Lázongó világ

Miért éppen Ukrajna?

20140222_ukr9_0Forrás: paulcraigroberts.org

Az emberek megoldásokat akarnak, de ez lehetetlen egy dezinformált világban. A lakosság szinte mindenhol elégedetlen, de csak kevesen értik, hogy mi történik. Mielőtt bármiféle megoldás születhet, a valós helyzetet kell megérteni. Csak kevesen éreznek késztetést, hogy megpróbáljanak rávilágítani az igazi problémákra és feladatuk nem túl hálás.

Sajnos az évtizedek óta tartó kondicionálással elérték, hogy az emberek értékeiket és viselkedésüket igazítsák a körülményekhez. A hazafiak ellenségesen reagálnak az aktuális kormánnyal, országukkal vagy téveszméikkel szembeni kritikákra. Érzelmeik dacolnak minden ténnyel, vágyaik és téveszméik pedig felülkerekednek az igazságon. A legtöbb ember azt akarja hallani, amit eddig is gondolt, így mindig könnyen becsaphatóak lesznek, illúzióik és téveszméik pedig könnyű prédává teszik őket minden propaganda számára. Ez a társadalom minden rétegére, a vezetőkre is igaz.

Amit Ukrajnában látunk az a Washington által kihasznált naív egyetemisták, a fizetett tüntetők valamint ultra-nacionalista elemek által keltett komoly konfliktus, ami akár egy súlyos háborúhoz is vezethet.

Tudatosan vagy tudatlanul, de a tüntetők országuk függetlenségét rombolják. Victoria Nuland, az Egyesült Államok neokonzervatív külügyminiszter-helyettese, akinek munkakörébe tartozik az amerikai hegemónia erősítése, már tavaly decemberben tudatta az ukránokkal, hogy mi vár rájuk, de csak kevesen figyeltek.

Az Országos Újságíróklub előtt az Amerikai-Ukrán Alapítvány, a Chevron és az Ukrajna Washingtonban nevű lobbicsoport által szponzorált nyolc perc 46 másodperces beszédében Nuland azzal büszkélkedett, hogy Washington 5 milliárd dollárt költött az Ukrajnán belüli agitációra, hogy az EU-hoz való csatlakozásra ösztönözze az országot. Miután az EU sikeresen beszippantotta az országot, beléphet a nyugat, hogy az IMF-en keresztül ?segítséget nyújtson?. Nuland természetesen Ukrajna megmentőjeként prezentálta a Valutaalapot, és még véletlenül sem utalt arra, hogy a szervezet a nyugat vaskezeként az utolsó csepp vért is kiszívja majd az ország amúgy is küszködő gazdaságából.

Nuland hallgatóságát olyan emberek alkották, akik valamennyien busás haszonra számíthatnak majd az ország kifosztásából és a Washington áldásával hatalomra kerülő új ukrán kormány jóvoltából. Elég egy pillantást vetni a Nuland mögött díszelgő Chevron feliratra.

Sajnos Nuland beszéde nem keltett gyanút az ukrán tüntetőkben, akik eltökélték, hogy függetlenségüket feladva az IMF kezébe helyezik sorsukat, hogy Lettország, Görögország és számos más nemzet után Ukrajnát is kifoszthassák a Valutaalap számára oly jól működő ?szerkezeti kiigazító program? segítségével. A fizetett tüntetőknek kifizetett pénz busásan megtérül miután a Nyugat saját igényeihez ?igazította? Ukrajnát.

Rövid beszédében Nuland elmondta, hogy az általuk kultivált tüntetők ?békésen, magukat hihetetlen önuralommal fékezve? tüntettek a brutális kormány ellen.

Az RT szerint (ami kicsit hihetőbb, mint a hazugságkampányairól híres amerikai külügyminisztérium) az Ukrán lázadók 1500 lőfegyvert, 100.000 lőszert, 3 gépfegyvert és számos kézigránátot szereztek a katonaságtól.

Miután az ukrán rendőrség hagyta, hogy a helyzet elfajuljon egyre több rendőr sérült meg az összecsapásokban. Eddig 108 rendőrt lőttek meg, akik közül többen meghaltak és 63-an kritikus állapotban vannak [javítva 2013.02.24, 21:29]. Ez a ?békés, magukat hihetetlen önuralommal megfékező? tüntetőknek köszönhető. Február 20-án erre való válaszként engedélyezte a kormány, hogy a rendőrség éles lőszert használjon a tüntetők ellen.

Talán miután az ukránok a saját bőrükön tapasztalják a nyugat és az IMF ?segítő kezét? ismét Oroszországhoz fordulnak majd segítségért.

Az biztos, hogy Ukrajna oroszok lakta területei nem akarnának az ország fennhatósága alatt maradni ilyen körülmények között. Aki esetleg nem tudja, a szovjet hatalom alatt Oroszország bizonyos részeit, mint például a Krím félszigetet, az Ukrán Szovjet Szocialista Köztársasághoz csatolták, talán hogy Ukrajna orosz lakosságát növeljék. Más szóval a mai Ukrajna nagy része, a keleti és déli tartományok, hagyományosan orosz területek és nem részei a történelmi Ukrajnának.

Egészen a 90-es évek elejéig, amikor Oroszország függetlenséget adott Ukrajnának, az ország elvétve mondhatta csak magát függetlennek az elmúlt 6 évszázad során, és 200 éven át volt Oroszország része. Tehát Ukrajna függetlenségével kapcsolatban mindig megmarad a probléma, hogy az ország nagy része nem ukrán, hanem orosz.

Azt világosan látjuk, hogy Oroszország számára egy EU tagállam Ukrajna, NATO és amerikai bázisokkal saját határterületén, komoly stratégiai fenyegetést jelent. Igen kicsi az esély arra, hogy az orosz kormány és Ukrajna oroszok lakta területei elfogadják az USA által kínált tervet az ország számára. A mögöttes szándéktól függetlenül a John Kerry-től származó provokatív nyilatkozatok csak a feszültséget szítják. A nyugati világ lakosságának pedig szinte semmi fogalma sincs a valós helyzetről, hiszen a ?szabad sajtótól? csak a neokonzervatív propagandát hallják.

Washington hazugságai nemcsak az Egyesült Államokban és egyre több országban számolják fel a szabadságjogokat, de most már Oroszországban is komoly aggodalmakat ébresztenek az ország biztonságát illetően.

Az ukrán és orosz kormányok azzal is hozzájárultak, hogy a helyzet ideáig fajuljon, hogy éveken át tétlenül hagyták dollár milliárdok beáramlását, amivel egy ötödik hadosztályt állítottak fel saját területükön, bizonyos oktatási és emberjogi szervezetek égisze alatt, és amelyek valódi célja a két ország destabilizálása volt.

Időkjelei: Sajnos ezzel a helyzettel (ami nem hirtelen alakult ki) a háttérhatalom egy igazi lőporos hordót állított Európa és Oroszország közé, amivel igényeik szerint befolyásolhatják a térség és ezen keresztül a világ helyzetét. Azonkívül tovább erősítették az emberekben azt a látszatot, hogy kettő vagy több hatalom, nyugat és kelet, a jobb és baloldal harca dönti el sorsunk alakulását, amikor ezeket a szembenálló oldalakat ők maguk állítják fel, illetve irányítják saját céljaik megvalósítására. Az is világos, hogy a nép szempontjából a konfliktusnak megint csak vesztesei vannak.

Előző posztKövetkező poszt

38 hozzászólás

  1. Igen , de a Krím félsziget 60 % orosz , és a oroszok megvédik a övéiket
   ez motiváció . Ez egy jó idővel ezelőtt , elindított tervnek tartom és a USA
   keze erősen benne lehet . Csak arra nem számított , hogy ki túl járnak
   a eszükön . És nem ukrajnát szállják meg , hanem a Krím félszigetet .
   Ha megnézed , a Krím a 7 legnagyobb ukrán vállalat központja , így
   nélküle ukrajna csödben van . Így már nem sokat ér a EU-nak , ha mégis
   sokat kénne rá áldozni , de a EU- bankjai így is bajban . És ukrán bankok
   szaran vannak , ha jól halottam . Rengeteg pénz kéne nekik .
   Ráadásul a sok ukrán kötvény lehet a nyugat birtokában .
   Ez egy róka fogta csuka és csuka fogta róka szituáció . Remélem
   jó vége lesz . De lehet , hogy hatalmi átrendeződés lesz a vége .
   Emékezz a galamokra a vatikánál .

    1. Igaz , elhibáztam nem néztem utána elégé . Szerencsére ennek a válságnak
     a katonai részének vége van . Most jön a gazdasági rész . Ilyenkor még egy
     idő el fog telni meg tudjuk mi is történt pontosan . Mik lesznek a ellen lépések .
     Nekem úgy tűnik változások készülnek . És sokan nagyon meg fognak lepődni
     a következő hetek , és hónap eseményein , de tényleg nagyon .Én ezt tartom .

  2. Kedves Bakakatona!
   Köszönöm az észrevételeidet. Bár a cikk a forrásban megadott írás fordítása, a pontatlanságokat ettől függetlenül ki szoktam javítani. Itt most azért nem teszem, mert egyrészt a cikk üzenetén nem változtat, másrészt a hivatalos adatoknak nehéz hinni. Én személyesen is ismerek olyan valakit, aki ukránként van nyilvántartva, de orosz. Ettől függetlenül valószínűleg neked van igazad és az ukrán származásúak vannak többségben.
   Egy hasznos cikk (orosz szemszögből) a Krím helyzetről és a háttérről: http://rt.com/news/crimea-facts-protests-politics-945/

 1. a amerikai demkraciarol az indianokat kellene kerdezni. Nincs olyan! Mindeket orszag addig jovagy, mig fizetsz es azt csinalod, amit mondanak. Folyamatosan szivaragtotjak azokat az eszkozoket, melyekkel ellenorizni tudjak az embereket testileg/lelkileg: szabad internet, kiveve azok az adatok, melyek nem erhetok el az orszagbol, szabad media cikkeket engedelyezo foszerkesztovel, gyogyszerek, melyek fenntartjak a beteg allapotat, torvenyek, melyek megallapitjak, hogy milyen magot hasznalhatsz stb., stb., stb. Figyeljetek, lesz meg tobb is. De! Ha osszehasonlitjuk a allapotokat 1600 evekkel, jobban elunk, mint 400 evvel ezelott: akkoriban nem volt a parasztnak autoja, ejjel vilagitasa, utazasi lehetosege, orvosi ellatasa es sok minden mas. Lehet azzal jonni, hogy nem kozepkorban elunk, de teny, hogy az aranyok kicsit megvaltoztak, es meg mindig kell a “sotet paraszt” reteg, mely fentartja a rendszert. Nepesseg exponecialisan megnott, forrasok kimerulnek, megint talalkoznak a nagyhatalmak hatarai es mar nem tudnak fejlodni. Nagyvallalatok ha mar csak annyi nyereseget termelnek, mint egy evvel ezelott, mar veztessegesnek mondja magat, es elkezdenek aggodni a managerek. Mert az ember telhetetlen, es csak akkor boldog, ha ma tobb van, mint tegnap. Nem is lenen ezzel baj, a ha celok megfeleloen lennenek meghatarozva: pl fentarthatosag merteke, de sajnos az ertekrendszert kelloen megpiszkaltak, mert valakinek megeri ezt igy csinalni. Hat, ilyen a foldbolygo leginteligensebb falyanak a specifikuma: ha elerte egy bizonyos joleti szintet, kell neki egy kis keserges, hogy utana megin boldog tudjon lenni, egyebb esetben jon a depresszio.

 2. Réges régen a Római Birodalom, tegnapelőtt Jugoszlávia, tegnap Szíria, azelőtt a hutuk és tuszik, mégazelőtt a Nagy Szovjet………

  Az erőszakosan összetákolt országok, birodalmak mindenütt és minden korszakban, minden formájukban széthullanak, mert egyáltalában nem ez a forma a világ természetes rendje!

  Hiába tetszetek röhigcsélni rajta, de a különböző kultúrák, népek, békés együttélésének egyetlen lehetséges feltétele egyáltalában nem anyagi, hanem spirituális jellegű. Olyan, mint az a sokszor elátkozott, kinevetett és lekezelt magyar Szentkorona – elmélet.

  Be kellene végre látni!

  D.E.

 3. Európa gázellátásához szükséges gázvezetékeknek a 80%-a Ukrajnán keresztül haladnak. Érdekes módon ezt most senki sem említi, senki sem foglalkozik vele, pedig ennek igen csak súlya van azon a bizonyos mérlegen. Oroszország akkor zárja el a csapokat, amikor csak akarja. Akkor mit is akar Nyugat tulajdonképen? Ez az egész egy vicc….bocs, színház.
  A 3. világháborút felejtsétek el még egy jó darabig, mert a nyugatban élő emberek még mindig sok veszíteni valójuk van ahhoz, hogy egy ekkora konfliktust támogassanak. Egyébként a napokban hallottam, hogy az amerikaik visszavonják csapataikat Afganisztánból és rábízzák a dolgot a dronokra. Azt mondják nagyon bevált. Egy kis ízelítő abból milyen, amikor dronok ellenőrzik a mindennapjaidat. Lehet 10-15 év múlva mindenhol ez lesz?
  http://www.youtube.com/watch?v=DDUOHlVYTXo Egyébként mind az 5 rész érdemes végignézni

 4. Hát azért kicsit jobban utána kellene olvasni egy néhány dolognak, a fenti cikk megállapításait illetöen…nekem személy szerint Amerika az összes mostani hibáit is beleértve lényegesen demokratikusabb országnak tünik Oroszországnál….lehet védeni a bukott oroszpárti ukrân vezetést, nevezetesen az élén Janukovics- csal – miközben látható mekkora vagyont és mérhetetlen gazdagságot harácsolt össze a kizsákmányolt néptöl – mégis ahogy elzavarták az ukrán diktátort egyböl lecsendesült Ukrajna….az Ukrajnában lakó oroszok sokkal inkább fogják a demokratikus berendezkedést választani, mint Putyin orosz “demokratúrája” alá besorolni …..ja kérném tisztelettel, az emberi szabadságjogok szeretete sokkal erösebbek minden csalóka és álságos igérgetéseknél, beleértve természetesen a pénzügyi manipulálási szándékokat is….

  1. Kedves Klára!
   A legnagyobb különbség a két ország között, hogy az USA névben még alkotmányos köztársaság, míg Oroszországgal kapcsolatban senkinek sem voltak illúziói eddig se. Egyik oldal sem Ukrajna, hanem a saját érdekeit nézi és egyik sem “jóságos”.

  2. Klára! Ébredj fel, vagy ha ébren vagy, ne álmodj!
   Amikor a reménytelenül gyáva janukovits gazdagságát fikázod, akkor vess egy pillantást a régi újakra, akiket pont ugyanezért váltottak le DEMOKRATIKUS választásokkal. Ergo ez bizony külföldi puccs. Lássuk az új, talpig becsületes ukránok üres zsebeit:

   Az új ukrán legfőbb ügyész tavalyi havi átlag keresete saját bevallása szerint nem érte el a százezer forintot. Ehhez képest a lánya elég jól csapatja….

   http://jobbegyenes.blog.hu/2014/02/24/meg_jo_hogy_ukrajnaban_veget_ert_a_korrupt_oligarchak_uralma

  3. A keleti, délkeleti területek lakói Harkov, Donyeck polgárai szinte biztos hogy nem kérnek a nyugatból.
   Számukra sokkal biztonságosabb, kiegyensúlyozottabb jövő jelent az orosz fennhatóság.
   A “demokratikus szabadságjogok” lőzung és az azzal való érvelés egyre kevesebb embert hat meg, mert igen az emberek vágynak a szabadságra az igazságra és a jólétre de széles tömegek számára válik egyre nyilvánvalóbbá hogy a nyugati-demokrácia egyre inkább távolodik ennek gyakorlati megvalósításától – sőt éppen ezzel ellentétesek a céljai és kétes eredményei.
   Mi itt kelet-európában konkrétan kitörölhetjük vele a hátsónkat… latin-amerikai nyomorba döntöttek bennünket.

  4. Kérem ne káromkodjon és ne használjon olyan szavakat melyek másokat irritálhatnak:
   “nagyobb demokrácia”
   Liberális értelmező szótár szerint:
   Demokrácia: a totalitárius diktatúra azon formája, mikor az emberek gondolkodásukat, eszmeiségüket, önmagukat is feladják, professzionális egyen szigorúan cenzúrázott média-kultúra hatására. Mikor az emberek elveszve önmaguk hajtják magukat és társaikat hamis világ igájába, az ellenállás, önállóság legkisebb lehetősége nélkül.
   Minél demokratikusabb egy rendszer annál nagyobb a szakadék a vezetők és a nép között, annál jobban irányított ellenőrzött.

   Orwell az 1984-ta demokráciáról írta, amit sokan elfelejtünk.

   Ha fenti értelemben használta a “demokrácia” kifejezést US-ra, egyetértek, ha nem akkor becsülje önmagát többre, mint egy médiazombit.

 5. Nem eszik olyan forrón a kását! Sem az oroszok, sem az ukránok. Ma a Sátán zsinagógájának irányítása alatt álló, és annak katonai hatalmát képz? ?keresztényi Nyugat? próbálkozik hatalmának kiterjesztésével, hogy amikorra az antrikrisztus megjelenik, addigra a lehet? legtöbb államot ?demokratizálják?, értsd, tegyék, hatalmi eszközükké. Csakhogy a próféciák kimenetelét nem ?k határozzák meg. Ukrajna a bibiai Média. Média pedig a keleti szféra hatáskörében marad, s része lesz annak a keleti federációnak, amelyet Isten felhasznál majd a ?Nagy Babilon? megbüntetésére (Ézs. 21:2).
  Ami most meg, az csak a ?háborúk, és háborúk hírei, de nem a vég?. Nyugi van, de nem sokáig.

  1. És kik a sátán zsinagógája?Én azt hallottam hogy a Rotschildok és Soros George is tiszteséges úton gazdagodott meg,aki azt mondja hogy nem, az antiszemita.Hogy van ez?

   1. Talán e világ rendje szerint ?tisztességesen? gazdagodtak meg, már amennyire az uzsora és a manipulációk tisztességesek. De nem csak a pénzr?l szól a dolog. A Sátán zsinagógája azért a Sátáné, mert ?t istenítik és szolgálják. Vagyis, luciferiánusok.

 6. Felböszítették a medvét, a kínai fregattok pedig a Földközi-tengeren is vannak, s most már elindultak tehát hamarosan le leszen rombolva Róma és Párizs, s legalább megtudjuk melyik az új Babilon. Még annyit az olasz-horvát határig nyílegyenesen tudnak haladni, tehát nem kell elhinni, hogy majd délről támadnak. Megfigyelhetjük az újabb annektálásokat, s nem kell részleteznem, hogy kik okozzák, mert mindenki aki a forrást tekinti tudja, ez ilyen egyszerű. Hogy mennyi idő van minden idők legnagyobb keresztényüldözéséig, szerintem hónapok, mivel Égi Édesanyánk megjelenik a tavasz folyamán a legismertebb grottóknál, aminek következően valószínűleg eltünnek a rózsafüzérek, Szűzanya szobrok, aztán aki tudja, hogy Róma leszen az Antikrisztus székvárosa, tehát figyelmesen kell követnünk azokat az üzeneteket, amit már több száz éve kaptunk, csak akkor még a kegyelem időszaka volt-van, s nem szerencsére nem rajtunk múlik a Nagy Figyelmeztetés, de a kisebb figyelmeztetésekből is kevesen tanulunk,. Karácsony óta esik Dél-Angliában és Északnyugat- Franciaországban ezt még bevallották, de Belgium mit kapott a politikusi ostobák fejetlenség miatt, s lehetne folytatni… de meg lett mondva, mire Urunk Jézus Krisztus visszajön közénk a hegyekből völgyek, a völgyekből hegyek lesznek, annyira meg fog változni Földünk felszíne, s hogy ez mikor leszen, erre most nem emlékszem, hol olvastam, de vannak bizonyos helyek amik nem változnak, ilyen La Salette-Fallavaux, amely 1846-ban is 78 lakosa van és most sincsen több. Aztán minél többen keresztény leszen mártír annál jobban fog változni Földünk felszíne, s ez sem újdonság, annyi és annyi üzenetben kaptuk már meg, csak éppen folytatom később

  1. Kedves Andre ! Ha már ilyen eszkatológiai és apokaliptikus kijelentéseket teszel, érdemes lenne visszamenni az időben úgy 1700 évet, és a sajátodnak tartott Római Katolikus birodalmat is leleplezni, benne a hamisságokat, pl. Szűz Mária kultuszt meg a többi tucatnyit ! Mielőtt visszatér Jézus az igaz bíró, és így talál téged ! Segítségül: file:///D:/Keresztenyseg/Egy%C3%A9b/Fussatok%20ki%20bel%C5%91le%20%C3%A9n%20n%C3%A9pem%20Ferencz%20I.%20-%20gyogyito-jezus.lapunk.hu.htm

 7. A szabadságfelszámolást illetőleg Putyinékat sem kell félteni, sőt. Vagy ez a mondat pont ezt akarja jelenteni, idézem :
  “Washington hazugságai nemcsak az Egyesült Államokban és egyre több országban számolják fel a szabadságjogokat, de most már Oroszországban is komoly aggodalmakat ébresztenek az ország biztonságát illetően.”

  1. Nem, az inkább csak annyit jelent, hogy most már az oroszok is látják, hogy fele sem tréfa. Ami Putyint illeti, épp azért írtam a cikk végére, amit írtam. Itt nincs jó és rossz oldal, csak játékosok vannak és Ukrajna a labda 🙁 . Sokan gondolják, hogy Putyin a jófiú az USA-val szemben, pedig ugyanannak a klubnak játszanak. Itt csak beavatottak vannak (ki-ki a maga szintjén) és elnyomottak.

   1. Üdv!
    Szerintem sincs jó vagy rossz oldal…
    Annyira büdös ez az ukrán forradalom….mint Lengyelország elosztása a 1939-ben!
    Megegyeztek és megcsinálják…ezt is…

    Üdv!

   2. Ahogy mondod Thea. Ez a helyzet most nagyon rossz forgatókönyet idéz ! Nem akarok vészmadárkodni, de a 3. világháború tálcán jön.

    1. Ne essetek abba a hibába, hogy a cárt a sabbat maffia ügynökének vélitek. Ez szándékos cion ködösítés, hogy elriasszák tőle a lehetséges szövetségeseket, nem sok sikerrel. Az egésznek az az alapja, hogy indulásakor elfogadta(felhasználta) a berezovszkij féle cionista oligarhák segítségét, de miután megerősödött, leszámolt velük, és a saját, orosz birodalmi útját járja. Gondolkodjatok!
     Akkor bukott nagyot a nyugat, amikor nem sikerült véglegesen egymásra uszítani az orosz macit a kínai sárkánnyal. Nem számítottak rá, hogy a két ősellenség összefog egymással ellenük.

     Mára csak itt találtam meg az infót, de a dátumot nézve gondoljátok végig, mi lett igaz az elemzésből?!?

     http://www.sokkaljobb.hu/content/nato-glob%C3%A1lis-h%C3%A1bor%C3%BAra-k%C3%A9sz%C3%BCl-0

    2. Zsolt,
     Mindig így kezdődik. Elhiszitek, hogy az egyik oldal jobb a másiknál, vagy hogy van egy valaki, akiben reménykedni lehet.
     Ne azt nézzétek, hogy mit mondanak a vezető politikusok, hanem azt, hogy milyen úton haladnak. Néha néha a részletekre is oda kéne figyelni egy kicsit.
     Itt egy-két példa, talán segít megérteni merre tart a medve….
     http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport
     http://uecard.ru/for-citizens/ , Itt van oroszul is, ha az esetleg az jobban megy: http://www.youtube.com/watch?v=w8DBo3GdjgI
     Nem tudom te, hogy vagy vele, de ezek a dolgok nekem sokat elárulnak egy országról és vezetőiről.
     Szóval kedves Zsolt én azt mondanám, hogy tarts mindig szem előtt a következőket és higgy a saját szemednek,…logikádnak “If it looks like a duck, quacks like a duck and walks like a duck – then it is probably a duck.”

     Amúgy tényleg szomorú látni, hogy a legtöbben még mindig nem értik, nem látják az irányítás mechanizmusát.

   3. Európa lehet a parázna, aki a szentek vérét issza: hűtlen lett Isten tervéhez, a keresztény alapokra helyezkedő országok és királyságok szentként élő-éldegélő nemzeteket neveltek fel, és most a hűtlenné vált vezetése szépen kisajtolja őket.
    A fenevad pedig majd jön a sebeit nyalogatni: a kisajtolás miatt országaiban fellángoló konfliktusok miatti káosz egy-egy seb.
    Mit gondoltok?

    1. Jel. 17,2 A kivel paráználkodtak a föld királyai, és az ő paráznaságának borával megrészegedtek a föld lakosai.
     Jel. 17,3 És lélekben elvitt engem egy pusztába és láték egy asszonyt ülni egy veres fenevadon, a mely teljes vala káromlásnak neveivel, a melynek hét feje és tíz szarva vala.
     Jel. 17,4 Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skárlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával,

     https://www.google.hu/search?q=b%C3%ADborosok&rlz=1C1EODB_enHU565HU565&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=B48MU-aqKZKd7gbWpIHoCQ&ved=0CEIQsAQ

     Jel. 17,5 És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja.
     Jel. 17,6 És látám, hogy az asszony részeg vala a szentek vérétől és a Jézus bizonyságtevőinek vérétől; és nagy csodálkozással csodálkozám, mikor látám őt.

     http://www.youtube.com/watch?v=ZxF_G6wTxuc&feature=player_embedded#!

     Jel. 17,7 És monda nékem az angyal: Miért csodálkozol? Én megmondom néked ez asszonynak titkát és a fenevadét, a mely őt hordozza, a melynek hét feje és tíz szarva van.
     ?

    2. Ida megfejtette, megint ügyesen, hiszen a katolikus egyház és tagjai a fenevad(ak). Csatlakozzon mindenki a Jehova Tanúihoz, ott megkapjátok a tuti tanítást…:P

    3. A “Jehova tanúinál” se igei a tanítás! Legalábbis, amit én tudok róluk, az nem igei. De Schwaben biztosan tudja, hogy mit beszél….!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend