette a “bűn útján való járás” a kívánatos nekik a Krisztusba vetett hit, és ennek az ajándéka helyett. Ugyanis, a Krisztus befogadása olyan ajándékkal is jár, (sok közül az egyik), hogy Isten az Ő gyermekeinek cselekedeteit elválasztja ennek a világnak a vérengzésétől, bűneitől, és szeretetet, békességet ad szívükbe a bűn cselekvése helyett.
   – De amíg az ember nem ismeri Istent, nem ismeri az akaratát, “elvárását a tudatos bűnnel” szembeni eltávolodásra, addig sötétségben jár, maximum csak saját – helyes vagy helytelen – elképzelése alapján tudja megítélni, hogy mi a bűn? Választani is sok esetben képtelen a “jót” mert valamiért kényszerítve érzi magát a helytelen cselekedet választására akkor is, ha tudja, hogy ez a döntés “lelkiismerete ellen van.”
   Azért van ez így, mert amíg “hitetlen vagyok” addig “nincs szabadítóm!” – magamnak kell a problémámat megoldani, úgy ahogy tudom. És ha a problémám megoldása a bűn cselekedete árán oldódik meg, akkor a bűnt cselekszem… – úgy gondolom, hogy nincs más választásom …
   Igen, csak, hogy a hitetlenségből elkövetett bűnöknek büntetés a bére!
   Na ezt a sok hitetlenségből elkövetett bűn, büntetését szenvedi most az emberiség.

   – Hitetlenségből elkövetett bűn az is, hogy az emberek “jónak látszó” ajánlatát fogadjuk el az Istené helyett.
   Ha befogadom Jézus Krisztust életem Urának, akkor nem vagyok rákényszerítve a bűn cselekedetére, mert személyes közösségem van Vele, elmondom Neki a nehézségeimet, kérem a belőle való szabadítást, és Ő GONDOT VISEL RÓLUNK.
   Nem kell félnünk az emberek rettegtetéseitől, mert oltalmunkká, kővárunkká, szabadítónkká lesz, a szükség idején.

   Szeretettel: Erika

   1. tökéletesen igazad van,igaz ember hitből él.Ha elfogadjuk Jézus kereszt áldozatát hittel amit értünk tett és behivjuk öt a szivünkbe,akkor onnatól kezdve ö irányitja az életünket ö megov minden betegségtől teljesen pozitivvá alakitja az élatünket és nem lesz szükség földi gyogyitásokra.

   1. Egyébként az egész földre kiterjedően folyik ez a pusztítás, nem csak nálunk. Viszont van ahol “hivatalosan” is elismerték. Itt van erről egy videó, ami megmutatja a mérgezés hatásait is:
    Teljesedő prófécia “előszele”:
    (Ez még nem azonos a Jelenések 8:10-11 -el, de furcsa módon olyan hasonlóságot mutat vele, amilyet “őseink” a maguk idejében még elképzelni sem tudtak volna.)
    A harmadik angyal is trombitált, és leesék az ÉGRŐL egy nagy csillag, égve, mint egy fáklya, és esék a folyóvizeknek harmadrészére, és a vizek forrásaira;
    A csillagnak neve pedig üröm: változék azért a folyóvizek harmadrésze ürömmé; és SOK EMBER MEGHAL A VIZEKTŐL, mivel keserűkké lőnek.

    https://www.youtube.com/watch?v=gImG8sHLKjE

   2. Kedves Erika,
    az indexes cikk csak gúny és vicc, éppen konteónapot, konteónapokat tartanak, és minden konteós témát görbe tükörben tárnak elénk. A fenti cikk is az, kitalált történet.
    A chemtrail-téma kapcsán inkább más cikkeket kellene idelinkelni; például a video, amit betettél, már sokkal jobb, és jó a párhuzam a jelenésekkel is. Sokan ennek ellenére vitatkoznak, hogy a folyók harmadrésze az ipari szennyezéstől válik-e ihatatlanná, vagy lesz egy tényleges kataklizma, ami alatt valami becsapódó tárgytól terjed el a méreg. Mindkettőre nyitott vagyok, ám egyelőre úgy tűnik, az ipari szennyezés van előnyben.
    Ugyanígy elképzelhető az is, hogy magát az ebolát tervezetten keltetik szegény afrikaiakon, hogy 1. minél hamarabb lássák a mutációk végeredményét
    2. tesztelhessenek más szereket is
    Valamiért van egy olyan érzésem, hogy egy szupervírus van készülőben; az Írás megerősít ebben és sok helyről hallani ilyent.

    1. Kedves Paal!
     Ha a kemtrélt konteonak tartod akkor nagy baj van veled.
     Csak még egy sor.
     Nézz fel néha az égre és észre fogod venni hogy azok nem kondenz csíkok.

     Szép napot
     !

    2. Kedves Gábor,
     az ilyesmit úgy hívják, hogy funkcionális analfabétizmus, mondom ezt mindenféle támadó szándék nélkül. Olvastál valamit, csak nem fogtad fel, miről is írtam.
     Első nekifutásra nem sok kedvem van újra leírni, amit írtam, úgyhogy csak ennyit biggyesztek ide:
     nem állítom és nem is állítottam, hogy konteónak tartom a chemtrail híreket.

    3. Kedves Paal!

     Ha a googlén rákeresel cemtrailos repülőgépek fényképére, amik belülről hordókkal vannak felszerelve, akkor talán mégsem tartod valótlanságnak, hiszen azokat a repülőgépeket csak vezetnie kell valakiknek. Pilóták között is sok megtévesztett, vagy tudatlan lehet, és még több, akinek nincs sem hite, sem bátorsága … Ettől függetlenül közülük sem mindenki “gonosztevő”, legfeljebb csak kényszerhelyzetbe hozott ember.
     Ha felnézel az égre, sokszor lehet látni, hogy repülőgépek szórnak. Az a “csík” ami 30 másodperc alatt nem tűnik el, hanem csak 5-10 perc alatt oszlik szét a légkörbe, az cemtrail csík, és erről saját szemeddel is meg tudsz győződni. Nagyon ezt már nem is lehet titkolni, mert a világon igen sok ember felfigyelt és tud róla. Az is nonszensz, hogy “vicces formában bevalljuk, hogy csak egy kicsit gyilkoljuk az embereket.” Szerintem az egyik oldal bevallja, a másik igyekszik elhitelteleníteni.

     “Sokan ennek ellenére vitatkoznak, hogy a folyók harmadrésze az ipari szennyezéstől válik-e ihatatlanná,…”
     Az ipari szennyezés még csak “bocsánatos bűn lenne”, de a szándékos pusztítás nem az.
     Isten is azt mondja, hogy “elpusztítom azokat, akik e földet pusztítják.”
     Már ebből is megérthetnénk, hogy a földünknek vannak szándékos pusztítói. Lásd Fukusímát, ahol a pusztító földrengést HARP technológiával idézték elő, és mennyi vizet radioaktívvá tettek, mekkora földterületet (kontinenst) és embert pedig sugárfertőzötté.

     “… úgy tűnik, az ipari szennyezés van előnyben.”
     Igen, ez csak úgy tűnik … mert a szomorú valóságnak viszont nem volna szabad “napvilágra” kerülni. A “sötétségnek fiai a sötétséget és a homályt szeretik” – de nekünk van “világító szövétnekünk” arra is amit a világ fiai nem látnak …

     “Valamiért van egy olyan érzésem, hogy egy szupervírus van készülőben;…”
     Nem az a lényeg, hogy a sátán szolgái mit terveznek, – mert akkor már ezerszer kipusztulhatott volna az ember a földről, – hanem az, hogy mind ebből Isten mennyit enged meg … illetve mennyit fog “visszafordítani” a fejükre. Mert ezeknek az akcióknak az igazi kárvallottjai sátán szolgái lesznek.

     Szeretettel: Erika

    4. Kedves Erika,

     arra igyekeztem felhívni a figyelmedet, hogy egy ilyen komoly témában, mint a cikk, vagy a cikkhez kissé közvetve köthető chemtrail, ne indexes gúnycikkeket linkelj, kérlek, mert attól csak egy viccé válik a téma. Aki még nem járatos a témában, esetleg félreértheti, vagy félvállról veheti később. A videó az már sokkal objektívebb, nem enged nagyon spekulálni, azért is tetszik. Az príma választás.

     Az ipari szennyezéshez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az is tudatos döntés végeredménye, azaz szándékos károkozás. Mint a járványok – azaz a gyógyszeripar szennyezése.

    5. Kedves Paal!

     Értem, és köszönöm a jó tanácsot. Index nem hiteles. 😀
     OK. “vettem”.

    6. Szia Erika!
     Te írsz a legtöbbet látom, biztos sok mindent olvasol, de a fontos dolgokat is érted? Csak kérdezem lehet, hogy tudod. Nem ezek a legfontosabbak hanem, hogy ki áll mögöttük.
     Az első pecsét fel van törve kb. másfél éve és lassan feltörik a másodikat. A hamis próféta a világban van bár ezt nem sokan tudják és nemsokára színre lép az antikrisztus bár nem ismerik fel nem fogja a mellét verni, hogy én vagyok az. Onnantól nem babra megy a játék.

    7. Kedves PALAS!

     ?Az első pecsét fel van törve kb. másfél éve…?
     – A pecsétekről sokféle elmélet létezik. Bevallom, nekem is megvan a magamé. Ugyan akkor itt az oldalon ( http://klub.idokjelei.hu/forums/topic/a-vegso-idok-14-pontja/ ) meghallgattam a feltett anyagot és átértékeltem a saját látásomat. (Én Krisztus kereszthalálától láttam a pecséteket, itt megtudható, hogy a ?fehér ló? a ?Krisztus utánzatot? jelöli. A többi pecsétet is megdöbbentően jól vezeti végig, érdemes meghallgatni.)
     – A ?hamis próféta? démoni befolyás alatt álló embereket jelöl. Természetesen sok függ attól is, hogy az ilyen befolyás alatt álló embernek mekkora hatalma van 1-1 egyházon belül. Ahol a ?fej? áll ezen befolyás alatt, ott nagyobb a valószínűsége annak, hogy az Antikrisztus első személyű hamis prófétájává váljon. Tudnunk kell azt, hogy ezek az erők már a korai időkben is működtek.
     2,3 NE CSALJON MEG titeket senki semmiképpen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia,
     2. Thessalónika 2:3

     A mai időkben ugyan ez a démoni befolyás FELERŐSÖDÖTT, és az antikrisztusi időkben fogja elérni csúcspontját.
     Napjainkban az okkultizmus különböző formája pestisként terjed, és fertőz. Sajnos sok ember azt sem tudja, hogy van ilyen, és főleg nem azt, hogy mik a fertőző gócai. (Sokan az újságokban fellelhető horoszkópokat is csak egy ártalmatlan szórakozásnak tartják.) Tudatlanságuk pedig nem védi meg őket a démoni befolyástól, ami azzal jár, hogy egyre mélyebbre süllyednek ?e világ istenének szellemiségében és gonoszságában?. Pedig a cél az lenne, hogy Krisztustól kapott ?szellemiségben? fejlődjünk.
     Tehát a hamis próféta (szellemisége) már régóta a világban van, és mint SZEMÉLY is közöttünk lehet. Ezt abból lehet tudni, hogy a Krisztustól kapott JELEK alapján az Antikrisztus MEGJELENÉSE is a küszöbön áll.

     ?nemsokára színre lép az antikrisztus bár nem ismerik fel, nem fogja a mellét verni, hogy én vagyok az.?
     – Valóban így lesz. Viszont Krisztus népe a kapott ?JELEK? alapján fel fogja ismerni őt.
     Legfontosabb azonosítási pontok: BÉKÉT hirdet, és HÉTÉVES BÉKESZERZŐDÉST KÖT, amit viszont 3,5 év múlva megszeg.
     A hétéves békeszerződés megkötésének idejétől kezd beindulni a ?VISSZASZÁMLÁLÁS? ideje, – ?nem a világ végéig? hanem a földön lévő GONOSZSÁG uralkodásának MEGSZÜNTETÉSÉIG. Ezután már Jézus Krisztus fog uralkodni 1.000 esztendeig.

     Szeretettel: Erika

 2. Nincs még meg a “végítélet” vírus, de valószínűleg közel járnak a “tökéletes változat”-hoz.
  Bármilyen brutális legyen is azonban egy járvány, rendezett körülmények között nem érheti el a “kívánt” egyedszámcsökkenést.
  Kaotikus, gazdasági válsággal, társadalmi összeomlással, káosszal és háborúval terhelt időkben azonban exponenciálisan növekedhet az áldozatok száma.
  …a körülmények alakítása is előrehaladni látszik…persze aztán lehet hogy semmi sem történik.
  Az ebola mindazonáltal tökéletesen megfelel a jézusi “döghalálok” kifejezésnek, bár a többesszámból ítélve más
  mikróbák is színre léphetnek majd.

  Földrengések mindenütt…nemzet nemzetre támad…döghalálok….s minderről híreket hallanak mindenütt a világon.
  Közel a vég!

  1. 91,5 Nem félhetsz az éjszakai ijesztéstől, a repülő nyíltól nappal;
   91,6 A dögvésztől, amely a homályban jár; a döghaláltól, amely délben pusztít.
   91,7 Elesnek mellőled ezeren, és jobb kezed felől tízezeren; és hozzád nem is közelít.
   91,8 Bizony szemeiddel nézed és meglátod a gonoszoknak megbüntetését!
   91,9 Mert azt mondtad te: Az Úr az én oltalmam; a Felségest választottad a te hajlékoddá:
   91,10 Nem illet téged a veszedelem, és csapás nem közelget a te sátorodhoz;
   91,11 Mert az ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek téged minden útadban.
   91,12 Kézen hordoznak téged, hogy meg ne üssed lábadat a kőbe.
   91,13 Oroszlánon és áspiskígyón jársz, megtaposod az oroszlánkölyköt és a sárkányt.
   91,14 Mivelhogy ragaszkodik hozzám, megszabadítom őt, felmagasztalom őt, mert ismeri az én nevemet!
   91,15 Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt; vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.
   91,16 Hosszú élettel elégítem meg őt, és megmutatom néki az én szabadításomat.
   Zsoltár 91:5-16

 3. Ez is emberek által generált ebola járvány. Amerikában már tesztelték az “oltóanyagot” majmokon és bevált, felkészülhetünk egy kemény depopulatios programra, ami már a valóságban fog lejátszódni és a sok birka önként fogja magának beadatni azt a valamit, amiben tudod mi lesz….. (chip, esetleg más vírus)
  Jöhet a szükségállapot, de nyugi azért ott még nem tartunk! Nagy dózisú C-vitamin kúra(mint a ráknál!) segít? ezt majd meglátjuk.Nincs itt összeesküvés, mindent kész anyagból gyártunk, amit alálehet támasztani ez a valóság.
  MINDENKINEK AJÁNLOM, HOGY ÓVAKODJON AZ ILYEN JÖTT-MENT OLTÓANYAGOKTÓL HA NEM AKAR IDŐ ELŐTT ELPATKOLNI!

 4. Nagyon felpörögtek a dolgok.
  Oroszország vs USA = Ugye Ukrajna miatt az egész EU szarban lesz most. A NATO most hívta fel a tagországok figyelmét, hogy nagyon gyorsan fejleszteni kell, mert egy esetleges Orosz támadást nem tudnának visszaverni az egyesített erők sem.
  Kína újfajta rakétákat épített. Azt mondták, hogy ezzel válaszolnak az USÁnak.
  A Közel-Kelet nem robbanásra váró puskaporos hordó, hanem konkrétan felrobbant. Líbia, Szíria, no meg ugye Izrael most rohanja le Gázát. Az ISIS most zsákmányolt olyan harci eszközöket, amilyenek egyes európai hadseregeknek nincsenek.
  És az aduász: A vírus. Nagyon nagy baj van az Ebolával Afrikában és a repülőjáratok miatt nagyon fosnak, nehogy ?széthordják?, mert nincs ellenszer.

  1. Titkos szérum mentette meg a két amerikai ebolás életét?

   Kísérleti kezelést kapott az Ebola-vírussal fertőzött két amerikai misszionárius, és elképzelhető, hogy ez menti meg az életüket.

   Három szigorúan titkos összetételű, kísérleti szert tartalmazó fiolát szállítottak a múlt héten Libériába, utolsó kétségbeesett erőfeszítésként annak érdekében, hogy megmentsék a két, Ebolával fertőzött amerikai misszionárius életét….

   http://www.origo.hu/nagyvilag/20140804-titkos-szerum-mentette-meg-a-ket-amerikai-ebolas-eletet.html

   Szerintem van, de azt nem nekünk szánják, ha nem az elitnek…

   1. Ha nem volna, és ez veszélyeztetné a “kutatók, vagy inkább a terjesztők” életét is, akkor kétszer is meggondolnák, hogy szabadon engedjenek-e egy halálos vírustörzset.
    Egyébként a “sors fintora” illetve Isten leleplezése, hogy olyan emberek is megfertőződtek, akiknek az életét meg kell menteni. Kiderült, hogy mégis van ellenszérum, csak nem mindenki számára …

 5. “Pontosan mit is csinálnak ott? Milyen diagnosztikai kísérleteket végeznek Sierra Leone állampolgárain?”

  A kérdés felvetése is komolytalan!
  Milyen választ várhatnánk rá? … Azt, hogy igazat mondjanak, vagy hogy hülyének nézzék az egész emberiséget? …
  Mivel az “igaz” szó kiégett a szótárukból (és a lelkikiismeretükből is), marad a második antikrisztusi “típusválasz” a számukra … (ők az emberiség megmentői… )
  Az igazságot pedig ők is tudják, mi is tudjuk … minden hazug szó ellenére is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend