Klímaváltozás, Nagytestvér

Az ENSZ által támogatott tudós nagyvárosokba zsúfolná az embereket

Forrás: Infowars.com

Mit szólnánk mondjuk egy ilyenhez?

A ?Planet under pressure? (magyarul: nyomás alatt lévő bolygó) nevű szervezet által kiadott nyilatkozat szerint több tudós is úgy gondolja, hogy a globális népességnövekedés lassítása vagy ?kezelése? érdekében sűrűbben lakott városokra van szükség. Akinek eddig kételyei lettek volna az elit tervét illetően, amit a modernkori Mein Kampf, az ENSZ 21-es Napirendje (Agenda 21) is nyíltan megfogalmaz, az jobb ha megfontolja mit is jelentenek ezek a bolygónk hataloméhes vezetőinek szájából elhangzó javaslatok,. Az MSNBC cikkében a világ népességéről szólva, az egyik tudós a következőket nyilatkozta:

?Természetesen nem akarjuk, hogy csak úgy bárhol mászkáljanak a vidéken. A földet a természetnek akarjuk megőrizni, ezért kell nekik szorosan egymás mellett élniük.?

Amennyiben kitartanak tervük mellett, hogy a népet megavárosokba zárják, az elit nyilván tisztában van vele, hogy előbb-utóbb falakra, magas, erős falakra is szükségük lesz, hogy az embereket ott tarthassák és irányíthatóak legyenek.

A ?Planet under Pressure? egyik mérnök munkatársa, Michail Fragkias, az MSNBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy ?a (népességnövekedés) kezelésének kulcsa a sűrűbben lakott városokban rejlik.?

A NASA és az UNEP által közösen rendezett konferencia, az ENSZ idén júniusban megrendezésre kerülő Rio+20 Fenntartható Fejlődés konferenciáját is megelőzve szorgalmazta a sűrűn lakott városok kialakítását a népességnövekedés kezelésére.

?A városok vertikális, nem pedig horizontális terjeszkedése, sokkal előnyösebb és kevésbé káros megoldás lenne a környezet számára,? mondta Fragkias.

Aki egy kicsit is ismeri a történelmet, tudja, hogy az emberek mesterséges nagyvárosokba történő bezsúfolása nem új keletű ötlet. Hitlertől Ceauşescu-ig több példát is felhozhatunk a múltból. A történelemből az is kiderül, mi történik ezekkel a tömegekkel az idő előrehaladtával.

A ?Planet under Pressure? szervezői arra alapozzák kiáltványukat, hogy az emberiség az úgynevezett Antropocén korba lépett, amikor a föld geológiai és meteorológiai folyamatait nem a természetes körülmények, hanem elsősorban az ember viselkedése határozza meg. Martin Rees, egy ezzel a koncepcióval foglalkozó weboldalt idézve, a következőket nyilatkozta a konferencián:

?Ez az évszázad különleges a föld történelmében. Ez az első alkalom, hogy egy faj, a miénk, tartja a kezében a bolygó jövőjét,? írta az AFP hírügynökség. ?Egy új geológiai kort találtunk fel: ez az Antropocén kor.?

A kijelentés kísértetiesen hasonlít egy másik tudós, Philip Cafaro elgondolására, aki ennek az új kornak a nevében a népesség komoly csökkentésére szólít fel:

?A tudósok szerint az emberiség megnövekedett igényei és ezeknek a földre kifejtett hatásai egy új korszakot vezetnek be: az Antropocén korszakot. A föld erőforrásainak ilyen önző és destruktív kisajátítását kizárólag fajközi népirtásnak minősíthetjük.?

?Az ember szaporodásának megállítása mindenképpen elengedhetetlen (de nem elegendő) feltétele a globális klímaváltozás katasztrofájának megakadályozására. Igazából a föld népességének jelentős csökkentésére lehet szükség, hogy ezt elérjük.?

A kompakt, emberekkel zsúfolásig megrakott városok kialakítása az ENSZ népességcsökkentési tervének fontos része. A megálmodott megavárosokban az emberek természetesen a modern és kényelmes RFID technológiát is élvezhetik majd, ezzel is megkönnyítve saját irányításukat. A világ többi részét, a ?vidéket?, ahogy az MSNBC-nek nyilatkozó tudós mondta, az elit számára tartanák fenn.

Előző posztKövetkező poszt

2 hozzászólás

  1. NEM ÉRTEK EGYET EZZEL AZ ÖTLETTEL !!!

    Már nem is tudom milyen rég óta halogattam ennek a filmnek a megnézését, kb 1-1,5 éve, a tegnap megnéztem,….egy igazi “gyöngyszem”, hogyan is hagyhattam ki eddig, nem is értem…… az egyik legtanulságosabb film odakint,….sajnos nem sikerült megtalálni magyar felirattal,…..ez egy “muszáj megnézni” kategória film
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=ptjUhuv90vs&feature=related

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend