Háborúk, Izrael

Egy esetleges izraeli támadás újabb előjelei

A közel-keleti helyzet rendkívül kényes, a harci dobok egyre hangosabban peregnek. Amennyiben rövid időn belül nem indítanak támadást, a téli hónapok alatt ez már nem fog megtörténni, hiszen az időjárás és a látási viszonyok nem teszik lehetővé.

Egy újabb háború a közel-keleten rendkívül súlyos hatással lenne az amúgy is gyenge lábakon álló világgazdaságra. Gondoljunk csak bele, mi történne, ha a Perzsa-öbölből rendszeresen érkező olajszállítmányok 40%-a hirtelen kiesne. Minden jel arra mutat, hogy a globális elit magasabb sebességbe kapcsolt és egyre több fronton támadva igyekszik előkészíteni a világkormány színrelépését. A világon folyó háborúk, a gazdasági válság és a terrorizmus, hol valós, hol mesterségesen előállított veszélye, mind része eszköztáruknak és az általuk okozott káosz a világkormány megalakulásához szükséges hangulatot készíti elő.

A WorldNetDaily a következőket jelenti:

Az amerikai titkosszolgálat egyik forrása szerint egyre több jel mutat arra, hogy Izrael támadásra készül, valószínűleg Irán ellen, írja a G2 Bulletin. Amennyiben a támadást valóban elindítják, az egyszerre több fronton történhet majd, a libanoni Hezbollah, a gázai Hamas és talán még Szíria ellen is, áll Joseph Farah G2 Bulletin-jében.

Két független forrás is jelezte, hogy Szíria örülne egy ilyen támadásnak, hiszen elterelné a figyelmet saját belső, Assad elnök ellen irányuló tüntetéseiről.

A legújabb előjeleket két héttel azután észlelték, hogy a Pentagon tudomására jutott az iráni nukleáris létesítmények ellen tervezett izraeli támadás eshetősége.

Az ügyhöz tartozik még a szaúdi nagykövet ellen elvileg Irán által tervezett merénylet leleplezése is, ami ürügyül szolgálhatott volna Irán megtámadásához.

Az Egyesült Államok egy rendkívül összetett, számos tényezőt vizsgáló ?indikátor és figyelmezetés mátrix? segítségével elemzi a helyzetet, így viszonylag pontosan meg tudják állapítani, melyik éjszaka, vagy éjszakák a legideálisabbak egy esetleges támadás elindítására. Jelenleg az indikátorok részét képezi a szokatlan és nagyszámú katonai helikopterforgalom is Izraelben.

Az elemzők szerint a támadás veszélye nagyon komoly. A titkosszolgálati forrás szerint az izraeli támadás ?zöld jelzést? kapott, de az nem egyértelmű, hogy ez vajon az izraeli katonai parancsnokság vagy az Egyesült Államok kormánya részéről érkezett.

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

  1. Szerintem, ha háborút indítanak az inkább kitolja a világkormány létrejöttét, mivel Izrael és az USA számára, ez biztosan vesztes háború lesz. Nézzük az ellenfeleket: Irán, Oroszország, Kína, India, illetve a dél-európai országok és Japán is kétségesen fognak reagálni. Szövetségesek: EU északi és nyugati fele. Egyébként egy világháború vagy azt megközelítő háború esetén az EU azonnal szétesik és 2-3 részre oszlik, amiből kettő: Kelet-Közép- Európa és Dél-Európa biztosan tárgyal Oroszországgal és szövetségeseivel.

  2. Én azért nagyon remélem, hogy ezek a mocskok nem jutnak el a háború kirobbantásáig.

    1. Mi is az egyik rosszbol a másikba mentünk mikor a NÁTÓ -ba léptünk!Amerika csak azt akarja hogy övé legyen az egész világ, és ezért mindenféle ürügyet kitalál hogy kirobbantson háborukat. vagy akár világháborut!És a világvége jövendölés lehet hogy ez miatt igaz is lessz. mert akkor elindul a pokol ha izraél megtámadja Iránt!Mert, Oroszország Kína stb nem ül tétlenül hogy lerohanják a világot mindenféle ürüggyel , hazugsággal!

  3. Bárhonnan is közelítjük meg a kérdést az amcsik, de főleg az izraeliek elmebetegek. Bizonyára teljes mértékben tisztában vannak a következményekkel és még is…
    De csinálják csak. Lehet, hogy mind sokat fogunk szenvedni ettől, de talán ez az ára annak, hogy megszabaduljunk tőlük. Rosszabb esetben hosszú időre, jobb esetben végleg. Katonai értelemben lehetséges, hogy megnyerik ezt a háborút a zsidók és a jenkik, de a következménye olyan lesz ez nekik, mint a lassan ható méreg, ami végzetesen meggyengíti majd őket, ahogyan a rómaiakat is a végtelen mohóságuk. Remélem mi is megérjük az összeomlását és önfeledten táncolhatunk majd e rusnya szörnyeteg kihűlt tetemén. ÁMEN

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend