Háborúk

A NATO új háborúra készül

Forrás: WND.com

A NATO csapatok egy Szíria elleni támadásra gyakorlatoznak Törökországban, török irányítás alatt, tudta meg a World Net Daily a szíriai diplomáciai testület egyik rangidős tisztjétől.

Ettől az információtól teljesen függetlenül, jól értesült, közel-keletre specializálódott biztonsági szakértők elmondták, hogy Oroszország ellenőrzi a szíriai csapatokat és tanácsokkal látja el az országot az esetleges NATO támadásra adható katonai válaszlépéseket illetően, amennyiben a NATO valóban a Bashar al-Assad vezette Szíria ellen küldené csapatait.

A tisztek azt is elmondták, hogy Oroszország nagymennyiségű Iskander ballisztikus rakétát adott el Szíriának, valamint, hogy a NATO-támadás veszélyére való tekintettel az orosz kormány megújította Szíriának adott ígéretét a modern S-300-as rakétaelhárító rendszer eladására vonatkozóan.

A szíriai diplomata elismerte, hogy országa Oroszország általános támogatását élvezi, de az Assad rezsim attól tart, hogy az Európai Unió és az Egyesült Államok gazdasági ösztönzés felajánlásával ráveszi Oroszországot, hogy csökkentse Szíriának nyújtott támogatását.

A hírt érkezése előtt éppen egy nappal Assad azzal fenyegetőzött, hogy egy NATO támadás esetén lángra lobbantja a közel-keletet.

?Amennyiben valamilyen őrültséget tesznek Damaszkusz ellen, csupán hat órára van szükségünk, hogy több száz rakétát helyezzünk el a Golan Fennsíkon és lőni kezdjük Tel-Aviv-ot,? nyilatkozta Assad október 4-én az iráni állami Fars hírügynökség beszámolója szerint.

A hírügynökség szerint Assad a kijelentéseket a török külügyminiszterrel, Ahmad Davutoglu-val folytatott megbeszélés során tette. Davutoglu a megbeszélés során továbbította a NATO és az Egyesült Államok figyelmeztetését, amely szerint Assad nemzetközi katonai támadásra számíthat országa ellen, amennyiben nem hagy fel a kormányellenes tüntetők ellen alkalmazott erőszakos intézkedésekkel.

A Fars szerint Assad erre azzal válaszolt, hogy szükség esetén a libanoni Hezbollah-ot is segítségül hívja az Izrael elleni intenzív rakétatámadás kivitelezésére.

?Ezek az első három órában meg fognak történni, a második három órában pedig Irán megtámadja az USA hadihajóit, amelyek a Perzsa-öbölben állomásoznak, így az európai és amerikai érdekeltségeket szimultán fogjuk támadni,? idézte a hírügynökség Assad elnököt.

Bár Assad kijelentésének azonnali megerősítésére nincs módunk, tudjuk, hogy a Fars hírügynökséget működtető Irán szoros kapcsolatban áll a damaszkuszi kormánnyal.

A NATO támadás visszaverésére való szíriai készülődésről már augusztusban hírt adott a WND, amikor az egyiptomi biztonsági erők tisztjei tudomásunkra hozták, hogy Szíria a nemzetközi közösség támadásának fogadására készül.

Múlt hónapban pedig Barack Obama felszólította Assad elnököt, hogy a demokrácia érdekében mondjon le a hatalomról.

Soros által támogatott elv fehérházi összefonódásokkal

A nagyhatalmaknak egy új szövetségese is akadt az elmúlt hónapok katonai akcióban, ezúttal egy eszme formájában. A Líbia elleni támadást sokan a ?védelmezés felelőssége? névre keresztelt katonai elv próbájának tekintették.

Obama elnök a nemzethez intézett beszédében a védelmezés felelőssége elvét nevezte meg a Líbia elleni légitámadások legfőbb indítékául.

A most már a NATO támogatását is élvező elv lényege, hogy a szuverenitás nem kiváltság, hanem egy felelősség, amit vissza lehet vonni, ha egy országot ?háborús bűnökkel, népirtással, emberiség ellenes bűncselekményekkel vagy etnikai tisztogatással? vádolnak.

A Védelmezés Felelőssége Globális Központ (mert ilyen is van) ennek a katonai elvnek a legfőbb támogatója. A központ alapítója és egyik főtámogatója pedig nem más, mint régi barátunk Soros György.

Előző posztKövetkező poszt

2 hozzászólás

  1. Hát ez a cikk is úgy lett lehozva,ahogy azt a szabadkőműves jezsuiták fel akarták használni. Ebből a cikkből annyi igaz egyedül, hogy az oroszok támogatják Szíriát.
    Valahogy nem értem ennek a honlapnak a szerkesztőinek a politikai álláspontját.
    Egyik cikk az Infowars-tól van,ez meg azzal hanyatt homlok ellentétben.
    Alex Jones-ék éjjel-nappal arról beszélnek, hogy a CIA hogyan toborozta a felkelést Szíriában Assad ellen, és hogy más országokból hogyan hozták át az Al-Quida harcosokat Assad megdöntésére, itt meg az Infowars szellemiségével ellentétben teljesen az Obama féle szabadkőműves Illuminati New World Order van ki hozva hősnek,Soros Gyuri bácsival,akiről köztudott, hogy Rothschild utasítására hadat üzent nyugat-dél-és középkelet európa összes országainak a gazdaságának.
    Ja és Gyuri bácsinak köszönhetik odahaza a szenvedő polgártársaink Orbán urat is,akit Gyuri bácsi szponzorált kezdettől fogva a neves külföldi egyetemekhez szükséges vagyon előteremtésében, hogy egy napon Orbán úrat ültethesse be Gyuribátyánk a honfitársaink kínzásához,amellyel konkrét szerepre akarja Gyuri bácsi Magyarországot felhasználni abban a tömegmészárlásban,amit húsdarálóként fognak használni a Közel-keleten, az emberiség kétharmadának likvidálásában a Georgia-i Gide Stone szerint.
    Szíria és Irán ellen azért folyik ez a gusztustalanság,mert talán már csak Szíriában és Iránban vannak olyan keresztények,és az igazi sémitai zsidóságból,igazi kereszténnyé váló igazi sémi genetikájú zsidók,akik nem hajlandóak le cserélni a bibliájukat a sokkal eredetibbről a Jezsuita-Katolikus féle alexandriai okkultizmust tanító hamis bibliára.
    Irán,és Szíria a Jelenésekben említett két nagy sasszárny,amely adatik az asszonynak(igazi sémitai zsidók) segítségül a sárkány(fenevad(nemzetek koalíciója sátántól vezetve) szájából kijövő vízözön( hadserege a nemzetek szövetsgének,amelyet sátán kontrolál)(ugyanezt használta Dániel…vége lesz mint egy VÍZÖZÖN ÁLTAL) amellyel az asszonyt (sémitai igazi zsidók,nem kazárok vagy sephardimok) üldözik,agresszorok elleni felszabadító háborúnak álcázva.
    Imádkoznunk kell Szíria és Irán lakosságáért,hogy ne adják ki a jezsuita bérenc Illuminati országoknak,és Soros Györgynek az igazi sémitai zsidókat,és főleg a belőlük megtérő és Krisztust elfogadó maradék zsidóságot.
    Soros terve Rotschild utasításának végrehajtása,amelyben likvidálni akarja első lépésben az igazi sémitai zsidókat,de ehhez ki kell írtania Sorosnak a NATO és amerikai hadigépezet által az arab országokat,akik Izmael leszármazottai. Izmael utódait használja ma Isten hogy el rejtse az utolsó igazi sémitai zsidókat,hogy be teljesedhessen Isten ígérete,mely így hangzik:” ha Izrael utódainak száma anni lenne is mint a tenger fövenye,akkor is csak a MARADÉK(akik Isten fiát messiásuknak fogadják el) tartatik meg ”
    Ezt a bujdosó MARADÉKOT akarja Soros kiírtani,Rotschild utasítására. Ezek után pedig a B terv lép életbe,miszerint az izraelben élő héberül beszélő Kazár-ashlenazim embertársainkat akarja kipusztítani Rotschild,jobbkezét Sorost használva a hadműveletek szponzorálásához.
    Szerencsére itt jön a képbe a mi Istenünk,megváltónk Atyja, a Szabadítás Istene.
    A két saszsárnyat(Szíria és Irán) Isten adta segítségül az igazi sémitai zsidók elrelytéséhez,míglen betelik a MARADÉK száma,és a pogányokból megtérők,és álkereszténységet elhagyók, POGÁNYOK TELJESSÉGÉNEK IDEJE.
    Eddig is látható volt hogy sem Szíriát,sem Iránt nem tudta benyelni a Dániel által bemutatott vas fogú rettenetes fenevad,amely a TENGERBŐL, Egyesült Nemzetekből,jött fel. Na nem azért mert Ahmadinejad,vagy Assad különb lenne mint páholytestvérük Obama,Soros,Gaddhafi,Merkel,Sárközi vagy Sir Rotschild,Hitler vagy Sztálin a HIDDEN HAND-nek Jah-Baal(bul)On-nak engedelmeskedve, hanem kizárólag azért hogy az emberségesebb lakosságot arra használja fel Isten,hogy időt adhasson még az igazi sémi zsidóknak, hogy a háború fenyegetettségében iparkodjanak el fogadni minél többen az Isten fiát,a Megváltót a Messiásukként.
    Kérlek benneteket, hogy ne hagyjátok magatokat félre vezetni az Illuminati ilyen szellemiségű propagandájától,és ne álljatok be azok soraiba,akik ezt az őrületet véghez akarják vinni.

    Tisztelettel

    RHR

    1. A politizálást kifejezetten kerülöm.
      Itt az oldalon az idők jeleit próbáljuk figyelni. A közel-keleti helyzettel kapcsolatban pedig nincsenek megbízható források, lévén sem nekünk se az Infowarsnak se egyetlen alternatív oldalnak sincsenek helyszíni tudósítói, így kénytelenek vagyunk a médiában megjelenő hírekből kiolvasni, a Biblia szemüvegén át, hogy mi történik.

      A fenti cikket pedig mintha teljesen fordítva olvastad volna. Lehet, hogy az árnyalt szarkazmus nem jön át neked?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend