Világkormány

Irányított történelem a világkormányért

Forrás: The Daily Bell

Az EU-ból egyre bizarrabb hírek érkeznek. Múlt héten szerdán, londoni látogatása előtt, aminek célja David Cameron meggyőzése volt, hogy az EU-nak szüksége van Nagy-Britanniára, Angela Merkel a következőket mondta az Európai Parlamentben: ?Természetesen az Európai Bizottság egy napon kormánnyá alakul majd, aminek az Európa Tanács lesz a második kamarája, több hatalmat biztosítva az Európai Parlament számára, de jelenleg az euróra kell koncentrálnunk és időt kell adnunk az embereknek, hogy elfogadják az irányt.? Más szóval az EU továbbra is jó úton halad egy ?Európai kormány? felállítása felé, amit Jacques Delors már 1989-ben büszkén hirdetett, és amire Margaret Thatcher ?Nem, nem, nem!? felkiáltással reagált. ? UK Telegraph

A Telegraph cikke néhány nagyon fontos megállapítást tartalmaz. Először is rámutat az EU egyik legfontosabb célkitűzésére. Angela Merkel, egy vélt őszinteségi rohamban kimondta, ami az EU politikáját figyelemmel kísérők számára eddig is egyértelmű volt: az EU-t azért hozták létre, hogy majdan egy birodalommá alakuljon.

A Daily Bell néhány nappal ezelőtt is hasonlókról írt:

Az EU ?jóindulatú válsága? irányíthatatlanná vált. Európa azt remélte, hogy a vészhelyzetek megerősítik az egységet, de ez a mostani inkább darabokra szakítja. Jean Monnet, az egységes ?Európa? fokozatos felépítése mögött álló szervezőzseni, már 1957-ben megmondta, hogy a ?végcélként szolgáló politikai egységet? csakis monetáris és gazdasági egységen keresztül lehet kialakítani. ?Nincsenek előre felvázolt elképzelések,? írta, ?csupán lehetőségek, amiket meg kell várnunk.?

1970-ben a Werner jelentés leírta, hogy a politikai egységhez monetáris unió kell. 78-ban azonban egy másik, az Európai Bizottság számára Sir Donald McDougall által írt jelentés arra figyelmeztetett, hogy az egységes valutát meggondolatlanság lenne létrehozni egy komoly hatalommal bíró európai kormány felállítása előtt, ami jogosult adókat kivetni és a forrásokat a gazdagabb államoktól a szegényebbekhez átcsoportosítani.

A 80-as években Jacques Delors úgy döntött, figyelmen kívül hagyja a McDougall jelentés figyelmeztetését az egységes valuta előfeltételeit illetően. Tudta, hogy a fiskális egység még korai lenne, de arra gondolt, hogy az egységes valuta létrehozása megteremtené azt a nyomást, amiből végül csak a fiskális egység tűnne az egyedüli kiútnak.

Akkoriban az EU kísérletet, különösen az eurót, ?a cinizmus gyakorlatának? neveztük. Az volt az elképzelés, hogy bevezetünk egy valutauniót, ami, magyaráztuk, ?összeomlana, és ezáltal elhozná a teljes politikai egységet. Először jön a gazdasági baj, majd a politikai megváltás. ? Százmilliók váltották nemzeti valutájukat a bukásra tervezett euróra. Az Eurónak az volt a feladata, hogy elbukjon.?

A fentiek ismét megerősítik a történelem és a jelenlegi ?szuverén? válság – amit egyes EU képviselők egymás között nyilván ?lehetőségként? emlegetnek – irányított természetét.

Miért pont egy szuverén válság lett ez a lehetőség? Mert ezt a legkönnyebb irányítani. Így működik a világ. A Világbank milliárdokat ad kölcsön a korrupt kormányoknak, majd jön az IMF a ?megszorításaival?, magasabb adókkal, a szolgáltatások, támogatások csökkentésével és a privatizációval.

A nyugati uralomnak ezt a dupla ágyúlövését megtapasztalta a fejlődő világ is. Ami szokatlan, hogy most ugyanezt a taktikát egy első világbeli kontinensre, Európára alkalmazzák.

Ezen nem kell meglepődni, hiszen a cél az volt, hogy először kipróbálják és finomra hangolják a receptet a fejlődő országokon, ahol reményeik szerint senki sem veszi észre, hogy mi történik, mielőtt bevetnék a nyugat ellen. Nem lehet elégszer ismételni: a bankárok nem idióták. A banki döntéshozók nem vártak azonnali megtérülést.

Érdemes elgondolkozni Merkel megfogalmazásán. Minden jel szerint úgy gondolja, hogy már nincs rejtegetni valója. Nyíltan kimondja, hogy mindezt régóta tervezik. A folyamat megállíthatatlanul halad előre és valószínűleg ez a hirtelen őszinteség oka.

A Portugáliának, Spanyolországnak, Görögországnak, stb. adott milliárdok csupán gyengén álcázott kenőpénzek. Görögországban például jelenleg is folyik egy per egy neves riporter és a görög ?hatalom? között. A riporter bűne, hogy nyilvánosságra hozta azoknak a görög politikusoknak a nevét, akik svájci bankszámlával rendelkeznek. Ez sem meglepő. Amikor egy európai politikus kísértést érez, hogy beszóljon az eurokratáknak, két variáció lehetséges: vagy szürkeöltönyös látogatói érkeznek egy svájci bankszámla nyitásához szükséges papírokkal vagy lejárató kampány áldozatává válik. A nevezett újságíró 2000 görög bankszámla tulajdonos nevét hozta nyilvánosságra.

Természetesen David Cameront sem kell félteni. Angela Merkelhez hasonlóan, ő is pontosan tudja, hogy mi folyik, hiszen mindketten a banki elitnek dolgoznak, ami a társadalom legfelsőbb rétegeit immár teljesen behálózva, egy világkormány felállítását tűzte ki céljául.

Az oktatás, a politika, a katonaság, az agytrösztök, a főáramú média, a modern civilizáció minden területe az irányításuk alatt áll és egyetlen célt szolgál. A kivitelezési mechanizmus maga az irányított történelem, a finanszírozást a központi banki monopólium szolgáltatja, a stratégia pedig a merkantilizmus.

Szeretnénk, ha mindenki értené, semmi misztikus nincs jelenlegi paradigmánkban, hiszen az elit tetteit is lehet elemezni. El kell fogadni, hogy létezik egy hatalmi elit, ami a világkormány felé tereli a világot, miközben aprólékos gonddal ügyel az egyes ?katasztrófák? részleteire. Nem kristálygömbből olvassuk ki a jövőt, csupán eltökélt szándékunk, hogy önámítás nélkül szemléljük az előttünk folyó eseményeket és az Internet erre egyelőre kiváló lehetőséget biztosít.

Előző posztKövetkező poszt

20 hozzászólás

 1. Tiszteletem ! Azzal a tudatossággal,mellyel jelen állapotot előidéztük , azt megoldani nem tudjuk, lehetetlen ! Új és magasabb szintű tudatosságra van szükség az életben maradásunkhoz !Az oktatásunkban feltétlen változás ! A TEREMTÉS,-tan oktatása és minden lélek részéről felelős döntések hozása(szabad akarat által,melyet Isten adott mindegyikőnknek)és azokból eredő következmények (nem másokra való hárítása — akár jó , akár netán rossz),hanem vállalni azt “SZEMÉLYESEN” ..és mindehhez kérni TEREMTŐNK ÁLDÁSÁT !!!!ÁMEN ( úgy legyen)!!!!

  1. Köszi Sharky!

   Siral. 3,22
   Az Úr kegyelmessége az, hogy még nincsen végünk; mivel nem fogyatkozik el az ő irgalmassága!

   Mostanában mindig ez az ígevers jut eszembe , ha a világban zajló eseményeket nézem!

 2. Jacques Delors kijelentéséről (Akkoriban az EU kísérletet, különösen az eurót, ?a cinizmus gyakorlatának? neveztük. Az volt az elképzelés, hogy bevezetünk egy valutauniót, ami, magyaráztuk, ?összeomlana, és ezáltal elhozná a teljes politikai egységet. Először jön a gazdasági baj, majd a politikai megváltás. ? Százmilliók váltották nemzeti valutájukat a bukásra tervezett euróra. Az Eurónak az volt a feladata, hogy elbukjon.?) tudnátok adni egy eredeti forrást?
  Link, könyv vagy vmi, mert kétkedve fogadja mindenki, hogy kitört volna belőle az őszinteség…

   1. Köszönöm a válaszodat, azonban a megadott forrásokban nem találom ezeket a kijelentéseit:
    ?összeomlana, és ezáltal elhozná a teljes politikai egységet. Először jön a gazdasági baj, majd a politikai megváltás. ? Százmilliók váltották nemzeti valutájukat a bukásra tervezett euróra. Az Eurónak az volt a feladata, hogy elbukjon.?
    Ezeket mikor és hol mondta/írta le?
    Az egységes Európáról szóló terveket már senki nem vitatja, de hogy az Euró azért lett létrehozva, hogy bebukjon… És ezt pont Delors jelentette ki…
    Nos arra a forrásra kíváncsiak 🙂

    1. Írtam a Daily Bell-nek, remélem tudnak segíteni ebben. Rákeresve rengeteg cikk (fővonalas) utal a fenti idézetre és a Delors és Thatcher közötti ellentétre és arra, hogy Delors már a 80-as években egy Európai Föderációt akart. Gondolom a 80-as évekből származó dokumentumok kevésbé elérhetők a neten, mert nem lettek digitalizálva.

     Ebből a cikkből úgy tűnik, hogy 88-ban Bruges-ban és később az angol kereskedelmi szakszervezetek kongresszusán hangzott el sok ezek közül a kijelentések közül:
     http://blogs.telegraph.co.uk/news/peteroborne/100084944/the-truth-about-maggie-thatcher%E2%80%99s-bruges-speech/
     http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wkRwMFy0CVM

  1. Szerintem nem érdemes “dokumentumokat” keresni erről a “kijelentésről”.
   Ez nyilvánvalóan “mutyiban” történt, egymás között beszélték meg a teendőket! Kizárt, hogy ezt egy szélesebb “kör” tudta volna, hogy mit terveznek, mi a cél, az Euróval, meg a leendő birodalom létrehozásának módjával! Azt meg, hogy ezt írásba adja valaki, kizártnak tartom! Hiszen tisztába voltak vele, hogy nyomorba akarják dönteni, az országokat, embereket, azért, hogy “megépíthessék a birodalmat”. Ha ezt dokumentálják, soha nem tudhatják, hogy “kiknek” a kezébe kerűl , és azok hogyan reagálnak! Jobb helyeken ez kimeríti a “hazaárulás” kategóriát! És ha konkrét bizonyíték is marad az ügyletről, egyik másik nép, még a kötélre valót is “összedobná” nekik!
   ( De úgy látszik elérkezett az idő, már bevallhatnak bármit! Legfeljebb “hitetlenkedve” (?!) hallgatjuk! Mármint azt, hogy bevallhatják, és nem történik semmi!)

   1. A cikkben egyértelműen Delors “szájába” van adva egy kijelentés. Azok számára, akik ezeket még nem hiszik el vagy továbbra is el szeretnék fedni, a cikk hiteltelenségét bizonyítja, ha nincs valamilyen “eredeti” forrás.
    Nekik nem elég, hogy a Daily Bell leírta.
    Hiába látják a “terv” megvalósulását. Igaz az Euró még látszólag nem bukott el, és addig erre a történetre lehet azt mondani, hogy nem igaz 🙂

    1. Szia JR69!

     Értem én, hogy mit mondasz! De szerintem, aki a saját szemének se hisz, az nem fogja azt se elhinni, ha egy rakás bizonyítékot eléraksz! Majd azt mondja, hogy “meghamísították!
     Persze, nem azért mondom, mintha közöm lenne hozzá, hogy bizonyítékot akarsz szerezni, meg lebeszélni se akarlak róla, csak “felkészítésként” mondom, hogy ha megtalálod, és megmutatod nekik, akkor se fogják elhinni! Ha a mostani kijelentésről, találnál is egy felvételt, amit eléjük tárhatsz, arra azt mondanák, hogy csak “sarat dobál” másokra!

     ( Nem tudom, hogy keresztény vagy-e, de ha igen, akkor egy ígei példa:
     ….Luk. 16,30
     Ama pedig monda: Nem úgy, atyám Ábrahám; hanem ha a halottak közül megy valaki hozzájok, megtérnek!
     ? Luk. 16,31
     Ő pedig monda néki: Ha Mózesre és a prófétákra nem hallgatnak, az sem győzi meg őket, ha valaki a halottak közül feltámad. ….)

    1. The absolute Final Authority and also the pattern of mainline christian belief vs Bible belief in areas like mainline christianity, creation, translations vs Bible Christianity, creation, translation etc just to name some. On the surface it’s mocked and laughed at even by so called christians but the Bible is clear.
     Mainline creation is theistic evolution, not biblical, but called creation.
     Mainline bibles are pro-alexandrian “bibles”, not biblical, but are called bibles.
     Mainline christianity is “christianity”, not biblical, but called christianity.
     Mainline rapture is “pre-trib” also not biblical, but called pre-trib rapture anyways.
     I don’t ask what non-pre-tribbers believe about the pre-trib rapture because it’s always something they have read somewhere else, used a corrupted bible translation or just listened to a human authority so they are just wrong and have studied along those lines, though even mainline pre-tribbers hold the views other tribbers criticize and rightly so, but that does not make them right because it’s a red herring or a straw man issue. I have learned not to approach the Bible with an NWO/alternative/’extra-biblical research’ mindset, because you will mess up the division of the Book and the doctrines. Like “science has proven blah blah blah” or “Jesus never existed blah blah blah” or “oh this guy spread this doctrine from this year blah blah blah” or “oh the Jews are so bad so blah blah blah”. I don’t care, the KJB is my final authority and that’s where I start, with verses like Exodus 20:9-11 or Revelation 2:9 & 3:9 just to mention a few. So that’s it, in a few words.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend