Podcastok

Átnevelő táborok a jelenben? – End Time Info Podcast

Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a ?politikai aktivisták? átnevelésére az USA és más országok területén felállítandó átnevelő vagy internáló táborokban, hogy ?segítsenek? az aktivistáknak értékelni az Egyesült Államok politikáját és viselkedését.

A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, vagy a mai Észak-Korea.

Létezhet ilyesmi ma az Egyesült Államokban és más fejlett országokban? Valóban itt tartanánk már? Joseph és Johnny ezekről az aggasztó fejleményekről beszélgetnek.

“A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot.” – János 16:33

Lejátszás (00:17:00p):

Előző posztKövetkező poszt

10 hozzászólás

  1. Ennek és még néhány dolognak meg kell történnie :
    Elérkezett az az idő, amikor már nem lehet izmusok
    és megosztó ideológiák mögé bújni ; Védekezésből
    kell színt vallani .

  2. Sajnos a héber arrogancia és terror nagyon a világ fejére nőt, mert a többségi birka társadalom úgy van vele, minek foglalkozzak ezzel? Itt az eredménye!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend