Természeti katasztrófák

A japán és új-zélandi földrengéseket előre jelezték

Forrás: Prisonplanet.com

Az alábbi videót 2011. Február 15-én töltötték fel a Youtube-ra. Készítője hihetetlen pontossággal előre jelezte, hogy Japánban és Új-Zélandon komoly földmozgás várható a nap megnövekedett aktivitása miatt.

A videó kiemeli, hogy a leginkább veszélyeztetett terület a japán szigetcsoport, ahol szerinte 8-as vagy annál nagyobb erősségű földrengés várható a nemrégiben tapasztalt heves napkitörések miatt.

Továbbá azt is elmondja, hogy Japánban vulkánkitörés is várható, ami szintén beteljesedett, hiszen négy nappal ezelőtt Japán dél-nyugati részén kitört a Shinmoedake vulkán, nagy mennyiségű vulkáni hamut juttatva az atmoszférába és ezt megelőzően, február 21-én a Sakirajima vulkán is kitört.

Egy másik potenciális veszélyzónaként a 45-50. szélességi fokok közötti területet, azaz Új-Zéland Déli-Szigetét jelöli meg a videó készítője, ahol Christchurch városában pontosan egy héttel később 6.3-as erősségű földrengés volt.

Az amerikaiak számára aggasztó lehet, hogy a Kaliforniai öbölt is a veszélyeztetett területek közé sorolja az elemzés.

[vsw id=”6yubH7KT9TQ” source=”youtube” width=”590″ height=”350″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend