Gazdasági válság

Gazdasági Armageddon: A Goldman Sachs elindított valamit?

Időkjelei: Az alábbi cikk az igazi vihar kitörése felé vezető egyik lehetséges forgatókönyvet feszegeti, ami előkészítheti az Antikrisztus megjelenését a világ színpadán. ?Ura lesz minden arany és ezüst kincsnek?? ? Dániel 11:43 (Jakab királyi bibliafordítás)

Forrás: Activist Post

?Amatőrök!?

Soros György megint valami katasztrófára számít. A Rockefellerek is hasonlóra készülnek, ami nem egyéb, mint a fiat valuták globális összeomlása. A Bilderberg összejöveteleken részletesen megtervezték a pénzügyi összeomlás ütemezését. Abban is biztosak lehetünk, hogy az a fekete hétfő, kedd, szerda vagy tetszőleges nap ?véletlenül? éppen egybeesik majd egy másik dátummal, a tervezők pedig jót nevetnek a markukba a következő megrendezett eseményt figyelve.

Minden az időzítésen múlik

Bár legtöbbünk számára nem állnak rendelkezésre bennfentes információk, mégis sok olyan árulkodó jelet láthatunk, amelyek figyelmeztetésül szolgálnak az összeomlás időzítését illetően. Az összeomlás inkább bizonyos eseményektől függ, nem valószínű, hogy bármilyen dátumhoz lenne köthető.

Hamarosan egyre több készpénzfelvételi korlátozást fogunk tapasztalni a már meglévők mellett. Valószínűleg MF Global jellegű eseményekből sem lesz hiány. A ?hivatalos? jelzálogcsalások megszaporodása sem lenne meglepő, hiszen a globalisták nyilván megpróbálnak minél több pénzt megszerezni maguknak a nemzetgazdaságok bedöntése előtt.

A nyugdíjalapok elleni támadások is intenzívebbé válhatnak.

Eközben a Fed folytatja a bajbajutott ingatlanok felvásárlását a havi 40 milliárd frissen nyomtatott dollár segítségével.

A legjobb előrejelző azonban a világ aranypiacának sarokba szorítása lehet. Miután megszerezték az arany feletti rendelkezést, elindulhat a visszaszámlálás a gazdasági Armageddonig, amely során a világ valutái egy gyors hiperinflációt követően összeomlanak. Onnantól kezdve az emberiség ki lesz szolgáltatva az életet semmilyen formában nem tisztelő globalisták kénye kedvének.

A pénzpiacokon az arany és ezüst árfolyamának soha nem látott mértékű, mesterséges csökkentését láthatjuk. A múlt héten az elmúlt 30 év legnagyobb, 48 óra alatt bekövetkezett esését regisztrálták.

Az ezüst ára is jelentősen esett hétfőn, a piacokat pedig a pánikeladások jellemezték, mivel a befektetők és pénzintézetek fejvesztve próbáltak megszabadulni nemesfém befektetéseiktől. A piacon egyértelműen a tömeges manipuláció jelei mutatkoznak. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy a manipuláció egyenesen a ?Goldman Sachs-tól indult, amikor short COMEX arany pozíciót A short szó a tőzsdei nyelvezetben annyit jelent, hogy árfolyam-esésből profitál. tanácsolt ügyfeleinek.?

Ez ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik shortolta részvényeit 2001. szeptember 11-én. Ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik put opciótAz opció egy jog, egy lehetőség arra, hogy valamit a jövőben megvegyünk (call opció) vagy eladjunk (put opció).tett Transocean részvényeire az Mexikói-öbölben történt olajfúró felrobbanásának reggelén. Ugyanaz a Goldman Sachs, amelyik shortolta ingatlanpiaci részvényeit éppen az ingatlanpiaci lufi kidurranása előtt.

Tulajdonképpen, amikor a Goldman Sachs bármilyen short ügyletet indít, oda kell figyelni, most pedig pontosan ez történik.

Miért vinné le a Goldman az arany árát?

A régimódi kereskedelem és barterezés mellett milyen valuta maradna meg, ha a dollár és az euró netán holnap összeomlana? A válasz egyszerű: elsősorban az arany, másodsorban pedig az ezüst. Tegyük fel magunknak a kérdést: Ha tudnánk, hogy a világ papírpénzei összeomlanak, mit tennénk a hatalom helyében? A legkézenfekvőbb válasz, az arany és ezüst árának csökkentése lenne, hogy minél többet felvásárolhassanak belőle. A Goldman hírhedt shortolási stratégiájának köszönhetően pedig megteheti ezt.

Minden más is értelmet nyer

Mit tesznek majd az emberek, ha a kiborul a bili? Mit tesznek, ha már nem tudják kivenni pénzüket a bankból? Amikor a nyugdíjak kifizetését felfüggesztik vagy a nyugdíjszámlák eltűnnek? Valószínűleg az utcára mennek.

Mit tesznek majd, amikor valamiféle megtorlást követelnek? Persze lehet, hogy nem számít, mit tennének, mert 2,2 milliárd lőszerrel és legalább 2700 páncélozott járművel találják majd szemben magukat.

Az elmúlt hónapok megrendezett lövöldözései és ?terrortámadásai? is értelmet nyernek. A lefegyverzett tömegeket könnyebb engedelmességre bírni, hogy a globalisták háborítatlanul folytathassák tervük kivitelezését, miközben még a nyilvánosság figyelmét is elterelhetik velük a fontos kérdésekről. Egyre több ilyen esetet láthatunk majd a közeljövőben, amelyek mind a fegyverelkobzások felgyorsulásához és végül a szükségállapothoz vezetnek.

Előző posztKövetkező poszt

25 hozzászólás

 1. Azért kíváncsi lennék, hogy ha egy ilyen helyzetbe kerülne a világ, akkor hány rendőr és katona állna oda, fenntartani a nagyok játékát (sokan elfelejtik vagy nem számolnak a lélek hatalmával, ami krízis helyzetekkor jön igazán elő)

 2. DE ATTÓL MÉG AZ EMBEREK AZ UTCÁRA MENNEK,MERT AKIK A HARCJÁRMŰVEKBEN ÜLNEK ŐKET IS UGYANÚGY ÉRINTENI FOGJÁK AZ ESEMÉNYEK!ÉS NEM HISZEM HOGY TÖBB MILLIÓ VAGY MILLIÁRD EMBERT FEL LEHET TARTÓZTATNI!

  1. Nem eszik olyan forrón a kását.A Páncélozott szállító harcjárművet is meg lehet állítani és ki lehet szedni belőle a harcosokat simán. A harcosok nem termelnek,. Ha elfogy a készletük , akkor ők is velünk együtt éheznek.A lőszerük,vizük,élelmiszerük fogy, s elfogy. Hírek is jönnek,hogy családtagjaik éheznek,szomjaznak,megfagynak,kifosztják őket ,megölik az enni és innivalóért. akkor mit tesz a katona? Tessék már gondolkodni egy kicsit! Ha meg veszítenek a tömeggel szemben, akkor meg kötél vagy golyó vár rájuk! Választhatnak,hogy hova állnak!

  2. Nem fognak! Az embereknek csak azt kell, hogy a hatalmon lévők rámutassanak a “felelősökre”, a “terroristákra”, a “bűnözőkre”, az “emberiség és a nép ellenségeire”, akik miatt “ide jutottunk”! Ezek lehetnek akárkik! De az a legjobb ( a történlem tanúsága szerint) , ha valamelyik népcsoportot nevezik meg annak! Vagy többet! És a nép, elkezdi azokat üldözni, írtani! Mert elhiszik!
   És hiába állsz elképedve és nézed, hogy mit csinálnak, hiába “ordítassz” utánuk, hogy “álljatok már meg, mit csináltok, nem látjátok, hogy megvezettek benneteket…, hogy nem azok az ellenségek, akiket űldöztök…!” – erre csak annyit mondanak, hogy “aha, te is közülük való vagy…!”

 3. A gazdasági összeomlásokkal csak fékezni lehet a folyamatot!
  A végső megoldást elkerülni nem lehet. Rohamosan fogy a fosszilis energia és a nyersanyag, a tiszta víz…
  A kedves illetékes elvtársak nyugaton és keleten ezt mind tudják.
  És lassan elindul a folyamat., 1 marad 10 megy.

 4. Továbbfuttatva a gondolataitokat, szerintem tök egyszerű a helyzet, legalábbis az Amerikai gazdasági oldalakat olvasgatva ez jött le nekem:
  Amerika a Feden kersztül a Morgan S-vel és a Golman S,-al elindított egy kétirányú lavinát.
  1. Amerika a tőzsdén keresztül a Dow és S&P 500 indexek emelkedésével és annak propagálásával, elszívja a világ összes más Fiat valutájából a pénzek nagy részét.
  2. az említett két szervezeten keresztül előrejelzi az arany árának esését predesztinálva egy hatalmas deficitet a befektetőknek, még több tőkét bevonva a derivatívákba.
  Amikor eljön az a pillanat, amit meghatároztak, biztos hogy bebuktatják a rendszert vagy hiperinflációval vagy akár egy hatalmas deflációval, mind a kettő ugyanazt eredményezi, a tömegeket megfosztják a napi betevőjüktől, a befektetőket pedig a pénzüktől.

  1. A valuta tartalékot ne felejsd el .

   És csak a egyik piac dölhet be , mert ha a tözsde bedölne , a arany egyik menekülő út.
   És világ valuta bevezetés lehetőség .

   Amerika jelenleg egy három lábu széken ül :
   ——————————————————————————————————————
   1 , tözsde(gazdaság),
   2 , ingatlan piac(ez már őt éve válságban)
   3 , arany(vésztartalék)

   a negyedik láb a multijai és külfőldi valutában lévő kötvények .

   Ja és valamit ki kell találniuk(vagy tudni kell) , hogy ne ők legyenek a hibásak ha bedőlne a
   egyik piac .Mivel attól félhet aki ilyet tesz , hogy árulónak bélygzik és akkor tudod , hogy járhat .
   Tehát kényszerítve is lehetnek valami által akár .De hamarosan többet lehet tudni .

  2. Megrángatták a piacokat 2013.04.23 19:29
   7 óra után nem sokkal hirtelen látványos esést produkáltak a vezető amerikai részvényindexek, a Dow mutatója például másodpercek alatt 140 pontot zuhant. Pillanatokkal később azonban már el is felejtették a piacok a zuhanást. Az éles mozgások hátterében az állt, hogy hackertámadás érte az AP hírügynökség twitter oldalát. Ezen olyan félrevezető információ jelent meg, miszerint két robbanás történt a Fehér Házban, és ebben Barack Obama amerikai elnök is megsérült.

 5. IGEN, az aranykitermelés szennyezö!..TEHáT egy m?s szemszögböl nézve..”szennyezett” is..igen “ad absurdum” LEHETSÉGES!….LEVEGÖ, VIZ, TERMÖFÖLD…NEW YORK-OT IS!! ?jraértékelik…tessék csak megnézni!!..NY ZÖLD LESZ!

 6. fiat valuták globális összeomlása ez a cikkben ez a legveszélyesebb rész .

  Mivel szerintem ennek a legkönnyebb módja szerintem a USA
  tőzsdén néhány fekete nap , ha azt nem tudod megfogni a dollárhoz
  kötött valuták globális valuta válságához vezethet.

  1. Ha vésztartaléknak tekintesz rá szerintem jó beszállási pont a mostani. Ha borul a bili akkor az arany ára felszalad nagyon gyorsan. De hogy ez mikor lesz, azt pontosan nem lehet tudni és addig akár még zuhanhat is az árfolyam. Az is lehet csak évek múlva borul a rendszer és addig ez egy hozzáférhetetlen “beruházás” marad, legalábbis veszteség nélkül hozzáférhetetlen. Szerintem ha az ember vésztartaléknak veszi, akkor nem nézi az árfolyamot, hiszen a családja túlélése az elsődleges és ilyenkor nem számít, hogy 10%-kal többet vagy kevesebbet kapsz érte. Én vennék ha lenne miből, de ez a szubjektív véleményem. Az arany ára ez alá nem hinném hogy számottevően zuhanna, ugyanakkor egy hiperinfláció a valutát szinte teljesen megsemmisíti.

   Persze finom a sajt is, de azt nem tudod eltenni hónapokra, illetve nem egyszerű (van rá megoldás), főleg nem egy 4 fős család esetén. Hosszú távon nem lehet ennyi kaját tartalékolni.

   Ha meg betiltják az arany kereskedelmét – ugye nálunk sem lehetett a rendszerváltásig birtokolni tömböt, érmét – akkor is lesz megoldás eladni, hiszen akkor is ment a biznisz kéz alatt.

   Az arany mindig is működött vész esetén és ez így is marad.

 7. Semmi sem csoda, illetve minden csoda. 🙂 Szóval, nem véletlen megy az árfolyam lenyomása, és nem véletlen, hogy eladnak és vesznek. Veszteni nem akarnak rajta tutira, ők nem olyanok. Közel már a finálé…

  Szerintem egy hónap leforgása alatt képes megfordulni velünk a Világ. Ezúttal úgy hiszem egy kis rossz fordulat után jóra fog fordulni az a bizonyos Világ. 🙂

  Egy kis humor, persze nem humort csinálva a fenti cikkből (jó az okfejtés):
  http://www.youtube.com/watch?v=9Z9h8lGZsX8

 8. Furcsállottam az utóbbi napok arany árfolyam esését. De ha felvásárlás miatt nyomták le az árát az aranynak akkor a sátáni soros gyorgy miért adja elfele állítólag.
  Remélem a jó ISTEN minél hamarabb elszámoltatja ezeket a fattyakat mert embereket, államokat dönt nyomorba.
  Az egész emberiség kényelmesen élhetne az adott erőforrásokból, erre mi van nyomor mindenütt.
  Érdekes a gépesítés ami elvileg a javunkat szolgálná mit szolgál megint csak a hatékonyságot gazdasági szempontból.
  Nem jó van ez így. Vagy az ÉG lesújt vagy az embereknek fel kellene ébredni eltakarítani a mocskot.

  1. Soros es Mindenki mas csak a tozsdeken jegyzet papir aranyat es ezustot adtak el. Lehet a papir aranyat shortoljak, de amellett a fizikai aranyat es ezustot mindeki felvasarolta. Premiumok elszalltak es a nemesfem kereskedok nem tudnak elegendo aranyat ez ezustot beszerezni. 1 elado van 50 vevore

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend