Világkormány

Nigel Farage: Tényleg világkormányt akarnak

Néhány évvel ezelőtt a ?világkormány? szóösszetétel az összeesküvés elméletek kifejezéstárába tartozott, mára azonban egyre többen, és egyre nyíltabban beszélnek az erre irányuló törekvésekről az alternatív és a fővonalas médiában egyaránt. Ahhoz azonban, hogy ezek a világuralmi tervek megvalósulhassanak, a népeket a jelenleginél is kétségbeesettebb helyzetbe kell sodorni. A nemzetek csak akkor lesznek hajlandóak teljesen feladni szuverenitásukat, ha nem látnak más kiutat a válságból, így a megfelelő pillanatban az Antikrisztus hatalomra jutását támogató erők elindítják a teljes gazdasági összeomlást kiváltó dominókat. ? Joseph Candel

Forrás: King World News

?Azt is el akarják érni, hogy az eurózóna tagállamok változtassák meg az alkotmányukat, hogy azután engedelmeskedniük kelljen a Brüsszeltől érkező parancsoknak… Nehéz figyelmen kívül hagyni azokat a hangokat, amelyek 20 éve figyelmeztetnek, hogy ezek mögött a törekvések mögött egy komoly hatalommal bíró csoport áll, aminek célja egy világkormány létrehozása? Most már nem lehet nem észrevenni, hogy ez történik.?

A King World News-nak adott interjúban Nigel Farage, az Európai Parlament képviselője, vészjósló képet festett a világra váró eseményekről:

?Ott tartunk, hogy a hihetetlen gazdasági, politikai és társadalmi problémák és az egyre mélyülő észak-déli szakadék ellenére, a politikai osztály olyan erős pozícióban van Brüsszelben, hogy egyre szélsőségesebb taktikákat megengednek maguknak.?

?Mindezt azért teszik, hogy az országokat egy olyan kormánytípusba börtönözzék, aminek már olyan szinten nincs köze a liberális demokráciához, hogy az ijesztő. Tegnap elég világosan elmondtam (a Parlamentben), hogy ezeknek a mentőcsomagoknak az a célja, hogy az országokat az Európai Unió intézményeinek közvetlen irányítása és fennhatósága alá helyezzék.

Az igazság az, hogy a miniszterelnökeik már csak bábok csupán. Azok pedig, akik az európai államot létre akarják hozni, odavannak a gyönyörtől. Leginkább azt szeretnék, hogy mindenki csődbe menjen, mert akkor tényleg ők irányítanának mindent??

?Például Írországban a trojka ? és csakhogy felfrissítsük mindenki memóriáját a trojka nem más, mint az Európai Központi Bank, az Európai Bizottság és az IMF ? 50 tisztviselője nemrég megjelent Dublinban. Átnézték a könyveket, majd leültek Enda Kenny-vel, az ír miniszterelnökkel, és megmondták neki egész pontosan, hogy mit kell tennie a kiadásokkal és az adókkal.

Azt kell mondjam, hogy szinte már nincs is értelme demokratikus választásokat tartani Írországban, mert mindent a bürokraták irányítanak. Van Rompuy pedig egy lépéssel tovább akarja vinni az egészet. Azt akarja, hogy minden eurózóna tagállam kötelező érvényű megállapodásokat írjon alá. Tudja, saját vérükkel írják alá, hogy kizárólag olyan költségvetést fogadnak el ezentúl, amit ő is jóváhagy. Amennyiben egy eurózóna tagállam parlamentje olyan költségvetést szavazna meg, ami eltér az európai intézmények által jóváhagyottétól, jogilag érvénytelenné válna és elutasításra kerülne.?

?Azt is el akarják érni, hogy az eurózóna országok megváltoztassák az alkotmányaikat, hogy belekerüljön az a kikötés, hogy minden Brüsszeltől érkező parancsnak engedelmeskednek. Ez már borzalom. És azt kell mondjam, hogy nemcsak Európáról van szó. Az IMF Washingtonban, aminek persze az USA 18 százalékban tulajdonosa, hirtelen résztvevője lett ennek a ?nagy? játéknak.

Láthattuk a Nobel-díj bizottságot, amint a Nobel-békedíjat az Európai Uniónak ítéli. Nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni ezeket a hangokat, amik immár 20 éve mondják nekem, hogy ezek mögött a törekvések mögött egy komoly hatalommal bíró csoport áll, aminek célja egy világkormány létrehozása.

Próbáltam félresöpörni ezeket a magyarázatokat mondva, hogy ?Ne menjünk túlságosan bele ezekbe az összeesküvés elméletekbe!? De, az Isten szerelmére, most már nem lehet nem észrevenni, hogy ez történik!?

A teljes interjú angol nyelven: ITT

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

  1. Kedves angolul jól értők! 😀

    Találtam egy érdekes írást az Új Világrenddel kapcsolatban, de mire lefordítom az oldal tartalmát, háááát… mondjuk úgy, hogy majd kész lesz valamikor a közel jövőben … Szóval nagyon soká 🙁
    Előre kijelentem, hogy nem ismerem az oldalon talált hosszú írás valóság tartalmát, szóval ha úgy látjátok, hogy téves infók vannak benne, akkor töröljétek a kommentemet nyugodtan, mert nem akarok hamis dolgokat közzétenni ezen az oldalon!
    Tehát aki úgy látja, hogy lenne ideje nekem segíteni, de csak ha valóban valós információkkal van tele az általam belinkelt oldal tartalma, akkor nagyon megköszönöm!!!!! Tehát az oldal:

    http://www.freewebs.com/open-your-eyes-archives/masonicusa.htm

    1. Sajnos minden igaz,amit az oldal tartalmaz,mert ha konkretan nem is talalkoztam még ezzel az oldallal,de az elmult evekben ugyanezeket a tenyeket gyujtottem ossze innen-onnan…,mert ezek bizony tények.Na de,semmi gond,mi keresztyenek arra varunk,hogy a dolgok eljussanak mar vegre a végkifejletig,ami szamunkra Jezus Krisztus mielobbi eljovetelet jelenti.
      A “sajnos”kifejezes pedig,a hitetlenekre nezve az.

  2. ?Király is hét van; az öte elesett, és az egyik van, a másik még el nem jött; és mikor eljő, kevés ideig kell annak megmaradni?.

    Jelenések 17:10 szerint összesen 7 világbirodalom (világkormány) lesz az emberi történelemben. Egyiptom, Asszíria, Babilon, Méd-Perzsia és Görögország már elesett, és az egyik van: Róma, (Kr. U. 90-ben, amikor János a Jelenések könyvét írta, még Róma volt hatalmon) a másik még el nem jött; és mikor eljő, kevés ideig kell annak megmaradni. Ez az a bizonyos másik, a hetedik és utolsó, aminek létrehozásán lázasan munkálkodnak, amiről ez a cikk is szól.

    Tudom, hogy a Keresztény olvasók számára ez nem újdonság, de talán olyanok is olvassák ezt a cikket, akik szerint nincs semmi különös abban, hogy világkormányt akarnak létrehozni. Jó ha ők is tudják, hogy ezt a Biblia előrejelezte, és azt is, hogy ez lesz az utolsó és rövid ideig fog tartani.

      1. A náci birodalom nem lehetett, mert nem volt világbirodalom. Európa nagy részét uralta, de az, az akkor ismert világ csak egy kis része volt.

        Olyannyira nem volt világbirodalom, hogy az USA már akkor is nagyobb gázadásági potenciállal rendelkezett, mint ahogy porig is rombolta a német birodalmat.

        Az utolsó, hetedig világbirodalom még nem jött el, most van kialakulóban, ezt globalizációnak is szokták emlegetni.

      2. Rögtön a legutolsó emberi birodalom bukása után Jézus felállítja földi királyságát a földön. Ez még nem történt meg, tehát az utolsó birodalom nem bukott el.

      3. Amiből biztosan tudhatod, hogy nem a náci birodalom volt a 7. világbirodalom az az, hogy a Biblia szerint ez az utolsó birodalom 7 évig fog tartani, amit Isten Királysága követ, ami Jézus visszajövetelével kezdődik. A náci birodalomnak már 67 éve vége, de Jézus még nem jött vissza, tehát nem a náci birodalom volt a 7. világbirodalom.

  3. A hazánk EU-ba kényszerítése előtti év szeptemberében, a Kossuth rádió esti híradójában beszélt erről Kovács László (MSZP) az EU-ból hazatérve: “Tulajdonképpen egy új, egy világkormány létrehozása a cél…”
    Ezt követően, januárban jött a hír: “Izrael fölajánlja, hogy a világkormány székhelye Jeruzsálem legyen!”

    Kinek újak ezek a hírek – ma?

    1. “Miért tombolnak a népek, milyen hiábavalóságot terveznek a nemzetek? Összegyűlnek a föld királyai, a fejedelmek együtt tanácskoznak az ÚR ellen és felkentje ellen” 2. Zsoltár

      Nimród is ezen munkálkodott. Egyesíteni a népeket Isten ellenében, erről szólt a bábeli torony is, aminek stilizált másolata a brüsszeli EU parlament épülete. ( http://www.jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/seat_666.htm )

      A most készülő Isten ellenes világkormánynak hasonló vége lesz, mint a bábeli próbálkozásnak. “A mennyben lakozó kineveti, az ÚR kigúnyolja őket.” Ezúttal viszont nem fogják megúszni egy szimpla nyelv összezavarással és a népek szétszélesztésével. “Összetöröd őket vasvesszővel, szétzúzod, mint a cserépedényt! Azért ti, királyok, térjetek észhez, okuljatok, ti bírái a földnek! ” 2. Zsoltár.

    2. Nekem! Én anno nem hallottam ezeket a híreket! Köszönöm, hogy leírtad! Nem tudtam, hogy már akkor is el merték mondani! De gondolom, ezt már csak a választások után mondták?! ( Nem mintha mi az EU mellett szavaztunk volna, meg az is lehet, hogy senki se szavazott mellette, csak ezek azok a dolgok, amiknek “meg kell lenniök”?)
      Én is remélem, hogy nem csak keresztény olvasók fordulnak meg ezen a helyen, és még idejében “lépnek” (megtérnek)!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend