Világkormány

Gorbacsov az új világrend kibontakozását látja

Forrás: Inforwars.com

Mihail Gorbacsov, volt kommunista vezető a Lafayette Főiskolán, szerdán tartott beszédében elmondta, hogy az Egyesült Államok gazdasági problémái egyértelművé teszik az ?új világrend és a globális kormányzás? által vezérelt amerikai peresztrojka szükségességét.

Gorbacsov, a 3600 fős hallgatóság előtt többször is említette a világon végigsöprő tüntetéseket, a Wall Street elleni mozgalmat is beleértve.

?A világnak olyan célokra van szüksége, melyek egyesítik az embereket,? mondta. ?Amerikában egyesek egy globális amerikai birodalom létrehozását szorgalmazták, ami hiba volt. Mások most kezdenek elgondolkozni Amerika sorsáról. A nagybankok és nagyvállalatok még mindig hatalmas bónuszokat fizetnek vezetőiknek. Számukra vajon volt-e válság? Én hiszem, hogy Amerikának egy saját peresztrojkára van szüksége.?

Milyen is lenne egy átfogó reform Amerikában? Gorbacsov szerint a ?globális kormányzással? létrehozott ?új világrend? a válasz.

?Sokan szóltak már az új világrendről, saját magamat is beleértve, de egy ilyen világrend létrehozása még mindig problémákba ütközik. Gondok vannak a környezettel, az elmaradottsággal, a szegénységgel, az élelmiszerhiánnyal? mert még mindig nincs globális kormányzás,? mondta Gorbacsov.

?Nem maradhatnak úgy a dolgok, mint eddig, látva, hogy a tüntetések egyre több országot érintenek és az emberek változást akarnak,? tette hozzá. ?Ahogy elkezdjük kezelni ezeket a kihívásokat és a tüntetések által napfényre kerülő problémákat, fokozatosan megtaláljuk az utat az új világrendhez.?

Természetesen Gorbacsov javaslata, hogy a pénzügyi instabilitást a hatalom még erőteljesebb központosítására használják, csak az elit kezében összpontosuló befolyást erősíti és a nemzeti szuverenitást gyengíti.

Gorbacsov kísérlete, hogy a világon végigsöprő tüntetéshullámot a globális kormányzás iránti felhívásnak tüntesse fel alattomos húzás. Az új világrend a demokrata képviseltetés gyengülését jelenti. Egy globális kormány az autokrata hatalom világméretű kiteljesedése lenne és eredendően demokráciaellenes. A Gorbacsov által javasolt peresztrojka nem a szabadságot és felvirágzást erősítené, hanem az életkörülmények romlását és a politikába történő beleszólás fokozatos megszűnését hozná.

A volt szovjet vezető már korábban is javasolta, hogy az Egyesült Nemzeteket és alszervezeteit alakítsák át egy globális kormányszerkezetté, az Egyesült Államok szuverenitását is feláldozva a folyamatban.

Gorbacsov már 2000 szeptemberében egy szovjet-stílusú ?központi hatalom? felállítását tanácsolta az ENSZ-nek, ami a világ üzleti és környezetvédelmi ügyeit intézte volna. Évtizedek óta sürgeti az új világrend hatalomátvételét a jelenlegi nemzetállamok felett.

Zbignyev Bzsezsinszki-vel egyetemben a mostani tüntetéseket is a globális kormány terveire akarják felhasználni, még több hatalmat szánva azoknak a bennfenteseknek, akiknek a válságot köszönhetjük.

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

 1. Ennek az áruló patkánynak még szólni sincs joga! MENJEN A FRANCBA AZ OLIGARCHA GAZDÁIVAL!

 2. Egy bukott vezér osztja az észt! Barmok vagyunk, azért mert még a felszínen tartjuk őt és a hozzá hasonlókat.Ő pedig tudja rólunk , hogy azok vagyunk.
  Egy normális világban a bukott vezérek eltűnnek, jó esetben a föld alá, egyébként pedig a perifériára.
  Az pofázzon a világ megmentéséről aki legalább már a saját környezetét, a rá bízott országot sikeresen megválto(ztat)ta, emberibbé,jobbá tette.
  A világ összes vezére, elnöke közt olyan ritka az igaz ember, mint a fehér holló.
  Ha mégis felbukkan egy, azt a többiek halálra ítélik és végre is hajtják az ítéletet.
  A világon a fő hangadók mind olyan országok élén állnak, amelyet sikeresen leépítettek,lepusztítottak,népességét degenerálták.Csak árnyékai régi önmaguknak.
  A pusztulás prófétái ezek.
  Ez a helyzet kedves testvéreim és felebarátaim.

  1. Nagyon igaz, amit irsz.
   De mondok egy szomorubb dolgot: ez mar lokalis szinteken is igaz. Az onkormanyzatok szintjen is mar akkora a politikai rivalizalas es a mocsok, hogy tisztesseges ember mar nem tud talpon maradni. A kiskiralyok elnek tul hosszutavon kisregios szinteken is, akik bunnel tartjak kezukben gyeplot.
   Sajnos ez van. Es ez csak rosszabb lesz, megnyugtatlak…

 3. Minden kormányzás kérdése: a.) központi hatalom, ami jó, mert lehet racionalizálni, ám bürokratává válik b.) demokrácia és szabadság, ami jó, mert csak így lehet méltó életet élni, ám megjelenik a túlzott szabadság mételye, a túl nagy pénzhatalom

 4. Gorbacsov csak meglovagolja a hullamot, mert szeretne a mellet verni, hogy megis az o kiserlete jon be a vegen vilagszinten.
  Valojaban bukta lesz nekik, akarmit is akarnak felulrol szervezni “ellenunk”. Csak fajdalmas a szamunka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend