Nagytestvér

Jön a globális okosazonosító ? áprilistól a briteknek kötelező

Illusztráció

Talán van némi remény, hogy az emberek, legalábbis néhányan, kezdik felfogni, hogy mi is a személyazonosság kezelés vagy a globális azonosító, mert itt az Egyesült Királyságban hamarosan mindenki köteles lesz személyazonosság szolgáltatót választani. A brit kormány úgy döntött, hogy az ?Alapból Digitális? stratégia értelmében minden közszolgáltatás online lesz elérhető. A digitális stratégia elindulásának határideje elvileg 2014 áprilisára lett kitűzve. Összesen öt céget választottak a brit állampolgárok személyazonosság kezelésére, amelyek közül egy, mégpedig a Post Office, szolgáltatja az ehhez szükséges regisztrációs központokat a biometrikus azonosító rendszerhez történő csatlakozáshoz.

Hová vezet ez a látszólag apró lépés?

Sokan nem értik, hogy egy globális tervről van szó. Az a gyanúm, hogy mivel a tömegmédiában keveset vagy semmit sem hallani róla, egyesek arra a következtetésre jutottak, hogy biztosan nem igaz, vagy ha igen, nincs mögötte semmilyen hátsó szándék.

Pedig nagyon is valós törekvésről van szó, ami komoly következményekkel jár majd.

Alapszabállyá vált, hogy a lakosságot nem tájékoztatják megfelelően. Ehelyett szép lassan egyik szolgáltatást a másik után változtatják meg, hogy csak a személyazonosság szolgáltató igénybevételével lehessen elérni. A változásokat egyoldalúan, a nyilvánosság bevonása nélkül teszik.

Az Egyesült Államokban például az új állami egészségbiztosítást, az Obamacare-t használók lesznek kötelesek a digitális személyazonosság szolgáltatást igénybe venni.

Mindegy mit mondanak a személyes adatok biztonságáról, az emberek minden egyes azonosítás alkalmával otthagyják digitális lábnyomukat, a várható kivételekről, amik lehetővé teszik majd, hogy ez vagy az a hatóság bepillantson az adatokba, nem is beszélve. Persze ez is csak másodlagos probléma.

Egyre több olyan szerv van (az Egyesült Királyságban mindenképp), ahol már lehetetlen hús vér emberrel beszélni az ügyintézéskor.

A jövő hónaptól kezdve 25 kormányhivatalnál lesz online ügyintézés, amit kizárólag a személyazonosság szolgáltató igénybevételével lehet majd használni.

Tehát fokozatosan egyre több országban áll elő az a helyzet, hogy aki a társadalom tagja akar maradni, az kénytelen lesz felhatalmazni egy céget digitális azonosítójának kezelésére. A globális okosazonosító a küszöbön áll. Tudtuk, hogy egyszer eljön az idő, amikor minden embernek egyedi azonosítója lesz, ami mindent tartalmazni fog, a biometrikus adatait is beleértve, amitől az illető az, aki. Innentől pedig csupán egyetlen lépésre leszünk a beültetéstől.

Az azonosító pedig azért okos, mert digitális és persze elektronikusan, például mikrochipen tárolható. Hamarosan egyetlen útlevelünkké válik, ami nélkül semmit sem tehetünk. Ez lesz a kulcs, amivel igazolhatjuk, hogy a társadalom része vagyunk. Nem lesz többé jogosítvány, személyi, diákigazolvány, bankkártya vagy egyéb személyes irat. Egyetlen azonosító lesz. Az okos azonosító. Megszűnnek a papírok, eltűnnek a titkok vagy a saját információink feletti rendelkezés joga. Az Internet használata is megváltozik, mert ahhoz is okos azonosítóra lesz szükség. Az élet a mátrixba költözik.

A globális azonosító rendszer bevezetése a fejlett és fejlődő világ szinte minden országában elindult.

Az okos azonosítót a telefonunkba is átköltöztethetjük majd és a mobilunk még okosabb lesz. De van már okoskártya is. A képlet rendkívül egyszerű: kell egy okostelefon, egy személyazonosság szolgáltató, a készpénz felszámolása és a kör bezárul. Természetesen az azonosítót tartalmazó chipet (vagy egyéb hordozót) pedig előbb utóbb kénytelenek leszünk a testünkbe költöztetni a biztonság kedvéért. Elvégre a chip lesz a kulcs magához az élethez is.

Megteszed?

Forrás: Activistpost.com, Julie Beal írásaiból

[divider_1px_bg]

?És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.? Jelenések 13:16-18

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

 1. A cikk butasag a linkelt video ami “mindenkinek kotelezo a kartya” az egy bevandorloknak szolo video (nem eus). Amugy bio azonosito van mar minden utlevelbe.

  Latom megy a nephulyites Isten es Jezus krisztus neveben, csak gratulalni tudok ennek a szennylapnak

  1. Jó lenne tudni, hogy milyen videóról beszélsz.
   Igen az útlevélben van már biometrikus vagy bármilyen adat tárolására alkalmas csip, de segíts már megértenem, hogy ez miként cáfolja a cikk állításait?
   A fenti cikk óta a helyzet pedig csak rosszabb. Tudtad, hogy Magyarországon is a kártyák egységesítésén dolgoznak? A NEK-ről hallottál már? Az egyetlen különbség, hogy most sok kártya kötelező, a jövőben pedig egy lesz az.

 2. Kedves Szokasos,

  Ne vedd sertesnek, de az, ahogyan a “demokraciarol” beszelsz, arra enged kovetkeztetni, hogy eddig nem igazan mozdultal ki a az “otthon melegebol.”

  Az alabbi monolog 37(!) eves, raadasul mainstream (!). Ugy tenyleg nem gondolod, hogy barmely ma letezo allamforma demokracia?

  http://www.youtube.com/watch?v=NKkRDMil0bw

 3. Milyen rendszerek lesznek a jövőben?

  Országok és nemzetek

  Annak van a legnagyobb valószínűsége hogy még több száz, több ezer évig lesznek külön álló országok és nemzetek. Egyszerűen azért mert nagyon sokan ragaszkodnak a saját országukhoz vagy nemzetükhöz és számos értékes dolog is kötődik egy-egy kultúrához. Valószínűleg továbbra is jönnek majd létre kisebb-nagyobb országok a régiek helyén, ez nagyon gyakori szokott lenni még napjainkban is. A fiatal országok egyik érdekes jellemzője szokott lenni hogy sokkal agresszívebbek és sokkal céltudatosabbak és sokkal keményebben törik maguk előtt az utat mint a több 100 vagy több 1000 éves országok. A nagyon régre vissza vezethető nemzetek nagyon sokszor hajlamosak egy helyben járni, képletesen szólva bámulják a felhőket miközben mások tízszer lekörözik őket.

  Demokráciák és diktatúrák

  Természetesen ezeknek nagyon sok variációja van, hiszen a több ezernyi törvény közül egy is nagy mértékben jobbá tudja tenni egyik demokráciát vagy diktatúrát a másiktól. Mindenesetre annak van a legnagyobb valószínűsége hogy még nagyon sokáig ezek valamilyen variációja lesz. A demokrácia után következhet akár kemény egyszemélyes diktatúra is és fordítva. De a mai információ technológiai körülmények között inkább az lesz jellemző hogy egyik fajta demokrácia követi a másikat és csak néhány helyen váltanak vissza megint az egy személy körül forgó diktatúrára. Az ilyen diktatúra lehet akár kifejezetten jó is, de ha egy nagyon aljas család vezeti akkor rendkívül szörnyű is lehet, rengeteg szörnyű példa van erre. A demokrácia pedig nagyon hajlamos szép lassan egyre rosszabbá válni, fokozatosan egyre nagyobb lesz a bürokrácia, egyre belterjesebbé válik a vezető helyek kiosztása, idővel egyre többet lopnak a vezetői és egyre pofátlanabbak lesznek. Erőteljesen népfüggő hogy ez menyi ideig tud rosszabbodni. Egy gyávább országban tízszer annyi ideig is eltarthat ez a romlás. Minél keményebb tisztogatás hajtanak végre az ilyen demokrácia végén annál nagyobb tisztasággal fog indulni az újabb fajta demokrácia, ami aztán megint egyre rosszabb lesz az emberi gyarlóság révén. Ennek van egy olyan gyökere hogy az élő rendszerek mint például az ember is, nagyon sokszor hajlamos az alacsonyabb energia befektetésnél megmaradni.

  Milyen rendszer lehetséges még?

  Valamennyire lehetséges még egy globális világkormány. Ennek sokáig azért kisebb még a valószínűsége mert előtte le kell gyűrni minden ezzel kapcsolatos akadályt, ami nyilvánvalóan nem egy egyszerű feladat.Többek között azért van esély egy ilyen rendszerre mert egymástól teljesen különböző emberek is szeretnének egy ilyen rendszert. Valaki egyszerűen a minél nagyobb hatalma miatt, valaki pedig valamilyen fajta jószándéktól vezérelve az emberek érdekében. Ennek leginkább három lehetséges változata van, a tipikusan elnyomó, ami nagyon sok területen megfélemlíti és korlátozza az embereket, az álszent ami sok helyen elnyom, de azért jó pár területen hajlandó szabadságot adni és egy olyan ami nagyon keményen a többség érdekét nézi a vezetők helyett. Sajnos a mai emberi genetikával és élethosszal számolva az első kettőnek nagyobb a valószínűsége mint a harmadiknak. És persze ennél is sok mindent meghatároz majd hogy szeretünk az alacsonyabb energia szinteknél megmaradni.

  Mi lesz a legfontosabb törvény fejlődés esetén?

  Elkerülhetetlen téma lesz a hivatalosan bevezetett globális születés szabályozás. Mivel elvileg enélkül minden fajta emberi rendszer idővel tönkre megy. Ennek körülbelül három fajtája lesz és mind a három fajtának lehet jó és rossz szándékú változata.

  – a türelmetlen idióta, ami időben türelmetlen ezért rögtön csak 1 vagy 0 gyereket engedélyez a családoknak

  – a türelmes idióta, ami családonként 2-3 gyereket engedélyez, de a szabályszegőket túl szigorúan vagy túl enyhén bünteti

  – a türelmes és okos, ami családonként 2-3 gyereket is engedélyez és nagyon jól állítja be a büntetéseket és egyéb részleteket

  A jó szándékú változatok mindenkire ugyanúgy fogják alkalmazni a törvényt, a rossz szándékú változatok kivételeket fog alkalmazni egyes családok vagy akár egész népek esetében is.

  Melyek azok a dolgok amik nagy mértékben megnehezítik a jövő megjósolását?

  Elsősorban a technológia fejlődése teszi nehézzé a jövő megjósolását, ezen belül pedig elsősorban az információ áramlást könnyítő és az emberek genetikáját megváltoztató technológiák.

  Mi a legfontosabb feladata a népnek a felsorolt rendszerekben?

  Mindegyik rendszerben, még a legjobban is, a többségnek az a legfontosabb dolga hogy a lehető legkeményebben küzdjön a hatalomban lévő emberek hazugságai, lopásai és csalásai ellen. A lehető legkeményebben kiharcolják maguknak az igazságos bánásmódot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend