Lázongó világ

A szíriai vegyi támadás még a semleges szakértők szerint is megrendezett esemény volt

Forrás: Zerohedge.com

Egyik napról a másikra a figyelem Egyiptomról Szíriára terelődött, miközben az emberek döbbenten nézték a példátlan vegyi támadás áldozatairól készült képeket. A helyi idő szerint augusztus 21-én hajnali 3 órakor kivitelezett támadásban az ellenzék szerint legalább 1300 ember veszítette életét. Természetesen a szíriai aktivisták azonnal az Assad vezette kormányra mutogattak, mint a támadás indítójára, annak ellenére, hogy éppen a felkelők vegyifegyver raktárát fedezték fel egy hónappal ezelőtt Damaszkusz környékén.

Az sem meglepő, hogy a szír állami televízió és az ország külföldön élő küldöttei azonnal tagadták a vádakat. Így, csakúgy, mint korábbi események alkalmával, a tömegmédia beszámolói, amelyek az uralmon lévő hatalom számlájára írják a civilek lemészárlását, igencsak sok kívánnivalót hagynak maguk után. Olyannyira, hogy mára számos semleges szakértő is azt feszegeti, vajon nem az Egyesült Államok (és az általa létrehozott al-Kaida) támogatta lázadók provokációjáról van-e szó, hogy a közvéleményt Assad ellen fordítsa és ezzel egyúttal a zöld utat is megadja a katonai beavatkozásra.

A Reuters a következőket írja:

A támadás időzítése és helyszíne, mármint, hogy éppen három nappal azután történt, hogy az ENSZ szakértői bejelentkeztek damaszkuszi szállodájukba, ami a helyszíntől néhány kilométere keletre található, igen meglepő.

“Nagyon furcsa lenne, ha éppen a kormány tett volna ilyesmit, pont akkor, amikor külföldi szakértők az országba érkeznek,” mondja Rolf Ekeus, nyugállományú svéd diplomata, aki az ENSZ iraki fegyvervizsgáló küldöttségét vezette a 90-es években.

“Mindenesetre nem lenne túl okos lépés.”

Ekeus elmondta, hogy az ENSZ csapat megbízatása csupán a három helyszín vizsgálatára vonatkozott, de természetesen gond nélkül kiterjeszthető az új vádakkal kapcsolatos nyomozásra is, ami egyébként is könnyebb feladat lenne, mint a több hónapos esetek igazolása.

?Sokkal egyszerűbb mintát venni és kísérleteket végezni és persze megvizsgálni az áldozatokat, ha vannak betegek vagy halottak a helyszínen. Az orvosok is könnyebben elérhetők és az esemény helyszíne is egyszerűbben megközelíthető.?

Charles Lister, az IHS Jane Terrorizmus és Felkelés Központjának elemzője szintén azt mondta, hogy a szíriai kormány részéről ezen a ponton teljesen értelmetlen lett volna bármilyen vegyifegyver bevetése.

“Ugyanakkor a Ghouta kerület (ahonnan a támadásokat jelentették) közismerten ellenzéki beállítottságú terület. A Jabhat al-Nustra régóta jelen van ott és erre a térségre nehezedik a legnagyobb katonai nyomás már hónapok óta,” mondta, az al-Kaidához kötődő keményvonalas szunnita lázadó csoportra utalva.

“Míg a vegyifegyver támadás tényének megerősítése nyilván lehetetlen, a megbízható források által feltöltött videókból egyértelmű, hogy nagyon sok ember halt meg.”

Szóval nézzük csak. Mi lehet az igazság? Egy irracionális tett, mégpedig a polgárháború két évének legbrutálisabb vegyifegyver támadása egy olyan ember által, aki nagyon jól tudja, hogy minden mozdulatát mikroszkóppal figyeli a nemzetközi média és ami azonnali “demokratikus” intervenciót vonna maga után országa ellen vagy pusztán egy újabb megrendezett támadás, amely során az úgynevezett lázadók, értsd katari zsoldosok, sajátjaikat gyilkolják, hogy megvádolhassák és ellentámadást váltsanak ki Assad ellen?

A halálesetek nyilván tragikusak, de ami ennél is tragikusabb lenne, ha egy nyugati kormány (vagy háttérhatalom) az ártatlanok tömeges lemészárlását saját céljai eszközének tekintené.

Előző posztKövetkező poszt

39 hozzászólás

 1. Nyilvánvaló, hogy a globalista körök a Szíriai Arab Hadseregre kenik a vegyi támadást. Bashar Al-Asszad rendszere az útjukban van, hogy bekerítsék Iránt. Az utolsó 2 évben szír bajtársaink több vahabita disznót küldtek pokolra, mint a Nyugat “terrorizmus elleni háborúja”! Al-Qusair, Tal-Kalakh, Homs el-Khalideya visszavétele megmutatta hogy a szunnita muszlim szírek nagyobb része is a kormány mögött áll a vahabita zsoldosok ellen. Azok a véglények pedig már bebizonyították, hogy a szíriai keresztények, alavita muszlimok, kurdok, drúzok és örmények kiirtása a céljuk. Sajnos szír keresztény testvéreinknek sokat kell szenvedni a cionista-álkeresztény nyugati hatalmak és azok vahabita olajdiktatúra szövetségeseik miatt.

  1. Sajnos ez a puszta igazsag! Nemreg lattunk vendegul egy szir kereszteny csaladot,akik azert hagytak el lakohelyuket,mert az ott tobbsegben levo garazda vahabita fegyveresek 10ezer $/fo-nyi osszeget kert az eletben maradasukert ! Ha nem,kivegzik oket…Nos,ilyeneket vedelmez es tamogat a “humanista” Nyugat es a meg “humanistabb” USA ! Dehat tudni valo,kik szervezik es miert mindezt…

    1. Kanku!
     Tehát Obama azokat pénzeli, akik nyíltan keresztényeket végeznek ki. Csakúgy, mint Egyiptomban…

 2. Közel az Első Ítélet és Én a gonoszokat félre fogom dobni
  2013-08-15

  2013. augusztus 15. csütörtök, 21:57

  Drága szeretett leányom, felszólítom minden Tanítványomat, akik ismerik az Igazságot, hogy mutassanak bátorságot az emberiség eme nehéz idejében.

  Nagyon közel az idő, amikor ugyan abban az időben, sok nemzetben háborúk fognak kitörni. Amikor mindezekről a háborúkról hallotok és szemtanúi lesztek az elnyomók merő kegyetlenségének, akik mind vállvetve csatlakozván egymáshoz okozzák ezeket a háborúkat, tudni fogjátok, hogy Második Eljövetelem ideje közel van.

  Közületek többen is fel fogják ismerni az Igazságot, melyet János Könyve tartalmaz ? a Jelenések Könyve ? mivel az most feltárul számotokra. Ne féljetek, mert mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük. Sokan, akik nem fogadják el ezeket az Üzeneteket, nagy hibát követnek el, mert az Igazság Könyve egyszerűen azokból a részletekből és titkokból áll, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz. Én, az Isten Báránya vagyok az egyetlen Felhatalmazott ? csak Nekem van engedélyem Atyámtól -, hogy felnyissam a benne lévő Pecséteket.

  Ha nem hisztek az Igazság Könyvében, akkor nem hisztek a Jelenések Könyvében sem. Figyelmeztetlek benneteket: Azok, akik elutasítják a Jelenések Könyvét, lemondanak Irgalmamról. De az Igazság meg lesz nekik mutatva a Nagyfigyelmeztetés isteni beavatkozása által, mert különben sokan sohasem ismernének meg Engem, és nem értenék meg Nagy Irgalmasságomat, amelyet a világnak hozok. Nektek sohasem szabad a Jelenések Könyvéhez bármit is hozzáadnotok, megpróbálnotok értelmezni azt, vagy elvenni belőle, csak azért, hogy az megfeleljen saját vágyaitoknak, mert akkor ti ezért szenvedni fogtok. Ha megteszitek ezeket a dolgokat, akkor meghamisítjátok Isten Szavát. Ez a Könyv meg volt nektek ígérve. Isten elküldte az Ő 7. hírnökét, hogy feltárja az Igazságot. Fogadjátok ezt el Irántam való Bizalommal, különben egyedül fogtok járni a szörnyű megtévesztés tudatlanságában, ami azokat fogja érni, akik elutasítják Isten Szavát.

  Sok-sok változás fog most a világban bekövetkezni, mely változásokat senki sem fogja figyelmen kívül hagyni. A vallások értelmetlenné válnak, mivel milliók pogány vallást fognak felvenni, melyről azt fogják majd mondani nekik, hogy azok arra szolgálnak, hogy tiszteljék Istent. A szegények iránti alázat és szeretet ? ezt fogják nektek mondani ? lesznek azok az okok, melyek miatt a megújult és felvilágosult Egyháznak egy új kezdetet hirdetik ki. Mint bárányokat a vágóhídra, úgy fognak benneteket a tüzes tóba vezetni. Amikorra megértitek a szörnyű utálatot, amibe belerángatnak majd benneteket, lehet, már túl késő lesz. Ha ti a fenevadnak adóztok tisztelettel, akkor ő meg fog benneteket fertőzni, és idővel sokan válnak rabszolgákká.

  A politikai világ és a média rendszer nagy változásai nagy megosztottságot fognak eredményezni. Azok, akik mindabban hűségesek Istenhez, amit Én, Jézus Krisztus adtam a világnak, élni fognak. Azonban nem lesz életük azoknak, akik elutasítanak Engem, mert ők képtelenek lesznek Irgalmasságomat elfogadni. Bár a Szívem ezek miatt ketté lesz vágva, mégis megkeményítem, és Igazságosságom érvényre jut.

  Közel az első Ítélet, és Én a gonoszokat félre fogom dobni, mivel az Új Ég és Új Föld csak azokat fogja üdvözölni, akik elfogadták Irgalmamat. Sokan azt fogják mondani: ?Isten Irgalmas. Ő nem lenne soha ilyen kegyetlen?. A válaszom a következő: A Föld, ahogyan azt most ismeritek, nem lesz többé. Ehelyett egy megújult Föld fog megjelenni ? sokkal nagyobb és nagyszerűbb, mint azelőtt, ahol tizenkét nemzet fog lakni egymás mellett szeretetteljes harmóniában. Csak azok fognak belépni a kapuin, akik hűségesek maradnak Hozzám, és azok is, akik ugyan nem ismernek Engem, de elfogadják Kezemet, amikor a Nagyfigyelmeztetéskor bebizonyítom az Igazságot. Azután bezárom a kapukat. Senki sem fog belépni többé, mert Ítéletem végbement. Minden szomorúság el lesz felejtve, és a gonoszok pedig a Pokolba lesznek dobva, ahol örökké fognak szenvedni. Az embernek sohasem szabad alábecsülnie Nagy Szeretetemet, Irgalmamat és Könyörületességemet. De ugyanakkor félhet Büntetésemtől, mert az a végső lesz, amikor az Úr Nagy napján megszólal az utolsó harsona.

  És akkor vége lesz.

  Jézusotok

  http://www.masodikeljovetel.hu/kozel-az-elso-itelet-es-en-a-gonoszokat-felre-fogom-dobni/

  1. Csodálkozom, hogy Attól, aki titeket Krisztus kegyelme által elhívott, ily hamar más evangéliomra hajlotok.
   Holott nincs más; de némelyek zavarnak titeket, és el akarják ferdíteni a Krisztus evangéliomát.

   De ha szinte mi, AVAGY MENNYBŐL VALÓ ANGYAL hirdetne is néktek VALAMIT AZON KÍVÜL, amit néktek hirdettünk, legyen átok.
   Galata1:6,7,8.

   Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, aki e könyv prófétálásának beszédeit hallja: Hogy ha valaki ezekhez hozzá tesz, e könyvben megírt csapásokat veti Isten arra;
   És ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből, és a szent városból, és azokból, amik e könyvben megírattak.
   Jelenések 22:18,19

   Elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy “valaki” a “Jézusotoknak” adja ki magát!!!
   Az Úr Jézus a Biblián keresztül csodálatosan kijelenti magát a mi generációinknak.
   Vajon miért nem elég ez nekünk? Miért kéne ezt felcserélnünk Jézus névvel “fémjelezett” homályos, kicsavart bibliamagyarázatra?

   HÁT NEM MEG LETT MONDVA!!?? …
   “Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.”
   Máté 24:24

   “Sokan, akik nem fogadják el ezeket az Üzeneteket, nagy hibát követnek el, …”
   “Én, az Isten Báránya vagyok az egyetlen Felhatalmazott ? csak Nekem van engedélyem Atyámtól -…”
   “Ha nem hisztek az Igazság Könyvében,…”
   “Fogadjátok ezt el Irántam való Bizalommal, különben egyedül fogtok járni a szörnyű megtévesztés tudatlanságában, ami azokat fogja érni, akik elutasítják Isten Szavát.”

   Jézus szelíd volt és alázatos! A “Nagy Figyelmeztetés” írója viszont egy megalomániában szenvedő megszállott !!! HITETŐ !!! Közte és a Biblia hangja közti különbséget csak az nem veszi észre, aki nem olvas Bibliát !!!

   1. Tisztelt Kormos Erika!

    Ebben az időkben amikor a pápa megszentségtelenítit az oltárt, sokan még nem fogták fel, ez még csak a kezdet, ő mindent megtehet, mert ő a hamis próféta, éppen csak az Antikrisztus nem fedte fel magát, bár már elég sokszor megmutatta mire képes, csak sokan nem fogták fel, mert képtelenek nyílt szívvel elmenni a lelkük 7. szobájába, ahol található a belénk égetett Biblia. Oda kellene mindannyiunknak elmenni, de nagyon sok minden akadályoz, ezekről már előbbi hozzászólásaimban már ejtettem szót, így nem fogom újra leírni. A mennyei üzenetek meseszerűek, mintha természetes bárki megírhatná, csak éppen valamit nem veszünk számításba, az, hogyha a mennyei üzenet megfertőződik akkor a látnoknak nagyon nehéz visszaevickélni arra az útra, s akkor szinte mindaddig megsemmisül, míg engesztelő imákkal, böjti lemondásokkal, nyílt tisztassággal nem imádkozunk érte, mint ahogyan a papjainkért is kellene imádkoznunk, de könnyebb azt mondani, hogy rossz pap. Egyszerűbb a szenbtmise alatt beszélgetni, mint meghallani az Úrunk Jézus Krisztusunk hívó hangját. Egyszerűbb erkölcstelenül belépni a templomba, s másokat kísértésbe hozván, még több embertől elvenni Abbánk szeretteljes kegyelemteli oltalmazó hangját. Egyszerűbb bálványozni, mint rájönni, tulajdonképpen az szükségtelen, az csak időnket rabolja el. A 90-es években amikor még kisiskolás voltam, egyetlen papot nem lehetett látni reverenda nélkül, mostanában pedig az a hír, hogy x.y. atya, miért nem hétköznapi öltözetben jelenik meg a városházán. Erre talán a legtöbbet hallott történet, Mártfy Gyula veszprémi érsek látogatást tesz a veszprémi városházán, s megkérdezik tőle, miért így jöt, ő pedig így válaszolt: “Ő mindenhol pap, ő mindenkor pap” Egy másik történetet is lehetne mesélni mert több is van, de sajnos nem ezeknek kellene történetnek lenni, hanem annak ha hétköznapi ruhákban jelennek meg az apácák, papok, nővérek. Megjegyzés 1960-as években elérünk Sodoma és Gomora szintjét, ha élt abban az időben akkor sem tulajdonított bizonyos eseményeknek nagy jelentőséget. Én nem éltem még akkor, nekem beszélgetések, könyvtári levéltári információk állnak rendelkezésemre, de amire eddig felhívták az sebeket, óriási sebeket okoztunk Urunknak, Megváltónknak, Gyógyítónknak, Szabadítónknak…

    1. Kedves Andre!

     Az igaz, amit leírtál. Sajnos az egész kereszténység így áll, nem csak a Kat. egyház. De ez meg is van írva az Igében, hogy az utólsó időkben ez fog történni. Most éljük : 2Thessz 2,3
     Semmiképpen ne engedjétek, hogy valaki becsapjon benneteket! Mert miel?tt az Úr Napja eljönne, még más dolgoknak is meg kell történniük. El?bb AZ ISTENTŐL VALÓ ELFORDULÁS ideje következik, és megjelenik a B?n Embere, aki pusztulásra van ítélve
     Sajnos az Úr se mondott nagy számokat (Luk. 12,32 Ne félj te kicsiny nyáj; mert tetszett a ti Atyátoknak, hogy néktek adja az országot.) a követőit illetőleg.

     Azzal sincs gond, ha próféciák jönnek, hiszen ez is benne van az Igében, hogy ez az egyik ajándéka a Szent Léleknek. Viszont akkor már nagyon kell figyelni, ha valakin keresztűl jön egy prófécia, és az úgy végződik, vagy esetleg abban az a fenyegetés van, hogy : “….márpedig, aki ezt a próféciát megítéli, vagy nem fogadja el, vagy nem hisz benne…, azt az Isten megbünteti, pokolraveti,….stb.!”, akkor az biztos, hogy nem az Istentől van ( még akkor se, ha a nevében mondják!) ! Ugyanis az Igében pont hogy az a “parancs”, hogy:
     1 Kor. 14,29
     A próféták pedig ketten vagy hárman beszéljenek; és a többiek ÍTÉLJÉK MEG.

     Továbbá, a próféciák az utolsó időkre kinyittatnak. Látható ez Dánielnél is, akinek direkt mondta az angyal, hogy a VÉGSŐ IDŐIG LESZNEK CSAK BEPECSÉTELVE!
     ?Dán. 12,4
     Te pedig, Dániel, zárd be e beszédeket, és pecsételd be a könyvet a végső időig: tudakozzák majd sokan, és nagyobbá lesz a tudás.

     A Jelenések könyvét viszont nem is engedték Jánosnak, hogy bepecsételje ( vagyis, hogy ne legyen értelmezhető), mivel ahogyan mondta az angyal:
     ?Jel. 22,10
     Azután monda nékem: Be ne pecsételd e könyv prófétálásának beszédeit, mert az idő közel van.

     Tehát nincs semmi baj a próféciákkal, de azok soha nem mondanak ellent az Isten Igéjének! Semmi olyan próféciát nem szabad elfogadni, amiben csak egy pici ellentmondás is van a Bibliában megírtakkal szemben!
     (Pl: fenyegetés, ha nem fogadják el megítélés nélkül a próféciát, halott szentek “nevében” jön prófécia ( ami nem lehetséges), olyan új tanításokat tartalmaz, ami nem egyezik a Bibliában megírtakkal…! Vannak persze személyes próféciák is, de ezeket is meg kell ítélni az Ige által. pl: ha azt kapod , hogy “akaszd fel magad”, akkor az biztos, hogy nem Istentől jön! )
     Nagyon fontos, hogy egyre többet olvassuk a Bibliát, és kérjük hogy a Szent Lélek jelentse ki nekünk annak jelentését, mert ez lesz az egyedüli kapaszkodónk ( meg persze Úr Jézusban és Istenben vetett hitünk és a Szent Lélek vezetése) a már most is folyó, és az elkövetkező még intenzívebb hítetés ellen! Az idegen szellemek támadása egyre erősebb lesz írányunkban, hogy ha lehetséges lenne, még a választottakat is elhítessék.
     2Kor 11,14
     De ez nem is csoda, hiszen maga a Sátán is elhiteti az emberekkel, hogy ? a világosság angyala.
     Nem meglep? tehát, ha a Sátán szolgái olyan álarcot vesznek fel, hogy az igazság szolgáinak látsszanak. Végül azonban megkapják, amit a tetteikkel megérdemeltek.
     Eféz. 6,11
     Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben.
     Eféz. 6,13
     Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok.

     És itt nem arról beszélek, hogy csak a Kat. egyházban jöhetnek hamis próféciák! Nap mint nap találkozhatunk ilyenekkel bármelyikben! Résen kell lenni, és csak az Igét elfogadni mint tévedhetetlen kinyílatkoztatását Istennek!

   2. Kedves Erika amiket mondott vádakat azok nem álják meg a helyüket.

    De ha szinte mi, AVAGY MENNYBŐL VALÓ ANGYAL hirdetne is néktek VALAMIT AZON KÍVÜL, amit néktek hirdettünk, legyen átok.
    Galata1:6,7,8
    Eddig az üzenetekben semmi újat nem mondott Jézus ami ne lenne benne a Bibliába és ez elég sokszor megismétli szóval ezek az üzenetek nem is tudnának átkozottak lenni.

    .Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, aki e könyv prófétálásának beszédeit hallja: Hogy ha valaki ezekhez hozzá tesz, e könyvben megírt csapásokat veti Isten arra;
    És ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből, és a szent városból, és azokból, amik e könyvben megírattak.
    Jelenések 22:18,19
    A legjobb hogy eddig semmi újat nem tett vagy vett el belőle csak megmagyarázza a jelentésüket mert eddig rejtve voltak.

    HÁT NEM MEG LETT MONDVA!!?? ?
    ?Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.?
    Máté 24:24
    És az nem lett megmondva hogy a végidőkben az emberek prófétálni fognak és álmokat kapnak??

    Jézus szelíd volt és alázatos! A ?Nagy Figyelmeztetés? írója viszont egy megalomániában szenvedő megszállott !!! HITETŐ !!! Közte és a Biblia hangja közti különbséget csak az nem veszi észre, aki nem olvas Bibliát !!!
    Az igaz hogy Jézus végtelenül szelíd és alázatos de mivel Isten az igazságossága is és a haragja is óriási és utálja a bűnt és el fogja azt pusztítani hogy új Földet teremtsen és ez is benne van a Bibliában. A Nagy Figyelmeztetés pedig a legnagyobb ajándék mert végre találkozhatunk vele szemtől szembe hogy megmentsen bennünket.

    1. Kedves Dawe!

     Ez itt alul, amit Andre betett, mind Ige ellenes:

     “Közületek többen is fel fogják ismerni az Igazságot, melyet János Könyve tartalmaz ? a Jelenések Könyve ? mivel az most feltárul számotokra. Ne féljetek, mert mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük. Sokan, akik nem fogadják el ezeket az Üzeneteket, nagy hibát követnek el, mert az Igazság Könyve egyszerűen azokból a részletekből és titkokból áll, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz. Én, az Isten Báránya vagyok az egyetlen Felhatalmazott ? csak Nekem van engedélyem Atyámtól -, hogy felnyissam a benne lévő Pecséteket.
     “Ha nem hisztek az Igazság Könyvében, akkor nem hisztek a Jelenések Könyvében sem. Figyelmeztetlek benneteket: Azok, akik elutasítják a Jelenések Könyvét, lemondanak Irgalmamról. De az Igazság meg lesz nekik mutatva a Nagyfigyelmeztetés isteni beavatkozása által, mert különben sokan sohasem ismernének meg Engem, és nem értenék meg Nagy Irgalmasságomat, amelyet a világnak hozok. Nektek sohasem szabad a Jelenések Könyvéhez bármit is hozzáadnotok, megpróbálnotok értelmezni azt, vagy elvenni belőle, csak azért, hogy az megfeleljen saját vágyaitoknak, mert akkor ti ezért szenvedni fogtok. Ha megteszitek ezeket a dolgokat, akkor meghamisítjátok Isten Szavát. Ez a Könyv meg volt nektek ígérve. Isten elküldte az Ő 7. hírnökét, hogy feltárja az Igazságot. Fogadjátok ezt el Irántam való Bizalommal, különben egyedül fogtok járni a szörnyű megtévesztés tudatlanságában, ami azokat fogja érni, akik elutasítják Isten Szavát.”
     “Közel az első Ítélet, és Én a gonoszokat félre fogom dobni, mivel az Új Ég és Új Föld csak azokat fogja üdvözölni, akik elfogadták Irgalmamat. Sokan azt fogják mondani: ?Isten Irgalmas. Ő nem lenne soha ilyen kegyetlen?. A válaszom a következő: A Föld, ahogyan azt most ismeritek, nem lesz többé. Ehelyett egy megújult Föld fog megjelenni ? sokkal nagyobb és nagyszerűbb, mint azelőtt, ahol tizenkét nemzet fog lakni egymás mellett szeretetteljes harmóniában. Csak azok fognak belépni a kapuin, akik hűségesek maradnak Hozzám, és azok is, akik ugyan nem ismernek Engem, de elfogadják Kezemet, amikor a Nagyfigyelmeztetéskor bebizonyítom az Igazságot. Azután bezárom a kapukat. Senki sem fog belépni többé, mert Ítéletem végbement. Minden szomorúság el lesz felejtve, és a gonoszok pedig a Pokolba lesznek dobva, ahol örökké fognak szenvedni. Az embernek sohasem szabad alábecsülnie Nagy Szeretetemet, Irgalmamat és Könyörületességemet. De ugyanakkor félhet Büntetésemtől, mert az a végső lesz, amikor az Úr Nagy napján megszólal az utolsó harsona.
     És akkor vége lesz.”

     1. A Jelenések könyve, úgyanúgy a Bibliához tartozik, mint az abban található többi könyv! A Kat egyház egyik nagy bűne, amikor kivették az emberek kezéből a Bibliát, mondván, hogy azt ők nem tudják jól értelmezni! Minden Szent Szellem által újjászületett kereszténynek ( aki befogadta Jézust a Szívébe, és önmaga felett Úrrá tette Őt) megadatik, hogy értse az Isten beszédét , ami a Biblia! Maga a Szent Lélek jelenti ki nekünk, annak értelmét! ( Persze vannak a Szent Léleknek külön ajándékai a tanításra és stb, amelyek nagyobb kenettel járnak, amely által még érthetőbbek lesznek az Igében foglaltak, de az Írást, minden keresztény érti. Ezért tudjuk megítélni, hogy az a tanítás, amit hallunk az Istentől van-e, vagy sem!)
     1 Ján. 2,27
     És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

     2. Nincs szó még új égről és új földről, most még Krisztus 1000 éves uralkodása következik majd, Armageddon után! (Egyébbként az azzal (új égről és új földről) kapcsolatos “látások” se felelnek meg az Írásoknak!)

     3. Ezért arról sincsen szó, hogy az utolsó ítélet következik! Egyenlőre még Armageddon után, a Sátánt megkötözik 1000 évre, és Krisztus uralkodik, a vele visszatért szentekkel! ( AK és a HP, a tűzestóba vettetik Armageddon után) ( Jelenések könyve!)

     4. Úr Jézust nem a “Nagyfigyelmeztetés” által lehet megismerni , és az irgalmát se a Jelenések könyvének az elfogadása által lehet elnyerni (“Azok, akik elutasítják a Jelenések Könyvét, lemondanak Irgalmamról. De az Igazság meg lesz nekik mutatva a Nagyfigyelmeztetés isteni beavatkozása által, mert különben sokan sohasem ismernének meg Engem”….), hanem megtérés által! Azáltal, hogy befogadjuk a szívünkbe ( ezáltal újjászületünk, és személyes kapcsolatba kerülünk vele a Szent Lélek által, és miután az Élő Ige (Aki a Krisztus) befogadása után, az írott Igét is elkezdjük olvasni, a Szent Lélek kijelentése által megismerjük Őt, és az Atya Isten bennünk végzett munkája által, az Ő, Krisztus képére formáltatunk!) !

     5. “…, és nem értenék meg Nagy Irgalmasságomat, amelyet a világnak hozok. …”
     A megváltást már majd 2000 éve elvégezte az Úr Jézus Krisztus! A nagy írgalmasság az most van, nem ezután fogja hozni! Most kellene élni vele ( a kegyelemmel, amit Isten adott az Úr Jézusban nekünk! Tudniillik, hogy meghalt a mi bűneinkért, és feltámadt a mi megigazulásunkért! Hogy üdvözítse mindazokat, aki hisznek Benne, és segítségűl hívják a Nevét! Átalvivén azokat a halálból az életre!, Mert most még tart a kegyelem, de ez az ajtó valóban bezárúl nemsokára!

     6. “Nektek sohasem szabad a Jelenések Könyvéhez bármit is hozzáadnotok, megpróbálnotok értelmezni azt, vagy elvenni belőle, csak azért, hogy az megfeleljen saját vágyaitoknak, mert akkor ti ezért szenvedni fogtok.”
     Hozzátenni és elvenni valóban nem szabad! De értelmezni?! Mimásért íratott volna meg, ha nem miérettünk?! Hogy mi is tudjuk azokat, amiknek meg kell lenniük! ( A fenyegetéssel kapcsolatosan pedig már írtam Andrenak! )

     7. írod: “A Nagy Figyelmeztetés pedig a legnagyobb ajándék mert végre találkozhatunk vele szemtől szembe hogy megmentsen bennünket.”
     Csak hívd be a szívedbe, kérd, hogy legyen a te urad, megváltód! És akkor találkozhatsz vele szemtől- szembe! ( Nem tud másképpen megmenteni! Mert: Róm. 8,9
     …. A kiben pedig nincs a Krisztus Lelke, az nem az övé.
     Ján. 3,36
     A ki hisz a Fiúban, örök élete van; a ki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
     Mát. 7,14
     Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.

    2. Ján. 1,12
     Valakik pedig BEFOGADTÁK ŐT, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, a kik az ő nevében hisznek;

     Ez még lemaradt!

    3. Csak egy észrevétel a Nagy Figyelmeztetés nem azért adatik hogy azokat megmentse akik már hisznek benne hanem azoknak legfőképpen akikek más a vallásuk vagy eladták a lelküket a sátánnak mert így mindenki megtudja az igazságot.

    4. Kedves Ida!

     Örömmel olvastam soraidat. Neked is ugyan azok voltak a jogos meglátásaid a hitetéssel kapcsolatban ami nekem is. Bár én ennyire nem részleteztem. Köszönöm, hogy Te ezt megtetted.

     Szeretettel: Erika

    5. Kedves Dawe!

     írod:
     “Csak egy észrevétel a Nagy Figyelmeztetés nem azért adatik hogy azokat megmentse akik már hisznek benne hanem azoknak legfőképpen akikek más a vallásuk vagy eladták a lelküket a sátánnak mert így mindenki megtudja az igazságot.”

     Kizárólag az Evangélium hírdetése ,Isten Igéje és a Szent Lélek meggyőzése által tudnak az emberek megtérni!
     Róm. 10,17 Azért a hit hallásból van, a hallás pedig Isten ígéje által.

     Azok pedig nem is olvassák (se a Bibliát, se a nagyfigyelmeztetést), akikről te beszélsz! Az Ige pedig arról tesz tanúságot, hogy aki nem enged az Isten Igéjének, annak az Istentől jövő csapások se fognak számítani:
     Jel. 16,9
     És tikkadának az emberek nagy hévséggel; és az Istennek nevét káromlák, a kinek hatalma vala e csapásokon; és nem térének meg, hogy neki dicsőséget adjanak.
     Jel. 16,11
     És káromlák a menny Istenét az ő kínjaik és fekélyeik miatt; és meg nem térének az ő cselekedeteikből.
     Jel. 16,21
     És nagy jégeső, mint egy-egy tálentom, szálla az égből az emberekre; és káromlák az Istent az emberek a jégeső csapásáért; mert annak csapása felette nagy.
     Jel. 9,20
     A többi emberek pedig, a kik meg nem ölettek e csapásokkal, nem tértek meg az ő kezeik csinálmányaitól, hogy ne imádnák a gonosz lelkeket, és az arany és ezüst és ércz és kő és fa bálványokat, a melyek nem láthatnak, sem hallhatnak, sem járhatnak;
     És nem tértek meg az ő gyilkosságaikból, sem az ő ördöngösségeikből, sem paráználkodásaikból, sem lopásaikból.

     Viszont abban látom(látjuk itt többen, mármint gondolom a többiek is erre gondolnak) a veszélyt ezekkel a “próféciákkal” kapcsolatban, hogy azokat, akik az Úréi, elfordíthatják az Igeolvasástól, az Úrral való személyes kapcsolattartástól, és lassan (apránként adagolva a mérget) idegen szellemek fogják majd átvenni , uralni azok szívét, akik a hitüket ezekbe vetik! Hiszen tudjátok, hogy a ” más evangélium”, más “Jézussal” és más “szellemmel” jár!
     2 Kor. 11,4
     Mert hogyha az, a ki jő, más Jézust prédikál, a kit nem prédikáltunk, vagy más lelket vesztek, a mit nem vettetek, vagy más evangyéliomot, a mit be nem fogadtatok, szépen eltűrnétek.

     Szóval kérlek hidd el, nem ellenetek írjuk, amit írunk, hanem értetek! Mi is úgyanabban a “cipőben” járunk, nekünk is mindent nagyon-nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk az Ige fényében, akármilyen “hitelesnek” tűnő forrásból származik is!
     1 Thess. 5,21
     Mindent megpróbáljatok; a mi jó, azt megtartsátok!

    6. Kedves Ida

     Kizárólag az Evangélium hírdetése ,Isten Igéje és a Szent Lélek meggyőzése által tudnak az emberek megtérni!
     Róm. 10,17 Azért a hit hallásból van, a hallás pedig Isten ígéje által.
     Persze jól mondod hirdetik is az Evangéliumot de te is tudod hogy ez elég sok embert hidegen hagy pl: az elit embereit akik eladták a lelküket vagy a budhistákat,ateistákat stb. persze közülük is vannak akik megtérnek de a Nagy Figy. legfőképpen ő értük adatik mert így a saját szemükkel láthatják az igazságot pont úgy min Pál apostol.Azért így hogy Jézus ki fogja nyilatkoztatni magát az egész emberiségnek (nem második eljövetel mert sokan rosszul értelmezik) mint végső mentőöv ahogy ő mondja nagyon sok fog felé fordulni a fent említettek közül de persze lesznek a megáltalkodottak is akik ezek után sem fognak hinni.

     Viszont abban látom(látjuk itt többen, mármint gondolom a többiek is erre gondolnak) a veszélyt ezekkel a ?próféciákkal? kapcsolatban, hogy azokat, akik az Úréi, elfordíthatják az Igeolvasástól, az Úrral való személyes kapcsolattartástól, és lassan (apránként adagolva a mérget) idegen szellemek fogják majd átvenni , uralni azok szívét, akik a hitüket ezekbe vetik! Hiszen tudjátok, hogy a ? más evangélium?, más ?Jézussal? és más ?szellemmel? jár!
     Elhiszem hogy kételkedsz az üzenetekben de hidd el az üzenetekben még sose kérte az Úr hogy forduljunk az Egyház ellen vagy hogy hagyagoljuk a szentségeket pont az ellenkezőjére buzdít Egyház iránti tisztelet szentmise,áldozás,gyónás,imádkozás és még sok olyan ami azt bizonyítja hogy igaz csak ha a sátán nem-e azt akarja hogy mindenki üdvözüljön de ezt kétlem 🙂

    7. Oké, Kedves Dawe!

     Elmondtuk, amit lehetett, a meggyőzés a Szent Lélek dolga, ha eléviszitek az ügyet! Nem fogunk erőszakoskodni veletek. Csak legyetek nagyon-nagyon résen ! Nem csak ezzel, hanem minden hasonló dologgal, “kijelentéssel” kapcsolatban! Az Igazság a Biblia! Az Isten szava! Bármi, ami “prófécia”, vagy tanítás, vagy prédikáció, csak akkor lehet igaz, ha a Bibliával teljesen egyezik!

     Egyébbként Sátán, soha nem fogja azt mondani, hogy ne hígyj Istenben! Ő csak azt mondja , hogy ne “úgy” higyj Istenben, ahogyan az írva van! ( Persze nem ezzel a szöveggel fog eléd állni, hanem szép lassan eltérít az igazi evangéliumról egy más evangéliumra, ahogyan azt Kormos Erika is beidézte! Viszont az abban az “evangéliumban” és az abban a “Krisztusban” való hít, már nem üdvözít!) Ő imádja a vallást! A vallásos emberek önerőből élnek, irányíthatóak, leuralhatóak, mert a “vallásos törvényeik” szerint élnek ( ez a “keresztény vallásra” is igaz, mert ott is a felekezeti törvények, szabályok szerint élnek az emberek), nem pedig Krisztusban újjászületett és feltámadott életben , a Szent Lélek vezetése és Isten ereje által! Ezért is akar Krisztus “trónjára” ülni! Ő csak azt akarja, hogy ne a Biblia Krisztusában higyj, ne az Isten evangéliumban, ne az Isten kegyelmében, ne Krisztus megváltásában, ne abban az Atya Istenben! És ne az Isten Igéjében! Neki nagyon megfelelnek a vallásos ceremóniák, mert akkor őt imádják ( noha nem is tudnak róla azok az emberek)!
     Mát. 7,15
     Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok.
     Gal. 2,4
     Tudniillik a belopózkodott hamis atyafiakért, a kik alattomban közénk jöttek, hogy kikémleljék a mi szabadságunkat, melylyel bírunk a Krisztus Jézusban, hogy minket szolgákká tegyenek:

     Az Igében fel van hívva a figyelmünk rá, hogy az ellenünk való támadás sokszor, legtöbbször “belülről” jön! ( Kivülről csak fizikai és mentális erőszak szokott történni! Pl verés, szidalmazás, kinzás, megölés!) Éppen e miatt kell vigyáznunk! Mert JUHOKNAK néznek ki! ( Ahogyan a HP is úgy beszél majd, mint a BÁRÁNY!) Márpedig gondolhatjátok, hogy a JUHbőr alól, nem FARKASüvöltés hallatszik, nem az fog hallatszani! Akkor rögtön képben lennének a bárányok! Szóval csak piciny, aprólépésekkel akarnak bennünket az Igazság útjáról eltéríteni! Soha nem átlátszó, könnyen felismerhető , nagy hazugságokkal, ostobaságokkal. És legtöbb alkalommal alattomosan ( nagyon alázatoskodva megemlítik) bevetik a félelemkeltés fegyverét is! Mármint, úgy értve, hogy azt mondják ( vagy céloznak rá), hogy ha nem hiszel nekik , vagy megítéled amit mondanak, ( akkor Isten emberét ítéled meg) akkor véged! ( És éppen ezért nehezen rajtakaphatóak, mert nem feltételezik róluk az emberek, hogy a Sátán szolgái, mert “olyan stílusban beszélnek”, mintha Isten szolgái lennének ! Illetve Sátánról is azt feltételezik, hogy “fair play” játékos, és Isten nevét nem venné a szájára, nem élne vele vissza, és nem próbálna meg az Ő nevében fellépni! )
     Nem hiába annyi figyelmeztetés az Ígében, hogy vigyázzunk!

     1 Pét. 5,8
     Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:

   3. Erika!

    Maximálisan igazad van!Ordít erről a nagy figyelmeztetés oldalról,hogy kamu és,hogy nem Istentől jön,aki igazán ismeri a bibliából az Atyát és a Fiút a mi Megváltónkat az tudja,hogy nem Tőlük jön ez a maszlag.

   1. Kösz Kanku! Ez durvább mint ahogyan gondoltam! (Ez nagyon keresztényi indulat: “Vagy ezek a fenyegetések ellen, akik mernek beszélni ellen Maria Divine Mercy kinyilatkoztatásait:
    Ha köpni rám akkor lesz vak, és soha nem látni. Ha teljes szavait a gyűlölet, a nyelv is kivágták. Amikor feláll, és kijelentik, hogy minden önjelölt Isten ismerete, akkor csökkenni fog a lábad vágott alatt van. Ha tartja én próféta, hogy gonosz, akkor nincs élet. (Május 4., 2013.)”

  2. Kedves Csaba
   Ez nem Istentol jott beszed,ez enyhen szolva halandzsa,Durvabban, hitetes.
   Jo lesz megterni mig tart a kegyelem ido,es Isten meg var a buneiket megvallo bunosokre
   mert maskepp szornyu kovetkezmenye lessz ennek a beszednek.
   A ma meg a mienk valsztani lehet az Ur Jezus es Jezusotok kozott.
   En az elozot valasztottam,az Ur Jezust mint egyeduli megvaltom es nem bantam meg.

   Udv
   Judit Kadar

 3. ?Míg a vegyifegyver támadás tényének megerősítése nyilván lehetetlen”
  Miért lenne az, ott, ahol később orvosok garmada tartózkodik? Külső, érzékszervvel megállapítható jegyek alapján viszonylag egyszerű megállapítani a legtöbb vegyifegyver-támadást. A “legnépszerűbb” a VX tipusú hólyaghúzó harci-ideggáz. LD50 közel 100%, védekezni ellene szinte lehetetlen, mert a ruházaton keresztül a bőrön át 1-2 percen belül fölszívódik az anyag több, mint 80%-a. Antidótuma az Atropin.
  Némi ismeret a vegyifegyverekről:https://sites.google.com/site/scyteshunter/vegyi-fegyverek

  1. Talán arra gondolt a szakértő Úr, hogy olyan módon bizonyítani, hogy az a bíróság előtt megállja a helyét, mint xy csoport által kivitelezett támadás és nem csupán egy vegyifegyvert tartalmazó konténer gurult le “véletlenül” egy éppen arra haladó teherautóról. Nem tudom.

  1. Sajnos nem szenzációs! Már itt tartunk! Jóelőre, hidegvérrel, tutira megcsinálni a dolgot ( emberélet nem számit, minnél több, annál jobb!), azután “hírré” tenni a “megfelelő” pillanatban! Hadd háborogjon, szörnyűlködjön a világ! Úgyis elhiszik, mert azt mondják nekik! Ha nem találsz rá erre a 20.-ai linkre, egy ideig mi is elhittük(?) volna!
   És? Törődik bárki is az igazsággal? Mindentől függetlenűl mondják amit “kell”, az egész világon!

  2. Ebben semmi szenzációs nincs. Szíriai idő szerint hajnali háromkor történt a támadás, a felvételek 1-2 órával később kerültek fel a youtube-ra. Ha pedig megnézed az időzónákat, amikor Szíriában augusztus 21-én hajnali 5 óra van, a Youtube amerikai központja szerint még javában augusztus 20. van a naptáron. Ennyi.

 4. “és az általa létrehozott al-Kaida” röhejes kiszolás.
  Nocsak újabb cikkel sikerült a Jobbik oldalára állni? Esetleg egy Asadot éltető nyilatkozatot nem adnátok ki ti is?
  Amúgy a szélsőjobbos (új nyilas) párt is nagy konspirátor ha Rothschildokról van szó, szóval a közös hang már régóta megvan az időkjeleivel…
  Hopp lehet, hogy valójában a párthoz kötődik ez a weboldal is? A nyilasok kisegyházi egyetle tán?

  1. Vagy inkább te vagy idült liberalista, kit hidegen hagy a globalomán háttérhatalom (NWO) kiépülése. Zsidók, de ki a zsidó ? Akinek a szülőjét Spigelnek hívják, vagy nagy az orra, netán betért a júdaizmus vallásába ? Én papíron kicsit az vagyok, de szembe merek nézni ezzel az egésszel, minden antiszemitizmus nélkül. Van egy mondás: “nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”. Nem kell kollektív bűnösséget hirdetni, mert marhaság, és veszélyes is. De, letagadni a súlyosabbnál súlyosabb tényeket, magát a valóságot, korunk (hamis) jelszava miatt: “politikai korrektség”, ezt minek neveznéd ? Én ostobaságnak (jobb esetben). Káosz az egész világ, de ez a téma maga a káosz. . A szidó világuralom kontra “zsidózás pusztán a szó kiejtése is, hogy zsidó” között minden igaz lehet. Ráadásul a mai zsidóság valódi története igencsak kiábrándító lehet annak, aki szembe mer nézni vele. Szóval, hogy válaszoljak is a kérdésre, nincs itt semmiféle Jobbik meg nyilas párt szimpátia, még kevésbé tagság. Csak nem szeretjük a hazugságokat, a tömegmanipulációt és megtévesztést, történelem hamisítást és a valós dolgok eltusolását. Főleg ami a mai utolsó időkben zajlik a szemünk előtt. De csapjunk a lecsó közepébe. Egy érdekes hipotézis a valódi helyzetről (csak saját felelősségre!):
   http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina

  2. Amennyiben nem ismered az al-Kaida történetét nagyon sok információ áll rendelkezésre, nem én találtam ki.
   Ez például a CNN-en ment fő műsoridőben, persze akkor még csak Líbiánál tartottak: http://www.youtube.com/watch?v=-DrsHIgc3sQ

   Biztos vagyok benne, hogy Assad sem egy maszületett bárány, de attól tartok, hogy ezzel nincs egyedül a világ országvezetői között. Szerinted a többi olyan országot is meg kellene támadni, ahol a nagyhatalmaknak nem tetszik a vezetés?
   Ezen az oldalon a Biblia tükrében vizsgáljuk az eseményeket és így a legtöbb helyzetben a következőt lehet elmondani: Minden történetnek legalább három oldala van: az egyik, a másik és az igazság.

   Ha politikai jobb és bal szemszögéből szemléled az eseményeket soha nem fogod megérteni, hogy mi történik, mert így csak a szemed elé húzott szűrőn át fogod látni a világot.

   1. Ugyan hagyjátok szerencsétlen féleszűt! Liberósokkal nem érdemes vitázni, legkevésbé a tények szokták érdekelni őket. A lényeg, hogy lehessen nácizni ahogy a csövön kifér. Idióták mind

    1. Ebben tokeletesen egyetertek! Remelhetoen egyre tobben ertik meg, hogy ez a szajrepesztes nacizmusrol, antiszemitizmusrol valojaban mirol is szol….

 5. A minap olvastam, hogy Zuckerberg a Facebook alapítója, az egész világot össze akarja kapcsolni (szegénytől a gazdagig), hogy mindenkinek legyen lehetősége “barátilag” összehangolódni. A szegényeknek olcsó okostelefont adna, valamint az elmaradott térségekben is kell neki az internet hozzáférés.
  És lássatok csodát kedves fél és keresztény testvérek, hogy igaznak bizonyulnak valóban a Bibliai próféciák. Le sem tagadható, hogy egy 2000 éves könyvben minden már meg volt alapból.
  Sajnos avagy nem sajnos, minden gördülékenyen folyik, hogy előléptethessék az Antikrisztust.
  Az összefonódást sürgeti az elit, hiszen a jól bevált Bibliai résznek meg kell valósulni vagyis a hírhedt következőnek, amit már mindannyian ismertek csak kipontozom: “Kicsiknek és nagyoknak, szegénynek és gazdagnak”…
  Mindenkit meg kell jelölni akit csak lehetséges, és egységesíteni kell a világot, ahogy azt a denveri repülőtér szabadkőműves rajzai is bizonyítják.
  De mi már tudjuk, mi lesz…
  Egyszerű és logikus lépés, káoszból rendet–> évezredes háborúk, betegségek stb. teljes normalizálása, vagyis világbéke a céljuk, persze egy nagy csetepaté után. 1 világvallás, 1 emberi faj, emberi szeretet, stb. tehát emberközpontúság, legyőzve Istent, akit kiírnak a történetből. Ennyi a fejtegetésem, bár ezt már többször leírtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend