Járványok

Kína azt állítja, az USA biológiai fegyverekhez gyűjt kínai, európai és arab géneket

genome-sequence-and-vialForrás: wantchinatimes.com

Egy kínai katonai újság, a China National Defence szerint amerikai tudósok kínai etnikumú személyek génjeit gyűjthetik genetikailag célzott biológiai fegyverek kifejlesztésére.

Az 1975-ben életbelépett Biológiai és Toxikus Fegyverszüneti megállapodás ellenére számos ország, köztük az Egyesült Államok és Izrael is, folytatja a biológiai fegyverek kifejlesztését célzó programokat, írja a lap.

Információik szerint az Egyesült Államok egy titkos projekt keretében olyan genetikai fegyvert fejleszt, ami kínai, fehér európai és arab személyek génjeivel kísérletezik. Sokan úgy gondolják, hogy számos nem katonai szervezet is részt vesz az amerikai génháború projektben, annak reményében, hogy olyan gyógyszereket és élelmiszereket fejlesszenek ki, amelyek megváltoztathatják a célcsoportok génszerkezetét, teszi hozzá a lap.

A cikk arról is beszámol, hogy az Egyesült Államok már számos genetikai fegyverrel rendelkezik, például olyan formában, hogy egy Afrikából vagy a közel-keletről származó vírust juttatnak be mondjuk a borászatnál alkalmazott élesztőbe különböző betegségek elterjesztéséhez. Oroszországról is úgy gondolják, hogy a genetika segítségével fejleszt egy új anthrax (lépfene) jellegű toxin variánst, ami ellenáll az antibiotikumoknak, míg Izraelről az a hír járja, hogy az arabok számára veszélyes, de a zsidó származásúakra ártalmatlan genetikai fegyver kifejlesztésén dolgozik.

Ezek az országok komoly forrásokat biztosítanak a génkutatás számára, mert a genetikai fegyverek nemcsak hatékonyak, de költségtakarékosak is, ha tömeges mészárlásról van szó, áll a cikkben. Összehasonlításképpen az Egyesült Államok hozzávetőleg 5 millió dollárból képes felépíteni a genetikai fegyverek tárolására alkalmas létesítményt, míg ugyanez atomfegyverek esetében 5 milliárd dollárba kerülne. Az Ebola vagy mondjuk a HIV vírus fegyverré alakításával az egész emberiséget elpusztíthatják.

A genetikai fegyvereket sok más módon is bevethetik. Például baktérium vagy vírushordozó rovarokat és mikroorganizmusokat engedhetnek ki a szabadba, a folyóvizekbe, a városokban vagy tömegközlekedési hálózatokban.

A genetikai fegyvereket sokkal nehezebb kimutatni és sok esetben csak a készítő rendelkezik a genetikai ?kódhoz? tartozó kulccsal, ami megnehezíti az esetleges ellenszerek kifejlesztését. A hagyományos fegyverekkel összehasonlítva a genetikai fegyverek sokkal nagyobb pszichológiai kárt okozhatnak a célcsoportban.

A biotechnológia rendkívül gyors fejlődésével ezek a fegyverek sajnos egyre nagyobb és valós veszélyt jelentenek az emberiségre nézve.

Előző posztKövetkező poszt

24 hozzászólás

    1. Ukrajnában a CIA és az Eu munkálkodik…már éppen megegyeztek volna, de, hogy hogy nem, megint feltüzeltek néhány dinkát. Mert nem cél a megegyezés…Eu gyarmat kell nekik, iskola, egészségügy, nyugdíj nélküli kiszolgáltatott rabszolgák hada. Az országban korlátlan, szabályozás mentes “piaci alapú” kizsákmányolás (multik beengedése). No és a természeti kincsek és közszolgáltatások birtoklása francia és német cégek által. Az usa meg nem lát mást bennük mint egy hatalmas anyahajót ami ott parkol az oroszok partján…

      Ez ilyen egyszerű….nincs itt misztikó….

      1. “Ukrajnában a CIA és az Eu munkálkodik?már éppen megegyeztek volna, de, hogy hogy nem, megint feltüzeltek néhány dinkát. ”

        És azok szerinted kinek a befolyása alatt vannak, ezért ettől árnyaltabb a kép, külön csoportoknak látszanak, de valójában egy akolból valók….

  1. Egy igazi keresztény tagadja az evolúciót, a törzsfejlődést és csak a teremtésben hisz. De ha Ádám és Éva fehér volt és nincs evolúció, akkor honnan van Eddie Murphy?

    1. Kedves Alessa!
      A kérdésedre megtalálod a választ a már sokszor ajánlott és belinkelt videókban és oldalakon (és történelmi megközelítésből a Bibliában).

      Dióhéjban: Ádám és Éva volt az egyetlen emberpár, akik tökéletes és teljes genetikai kóddal rendelkeztek. Minden egyes generáció azóta veszít egy kicsit ebből. Biztosan te is láttál már olyat, hogy egy fehér és sötétbőrű párnak a gyerekei hol az egyik, hol a másik szülőre hasonlítanak. Vannak lappangó kromoszómák és gének.

      De jó példa erre a kutya is. Az első kutyában (vagy farkasban) jelen volt az a génállomány, ami lehetővé tette, hogy ma van Csivava és Bernáthegyi kutya is.
      http://evolutionfacts.com/Evolution-handbook/E-H-11b.htm

      1. Kedves Thea!

        Hogy Ádám és Éva “tökéletes genetikai kóddal rendelkeztek” – azt biztos nem a Bibliában olvastad. (A gének létezését a tudomány tárta fel) Honnan veszed akkor? A tudomány nem ismeri el Ádám és Éva egykori létezését. Tehát magad találtad ki, hogy milyen volt “Ádám és Éva genetikája”.

        Láttam már olyat, hogy fehér és fekete bőrű embernek kreol gyermeke szülessen. De olyat soha-soha nem láttam (te sem) hogy fehér szülőknek fekete gyermeke szülessen. Ehhez evolúció kell és rengeteg év. A fekete és fehér emberek közt nem csak a bőr “lebarnulása” a különbség. Ők külön rassz-t képeznek az emberiségen belül. (szólj ha nem értesz egyet) A fekete emberek létezése a bizonyíték arra, hogy a bibliai Ádám és Éva történet hazugság. (indoklás fent)

        Megjegyzem azt jó látni, hogy te is hiszel az evolúcióban, soraid közt ezt olvasom. Közös bennünk, hogy hiszünk az evolúcióban.

        1. Rosszul olvasod. A fajokon belüli eltérések nem evolúció, illetve azt mikroevolúciónak hívják. Ilyen, amikor egy vírus mutálódik. A H1N1-ből lesz mondjuk H5N1, de attól még vírus marad, nem lesz belőle még baktérium sem, nemhogy többsejtű élőlény.

          Írod: “Láttam már olyat, hogy fehér és fekete bőrű embernek kreol gyermeke szülessen. De olyat soha-soha nem láttam (te sem) hogy fehér szülőknek fekete gyermeke szülessen.”
          De bizony láttam. Több esetben is. De, ami ennél fontosabb, hogy az evolúciót nem látta senki.

          Természetesen, amit a génekről írtam, következtetés, mint ahogy az evolúció is az, sok-sok téves következtetés halmaza.

          “Boldogok, akik éheznek és szomjaznak az igazságra, mert ők megelégíttetnek.” Máté 5:6
          Nálad inkább azt látom, hogy próbálsz igazolást találni a saját feltevéseidre. Mi elől szaladsz?

          Kérlek az evolúcióval kapcsolatban itt már ne írj, mert off-topikként törölni fogom. Erre való a fórum. Egyéb kérdésekben is azt ajánlom.

        2. Bocsánat Thea, de azon az oldalon eltűnt a hozzászólásom! A másik alatt se jelent meg! Ezert raktam ide!

        3. “De, ami ennél fontosabb, hogy az evolúciót nem látta senki.”
          Az előző topicban is írtam erről, gondolom házigazdaként olvastad is. Csak aztán mikor megláttad elkezdted a füledet csapkodni és darálni, hogy pam-pam-pam, nehogy észrevedd, hogy már nem igaz amit mondasz.

        4. Kedves Prew! Megmondom őszintén, hogy nem minden hozzászólást olvasok el. A tieid elég szórakoztatóak. A logika az egyik kedvenc területem, így amikor ellentmondásokkal teli írásokat látok és ezekre rámutatva látom, hogy a másik nem is érti miről beszélek, nem látom értelmét a további párbeszédnek. Ezt már korábban is leírtam más szavakkal.

        5. Kedves Alessa!
          http://www.ng.hu/Civilizacio/2004/09/Kelet_Azsiaban_elt_minden_ma_elo_ember_kozos_ose;
          Évekig tartó kísérlet eredménye volt, minden fajtájú emberből vettek géneket és egy ősre vezették vissza a genetikai állományunkat. Ez a National kísérlete volt, nem egy alternatív “kreacionista” kutatócsoporté..
          Én is kérdezhetnék. Mivel kedves férjem jóvoltából sok evolúciós műsort nézek.
          Hol vannak az átmenetek? Miért van az, hogy van az ostoba majom és közötte csak az ember. Hol vannak a félig okos emberek? Ja hogy kihaltak?! (nálatok minden bizonyíték halott!!) Hol van értelmileg a majom hozzánk, vagy bármely állat? Programokat írunk, atomerőműveket építünk és sorolhatnám a végtelenségig. Senki meg sem közelíti az embert intelligenciával. A zsiráfnak hosszú a nyaka, hogy elérje a fát! Nevetnem kell! Hol van a kevésbé hosszú nyakú állat?
          Szóval szerintem ehhez több hit kell, mint a kereszténységhez!!

        6. Te is csak nézed-nézed az evolúciós műsorokat, de nem érted. Ha értenéd, akkor tudnád a választ a kérdésedre.

        7. Kedves Prew!

          Áruld el már légyszíves a választ, mert én se tudom! ( És te is csak így beszélsz róla, hogy “…ha értenéd az evolúciót, tudnád, hogy miért haltak ki az elődök……”! Nem lenne egyszerűbb elmondani, hogy milyen válaszra jutottatok?! Mert én még csak azt se mondhatom, hogy ?kreacionista? magyarázatok, ill tanításokat hallgatok, ill hallgattam. Még Hovind előadásait se volt időm végig hallgatni ( és nem is hallottam őróla addig, amig itt Theáék fel nem tették az előadásainak a linkjeit)! És a témával kapcsolatosan nem is hallgattam semilyen keresztény tanítást. Viszont továbbra se értem, hogy miből gondolod/játok, hogy az “elődöknek” ki kellett volna pusztulniuk (mindnek, teljesen, és nyomtalanul!)! Ugyanis az özönvízen kívül nem igazán volt olyan kataklizma a föld történelmében, amely indokolta volna, hogy amazok a fajősök kipusztuljanak. Vagyis olyan hatalmas változás nem állt be a klímában, hogy amazok a “láncszemek” ne bírták volna elviselni , és ne maradhattak volna fenn! Viszont, ha igen, akkor az olyan gyors volt, hogy még a fejüket se volt idejük felemelni, nemhogy “mutálódni” tudtak volna! Ráadásul azt se tudhatták, hogy milyen gént is kellene beépíteniük a fennmaradás érdekében! Pl azt mondják, hogy a dinók a madarak ősei! Hát, én akárhogyan is akarnék repülni, eddig még sehogyan se akar kinőni a szárnyam! …stb!
          De most már nagyon kíváncsivá tettél, hogy mi is indokolja szerintetek a “láncszemek” nyomtalan eltűnését, kihalását?! ( Már az is érdekes, hogy a dinók között is csak kifejlett , totál megkülönböztethető fajokat találtak, és se előttük, se utánuk semmi ! Semmi “vegyes”, csak kicsit is eltérő csontokat, fajátmeneteket! Persze, lehet, hogy ez csak nekünk okoz gondot!)

    2. Alessa, engem ez a fogalom- és definíciózavar kissé feszélyez.
      Pusztán a félreértések elkerülése végett, illetve hogy közös téren tudjunk párbeszédet folytatni, meg kellene határoznunk az evolúció fogalmát (többféle adaptáció is létezik!), illetve azt is definiálnunk kellene, hogy ki az igazi keresztény, illetve őket mi jellemzi.
      Addig könnyen félreérthetjük egymást…

    3. Mit jelent Khám neve: meleg, forró ,fekete, elégett (odakozmált) , sötét bőrű, néptömeg és csődület. A khámiták leszármazottai a sötét , ill színes bőrűek.

  2. Nekem az első, ami eszembe jutott, hogy vajon Kína milyen biológiai fegyvereket fejleszt, és vajon kik ellen?
    (Ha rászólsz egy ovisra, a leggakoribb reakció talán az, hogy bemárt valaki mást: “nem is én voltam, ő volt”, mint ahogy Ádám is: “az asszony, akit (TE) mellém adtál” én nem csináltam semmit! Nem is én tehetek róla. Nem ilyen szagú ez az egész?)

  3. …nem csak hogy azt nem tudod hogy mivel vagy megtámadva és hogy mik a konkrét hatásai – hanem azt sem tudhatod hogy egyáltalán meg vagy-e támadva…
    Azonban érdemes végiggondolni, hogy ilyen fegyverek létezése – márpedig léteznek – és azok bevetésének legkisebb kockázata milyen ellen reakciókat kell hogy kiváltson a fenyegetett (vagy önnmagát annak érző) félből – anélkül hogy egyáltalán ténylegesen bármiféle agresszió történne….
    Magyarul: Te mit tennél ha tudod – vagy azt hiszed – hogy valószínüleg meg fognak támadni – vagy már meg is támadtak egy általad ismeretlen eszközzel amelynek hatásairól fogalmad sincs de az biztosan tudható hogy az életedre tör?

    1. Kedves Ghostcat!
      Igen úgy van ahogyan írod. Amikor láttam az égen az összevissza húzott cemikalia csíkokat, aztán a zöld -es port pár nap múlva /ráadásúl Moszvából ugyanezt írták és nem pollen volt/ hát megállt az ütő bennem. Ilyen nyíltan csinálják és mennyi mindent nem tudunk.
      Jó ez a lap – együtt gondolkodunk és sok mindenben tudjuk egymást erősíteni. Mindezek meg lettek írva. ” Kicsoda szakaszt el minket a Krisztus szerelmétől? nyomorúság vagy szorongattatás, vagy üldözés, vagy éhség, vagy veszedelem, vagy fegyver-é? Amint meg van írva, hogy : Te éretted gyilkoltatunk minden napon, olybá tekintenek,mint vágó juhokat. De mindezekben felettébb diadalmaskodunk AZ által aki minket szeretett. Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek sem hatalmasságok, sem jelenvalók sem következendők, Sem magasság sem mélység, sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el minket az Istennek szerelmétől, mely vagyon a mi Urunk Jézus Krisztusban” Róma 8. 35-39.
      Én ezekből a versekből , a semmi más teremtmény, hatalmasság mélység stb. mindig is az ellenséges erőket értettem, akik most szinte tényleg érezhetően itt vannak és naponta zúdul ránk az info…
      Benne vagyunk és remélni tudjuk, hogy nem maradunk itt végig. Isten legyen kegyelmes hozzánk emberekhez, akik hiszünk, hogy végig meg tudjunk állni, életünk árán is. Bizony, hogy ha még ma van kenyerünk hálával eszem, mert másnak nincs. Hogy nem űldöznek ma, de mást igen. Minden rossz történés arra ösztönöz, hogy imádkozzam azokért, akiket pont eltalált az ellenség ereje.
      Hitetlen szeretteinkért, ártatlan gyermekekért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend