Világkormány

Milliárdos Hugo Salinas Price az elit világuralmi terveiről

Forrás: KingWorldNews.com

Hugo Salinas Price

Multi-milliárdos Hugo Salinas Price a King World News-nak adott interjúban megdöbbentő részletességgel beszél az elit ijesztő világuralmi terveinek előrehaladásáról. Szerinte a világnak ?aggasztó tényekkel kell szembenéznie.?

Íme az interjú:

?Eric, a nyugat problémáira nincs pozitív megoldás. Az elmúlt évtizedek során a nyugatra jóléti társadalom volt jellemző. Ezt a társadalmi formát én ?szocializmus light-nak? hívom. Eddig ez a lájtos szocializmus volt jellemző és most eljött az idő az igazi szocializmusra.

Ezt nem lehetett az eddigi adókból finanszírozni: komolyabb finanszírozás kellett hozzá. Ez okozta az adósságrobbanást a nyugaton. A hatalmon lévők, az elit, nem akar lemondani a hatalomról. Terveik szerint igazi szocializmust terjesztenének ki a nyugati társadalmak felett saját irányításuk alatt.

Ebbe beletartozik minden központi bankkal rendelkező ország: nekik követniük kell a hatalom által felállított példát. Az emberiségnek szembe kell néznie ezzel a nyugtalanító ténnyel. Ez elkerülhetetlenül az ipari civilizáció végét és a világ népeinek elszegényedését jelenti.

Ez azt jelenti, hogy idővel a föld lakossága csökkenni fog. Én egy rendkívül borús jövőt látok. Szocializmus vár ránk, amivel együtt jár a szorosabb felügyelet a kormány részéről és központilag irányított gazdaság. Ez nem hatékony és nem produktív, tehát elszegényedéshez vezet.

Nyikita Hruscsov, amikor az Egyesült Nemzetekbe látogatott azt mondta ?El fogjuk temetni Önöket??

Úgy alakult, hogy nem a Szovjetunió temet el bennünket, hanem saját magunkat temetjük el, az elit uralma alatt, akik nem akarják feladni hatalmukat. Az általuk kézben tartott kontrol és hatalom kiterjesztésének titka a szocializmusban rejlik.

Azt hiszem, hogy ez a világ képzeletét régóta foglalkoztató elképzelésből ered, mégpedig abból, hogy a hatalom alulról származik. Más szóval, a hatalom a néptől ered. A nép akaratán alapuló hatalom a jelen civilizáció egyik mítosza. Elnézést, hogy mítosznak nevezem, de véleményem szerint ez egy tény.

Ezzel azt akarom mondani, hogy a világot hatalmukban tartók tudják, hogy szükségük van az emberek támogatására. Ennek megszerzése érdekében mentek el a jóléti társadalom és a demokrácia irányába, hogy azt az érzetet keltsék az emberekben, hogy ők (az emberek) irányítják a dolgokat. Sajnos nem ez a helyzet és soha nem is volt így.

Itt van még a fiat pénz is a jóléti társadalom finanszírozására. Azonkívül ott van a szórakoztatóipar, hogy elvonja az emberek figyelmét a lényeges dolgokról. A háború is részben ezt a célt szolgálja. A repülők lebombázzák az embereket, akik nélkülözhetőek. Az elit így látja a dolgokat.

Ezt továbbra is látni fogjuk az elit részéről, akik a hatalom megőrzéséért küzdenek. Emlékezzünk, hogy a szocializmus elszegényít. Felemészti, nem pedig felhalmozza a tőkét. Tehát a szocializmus tőkevesztéssel jár.

Ha ehhez hozzávesszük az olajcsúcs lehetőségét is, tehát amennyiben az energiának ez a forrása elapad, a népesség igazán fogyni kezd majd.

Olaszország és Spanyolország már bevezette a készpénzes fizetésre vonatkozó korlátozásokat. Minden 2500 eurót meghaladó tranzakciót kizárólag elektronikus úton lehet bonyolítani. Ez rendkívül jelentőségteljes lépés. Ez a szocialista trend megerősítése, mert a szocializmus alatt a pénznek nincs akkor haszna, az emberek kevésbé tudják használni. Mindent jegyre, előre meghatározott adagokban utalnak ki az embereknek.

Én ezt látom jönni. Ez vár az Egyesült Államokra is. Vegyük figyelembe például, hogy jelenleg 46,5 millió ember kap élelmiszerjegyet az Egyesült Államokban. A jegyrendszer már működik.

Akik szeretnék megvédeni magukat ettől, drasztikus lépésekre kényszerülnek. Használniuk kell a képzelőerejüket, hogy valamilyen szinten megvédhessék magukat a központosított hatalom támadásától.

A legjobb, ha mindenki rendelkezik valamivel, amit ?igazi? pénzként használhatnak, mert a fiat pénzzel folyamatosan vissza fognak élni, hogy finanszírozni tudják a szocialista államot. Egyre több korlátozást látunk majd a készpénzhasználatra és jó, ha az emberek felkészülnek erre.?

Hugo Salinas Price sok ember szemében számít igazi hősnek, mert sokat tett a szegényekért szerte a világon. Ismerve az évek során vele készült interjúkat, úgy hisszük, hogy amikor ?igazi? pénzről beszél, az aranyra és az ezüstre gondol. Hugo Salinas Price személy szerint a fizikai ezüstöt részesíti előnyben, mert azt könnyebb árura és szolgáltatásokra cserélni, a rendszer összeomlása esetén.


Hugo Salinas Price, a nagy Elektra üzletlánc alapítója, mexikói üzletember. Három könyve jelent meg az ezüstpénz bevezetéséről a mexikói valuta kiegészítőjeként.

Előző posztKövetkező poszt

11 hozzászólás

 1. 2012.05.09.
  vilaghelyzete.blogspot.com
  Izland után Görögország is megteszi, amit meg kell tenni ? F*CK OFF IMF…
  Hajrá!

 2. EZT MIND BE VESZITEK…??? MIT HABLATYOL…….LÁSSATOK IS NE CSAK

  NÉZZETEK…!!!!

  JA!!! VANNAK MÁS INFÓ CSATIK IS….. NEM ÁRTANA OLVASNÁTOK…!!!!

  ALTERNATÍV ENERGIA????

  NÉPHARAG, POLGÁRI ENGEDETLENSÉG…????

  SZERVEZŐDŐ FEGYVERES ALAKULATOK // NNA // …???

  MERT TI LUSTÁK VAGYTOK S NAGY SZÁJKARATÉSOK…!!!!

  NE SÍRJETOK…!!!!! CSELEKEDJETEK…kkkk

 3. Thousands of pills filled with powdered human baby flesh discovered by customs officials in South Korea
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2140702/South-Korea-customs-officials-thousands-pills-filled-powdered-human-baby-flesh.html

  Hát persze hogy a kannibalizmus egy csodagyógyszer, mint a vérfürdő az agybeteg királyi szemétzsákoknak…de a ennek valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető szóval menj vissza aludni, minden rendben van, szeretjük a szifilisz-agyú megalomániás elitet.
  https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1thori_Erzs%C3%A9bet#.C3.81ll.C3.ADt.C3.B3lagos_v.C3.A9rf.C3.BCrd.C5.91_.C3.A9s_egy.C3.A9b_k.C3.B6ny.C3.B6rtelens.C3.A9gek

 4. Érdekes, hogy így elmondja a dolgokat. Csak nem tudom mért. Ő nem tagja az elitnek?
  Sajnos nem tudom ki ő. Ha valaki leírná azt megköszönném 🙂

  1. Ez az elit dolog soha nem ilyen egyszerű, pl Clint Eastwood is a Bohemian Grove-ban rohangál de mégis libertáriánus viszont létezik ez a vámpírkultúra a köreikban ahol el kell mondaniuk nyilvánosan hogy mit tesznek mielőtt megteszik és a nem-reagálás az beleegyezés. Szoktunk kategorizálni hogy az elit meg a globalisták így meg úgy de valójában a kérdés az hogy mennyire korruptálódott különböző témákban minden egyes elit egyén gondolkodása. Az “elit” az többrétegű jelentésben. A szocialista zombinak az is elit aki csak szimplán sokkal gazdagabb mint ők.
   Persze van olyan superhatalmas elit is akik direkt korruptálódtak, lényegében azok akik az okkultban turkálnak és lehívnak utasításokat tanácsokat más világokból, na ők az igazi elit. A lényeg:
   Emögött a vers mögött több van mint gondolnánk:
   Eph 6:12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places. KJV
   Eph 6:12 Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak. HKB

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend