Egészség

A szükségállapot influenza

Forrás: Activist Post

A legújabb vakcinák mind DNS szintű oltóanyagok, amik megfertőzik az emberi DNS-t a gyógyszeripari cégek szabadalmazott, genetikailag módosított organizmusaival, pontosan úgy, ahogy a Monsanto teszi a növények esetében.

A nyilvánosság mit sem tud erről és ki hallott olyanról, hogy bárki aláírt volna egy nyilatkozatot saját egyedi DNS-kódja szellemi tulajdonának átengedéséről?

A biotechnológiában és a gyógyszeriparban komoly érdekeltséggel rendelkező George W. Bush elnöksége alatt olyan törvények kerültek elfogadásra, amik lehetővé teszik, hogy a katonaságot is bevessék ezeknek a nyilvánosság számára ismeretlen tartalmú oltásoknak a beadására a teljes lakosság számára, egy influenzajárvány ürügyén.

A szóban forgó törvény egyebek között a következő rendelkezéseket tartalmazza:

Az Egészségügyi Világszervezet ellenőrzőlistája az influenzajárványra való felkészülésről: 1.5.1 cikkely, Jogi és etikai kérdések

?Országos járvány esetén szükségessé válhat a jelenleg érvényben lévő törvények vagy (személyes) szabadságjogok felfüggesztése. Ilyen intézkedés lehet például karantén elrendelése (ami felülírja az egyén jogát a szabad helyváltoztatáshoz), magántulajdonban lévő épületek vagy kórházak igénybevétele, engedéllyel nem rendelkező gyógyszerek alkalmazása, oltások kötelező beadásának elrendelése vagy az alapvető szolgáltatások gyors átszervezése. Ezekhez a döntésekhez jogi keretre van szükség az intézkedések átláthatósága és létjogosultságuk indoklása érdekében. (Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat) [Forrás]

Bush elnök biztosította, hogy az amerikai járványügyi törvények összhangban legyenek a WHO szabályzatával, Barack Obama pedig nemrégiben aláírt egy végrehajtási utasítást, amely értelmében az USA köteles betartani a nemzetközi szabályozást.

A WHO volt a fő hajtóerő a világban folyó titkos sterilizáló kampányok mögött. A szervezet éppen a napokban figyelmeztette a pakisztáni kormányt a Bill Gates nevével fémjelzett gyermekbénulás elleni (de igazából a helyzetet még inkább rontó) védőoltáskampány felfüggesztése miatt, a pakisztáni kormány ugyanis vette a bátorságot a kampány felfüggesztéséhez, amíg nem sikerül bebizonyítani, hogy a vakcina veszélytelen és hatékony. Számos szakember úgy gondolja, hogy maga a vakcina felelős a polio új, a természetes gyerekbénulásnál veszélyesebb variációjának felbukkanásáért.

George W. Bush az 1918-as influenzajárványt kiváltó vírus ismételt felbukkanásának hamis félelmét kihasználva érte el az új járványügyi törvények elfogadását. A legújabb kutatások szerint 1918-ban nem volt influenzajárvány. Az amerikai Országos Allergia és Járványügyi Kutatóintézet alapos vizsgálata szerint a gyógyszeripar ?csodafegyverének? kikiáltott aszpirin túladagolása lehetett számos akkori haláleset okozója, mivel ez a gyógyszer túladagolás esetén gyengíti az immunrendszert és így egy egyszerű felső légúti betegség is halálos kimenetelű tüdőgyulladáshoz vezethet. A boncolások bebizonyították, hogy az 1918-19-es járvány idején a legtöbb beteg egyszerű baktérium okozta tüdőgyulladásban halt meg.

Ugyanezek a csoportok a Bush kormány alatt továbbvitték tervüket az új törvények segítségével.

Elérték, hogy ezt a veszélyes, az immunrendszert gyengítő ?kezelést? oltások formájában előre megkapjuk, ha kell erőszakkal, amint a fenti rendelkezésből kiderül.

Elérték, hogy az állam, a katonaság, az egészségügyi ?hatóságok? és a gyógyszeripar közös pénzügyi megállapodás keretében együttes erővel meneteljenek a kitűzött cél felé.

A felelősségre vonás nem lehetséges.

Az oltóanyagokat tesztelni sem szükséges vészhelyzet esetén. A vészhelyzet fennállását pedig nem kell bizonyítani.

Láthattuk, hogyan keltették egy H1N1 járvány látszatát eltúlzott adatok segítségével. A járványügyi hatóság mindent megtett annak érdekében, hogy megakadályozza a CBS hírcsatorna tényfeltárását az ügyben.

Amikor a CBS leleplezte az adatok meghamisítását, Barack Obama országos vészhelyzetet rendelt el, ami működésbe hozta a FEMA-t (Szövetségi Válságkezelési Ügynökség) és megszüntette az oltóanyagipar vakcina tesztelési kötelezettségét, amennyiben az oltást ?vészhelyzetben? alkalmazzák.

A járványügyi hatóság (CDC) is kivette részét az új törvények elfogadtatásában, hogy vészhelyzet vagy szükségállapot esetén (amit valószínűleg maga a CDC talál ki és rendel el) teszteletlen vakcinákkal olthassák be a lakosságot.

A Pentagon pedig átvette az influenzaoltások feletti irányítást.

Kathleen Sebelius, amerikai egészségügyi miniszter és hivatala rendszeresen cenzúrázza az oltóanyagokkal kapcsolatos, kételyeket megfogalmazó információkat és olyan oltóanyag kifejlesztéséhez adják hozzájárulásukat, ami gyengíti az emberek nemzőképességét.

Ilyen oltóanyagok alkalmazása a lakosságon legjobb esetben is a nyilvánosság megtévesztésének minősül. A katonaság bevetése pedig annyit jelentene, hogy egy szabadalmazott, de teszteletlen, tehát nem kellőképpen ismert szellemi tulajdont erőltetnek az emberekre, akiknek semmilyen információ nem áll rendelkezésére a szerről, és nincs módjukban tiltakozni az oltás beadása ellen.

Milyen jogon meri a Pentagon ráerőltetni a biotechnológia-ipar termékét az emberekre?

Előző posztKövetkező poszt

13 hozzászólás

  1. az tetszett mikor az USA egészségügyi miniszterek meg orvosok kijelentették, hogy a szúnyog nem terjeszti az AIDS vírust….de biztos ami biztos New York körül olyan szúnyog irtás volt hogy azóta se élnek ott….

 1. A reklámokat tényleg jó lenne leépíteni … (szvsz)
  /Főleg, hogy nem a témához kapcsolódik/

  1. Tisztelt Kis Andras, Kis Timea,

   Ahelyett, hogy ezt az oldalt telispammeli, inkabb foglalkozzon a reklamozott weboldala fejlesztesevel! 😀

   Kis segitseg: A fomenu pl nem mukodik.kizarolag az “adomanyozas” es informaciok alatt szinten az “adomanyozas” erheto el.

   Ugyes, ugyes :D:D:D

   Sok sikert fejleszteshez,

   peterqe

   1. Azt mondod megélhetési keresztények? hmmm….ez nekem új, de ma már semmin sem lepődök meg.

    1. akkor lehet “rosszalkodni” ? mert pénzért kiválthatom a bocsánatot? ez is ismerős….

    2. Minden szabad nékem, de nem minden használ; minden szabad nékem, de nem minden épít. (I Kor 10:23)

     A második kérdésre pedig a válasz: NEM

    3. Úgy tűnik, hogy ez sima spam volt, ami átjött a szűrőn és a “keresztyén” elnevezés csak álca, mert ma további 120 ilyen érkezett. Ezek már fennakadtak a spam szűrőn. Nehezen tudom elképzelni, hogy ez tényleg egy keresztény oldal lenne, főleg, hogy tényleg nincs rajta tartalom.

    4. Nekem úgy tűnt, hogy peterqe többet tud az elkövetőkről mint mi, hiszen megnevezte őket. Na mindegy,….ez nem egy olyan dolog, ami túl sok odafigyelést érdemelne, legalább is első ránézésre nem.

    5. Az impresszumban voltak a nevek 🙂

     Mivel a WordPress engedelyezi google indexelast itt (kommentekre is), a kereses/talalatok szempontjabol akar meg hasznos is lehetne, ha egy “komoly” oldal hivatkozna ra -csak hat ugy tunik nem errol van szo.

    6. Nem ebből kívánunk megélni, de egy portál működtetéséhez / üzemeltetéséhez pénz kell.

     Nem vagyok se pap, se lelkész, se prédikátor… csak egy mezei programozó, de azért úgy sejtem, hogy az alábbi idézet rám is vonatkozik:

     …Méltó a munkás a maga jutalmára. (Tim I 5: 18)

     Kis András

    7. Rendben, de 120 db üzenet, reklám, beírás, hívja minek akarja, naponta? azért az egy kicsit sok, bár lehet, hogy csak nekem tűnik túlzásnak.
     Most már mindannyian tudjuk az igazságot és vettük az üzenetet is, nekem már a tudatalattimba is bevésődött, de mire számítsunk a továbbiakban? Egyébként szeretettel üdvözlöm önt és Isten hozta a “fedélzetre”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend