Világkormány

A szakértők egy világkormány felállítását sürgetik

Ahhoz, hogy a világ hajlandó legyen elfogadni egy világkormányt és egy mindenek és mindenki felett álló világvezetőt, sokkal kétségbe ejtőbb helyzetnek kell kialakulnia. A béke és a biztonság nem ejti kétségbe az embereket. A háború, a terrorizmus, illetve annak veszélye, a gazdasági összeomlás és a katasztrófák mind hozzájárulnak az Antikrisztus ?békés? hatalomátvételéhez szükséges közhangulat kialakításához. ? Joseph Candel

?A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnni az útból. És akkor jelenik meg nyíltan a törvénytipró, ? Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával.? ? II. Thess. 2:7-9)

Az alábbi cikkből láthatjuk, hogy a háttérhatalom taktikájának fontos része a tömegek megnyerése. A világban létező, sokszor az elit által mesterségesen kreált problémákra adott, látszólag segítő szándékú megoldásokkal, félelemkeltő kampányokkal, ?a hazugság minden hatalmával,? megpróbálnak minél több embert maguk mellé állítani.  

Az allafrica.com a következőkről számolt be:

Lagos. Az AMORC, a Lagosi Területi Rózsakeresztes Rend szervezésében tartott, ?Az emberiség fejlődését segítő Világkormányért? című szimpózium (Lagos, Ikeja, Lagos Airport Hotel) felszólalói új módszerek kidolgozására sürgették a világ vezetőit, hogy az emberiség közös sorsát egy világkormány felállításával valósíthassák meg.

A felszólalók között szerepelt például Dr. Kenneth Idiodi, az AMORC legfelsőbb bizottságának legfelsőbb vezetője, Mr. Ekanem Kofi-Ekanem, a TAT Wahua Műszaki Egyetem professzora, M. Y. Nabofa, a Nigeri Egyetem professzora, John Idiodi, a Benini Egyetem professzora és John Ikube, a JI Global Solutions Limited elnök-vezérigazgatója.

Dr. Kenneth Idiodi, aki a ?Személyes biztonság belső szerepjáték segítéségével? címmel tartott előadást, kijelentette, hogy a biztonság iránti szükséglet az élethez való ragaszkodás ösztönéből született.

Szerinte a béke nem fenntartható egy olyan társadalomban, ahol az embereknek állandóan résen kell lenniük és nem tudnak nyugodtan aludni éjszaka.

A világkormány szükségességéről és kívánatosságáról szóló prezentációja során Johnson Ikube elmondta, hogy a világkormány megvalósítása igenis lehetséges, mivel az emberek többsége hisz abban, hogy a világegyetem egyetlen legfelsőbb entitás, Isten irányítása alatt áll és elfogadják az ENSZ létrehozásának alapjául szolgáló ideológiát is.

?Ez az eszköz már itt van velünk. Csupán működési egységeit kell fejleszteni a jobb bevethetőség érdekében és regionális integrációs szerkezeteket és mechanizmusokat kell kialakítani, mint amilyen az Európai Unió, az Afrikai Unió vagy Amerika.?

Elmondta, hogy egy világkormány az egész földet a saját felelősségének tartaná és ezért a holisztikus, gyors, de fenntartható fejlődés előmozdítására koncentrálna, biztosítva az ember és a természet megfelelő együttműködését a tulajdonos akaratának megfelelően.

Ahhoz azonban, hogy ez megvalósulhasson ?az ENSZ Biztonsági Tanácsának megszüntetésére, átnevezésére és megreformálására van szükség,? mondta Ikube. ?A Biztonsági Tanácsnak úgymond a globális és egyéni biztonságot kellene oltalmaznia, megszüntetve a szegénység, a lealacsonyítás és a fájdalom valamennyi mesterséges forrását, törekedve egy egyetemes közös nyelv kialakítása felé. Ez segíteni fog a gyanú és megosztás egyik közös forrásának kiküszöbölésében.?

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

 1. kár, hogy ezt ilyen vallásos dogma felé terelitek….pedig még reális is lehetne a téma, mint azt az USA szép csendben teszi is, hogy egyszer csak szükségállapot, mindenféle emberi jogok kukába és diktatúra, aminek az emberek nagy része még örül is.

  ne feledjétek a kereszténység nem a legrégebbi és nem is a legtöbb embert érintő vallás, ráadásul a leghiteltelenebb, hála a vatikán és kutyái évezredes hazugságainak.

  1. Nem feledjük és nem is véletlenül van ez így. A hatalomnak fontos, hogy az emberek ne higyjenek, (illetve ne Istenben, Jézusban) és ebben a vallásnak sajnos komoly szerepe van.
   A világkormánynak is lesz vallása, de az már kötelező lesz.

  2. Minden tisztelettel,…te meg kár, hogy enni idő alatt még mindig nem tanultál semmit az egészből, nem látod a lényeget, nem érted azt az erőt ami az emberi hatalom mögött van, irányítva őt(őket) már a legelejétől,…sajnos még mindig egy helyben toporogsz. Csak a cikkekből nem fogsz mindent megtudni mindent, másfele is kéne kutakodni, miért nem indulsz el azon a vonalon, hogy próbáld például bebizonyítani az azt amiben te nem hiszel, vitatkozz velünk, tegyél fel kérdéseket és mi megpróbálunk válaszolni a legjobb tudásunk szerint. Ne csak kritizálj, hanem vitatkozz konkrét kérdésekben.
   Üdv. kanku

  3. Nézd, ez az egész háttérhatalmi kérdés szellemi vonalú, így egy vallási kérdés. Azok, akik kihagyják a témából ezt a dimenziót, sosem fogják megérteni, hogy mi miért történik a világban. Így persze a valós válaszokhoz sem jutnak el sosem. Rengeteg világi oldal foglalkozik a témával, ontják a videókat, idézeteket, meg a friss híreket, vitatják, megbeszélik, okosakat mondanak, stb. Ez nem ment meg senkit azon a szép napon, amikor a rendszer bedarálja ?ket. Ahhoz, hogy valaki kívül marajdon él? hit kell.

   Amúgy meg magyar viszonylatban sajnálatosan kevés olyan oldal van, ahol keresztény szemszögb?l, a bibliai próféciák figyelembevételével elemzik ezeket a folyamatokat. Vegyük figyelembe, azt, hogy ez egy keresztény oldal lenne.

   1. Kedves antenor,….egyetértek mindennel amit itt röviden leírtál.
    Láttad, hallottad már ezt a videót? Egy 5 és 1/2 órás rádió beszélgetés Tom Horn és Steve Qualye között. Minden válasz benne van, minden puzzle darab ami hiányzott(legalább is az én esetemben). Ha úgy tetszik az összkép.Hogy, hogyan találtam a filmre, az egy külön történet, de ez most nem fontos.

    http://www.youtube.com/watch?v=0q-SWhHk0Ic

    Olyan haladóknak ajánlom, akik még mindig bizonyos hiányzó részletek után kajtatnak.

 2. A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnni az útból.

  És ki az, mi az aminek el kell tűnnie az útból? Csak nem a Krisztus gyülekezete?
  Szerintem igen!
  Akkor aztán lesz pánik!

  1. Nem most, az még odébb van,….a sátán a keresztényeknek(de nem csak), először több kisebb aztán meg egy nagy megtévesztéssel próbálkozik,….azoknak, akik még azt se fogják bevenni fog következni majd az “el kell tenni az útból,…..de ezen kívül még van valami, amivel próbálkozik, de azt egyenlöre még nem látom tejesen tisztán, most nyomozok,…annyit elárulok, hogy a dolognak köze van az emberi DNS-nek, a Bibliai történet megismétlődni látszik.

  2. “Mihály, a nagy fejedelem, a ki a te néped fiaiért áll” Dn. 12:1 Mihály a nagy visszatartó, ahogy a Bibliában másutt is.

   Attól tartok, hogy azok a keresztények lesznek pánikban, akik tévesen azt hiszik, hogy el fognak ragadtatni a nehézségek elől, mert ez nem fog megtörténni. Majd csak a nehéz idők után. Addig ki kell tartanunk és végeznünk az Úr munkáját.

   Ahogy Jézus előre megmondta : “Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után … feltetszik az ember Fiának jele az égen … És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend