Gazdasági válság

Nigel Farage: Év végi gondolatok és Királynő az aranytrezorban

Forrás: King World News

Az alábbiakban a King World News portál Nigel Farage Európai Parlamenti képviselővel 2012. december 14-én készített interjújának kivonata olvasható. A teljes interjú itt meghallgatható: LINK

Eric King: ?Az Egyesült Államokban nemrég jelentették be, hogy most már az autóbuszokba is lehallgató készüléket szerelnek, hogy a kormány lehallgathassa az ott folyó párbeszédeket. Európában is hasonló a helyzet??

Farage: ?Igen, most már itt is arról beszélnek, hogy kémdrónokat, azaz pilótanélküli repülőket vetnek be, hogy cirkáljanak a határok mentén és figyeljék, hogy ki hová megy. Amit George Orwell az 1984 című regényében megírt a szemünk előtt válik valóra.

Létezik egy brit város, Oxford, ahol a taxikban is ilyen lehallgató készülékek vannak. Ez szerintem egészen hihetetlen. Minden alapvető szabadságjogunk lassan, azaz inkább gyorsan elveszik.

Jelenleg mondhatni jóindulatú kormányaink vannak, tehát ezek talán nem jelentenek akkora veszélyt, de mi történik, ha egy napon egy rossz kormány lép hatalomra? Azt gondolom, nem kell majd gyanakodjanak arra, hogy az emberek az állam ellen vannak-e, mert ezeknek az eszközöknek a segítségével pontosan tudni fogják, nem kell találgatniuk, annyira kifinomult már ez a technológia.

Arról nem is beszélve, és ez az Egyesült Államokra igazán jellemző, hogy a kormány emberei szándékosan csapdába csalnak embereket, olyan tettekre ösztönözve őket, amikért majd letartóztathatóvá válnak, amennyiben ez szükségessé válik saját érdekeik szempontjából, és ezt nem gyanú alapján teszik, hanem tények alapján, mert pontosan tudják, hogy ki mit mondott vagy akár gondolt.

Eközben itt Európában folyik az Európai Egyesült Államok építése, az emberek hozzájárulása nélkül. Éppen most voltam az EU parlamentben, ahol Mr. Barroso büszkén újságolta, hogy milyen jól haladnak.

A piaci szereplők hiába mondják, hogy ez az egész rendszer fenntarthatatlan, mert a másik oldalon hihetetlen politikai fanatizmussal állunk szemben. Amióta Mario Draghi, az EKB elnöke kijelentette, hogy ?bármit megtesznek az euró életben tartása érdekében?, értsd, pénzt állítanak elő a semmiből, a piacok kicsit visszavonultak. Elképzelhető, hogy 2013-ban jön el az a pont, amikor az egész összeomlik, de lehet, hogy addig fenntartják az ámokfutást, amíg a dél-európai államokban el nem érik a teljes társadalmi összeomlást.

Még mindig azt gondolom, hogy a legnagyobb kockázat az eurózóna összeomlásában rejlik, azonban nem hiszem, hogy ez 2013-ban megtörténik.?

Eric King: ?Nigel, több ország is nekilátott, hogy hazaszállítsa aranytartalékát, attól tartva, hogy az aranyukat kiadták lízingbe egy amolyan amerikai-brit pilótajáték keretében, papíralapú lízing taktikákat használva és ezeknek az országoknak az aranyát, aminek az őrzésével eredetileg megbízták őket, kivitték a páncéltermekből. Erre most arról hallunk, hogy a királynő meglátogatta a páncéltermeket, ahol ezeket az aranykészleteket tartják. Érdekes az időzítés, nem igaz??

Farage: ?Igen ez csakugyan egy szimbolikus mozzanat volt a királynő részéről. Ezzel azt próbálta éreztetni, hogy azért van még némi arany ebben az országban. Olvastam erről az egészről és igen sokat gondolkoztam is róla. Az biztos, hogy számos amerikai pénzügyi kommentátor rámutatott, hogy ezek az aranytartalékok a valóságban egy hatalmas csalás része lehetnek.

Nem tudom. Amit viszont tudok, hogy az elmúlt 10-15 évre visszatekintve az okos kormányok folyamatosan aranyat vettek, az idióták pedig eladták az aranyukat. Ráadásul, akik vesznek, nem csupán papír aranyat vesznek, hanem megbizonyosodnak afelől, hogy az arany fizikailag is a birtokukban legyen.?

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

 1. Wow I get censored for defending salvation by grace and calling out those who attack it and ‘bad’ attitude (sarcasm – the Bible has that) even if I did not even use swear words(the Bible does: whore;piss etc) and btw I know heaven.street.7. Good bye.

  1. “When I was a child, I spake as a child, I understood as a child, I thought as a child: but when I became a man, I put away childish thinks.”
   Cotinthians 13:11

  2. Did you really mean that comment for heavenstreet? I thought you missed the spot… wouldn’t you want me to move it maybe?
   “rebuke a wise man, and he will love thee [to death]” 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend