Nagytestvér

Az iskola végül eltanácsolta a nyomon követő igazolványt elutasító diákot

Forrás: Infowars.com

Egy texasi iskola többször is a figyelem középpontjába került, miután eltanácsolt egy diákot, aki nem volt hajlandó részt venni az iskola által bevezetett ?diák lokációs programban?.

Miután az iskola nem tartotta tiszteletben Andrea Hernandez, másodikos gimnazista jogait, a család úgy döntött, hogy jogi segítséget kér.

Frissen kiadott nyilatkozatában a Hernandez családot képviselő Rutherford Intézet bejelentette, hogy előzetes felfüggesztő határozatot kérnek az iskolakerület ellen, hogy ne küldhessék el Andreát.

A ?Smart ID? azaz ?okos igazolvány? program keretében az iskolakerület mind a 4200 tanulója köteles egy RFID nyomon követő chipet tartalmazó igazolványt hordani. A tiltakozásra adott válaszként, az iskola felajánlotta, hogy Andrea kaphat egy chip nélküli igazolványt, amennyiben megígéri, hogy felhagy a program kritizálásával, sőt nyilvánosan kiáll mellette és támogatja.

Andrea nem fogadta el az ajánlatot. November 13-án a család megkapta az iskola hivatalos levelét, amelyben tudatják, hogy a most már hivatalosan is bevezetett programban való részvétel megtagadása miatt a diákot eltanácsolják az iskolából.

Az eset precedenst teremthet, hiszen ez azt jelenti, hogy egy diákot eltanácsolhatnak csupán azért, mert egy személyiségi jogokat sértő programban nem hajlandó részt venni.

?A program sérti vallásos meggyőződésemet, mivel szerintem ez a Fenevad Bélyege rendszer bevezetésének része, sérti személyes és állampolgári jogaimat,? mondta Andrea az iskolai program elleni tüntetésen.

Ahogy arról már többször szó esett, Andrea Hernandez és sok más keresztény úgy gondolja, hogy ezek az eszközök a Bibliából Fenevad Bélyegeként ismert rendszer előfutárai:

?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; és hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.? (Jelenések könyve 13:16-18)

?Ezzel azt tanítják a gyerekeknek, hogy egy abszolút megfigyelt államban élnek, ahol büntetés jár az ellenszegülőknek,? nyilatkozta John Whitehead, alkotmányjogász, a Rutherford Intézet alapítója. ?Valahol az iskola köteles lenne elfogadható indokot adni, hogy miért teszi ezt.?

Az iskolakerület ?diák lokációs projektjének? weboldalán az áll, hogy a ?Northside iskolakerület a rádiófrekvenciás azonosító technológia kihasználásával kívánja biztonságosabbá tenni az iskolákat, mivel így mindig tudják, hogy hol tartózkodnak a diákok iskolaidőben, növelhetik bevételüket és ugyanakkor egy általános célú ?okos? azonosítóval is felszerelik a diákokat.? Bár a bevezetés 500.000 dollárba kerül, az iskolakerület 1,7 millió dollár extra állami támogatásra számíthat a hiányzások visszaszorítása miatt.

A weboldal azt is megerősíti, hogy az okos diákigazolvány csak egy a sok eszköz közül, amit az iskola által alkalmazott megfigyelési hálózat használ. A szülőknek írt hivatalos levélben közölték, hogy az új diákigazolványok mellett, a kerület digitális kamerákkal szerelte fel valamennyi általános és középiskoláját, valamint iskolabuszát. John Whitehead azt is elárulta, hogy a mai napig 290 kamera került telepítésre.

A ?diák lokációs programot? a San Antonio Northside független iskolakerült 112 iskolájára akarják kiterjeszteni.

Fontos megérteni, hogy a diákok jogai nem kerülhetnek felfüggesztésre csupán azáltal, hogy belépnek egy iskolaépületbe. Ez az orwelli hatalomátvétel aggasztó tendencia és egyik legfontosabb célja a társadalom legfiatalabb tagjainak agymosása, hogy ellenállás nélkül elfogadják a kormány lépéseit és azt a tényt, hogy a hatalom beleszólhat, sőt irányíthatja az életüket.

?Minden önkényuralom az iskolákból indul. Minden diktátor, minden rendszerváltó, először az iskolákban vezette be diktatúráját,? mondta Whitehead. ?A következmények igen baljósak: azok számára, akik ilyen környezetben nőnek fel teljesen normálisnak tűnnek az ilyen módszerek. A társadalomtól feltétel nélküli szolgálatkészséget, teljes elfogadást követelő hatalom van kialakulóban.?

Előző posztKövetkező poszt

12 hozzászólás

  1. volok, most már kezdesz nevetségessé válni, szed össze magad és inkább töltsd több időt azzal, hogy utána nézel a dolgoknak a helyet, hogy megjátszód a jó pofát. És hidd el nekem, a tudás szerezés nem jár fájdalommal.
    Felhívnám a figyelmedet erre a mondatrészre is : “….to implant RFID microchips in soldiers to provide health updates and LOCATE THEM easier……….”

    http://beginningandend.com/u-s-military-developing-rfid-microchip-implants-for-soldiers/

    A rizsszem méretű mikrochipeken már rég túl vagyunk, még a legmerészebb gondolataidban sem tudnád elképzelni, hogy már hol tartanak a chipméretezés kérdésében, úgy hogy létszíves……….. fogd be!

    1. Na ez már tetszett, ez már sokkal intelligensebb,….ezért most örülhetsz, hogy nem mondalak meg az apukámnak.

      Szebb napot neked is volok.

      1. Kanku,azert jo lenne,ha szem elott tartanad,hogy a hivok – még,ha tavol is elnek egymastol – az egy Test tagjai,ezert nagyon nem mindegy,hogy mikepp nyilvanulnak meg az embertersaik felé,foleg ha az(ok) semmi sertot nem mondott/mondtak vagy tett/tettek.Volok még csak nem is szemelyeskedett,mert az “infowars”-ra irta,amit irt.Raadasul még igaza is van,mert azert nem eszik olyan forron a kasat.En itt Amerikaban a vilagon semmit nem érzékelek a környezetemben mindazokbol a rémhirekbol,amiket az alternativ mediak terjesztenek,es meg a katonakba sincs beultetve kotelezoen a chip.Vannak civilek,akik ok maguk beültettették mar maguknak,es tök’ boldogok,mert igy biztonsagban erzik magukat…foleg a nagyon gazdagok.
        Szoval csak ovatosan az effele magatartassal,mert igy nem csak a test tagjaira,de annak fejére is szégyent hozhatsz.

        Békesség.

        1. Kérlek,…….akkor nézd te is inkább a mainstream-et.
          http://www.youtube.com/watch?v=n6T5TFRlFY4&feature=related

          Lehet, hogy goromba voltam, de meg volt rá az okom. Idegesít, amikor egyesek megpróbálják elbagatelizálni ezeket a dolgokat, meg azzal jönnek, hogy “nyugi, nem kell parázni, csak rajtad múlik, nem vagy köteles beállni a sorba,” stb., stb. pedig folyton arról szólnak a hírek, hogy egyre jobban fogynak a menekülési lehetőségek, legyen szó akár élelmiszerről akár az egészségügyről vagy politikától, pénzrendszerről, gazdaságról, you name it, és akkor jönnek ezek a naiv emberkék akik meg akarnak győzni arról, hogy “nem eszik olyan fóron a kását” Azzal pedig, hogy jelenleg micsodák nincsenek beleültetve a katonákba én egy kicsit óvatosabb lennék. Vannak olyan veteránok, akik tapasztaltak egy két anomáliát míg a seregbe szolgáltak és ma azzal foglalkoznak,hogy ezek után kutatnak, tanúvallomások stb. gyűjtenek. Afganisztánban, Irakban sok katona arról panaszkodott hogy úgy jöttek vissza egy egy bevetésről, hogy semmire sem emlékeztek és biztosak voltak benne, hogy valamilyen agykontroll, agy manipuláció áldozatai lehettek. Tudtommal, az ilyen jellegű dolgokhoz agyimplantátum kell. De az is lehet, hogy mind ezt csak kitaláció és a világ egy csodálatos hely, ahol a mindenkori vezetők(politikusok…ki más?) tényleg azért gürcölnek, sokszor még éjszaka is, hogy ez a világ egy még frankóbb hely legyen benne az összes élőlénnyel.
          Ja Ria! jut eszembe, nálatok is felviszik a krumpli árát? Képzeld itt a tegnap tálalták a hírt, rádióban hallottam: “A nagyon gyenge termés miatt Karácsonyra drasztikusan emelkedik a krumpli ára, már ki is jelölték az árát, miszerint 200,-ft/kg. lesz(Jelenleg 68-70-ért árulják az út szélén a termelők).És rögtön ezután, hogy nyugtassák a kedélyieket(bár lehet, hogy ez csak az én paranoiám) bedobták a vazelines trükköt, ha érted mire gondolok? így, elmondtak gyorsan egy rövid statisztikai adatott is, a magyar ember burgonya fogyasztási kultúrájával kapcsolatban, miszerint akárhány evvel ezelőtt az 50kg/fő/év fogyasztásról jelenleg visszaestünk 25kg-ra. Én most így már nem is aggódok, végül is, hárman vagyunk a családba (a fenntarthatóság nevében 🙂 ) ezért gyorsan ki is számoltam, hogy krumplira, a legrosszabb esetben is csak évi 20.000,-ft-t költök majd,….érted? még 100 dollár sincs egy évre,…bagatell. És ráadásul, ha majd jövőre jó termés lesz biztosan vissza fogják vinni az árát, úgy hogy valóban nem kell itt aggódni semmi miatt, nyuuugi! a válság is hamarosan elmúlik, ezt mindenki tudja. Na, de azért megyek és veszek 2 zsák krumplit, amíg 70 ft/ kg az ára, mert tejesen hülye azért nem vagyok!

          Bőség, békesség nektek is!

        2. Nem tudok a kérésednek eleget tenni kanku bocs,mert ha eddig nem neztem a mainstream-et,ugy ezutan sem fogom.

          A youtube videot nem ertem,hogy miert kuldted at eppen nekem,aki a fenevad bélyegének felvételérol mar sok-sok éve tudok a Jelenesek konyvebol.
          Azokat pedig,akik nem engedik magukat megfelemliteni az extreme rémhir terjesztoktol,mert biznak ebben:?Mert altalad taboron is atfutok,es az en Istenem altal kofalon is atugrom?(Zsolt 18:30),azokat nem sertegetni kell es idegesnek lenni miattuk,hanem el kell fogadni,hogy ok nem félnek a hirtelen valo félelemtol es a gonoszok pusztitasatol,ha eljo.Mert az Ur lesz a bizodalmuk es megorzi az o labukat a fogsagtol(Peld 3:25-26).Mikor lefekszenek,nem rettegnek;hanem lefekszenek es gyönyöruséges lesz az o almuk(24.v.).

          Olyanokrol egeszen biztos hogy tudnek,amiket te,az Irakot es Afganisztant megjart katonakrol irsz,mivel az en vejem reszt vett az Iraki haboruban ahol nem keves ideig volt,meghozza a Marines-nél,mint Scout Recon Sniper,aki miutan onnan egészségben hazatért,eppen eleget meselt ugy esténként a kandallo melegénél,es biztosan nem direkt hagyta ki azokat a torteneteket,amikrol te irsz.
          Na meg azert elég erdekesnek talalom,hogy azok a bizonyos veteranok akikrol beszélsz,honnan tudhattak,hogy egyaltalan bevetésen voltak,ha semmire nem emlekeztek.

          A hivok nagyon is jol tudjak,hogy merrefelé tartunk,es logikus,hogy nem a földiekben reménykednek.

          Amerikaban, a binzin arak emelkedésén (vagy csökkenésén) kivül,soha nem jelentenek be elore ar valtozasokat,mert hol emelkednek,hol csökkenek az arak,es valszeg azert nem,mert azok is csak par cent-ekkel.
          Két hete egy 10 Lb-s burgonya ara 3$ volt,két napja pedig mar csak 2,10$.

          Szép napokat kivanok.

  2. sziasztok!
    Farpi írásához szólnák hozzá.Valóban január 1- től kötelező a kutyáknak a csippesítése.
    Sok ember annyira hozzászokott a kutyája közelségéhez, hogy már ez önmagában is veszélyes a gazdi számára.Képzeljük el, hogy hány családban szinte emberként tisztelik a kutyát.Sok kutyával jobban bánnak gazdáik, mint egy embertárssal.Mondhatjuk a kutya már annyira hozzánőtt sok emberhez, hogy ha úgy alakulna a helyzet, hogy a kutya műholdas megfigyelés alá kerülne a gazdikat nem érdekelné, hogy a kedvencével együtt őt is figyelik.Ez egy csapda az ember számára is.A gazdi a szívéhez nőtt kutyusát vajon el tudná kergetni magától?

    1. Akármennyire is hihetetlen, a kutya-chip nem követhető műholddal, pár cm-re kell lennie a leolvasónak, hogy egyáltalán működjön. Egy számsort tárol csak, és a számsorhoz az állatorvos rendeli az adatokat a petvetdata-n… Ha elveszik a kutya, és van olyan szerencséje, hogy állatorvoshoz kerül, menhelyre vagy a gyepmesteri telepre, akkor azonnal tudják, hogy kihez tartozik. Ez a lényege. annyira kicsi a chip, hogy nincs saját energiaforrása ( nem fér el) ezért műholdról nem követhető… meg ha így is lenne, mit érnének vele, én sem viszem mindenhová magammal a kutyát…

  3. Azert azt ne feledjuk el, hogy amig az antikrisztus nem lep szinre, belyeg sem lesz, ugyhogy nem kell parazni

  4. Elszomorító dolog ez.
    Magyarországon a kutyákon tesztelik januártól az ilyen nyomkövető rendszereiket.
    Aztán a következő lépésként nálunk is beetetik a gyerekeinket, hogy ez milyen szuper jó, meg milyen sikkes, hogy csak odatartod a kezed valahová és máris fizettél vele.
    Utánuk jönnek majd a felnőttek, akiknek eleinte majd kedvezményeket adnak, ha elfogadják a chipet, később pedig annak, aki önként nem akar ilyet viselni, majd “parancsba adják”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend