Gazdasági válság

Mire véljük a sorozatos bankár öngyilkosságokat és haláleseteket?

Kép: Bankers (Wikimedia Commons)
Kép: Bankers (Wikimedia Commons)

Forrás: The Economic Collapse

Mire véljük, hogy néhány hét leforgása alatt csaknem 20 bankár és/vagy fontos üzletember lett öngyilkos vagy veszítette életét? Jelent ez valamit vagy egyszerű véletlenről van szó? Nehéz kérdés. Van azonban néhány közös részlet, ami mindenképpen összeköti, legalábbis az esetek némelyikét.

Először is a legtöbb érintett egészséges, élete csúcspontján járó férfi volt. Másodszor, a legtöbb ?öngyilkosság? a semmiből, minden előzetes figyelmeztetés nélkül történt, az érintett családok teljes döbbenetére. Harmadszor, három elhunyt a JP Morgannál dolgozott. Negyedszer, a bankárok közül többen is devizával vagy derivatívákkal kereskedtek valamilyen formában. Így amikor kedd reggel ismét a JP Morgan egyik devizakereskedője ugrott le a bank hongkongi központjának tetejéről, sokan felkapták a fejüket. A halálesetek száma egyre nő és a körülmények több mint gyanúsak.

Mi késztet egy jól kereső fiatalembert arra, hogy leugorjon egy 30 emeletes épület tetejéről? A South China Morning Post a következőket írta az esetről:

A JP Morgan egyik befektetési bankára leugrott a bank központi székhelyének tetejéről tegnap.

Szemtanuk elmondása szerint a férfi felment a Hongkong központjában található, 30 emeletes Chater Ház tetejére és annak ellenére, hogy megpróbálták szándékától eltéríteni leugrott.

Amennyiben ez lenne az egyetlen eset, senki sem foglalkozna vele.

Ez azonban csupán egy az elmúlt hetekben történt 8 gyanús esetből:

– Január 26-án Willian Broeksmit-et, a Deutsche Bank volt ügyvezetőjét holtan találták dél kensingtoni otthonában, miután a rendőrség lakossági bejelentésre a helyszínre érkezett, ahol a férfit felakasztva találta. Jelentések szerint az ügyvezetőt szoros szálak fűzték a bank ügyvezető helyetteséhez, Anshu Jain-hoz.

– Karl Slym-et, a Tata Motors 51 éves igazgatóját szintén január 27-én találták meg a bangkoki Shangri-La egyik szállodájának negyedik emeletén.

– Január 27-én Gabriel Magee, a JP Morgan európai központjának igazgatója leugrott a bank 150 méter magas londoni központjának tetejéről és egy szomszédos kilencemeletes épület tetejére zuhant.

– Szintén január 27-én Mike Dueker, a Russell Investment gazdasági igazgatója leesett egy 15 méter magas töltésről. A rendőrség öngyilkosságot állapított meg. A férfi eltűnését barátai jelentették be két nappal később, akik szerint Dueker-nek ?munkahelyi problémái? voltak.

– Richard Talley, az American Title Services alapítója 57 éves volt. A hónap elején holtan találták, miután a jelek szerint egy szögbelövővel meglőtte magát.

– Ryan Henry Crane, a JP Morgan 37 éves ügyvezető igazgatója a múlt héten halt meg.

– Tim Dickenson, a Swiss Re AG kommunikációs igazgatója a múlt hónapban halt meg, bár halálának körülményei a mai napig ismeretlenek.

Mi történt valójában ezekkel a férfiakkal?

Bizonyos körülmények arra engednek következtetni, hogy legalább egy esetben nem öngyilkosság történt.

Gabriel Magee, mielőtt leugrott a JP Morgan Londonban található központjának tetejéről, terveket készített aznap estére:

Semmi sem jelezte, hogy Magee öngyilkosságra készül. A halála előtti estén a barátnője emailt kapott tőle, amiben azt írta, hogy hamarosan végez a munkával és nemsokára otthon lesz.

Richard Talley-t pedig ?egy szögbelövőből származó nyolc fej és testsérüléssel találták meg? a saját garázsában. Vajon hogy csinálta? Elég furcsa.

Eközben szerte a világon a pénzügyi helyzet egyre aggasztóbb. Az elmúlt néhány nap eseményeiből:

– A Bangkok Post cikkéből megtudhatjuk, hogy Thaiföldön az emberek ?megrohamozták a bankokat, hogy kivegyék betéteiket?.

– Venezuelában egyre nagyobb káosz uralkodik. Elég, ha megnézzük a Zerohedge cikkének képeit a kormányellenes tüntetések jelenlegi helyzetéről.

– Ukrajna pedig a teljes összeomlás szélén áll.

A háromhetes fegyverszünetet követően kedden ismét elindultak az erőszakos tüntetések Ukrajnában. Mára 28-ra emelkedett a halálos áldozatok száma. A hatóságok azzal fenyegetőznek, hogy keményebb eszközökkel fognak fellépni a tüntetők ellen, hogy helyreállítsák a rendet. A védelmi minisztérium is közölte, hogy a hadsereg készen áll segítséget nyújtani az akciókban. Washington és a NATO európai erőinek parancsnoka is jelezte, hogy ezzel nem értenek egyet. (forrás, forrás)

– Eközben Kína szép csendben megszabadul amerikai papírjaitól, amelyek teljes állománya egyéves mélyponton áll jelenleg.

Soros György pedig megduplázta tétjét az S&P 500 összeomlására. Fogadásának teljes összege 1.300.000.000 dollár.

A kérdés tehát, hogy a fenti haláleseteknek lehet-e köze egy érkező pénzügyi válsághoz. Természetesen erre a kérdésre nem fogjuk megtudni a választ, hiszen az érintettek már nem élnek.

Egyet viszont tudunk, a bankrendszerben hihetetlen korrupció uralkodik. Ha ez egy napon napvilágra kerülne és az érintetteket bíróság elé állítanák, igen sok fontos ember kerülne börtönbe. Az sem titok, hogy a Wall Street egyetlen óriási kaszinóvá vált, a nagy bankok pedig ezermilliárdokkal játszanak naponta. Ilyen környezetben elvárják a játékosoktól, hogy tartsák a szájukat és hűek maradjanak munkaadójukhoz. Ha őszintén nézzük a helyzetet, nem sok különbség van a maffia és a Wall Street működése között.

Aki átlépi a tiltott vonalat nagy árat fizet.

Időkjelei: A legfontosabb kérdés természetesen, hogy mit jelenthet mindez a gazdaság számára. Ezzel a kérdéssel foglalkozunk majd a következő posztban.

Előző posztKövetkező poszt

21 hozzászólás

 1. Soros meg Csanyi mar evtizedekkel ezelott le kellett volna ugorjon legalabb az otvenedik emeletrol!

 2. Amúgy valaki el árulja nekem hogy a Csaba nevű felhasználó miért
  mer Jézus nevében beszélni? Nem érzi magát hamis profetanak? Vagy pl ez nagyfigyelmeztetes.com is ilyeneket csinál, Bocsi az off topért,csak szeretnem tudni hogy szerintetek ez megengedhető – e vagy ne figyeljünk oda ra mert ugy is Isten felel majd érte, nem mi!

  1. Nem érzi magát hamis prófétának, de nem is a maga nevében ír. Vagyis amit Jézus nevében oszt meg, azt idézi. Ezeket mind idézőjelbe teszi.
   Nem tehet mást, mert hisz saját egyházának a tanításában. És ha az egyház helytelen dolgokat tanít, és abban mélyen hisz valaki, akkor nem nézi az igazságot maga körül, nem veszi figyelembe a tényeket, csak egyházával és annak tanításával van elfoglalva.

   Pál ezt mondja:
   Gal 1:8 De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, amit néktek hirdettünk, legyen átok.

   Senkinek se higgyetek, azonkívül amit Pálék addig tanítottak, amit Jézus tanított, és amit a Szentlélek még ma is tanít.

   1. Ha vennétek a fáradságot,( mert igen vannak tétanitások, egyre több lesz), és összehantáljátok a szentírással, ha egyezik azzal, az nem a gonosztól jön. Az utolsó apostol halálával a kinyilatkoztatások kora nem zárult le, még ha az ember azt hiszi, ó csak nem térhet el a szentírástól!!!!!!!!!!!!!!! Ha nem tér el tőle nem a gonosztól jön, ő ellenkezőleg nem kér a megtérésre, hogy imádkozzunk, hogy készüljünk lelkileg fel, gyónjunk és járuljunk a szentáldozáshoz, a sátán pont erről akar lebeszélni minket, mert akkor az ő országa hogyan állna fenn.

    Vigyázzatok!!! Aki a szentlélek ellen tusakodik, káromolja az nem nyer bűnbocsánatot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ó, mily sokan lebecsülik a Mennyi Atyát, azt hiszitek, hogy ő nem küldene prófétát bármikor, hát jusson eszetekbe, hogy ő mindenható, ma több generáció van, nem hogy a bibliáról, de sem az Úr Jézusról sem a Mennyei Atyáról nem hallott. A mennyei Atya nem küldött prófétákat mielőtt elküldte a Földre egyszülött fiát? Nem tenné meg, hogy felkészítse a világot az Úr Jézus második eljövetelére? Tétlenül nézi, hogy az emberiség, hogy süllyed el az aposztázia (hitehagyás) és bűn mocsarába. Pedig a szentírásban is megvan ígérve az igazság könyve, csak nem ismeritek fel.

    “Erre a gyolcsruhába öltözött férfi, aki a folyóvíz fölött állt, jobbját és balját az égre emelte. S hallottam, amint megesküdött az Örökkévalóra: “Egy idő, két idő és egy fél idő múlva ez mind beteljesedik, akkor, amikor az az erő, amely a szent népet szétszórta, nem lesz többé.”
    Dán 12.8
    Hallottam ugyan a szót, de nem értettem, azért újra megkérdeztem: “Uram, hogy állunk ezekkel a végső dolgokkal?”
    Dán 12.9
    Így válaszolt: “Eredj, Dániel, mert el vannak zárva, és le vannak pecsételve ezek a szavak a végső időkig.”

    1. A mi dolgunk az, hogy ismerjük a szentírást és az Mennyei Atyát hirdessük azoknak kik nem is hallottak felőle kik e világ hazugságaiban fetrengenek, nem az igazakat hívja, ha nem a bűnösöket, s nekünk keresztényeknek kötelességünk hirdetni az evangéliumot: Talentumokról szóló példabeszéd! Nem gondoljátok, hogy nem tesz meg az utolsó napig, hogy megmentse a bűnösöket, jól lehet a jelenések könyvéből úgy tűnik a nagy többség elfog kárhozni, lehet mi is, ne érezzük biztonságba magunkat, ha nem törekszünk a szentségi életre.

     Itt van pl. hogy az antikrisztus, melyet a jelenések könyve sem Dániel nem írja le, hogy miként fogja az embereket aprólékosan rászedni őket, az igazság könyvében az Úr Jézus feltárja a jelenések könyvében megírt titkokat, ahogy haladunk előre az időben

     http://www.masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-az-antikrisztus-eszkozkent-fogja-felhasznalni-az-ugynevezett-stigmait-hogy-meggyozze-a-vilagot-arrol-hogy-o-maga-jezus-krisztus/

     Én katolikus vagyok, de azt is tudom, hogy a sátán már a Vatikánon belül van és belülről marcangolja, fel áll hamarosan a vészt hozó undokság mely az oltári szentség száműzése lesz, eltörlik a mindennapi szentáldozatot.

    2. Szia Csaba,
     Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy ezt amit mondasz, mivel hogy már több katolikus szájából is hallottam, hadd idézem szavaidat:” Én katolikus vagyok, de azt is tudom, hogy a sátán már a Vatikánon belül van és belülről marcangolja..”,
     szóval ezt, már úgymond hivatalosan is hirdeti az egyház, azaz a misét tartó papok is kimondják ezt így? vagy ezt csak ti az interneten hozzászoló katolikus hívők teszitek hozzá, mint saját véleményetek. Érdekel a dolog ezért kérdezem.

    3. Szia Adrian!

     Sajnos nem még nem a papok is még nem, sokan észrevették, hogy valami nem stimel, de egyértelműen még nem. Az ördög nagyon vigyáz arra, hogy felfedje kilétét, vannak jelek, de ezek egyelőre aprók, de aki szemfüles észreveszi, beszédei is érdekesek, van némelyik ellentmond a szentírásnak/kiforgatja Pl. amikor arról beszélt, hogy Isten keres minket, ez tudjuk ugye, hogy így nem igaz, mert Isten tudja hol vagyunk, nekünk kell keresni őt…..Szegények felkarolása, nemes dolog, csak egy baj van: ha lelki szegénység tárul hozzá, lélekben szegény a gazdag is…

     Rátérek a lényegre is: A kánon szerint Benedek Pápa az most is pápa, tehát most igazság szerint két pápa van egy eretnek, s kit elzavartak Benedeket, ő az utolsó fehér Pápa Benedek. Ő lesz az aki a hamis egyház alatt fogja vezetni a híveket.

     Minden vallás be lesz szippantva pogánnyal és igazzal egy hamis egyházba melyet az hamis próféta fog vezetni hű társával az antiírisztussal ki politika síkon fog munkálkodni de vallásilag is. Már minden jel itt van csak az antikrisztus szinrelépése várat még, ő a háború alatt fogja felfedni magát mint nagy békitő és keletről fog jönni….

     http://www.masodikeljovetel.hu/alberto-villasana-levele-xvi-benedek-papahoz/

     Itt összefoglalva az üzenetek: A Hamis Prófétára vonatkozó üzenetek: http://amasodikeljovetel.hu/a-hamis-profeta.php

     2. “Egyházi törvényt szegett a pápa? Katolikusok bírálják Ferencet

     Éles támadást indítottak a pápa ellen a katolikus tradicionalisták ? írja az AP hírügynökség. Eddig sem nézték jó szemmel Ferenc pápa új stílusát, amellyel szakított a hagyományos pápai öltözettel és a spontán igehirdetéseit. A nagycsütörtöki lábmosása azonban az utolsó csepp volt a pohárban, mert Ferenc pápa két női rab lábát is megmosta. A konzervatív bírálók azzal vádolják az egyházfőt, hogy ezzel nyíltan megszegte az egyházi törvényeket, melyek tiltják nők részvételét a szertartáson, mert az apostolok mind férfiak voltak. Attól tartanak, hogy a pápa ? bár Ferenc maga ellenzi a nők felszentelését ? példája utat nyithat a nők felszentelése és egyházi szolgálatba vonása előtt.”

     “Aztán vizet öntött egy mosdótálba, majd hozzáfogott, hogy sorra megmossa, s a derekára kötött kendővel megtörölje tanítványainak a lábát. Amikor Simon Péterhez ért, az tiltakozott: ?Uram, te akarod megmosni az én lábamat?!? Jézus így válaszolt: ?Most még nem érted, amit teszek, de később majd megérted.? Péter tovább tiltakozott: ?Az én lábamat ugyan meg nem mosod soha!? ?Ha nem moslak meg – felelte Jézus -, nem lehetsz közösségben velem.? Akkor, Uram, ne csak a lábamat, hanem a fejemet és a kezemet is!? – mondta Simon Péter. De Jézus ezt felelte: ?Aki megfürdött, annak csak a lábát kell megmosni, s akkor egészen tiszta lesz. Ti tiszták vagytok, de nem mindnyájan.? (János 13, 5-10)

     Beteljesült Próféciák: http://amasodikeljovetel.hu/beteljesult.php

     Az Antikrisztusra vonatkozó üzenetek: http://amasodikeljovetel.hu/az-antikrisztus.php

 3. Nem tudom mi lehet emögött, de azt igen, hogy az emberek inkább a börtönt válasszák mint a halált. Szóval elég furcsa.
  Az emberek olyankor szoktak ilyet csinálni, ha a családjuk, vagy gyerekeik megölésével zsarolják meg őket valamiért. A másik szerintem még, ami esetleg szóba jöhet, az a valamilyenféle elmeirányításnak a lehetősége. Szerintem bizonyos emberek fejében(titkosszolgálatnál, katonaságnál és akár a bankszektorban is) könnyen előfordulhatnak ilyen jellegű csipimplantátumok. Ezekkel a dolgokkal, titokban, már legalább 40-50 éve kísérleteznek. Nem új keletű dolgok ezek. De könnyen lehet a véletlen műve is, nem vitatom. Mint például az a szegény ördög, amelyik véletlenül nyolcszor fejben lőtte saját magát,……ja, például az.

  1. Szerintem nem kell ennyire tulgondolni.
   Az akasztas, a tetorol ledobas es a heroin venas tuladagolasa a legjobban fedheto gyilkossagi forma. Szinte lehetetlen bebizonyitani mar azt is, hogy egyaltalan gyilkossag tortent. Es ugye amig nincs inditek es/vagy gyilkos fegyver, addig a gyilkossag tenyallasa sem allapithato meg biztonsaggal.
   Mondjuk az a szogbelovo mar felettebb gyanus… 😀

 4. 2014. február 10. Szentségimádáson Jézus?

  ?Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Most hozzátok szólok, akik szerettek Engem, és megtartjátok törvényeimet. Hozzátok, akik elolvassátok és tettekre váltjátok üzeneteimet. Éljetek szüntelen készenlétben! Hamarosan bekövetkeznek a próféciák. Életetek minden pillanatában úgy éljetek, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna! Ezt kértem mindnyájatoktól: legyetek szentek! Csak az életszentség visz az üdvösségre. A bűn az, ami elválaszt titeket Tőlem. Nem lehet kétfelé sántikálni. Vagy törvényeimet megtartva éltek ezen a világon, vagy a sátánt szolgáljátok, aki az életetekre tör, vagyis a kárhozatba taszít. Most különösen is színt kell vallani Rólam. Mert mindaz, aki leborul a fenevad előtt, megtagad Engem, és nem tartozik Hozzám, hanem ahhoz, akit bálványoz. A bálvány pedig mindenkit megöl, sőt az örök kárhozatba taszít.
  [expand title=”Teljes hozzászólás”]
  Gyermekeim! Szívemnek kedves választottjai! Ti lesztek azok, akik bejöttök Velem a menyegzőre, feltéve, ha kitartotok mellettem mindhalálig. Ezért azt mondom nektek: legyetek készen! Szítsátok fel lámpásaitokat, és töltsétek meg azokat színültig olajjal, mert már nem várat sokáig Magára a Vőlegény! Igyekezzetek készenlétben várni Uratokat, mert mondom nektek, ha nem éltek életszentségben, kinn rekedtek a menyegzőről. Utána hiába zörgettek, ezt a választ fogjátok kapni Tőlem: nem ismerlek benneteket. Távozzatok az örök tűzre, amely a sátánnak készült, és mindazoknak, akik hátat fordítottak Nekem, és őt követték.

  Gyermekeim! A tét nagy. Örök élet vagy örök halál. Örök sorsotokat ti irányítjátok szavaitokkal, cselekedeteitekkel és életviteletekkel. Itt dől el minden. Már közel száz éve Fatimában megmondta Édesanyám a kis pásztorgyermekeknek, hogy olyan divat lesz, ami nagyon fogja sérteni a Mennyei Atyát, és nagyon sokan el fognak kárhozni a paráznaság bűne miatt. Ez mára beteljesült. A nők szűk ruhákban, szinte meztelenül kelletik magukat a férfiaknak. Házasságok bomlanak fel, családok mennek tönkre az erkölcstelenség miatt. Ezek égbe kiáltó bűnök. A nőknek szemérmesen kellene öltözködniük. Olyan ruhát viseljenek, ami nem adja ki testük formáját! Legyenek szerények és imádkozzanak! A férfiak pedig ilyen feleséget keressenek maguknak, mert aki megéli a szent tisztaságot, az a házasságban is megtartja a hűséget.

  Gyermekeim, készüljetek! Megtisztítom ezt a földgolyót. Nagy természeti katasztrófák lesznek, sok helyen kitör a háború és a forradalom. Sok ember kerül hirtelen ítélőszékem elé, ahol elveszi örök büntetését vagy örök jutalmát a szerint, amit testi életében kiérdemelt. Mindezeket az üzeneteket azért adom, hogy felrázzalak benneteket csipkerózsika álmotokból. Értsétek meg végre: nem a test éltet, hanem a lélek! A lelketek halhatatlan. A testetek a halál után feloszlik, szétporlad, de a lelketek örökre ott fog élni, amely helyet kiérdemeltétek. Ezért ne a testetekkel foglalkozzatok, és ne kövessétek ezt az undorító erkölcstelen divatot! Éljetek lelki életet! A lelketek magasabb rendű, mint a testetek. Az Evangéliumban ezt mondtam: a lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Ha bűn nélkül éltek, lelketek tisztasága, békéje és derűje kiül az arcotokra, megszépíti a tekinteteteket. Vonzók és szépek lesztek. Nem a festék díszíti az arcot, az csak eltorzítja, hanem a lélek tisztasága teszi széppé. Aki pedig tiszta lelkében hordoz Engem, az sugároz, fénylik, mint a nap, mert Én világítok általa, és vonzom Magamhoz az embereket. Nagy titok ez, de aki befogad Engem és a Szentlelket, az megérti.

  Gyermekeim, készüljetek! Ígérem nektek, nem váratok sokáig Magamra. Hamarosan visszajövök dicsőségemben, és újjáalkotom ezt a földgolyót. Új világ lesz, az ezer éves béke uralma, mert ezer évre megkötözöm, és a pokol fenekére vetem a sátánt. Ne féljetek tőle! Most az utolsókat rúgja. Tudja, hogy kevés az ideje. Ne álljatok vele szóba! Mondjatok ellene a kísértéseknek! Akkor semmi hatalma nem lehet fölöttetek. Tagadjátok meg magatokat, és úgy kövessetek Engem! Akkor elnyeritek Tőlem az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.?

  http://jezusuzenete.hu/2014-februar-10-szentsegimadason-jezus/
  [/expand]

 5. 2014. február 7. Szentségimádáson Jézus?

  ?Drága gyermekeim! Az idő közel. Hamarosan fellép az antikrisztus, mint nagy békítő. Lehengerlő modorával sokakat meg fog téveszteni. Ő fogja egymással kibékíteni a nemzeteket. Úgy fog bemutatkozni, mint messiás. Az ördög erejével sok hamis csodát fog tenni. Mindazokat, akik nem ismerik a Szentírást, meg fogja téveszteni. Ezekért a tudatlan lelkekért adom üzeneteimet prófétáimon keresztül, hogy megismerjék az Evangéliumot, és ne dőljenek be a sátán emberének, az antikrisztusnak. Fogalmatok sincs, mennyi lelket mentek meg üzeneteim által, akik elolvassák, és tettekre váltják azokat.
  [expand title=”Teljes hozzászólás”]
  Drága gyermekeim! Most azt kérem tőletek, akik ismeritek az Evangéliumot és üzeneteimet, figyelmeztessétek a környezetetekben élő összes embert, és mindazokat, akiket elétek hozok! Adjátok meg nekik a tisztán látást és a bölcsességet, hogy ne higgyenek az antikrisztusnak, aki a sátán embere, és főleg ne higgyék el, hogy ő a messiás! Hívjátok fel figyelmüket, hogy ne higgyenek a sátán megtévesztő csodáinak, mert mondom nektek, aki elfogadja az antikrisztus segítségét akár gyógyulást, vagy más, esetleg anyagi segítséget, az már hisz benne, és ezáltal eladta a lelkét a sátánnak. Azt kérem tőletek, hogy ha fellép, ne nézzetek a szemébe, mert megront benneteket! Ha mégis megtettétek, azonnal mondjátok el az ördögűző imát, a Szent Mihály kezdetűt, és azonnal fussatok Hozzám, és kérjétek Tőlem magatokra Szent Vérem kegyelmét, amely megóv a sátán minden gonosz cselvetésétől! Értetek kiontott drága Szent Vérem a ti megváltásotok és menedéketek minden veszélyben. Minden házban legyen a falon legalább egy feszület, és az előtt imádkozzatok! A feszület legyen megszentelve! Ha nincs pap, aki ezt megtegye, ti vigyetek haza a templomból szentelt vizet, és hintsétek meg vele a keresztet, minden kegytárgyat, és a ház minden helyiségét! Vessetek keresztet az egész házra és magatokra szentelt vízzel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! De ha lehet, hívjatok papot, hogy ő szentelje meg hajlékotokat, a keresztet és kegytárgyaitokat. Fontos, hogy hordjatok magatokon megszentelt keresztet, ha lehet, Szent Benedek feszületet, csodás érmet, és kérjétek a Karmelita templomban, hogy adják fel nektek a Szűzanya skapuláréját. Ez napi imával van összekötve, és azzal az ígérettel, hogy ha viselitek, és a Szent Szűz szándékára imádkoztok, a halálotokat követő legközelebbi szombaton kiszabadultok a tisztítótűzből. Látjátok, mennyi kegyelmi eszközt, fegyvert adok a kezetekbe a sátán kísértései ellen. De nektek kell használni, hogy megmeneküljetek a gonosz fenevadtól, ami mint ordító oroszlán jár körbe, keresve, kit nyeljen el. (1 Péter 5,8.)

  Drága gyermekeim! Legyetek éberek, mert örök üdvösségetek múlik rajta! Ne dőljetek be az antikrisztusnak, aki a rejtekben előbb mindent jól összekuszál, háborúkat szít, éhínséget csinál, hogy aztán, mint nagy békítő feltűnjön, és békét teremtsen. Ne higgyetek neki! Ő egy közönséges sátánimádó, aki eladta a lelkét az ördögnek. Ő ellenfelem eszköze, aki által meg akarja téveszteni az egész világot.

  Gyermekeim! Ez a végső nagy harc, amit a sátán folytat a lelkekért. De mondom nektek, hamar lezárul ellenfelem uralma a földön, mert visszajövök dicsőségemben az ég felhőin, és szám leheletével, és tündöklésem ragyogásával megsemmisítem az antikrisztust és a sátán minden csatlósát. Az ördögöt láncra verem, és a pokol fenekére taszítom ezer évre. Ezzel megkezdődik a földön az a paradicsomi állapot, ami a teremtés kezdetén volt. A menny egyesül a földdel, a szentek mind lejönnek, és uralkodnak Velem. Az első pápa, Szent Péter apostol fogja irányítani és győzelemre vinni Egyházamat. Soha nem látott béke és boldogság tölti be az emberek szívét. Az életkor kitolódik. Halál nem lesz, csak átszenderülés a mennybe. Boldogok lesznek azok, akik megérik az új kort. Imádkozzatok, hogy visszajöjjek dicsőségemben, és rendet tegyek ebben a világban! Magammal hozom jutalmamat mindazoknak, akik megtartották törvényeimet. De megfizetek mindenkinek, aki hátat fordított Nekem, és ellenfelemet szolgálta. Ők a tüzes tóban fognak gyötrődni örökkön örökké.

  Drága gyermekeim! Kövessetek Engem a keresztúton! Tartsátok meg parancsaimat, éljetek életszentségben, mert a tét nagy! Örök élet, vagy örök kárhozat. A pokolból már nincs visszaút. Ezért vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet! Térjetek meg, még ma! Addig, amíg itt éltek, mert a halál hirtelen jön, és utána már lezárul az idő. Járuljatok a Szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok! Az idő rövid. Addig jöjjetek, amíg még van gyóntatás és Szentmise! Hamarosan el fogják törölni. Utána már csak bűnbánatot tudtok tartani, de nem lesz pap, aki feloldozzon benneteket. Ha a rejtekben hozzájuttok, nagyon ritka lesz, és vegyétek különösen nagy kegyelemnek!

  Gyermekeim! Most nagyon nehéz és szomorú idők következnek Egyházamra és az egész világra. De a választottak kedvéért megrövidítem az időt. Imádkozzatok, hogy visszajöjjek dicsőségemben! Ti is így kiáltsatok, mint az első keresztények: Marana Tha! Jöjj el Urunk Jézus! Bizony hamar eljövök. Az idő közel, és ez a közel a ti időtök szerint értendő. Megáldalak benneteket értetek átdöfött Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

  Ezt üzenem X-nek: Tartsd meg az Evangéliumot, élj életszentségben! Szeress Engem lángolóan! Szítsd fel magadban naponta többször is az Irántam való szeretetet! Nézd hosszan keresztre feszített Vérző Testemet! Tudatosítsd magadban, hogy ezt személyesen érted szenvedtem el! Gyakorolj kisebb önmegtagadásokat! De a legnagyobb az engedelmesség. Tedd meg mindazt, amit az Evangéliumban kértem, tanítottam! Én gondoskodom rólad. Legyen elég neked az Én kegyelmem! A bűneiddel ne foglalkozz! Ha szívből megbántad és meggyóntad, Én megbocsátottam és elfelejtem. Soha ne magadra tekints, mindig csak Engem szemlélj! Nézd Véremtől áztatott drága Szent Testemet, és Szent Arcomat a lelki naplón! Figyeld tekintetemet! Szelíd, szeretettel teljes. Rád nézek, és szemeim beszélnek hozzád. Békét és szeretetet sugárzok feléd. Ezt mondom: szeretlek. Megváltottalak. Az Enyém vagy. Soha nem engedlek el. Örökké boldoggá teszlek országomban. Tarts ki mindhalálig! Megáldalak téged érted átdöfött vérző Szívem végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

  Ezt üzenem Y-nak: Drága kisfiam! Nagyon szeretlek téged. Kiválasztottalak Magamnak, hogy az Enyém légy, és nagyon szeress viszont Engem! A mennyben helyet készítettem neked. Légy hűséges Hozzám mindhalálig, és Én a fejedre teszem az örök élet koronáját. Légy hűséges Hozzám az üldözésben, ami nemsokára elkövetkezik minden keresztényre, akik buzgón akarnak követni Engem törvényeim megtartásában, és az evangéliumi életszentségben. Légy hűséges akkor is, amikor az életedre törnek, és valljál meg akkor is, ez előtt a bálványimádó, bűnös nemzedék előtt akkor is, amikor azzal fognak megfenyegetni, hogy az életeddel fizetsz meg érte. Ne félj azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tehetnek. Lelked akkor egyenesen a mennybe száll, és az üdvözültek megszámlálhatatlan seregével együtt fogod zengeni dicséretemet és dicsőségemet mindörökké. Maradj hűséges Hozzám mindhalálig! Erre áldalak meg Szívem minden értelmet meghaladó, túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.?

  http://jezusuzenete.hu/2014-februar-7-szentsegimadason-jezus/
  [/expand]

 6. Szerintem nem biztos hogy gazdasági összeomlás miatt lettek öngyilkosok,mert ahogy a cikk is írja nagy a korrupció, és lehet benne voltak valamilyen lopásban és amiatt döntöttek így, ha jön a válság és te jól keresel tuti hogy nem lövöd magad fejbe, ez baromság!Esetleg csak akkor ha már pl. üresek a polcok a boltban és hiperinfláció lesz ,de előre biztos nem öli meg magát !!Tehát ez a hír ferdítés! Az viszont igaz hogy a 2008-as válság alatt sok milliomos öngyilkos lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend