Világkormány

2013: Amerika halálának éve?

(Joseph Candel) A világban tapasztalt problémák előkészítik az utat a Világkormány és az Antikrisztus hatalomra jutásához, aki megoldást ajánl majd a legégetőbb, sokszor saját erői által előidézett bajokra. Békét ígér, a terrorizmus, a betegségek és a gazdasági egyenlőtlenség globális felszámolását ígéri. Egy időre. (Lásd: Dániel 11:21-24, 8:23-25, I. Thessalonika 2:1, 3)

Forrás: Infowars.com

A globalisták a kormányokat már legyőzték, most az embereken a sor

Vajon a jövő történészei úgy tekintenek majd 2013-ra, mint az évre, amely során az Egyesült Államok megszűnt köztársaság lenni, mivel végleg legyőzték a diktatórikus globalisták, akik immár nyíltan átvették a hatalmat Európa számos kormánya felett?

Elég egy pillantást vetni 2012 néhány főbb eseményére, hogy lássuk, Amerika a teljes összeomlás szélén áll és a zuhanást már csak egy teljes hátraarccal lehetne elkerülni.

A globalisták már minden jelentős nyugati kormányt leigáztak és teljes mértékben, egységesen bevezették drákói szabályaikat. Valószínűleg 2013 lesz az az év, amikor ezeket a szabályokat már élesben is alkalmazni fogják ezeknek az országoknak az állampolgáraira, a következmények pedig immár evidensé válnak mindenki számára.

Az amerikaiak bizonyos hányada számára még mindig becsben tartott szabadságjogok nem összeegyeztethetők a globalista elit által bevezetni tervezett zsarnoki rendszerrel.

Európát már legyőzték, most Amerika következik

Az elmúlt hetek meglepetés bejelentése, miszerint a kanadai Mark Carney-t nevezik ki a Bank of England elnöki posztjára, azt jelenti, hogy a 2012-es Bilderberg konferencia résztvevője személyében teljessé válik a Goldman Sachs virtuális hatalma a legnagyobb európai gazdaságok felett. Jelenleg Nagy-Britannia, Franciaország, Írország, Németország, Olaszország, Görögország és Belgium gazdaságát olyan személyek felügyelik, akiket szoros kötelékek fűznek a Goldman Sachs Bankhoz illetve érdekeltségeihez. A korrupcióról és bennfentes kereskedelemről hírhedté vált nemzetközi bankóriás hihetetlen befolyással bír szinte minden jelentős nyugati gazdaság felett a világon.

A CNBC néhány héttel ezelőtti műsorában a résztvevő pénzügyi szakértők elismerték, hogy az Egyesült Államok egy világkormány felállítását célul tűző központi bankárcsoport irányítása alatt áll. A beszélgetés tökéletesen illusztrálta, hogy ma már, tervének megvalósításához igen közel, a hatalom nem is próbálja leplezni céljait.

A világkormányt akarják ráerőltetni a világra, minden probléma megoldásaként, de különös tekintettel a pénzügyekre. El akarják hitetni velünk, hogy a néhány ember kezében összpontosuló hatalom az egyetlen kiút és, hogy az egységes világvaluta bevezetése elkerülhetetlen.

A globalista elit Európát már nyert játszmának tekinti, csupán a pénzügyi és gazdasági függetlenség utolsó bástyáit kell ledönteniük az Egyesült Államokban, hogy a sarokkövet a piramis csúcsára helyezhessék és hatalmuk 2013-ban teljes lehessen.

Előző posztKövetkező poszt

21 hozzászólás

 1. Sziasztok!

  Most, csak úgy eszembe jutott! Egyszer beszéltünk a “NASA” levélről, meg az évszázados próféciáró, ezzel a 3 napos “sötétségről”. Meg hogy nem lesz áram, meg stb!
  Mi van akkor, ha “Azok” (héttérhat.), tényleg lekapcsolják az erőműveket! (Majd azt mondják, hogy “bejött”! Ki tudja, lehet, hogy ezt az elterjesztést is, mégis csak “ők” csinálták!) Szerintem “megdobnák” egy kicsit(?), az emberek “hitét” amarra!
  Végül is, tudjuk, hogy nem “szégyenlősek”, bármit megtesznek AK hatalomra juttatásáért!
  Megazután, azt is tudjuk, hogy AK is, a Sátán hatalma álltal jön el, “csodákkal, és jelekkel”!
  Persze, lehet, hogy én vagyok már túl bizalmatlan (összeesküvés elméletes), de őszintén szólva,( azt hiszem) nem csodálkoznék semmin “velük”, és Sátánnal kapcsolatban!
  Az üzenőfalra általam régebben feltett linkben, a fizikus beszél róla, hogy évek óta “gebasz” van a nap elektromágneses tevékenységével ( egyre erősödik), bármikor megtörténhet, hogy “elszállnak”, az erőművek, elektromos eszközök!
  Mi van, ha csinálnak egy kis “műsort”?!

  Ja, most látom kanku, te is valami ilyesmire gondolsz?!

 2. Ria, elkezdtem nézni a linkelt videót aztán abbahagytam. Had kérdezzem meg: hol írja a Biblia, hogy nekünk vizsgálni kellene a csillagokat, hogy megtudjuk a jövő dolgait? Ismétlem, nem néztem végik, csak 10 percet, de nekem valami ilyesmi jött le. Ha valamit mégis félreértettem előre is elnézést kérek.

  1. Az utolsó idők jeleiről beszélve Jézus ezt mondta: “És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban;” Lukács 21:25
   Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.” (Mt. 24:29) – Tehát lesznek jelek, csak kicsit komolyabbak, mint amit a videó említ és csak a nagy nyomorúság után… 🙂

  2. Eppen azert kellett volna vegignezned,hogy ertsd,mit jelentenek azok,amikrol az eloadasban szo van,es miben kapcsolodnak az egi jelek a végidokhöz.Es ha asztrologiaval nem is,de asztronomiaval szabad foglalkoznunk,ez utobbi ui.nem jövendomondas.Sok mindenrol nem ir a Biblia,amivel szabad foglalkoznunk,anékül,hogy bun volna:”Mindent szabad,de nem minden hasznal”.Ha pedig alaposan ismernéd az Oszövetséget,vagy akar a Jelenéseket,akkor ezt a kerdest sem tetted volna fel,amikbol tudhatnad,hogy sokszor kulonbozo egitestetekkel(es egyeb massal)van szimbolizalva a zsido nép.

   1. 🙂 Rendben, maradjunk annyiban, hogy figyelmesebben fogom olvasnia a Bibliát illetve, hogy megpróbálok valahol a netten egy olyan asztronómia definíciót találni, ahol valaki véletlenül összekeverte azt az asztrológia definíciójával,….vagy fordítva.
    Jah, és megpróbálom meggyőzni magam, hogy a videóban nem is az hangzik el, ami. 🙂

    Ui. igazán sajnálom, hogy egy ugyanilyen “elragadtatás időpontja” dolog miatt átmenetileg (c’mon bro, don’t be such a cry-baby) elvesztettük az egyik testvérünket,….. idáig hallatszik a bukottak nevetése.

    1. Helyes Kanku,nezz utana a dolgoknak.Ha pedig ideiglenesen elvesztettetek valami testvereteket (nem derul ki itt,hogy ki volt az es hova veszett el ideiglenesen),nyilvan elo fog kerulni.

 3. Hi Sharky,
  Van mar generatorod? Mert ha nincs,igyekezz beszerezni holnapig,a Home Depot-ba,vagy a Lowes-ba talan még kaphatsz,ui.ugy vasaroljak az emberek,mint a cukrot.A radio es TV is bemondta,hogy gondoskodjanak az emberek magukrol e téren is,mert iszonyatos nagy viharok jonnek mindenfelé es par napig nem lesz aram sok helyen szerte Amerikaban. Es esetleg megnézheted ezt is addig,amig van még aram:

  http://www.youtube.com/watch?v=QW17ZP0shv0

  Szia

  1. Érdekes ez a véletlen. Ha volt-van valami gyanús ebben a 2012.12.21. rémkeltésből vagy newage-s proféciákból az nálam az áram kimaradás részlet. Lehetett “látni” hogyan építették fel ezt a dolgot már 1-2 éve(napkitörések, stb), nem beszélve erről a legújabb 3 napig nem lesz áram blá blá blás newages történetről.
   Ahogy egyszer Chris White is megjegyezte, a Bibliai vég időkkel kapcsolatban, minden, ami emberi erőből megrendezhető azt meg fogják rendezni. Azt sejtem, hogy ezzel a 21.-vel is így lesz, valamit produkálni fognak, hogy az embereket zavarba hozzák és becsapják. Tudom, hogy volt már egy 2K eset is, de ezeket szerintem épp ezért gerjesztették,….megint mindenki röhög ezen az egész “világvégi” történeten(főleg a mainstream),….nehogy még a végén meglepődjenek az emberek……….és higgyenek a megtévesztésnek. Ezenkívül a Quetzalcoatl történet is benne van a pakliban.

   1. Itt csak egyszeru viharjelzesrol van szo Kanku,nem vilagvége jelzesrol,ami megcsak nem is része annak.Nem eloszor volt mar itt efféle felhivas.

  2. Hahha!
   Nem gyujtok ilyen felesleges dolgokat.
   Na jo. Azert egy zseblampa, meg egy gyertya meg akad itthon…
   Node semmi komoly. Csak egy kis rosszido. Errefele nem is lesz veszes.
   Most er ide hajnalban.
   Szep napot!

   1. Nekunk bizony nem volt felesleges,amikor harom evvel ezelott tobb napos aramszunet volt mifelénk,es még a szomszedaink is a mi hutonkbe hoztak at a hutobe valojukat,amit generatorrol mukodtettünk,es minden mast is hasznalni tudtunk,amihez aramra volt szukség.
    Kisse furcsa ez nekem Sharky,hogy ha te FL-ban elsz,akkor hogyan irhattal itt kb.öt oraval elobb,mint én most,amikor ott is ugyanannyi az ido,mint nalunk:).

    1. Ah,megvan:magyar idot szamol,most lattam,amint atkuldtem a hsz-omat.
     Szep napot neked is.

 4. Valóban komoly az esélye hogy jővőre teljesedik ki a rendszer, hiszen a Federal Reserve Act 1913-as datálású (és vele a piramisos egydolláros), tehát 2013-ban épp 100 éves lesz a “nagy terv” kivitelezési szakasza, nyilván komoly eredményekkel akarják majd ünnepelni a jubileumot.
  Úgy tűnik a nagy 2012-es “világvégevárás” látványos propagálása is a figyelem ezirányú elterelését szolgálta.
  Ám ahogy közelednek a végcélhoz, úgy fog megjelenni és egyre markánsabbá, majd brutálissá válni az ellenállás.
  A harc megkezdődik.

 5. Butaság lenne azt hinni,hogy a rengeteg tartozás ami a világon össze gyülemlett majd csak el tűnik,Amerikában a 2008 szeptemberi Leman csődöt az egész világ megérezte,pénzek ide oda tologatásával nem sokáig fentartható ez a rendszer,gépek ki váltották az embereket tömeges munkanélküliség,mindenki túltermelést hajszolja hol ott vevő sincs már,biztos a bukás csak az a kérdés mikor.

 6. Egyseges vilagvalutat szeretnek latni: a kamat parazita tulajdonsagatol mentes szabadpenz formajaban.

  1. Akkor térj meg peterqe, mert az csak Krisztus ezeréves királysága alatt lesz!

   “…..a kamat parazita tulajdonsagatol mentes szabadpenz formajaban.”

   Ami most fog jönni, az inkább az “egyiptomi hét szükös esztendőre” fog hasonlítani! A végén az emberek a kajáért, már önmagukat, a “lelkeiket” adták el!

   Az első, “bő termő” hét évben, a Fáraó (a gazdagok, a világ urai) “feltankolt”, felvásárolta az összes “felesleges” gabonát( földet, vizeket, üzemeket, stb) a néptől ( akik megörültek a bőségnek, azt hitték mindig úgy lesz!), a következő hétévben, pedig mindenüket eladták a kajáért! A végén a lelkük is a Fáráóé volt! ( bélyeg) A hetedik év végére, már rabszolgák voltak! Isten népét kivéve ( bár most más lesz a sorsuk)!

 7. Most amcsiban mindenki a fiscal cliffet várja. Az a baj, ha elkezdik azt a restriktív fiskális politikát és elb*sszák akkor a makrogazdaság is elég szépen megérezheti. Jó mély recesszióba taszíthatják az USA-t és akkor lehet, hogy lesznek szép tüntetések stb. Egy-egy állam már most is független akar lenni.

  1. Jol latod.
   Epp ezert kell surgosseggel – meg januarban – felulvizsgalni a polgarok fegyvertartasi jogait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend