Podcastok

Európa és a tíz szarv ma – End Time Info Podcast

?Ezután egy negyedik vadállatot láttam az éjszakai látomásban: ijesztő, rémületes és rendkívül erős volt. Igen nagy vasfogai voltak evett, rágott, és a maradékot összetaposta lábaival. Ez egészen más volt, mint az előző vadállatok, és tíz szarva volt. Figyeltem a szarvakat: egyszerre csak egy másik kis szarv emelkedett ki közülük, az előző szarvak közül pedig három letört előtte. Olyan szemei voltak ennek a szarvnak, mint az embereknek, és nagyokat mondó szája volt.? ? Dániel 7, 7-8

Az emberek aggodalommal figyelik az európai válság kibontakozását, hol reménykedve a kilábalásban, hol elkeseredve az egyre sokasodó terhek miatt. Vajon átvészeli az Európai Unió a vihart? Mi lesz az euróval? Olvashatunk-e erről a Bibliában, és ha igen, mit?

Joseph és Johnny ezeket a kérdéseket beszélik meg a mai podcast során.

Lejátszás (12:24p):

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban

iTunes | Mobil podcast oldal | Embed kód:

Előző posztKövetkező poszt

2 hozzászólás

  1. Nem kell találgatni. Dániel is szerette volna tudni, hogy mit látott, ezért meg is kéredezte még ugyan ebben a fejezetben. Itt a válasz:

   Dániel 7:15 Megrendülék én, Dániel, az én lelkemben ezek miatt, és fejem látásai megháborítának engem.
   16.
   Oda menék egyhez az ott állók közül, és bizonyosat kérék tőle mindezek felől, és szóla nékem, és e dolognak értelmét tudatá velem:
   17.
   Ezek a nagy állatok, mik négyen voltak, négy király, a kik támadnak e földön.
   18.
   De a magasságos egeknek szentei veszik majd az országot, és bírják az országot örökké és örökkön örökké.
   19.
   Akkor bizonyosat kívánék tudni a negyedik állat felől, a mely különbözék mindamazoktól, és rendkivül rettenetes vala; vasfogai és érczkörmei valának, falt és zúzott, és a maradékot lábaival összetaposta.
   20.
   A tíz szarv felől is, a melyek a fején valának, és a felől, a mely utóbb növekedék és három esék ki előle; és ennek a szarvnak szemei valának és nagyokat szóló szája; termete is nagyobb a társaiénál.
   21.
   Látám, hogy ez a szarv hadakozék a szentek ellen, és legyőzé őket.
   22.
   Mígnem eljöve az öreg korú, és az ítélet adaték a magasságos egek szenteinek; és az idő eljöve, és elvevék az országot a szentek.
   23.
   Így szóla: A negyedik állat negyedik ország lesz e földön, a mely különb lesz minden országnál, és megeszi az egész földet, és eltapodja és szétzúzza azt.
   24.
   A tíz szarv pedig ez: Ebből az országból tíz király támad, és más támad utánok, és az különb lesz mint az előbbiek, és három királyt fog megalázni.
   25.
   És sokat szól a Felséges ellen és a magasságos egek szenteit megrontja, és véli, hogy megváltoztatja az időket és törvényt; és az ő kezébe adatnak ideig, időkig és fél időig.
   26.
   De ítélők ülnek és az ő hatalmát elveszik, hogy megrontassék és végleg elveszszen.
   27.
   Az ország pedig és a hatalom és az egész ég alatt levő országok nagysága átadatik a magasságos egek szentei népének; az ő országa örökkévaló ország, és minden hatalmasság néki szolgál és engedelmeskedik.
   28.
   Itt vége lőn a beszédnek. Engemet, Dánielt pedig az én gondolatim igen megrettentének és az én ábrázatom elváltozék rajtam; de e beszédet megtartám szívemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend