Lázongó világ

?Ez nem összeesküvés elmélet? Ez a szemünk előtt folyik?

Időkjelei: Bár az alábbi események az Egyesült Államokban zajlanak, az adott helyzet és a szóban forgó törvényi változások miatt az egész világot érintik. Számunkra ezekből a történésekből az egyik legfontosabb üzenet, hogy a hatalmi elit, a gazdasági eszközök mellett, leginkább a globális konfliktusokat, káoszt, háborúkat és zavargásokat kihasználva próbál minél több hatalmat magához ragadni, illetve olyan kétségbeesett helyzetbe hozni a világot, hogy a tömegek megváltóért kiáltsanak. (Dániel 11:21-24; 8:23-25. II. Thessalonika 2:1,3-4.) Fontos azt is meglátnunk, hogy készül az új ellenségkép?

Forrás: shtfplan.com

Az 1878-as Posse Comitatus törvényt (ami megtiltja az amerikai kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) eredetileg azért alkották, hogy megvédjék az állampolgárokat attól, hogy a törvényeket a katonaság bevetésével tartassák be hazai földön, kivéve olyan eseteket, amikor erre az alkotmány vagy a kongresszus kifejezett felhatalmazást ad. A törvény elfogadása óta, azaz több mint egy évszázada, ezt a feladatot a helyi és szövetségi rendfenntartó erők látták el az Egyesült Államokban. Miután azonban a terrorizmus elleni harcot a kormány immár több mint egy évtizede az egyik legfontosabb feladatának tekinti, bizonyos kormánytagok fáradtságot nem kímélve próbálják a hadsereg küldetését a hazai frontra is kiterjeszteni.

Első lépésként elfogadták a Patriot törvényt1 ami példa nélküli hatalommal ruházta fel a kormányt és lehetővé tette, hogy tulajdonképpen bárkit terroristának minősítsenek, akár külföldön, akár odahaza. 2011 szilveszterén, miközben a világ az Újévet köszöntötte, Barack Obama aláírta a Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényt (NDAA), ami lehetővé teszi, hogy a Patriot törvény értelmében terrorizmussal gyanúsított személyeket határozatlan ideig fogva tarthassák, vádemelés vagy bírósági tárgyalás nélkül.

Végül a múlthéten, miközben botrányok egész sora rázta meg a Fehérházat, kiderült, hogy a kormány szép csendben egyre nagyobb hatalommal ruházta fel a Védelmi Minisztériumot, tulajdonképpen semmissé téve a Posse Comitatus törvényt.

Eric Blair, az Activist Post-tól a következőket írta:

Először is a szenátus éppen azt tárgyalja, hogy a 2001-es Felhatalmazást a Katonaság Bevetésére (AUMF) olyan módon terjesszék ki, hogy az USA a terrorizmus elleni harcot bárhol a világon folytathassa, beleértve saját területét is. Ez egyenesen rávezet a második fejleményre: a Pentagon rendőri jogosultságot adott magának amerikai földön.

Michael Sheehan helyettes védelmi miniszter múlt hét csütörtökön azt mondta a kongresszusnak, hogy az AUMF felhatalmazza az amerikai hadsereget, hogy Bostontól Pakisztánig bármilyen fronton harcolhasson. Sheehan kihangsúlyozta, hogy a kormány engedélyt adott, hogy a hadsereg bárhol bevethető legyen, ahol az ellenség felüti a fejét, teljes mértékben figyelmen kívül hagyva az alkotmány hadüzenetekre vonatkozó kitételét.

Miközben az amerikaiak a fővonalas média mindkét szárnya által nyomott három botránnyal vannak elfoglalva, a zárt ajtók mögött baljós események zajlanak.  Ezek lényege tehát, hogy az amerikai hadsereg felhatalmazta magát, hogy bevesse csapatait Amerika utcáin, az elnök vagy a kongresszus előzetes engedélye nélkül. Az AUMF felhatalmazást pedig, amit eredetileg a 2001. szeptember 11-i támadásokért felelős terroristák elfogása érdekében hoztak létre, kiterjesztették, hogy a segítségével a kormány tulajdonképpen legálisan és kongresszusi jóváhagyás nélkül is bevethesse a katonaságot és annak eszközeit az ország utcáin.

Charlie McGrath a Wide Awake News-tól a következőképpen magyarázza a helyeztet:

Eric Blair-nek és az Activist Post munkájának köszönhetően megértettük, hogy Washington keményen dolgozik szabadságjogaink felszámolásán.

Angus King szenátor odáig ment, hogy kijelentette, a meghallgatás, amelyen ő is részt vett, élete legfelkavaróbb és legmegdöbbentőbb meghallhatása volt.

Még John McCain, a vadászhéja McCain is azt mondta, hogy a kormány túllépte hatáskörét.

Miről beszélünk? A Katonaság Bevetésének Felhatalmazásáról (AUMF).

Ez a törvényszabály a terrorizmus elleni harc kezdetén lépett életbe, de mára mi lettünk az ellenség. Nem kell ezen megdöbbenni. Mindenki rajta van a potenciális terroristák listáján, aki hisz a szabadságban, a gondolat szabadságában és az alkotmányos köztársaságban.

Egyszerűen átfogalmazzák a törvényt, hogy a katonaságot a hazai ?fronton? is bevethessék.

Ez nem egy összeesküvés elmélet. Ez nem egy fantazmagória, ami vagy megtörténik, vagy nem. Ez most történik, itt a szemünk láttára, olyan híreseményeknek álcázva, amik nem is híresemények.

A katonaság már azt is kijelentette, hogy aki azzal az elmélettel áll elő, hogy a kormány egy országos állami rendőrséget próbál felállítani a hatalomátvételre, az belföldi terroristának minősül.

Terroristának, aki ellen a hadsereg bevethető?

Egyetlen összeesküvés van itt: az, amit a kormány próbál tálalni.

Ez a törvényalkotás nem kitaláció. Az Egyesült Államok militarizálása teljes gőzzel halad és mi vagyunk a célpontok.

 1. A törvény lehetővé teszi a rendfenntartó szervek számára, hogy bírói végzés nélkül figyelhessenek telefonvonalakat, e-maileket, személyes orvosi, pénzügyi és egyéb iratokat, valamint eltöröl több, az országon belüli hírszerzést korlátozó rendszabályt. Kiterjeszti az pénzügyminiszter hatáskörét a pénzügyi tranzakciók ellenőrzésére, kiváltképp a külföldi egyének és szervezetek esetében, és nagyobb szabadságot ad a rendfenntartó szerveknek és a bevándorlási hivatalnak a terrorizmussal gyanúsított bevándorlók letartóztatására és kitoloncolására. A rendelet továbbá meg is változtatta a terrorizmus definícióját úgy, hogy az magában foglalja a belföldi terrorizmust is, ezzel megnövelve azon tevékenységek számát, melyek felderítésére kihasználhatóak az általa nyújtott plusz hatáskörök. []
Előző posztKövetkező poszt

44 hozzászólás

 1. Sziasztok!
  Napról napra lehet látni , hogy a megtévesztés szelleme egyre erősebben működik mindenfelé.
  Javaslom vigyázzatok nagyon ezekkel a különböző prófétai üzenetekkel. Természetesen lehet igaz tartalma de a sátán belesző egy kis hazugságot is és ezzel hiteti el az embereket. Az ember gyilkosnak sok millió eszköze van a becsapásra.Nézzétek meg hogyan épül fel a szemünk előtt a sátáni királyság itt a föld bolygón.Mindent beállít jónak és teljesen ellentétes a Mindenható Isten akaratával, tervével, ill az ige általi útmutatással.
  Vegyük sorban:
  – család, Isten akarata hogy az emberi élet alapformája a férfi-nő által létrejött házasság ill. a család.A sátán királyságában teljesen más rendszer alkotja a családot.Pl. élettársi kapcsolatban, alkalmi kapcsolatban, azonos neműek házassági kapcsolatában, hiányos családokban stb.
  – Isten országában igazság, békesség és öröm van.A sátán királyságában igazságtalanság, hamisság, hazugság,káosz, zűrzavar,békétlenség, kiszámíthatatlanság, háborúság,
  depresszió,félelem,bizonytalanság van.
  -emberi viselkedések: Isten országában szeretet, megbocsájtás, hosszú tűrés stb. van.
  a sátán királyságában gyűlölködés, harag, meg nem bocsájtás, indulatosság, türelmetlenség, kevélység, felfuvalkodottság van.
  -Isten országában a mennyei kincsek az értékesek, amelyek az örökké tartó időkben is megmaradnak.Ezek nem feltétlenül anyagi javakra értendőek.A sátán királyságában a kézzelfogható , materiális javak megszerzése, hajkurászása az érték. Ezek azok, amiket a moly megemészt,az idő vasfoga is kikezd.
  -Isten országában Isten ujja, ereje által gyógyulnak meg a betegek,a sátán királyságában a tudomány által hosszabbítják meg az emberek életét x évvel, azt hangsúlyozva , hogy nincs szükség Istenre, ő nélküle is lehet élni.
  Még sorolhatnánk a többi különbséget, de úgy gondolom, hogy aki megnézi a világ mai állapotát, az inkább hasonlít a sátán királyságára mint Isten országára. Nagyon észnél kell lennünk, hogy mit fogadunk el szellemi útmutatásként( milyen természetfeletti forrásból származó információkat engedünk be a szívünkbe,ill. elménkbe.)
  Úgy olvasom, hogy vannak a honlapot látogatók között többen is , akik különböző forrásokból( látnoknő, szűz mária) merítik az információikat. Csak javasolni tudom, hogy jól gondoljátok meg mire fordítjátok a fületeket.
  Isten áldjon titeket

  1. Igazad van, a gonosz a legnagyobb csaló. Az egyik legnagyobb dobása, hogy elhitette velünk, hogy a bukottak a bukottak. Pedig a Tórában benne van, hogy a lázadó angyalok nem a teremtő, hanem Jahve ellen lázadtak. Tehát ennek értelmében a “bukottak” akik hűek maradtak a a Mindenség Atyához. Ők a valódi fényangyalok. Akik pedig nem lázadtak ők Jahvéhoz maradtak hűek akit ugye nem kell bemutatni.
   A másik nagy dobása, hogy elhitette az emberiséggel, hogy nem is létezik.

 2. Mi van akkor ha egy idegen űrhajó érkezik, kiszáll egy lény, elmondja hogyan teremtettek minket egy petri csészében, és hogy ők a teremtők, nincs isten. Szerintetek hány milliárd ember hagyná el a hitét?

  1. Ez számomra elég hihetőnek tűnik. Ha Isten olyan állati rendes, akkor az embert hogyan teremthette ennyire szemétládának?
   Aztán meg ez a szentfazekak által összehablatyolt izé tele van ellentmondásokkal. Az agyukra ment a nagy büdös hitük Istenben.

   1. Kedves Malac!
    Isten az embert a saját képére teremtette, majd az ember úgy döntött, hogy Lucifer tanácsára, Isten helyett, aki a szeretet, saját magát imádja és követi és teszi meg élete középpontjának. Itt kezdődtek a bajok.
    Azt a bizonyos “izét” nem “szentfazekak” állították össze. Tudnál mondani egy ellentmondást?
    Te miben hiszel?
    A szeretetben például igen?

 3. Észrevételezés:
  Dán 8,24
  Nagy hatalma lesz, bár nem a maga erejéből. Hallatlan módon pusztít, és SIKERREL JÁR VÁLLALKOZÁSA. Irtja a hatalmasokat és a szentek népét.

  Nem ismerős ez a vállalkozás?
  Annuit C?ptis- Rábólintott kezdeményezésünkre, sikerre visszük vállalkozásunkat.:D
  Das ist Illuminati, az elit…

  A pusztító utálatosságot pedig a 2. Makkabeusok könyvéből kapjuk meg, ami nem mást mint Zeusz szobra, új értelemben persze.
  2Mak 6,1
  Nem sokkal ezután a király küldött egy öreg athénit, azzal, hogy kényszerítse a zsidókat, pártoljanak el atyáik törvényétől, és ne éljenek többé Isten törvényéhez igazodó polgárként.
  ?2Mak 6,2
  Aztán gyalázza meg a jeruzsálemi templomot, és szentelje az olimpiai Zeusznak, a Garizim (hegyén) levőt meg a vendégszerető Zeusznak, ahogyan azt a hely lakói követelték.
  ?2Mak 6,3
  A gonoszság elhatalmasodása még a népnek is nehezére esett és ellenére volt.
  ?

 4. ?Vizsgáljatok meg minden prófétát, és aki vallja, hogy Krisztus testben jött el, az igaz próféta.?
  Az ír nő vallja, hogy Krisztus az Isten.”

  Szerintem ez nem ugyanaz!

  Krisztus az Isten, igaz, de ha nem mondja, hogy testben jött el, akkor az kevés, hogy azt mondja: “Krisztus Isten”.

  Aztán meg szűzmáriára vonatkozólag nem találtam Igét a Bibliában, hogy ő közbenjáró lenne, vagy ilyesmi…

  Van ilyen Ige?

  1. Szűz Mária nem Isten, de mégis Isten Anyja. Tisztelni szabad, isteníteni nem! De mint Jézus anyja, minden bizonyára a mennyekben van, és nem halott szent. Áldott Ő az asszonyok között…

   1. Mária volt Isten (Jézus Krisztus) testének a szülője. Viszont miután meghalt, új tesben támadott fel.
    A szelleme keletkezéséhez (“születéséhez”) pedig nem sok köze van Máriának.
    A megdicsőült testéhez szintén nem sok köze van.
    Tehát különleges szerep jutott Máriának az emberi történelemben, de ettől nem lett szentebb vagy dicsőbb nálad vagy nálam, akik Isten gyermekei vagyunk.

    1. “Mária volt Isten (Jézus Krisztus) testének a szülője. Viszont miután meghalt, új testben támadott fel.’
     2Tim 2:18 Akik az igazság mellől eltévelyedtek, azt mondván, hogy a feltámadás már megtörtént, és feldúlják némelyeknek a hitét.
     Tudtommal MÉG nem támadtak fel a halottak,így Miriam (Mária) sem támadott fel,semmiféle új testben.

    2. Nem akarok Herceg71 helyett válaszolni, de szerintem Jézusra utalt, amikor azt írta, hogy “új testben támadt fel”.

  2. Egy az Isten!
   Nincs kettő! Jézus a kor egyik legnagyobb prófétája volt.

   A vallás eltakarja a napot az emberek elől.

   1. Igen, Isten egy. Viszont Jézus maga mondja, hogy Ő Isten.

    Ján 14:9 Monda néki Jézus: Annyi idő óta veletek vagyok, és még sem ismertél meg engem, Filep? aki engem látott, látta az Atyát;
    Ján 14:11 Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van

    Máté 16:16 Simon Péter pedig felelvén, monda: Te vagy a Krisztus, az élő Istennek Fia.

    A vallás(-osság) pedig tényleg eltakarja a napot.

 5. Az Ír látnoknő üzeneteit a nagyfigyelmeztetes.com oldalon olvashatjátok.Én is azt teszem.

 6. Végig olvasva az egészet,elgondolkodtató,mi lesz ha Jézus eljön,és mi a bölcsességünkkel megyünk elé a szeretet helyett.Isten ismeri csak a Bibliát valójában és nem a biblia ismeri Őt.Nem szabadna az emberi mivoltunkat arra pazarolni,hogy úgy teszünk,mintha megmondhatnánk mi a bölcsesség,mert a tudás végtelen,és szövevényes,nekünk képtelen falat.Isten a tudás teste és senki más nem képes igazán navigálni benne.Én előbb szerettem Istent ami a fény a szívben,leégeti a koszt a szellemről,és csak utána tudtam a Bibliát igazán értelmezni.Sokan előbb bölcselkednek,de nem látnak világosan,hiszen nem szeretik Istent igazán.Sötét szobában nem kereshetem a barna és a kék zoknimat,hiszen mindegyik fekete.Felkapcsolom a lámpát előbb,és utána világos lesz melyik zokni melyik,mert látom.
  Jézusnak a belső armageddonban kell legfőképp eljönnie,nem pedig egy külsőséges jelenségként.Mit érünk azzal,ha jézuseső hullik az égből,ha előbb belsőleg még nincs a szívünkben?Akinek pedig szeretet szinkronizálás van a belsejében,és folyamatos kapcsolatot tart fenn vele,annak ezer Antikrisztus is mutogathatja magát,nem tekinti Istenének,nem fog hinni benne.Akinek a szelleme istenével összeolvadt,és maga is istenné vált,már ismeri az isteni szellem folyását,ismeri a hangját,és tudja merre tart,mivel egy vele.Aki szellemben elkülönült,az zavarodott,keres,magyarázatokat gyárt,de nem képes hozzáférni az isteni szellemhez,nem ismeri fel,még ha előtte áll,akkor sem.A gonosz ember kezd el félni,és belsejében védekezni,egyre vadabbul,ami szélsőségeket okoz,a külső dolgokban is.A hadsereg felállítása önmagában szélsőség,a folyamatos félelem,a sokk hogy meghal a teste,és kutatókat fogad,hogy örök élete lehessen,és végtelen gazdagsága.Olvass el egy mesét,ami erről szól és meglátod az ilyen ördögi lélekben a fenevad bélyegét.
  Káin bélyege a bőrén látható,ahogy minden utódja mutatja is,fekete bőrűek mind.A felesége miért hagyta volna el,és a gyerekei miért engedték volna el egyedül.vele tartottak,és elvándoroltak délebbre.Sok sötét bőrű nép származott ettől az ősapától,és le sem tagadhatják.
  Gondoljatok csak bele,ha egy férfi átalakulna fehér külsőből,feketévé,összegöndörödne a haja,ki ismerné fel?Csak az aki szereti,mert a szeretet mindenen átlát,és mindent felismer.
  Jézust akkor ki ismeri fel,aki igazán szereti,önmagáért,csak az ismeri fel.

  1. “Olvass el egy mesét,ami erről szól és meglátod az ilyen ördögi lélekben a fenevad bélyegét.
   Káin bélyege a bőrén látható,ahogy minden utódja mutatja is,fekete bőrűek mind.A felesége miért hagyta volna el,és a gyerekei miért engedték volna el egyedül.vele tartottak,és elvándoroltak délebbre.Sok sötét bőrű nép származott ettől az ősapától,és le sem tagadhatják.”

   Szóval meglátásod szerint Káin bélyege = fekete bőr és fekete göndötr haj?
   A többiek mind fehérbőrűek és szőkék voltak?
   Netán kék szeműek is?

 7. Kedves Testvérek.Olvassátok az Ír látnoknő üzeneteit mert tényleg a Mennyből adatik nekünk, hogy felkészülhessünk az előttünk álló nehéz napokra és Krisztus eljövetelére.A Szent Biblia mellet nagyon fontosnak tartom hogy olvassuk ezeket az üzeneteket, mert nagyon sok kérdésre kaphatunk belőle választ amit a Bibliából még nem értünk meg.Szeretettel:Denis

    1. Már elnézést… belenéztem az ajánlott honaplba…szóval, hogyan tudjátok ezt összeegyeztetni a Bibliával?

     Gondolok itt a szűzmáriás részre…. és a többire… 🙁

     Kérlek, mutassátok meg nekem a Bibliából, hogy ez valóban Atyánktól és az Ő Fiától való.

     köszönöm

 8. A FN bélyegével kapcsolatban szerintem az a probléma, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy majd lesz egy nap, amikor döndeteni kell, hogy felveszed-e a FENEVAD BÉLYEGÉT, vagy sem, és addig nem fog történni semmi! És a legtöbben azt hiszik, hogy nyílvánvaló lesz, hogy az a Fenevad bélyege! Pedig csak kevesen fogják tudni, hogy az a bélyeg, “az” a bélyeg!
  Mert, a bélyeg már a Hamis Próf “műve” lesz, aki AK-t követően lép színre!
  Jel. 13,11
  Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, A BÁRÁNYÉHOZ hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
  ?Jel. 13,12
  És AZ ELŐBBI FENEVADNAK minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai IMÁDJÁK AZ ELSŐ fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
  ?Jel. 13,14
  És ELHITETI a földnek lakosait A JELEKKEL, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.

  AK, addigra már a hitetés teljes erejével itt lesz! Sőt a fellépése előtt is már annyira el lesz tévelyedve az emberiség, hogy direkt akarni fogják Őt! És csodálni, amikor színrelép, és elkezd cselekedni!
  Jel. 13,1
  És láték egy fenevadat feljőni a tengerből, a melynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve.
  ?Jel. 13,2
  És e fenevad, a melyet láték, hasonló vala a párduczhoz, és az ő lábai, mint a medvéé, és az ő szája, mint az oroszlán szája; és A SÁRKÁNY ADÁ AZ Ő EREJÉT ANNAK, ÉS AZ Ő KIRÁLYISZÉKÉT, és nagy hatalmat.
  ?Jel. 13,3
  És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; ÉS CSODÁLVÁN AZ EGÉSZ FÖLD KÖVETÉ A FENEVADAT.
  ?Jel. 13,4
  És IMÁDÁK a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és IMÁDÁK a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?

  Természetesen nem fogják tudni, hogy a Fenevadról van szó, azt meg végképpen nem, hogy a Sátán áll mögötte!
  Addigra azok, akik felfogják a Fenevad bélyegét venni, azok már a szívükben a Fenevad vallását felveszik! Mire a bélyeg megjelenik, ( ez lehet egy chippel kombinált pecsét is, mert kivülről is látható lesz , ez az Igéből egyértelmű ) azok az emberek akik már most engednek a hitetésnek, megtiszteltetésnek fogják tartani, hogy a bélyeget hordhatják! Ezzel fogják imádatukat, csodálatukat kifejezni felé!
  Ami miatt a legnehezebb lesz ezt az “vallást” , ezt a tanítást, felísmerni, ami miatt meg fogja tudni téveszteni az embereket, ( ha lehetséges lenne még a választottakat is!), hogy nem Jézus Krisztust fogja ez az “egyház” tagadni ( nem az lesz, hogy jön valaki, valahonnan távolról, és azt fogja mondani, hogy “Én vagyok a Krisztus” , hanem alázatoskodva (alattomban) jön). Sőt, úgy fog kinézni ez a vallás, mint a “legszuperebb kereszténység”! Mindenkit elfogadunk, aki kimondja Jézus nevét( nem tagadja), mindenkit szeretünk mint testvért(!), mindent “elfogadunk, nem itélgetünk, nem vizsgálgatunk”, “hiszen mi mást is tanított Jézus”! Jót cselekszünk, közösen konferenciázuk, vallásosak vagyunk, segélyezünk, éneklünk, “jók vagyunk” .
  Ez az egyház síkra száll majd a szociális programokért, világméret? segélyezésekért és folytonosan arról fog beszélni, hogy miként lehet segíteni az embereken. ( Avagy talán nem erről szólt Jézus, kérdezik majd?!) Ennek az egyháznak, mint politikai világhatalomnak, döntő szava lesz a világeseményekben. Próféták, látnokok serege ül be ebbe az egyházba !
  Ettől még “élőbbnek”, “igazabbnak” fog tünni! Természetesen az Istentiszteletek se maradnak el, csak “modernizálódnak”, “emberközpontubbá” válnak. “Választ adnak a mai emberiség problémáira”!
  “Lefejtik róla a kétezer évvel ezelőtti szokásokat”! Stb!

  Isten igéje azt mondja: elválasztom a polyvát a búzától… és az ige be is teljesedik. Akik csak Jézussal járnak, üldöztetni fognak.

  1. Jó helyen keresgélsz Ida!
   Pontosan azt fogja cselekedni, hogy emberközpontú legyen az egyház. Az emberközpontosság pedig azt jelenti, hogy majdan önmegváltáson avagy sátánimádáson alapuljon a hited. Azt fogja majd mondani, hogy az Atya küldött, de nem Ő.
   Jézus mondta, hogy szegények mindig lesznek!
   Amikor az idős asszony dobott be két fillért (az egész vagyonát) a templom pénztartójába, akkor Jézus mondta, hogy na ilyen a rendes ember. Mi akik itt vagyunk erre egyikünk sem lenne képes, hogy az utolsót is odaadjuk valakinek. De ebben az a jó, hogy van a kegyelem… 😀
   Ha Jézust most eljönne nem találna hitet a Földön. Épp a minap olvastam egy izraelita fórumon, ők is azt mondják, hogy a keresztények nagyon szeretik a szájukra venni Jézust, de nem tartják be amit Jézus tett.
   Elég nagy szégyen ez nekünk, úgy gondolom. Mondjuk, egy zsidó mondta… ez a vicces.
   Na a lényeg, hogy ezt a mondatodat értem, de mégsem.
   Mondod, hogy “( ez lehet egy chippel kombinált pecsét is, mert kivülről is látható lesz , ez az Igéből egyértelmű )”
   Egyértelmű, hogy anyagilag látható lesz. De mi van akkor ha csak Isten kiválasztottai fogják azt látni? Mi van ha szellemi jel lesz? Pl. feketének látod a szemét, vagy a karját, de közben ő fehérnek látja… Vagy lesz egy fekete glória a feje fölött… stb.
   A Biblia nem árulja el a végét, mert akkor könnyű dolga lenne az egész világnak. Még történnie kell valaminek, hogy a keresztények számára egyértelmű legyen a dolog. Dániel lenyelt könyvét azért ne felejtsük el!
   Az én véleményem szerint, először az Antikrisztus mutatkozik be, azután a Hamis Próféta, mondjuk ezt a Bibliai is kijelenti.
   A Hamis Próféta miután nagy csodákat tett és jeleket, azután “AZ EGÉSZ VILÁG” ámulni bámulni fog. A Jézushoz tartozók és mindenki. Te is én is ámulni fogunk a csodákon… De aki olvasta a Bibliát annak ez nem okoz gondot, mivel tudjuk, hogy Jézus testben jött el, és Ő nem testben jön vissza.
   Az Antikrisztusi (világi) béke az szép dolog, de a világnak szép ez csak. Önbecsapás. A Földön egy igaz embernek nincsen békéje, mivel maga a világ az ellensége. Mi keresztények cipeljük a keresztet, de nem mindegy, hogy mikor dobod le!
   Egy buddhista szerzetes önmaga törekszik a békére egész életében, se jó cselekedete nincs se semmi…

   Sokan olyasmit állítanak, hogy valami kivetitőn lesz a becsapás, valami BlueBeam vagy mi… Eljátsszák, hogy Jézus visszajön stb. Azt tudjuk, hogy az antikrisztus is a felhőkből fog jönni! De ahhoz hatalmas csodajelet kell tennie, hogy az egész földkerekség ámuldozzon. Nem tudom mi lesz az, de azért félelmetes, hogy ha lehet a választottakat is becsapja!
   A legjobban attól félek, hogy kézenfogva sétálunk be mi konspirálók:D De ne adja az Isten ezt.
   Ezért vizsgáljuk meg a lelkiismeretünket, és ha találunk benne hibát bánjuk meg.
   Mea culpa, mea maxima culpa…

   1. Szia Schwaben!

    Írod:
    “Pontosan azt fogja cselekedni, hogy emberközpontú legyen az egyház. Az emberközpontosság pedig azt jelenti, hogy majdan önmegváltáson avagy sátánimádáson alapuljon a hited. Azt fogja majd mondani, hogy az Atya küldött, de nem Ő.”
    [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár” trigpos=”below”]
    Igen, de mint írtam ( az Ige szerint, mindenki imádni fogja, aki nincs beírva az életkönyvébe!), nem fogják tudni az emberek, hogy Sátán áll mögötte! Az önmegváltás, az a vallásos cselekedetek ( azaz a törvény cselekedetei, a saját “jóságod” viszed Isten elé, és abból gondolod, hogy Isten megkegyelmez neked, ha látja, hogy mennyire “töröd magad”.) által való üdvözülést hírdeti! És nem hiszik el, hogy csak a Jézus Krisztusban (és megváltásában) való hít által üdvözülhetünk. Isten kegyelméből!

    Írod:
    “Jézus mondta, hogy szegények mindig lesznek!
    Amikor az idős asszony dobott be két fillért (az egész vagyonát) a templom pénztartójába, akkor Jézus mondta, hogy na ilyen a rendes ember. Mi akik itt vagyunk erre egyikünk sem lenne képes, hogy az utolsót is odaadjuk valakinek. De ebben az a jó, hogy van a kegyelem? ”
    Az özvegyasszony Istennek adta mindenét. Ha Krisztusban vagyunk, akkor mi is Istennek fogjuk adni mindenünket, különben csak “kétszívüek” vagyunk. Nem csak a “lelki, szellemi” feleslegünket adjuk Istennek, hanem teljes szívünket! Ha azt egyszer oda tudjuk adni teljesen, akkor már az anyagi dolgok odaszentelése kevésbé lesz “fájdalmas”!

    Írod:
    “Ha Jézust most eljönne nem találna hitet a Földön.”
    Az Ige azt írja, hogy : “.. avagy talál-é majd hitet a földön…”!
    “Maradékot” mindig hagy Isten. Ha most eljönne, akkor is találna hivőket. Persze nem annyit( sajnos) mint amennyien vallják Jézus nevét, de mindig, minden időben jelen van Isten országa( az Eklézsia) a földön, változó létszámmal.

    Írod:
    ” Épp a minap olvastam egy izraelita fórumon, ők is azt mondják, hogy a keresztények nagyon szeretik a szájukra venni Jézust, de nem tartják be amit Jézus tett.
    Elég nagy szégyen ez nekünk, úgy gondolom.”

    Igen. De sajnos ahogyan nekik is mondta Isten, úgy mondja nekünk is: “…ez a nép csak szájával közelit felém, de a szívük távol van Tőlem…”!

    Írod:
    “Na a lényeg, hogy ezt a mondatodat értem, de mégsem.
    Mondod, hogy ?( ez lehet egy chippel kombinált pecsét is, mert kivülről is látható lesz , ez az Igéből egyértelmű )?

    A chipet, mint bőraláültetett szerkenytyüt azért gondolom, mert mint már itt láttuk, ezzel mindent ellenőrizni, intézni lehet! Minden adatod ráfér, mindig tudják, hogy ki vagy, hol vagy, egészséges vagy-e, kikkel találkozol, akár azt is, hogy mit beszélsz , mennyi pénzed van, dolgozol-e, van-e jogod “adni-venni”, imádod-e a fenevadat, stb!
    A FN bélyegét pedig tuti hogy látni fogja mindenki, hiszen azok lesznek üldözve, akiknél a “Jézus bizonyságtétele van, és az Isten beszéde”! Hiszen meg van írva, hogy “azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, hogy….tetessenek bélyeget az Ő jobb kezükre, vagy homlokukra…”! Vagyis ők azonnal fel fogják ismerni, hogy ki az aki közülük való, és ki nem ( persze a keresztények is, mármint ha csak váratlanul találkoznak velük. Biztosan lesznek “portyázások”, amikor az FN követői , csak “színből” ( és bélyeg és chip nélkül) csatlakoznak hozzájuk, csakhogy elkapjanak közülük néhányat! ), ezért tud majd hatalmas üldözés lenni! Nem kell kérdezősködni, látják!
    A chip ilyen szempontból arra jó, hogy ha nincs benned, akkor semmit nem fogsz tudni adni-venni ( mert nem lesz “jel”, ami abból származik), még akkor se, ha valaki hamísítana is magának bélyeget.

    Írod:
    “Egyértelmű, hogy anyagilag látható lesz. De mi van akkor ha csak Isten kiválasztottai fogják azt látni? Mi van ha szellemi jel lesz? Pl. feketének látod a szemét, vagy a karját, de közben ő fehérnek látja? Vagy lesz egy fekete glória a feje fölött? stb.” – Nem! Isten leírta nekünk, hogy fizikai jel lesz, hogy ne tudjanak bennünket becsapni! Mégpedig a neve, vagy a nevének a száma, a 666. ( Jobbkéz, homlok! Semmi “feketeszem, sötét aura, semmi ” vacakolás”! Bélyeg!) Ha addig valakit be is csaptak, akkor néhányan lesznek olyanok, akik rájönnek a “megbélyegzéskor”, hogy mi is a helyzet!
    Persze, meggyőződésem, hogy addigra teljesen el lesz hitetve a világ, és a “kereszténység” azzal a tannal, hogy a “Bibliát meghamísították, benne persze a Jelenések könyvét is”, méghozzá a “Sátán gyermekei” ( mármint a hívők, akik nem akarják elfogadni FN-t, a “csodálatost”, a “nagyszerűt”, stb-t) , mégpedig azzal a céllal, hogy nehogy felvegyék az emberek a “Krisztus bélyegét” (!),és ezáltal megakarják akadályozni az emberiséget, hogy azok üdvözüljenek! ( Majd szerintem előadják, hogy pont fordítva van, mint ahogyan azt a Jel könyvében van írva, hiszen :” látható, hogy senki nem hasonlítható, ahhoz az emberhez, tehát, hogyan is lehetne Ő a gonosz”?! Vagyis, egyértelmű , hogy meg van hamísítva a Biblia! Hiszen, a Hamis Próf ( persze nem ez lesz a neve!) is megmondta, hogy FN a Krisztus!”
    “Vagyis, öljük a gonoszokat, akik miatt Isten haragja rajtunk van….!” ( Persze, lehet, hogy nem így lesz, de én ezt nagyon valószínünek látom!)

    Írod:
    “A Biblia nem árulja el a végét, mert akkor könnyű dolga lenne az egész világnak. Még történnie kell valaminek, hogy a keresztények számára egyértelmű legyen a dolog.”
    Akik Krisztusban vannak, és maradnak ( és, ha addig nem történne meg az elragadtatás, amit én hiszek, hogy megfog, mert az Ige azt írja, hogy AK csak akkor fog tudni fellépni, ha az, AKI még visszatartja az eljövetelét, az félretolatik az útból! Márpedig Sátán is seregével, csak akkor vettetik le a mennyből, amikor a “Napba öltözött asszony ” fiú- magzata (Szent Lélekkel telt Eklézsia )felragadtatik a mennybe, Istenhez. És akkor jön a jajj, az emberiség számára, mivel onnantól Sátáné a “terep”.), akik megmaradnak alázatban, Isten kegyelmében bizva, és kizárólag az Igét tartják egyedüli igazságnak a Szent Lélek által kijelentve, azok nem lesznek becsaphatóak! Isten kegyelme tart meg bennünket!

    Írod:
    ” Dániel lenyelt könyvét azért ne felejtsük el!” – Dániel próféciái erre az időpontra szólnak. Az utolsó időkre! És főleg a zsidókkal, Izraellel kapcsolatosak. A Jelenések könyve kiegészíti azokat. Potosabb leírást adnak, és az egész világnak szólnak!

    Írod:
    “Az én véleményem szerint, először az Antikrisztus mutatkozik be, azután a Hamis Próféta, mondjuk ezt a Bibliai is kijelenti.
    A Hamis Próféta miután nagy csodákat tett és jeleket, azután ?AZ EGÉSZ VILÁG? ámulni bámulni fog. A Jézushoz tartozók és mindenki. Te is én is ámulni fogunk a csodákon?” – az van megírva, hogy azok fognak ámulni, és azokat fogja elhitetni, akik most nem teljes szívvel az Úr Jézuséi! Aki az Övé, az ismeri az írásokat ( mármint itt, a nyugati ill keleti világban, ahol tudunk írni olvasni! a többiek, akik nem tudnak, de az Úréi, azoknak Isten nagyobb kegyelmet ád, őket se fogja tudni becsapni!), a Szent Lélek vezetésében igyekszik maradni, és Krisztusban, azt nem fogja tudni elhítetni! “…ha lehetséges lenne….!” – ez van megírva!

    Írod:
    ” De aki olvasta a Bibliát annak ez nem okoz gondot, mivel tudjuk, hogy Jézus testben jött el, és Ő nem testben jön vissza.”- De! Testben jön vissza, arra írja az Ige, hogy:
    ?Mt 24,27
    Mert ahogy a villámlás napkeleten támad, s napnyugatig ellátszik, úgy lesz az ember Fiának megérkezése is.
    És előtte, az írja, hogy ha azt mondják, hogy itt van a Krisztus, vagy ott van, akkor ne higgyünk nekik, mert úgy jön el, ahogy a fent említett Igevers írja!

    Írod:
    “Az Antikrisztusi (világi) béke az szép dolog, de a világnak szép ez csak. Önbecsapás. A Földön egy igaz embernek nincsen békéje, mivel maga a világ az ellensége.”
    Ján. 14,27
    Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!
    Ján. 16,33
    Azért beszéltem ezeket néktek, hogy békességetek legyen én bennem. E világon nyomorúságtok lészen; de bízzatok: én meggyőztem a világot.

    Írod:
    ” Mi keresztények cipeljük a keresztet, de nem mindegy, hogy mikor dobod le!” – ?
    Mát. 10,22
    És gyűlöletesek lesztek, mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megáll, az megtartatik.
    ?Mát. 24,13
    De a ki mindvégig állhatatos marad, az idvezül.

    Írod:
    “Egy buddhista szerzetes önmaga törekszik a békére egész életében, se jó cselekedete nincs se semmi?”
    Nincsen másban üdvösség, csak a Jézus Krisztusban. De a hitetlenek a cselekedeteik szerint fognak megítéltetni, a lelkiismeretük szerint. ( Mármint, ha nem hallották az Evangéliumot!)

    Írod:
    “Sokan olyasmit állítanak, hogy valami kivetitőn lesz a becsapás, valami BlueBeam vagy mi? Eljátsszák, hogy Jézus visszajön stb.”
    Szerintem, inkább így fog működni, ahogy én írtam. Ez nem egyik napról a másikra történik, ez egy folyamat. Mire odakerülnek, már kész a szívük befogadni az AK-t! ( Sőt, szerintem, már az is hozzátartozik a hazugsághoz, hogy azt hiteti el velük a Sátán, hogy ez majd “akkor” fog történni, és “akkor” majd jól felismerhető lesz! Semmi gond, van még időtök!)

    Írod:
    ” Azt tudjuk, hogy az antikrisztus is a felhőkből fog jönni!”- Ezt hol olvastad?
    Jel. 13,1
    És láték egy fenevadat feljőni a tengerből, a melynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve
    Dán. 8,23
    És ezek országai után, mikor elfogynak a gonoszok, támad egy kemény orczájú, ravaszságokhoz értő király.
    ? Dán. 8,24
    És annak nagy ereje lesz, noha nem a maga ereje által, és csudálatosképen pusztít és jó szerencsével halad és cselekszik, és elpusztítja az erőseket és a szenteknek népét.
    Dán. 8,25
    És a maga eszén jár, és szerencsés lesz az álnokság az ő kezében, és szívében felfuvalkodik és hirtelen elveszt sokakat; sőt a fejedelmek fejedelme ellen is feltámad, de kéz nélkül rontatik meg.

    Írod:
    ” De ahhoz hatalmas csodajelet kell tennie, hogy az egész földkerekség ámuldozzon. Nem tudom mi lesz az, de azért félelmetes, hogy ha lehet a választottakat is becsapja!”- megpróbálja, de a választottakat nem fogja tudni becsapni!

    Írod:
    “A legjobban attól félek, hogy kézenfogva sétálunk be mi konspirálók:D De ne adja az Isten ezt.”
    Ján. 6,29
    Felele Jézus és monda nékik: Az az Isten dolga, hogy higyjetek abban, a kit ő küldött.
    Ján. 14,1
    Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higyjetek Istenben, és higyjetek én bennem.
    Ján. 14,29
    És most mondtam meg néktek, mielőtt meglenne: hogy a mikor majd meglesz, higyjetek.
    1 Ján. 5,13
    Ezeket írtam néktek, a kik hisztek az Isten Fiának nevében, hogy tudjátok meg, hogy örök életetek van, és hogy higyjetek az Isten Fiának nevében.

    Írod:
    “Ezért vizsgáljuk meg a lelkiismeretünket, és ha találunk benne hibát bánjuk meg.
    Mea culpa, mea maxima culpa?”- Igen!

    Márk. 13,33
    Figyeljetek, vigyázzatok és imádkozzatok; mert nem tudjátok, mikor jő el az az idő.
    [/expand]

 9. ” A legtöbben azért egyetértenek, hogy valószínűleg nem egy fizikai jel volt (az eredeti szó inkább jelzést jelent), hanem figyelmeztetés a többi embernek. ”
  🙂
  Vajon hogyan hallotta meg minden akkor élő ember?
  Ez érdekes….

  1. “hallotta” ? nem gondolom
   Biztos van egy elméleted azért tetted fel a kérdést.
   Engem mindenesetre a Fenevad Bélyege jobban érdekel. 🙂

   1. Csak érdekelt volna, hogyan tudhatta neg a többi ember, hogy Kain védve van az Örökkévalótól, ha az nem valami jel volt rajta…. 🙂

    1. Az Igében az áll, hogy 1 Móz. 4,15
     És monda néki az Úr: Sőt inkább, aki megöléndi Kaint, hétszerte megbüntettetik. És MEGBÉLYEGZÉ az Úr Kaint, hogy senki meg ne ölje, a ki rátalál.

     Szerintem, vehetjük szószerint. Abban az időben még valószínüleg nem volt fényképezőgép, hogy szétküldjék a fotóját, körözést se adtak ki ellene, stb. Úgyhogy, meg lett jelölve! Jól látható helyen, hogy mindenki tudja, aki találkozik vele, hogy mit határozott róla Isten!

    2. Kedves Ida, ez nagyon izgalmas! 🙂

     Milyen jó lenne tudni, mi volt ez a bélyeg!

     Arra gondoltam, hogy lehet az AK innen vette az ötletet, vagyis inkább a sátán, hiszen úgy tűnik, ő mindent lemásol Isten munkájából, országából, csak negatív előjellel, olyan, mint egy film és a negatívja….
     Istennek minden alkotás jó és szent és tökélletes, az ördögé pedig mindenben az ellenkezője….. nem?

    3. Szia Kedves Tanítvány!

     Hát igen, érdekes dolog elgondolkodni rajta:
     az idők elején a “gonoszság fia” megpecsételve, az idők végén a “gonoszság fiai” megpecsételve!
     az idők elején Ábel (véres, bűnökért való ) áldozata, amelyre Isten kedvvel néz, és Kain (hála) áldozata (véresáldozat, bűnökért való áldozat nélkül), amelyre nem tekint Isten!
     Az idők végén a Krisztus vére által “jövők”, és a vallásos cselekedetek által jövők.
     Az idők elején a “kegyelem fia” agyonütve, az idők végén a “kegyelem fiai” lefejezve!
     Ábel hite, hogy kegyelemre van szüksége Istentől, és bűnbocsánatra, Káin pedig abban hitt, hogy amit Ő “meg tudott termelni”, az elégséges az Istentiszteletre.
     Ábel úgy gondolta, hogy úgyan mit adhatnék “én” Istennek? Káin pedig azt gondolta, hogy Isten látva, hogy mennyit dolgozott a földeken, mennyi munkájába is került az, hogy a “termésének” a legjavát adja , majd megbocsát . ( A kegyelem gyermekei, és a vallásosság gyermekei !)
     Szóval, igen, amit írsz az nagyon elgondolkodtató!

 10. Amerikában van egy nagyon helyes eljárási forma az Illuminatitól. Ez abból áll, hogy pl. a híres összeesküvő Alex Jones, aki köztudottan folyamatosan leleplezi az irányítókat, magának az elitnek dolgozik, vagy tudatában van ennek vagy nincs tudatában. Pontosan tudják, hogy az alternatív média elég elterjedt ahhoz, hogy valamire azt is felhasználhassák. Az Usában rendszerint vannak tüntetések a rendőrállam ellen, régebben (talán most is) ki akart válni néhány állam stb.
  Az emberek rájönnek arra, hogy hoppá teljes kihasználtság folyik.
  Egyik részről ott vannak az egyházak, másik részről a világi erők, háborúskodó nemzetek. Mondták gyermekkoromban, hogy ha felnőtt leszek fel fog gyorsulni az idő. De szerintem nem ennyire mint most. Érezni lehet, ha valaki beleszagol a levegőbe, hogy valami nagyon nincsen rendben. Olyan szél fúj amilyen azelőtt soha. Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e ezzel, de szerintem minden darabokra fog hullani a közeljövőben, és ha nem értelmezném a Bibliát, akkor is tudnám, hogy gáz van… Az Únió, az Usa, a szövetségek mind-mind bomlanak fel sorba, valaminek, vagy valakinek a hatására. Véleményem szerint, az ember (elit stb.) túl messzire ment a többi emberrel szembe. Lassacskán várható egy vh. amint azt Pike szabadkőműves mester megjósolta. És igaza is volt, mert a cionizmust, kommunizmust, ateizmust, krisztianizmust, egyszóval mindent meg kell szüntetni ahhoz, hogy bevezethesse(sék) az Új Világrendet.
  Nem tudom, hogy mennyi időnk van, de biztos nem sok…
  Visszatérve Alex Jones-ra és leleplező bandájára, nem tudom elképzelni, hogy az USA nagyhatalom, elnézné ezt, hogyan buktatják le az elitet. Én úgy gondolom, hogy tudat alatt akarnak felkészíteni minket a bekövetkezéskre.
  Van egy olyan mondás, ha valamit nagyon mondogatsz, azt könnyebb elfogadni, mint ami titokban van tartva.
  Az Illuminati részéről szerintem, nagyon jó húzás, hogy úgymond átmentek “önlebuktatás” üzemmódba. Azért jó a részükről szerintem, mert így könnyebb az emberekkel elfogadtatni, hogy “csak kéne már egy új globális rendszer, ami megvédené az állampolgárokat a (nem)létező terrorizmustól”. Ez a rossz az egészben, hogy az embereket egy nem létező mémtől akarják megvédeni(megtámadni). Hitler már feszegette az Übermensch-t. vagyis létre akarnának hozni egy tökéletesen fejlett emberiséget, akik se betegek, nem kell nekik aludni, minden megy a rendes kerékvágásban, a fél millió Földi emberrel. És sajnos, sokan ezt üvöltve kérik az Istentől, hogy legyen egy új rendszer, ahol pl. egy helyen lehet megkapni mindent vagy egy helyen legyen minden központja.
  De ez a forgatókönyv nem jöhet létre, ha igaz, hogy az Úr él:D Az Atya eláll az útból valamikor, de azt ember nem tudja, hogy mikor. Amint eláll az útból megjelenik a világ barátja, azaz az Antikrisztus.
  Thea, én szeretem az oldaladat, és tisztelem a Bibliai tanításodat a modern világban, de mi van ha az Ant.Kr. nagyon át fog vágni mindenkit. Lehet, hogy pont minket fog legjobban megtéveszteni. Hiszen, hogy ha lehet még a választottakat is megtéveszti. 10-en szántanak, abból csak 5 menekül meg.
  Attól félek, hogy pont a keresztények lesznek legjobban becsapva, mert olykor könnyű elfelejtkezni néhány kereszténynek mondott valakinek Jézusról.
  Mi van, ha pont nem a mikrochip a fenevad bélyege? Ezt senki sem tudja, ez a mi elképzelésünk…
  Én is úgy tartom, hogy az lesz a bélyeg, de egy rettenetesen fejlett (gonosz) szellemi lény ezt ki fogja használni szerintem.
  Az nagyot ütne, ha itt akik vagyunk mindannyian egy “nem köztudott” csapdába sétálnánk be kézen fogva.
  Amit tudunk, az az, hogy az antikrisztus is a fellegekből fog lejönni, mint Krisztus. Csak össze ne keverjük a két fehér lovast. Mert az első apokaliptikus lovas az íjjal, az nem Jézus, hanem az ősellensége a sátánnak a csemetéje. Jézus a sok aranykoronás lovas, aki csak a legvégén jön majd el!
  Ha mit tudom én… látnánk, hogy megnyílik az ég és jön egy fehérbe öltözött emberféle, és Krisztusnak adja ki magát, az nem lehet Ő

  1. Ezért fontos ismerni az Igét! Ne nekem higgy, hanem az Igének!

   Például: Jézus nem lovon érkezik. Az elragadtatáskor a felhőkben fogunk vele találkozni. Lovon csak kicsit később, az Armageddoni csatában érkezik vissza, de akkor már mi is ott leszünk mellette.
   (I. Thessz. 4:17, Jelenések 19:11, 14, 16, Zakariás 14:2-5)

   A Fenevad Bélyegéről pedig valóban nem tudjuk még, hogy micsoda, de az biztos, hogy nem csupán egy technológiai újítás lesz, hanem minden embernek színt kell vallania az Antikrisztus mellett vagy ellen az elfogadásával. “Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, Az is iszik az Isten haragjának borából” (Jelenések 14:9-10)

   1. Jogos amit mondasz, csak véletlenül megnyomtam valami gombkombinációt és nem tudtam befejezni, ezért nincs pont a végén. Jézus az armageddoni” csatára “érkezik fehér lovon.
    Az már nyílt lapos játszma lesz Thea amiről beszélsz. Ott a HA szó az elején, Jel.-ben. Szabadon dönthetünk, vagy felvesszük a bélyegét, vagy nem. De ez a bélyeg, hogy mit takar arra lennék kíváncsi.
    Ha szó szerint értjük, akkor vagy a jobb karunkra, vagy a homlokunkba lesz betéve valami. Ha viszont ez szimbolikusan van, akkor már egész másról beszélhetünk.
    De még lesz prófécia vagy van. Mert Dániel csak lenyelte azt a kis kapszulát… az el van pecsételve a végidőkig.
    Meg kell jelennie egy prófétának, hogy elmondja a dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy az ír látnoknő mennyire érintett ebben. Lehet, hogy valóban ő a hetedik angyal, aki felnyitja a lepecsételt kis könyvecskét. Én azért olvasom azokat a próféciákat, mivel mindent meg kell vizsgálni, mert lehet, hogy tényleg az isteni felső vezetésből jön, a Szentháromságtól.
    A Jelenések könyve az egyetlen olyan apokaliptikus könyv, amelyet még nem értünk teljesen… Nagyon nehéz eldönteni a Jelenésekről sok mindent. pl. Mit jelképez az “égi asszony”? Szűz Anyánkat vagy egy országot? Mikor lett levetve a nagy sárkány, az ősi kígyó? János idejében vagy a végidőkben?
    Ezekre van magyarázat, de mindenkinek külön a másikétól. Szerinted Thea mennyire hiteles az ír próféta? Hiszen Jézust dicsőíti, és az Atyát ezzel, a Sátán szerintem nem hasonulna meg ennyire magával.:D

    1. Ezt már kérdezték tőlem egy páran. Mivel nagyon terjedelmes írásokról van szó, én inkább csak egyes konkrétumokat tudok véleményezni és ezek alapján van több olyan dolog bennük, ami szerintem nem összeegyeztethető a bibliai próféciákkal.

     A Fenevad Bélyegére visszatérve azt is fontos észrevenni az idézett részben, hogy ott a “felveszi” és “imádja” igék szerepelnek, tehát nem egy észrevétlen, nehezen meghatározható dolog lesz, akármi legyen is az a “bélyeg” végül és egy tudatos döntés lesz, hogy valaki “felveszi”-e vagy sem.

    2. Szia Thea

     Igen, ez eléggé talányos.
     Sokszor gondolkozom azon, mi lehetett a “Kain bélyege”, amivel az Örökkévaló megjelölte, megkülönböztette, hogy meg ne öljék…?

     Szerintetek? 🙂

    3. Mivel ennél többet nem árul el a Biblia tényleg csak találgatni lehet, annak meg nem sok értelme van. A legtöbben azért egyetértenek, hogy valószínűleg nem egy fizikai jel volt (az eredeti szó inkább jelzést jelent), hanem figyelmeztetés a többi embernek. A Fenevad Bélyegéhez nincs köze szerintem.

    4. A Sátán elhitetni akar. Mindenkit, a keresztényeket meg pláne. Számára az győzelem, ha valakit le tud vadászni Isten népe közül. És nyílván, hogy nem tudná úgy megtenni, még a hitetlenek nagy részét sem, ha felállna, és az mondaná, hogy “gyertek utánam, én vagyok a Sátán”! Világosság angyalának öltözve jön.( Ebbe simán belefér Jézus neve, meg Isten neve. Szűz Máriáé, mint a mennyek királnőjévé, meg pláne! ) Az Igében ezt kihangsúlyozza a Szent Lélek! Amikor bennünket megkisért, akkor se egyből nyílvánvaló, hogy honnan jön! Nem azt mondja, hogy öld meg ezt vagy azt, hanem olyan dolgokba, gondolatokba, érzésekbe akar belevinni, amik első ránézésre jónak, igaznak tünnek.
     Az Ige arra is felhívja a figyelmünket, hogy lesznek közöttünk hamistanítók, hamispróféták, hamispásztorok, hamistestvérek, stb, de nyílvánvalóan nem úgy jönnek, hogy közlik, hogy “engem nem a Szent Lélek” vezérel. Nagy valószínüséggel, ők se tudják magukról, hogy azok! ( Hiszen az is írva van, hogy az ítéletnél sokan rácsodálkoznak majd, hogy “…Uram, Uram, hát nem a Te nevedben…”? Ezek szerint, Ők meg voltak( vannak) győződve róla, hogy az Urat szolgálják/ták…!) És az is meg van írva, hogy sokan fogják azokat követni.
     Tehát vagy a Biblia a Szentírás az ember számára, amelyet a Szent Lélek kijelentése tesz élővé a kereszténynek ( tehát nem nekünk kell értelmezni az eszünkkel, hanem az írója(ihletője) tesz számunkra érthetővé. Mert szellemi igazságok, csak szellem által foghatóak fel, és csak szellem által értelmezhetőek!), és ahhoz ragaszkodunk, amire megtanított belőle nekünk a Krisztusból és -ról, Istenről és az Ő országáról, stb, vagy “más legelőket” is elfogadunk! Vagy ragaszkodunk Krisztushoz bennünk, és mi Őbenne a Szent Lélek által, és megmaradunk Isten kegyelmében, vagy elveszünk!

    5. Ez is igaz, de az is, hogy ki lett jelentve: “Vizsgáljatok meg minden prófétát, és aki vallja, hogy Krisztus testben jött el, az igaz próféta.”
     Az ír nő vallja, hogy Krisztus az Isten. Tehát már csak a vizsgálat marad hátra, hogy magától ontja ezt, vagy Istentől.
     Ugyanígy ahogy most az ír látnokot, üldözték sokan. Alig hisz neki valaki, mivel neten ír.
     Attól függetlenül, nekem az jött le, hogy amit mondd, azt a Bibliával is alá lehet támasztani…
     Sokaknak csak az nem tetszik, hogy a katolikus egyházat saját testének nevezi… “mert katolikus címszóval” a protestánsos azonnali nem tetszését fejezi ki.

    6. Igen, de nem ez csak a “próféta” hitelességének a kritériuma!
     Az Ige alapján kell megvizsgálni, amit mond, már az apostoli levelek is felhívták erre a figyelmet:
     1 Kor. 14,29
     A próféták pedig ketten vagy hárman beszéljenek; és a többiek ítéljék meg.

     Ha az, amit prófétálnak, nem egyezik az Igében foglaltakkal, akkor még akkor se fogadhatjuk el ( ha jót akarunk magunknak), ha egyébbként valóban keresztény a próféta, ha Úrnak mondja Jézust, és testben megjelent Krisztusnak.
     1 Ján. 4,2
     Erről ismerjétek meg az Isten Lelkét: valamely lélek Jézust testben megjelent Krisztusnak vallja, az Istentől van;

     Az Ószövetség alatt is sokan mondták, hogy : …azt mondja az Úr…!
     Megazután az se árt, ha amit prófétál, az be is következik! Az ördög sok dolgot összeszed, amit hall, és olyan “elnagyoltan”, igazából semmit se mondva összedobálja azokat! A Szent Lélek, ha mond valamit, azt mondja, nem “sejtelmeskedik”, találgat, stb. És főképpen az Isten Igéjével egyezik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend