Klímaváltozás, Világkormány

Az ökofasizmus növekvő veszélye

Forrás: Infowars.com

Kari Norgaard professzor kijelentése, miszerint az ember által okozott klímaváltozást megkérdőjelező embereket pszichológiai esetként kell ?kezelni?, mert nem hajlandók elfogadni a világra erőltetett globális felmelegedés mantrát, kitűnő alkalom arra, hogy áttekintsük az elmúlt néhány év klíma pánikkeltőinek kijelentéseit és javaslatait, amelyekben szinte valamennyien a fasizmus ökológiai változatát próbálják népszerűsíteni a bolygó megmentése nevében.

A brit kormány, a Royal Dutch Shell, a Bank of America és hasonló elit bankok által finanszírozott Fórum a Jövőért (Forum for the Future) javasolta az alábbi videóban bemutatott forgatókönyvet, ?Mozgó Megavárosok? elnevezésű projektjük egyik lehetséges variációjaként. A klipben az emberi viselkedés minden részére kiterjedő mintákat láthatunk, a húsfogyasztástól, az autóhasználaton keresztül, az állásválasztásig, amelyeket egytől-egyig egy diktatórikus vezetés szabályoz. Az állami kontrollnak ellenállókat elhanyagolt gettókba zárják, míg a lakosság többi része szorosan irányított szupermodern börtönvárosokban él. A fenti forgatókönyvben bemutatott drákói ötleteket egytől-egyig a múlt diktatúráitól kölcsönözték, de ezt persze meg kell bocsássuk nekik, hiszen a földért teszik!

Pentti Linkola, finn környezetvédő guru, nyilvánosan javasolta a klímaváltozás tagadók öko-gulágokban végzett ?újraoktatását? és kijelentette, hogy az emberiség nagy részétől meg kell szabadulni, az életben maradtakat pedig a ?zöld rendőrség? irányítása alá helyezni. Fontosnak tartja még továbbá a kényszerabortuszt, az autók elkobzását és az utazás korlátozását.

Martin Kreiggeist, egy másik finn környezetvédő író is egyetért Linkola öko-gulág ötletével és szerinte is az emberek elnyomása a ?megoldás?. Felszólít, hogy ?vegyük kézbe a fejszét? az emberiség egyharmadának eliminálása érdekében. Kreiggeist szeretné, ha a hasonló gondolkodású emberek, Linkola elképzelését tettekre váltanák, a túlnépesedés kérdésének megoldása érdekében.

2010-ben James Lovelock, a Gaia elmélet megalkotója, a Guardian-nek nyilatkozva elmondta, hogy ?a demokráciát egy időre félre kell tenni,? hogy megküzdhessünk a globális felmelegedéssel és ?csak néhány ember számára kellene hatalmat biztosítani,? akik felelősek lennének bolygónk irányításáért, mert az emberek túl buták ahhoz, hogy rájuk bízzuk saját sorsuk irányítását.

Ezt a hozzáállást képviseli Keith Farnish is, aki könyvében szabotázsra és környezetvédelmi terrorizmusra, mint például gátak felrobbantására és városok lerombolására szólít fel, hogy a földet visszaállítsuk az agrárkorszak idején jellemző állapotokra. Dr. James Hansen, neves NASA szakember, globális felmelegedés és Al Gore támogató, szintén egyetért Farnish javaslataival.

Dr. Eric R. Pianka, a Texasi Egyetem biológia professzora, a klímaváltozás vita egy másik prominens résztvevője, szintén az erőszakot képviseli. A Texasi Tudományos Akadémián 2006-ban mondott beszédében Pianka felvetette, hogy az emberiség 90%-át ki lehetne irtani egy levegő útján terjedő Ebola vírussal. A beszédet hallgató tudósokból és professzorokból nem váltott ki döbbent ellenérzést a kijelentés, sőt, állva tapsolták meg az ötletet.

John P. Holdren, a Fehérház jelenlegi tudományos tanácsadója, szintén az egyik legdiktatórikusabb, embertelen ökofasiszta gyakorlat bevezetését támogatja a környezetvédelem nevében. 1977-ben megjelent Ecoscience (ökológiai tudományok) című könyvében Holdren egy ?planetáris rezsim? felállítását javasolja, amelyik kényszerabortuszokat, kötelező meddővé tételt hajtana végre és gyógyszerezné a vízforrásokat a felesleges szaporulat kiszűrésére.

Az emberiség mikro-menedzselését célul tűző elit arrogáns mentalitását talán Karen Seto, a Yale Egyetem professzorának a ?Planet under pressure? (magyarul: nyomás alatt lévő bolygó) nevű szervezet kiadványában megjelent kijelentése szemlélteti a legjobban: ?Természetesen nem akarjuk, hogy csak úgy bárhol mászkáljanak a vidéken. A földet a természetnek akarjuk megőrizni, ezért kell nekik szorosan egymás mellett élniük.?

A fent bemutatott emberek némelyike szerint még a levegővétel is a földanya ellen elkövetett bűn. A New York Times 2007-ben megjelent szerkesztői cikke komolyan felvetette az ötletet, hogy az emberek adót fizessenek a kilélegzett széndioxid után, mintegy ?az atmoszféra, szemétlerakóként történő használatáért.?

2010-ben a brit kormány által támogatott, a globális felmelegedést hirdető 10:10 nevű csoport által készített információs reklámfilmben a tanár egy gombnyomással ?szabadul meg? azoktól a gyerekektől, akik nem kívánnak részt venni az ?önkéntes? széndioxid-csökkentő programban. A hangos negatív visszhangnak köszönhetően a szervezet kénytelen volt eltávolítani a filmet honlapjáról és nyilvános bocsánatkérést közzétenni.

A globális felmelegedés pánikkeltőinek van egy még kevésbé szalonképes követője is Charles Manson sorozatgyilkos személyében, aki a börtönben adott interjúi során többször is elismételte, hogy a bolygónak javára válna, ha úgy 50 millió embert lemészárolnának. Bár Manson még mindig börtönben van, ma már a klímaváltozás egyik gurujának tartják és egész csapat követője van.

Időnként néhány mentálisan zavart követő erőszakhoz is folyamodik. A James Jay Lee-hez hasonló emberek Francisco Lotero és Miriam Coletti nyomdokaiba kívánnak lépni, akik megölték magukat, fiúkat és kis híján csecsemőkorú gyermeküket is, hogy felhívják a világ figyelmét a globális felmelegedésre.

Miközben azt követelik az átlagemberektől, hogy rosszabb életkörülmények között éljenek a zöld célok elérése érdekében, a propaganda elsőszámú, igen képmutató támogatói luxuskörülmények között élnek. Gondoljunk csak Al Gore-ra és óceánparti villáira, fűtött medencéivel, terepjáróival, magánrepülőjével, amint az ökológiai lábnyomról papol a világnak. Vagy gondoljunk Károly hercegre, aki valamelyik palotájából üzeni nekünk, hogy az egyszerű emberek számára meg kellene tiltani a fürdést.

A lista korántsem teljes, de talán betekintést enged abba az ökológiai diktatúrába, amit a világra akarnak kényszeríteni az elit tervét hol tudatosan, hol tudtukon kívül teljesítő környezetvédelmi fanatikusok. Amennyiben szó nélkül hagyjuk, hogy véghezvigyék tervüket pontosan ez fog történni, mert teljes erővel folyik a tömegek újraoktatása és lebutítása.

Előző posztKövetkező poszt

21 hozzászólás

 1. Bizony, ennek a sok negatív hírnek többek között van egy közös célja, t.i. az, hogy lerontsák az emberek hangulatát.
  Ugyanis akinek rossz a hangulata, az hamarabb megbetegszik, és könnyebben befolyásolható, elveszíti az önbizalmát, és kiszolgáltatottá válik, elveszíti kezdeményező készségét, stb. Ha már nincs semmi rossz hír belföldön, akkor előhúznak egyet Thaiföldről, pl. hogy egy elefánt eltaposott egy postást, stb. Ha nem tudok segíteni rajta, minek nézzem, nem? Másrészt meg csináljanak egy külön műsort, hogy akit érdekel, az külön nézhesse ezeket a katasztrófákat, meg baleseteket. Mindig veszélyesebbnek állítják be a helyzetet, mint amilyen, hogy az embereknek legyen min csámcsogniuk, és ne az ellen ágáljanak, hogy magasak az adók, meg a benzin.

 2. Az édesanyám is egy aggódó anyuka a sok közül, a tegnap felhívott,….vigyázzunk, mert óriási napkitörések vannak ami miatt hirtelen viharok és esőzések keletkeznek,…..mondom neki….anyuci nyugi,…nem kell mindent elhinni, ez is csak a szokásos agymosás, pánikkeltés része, nem lesz semmi baj,….úgy tűnt nem igazán sikerült meggyőznöm. Aztán,…hogy van a gyerek?….Vigyázzatok, mert azt olvastam, hogy a gyenge tél miatt, sok a kullancs! Értitek….ha már nincs influenza veszély, akkor támadnak a kullancsok.
  Mondom neki,…édesanyám, az ég szerelmére! te át is gondolod ezeket a híreket, vagy csak ismételgeted azokat? Hogyan hiszel egy ilyen cikknek, amikor te is tudod, hogy a télen -15C és -22C fokok voltak,? miért nem gondolkodol egy kicsit, ami előtt mindet elhinnél és rémhíreket terjesztesz.?
  Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire hisznek el mindent az emberek csak azért, mert egy “hiteles” forrásból származik,…ez engem a 1938, október 30-án történt ,Orson Welles által, könyvéből előadott, The war of the worlds , amerkai rádió dráma műsor spontán hatására emlékeztet, amikor jó néhány hallgató, akik menet közben csatlakoztak az adáshoz, azt hittél, hogy a rádió, tulajdonképen, egy valós földönkívüli támadást közvetít,… ennek hatására, fegyvert ragadtak, bepakolták családjukat az autóba és menekülni kezdtek az országúton……he he he he!

  1. Ez a “Folyamatos riasztás” elv, szünet nélkül szól a “sziréna”, emiatt az emberek legalapvetőbb biztonságérzete sérül, állandósul a félelem és megjelenik az igény a radikális rendtermtő hatalomra.
   Mindemellett az emberek elveszítik normális határok között mozgó realitásérzéküket is.
   Aki még nem látta érdemes megnézni az Equlibrium című filmet, nekem már a megjelenésekor is nagyon tetszett, most sajnos aktuálisabb mint valaha.

 3. Azért aranyos hogy a legtöbb cikk témája alig ingerli az olvasókat hozzászólásokra, azonban a túlnépesedés-globálfelmelegedés-ökológiai kataklizma témakör eléggé piszkálja a kedélyeket. Nem hiába…:-) …a bűntudat.

  De nézzük a tényeket:
  A Novus Ordo Seclorum jegyében megcélzott népesség 300-500 millió közötti túlélőt jelentene, pármilliónyian elit (tág határok között bármit megtehet) , néhánytízmilliónyian felső kasztbeli (tudós, mérnök, társadalomírányitási – gazdasági szakember korlátozott lehetőségekkel), 400 millió körülien szolga (erősen korlátozott lehetőségek, egy részük valószínüleg genetikailag-kémiailag lebutítva, kasztrálva) besorolást kapnának.
  Az egyéb szétszóródott, a városokba bevonulni nem akaró, erdőkben, hegységekben bújkáló túlélőkre vadásznának és likvidálnák őket.
  Néhány, földrészenként 2-3, szuperfejlett technológiát képviselő többtízmilliós megapoliszba zsúfolnák a népességet, a vidéki életforma, a falu mint olyan teljesen felszámolásra kerülne.
  A városokhoz közeli területek magasan automatizált mezőgazdasági termelésre lennének kijelölve, a föld területének 75%-a pedig teljes mértékben lezárt biotóp rezervátum lenne, ahová még az elit tagjai sem – vagy csak nagyon szigorú feltételekkel léphetnének.
  Természettudósok csapatainak lenne a feladata az emberi pusztítás nyomainak eltüntetése és a biológiai természetföldrajzi környezet lehetséges rehabilitációja.
  Az elit egy része engedhetné meg magának hogy a városokon kívüli – de nem szigorúan védett – zöldövezeti lakóparkokban lakjon.(jews?)
  A kormányzat természetesen egységes világkormány lenne, rendkívül precízen kivitelezett törvénykezéssel, amely az élet minden területét maximálisan szabályozná,
  felhasználva a szociológia – pszichológia minden eddigi eredményét.(korlátozott szaporodási jogok, behatárolt mozgásszabadság és eszközhasználat)
  Valószinüleg a háttérhatalom összes eddigi diktatórikus államberendezkedés-kísérlete
  ennek az egységes világrendnek a kísérleti modellezése volt.

  A népességredukció eszköze valószínűleg több különböző,(10-12) genetikailag megfelelően összeállított vírus és baktérium arzenálja lenne, melyek egyidőben – vagy gyors egymásutánban – kerülnének bevetésre. (Ez valószínűleg csak “védőoltásokkal” lehetséges; kamu bioterrortámadás >> menjen mindenki a kötelező oltópontokra)
  Mivel a népesség 95-96(!) százaléka megsemmisítésre kerülne, szinte megoldhatatlan lenne a tetemek eltakarítása, ezért azoknak -perverz módon – a saját lábukon kellene a tömegsírokba vándorolnia. (Zombie – holocaust ( Amc-The walking dead, Resident Evil, Dawn of the Dead)).
  A csapásméréshez használandó vírus és baktériumtörzsek, illetve azok genetikai kombinációi az emberiség körében eddig is nagy pusztitást végzett kórokozók, (Poxvirus variolae, filovírusok) és újonnan létrehozott “művírusok” (H sorozatú influenza) lennének, de kulcsfontosságú a “zombihatás” elérését biztosító ágens, ami valószínűleg a kullancs encephalitis (flaviviridae) és a veszettség (rabies lyssa) vírusának valamilyen kombinációja lehet.
  Természetesen mindezt fűszerezhetjük némi csekély környezetkárosodást okozó nagyvárosokra mért atomcsapással, és a mindezekkel járó társadalmi – gazdasági- összeomlással.

  Így már gondolom könnyen és képletesen értelmezhetővé válik a “nagy nyomorúság” fogalma.
  “Mert akkor nagy nyomorúság lesz, a milyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha.”Mt.24: 21.

  Mindezen valószínűsíthetően bekövetkező borzalmak ellenére aki hisz, annak nincs oka aggodalomra, mert:
  ?E világon nyomorúságtok lészen; de bízzatok: én meggyőztem a világot.? János 16:33

  Epilógus:
  Ezen események bekövetkeztében és lebonyolításában jelentős szerepet játszik több, a homo sapiens-nél jóval magasabb értelmi – spirituális szinten álló (divina) extraterresztriális faj, melyek a homo sapiens szemszögéből Deus, ill. Diabolus minősítésüek, és egymással is szövetségben illetve ellenséges viszonyban állnak.
  Az Intergalaktikus Szövetség 2012/06/06 számú határozatában a Homo Sapiens intellektuális, emocionális és pszichológiai felkészítettségét megfelelőnek találta és a cselekmény lebonyolítását Deus Ex Machina – Divina Intercedente – Isteni Beavatkozás hatáskörben az érintett fajok számára jóváhagyta, és a dimenziókapu megnyitását az adott időkoordinátákkal engedélyezte.
  Jelentés vége.

  Remélem sikerült mindenkinek kellemes perceket szereznem! 😉

 4. Arról mi a vélemény, hogy a Magyarországról fog elindulni egy kezdeményezés, ami az új világrend ellen fog fellépni? Lovas nép, koronával, ez a magyarokra igaz egyedül. Persze nem valószínű, hogy akármelyik jelenlegi párt részvételével történne ez meg. Láttátok a Margit hídon lévő korona szobrot? Két oszlop között helyezkedik el, egy lánccal, Kő lánccal leláncolva. Mit keres ott egy lánc? Nyilván szimbolikus jelentésű, t.i. hogy a Szentkorona országa le van igázva. Érdemes rákeresni a neten, több cikk is szól már róla. És most nem az MaSZaP van hatalmon, mégis felépíthették ezt a szobrot. Ez is utal valamire. Sokminden van a háttérben, amiről nem tudunk. Miért változtatták meg a Magyar Köztársaság nevét Magyarországra? És miért pont azon a napon. Érdemes ennek is utánajárni. Sok-sok ismeret van amiről nem tájékoztatnak minket. De a Youtube-on már egyre több ilyen infó lát napvilágot. A Bibliát én is tanulmányoztam, aztán most kezdek más ismerethez is hozzájutni. Tudtátok, hogy réz tekercseket is találtak a Kumráni tekercsek között, amin igencsak érdekes infók voltak? Azt állítják, hogy a Biblia szerint Jézust Dávid fia, ami az írás szerint sincs bizonyítva, hiszen József csak a nevelőapja volt, nem a vérszerinti apja, akkor Jézus miért tagadja ezt meg a következő versekben : Máté 22,41-46. Szóval sok érdekes dolog van még itt, amiről érdemes lenne beszélni.

  1. Jézusról azt hiszem ezt az írást érdemes elolvasni, nem hosszú de választ ad Jézus származására. (legalább is történelmi tényeket és adatokat felhasználva)
   http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=197

   “Arról mi a vélemény, hogy a Magyarországról fog elindulni egy kezdeményezés, ami az új világrend ellen fog fellépni?” – Hehe. Sok a sötét ember ebben az országban akik még mindíg ott tartanak, hogy na vajon köv. választáson melyik pártra szavazzunk? Vagy, hogy mi fog ma történni a Barátok Közt-ben?
   Amíg én ezt látom, hogy ez zajlik és az emberek ezzel vannak elfoglalva és valójában fogalmuk sincs, hogy mi folyik itt, addig ebben nem bíznék.

   Viszont Pio atya elméletileg ezt mondotta: “Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

   “Miért változtatták meg a Magyar Köztársaság nevét Magyarországra?” – Azért mert már nincs demokrácia. Az ország nevének megváltoztatása is ezt jelzi, csak van akinek ez nem tűnik fel. Na meg mostanság azt csiripelik a madarak, hogy Magyarországból hamarosan Magyar Királyságot terveznek a zsidók. A zsidóknak nagyon fáj a foga az országra. Az ország nevének megváltoztatása a kezdeti folyamat része. Ugyanis Magyarország Európa közepe. A királyok sőt még a török szultán is megmondotta, hogy “Aki uralja a kárpát medencét az a világ ura is egyben.”
   Na meg II. András királyunk óta a magyar király Jeruzsálem (eredeti magyar nevén Hierosolyma [Szentsólyóm]) örökös királya is. Tudjuk azt is, hogy hamarosan felépül a harmadik templom ismét, ahová tervezik beültetni a kis Hóruszt mint a világbirodalom császárát.

   “Lovas nép, koronával, ez a magyarokra igaz egyedül.” – “?Jöjj!” És láttam: íme, egy fehér ló, a rajta ülőnek íja volt, és korona adatott Neki, és győzelmesen vonult ki, hogy újra győzzön. (Jelenések könyve 6,1-2). ”

   Fehér lovon űlő(mi magyarok lovasnép vagyunk), fején korona(tehát egy király), kezében íjat tart(régen íjal vadásztak/harcoltak). Valahol azt olvastam, hogy ez egyértelműen a szkítákra(ránk magyarokra utal). Vagyis pontosabban Nimródra az első királyunkra.

   A bibliában, a fenevadon ülő vörösbe öltözött asszony aranypohárral a kezében…Megvan?
   Ő nem más mint Szemiramisz Nimród felesége. Ugyanis így szokták őt ábrázolni. Vörös ruhában arany kehellyel a kezében, mely aranykehely a misztérium/tudás szimbóluma.

   A szent háromság is Babilonból ered. Nimród-Tammúz-Szemiramisz. Ebből vették át az egyiptomiak a szentháromságot és a saját verziójuk Ozirisz(Nimród)-Ízisz(Szemiramisz)-Hórusz(Tammúz). A judeokeresztények meg Egyiptomból…

   “A kétezredik év után hamar
   nagy lesz az ország és erős,
   visszatér hazájába mindegyik magyar,
   s magyar földben nyugszik minden ős.
   De a magyar föld része lesz a nagynak,
   erős királyság, melynek nincs határa,
   a keresztények farkasai már nem ugatnak,
   Krisztus ellenségeit a föld kizárja.”

   “A második ezredév után Pannónia váratlan erőre kap,
   Királyok gyűlése lesz Budán, de császáruk magyar marad.
   Kelet s nyugat központja lesz, egy évszázadra legyőzhetetlen,
   Szembeszállni velük nem érdemes, uralkodik a Lélek és a Szellem.”- Ezt Nostradamus írta Magyarországról.
   (A két idézet két külön részből van)

   Na most ezek után biztos, hogy az a világbirodalom zsidó világbirodalom lesz? És, hogy az a császár zsidó lesz? Ezek után lehetne simán magyar is.

   Vagy mi van ezzel?
   Vergilius a I.e. 1. században élt római költő jövendölte azt, hogy ? tanításai szerint ? 2000 év múlva egy letűnt korszak híres nő alakja fog reinkarnálódni a Földön! A görög-római legendákból ismert Astraia aki a Nyugati Sziget, azaz Atlantisz utolsó királynője volt?
   A legendák úgy tudják, hogy az előző uralkodó egyetlen gyermekeként örökölte a nyugati kontinens trónját. Hatalmas királynő lett belőle, akiről azt mesélték, korának legnagyobb harcosa volt.

   Ő vetzette ki Atlantisz lakóit Európába és Afrikába, miután a sziget darabokra tört, majd elsüllyedt. Ennek köszönhetően Astraia királynőt nemcsak a görögök, de több más európai kultúra is ősanyjaként tiszteli: az Írek például Cessair, Banhba, vagy Eriu, (azaz Írország) úrnő néven emlegetik? A föníciaiak Isthar néven ismerték. Ő látható azóta is a Szűz csillagképében, s a Föníciaiak ? akár csak a görögök ? azt mesélték: ha majd a Föld szenvedni fog a gonoszság uralmától, az égben lakó Astraia megszánja egykori népének leszármazottjait, s visszatér?

   Na jó ez csak egy gyors agymenés volt :DD De azért érdemes gondolkodni rajta szerintem…

   1. A Pannóniára vonatkozó Nostradamus jóslatokkal érdemes vigyázni 🙂
    Azok ugyanis azok nem léteznek!
    Illetve természetesen léteznek, csak közük sincs Nostradamushoz.
    Szentmihályi Szabó Péter egyébként kiváló sci-fi szerző “alkotta” őket, 1996-ban. Ekkor jelentette meg Nostradamus Hungaricus című kötetét, amiben azt állítja jóslatokat egy ősi francia kódexben találta meg, és ezt fordította magyarra. Az e-körül kialakult kissebb hisztéria hatására egyértelművé tette hogy a jóslatokat ő maga írta, csak az érdeklődés felfokozása végett tulajdonította őket Nostradamusnak, és igazából abszolút nem számított rá hogy komolyan veszik.

  2. A két obelix és a láncok egyfajta szabdkőműves -illuminátus átok, démoni béklyó, amely az Isteni igazság és rend jelképét a Szent Koronát (Isten országa) és annak energiáit köti gúzsba, tehetetlenségre kárhoztatva. Fekete mágia.

 5. Ez egy kicsit félrevezető írás, de érdekes volt olvasni. A helyzet ennél sokkal rosszabb. Ez az írás úgy állítja be, mintha most olyan demokratikusan történnének a dolgok a világban. A jelen uralmáról nem szól, azt sejteti, mintha ez olyan tökéletes lenne, amit most a zöld diktátorok veszélyeztetnek.
  Azok a kijelentések, amiket a cikk csoportba gyűjtött ismerősek, én is hallottam már ilyeneket. Ilyen mondatok (leszámítva Mansont) szerintem a környezet iránt tenni akarók tehetetlenség érzése miatt hangzanak el, s persze kívülről ijesztően hangzanak. Talán felelőtlenség is ezeket kimondani.
  De a világunkat veszélyeztető dolgok között eléggé hátul kullog egy zöld diktatúra. Előtte sorakoznak szépen az olajcsúcs, a kiszámíthatatlan gazdasági válságok, a talajpusztulás, a társadalmi különbségek növekedése, a fajpusztulás, a különféle szférák elszennyezése, stb. Ez a cikk ezekről a valós problémákról tereli el a figyelmet azzal, hogy azoknak, akik amúgy elég sokat tettek/írtak/próbáltak meg tenni azért, hogy egy biztonságosabb, élhetőbb világban éljünk, egy-egy mondatát kiragadva és egy tömeggyilkos mellé sorolva mutatja be. Érdemes elolvasni valamit Al Gore-tól, vagy Lovelock-tól és úgy újra elolvasni ezt az írást, ami egyébként nem teljesen haszontalan, hisz ébren tart, viszont káros, mivel sok embert -aki a zöldeket nem ismeri- csak ezt olvassa, azt elkeseríti, megijeszti, visszatereli az akolba.

  1. Ez a rövid cikk a klímafanatikusokról szól, nem tér ki a világ más problémáira. Azzal köteteket lehetne betölteni és a forrásként megadott weboldal valamint a mi szerény oldalunk is azon van, hogy ezek a kötetek megteljenek.

   Az általad felsorolt, szerinted a “zöld diktatúrát” megelőző problémák legtöbbször mesterségesen gerjesztett, előre kidolgozott forgatókönyvek szerint történő válságok (illetve sokszor álválságok), az olajcsúcstól a gazdasági válságig. Ezeknek egy része a klímaváltozással való riogatás is. Ezen az oldalon bőven találsz írást mindegyikről. Nézz szét.

   Ez pedig egy dokumentumfilm a klímaválságról: http://www.youtube.com/watch?v=qyKJiMptXkU

 6. A cikk írója pusztán arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen különféle ötletek és javaslatok keringenek a világon. Némely ezek közül nagyon is komoly és a hatalommal rendelkezők által támogatott. Ha elkezdesz informálódni ilyen irányban, meglátod, hogy ez is csak egy tökéletes kis része a teljes képnek. A világ a globális kormányzás felé halad, teljesen központosított hatalommal. Ezt persze sokféle eszközzel el lehet érni (ami párhuzamosan történik is). A médiahadjárat és a propaganda ennek egy része. Az informálásnak nem a félelemkeltés a célja, hanem az, hogy tudd mivel állsz szemben, és milyen lépéseket tehetsz a felkészülésre. Javaslom, hogy a cikkek mellett, az oldalon található bibliatanulmányokat is olvasd, mert az kerekíti ki igazán a teljes képet. Megérted az egész okát, és megtudod az egész végét.

 7. MI ez a baromság??? A cikk írója kicsit elrugaszkodott a valóságtól asszem…. Aki komolyan gondolja ,hogy a vidéki embert városba lehetne zárni az nagyot téved, személy szerint előbb állítanám a kapát bele bárki hátába minthogy elhagyjam az otthonom, Ilyet nem lehet csinálni, ENNYI .
  Nem kellene megenni mindent amit a neten találsz és egyből magyarra fordítani ész nélkül ,mert ezeknek a cikkeknek a nagy része semmi másról nem szól mint az emberek félelemben tartásáról….

  1. Sajnos ezek az öko-fasiszták már a spájzban vannak.
   Lehet, hogy magadból kiindulva Te ezeket nem tudod elképzelni, máshol azonban nagyon is komolyan (tudományos bizonyossággal) kezelik. És ha olyan törvényeket hoznak, akkor vagy azt teszed, ami a törvényben le van írva, vagy kikerülsz a “civilizációból”…

  2. Kedves gondolkodj is!
   Sokan vannak akik nem tudják elképzelni milyen dolgok zajlanak a színfalak mögött.Ezekről nem tudósít a sajtó,semmilyen média hatóság.A városba költözésről pedig csak annyit, hogy ezt nem erőszakkal fogják megtenni, hanem megmagyarázott ideológiával.Pl.nézzétek meg a pénzvilágot,hamarosan a készpénz megszűnik.Azzal magyarázzák, hogy drága , nem biztonságos stb…
   Aki józanul tud gondolkodni az látja hogy a bankszámlákon történő forgalom ill.a kártyás fizetés és ezeknek a rendszere nekünk a polgároknak drágább és bizonytalanabb mint a készpénzes rendszer.De az EU rendszere is hasonló.Bepalizták a közép-kelet európai országokat a csatlakozásra, majd tönkretették a gazdaságokat , miközben lenyúlták a felvevő piacokat.De ezeken kívül lehetne folytatni más területekről is…. Ez most már tisztán látszik csak a vak nem látja és a kőszobor nem hallja.

  3. Gondolkodj is! Gondolkodj te is. A cikk írója semmitől nem rugaszkodott el. Az írás csak egy összefoglaló, minden idézett anyag forrása szerepel az anyagban, csak rá kell kattints.

   Attól, hogy te nem akarsz városba költözni, meg a kapáddal fenyegetőzöl, még nem változik semmi, sajnos. A világ központosítása folyik. Ezért kell a gazdaságokat összeomlasztani, hogy a romokon egy új világrend épüljön, (ahogy itt a másik hozzászóló is megjegyezte), készpénz nélkül, amennyire lehet az embereket összezsúfolva városokban, ahol könnyebb őket megfigyelni és irányítani, a föld érdekeire hivatkozva megvonni tőlük, amit csak lehet stb. Egy rémes diktatúra fele menetel a világ. A biblia szerint még egy végső világbirodalomnak el kell jönnie és az lesz az utolsó, a hetedik. Ennek megvalósításán dolgoznak gőzerővel a háttérben.

   Minden áltualuk keltett hisztériára, mint a globális felmelegedés, éhezés, járványok, gazdasági összeomlás stb. a központosítás, a mind nagyobb kontrol és a nemzetek és az emberek szabadságának feladása és a megszorítás a válasz. Kilóg a lóláb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend